VAGELIS N
Jun 10 2007, 05:58
QUOTE(PV6 @ Jun 9 2007, 11:28 PM)

Γεια σας..Θελω να απαντησω σε σας που "εκπλαγηκατε" με την απολυση της Σαμαντουρα κ βιαστηκατε να βγαλετε συμπερασματα κατα αυτης της αποφασης.Στα αληθεια πιστευετε οτι μπορειτε να κρινετε την αποφαση χωρις να ειστε μεσα στα πραγματα?Δεν ειναι το πρωταθλημα ο λογος που απολυθηκε..Αυτα ειναι παιδιαρισματα.Αν ενδιαφερεστε πραγματικα να μαθετε ρωτηστε ατομα που γνωριζουν τη κατασταση απο "μεσα".Εγω ξερω πως υπηρχαν σοβαροι λογοι που απολυθηκε.Αυτη ειναι η θεση μου.Δεν επιτιθεμαι σε κανενα,μη με παρεξηγησετε.Απλα πιστευω πως προτου εκφρασουμε μια αποψη με τοση σιγουρια κ "παθος" πρεπει πρωτα να γνωριζουμε τη κατασταση.
Αν χρειαζεστε μια οποιαδηποτε διευκρινιση,ρωτηστε..
Υ.Γ Η Σαμαντουρα δεν εκανε καλα τη δουλεια της.Και μη μου εκθεσετε σαν αντεπιχειρημα το "πρωταθλημα" γιατι αυτο ΔΕΝ το πηρε η προπονητρια.Αν ηταν κατορθωμα της Σαμαντουρα τοτε απο περσι ο Πρωτεας θα ηταν Α2.Η Σαμ. δε πηρε το φετινο πρωταθλημα αλλα εχασε το περσινο λογω σοβαρων λαθων τα οποια επαναληφθηκαν και στο φετινο κυπελο.Μιληστε με δεδομενα και οχι με τις προσωπικες σας προτιμησεις.
Καλημερα λοιπον επειδη εγω οτι μαθαινω φροντιζω να το ψαχνω καλα ο λογος που απολυθηκε η γιασεμη εχει να κανει με την θεση της σαν τεχνικη υπ. στα τμηματα υποδομης .
Αρα λεω εγω οτι αν εκει υπηρχαν παραπονονα μαλον θα επρεπε να απολυθει απο εκει αλλα επειδη οι παραγοντες της καθε ομαδας θελουν τους προπονητες σε 4 ποστα με εναν μισθο μικρο ή μεγαλο επρεπε να φυγει
Ερωτηση εσυ εισαι μεσα στο πρωτεα ;;;
Εχεις δικιο.Αυτο της ειπαν.Γενικα,δεν ανταποκρινοταν σε αυτο που ηθελε ο Πρωτεας.Ηθελε τις ετοιμες μεταγραφες κ δε δουλευε με αυτο που ηδη ειχε.Εγιναν κ πολλα περιστατικα τα οποια επιβαρυναν τη θεση της.Η Σαμ. εχει τη φημη της καλης κοουτς αλλα δε μπορει να βγαλει η ιδια παιχτριες.Μπορει ισως να ειναι καλη τεχνικος αλλα δημιουργει προβληματα κ δε καταφερνει να βγαλει απο τις παιχτριες της ο,τι μπορουν να δωσουν.Φαινετε πως εισαι κοντα στα πραγματα κ εχεις δικιο με αυτο που ειπες αλλα μη κολλας μονο σε οσα ακους.Δεν ηταν αδικη η αποφαση του ΔΣ αφου υπηρξαν προειδοποιησεις.Τα τελευταια δυο χρονια της ζητανε το ιδιο πραγμα.Οσο γι'αυτο που ειπες(οτι ζητανε πολλα απο τους προπονητες)αυτο ηταν κατι στο ειπε ειχε συμφωνησει και η ιδια και δεχτηκε να αναλαβει αυτο το εργο.Οσο για τα χρηματα..δοκιμασε να μαθεις τι μισθο επαιρνε και μετα πες μου...Ολο το μπατζετ,σχεδον,στο μισθο της πηγαινε...
Σχετικα με την ερωτηση σου..Δε θα σου απαντησω αν βρισκομαι μεσα στο Πρωτεα,να ξερεις παντως πως ξερω τα πραγματα απο πρωτο χερι οποτε προσπαθησε να μην αμφιβαλλεις για την αξιοπιστια των οσων λεω.
....Πόσο συγχύζομαι με την ασχετοσύνη.....Ο Πρωτέας είναι Α2......δεν πρέπει να αναγράφονται πληροφορίες σε αυτό το TOPIC....εφόσον σχολιάζετε εδώ θα απαντήσω εδώ!
Η απόλυση της Σ. είναι πισωγύρισμα για την Βούλα....μάλλον θα ξυπνήσουν μνήμες εποχής Ξηνταβελώνη.....
Κρίμα για την περιοχή, κρίμα για τα νότια προάστια που περιοχές όπως η Βούλα, η Γλυφάδα και Ηλιούπολη δεν έχουν αξιοπρεπή παρουσίαση στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ.....Άντε να δούμε ο ΑΟΝΑ θα κάνει το θαύμα στην περιοχή!?(παρεπιμπόντως που τα βρίσκει τα λεφτά?)
Όσον αφορά την δουλειά της Σ. που κατακρίνεται, όταν δεν έχεις ζήσει τα χειρότερα δεν μπορείς να εκτιμήσεις τα καλύτερα....τους χαλούσε στην Βούλα που είχε θωρακίσει την ομάδα και μέχρι και χορηγούς έφερνε, άσχετα εάν το εκάνε για τον εαυτό της για να έχει τον "παχυλό" μισθό στην ώρα του....δεν νομίζω ότι ευθύνεται για την τελευταία θέση των κορασίδων (τον προπονητή τους μια χαρά τον προσκυνάνε στην Βούλα...μεγάλο προπονητικό ταλέντο...) και ότι η νεάνιδες πέρασαν απλά στην δεύτερη φάση και δεν πήγαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα....κρίμα....αλλά η αχαριστία πληρώνεται ακριβά και είναι γνωστό σε όλο τον προπονητικό χώρο ότι τα πισωμαχαιρώματα και η υποκρισία είναι χόμπι των αδέξιων....όπως λέει και ο μεγάλος δάσκαλος "ο προπονητής πρέπει να αισθάνεται τα νώτα του ασφαλή..." αλλά κανένας δεν το ακούει...
Όσο για τις έτοιμες παίκτριες και ποιος πήρε το πρωτάθλημα...σίγουρα οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές...αλλά θέλουν και τον μαέστρο τους....έτοιμες? ποιος ήταν ο μέσος όρος ηλικίας του Πρωτέα τα τελευταία τρία χρόνια?
Για τον προσανατολισμό του Πρωτέα στις ακαδημίες, το μόνο που έχω να πω είναι ότι μάλλον η Σ. φταίει που δεν έχει η ομάδα προπονητικό προγραμματισμό όχι μόνο για να απασχολεί μικρά παιδιά αλλά και να αναδεικνύει σε ταλέντα τα οποία θα εξελίσονται σε παίκτες εθνικών κατηγοριών και ομάδων....Υπάρχει υπεύθυνος ακαδημιών στον Πρωτέα?
Για τον κο Παπαπέτρου το μόνο που έχω να πω για τον ακέραιο χαρακτήρα του είναι ότι οι φήμες και τα νέα "κακά" ή "καλά" περπατούν στον χώρο....πού είναι ο κος Ξηνταβελώνης τώρα προπονητής?
mpalla
Jun 12 2007, 14:50
Πα'ότι το topic είναι σχετικό με μεταγραφές, εδώ έχει ανοίξει ένα θεματάκι περί Πρωτέα...
Επειδή εγώ ανήκω στην ομάδα, πολύ πιθανόν πριν από οποιονδήποτε μιλά εδώ πέρα, και επειδή έχω ζήσει καλές και άσχημες στιγμές, προπονητές, διοικήσεις, σκάνδαλα, ανόδους, αλλά πάνω απ' όλα επειδή΄μπορώ και μιλάω επώνυμα σε όποιον το ζητήσει έχω να πω μερικά πράγματα.
Κανείς δεν είναι αχάριστος. Η ομάδα κέρδισε για 2η φορά στην ιστορία της θέση στην Α2 Εθνική κατηγορία. Και δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ δεν ξεχνώ κανέναν άνθρωπο που είχε να κάνει με αυτό το επίτευγμα είτε αφορά τη χρονιά 1998-9 είτε τη χρονιά 2006-7. Όπως δεν ξεχνώ και όλες τις υπόλοιπες χρονιές, είτε ήταν καλές είτε λιγότερο ευχάριστες.
Ομάδα δεν είναι ένας παίκτης. Ομάδα είναι πολλοί παίκτες, προπονητές, έφοροι, διοικήσεις, γονείς, φίλαθλοι και οποιοσδήποτε νοιάζεται κάθε μέρα που ξημερώνει από την έναρξη της προετοιμασίας έως την κατάκτηση ενός πρωταθλήμταος, την παραμονή σε μια κατηγορία ή την πτώση σε μία άλλη.
Αποφάσεις στα πλαίσια αυτής της ομάδας λαμβάνονται πάρα πολλές και από ολα τα μέλη της. Τα λάθη κρίνονται κ πληρώνονται. Οι σωστές επιλογές επιβραβεύονται. Ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος έχει δικαίωμα να κρίνει καταστάσεις χωρίς να τις γνωρίζει επακριβώς. Εγώ όμως έχω μία υποχρέωση. Ευχαριστώ προσωπικά και την κ. Σαμαντούρα και τον κ. Παππά και την κ. Χατζηδάκη, όπως ευχαριστώ κάθε προπονητή, που πέρασε από την ομάδα μου. Παρά τα όποια αρνητικά είχε ο καθένας, ξέρω πως από τα 10 πράγματα που ξέρω για το μπάσκετ, τα 9 μου τα έχουν μάθει αυτοί και ξέρω πως χάρη σε εκείνους έμαθα να δουλεύω σκληρά και να παλεύω για αυτό που θέλω.
Η φανέλα της ομάδας μου είναι βαριά. Την πονάω και σέβομαι τον ιδρώτα αυτών που την φορούν και αυτών που "αγωνίζονται" καθημερινά για να έχει αυτή η ομάδα τη θέση που της αξίζει, για να μπορώ εγώ και οι συμπαίκτριές μου να νιώθω υπερήφανη και να ευτυχισμένη κάθε φορά που πατάω το παρκέ.
Το τι θα γίνει από εδώ και πέρα; Εγώ απλά σας προσκαλώ κοντά μας. Να δείτε για να μπορείτε να κρίνετε. Και σας υπόσχομαι πως, όσο καιρό θα είμαι εγώ εδώ, την ομάδα μου κανένας δεν θα την "πληγώσει".
QUOTE(mpalla @ Jun 12 2007, 12:43 PM)

Πα'ότι το topic είναι σχετικό με μεταγραφές, εδώ έχει ανοίξει ένα θεματάκι περί Πρωτέα...
Επειδή εγώ ανήκω στην ομάδα, πολύ πιθανόν πριν από οποιονδήποτε μιλά εδώ πέρα, και επειδή έχω ζήσει καλές και άσχημες στιγμές, προπονητές, διοικήσεις, σκάνδαλα, ανόδους, αλλά πάνω απ' όλα επειδή΄μπορώ και μιλάω επώνυμα σε όποιον το ζητήσει έχω να πω μερικά πράγματα.
Κανείς δεν είναι αχάριστος. Η ομάδα κέρδισε για 2η φορά στην ιστορία της θέση στην Α2 Εθνική κατηγορία. Και δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ δεν ξεχνώ κανέναν άνθρωπο που είχε να κάνει με αυτό το επίτευγμα είτε αφορά τη χρονιά 1998-9 είτε τη χρονιά 2006-7. Όπως δεν ξεχνώ και όλες τις υπόλοιπες χρονιές, είτε ήταν καλές είτε λιγότερο ευχάριστες.
Ομάδα δεν είναι ένας παίκτης. Ομάδα είναι πολλοί παίκτες, προπονητές, έφοροι, διοικήσεις, γονείς, φίλαθλοι και οποιοσδήποτε νοιάζεται κάθε μέρα που ξημερώνει από την έναρξη της προετοιμασίας έως την κατάκτηση ενός πρωταθλήμταος, την παραμονή σε μια κατηγορία ή την πτώση σε μία άλλη.
Αποφάσεις στα πλαίσια αυτής της ομάδας λαμβάνονται πάρα πολλές και από ολα τα μέλη της. Τα λάθη κρίνονται κ πληρώνονται. Οι σωστές επιλογές επιβραβεύονται. Ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος έχει δικαίωμα να κρίνει καταστάσεις χωρίς να τις γνωρίζει επακριβώς. Εγώ όμως έχω μία υποχρέωση. Ευχαριστώ προσωπικά και την κ. Σαμαντούρα και τον κ. Παππά και την κ. Χατζηδάκη, όπως ευχαριστώ κάθε προπονητή, που πέρασε από την ομάδα μου. Παρά τα όποια αρνητικά είχε ο καθένας, ξέρω πως από τα 10 πράγματα που ξέρω για το μπάσκετ, τα 9 μου τα έχουν μάθει αυτοί και ξέρω πως χάρη σε εκείνους έμαθα να δουλεύω σκληρά και να παλεύω για αυτό που θέλω.
Η φανέλα της ομάδας μου είναι βαριά. Την πονάω και σέβομαι τον ιδρώτα αυτών που την φορούν και αυτών που "αγωνίζονται" καθημερινά για να έχει αυτή η ομάδα τη θέση που της αξίζει, για να μπορώ εγώ και οι συμπαίκτριές μου να νιώθω υπερήφανη και να ευτυχισμένη κάθε φορά που πατάω το παρκέ.
Το τι θα γίνει από εδώ και πέρα; Εγώ απλά σας προσκαλώ κοντά μας. Να δείτε για να μπορείτε να κρίνετε. Και σας υπόσχομαι πως, όσο καιρό θα είμαι εγώ εδώ, την ομάδα μου κανένας δεν θα την "πληγώσει".
Παιδιά, αν θέλετε να συζητήσετε για τον Πρωτέα, μεταφέρετε τη συζήτηση στο τόπικ της Α1-Α2 για λόγους τάξης
tsalapeteinos
Jun 15 2007, 10:51
QUOTE(tsalapeteinos @ Jun 15 2007, 08:44 AM)

Πήρε καμια παίχτρια όμως?Ισχύει για Κάππου οτι υπέγραψε?
basket4
Jun 15 2007, 13:47
QUOTE(balou @ Jun 15 2007, 01:56 PM)

Ποια Καππου??απο το σπορτιγκ?υπεγραψε στον Πορφυρα??
QUOTE(balou @ Jun 15 2007, 10:56 AM)

Μπράβο στην κοπέλα, είναι μία αξιόλογη προπονήτρια και πιστεύω ότι θα τα πάει μια χαρά! Όσο για παίκτριες, θεωρώ ότι έχει τον τρόπο να βρει - άσχετα με το μπάτζετ της ομάδας -! Φυσικά θα τη βοηθήσει και η μέχρι τώρα προπονητική της εμπειρία και επιτυχία. Καλή Αρχή
QUOTE(basket4 @ Jun 15 2007, 11:40 AM)

Ποια Καππου??απο το σπορτιγκ?υπεγραψε στον Πορφυρα??
Έτσι άκουσα...δεν ξέρω αν αληθεύει όμως!!!!
ξερει κανεις καμια αλλη μεταγραφη απο τα λεγομενα φαβορι της κατηγοριας?
VAGELIS N
Jun 17 2007, 23:40
QUOTE(cas#12 @ May 18 2007, 12:58 PM)

Κανενα νεο μεταγραφικο δεν βλεπω να γραφεται...

Τα 2/3 του Ατρομητου Π. ψαχνουν ηδη για ομαδα και συζητανε διοτι δεν θελουν να συνεχισουν εκει!

Οι κυριαρχοι ακουσα απο εγκυρη πηγη οτι εκλεισαν την Λοϊζου την μεγαλη και μαλλον και την μικρη.

Καλησπερα επειδη ο γεν αρχηγος του ατρομητου πειραια Κ.Λεμπιδακης γιωργος δεν εχει δικο του nick name με ζητησε να κανει μια δηλωση.
μυνημα απο τον ατρομητο πειραια:
για ολα τα παπαγαλακια που διατυμπανιζουν οτι ο συλογος βρισκεται υπο διαλυση κρυμενοι πισω απο ψευδονυμα και οτι οι παιχτριες του θελουν να φυγουν τους διαβεβαιω το εξης .
Οτι η ομαδα οχι μονο δεν διαλυεται αλλα θα ειναι πολυ πιο ισχυρη με σκοπο να τελειωσει αυτο που αφησε περσι στη μεση .
ο Ατρομητος ειναι μεγαλη ομαδα
Γιωργος Λεμπιδακης
QUOTE(VAGELIS N @ Jun 17 2007, 09:33 PM)

Καλησπερα επειδη ο γεν αρχηγος του ατρομητου πειραια Κ.Λεμπιδακης γιωργος δεν εχει δικο του nick name με ζητησε να κανει μια δηλωση.
μυνημα απο τον ατρομητο πειραια:
για ολα τα παπαγαλακια που διατυμπανιζουν οτι ο συλογος βρισκεται υπο διαλυση κρυμενοι πισω απο ψευδονυμα και οτι οι παιχτριες του θελουν να φυγουν τους διαβεβαιω το εξης .
Οτι η ομαδα οχι μονο δεν διαλυεται αλλα θα ειναι πολυ πιο ισχυρη με σκοπο να τελειωσει αυτο που αφησε περσι στη μεση .
ο Ατρομητος ειναι μεγαλη ομαδα
Γιωργος Λεμπιδακης
Βαγγέλη, σε παρακαλώ αυτό να μη ξαναγίνει. Όποιος θέλει να συμμετέχει στο φόρουμ, μπορεί να εγγραφεί και να εκφράσει την άποψή του. Σε έχω παρακαλέσει επανηλειμμένως ότι δεν επιτρέπεται να αναφέρουμε ονόματα εκτός και εάν το κάνει
το ίδιο το μέλος. Ευχαριστώ
tarpley
Jun 19 2007, 10:58
τι γίνετε ρε παιδιά;;
κανένα μεταγραφικό νέο;;
σαν πολύ δεν έχουν αργήσει όλοι;;
jsoiler
Jun 20 2007, 03:42
Η Καλτσή στο παγκράτι!Μαυροκεφάλου μιλάει με Ιωνικό Ν.Φ και πιθανότατα θα κλείσει!Το ίδιο και η Γρίβα με τον Ζαον.....
coach13
Jun 22 2007, 09:43
Το Καλαμάκι πήρε τη Γιακείμη από τον Πρωτέα και τις Μαρίνου και Παυλοπούλου από τον Κρόνο.
QUOTE(coach13 @ Jun 22 2007, 07:36 AM)

Το Καλαμάκι πήρε τη Γιακείμη από τον Πρωτέα και τις Μαρίνου και Παυλοπούλου από τον Κρόνο.
Ενισχύεται πολύ με αυτές τις κινήσεις το Καλαμάκι!
λενε τιποτα αυτες οι παιχτριες γιατι εγω δεν τις ξερω.........
QUOTE(clark @ Jun 22 2007, 10:14 AM)

λενε τιποτα αυτες οι παιχτριες γιατι εγω δεν τις ξερω.........
Μια χαρά είναι.Τώρα μόνο ένα playmaker ακόμα λείπει και θα πάει καλύτερα από φέτος!
tsalapeteinos
Jun 23 2007, 11:43

Ο Πορφύρας πήρε την Γκρέμου Μαριλένα από τον Πανιώνιο Άργους.
Tafos toy indoy
Jun 23 2007, 23:32
πολυ καλο παιδι η γκρεμου....καλη μεταγραφη για πορφυρα
basket4
Jun 25 2007, 09:17
θα πω κατι χωρις να ειμαι σιγουρη...ο Γ.Σ.Περιστεριου εκλεισε την Μινα Παπουλια απο τον Παο?
αν ξερει καποιος κατι και μπορει ας το επιβεβαιωσει...
coach13
Jun 25 2007, 12:37
H Παιανία απέκτησε από τον Πρωτάθλητη Ελλάδος Πανιώνιο της αδελφές Χριστίνα και Σοφία Πετυχάκη.
Για τη Χριστίνα είχε κάνει στον Πανιώνιο και ο Πρωτέας Βούλας αλλά τα κορίτσια προτίμησαν Παιανια...
Πολύ σημάντική προσθήκη για την ομάδα της Παιανίας καθώς και οι δύο παίχτριες είναι ιδιαίτερα ταλαντούχες.
VAGELIS N
Jun 25 2007, 13:35
QUOTE(tsops @ Jun 18 2007, 06:44 AM)

Βαγγέλη, σε παρακαλώ αυτό να μη ξαναγίνει. Όποιος θέλει να συμμετέχει στο φόρουμ, μπορεί να εγγραφεί και να εκφράσει την άποψή του. Σε έχω παρακαλέσει επανηλειμμένως ότι δεν επιτρέπεται να αναφέρουμε ονόματα εκτός και εάν το κάνει
το ίδιο το μέλος. Ευχαριστώ

καταρχην τι εννοεισ οτι δεν επιτρεπεται να αναφερουμε ονοματα:
και ενα δευτερο οταν το χειμωνα μπηκε η προπονητρια του αγ θωμα γιατι δεν εγινε αυτη η παρατηρηση:
και δεν αναφερω ονοματα απλα εγραψα αυτο που μου ζητηθικε δεν το εγραψα για δικο μου
coach13
Jun 25 2007, 13:48
Το Καλαμάκι έκλεισε εκτός απροόπτου τη Σωτηρίου από τον Πρωτέα Βούλας και τη Ζαφείρη από Παιανία.
Εκλεισε έτσι κ η θέση του play maker!
TomitsNo9
Jun 25 2007, 13:52
QUOTE(coach13 @ Jun 25 2007, 11:41 AM)

Το Καλαμάκι έκλεισε εκτός απροόπτου τη Σωτηρίου από τον Πρωτέα Βούλας και τη Ζαφείρη από Παιανία.
Εκλεισε έτσι κ η θέση του play maker!
To όνομα της Σωτηρίου ποιο είναι;
mpalla
Jun 25 2007, 13:55
QUOTE(TomitsNo9 @ Jun 25 2007, 02:45 PM)

Χρύσα
coach13
Jun 25 2007, 13:55
QUOTE(TomitsNo9 @ Jun 25 2007, 12:45 PM)

Χρύσα Σωτηρίου.
TomitsNo9
Jun 25 2007, 13:56
QUOTE(coach13 @ Jun 25 2007, 11:48 AM)

Χρύσα Σωτηρίου.
Σε ευχαριστώ!
QUOTE(coach13 @ Jun 25 2007, 11:48 AM)

Χρύσα Σωτηρίου.
Απίστευτος συγχρονισμός από coach13 και mpalla!!
mpalla
Jun 25 2007, 14:01
QUOTE(froso @ Jun 25 2007, 02:50 PM)

Απίστευτος συγχρονισμός από coach13 και mpalla!!

Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται!
Γατιά...Σκυλιά(!!!!)....

..
coach13
Jun 25 2007, 14:03
QUOTE(mpalla @ Jun 25 2007, 12:54 PM)

Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται!
Γατιά...Σκυλιά(!!!!)....

..

Χωρίς να μιλάω με βεβαιότητα η Βασιλάτου από Ζωγράφου έκλεισε στο Ελληνικό και η Βροχίδου από τον Ατρόμητο έκλεισε στον Πορφύρα.
action7
Jun 25 2007, 14:24
QUOTE(coach13 @ Jun 25 2007, 11:56 AM)

οι αδερφές Πετυχάκη είναι οι ψηλές που είχε ο Πανιώνιος στις νεανίδες και <<έπαιζαν>> και στο γυναικείο;
TomitsNo9
Jun 25 2007, 14:26
QUOTE(action7 @ Jun 25 2007, 12:17 PM)

οι αδερφές Πετυχάκη είναι οι ψηλές που είχε ο Πανιώνιος στις νεανίδες και <<έπαιζαν>> και στο γυναικείο;
Ναι..
QUOTE(FC3 @ Jun 25 2007, 12:13 PM)

Χωρίς να μιλάω με βεβαιότητα η Βασιλάτου από Ζωγράφου έκλεισε στο Ελληνικό και η Βροχίδου από τον Ατρόμητο έκλεισε στον Πορφύρα.
Εννοείς η Βροχίδου από Κρόνο?
action7
Jun 25 2007, 14:55
QUOTE(froso @ Jun 25 2007, 12:33 PM)

υπαρχει και μικρη βροχιδου η οποια επαιζε στον ατρομητο
QUOTE(FC3 @ Jun 25 2007, 12:13 PM)

'Ολο μεταγραφές διαβάζω για τον Πορφήρα!!!
Πειστεύετε πώς Θα χτυπήσει άνοδο????
QUOTE(froso @ Jun 25 2007, 12:33 PM)

Την αδερφή της απο τον Ατρόμητο.
Συγνώμη για τα ορθογραφικά αλλα δεν εχω συνηθίσει να γράφω στον Η/Υ
action7
Jun 25 2007, 15:10
QUOTE(balou @ Jun 25 2007, 12:55 PM)

'Ολο μεταγραφές διαβάζω για τον Πορφήρα!!!
Πειστεύετε πώς Θα χτυπήσει άνοδο????

δεν νομιζω... εχει παρει παιχτριες αλλα δεν νομιζω οτι καμια κανει την σουπερ διαφορα!για μενα φαβορι ειναι ατρομητος ,κυριαρχοι,κρονος
QUOTE(action7 @ Jun 25 2007, 01:03 PM)

δεν νομιζω... εχει παρει παιχτριες αλλα δεν νομιζω οτι καμια κανει την σουπερ διαφορα!για μενα φαβορι ειναι ατρομητος ,κυριαρχοι,κρονος
Ο κρονος πηρε την Πλαβουκου?Ο Χατζηδακης εμεινε?
TomitsNo9
Jun 25 2007, 15:18
QUOTE(balou @ Jun 25 2007, 01:09 PM)

Ναι,την πήρε και ο Χατζηδάκης έμεινε!
QUOTE(balou @ Jun 25 2007, 01:09 PM)

πλαβουκου απο λιοσια,τσαγκαρακη απο αθηναικο,τσιοπουλου απο σαντα και απ'οτι ξερω ο χατζηδακης εμεινε
πολυ καλα τα διαβαζω τα νεα για τον κρονο...
πιστευω πως το πρωταθλημα θα ειναι παρα πολυ ενδιαφερον!!!
Ο ατρομητος και οι κυριαρχοι εχουν κανει το ιδιο καλες κινησεις?
QUOTE(balou @ Jun 25 2007, 01:20 PM)

πολυ καλα τα διαβαζω τα νεα για τον κρονο...
πιστευω πως το πρωταθλημα θα ειναι παρα πολυ ενδιαφερον!!!
Ο ατρομητος και οι κυριαρχοι εχουν κανει το ιδιο καλες κινησεις?
ατρομητος πηρε ηλιοπουλου απο φαληρο και αρχοντακη απο πρωτεα
κυριαρχοι δελωτη απο μεν ιλιου και επεστρεψαν λοιζου και μιχαηλου
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις...

Ο Κρόνος πήρε την Βλάχου από το Σορτιγκ που αγωνίστηκε δύο χρόνια στις Εσπερίδες...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.