Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Barcelona-Παναθηναικος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
il postino
μερικα σημεια της σειρας!!

-παιξαμε απιστευτη αμυνα και στα 4 ματς!! ο ζελικο εφτιαξε φετος μια ομαδα πραγματικη μηχανη στην αμυνα χωρις μαλιστα τον καλυτερο αμυντικο του παικτη μετα το διαμαντιδη, το μαριτς!! ολη τη χρονια προσπαθησαμε στα ριμπαουντς, καποιες φορες μας εβγαινε, καποιες οχι, το σιγουρο ειναι οτι ειμασταν αρκετα καλυτεροι απο περυσι, οπου στηνοταν παρτυ στα καλαθια μας. σε αυτη τη σειρα πηραμε και τα ριμπαουντς κυριοι!! σε καποια διαστηματα οι περιστροφες μας ηταν τελειες στο πολυ γρηγορο passing game των ισπανων και αρκετες ηταν οι φορες που εμεινε η μπαλα στα χερια των καταλωνων!

-ειναι πολυ σημαντικο για μια ομαδα να εχει στις ταξεις της, εκτος απο τον κορυφαιο κοουτς, τον κορυφαιο και ταυτοχρονα τον πιο πολυσυνθετο παικτη της ηπειρου!! ο δδ εκανε καταπληκτικη σειρα προσφεροντας σε ολους τους τομεις!! το 5λεπτο στο γ ματς , οπου με 4 συνεχομενα σουτ γυρισε τουμπα το παιχνιδι και ταυτοχρονα αφριζε απο τη λυσσα του στην αμυνα ειναι ο,τι πιο επικο εχω δει τα τελευταια χρονια!!! ειναι ο ηγετης μας, ο οδηγος μας, αυτος που δεν καταλαβαινει απο χρονομετρα και , πανω απο ολα, αυτος που δινει το συνθημα στους αλλους!!!

-κοιταξαμε στα ματια την πρωταθλητρια ευρωπης μπαρτσα και δε θορυβηθηκαμε ουτε απο το μπασκετ που εχει παιξει τα 2 τελευταια χρονια, απο το 1-0 , ουτε απο το -16, ουτε απο τα μεγαλα λογια τυπου "ερχομαστε στο οακα για τη νικη"!!! στο ψυχολογικο κομματι τους διαλυσαμε! χθες στο β ημιχρονο ηταν τραγικοι!!! κατερρευσαν πραγματικα!!

-θα το πω για 78470988η φορα!!! ο ζελικο φτιαχνει το νεο παο στα προτυπα της μπαρτσα αλλα σε καλυτερη εκδοση!!! 11 παικτες γυρω απο εναν (δδ) οπου ολοι τους θα μπαινουν μεσα και θα προσφερουν!! η καλυτερη εκδοση εχει να κανει με τα κορμια!! πιο ψηλα κορμια εμεις, πιο δυνατα!!!! δεν το εχουμε πετυχει ακομα, αλλα ειμαστε στο σωστο δρομο!!! χθες τους πατησαμε σα κατσαριδες στη γωνια με τον καλαθη και το βουγιουκα!!!! ειμαστε καποιες στροφες πριν το τελος, το οποιο λογικα θα διαδραματιστει του χρονου ή του παραχρονου (αμα δε μας φυγει ο ζοτς). οραματιζομαι εναν παο, οπου ο 12ος παικτης θα μπαινει μεσα και θα αλλαζει το ματς με την αμυνα του, το σκορ του, τα ριμπαουντς κτλ κτλ.

-κινητρο!!! δεν υπαρχει μεγαλυτερο κινητρο απο το να σε χλευαζουν σχετικοι και ασχετοι τη στιγμη που εχεις 5 λαβαρα κρεμασμενα στο γηπεδο σου!!! το 99% των προπονητων (πετυχημενων και αποτυχημενων), βετερανων παικτων (που ποτε δεν ειχαν παιξει για εναν κοουτς σαν και αυτον), των δημοσιογραφων (που ποτε δεν φορεσαν σορτσακι) και των φιλαθλων (αυτοι δικαιολογουνται) μας επρηξαν τα @@ ολη τη χρονια με τη μεταγραφη του γκαρντ που ελειπε και του ψηλου στη θεση του μαριτς!!!

-το χθεσινο ματς ηταν το αποκορυφωμα της ψυχοπνευματικης εκρηξης της ομαδας!!! ολα ξεκινησαν στραβα και παρολαυτα ολοι επαιζαν το ρολο τους σα να μη συνεβη τιποτα!!! οπως λεει και ο ιτουδης, "οχι συναισθημα". απο τις μεγαλυτερες ατακες που ακουσα ποτε στο μπασκετ!!! τοσο απλη αλλα τοσο δυσπροσιτη!!!

υ.γ κερδιζεις χανεις....
lefkadian
Ριχτα τα και συ να ξεθυμανουμε biggrin.gif Αυτη η νικη για μας που πιστευαμε σε αυτη την ομαδα και στο προπονητικο team ειναι διπλη. Και η χαρα μου πολλαπλασιαζεται που καταλυτες (και) στο 4ο ματς ηταν παιχτες που εχουν χλευαστει πολλακις και απο διαφορους (Καλαθης, Σατο, Βουγιουκας). Για μενα οτι και αν γινει φετος η επιτυχια αυτης της ομαδας ειναι δεδομενη. Ο λογος? Πολυ απλα γιατι ειναι ΟΜΑΔΑ!!!

venceremos

ZΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ελεησον ημας 77.gif 77.gif 77.gif
str
πραγματικα δεν θελω να γινω ρατσιστης -μακρια απο εμενα τετοια πραγματα- αλλα να κανω τοσα εξοδα για να παω βαρκελωνη για να μου πουν τελευταια στιγμη οτι η μακαμπι δεν κατεβαινει στο τελικο!!!!!!!!! angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif guns.gif guns.gif guns.gif kill.gif kill.gif kill.gif shot.gif shot.gif shot.gif


δεν ξερω ποιον θα πρεπει να βριζω περισσοτερο, την μακαμπι -που την συμαπαθω για την προσφορα της στο μπασκετ και εχουν φοβερη κερκιδα - ή την ευρωλιγκα που δεν τους απεκλεισε νωριτερα και τυχον επιτρεψει τετοια ξεφτιλα!!!!!!
AZ1980
Μυθική σειρά, απίστευτη πραγματικά η ομάδα, συγκλονιστική η επιτυχία, μια από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία ενός συλλόγου που κάθε άλλο παρά στερείται επιτυχιών.

Σπουδαίο προπονητικό επίτευγμα από τον Ζοτς, ηδη έχει τοποθετηθεί ψηλά στο σπουδαίο παλμαρέ του ο αριστοτεχνικός τρόπος με τον οποίο αιχμαλώτισε την Μπαρτσελόνα.

Η οποία Μπαρτσελόνα, μη μπορώντας να εφαρμόσει την γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας στο 5-5, στην οποία βασίζεται, αναγκάστηκε να πάει σε ένα παιχνίδι επαφών, απέναντι στην πιο σκληρή ομάδα της Ευρώπης, καταλήγοντας ζαλισμένη στο καναβάτσο με 0-4 σκορ - το πρώτο παιχνίδι ήταν "βοήθεια από το κοινό".

Αποδείχτηκε περίτρανα πως ο ΠΑΟ είναι η εξυπνότερη, σκληρότερη, μαχητικότερη και, τελικά, καλύτερη ομάδα αυτού του ζευγαριού. Είτε είναι θέμα υλικού, είτε είναι θέμα προπονητή, ο ΠΑΟ είναι φέτος, σεζόν 2010-2011, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα από την Μπαρτσελόνα και πανάξια θα πάει στο final 4 να διεκδικήσει το τρόπαιο. Ο ΠΑΟ ήταν ο καλύτερος στην Ευρωπη το 2009. Η Μπάρτσα πέρσι. Φέτος θα δούμε. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια.

Με την επιτυχία του αυτή ο ΠΑΟ σχεδόν αποστόμωσε πολλούς από μας που δε του δίναμε ελπίδες για κάτι μεγάλο φέτος. Πέταξα από τη χαρά μου που διαψεύστηκα. Άλλωστε δεν είχα απαξιώσει κανέναν, πλην του Μιλκένκο Γατέπιτς (που είναι τελικά χειρότερος κι απ' ότι νόμιζα), απλά έβλεπα πως η έλλειψη ενός ακόμα γκαρντ στη θέση του μάλλον θα στερούσε στην ομάδα τις ελπίδες της για κάποιο τρόπαιο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Θα μπορούσα να πω πως τυπικά η πρόβλεψή μου δεν έχει αποδειχτεί λανθασμένη, μιας και δεν πήραμε ακόμα τίποτα. Στην ουσία όμως η ομάδα του ΠΑΟ με όσα έκανε σε αυτή τη σειρά έχει στη δική μου καρδιά και μνήμη ήδη στεφθεί με παράσημα που ξεπερνούν κατά πολύ την αξία κάποιου τίτλου.

Ο ΠΑΟ του 2010-2011 δεν είναι ακόμα τροπαιούχος. Και ίσως και να μη γίνει. Είναι όμως μια δοξασμένη ομάδα, πέτυχε μια μπασκετική φαντασίωση, έκανε το Rocky IV πραγματικότητα, μας έκανε όλους μας να ανατριχιάσουμε, η λυσσασμένη μάχη που δωσε ήταν μνημείο αθλητικής ευφυίας, ατσάλινης θέλησης και άκαμπτης περηφάνειας.

Αυτό είναι κάτι που δεν περίμενα με τίποτα, από μια ομάδα με τέτοιου είδους κενά στο ρόστερ της. Ξέρω πόση καρδιά έχουν οι παίκτες, και πόσο καλοί είναι, έβλεπα όμως πως δεν έχουν την πληρότητα για να περάσουν φέτος νικητές μέσα από τη φωτιά.

Λάθος. Όσο λίγοι αριθμητικά κι αν είναι, όρμηξαν στις φλόγες με μανία, άντεξαν κάθε πιθανό χτύπημα του αντιπάλου ή της ατυχίας ή της διαιτησίας, κι έμειναν όρθιοι απέναντι σε σημεία και τέρατα, όρθιοι με μανιακή επιμονή.

Γι αυτό λοιπόν εγώ κάθομαι και γράφω εδώ στο μπάσκετφόρουμ με γκρίνια, χιούμορ και αγάπη για το μπάσκετ, και ο Ζοτς είναι αυτός που είναι, ένας αξεπέραστος θρύλος των πάγκων, σχεδόν πάντα νικητής στις πιο αδυσώπητες και δυσοίωνες μάχες.

Γιατί αυτός το περίμενε. Και ήξερε και πως θα το πετύχει. wink.gif

Προσκύνημα, συγκίνηση.



bball.gif
str
QUOTE(LovingBasketball @ Apr 1 2011, 20:33 ) *
Μπορειτε να δειτε τις αντιμαχιες και τις συζητησεις γυρω απο το θεμα της Μακαμπι (βασικα μεταξυ Ελληνων και Ισραηλιτων)

http://forums.interbasket.net/f11/maccabi-...the-time-16126/



ρε συ???? τι το εβαλες αυτο το σαιτ??????? διαβαζω τις αποψεις των ισαρηλιτων και εχει φτασει η πιεση 500!!!!!!!!

ελεος!!!!!!!!τι ειναι αυτα που λενε ρεεεε...
οσο συμπαθω τη μακαμπι για την μπασκετικη της παιδεια μετα απο αυτα πραγματικα θα γινω μουτζαχεντιν!!!!!!!!
Ginobili
QUOTE(str @ Apr 1 2011, 20:24 ) *
ρε συ???? τι το εβαλες αυτο το σαιτ??????? διαβαζω τις αποψεις των ισαρηλιτων και εχει φτασει η πιεση 500!!!!!!!!

ελεος!!!!!!!!τι ειναι αυτα που λενε ρεεεε...
οσο συμπαθω τη μακαμπι για την μπασκετικη της παιδεια μετα απο αυτα πραγματικα θα γινω μουτζαχεντιν!!!!!!!!

Γράφει ένας Έλληνας:
it won't be the end of the world if Maccabi plays at the scheduled date either.I doubt the dead soldiers will rise from their graves and turn into blood seeking zombies.

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

"Τούρκοι" οι Εβραίοι..!!!
lightday
QUOTE(AZ1980 @ Apr 1 2011, 22:23 ) *
....



εγραψες man 77.gif

QUOTE(Ginobili @ Apr 1 2011, 22:38 ) *
Γράφει ένας Έλληνας:
it won't be the end of the world if Maccabi plays at the scheduled date either.I doubt the dead soldiers will rise from their graves and turn into blood seeking zombies.

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

"Τούρκοι" οι Εβραίοι..!!!


Ενας μικρός ΘΕΟΥΛΗΣ ρεσπεκτ.
kolokotronis
Μετά από τόση προσπάθεια πάντως στην ευρώπη, θα ήταν πολύ κρίμα να μην μεταφραστεί και στο 6ο ευρωπα'ι'κό.
Άλλωστε μετά από 1-2 χρόνια αν δεν το πάρουμε, σιγά μην θυμόμαστε τις εμφανίσεις με την μπάρτσα κτλ.
Εδώ που φτάσαμε πρέπει να το πάρουμε.

Όσον αφορά τη μακάμπι και τον τελικό, τώρα το ανακάλυψαν το πρόβλημα εκεί στο ισραήλ?
Οι ημερομηνίες έχουν βγει τόσο καιρό.

Αν γίνει κανένα αστείο και βάλουν άλλη ομάδα στη θέση της, κατά τη γνώμη μου θα πρέπει οι άλλες 3 (παο-σιέννα-ρεάλ ή βαλένθια) να συνεννοηθούν από πριν και να αποχωρήσουν όλες σε τέτοια περίπτωση, ειδοποιώντας από πριν την ευρωλίγκα.

Μετά αν έχουν άντερα ας βάλουν αποκλεισμένη ομάδα στο Φ4.

Θα ξεφτιλιστεί ανεπανόρθωτα η διοργάνωση.
alexanderthegreat
παρατήρησε κανείς ότι στα παιχνίδια που κερδίσαμε το πρώτο καλάθι το έβαλε σε όλα ο Καλάθης;
lakersdynasty
QUOTE(kolokotronis @ Apr 1 2011, 22:52 ) *
Μετά από τόση προσπάθεια πάντως στην ευρώπη, θα ήταν πολύ κρίμα να μην μεταφραστεί και στο 6ο ευρωπα'ι'κό.
Άλλωστε μετά από 1-2 χρόνια αν δεν το πάρουμε, σιγά μην θυμόμαστε τις εμφανίσεις με την μπάρτσα κτλ.
Εδώ που φτάσαμε πρέπει να το πάρουμε.


το ιδιο μπορει να πει και η Σιενα πχ...

της οποιας οι οπαδοι σιγουρα θελουν να θυμουνται πως γυρισαν την σειρα μετα τον 1ο απογοητευτικο αγωνα...

Απτην αλλη οσοι λενε οτι θα θυμουνται για χρονια αυτη τη σειρα το εννοουν καθαρα μπασκετικα. Να κατσεις να δεις μπασκετ να χαρεις τα αμφιρροπα ματς και να απολαυσεις τακτικη for the ages.

Καθαρα οπαδικα αν δεν παρεις τροπαιο δεν σε ενδιαφερει τι εκανες πιο πριν...

Εξαρταται με ποια ιδιοτητα το βλεπεις.

Εγω ας πουμε που για 10 μερες ψυχολογικα ημουν με το ενα ποδι στην εντατικη tongue.gif προφανως και θα τα δω και θα τα ξαναδω τα παιχνιδια διοτι παρα το γεγονος οτι δεν εχω παιξει ποτε εστω ερασιτεχνικα οργανωμενο μπασκετ παντα μαρεσε ακομη και στο ΟΑΚΑ να καθομαι στο πανω διαζωμα και να προσπαθω πολλε φορες να ξεδιαλυνω διαφορα συστηματα τροπους αμυνας επιθεσης.

Γιατι πετυχαν γιατι απετυχαν κτλ...

Σαν οπαδος θα πεις παμε να τους (μπιπ) και δεν με νοιαζει τιποτα αλλο.

Και θα πεταχτει και ο Μακαρος και θα σου πει "βαλε (μπιπ) στο "δεν" "
smiley.gif

Προς το παρον εχουμε 1 μηνα + μπροστα μας να δουμε πως-ποτε-με ποιους θα γινει το Φ4.

QUOTE
παρατήρησε κανείς ότι στα παιχνίδια που κερδίσαμε το πρώτο καλάθι το έβαλε σε όλα ο Καλάθης;


ναι και αυτη ηταν η εντολη διοτι η Μπαρτσα ηταν φανερο οτι επελεγε να καλυψεις τις γραμμες πασας και οχι τον Καλαθη. Οποτε ο Νικ μπορουσε να καταληξει σε δευτερευοντα αιφνιδιασμο ή σε one man fast break αλα Tony Parker εχοντας μονο τον προσωπικο του αντιπαλο να αντιμετωπισει.

και αυτη την ευκαιρια την ειχε στην αρχη καθε παιχνιδιου.
roben
QUOTE(Ginobili @ Apr 1 2011, 19:12 ) *
Πάντως τα σημερινά πρωτοσέλιδα,ειδικά από τις "αντικειμενικές" εφημερίδες τα θεωρώ εμετικά.Μας έβαλαν ήδη το 6ο αστέρι...Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό γι αυτήν την τεράστια επιτυχία,αλλά είναι ελεεινό να συμπεριφερόμαστε όπως μας αντιμετώπιζαν και εμάς(το οποίο ήταν φυσικό βέβαια,πολύ λογικό..και γιαυτό ακριβώς τον λόγο έχει γίνει τόσος ντόρος.Ο Παναθηναικός σερνόταν όλη την χρονιά,δεν είναι ψέμα,είναι αλήθεια.Δεν ήταν όπως τότε που απέκλεισε την Ντιναμό το 2007...)

Εφημερίδες,ραδιόφωνα..σχολιαστές δημοσιογράφοι λένε συνέχεια ότι ο ΠΑΟ θεωρούταν τυπική διαδικασία,τελειωμένος απέναντι στην Μπάρτσα(και όντως έτσι ήταν,και ήταν λογικό με βάση την εικόνα των ομάδων όλη την χρονιά)...αλλά είναι τραγελαφικό να τελειώνεις κι εσύ τους άλλους,και να έχεις ράψει ήδη το 6ο αστέρι.

Φυσικά όλα αυτά τα επισημαίνω γνωρίζοντας ότι όλες αυτές οι γελοιότητες δεν πρόκειται να αγγίξουν τον Ζοτς και την Ομάδα.Σίγουρα δεν θα υποτιμήσουν κανέναν αντίπαλο,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και πάλι θα το σηκώσουν επειδή ξέρουμε ότι ο Ζοτς είναι σοβαρός και θα προετοιμάσει τέλεια την ομάδα.Μπάσκετ....είναι,φάιναλ4,όλα γίνονται.


Γενικά συμφωνώ! Δεν θα έλεγα βέβαια ότι η σωστή λέξη για τα δημοσιεύματα είναι ''εμετικά'',θα προτιμούσα το ''αφελή'' ή ''προσβλητικά'' για τους αντιπάλους μας! Επί της ουσίας όμως συμφωνώ μαζί σου,κι εμένα δεν μου άρεσαν καθόλου τα σημερινά πρωτοσέλιδα,δείχνουν την έλλειψη παιδείας που υπάρχει στον ελληνικό Τύπο! Από την άλλη βέβαια το γεγονός ότι τα σχολιάζουμε αρνητικά δείχνει την δική μας παιδεία! rolleyes.gif Κάτι είναι και αυτό! Συμφωνώ επίσης μαζί σου στο ότι αυτές οι βλακείες δεν πρόκειται να αγγίξουν την ομάδα! Διαφωνώ βέβαια στο ότι η ομάδα όλη τη σεζόν σέρνόταν αλλά εντάξει δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα! Αφού συμφωνούμε εμείς οι δύο σε δύο διαφορετικά πράγματα στο ίδιο ποστ είμαστε super! Σαν ψέματα μου φαίνεται! (μέρα που είναι) smiley.gif

QUOTE(LovingBasketball @ Apr 1 2011, 20:16 ) *
Πιστευω οτι ολοι γνωριζετε το προβλημα με τη Μακαμπι (μερα των πεσοντων...κτλπ...κτλπ).
Φαινεται απο οσα διαβασα σε διαφορα διεθνη φορα οτι το θεμα ειναι σοβαρo και οτι η Μακαμπι δεν θα παιξει στον τελικο(αν υποθεσουμε οτι περασει) αν δεν αλλαξει η μερα του αγωνα η τουλαχιστον η ωρα.
Καλα ειναι λιγο υπερβολικοι οι Ισραηλιτες...κ'εμεις παιξαμε τη μερα του Πασχα με τη Μπολωνια αν θυμαμαι καλα...
Αν η Μακαμπι δηλωσει forfeit υπαρχει περιπτωση ο Μπερτομεου να μας φερει πισω την Μπαρτσα δια μεσου wild card?

Ε τα εχουμε δει ολα απο το Μπερτομεου! Φοβαμαι οτι θα αρνηθει οποιαδηποτε αλλαγη απλα και μονο για να εχει το οπλο της wild card και να βαλει μεσα απο την πισω πορτα την Μπαρτσα.

Ποια ειναι η γνωμη σας...θα δουμε επιτελους Παο-Μπαρτσα στο τελικο? icon_drunk.gif

Sorry for the off-topic.......


Καλά,αν προκύψει τέτοιο σκάνδαλο με συμμετοχή της Μπαρτσελόνα αντί της Μακάμπι,νομίζω πως θα αποχωρήσουν οι άλλες 3 ομάδες και το final4 δεν θα γίνει ποτέ! Δεν παίζει τέτοιο σενάριο! Το μόνο που έχει λογική είναι να μπεί η Κάχα Λαμποράλ ως η ομάδα που απέκλεισε η Μακάμπι στους 8! Τώρα αν η Μακάμπι κατέβει και παίξει ημιτελικό,προκριθεί και δεν κατέβει στον τελικό τότε ο αγώνας θα πρέπει να κατακυρωθεί στην αντίπαλο της σε αυτόν! Ξενέρωτο μεν,δίκαιο δε! Αλλιώς τι να πω,ας κάνουν ένα μίνι πρωτάθλημα 3 ομάδων και ας πάρει το τρόπαιο ο βαθμολογικά καλύτερος! Όπως και να έχει καλό θα είναι η Μακάμπι να ενημερώσει σύντομα και οριστικά για τις προθέσεις της!


http://www.gazzetta.gr/pao-euroleague/item...%84%CE%BF%CF%85
str
QUOTE(roben @ Apr 1 2011, 23:37 ) *
Καλά,αν προκύψει τέτοιο σκάνδαλο με συμμετοχή της Μπαρτσελόνα αντί της Μακάμπι,νομίζω πως θα αποχωρήσουν οι άλλες 3 ομάδες και το final4 δεν θα γίνει ποτέ! Δεν παίζει τέτοιο σενάριο! Το μόνο που έχει λογική είναι να μπεί η Κάχα Λαμποράλ ως η ομάδα που απέκλεισε η Μακάμπι στους 8! Τώρα αν η Μακάμπι κατέβει και παίξει ημιτελικό,προκριθεί και δεν κατέβει στον τελικό τότε ο αγώνας θα πρέπει να κατακυρωθεί στην αντίπαλο της σε αυτόν! Ξενέρωτο μεν,δίκαιο δε! Αλλιώς τι να πω,ας κάνουν ένα μίνι πρωτάθλημα 3 ομάδων και ας πάρει το τρόπαιο ο βαθμολογικά καλύτερος! Όπως και να έχει καλό θα είναι η Μακάμπι να ενημερώσει σύντομα και οριστικά για τις προθέσεις της!


δεν ειναι απλα ξενερωτο!!!! ολοι οσοι παμε πανε βαρκελωνη ξερεις ποσα εξοδα ειναι σε δυσκολες εποχες???
θα χαλασω ποσα ευρο για να παω και να παρω μια κουπα που δεν θα εχω παιξει τελικο???? ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!!μα την παναγια οπως εκοψα φετος να βλεπω ποδοσφαιρο θα κοψω και την ευρολιγκα αμα αποδειχτουν τοσο ξεφτιλες(καλα ο μπερτομεου εχει κανει και εχει κανει..αλλα..το βαρελι μπορει να μην εχει πατο..)

(ασε που μετα στις κουπες που δεν μας μετρανε οι ολυμπιακοι..παρισι λογω ταπας, θεσ/νικη - αθηνα λογω εδρας, θα προστεθει και αυτη οποτε θα μεινουμε στις 2 κουπες παλι (μπολονια βερολινο μονο.) smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif )
roben
QUOTE(str @ Apr 2 2011, 00:24 ) *
δεν ειναι απλα ξενερωτο!!!! ολοι οσοι παμε πανε βαρκελωνη ξερεις ποσα εξοδα ειναι σε δυσκολες εποχες???
θα χαλασω ποσα ευρο για να παω και να παρω μια κουπα που δεν θα εχω παιξει τελικο???? ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!!μα την παναγια οπως εκοψα φετος να βλεπω ποδοσφαιρο θα κοψω και την ευρολιγκα αμα αποδειχτουν τοσο ξεφτιλες(καλα ο μπερτομεου εχει κανει και εχει κανει..αλλα..το βαρελι μπορει να μην εχει πατο..)

(ασε που μετα στις κουπες που δεν μας μετρανε οι ολυμπιακοι..παρισι λογω ταπας, θεσ/νικη - αθηνα λογω εδρας, θα προστεθει και αυτη οποτε θα μεινουμε στις 2 κουπες παλι (μπολονια βερολινο μονο.) smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif )


Να έχουμε επομένως σε ετοιμότητα την πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής να παίξουμε κατευθείαν το Διηπειρωτικό αν είναι!! 69.gif
vastravoud
Αν η Ευρωλίγκα είναι ΣΟΒΑΡΗ διοργάνωση ΟΦΕΙΛΕΙ να πει στη Μακάμπι: "Μη σώσεις κι έρθεις αμα δε θες" (με κάπως πιο "politically correct" τρόπο βέβαια tongue.gif).

Μου φαίνεται απίστευτα αστείο όλο αυτό το σκηνικο!
Boom Dizzle
QUOTE(vastravoud @ Apr 2 2011, 00:58 ) *
Αν η Ευρωλίγκα είναι ΣΟΒΑΡΗ διοργάνωση ΟΦΕΙΛΕΙ να πει στη Μακάμπι: "Μη σώσεις κι έρθεις αμα δε θες" (με κάπως πιο "politically correct" τρόπο βέβαια tongue.gif).

Μου φαίνεται απίστευτα αστείο όλο αυτό το σκηνικο!

Σωστοςςςςςςςςςς.Ισα-ισα θα πρεπει να συμβιβαστουν...Και χαρη τους κανουμε που παιζουν σε Ευρωπαικη Διοργανωση,
ενω επρεπε να παιζουν κατα Ασια πλευρα rolleyes.gif
natouralistis
"H Eυρωλίγκα θα δείξει κατανόηση στο αίτημά μας"


Μετά τον Σιμόν Μιζράχι, και ο Ντέιβιντ Φέντερμαν, εκ των ιδιοκτητών της Μακάμπι, ξεκαθάρισε πως η ομάδα δεν θα παίξει στο φάιναλ φορ εάν δεν αλλάξουν οι μέρες ή τουλάχιστον η ώρα του τελικού! «Για εμάς η συγκεκριμένη ημέρα είναι ιερή και το μπάσκετ μπαίνει από κάτω. Δεν πρόκειται έτσι να παίξουμε. Έχουμε ενημερώσει σχετικά την Ευρωλίγκα και περιμένουμε την απόφασή της. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα αλλάξει τις μέρες του φάιναλ φορ, δείχνοντας κατανόηση στο αίτημά μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φέντερμαν. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την Ευρωλίγκα, αλλά εκτιμάται ότι θα γίνει το χατίρι των Ισραηλινών, τόσο για αγωνιστικούς λόγους (αφού θα πληγεί το πρεστίζ της διοργάνωσης) όσο και εισπρακτικούς καθώς θα χαθούν αρκετά χρήματα αν δεν ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη οι πολυάριθμοι φίλοι της Μακάμπι.

Πηγή:Basketnet.
vastravoud
1) To πρεστίζ της διοργάνωσης πλήττεται περισσότερο κάνοντας τα χατήρια ορισμένων που προβάλλουν βλακώδη επιχειρήματα.

2) Ακόμα κι αν δεν ταξιδέψει κανείς Ισραηλινός, οι άλλες ομάδες θα καλύψουν και με το παραπάνω το κενό.

ΟΚ, σεβασμός για τους νεκρούς του Ολοκαυτώματος, αλλά ήμαρτον παιδιά, δε σας χρωστάει κιόλας ο πλανήτης.....
MaJesty23
Σαν παναθηναικός και βαθιά μπασκετικος θυμάμαι το ζενιθ και το ναδιρ των συναισθημάτων που μου χάρισε αυτή η όμαδα:

1994:ημιτελικός χαμένος!Με Ολυμπιακό!Μεγαλώμενος σε σπίτι με Ολυμπιακούς έπρεπε να κρύψω τα αισθήματα μου!Ηλικία 14...τρελάμενος ,κλείστηκα στο δωματίο μου και κοιταζα το ταβάνι...ακόμα και τωρα στα 32 πια ,οταν ακουω το επίσημο τραγούδι του final four ,enigma-return to the innocence ,τρελαίνομαι γιατι σκεφτομαι την ηττα ,τα χρονια που πέρασαν ,πως μεγάλωσα και η παναθα τι κατάφερε....5 ευρωπαικά και εχασα το μετρημα στα πρωταθλήματα!


2002:φοιτητης πια...22 χρονων και ασοεε!Ανήμερα Πασχα και με τροφικη δηλητηριαση...κάθομαι να μας δω!Απλά αουτσαιντερ και μια ντουζινα ποντους πίσω....και παρ'ολα αυτα με πείσμα σαν το 2011,against all the odds πρωταθλητές μέσα στην έδρα του αντίπαλου!Η κοιλιά να χεί γίνει κόμπος...αμέσως σκέφτηκα το 1994...περιέργο αλλα συνειρμικά το σκεφτηκα...τώρα πια είχαμε 3 ευρωπαικά...γινόμασταν βασιλιάδες και δεν το ξέραμε...που να ξέραμε ΠΑΝΑΘΑ,την συνεχεια...


2011:πια στα 32...ασπρισα ,ψηλωσα (1,96 γαρ),πάχυνα ,πτυχία ,μεταπτυχιακά αλλά η τρέλα μια και ιδια:Παναθηναικος...μάγκες μην πάρετε τίποτα σας αγαπάμε και θα είμαστε αιώνια ευγνώμονες γιατι μαζί σας μεγαλώσαμε,χαρήκαμε ,κλάψαμε!Αιώνια πιστος ,δεν γίνεται αλλιώς...
Paris87
http://www.leoforos.gr/blog/18356/o-ntouda-gerase

Δεν ειδα αν το ποσταρε κανεις, αλλα κατι μου θυμιζει αυτο rolleyes.gif
lakersdynasty
QUOTE(Paris87 @ Apr 2 2011, 05:49 ) *
http://www.leoforos.gr/blog/18356/o-ntouda-gerase

Δεν ειδα αν το ποσταρε κανεις, αλλα κατι μου θυμιζει αυτο rolleyes.gif


ναι το συγκεκριμενο ειναι του Βρανκοβιτς.

και εκει ο Βρανκοβιτς το εγραψε...

Η συγκεκριμενη στυλη ειναι για τον κοσμο...
KingCrimson
QUOTE(Paris87 @ Apr 2 2011, 05:49 ) *
http://www.leoforos.gr/blog/18356/o-ntouda-gerase

Δεν ειδα αν το ποσταρε κανεις, αλλα κατι μου θυμιζει αυτο rolleyes.gif


o ντουντα γερασε...ενοιειται πως ισχυει αυτο! σε οποιαδηποτε δουλεια αν βαλεις ενα 40αρι, 50αρι, απεναντι σε ενα παππου, ο νεοτερος εχει σοβαρα πλεονεκτηματα
greeneyes13
δειτε το ειναι φοβεροοοο

http://www.dailymotion.com/video/xhw5ay_yyyy-

το βάζω σε όλα τα τοπικ για να το δείτε smiley.gif
ALdaperan
QUOTE(greeneyes13 @ Apr 2 2011, 12:22 ) *
δειτε το ειναι φοβεροοοο

http://www.dailymotion.com/video/xhw5ay_yyyy-

το βάζω σε όλα τα τοπικ για να το δείτε smiley.gif

εχει ξαναμπει σε μια απο τις προηγουμενες σελιδες !!
babs
QUOTE(il postino @ Apr 1 2011, 21:55 ) *
μερικα σημεια της σειρας!!
............................


-κινητρο!!! δεν υπαρχει μεγαλυτερο κινητρο απο το να σε χλευαζουν σχετικοι και ασχετοι τη στιγμη που εχεις 5 λαβαρα κρεμασμενα στο γηπεδο σου!!! το 99% των προπονητων (πετυχημενων και αποτυχημενων), βετερανων παικτων (που ποτε δεν ειχαν παιξει για εναν κοουτς σαν και αυτον), των δημοσιογραφων (που ποτε δεν φορεσαν σορτσακι) και των φιλαθλων (αυτοι δικαιολογουνται) μας επρηξαν τα @@ ολη τη χρονια με τη μεταγραφη του γκαρντ που ελειπε και του ψηλου στη θεση του μαριτς!!!


υ.γ κερδιζεις χανεις....



ρε συμπατριώτη γιατί τέτοια υπερβολή; Μου φαίνεται το χουν αυτοί που κατάγονται απ' την Ιερή Πόλη να προσθέτουν και λίγο δράμα/οργή. Νιμπελούγκεν έγραψες tongue.gif
Τέσπα, η καραμέλα περί χρημάτων του Καλάθη και του Σάτο δε θα λιώσει εκτός και αν σταθεροποιήσουν την υψηλή απόδοση που είχαν στη σειρά με τη Μπάρτσα. Και μην αναφέρετε και συγκρίνετε το 1 εκ. του Μπατίστ με τις αποδοχες των Καλάθη/Σάτο. Αν είναι ποτέ δυνατόν να βάλουμε στο ίδιο ζύγι την απόδοση του Μπατίστ σε 150 παιχνίδια με την εξαιρετική ομολογουμένως απόδοση των 2 παραπάνω σε 3-4. Δεν είναι ότι είναι δικά μου τα λεφτά και νοιάζομαι γι' αυτά. Απλά οι Αφοί έχουν μπλέξει και με το ποδόσφαιρο, ήδη μπαίνουν μέσα κάθε χρόνο καμιά ντουζίνα εκ. και το κυριότερο, δεν είναι και κροίσοι ώστε να πετάνε δισ. αβέρτα και να μη τους καίγεται καρφάκι. Το ζητούμενο για μένα -άπιαστο έτσι όπως έχουν τα πράγματα- είναι η ομάδα να βρίσκεται πάντα στον αφρό με τις δικές της δυνάμεις, άντε με λογικές χορηγίες κάποιων Αφών κάθε φορά και όχι με πακτωλούς εκατ. που αύριο είναι και αύριο δεν ειναι.
Άντε να οργανωνόμαστε σιγά σιγά οι συνοδοιπόροι για τη Βαρκελώνη. Να κανονίζουμε σιγά σιγά κανά μίτινγκ να χουμε οργανωμένη παρουσία στην εξέδρα . 4-10/5 θα μαι στη πόλη. Η μλκ είναι ότι χάνω και το γκραν πρι της Φ1 για 10 ημέρες. Φτουουουουο!!!!!!!
roben
QUOTE(greeneyes13 @ Apr 2 2011, 12:22 ) *
δειτε το ειναι φοβεροοοο

http://www.dailymotion.com/video/xhw5ay_yyyy-

το βάζω σε όλα τα τοπικ για να το δείτε smiley.gif


Χα χα χα χα !!! Έχω πέσει στο πάτωμα,ασύλληπτο βίντεο !!!
il postino
QUOTE(babs @ Apr 2 2011, 15:37 ) *
ρε συμπατριώτη γιατί τέτοια υπερβολή; Μου φαίνεται το χουν αυτοί που κατάγονται απ' την Ιερή Πόλη να προσθέτουν και λίγο δράμα/οργή. Νιμπελούγκεν έγραψες tongue.gif

εχω διαφορετικη γνωμη για το θεμα της υπερβολης εδω μεσα φιλε μου!!!!

captain charisma
http://www.dailymotion.com/video/xhxb15_yyy-yyyyyyy-yyy_fun

επικο βιντεακι, τα κανει κ πολυ ωραια
LovingBasketball
QUOTE (ALdaperan @ Mar 4 2011, 14:04 ) *
Ο σάτο δεν έχει ενσωματωθει ακόμα στην ομάδα. Δεν ειναι ο εαυτός του. Αυτος που γνωρίσαμε στη σιενα!!!

Οι διαμαντιδης, μπατιστ,τσαρτσαρης , φωτσης είναι η πρώτη γραμμή μας . Σε αυτους θα στηριχτει μονο όλο το παιχνιδι? (δεδομένου οτι βουγιουκας-καλαθης δε θα πιάσουν το επίπεδο που αναφέρεις)

Μην ξεχνάς οτι οι Ρουμπιο-Περοβιτς-Αντερσον-Σαδα-Ν'ντονγκ-Ινκλις παίζουν στο καλύτερο πρωτάθλημα της ευτωπης . Οταν εμεις παίζουμε με κολοσσο , αεκ , περιστέρι ,ηρακλη, ηλισιακο ΤΟΤΕ αυτοι παίζουν με Ρεάλ Μαδρίτης,Caja Laboral,Valencia,Unicaja,Cajasol κλπ Συγκρίνονται? Δε νομιζω, ολες ειναι ομάδες τοπ !!! Η εμπειρία δε αποκτάται μονο απο παιχνίδια ευρωλιγκας αλλα και απο τα πρωταθήματα!! Οπου το 1θλημα της ισπανιας ειναι ασυγκριτα πιο δυνατο και ανταγωνιστικο!!

Αποτέλεσμα αυτου ειναι οι παίκτες να ειναι πιο ετοιμοι !!

Δεν ειναι καθολου ειρωνικο το ποστ!! Η ιστορία δεν παίζει μπάσκετ οπως εχει πει επανειλλιμενως ο ζοτς . Το θεμα ειναι τι κάνεις μέσα στο παρκε και εμείς αυτη τη στιγμή έχουμε περιορισμενες δυνατοτητες δεδομένου του ρόστερ μας. Το ταβάνι μας είναι μια σούπερ απόδοση των διαμαντίδη,μπατιστ . Αντίθετα η μπαρτσελόνα έχει μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα και εναν ναβάρρο που βγάζει φωτιες!!!


Χωρις να θελω να σε πικαρω ALdaperan το διαβαζα(ειδικα τα bold) και γελαγα .....
Καλα δεν λεω κι'εγω δεν πιστευα οτι θα περναγαμε.........
Ginobili
QUOTE(PARISINOS @ Mar 31 2011, 21:25 ) *
Υ.Γ 2. Φιλε ΤΖΙΝΟΜΠΙΛΙ μπορω να αλλαξω την απαντηση μου στη συγκριση καλαθη-ρουμπιο?

Η μπασκετική λογική λέει όχι...τώρα που κόπασε ο ενθουσιασμός από τον θρίαμβο πιστεύω να το αντιλαμβάνεσαι.

QUOTE(PARISINOS @ Mar 31 2011, 21:25 ) *
Υ.Γ. Ο καλαθης πολυ παιζει ρε παιδια . Μα ειναι δυνατον 35 λεπτα , θα κλαταρει το παιδι. Που παμε με εναν ασσο? Οταν θα βγαινει τι θα κανουμε? Επειγοντος κανας μπλακνευ να μας βοηθησει.

Εννοείται ότι χρειαζόμαστε.Κόμπο-γκαρντ,να έχει και επιθετικές αρετές,όχι μόνο οργανωτικές.
PARISINOS
QUOTE(Ginobili @ Apr 3 2011, 02:32 ) *
Η μπασκετική λογική λέει όχι...τώρα που κόπασε ο ενθουσιασμός από τον θρίαμβο πιστεύω να το αντιλαμβάνεσαι.


Καλα ψιλοπλακα εκανα σε αυτο με την εννοια οτι προφανως η εμπειρια του ρικι δεν αντικαθισταται. Θελει 1 χρονο με αυτη την αποδοση ο καλαθης (αν παιξει καλα και στο φαιναλ 4 ακομα καλυτερα) για να συζητησουμε.


QUOTE(Ginobili @ Apr 3 2011, 02:32 ) *
Εννοείται ότι χρειαζόμαστε.Κόμπο-γκαρντ,να έχει και επιθετικές αρετές,όχι μόνο οργανωτικές.


Ειχα πει στην αρχη της χρονιας οτι στη θεση του τεπιτς, θα διαλεγα εναν μπετσιροβιτς του 2007. Εναν παιχτη περισσοτερο κλασσικο 2 απο 1, με εξαιρετικο σουτ αλλα και οργανωτικες ικανοτητες.
Οχι παιχτη μπουκαδορο ομως σαν τον γκορντον που να περνει τη μπαλα απο τα χερια του ΔΔ.

Πλευ μεικερ εχουμε 2 και λεγονται ΔΔ και καλαθης. Δεν θελουμε και τριτο. Ενα δυαρι θελουμε που να μπορει να βοηθησει στο σκοραρισμα και στην οργανωση ΧΩΡΙΣ ομως να μονοπωλει τη μπαλα....
Ginobili
QUOTE(PARISINOS @ Apr 3 2011, 04:42 ) *
Καλα ψιλοπλακα εκανα σε αυτο με την εννοια οτι προφανως η εμπειρια του ρικι δεν αντικαθισταται. Θελει 1 χρονο με αυτη την αποδοση ο καλαθης (αν παιξει καλα και στο φαιναλ 4 ακομα καλυτερα) για να συζητησουμε.




Ειχα πει στην αρχη της χρονιας οτι στη θεση του τεπιτς, θα διαλεγα εναν μπετσιροβιτς του 2007. Εναν παιχτη περισσοτερο κλασσικο 2 απο 1, με εξαιρετικο σουτ αλλα και οργανωτικες ικανοτητες.
Οχι παιχτη μπουκαδορο ομως σαν τον γκορντον που να περνει τη μπαλα απο τα χερια του ΔΔ.

Πλευ μεικερ εχουμε 2 και λεγονται ΔΔ και καλαθης. Δεν θελουμε και τριτο. Ενα δυαρι θελουμε που να μπορει να βοηθησει στο σκοραρισμα και στην οργανωση ΧΩΡΙΣ ομως να μονοπωλει τη μπαλα....

Τύπου Σπανούλη δηλ κόμπο γκαρντ,αυτό λέω κι εγώ.(Λιγότερο ατομιστή βέβαια,και όχι απαραίτητα ίδια κλάση με τον Μπιλ)

Καλά εδώ που τα λέμε...όποιος και να ερχόταν στην θέση του Τέπιτς...μια χαρά θα μας φαινόταν.Για τον Ζήση βέβαια(επειδή γράφτηκε)...δεν έχω και την καλύτερη άποψη...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.