Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Ζαλγκίρις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2
Warrior
QUOTE(weirdo1977 @ Dec 1 2006, 11:16 PM) *
P.S. ας ανοίξει κάποιος εκείνο το "μαμιμενο" topic για το αιγάλεω... όσο ενδιαφέρον δείχνουμε εμείς για το topic άλλο τόσο κόσμο θα χει την κυριακή στο γήπεδο.. sad.gif

Εσυ ντρεποσουν,δηλαδη,να το ανοιξεις?? tongue.gif
Εχεις και 2/2 φετος.. smile.gif
(ενταξει δεν νομιζω το τοπικ,να εχει σχεση με το ενδιαφερον μας,εδω τουλαχιστον,για τον αγωνα..)

Εγω δηλωνω απο τωρα παντως...οτι δεν ανοιγω τοπικ με την Μπαρτσελονα!Εχω 0/2 εκτος και με μεγαλες
διαφορες....
(οχι δεν ειμαι προληπτικος... rolleyes.gif biggrin.gif)

QUOTE(Arkadios @ Dec 2 2006, 06:35 PM) *
Ο ΠΑΟ εχει καλυτερους και ακριβοτερους παικτες, καλυτερο γηπεδο, ευκολη προσβαση και καλυτερο parking εχουν εισιτηρια απο 10 ευρω.

Πως γινεται να εχει ο Αρης απο 20?

Αν και εχει απαντησει και ο weirdo...

Καταρχην ο Αρης δεν εχει Γιαννακοπουλο.Επισης αν ο Παναθηναικος ειχε 20 Ευρω το εισητηριο,θα ειχε
τουλαχιστον τα μισα εισητηρια απο οσα κοβει τωρα..

Το γηπεδο ειναι μικρο και τα εσοδα με φτηνο εισητηριο θα ηταν πολυ περιορισμενα.

Για το παρκινγκ,τα μεσα μαζικης μεταφορας και την κινηση...δεν νομιζω οτι μπορει να κανει κατι η ΚΑΕ.Το
γηπεδο ειναι στο κεντρο της πολης.Οταν θα γινει το μετρό(το ποιο?? 24.gif ) ολα θα ειναι καλυτερα... biggrin.gif

Την τιμη των διαρκειας,την βρισκω υπερβολικη.Δεν θα μπορουσε να ειναι πολυ χαμηλοτερη ομως.Ουτε
νομιζω πως ειναι αυτος ο λογος στην τελικη....
weirdo1977
QUOTE(Warrior @ Dec 3 2006, 12:19 AM) *
Εσυ ντρεποσουν,δηλαδη,να το ανοιξεις?? tongue.gif
Εχεις και 2/2 φετος.. smile.gif
(ενταξει δεν νομιζω το τοπικ,να εχει σχεση με το ενδιαφερον μας,εδω τουλαχιστον,για τον αγωνα..)

Εγω δηλωνω απο τωρα παντως...οτι δεν ανοιγω τοπικ με την Μπαρτσελονα!Εχω 0/2 εκτος και με μεγαλες
διαφορες....
(οχι δεν ειμαι προληπτικος... rolleyes.gif biggrin.gif)

χεχε, δεν μ'αρεσουν τα ευκολα, εύκολα tongue.gif προτιμώ να ανοίξω το topic για το διπλό στην Βαρκελώνη [Αρη ολε oλε!!! διπλό στην βαρκελώνη Αρη ολε oλε!! !!!] w00t.gif
x35
Το θέμα πάρκινκ δεν είναι τόσο ζήτημα διοίκησης καθώς αγωνιζόμαστε σε μη ιδιόκτητο γήπεδο στο κέντρο της πόλης που είναι γενικά δύσκολο να παρκάρεις πόσο μάλλον όταν πηγαίνουν και 5000 στον αγώνα. Όμως το να έχεις κάποια βασικά πράγματα όπως η θέση που πλήρωσες για να κάτσεις και όχι να είσαι όρθιος είναι καθαρά θέμα διοικητικό. Κάποια στιγμή θα πρέπει να προσφέρονται έστω και οι στοιχειώδεις υπηρεσίες και να μην εκμεταλλεύονται μόνο την αγάπη του κόσμου. Έβαλαν ακριβά διαρκείας σε σχέση με την δυναμικότητα της ομάδας ο κόσμος πήρε έστω και περιορισμένα προσπαθώντας να στηρίξει την ομάδα δεν αξίζει τουλάχιστον να έχει την θέση του κενή όταν πάει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει το ματς χωρίς να πρέπει να είναι όρθιος? Εγώ πάλι που πήγα και πλήρωσα τα 20 ευρώ το μετάνοιωσα και όχι από την εμφάνιση της ομάδας. Όταν όμως πάω κουρασμένος και αφού έχω σχολάσει λίγα λεπτά νωρίτερα δίνω 20 ευρώ για να είμαι όρθιος άλλες 2 ώρες και πρέπει και για ένα διάστημα να κρατάω και αγκαλιά τον μικρό γιο του φίλου για να δει και αυτός γιατί ο μπαμπάς του είχε κουραστεί να τον κρατάει συνέχεια δεν είναι προτιμότερο να πήγαινα σε ένα μπαρ να το δω με τους φίλους μου πιο ξεκούραστα και να απολαύσω 4-5 ποτά με αυτά τα 20 ευρώ?
Και δεν είναι μόνο στο μπασκετικό τμημα που γίνονται αυτά. Στις αρχές της περιόδου σε ματς με Ιωνικό αν θυμάμαι καλά με 30 !! ευρώ εισητήριο στο σκέπαστρο και στο κυλικείο δεν υπήρχε ζάχαρη για τους καφέδες που τους πλήρωνες έξτρα και αναγκαστικά έπρεπε να πιεις σκέτο και οι τουαλέτες δεν είχαν φως και όλοι με το φως από τα κινητά έψαχναν την τρύπα !! Και επειδή ο κόσμος του Αρη συμπαραστέκεται την ομάδα καταλαβαίνει ότι στην πραγματικότητα είναι αυτός ο χρηματοδότης πληρώνει τα πανάκριβα εισητήρια. Δεν αξίζει όμως να έχει κάποιες βασικές υπηρεσίες?
weirdo1977
δεν γίνεσαι υπερβολικός φιλε μου, ταξιθέτες υπάρχουν για τα ακριβά διαρκειας στις χαμηλότερες θέσεις... νομίζω όμως πως η διοίκηση πρέπει να σκεφτεί λίγο k τον απλό φίλαθλο, πως θα σου φαινόταν δηλ. αν πλήρωνες 20 euro και ακόμη και αν ερχόσουν μια ώρα νωρίτερα δεν θα μπορούσες να κάτσεις ... γιατί κάτι τέτοιο θα συνέβαινε τουλάχιστον στην οχτώ...δεν ξέρω, εγώ το διαρκειας δεν το περνώ για να βοηθήσω... το περνώ για μένα, για να μην έχω το άγχος θα βρω δε θα βρω, και για να μου βγει κάπως φτηνότερα σε βάθος χρόνου... έχουμε ξεφύγει από το topic όμως και θα μας την πουν biggrin.gif
klearxos
Καλημερα
1ον για τις τιμες: Δεν μπορω να συγκρινω γιατι ειναι η πρωτη φορα που περνω διαρκειας. Συμφωνω απολυτα με τον Weirdo που λεει οτι το διαρκειας το πηρε για παρτη του και οχι για καποιον αλλο λογο. Εγω προσωπικα ειπα αφου εχω να τα διαθεσω απο το να προσπαθω να βρω εισιτηρια στα "καλα" ματς και να πληρωσω κανα 30ρικο το καθενα δινω τα 400 και εχω και ενα κινητρο να παω σε ολους τους αγωνες να βοηθησω την ομαδα οσο μπορω.
2ον θεμα παρκινγκ: Να μην ξεχναμε ποτε εγινε το γηπεδο.(ποσο ειναι 35-40 χρονια?) Εγω ρωτησα για τα αυτοκινητα που ειναι παρκαρισμενα μεσα καθαρα απο περιεργεια. Δεν με ενδιαφερει να παρκαρω εκει αφου μπορει να βρω μεν(αφου παω τουλαχιστον 1-1,5 ωρα νωριτερα) αλλα θα κανω κανα μισαωρο να βγω απο μεσα.
Αυτα...
weirdo1977
περσι στην 8 ειχαν 200 και προπερσι αν θυμαμαι καλα 300 μα την προσφορα 3+1
thrylos7
20 ευρώ για Ευρωλίγκα μου φαίνονται φυσιολογικά... Σ' αντίθεση με κάτι 15άρια με μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος... και τα πανάκριβα είναι αλήθεια διαρκείας.. Σκεφτείτε ότι ο ΠΑΟΚ το είχε 75. Ναι, άλλα δεδομένα, αλλά και πάλι, είναι πολύ καλύτερη ευκαιρία. Γι' αυτό κι εγώ πήρα για τον ΠΑΟΚ και όχι για τον Άρη...

Τα διαρκείας είναι τόσο πανάκριβα, που υπάρχει το ενδεχόμενο ένας που πάει σε κάθε αγώνα χωρίς διαρκείας να έχει πληρώσει τελικά λιγότερα στο τέλος της χρονιάς...

Όσο για την εξυπηρέτηση... δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, αλλά μια προσπάθεια γίνεται... Εξαρτάται και από τον κόσμο. Πχ στον αγώνα με την Φενέρ ήρθε μια γυναίκα (από την ομάδα) να παρακαλέσει κάτι καμένους να κάτσουν κάτω και να πάνε 2 θέσεις πίσω, γιατί οι 2 πρώτες σειρές της θύρας ήταν για κάποιο προξενείο... Τίποτα!
Επίσης τίποτα και όταν τους έκανε παρατήρηση για το κάπνισμα...

Μετά το είπε στον Δαμιανίδη.. Δεν ξέρω τι προέκυψε, αλλά τους είδα στα πλάγια αργότερα.

Αλλά και στον αγώνα του topic, λίγο μετά τη στιγμή που τα μεγάφωνα λένε "Η ατμόσφαιρα είναι πολύ βαριά, θερμή έκληση να μην καπνίζετε", ανάβει ο άλλος το τσιγάρο.. Τ' άκουσε βέβαια!

Επίσης, δε μου αρέσουν τα χάδια στους οργανωμένους... 10 ευρώ κάθε φορά..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.