Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Επικαιρότητα 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
Zoys
Δυστυχώς όμως οι εποχές έχουν αλλάξει και οι παίκτες δεν παίζουν πια μόνο για τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος και γενικότερα για τη φανέλα και τα ιδανικά που πρεσβεύει (wink.gif η κάθε ομάδα. Αν δεν υπάρχουν και... φύλλα δάφνης στην τσέπη δεν γίνεται. Και δεν το λέω για τον Σπανούλη, αλλά για τον κάθε επαγγελματία παίκτη. Εκτός κι αν το πάρουν απόφαση να επιστρέψουμε στον ερασιτεχνισμό.
vastravoud
Μπορει να φαίνομαι σπασοκλαμπάνιας, αλλά θα έλεγα...... ευτυχώς που έχουν αλλάξει tongue.gif
jovan
QUOTE(pete7 @ Jun 30 2011, 11:48 ) *
αλλος ειπε για ντορουλα 19.gif απο προξενιο βαγγελα

Ποιά είναι η Ντορούλα??? unsure.gif unsure.gif
Reggie Miller #31
QUOTE(jovan @ Jun 30 2011, 16:16 ) *
Ποιά είναι η Ντορούλα??? unsure.gif unsure.gif

Μπακογιάννη...Η Μπακογιάννη και γενικά η οικογένεια Μητσοτάκη είναι μέτοχοι στην ναυτιλιακή του Μαρινάκη...
Τραβηγμένο βέβαια έτσι...

Έρχεται ο Ντούντα,άρα τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιο νέο...
pete7
μητσοτακης ειναι στην εταιρια του μαρινακη κ ακομα υπαρχει laugh.gif

κοιτα η τσσκ με ενα χρονο απων απο φαιναλ 4 βαζει τις βασεις να επανελθει
jovan
Είμαστε που είμαστε γκαντέμικη ως ομάδα άμα έρθει και η Ντόρα βλέπω να γκρεμίζεται το ΣΕΦ!! smiley.gif smiley.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(jovan @ Jun 30 2011, 16:50 ) *
Είμαστε που είμαστε γκαντέμικη ως ομάδα άμα έρθει και η Ντόρα βλέπω να γκρεμίζεται το ΣΕΦ!! smiley.gif smiley.gif

Ωραια, θα παμε υποχρεωτικα λοιπον στο Ελληνικο.
Ασε το αλλο. Φανταζεσαι τον επιτιμο να ευχεται καλη επιτυχια στον Παναθηναικο??? smiley.gif
pete7
Ειναι αραγε εκει τα αδελφια
Leon_cp3
Αν σήμερα αυτό που κάναμε είχε το χαρακτήρα μίας απλής συγκέντρωσης υπέρ των ανθρώπων που μας ξαανέβαλαν στο μπασκετικό χάρτη τα 1000 άτομα που μαζευτήκαμε ήταν ας πούμε ΟΚ. (Τα μέσα κάνουν λόγο για περίπου 1500 αλλά με δυο-τρεις ματιές που έριξα στον περιβάλλοντα χώρο δε μου έβγαιναν τόσοι...) Αλλά αν δεν ήταν τόσο απλό και με το σημερινό θέλαμε όντως να πείσουμε τους Αγγελόπουλους να παραμείνουν,μάλλον δε θα πρέπει να περιμένουμε,γιατί θα περιμένουμε άδικα. Δε λέω πως δε ήταν ωραία κ.λπ. κ.λπ.,από μία απλή σελίδα να μαζευτούμε 1000 άτομα να φωνάζουμε για την ομάδα που αγαπάμε,ακόμα και 100 και 200 να είχαμε μαζευτεί θα ήταν κάτι. Αλλά ειλικρινά πιστεύετε ότι αν γινόταν κάτι παρόμοιο στο ποδόσφαιρο δε θα είχε μαζευτεί κανά 10χίλιαρο σήμερα; Δεν ανακαλύψαμε τώρα την Αμερική βεβαίως βεβαίως,απλά νομίζω δεν έχουμε και πολλά να αναμένουμε. Επίσης κανάς παίχτης καλό θα ήταν να είχε έρθει,αλλά όταν τα 3/4 της ομάδας είναι ήδη σε άλλες...χώρες, πού να έρθουν και σε τέτοια; Anyway,καλά περάσαμε. tongue.gif
berry
μαγος ειμαι ρε ? εχω κληρονομικο χαρισμα και δεν το ξερω ? tongue.gif smiley.gif

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=498764

Βάζουν Φασούλα πρόεδρο!

http://www.basketnet.gr/main/1/a1/articles...oedro-osfp.html

Reggie Miller #31
Γιατί όμως οι περισσότεροι γράφουν ότι ο Ντούντα θέλει να φύγει;
Για ποιο λόγο;
Ilias7
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Jun 30 2011, 23:21 ) *
Γιατί όμως οι περισσότεροι γράφουν ότι ο Ντούντα θέλει να φύγει;
Για ποιο λόγο;

Γιατι λογικα και να μεινουν οι Αγγελοπολοι θα πεσει πολυ το μπατζετ,κατι το οποιο μαλλον δε θα τον ικανοποιει..
Reggie Miller #31
QUOTE(Ilias7 @ Jun 30 2011, 23:24 ) *
Γιατι λογικα και να μεινουν οι Αγγελοπολοι θα πεσει πολυ το μπατζετ,κατι το οποιο μαλλον δε θα τον ικανοποιει..

Αυτό που έλεγα μάλλον...
Ότι ο Ντούντα δε θα μείνει σε ομάδα με μικρό μπάτζετ.Για εμένα αν φύγει,σημαίνει ότι επικρατεί μια αβέβαιη κατάσταση στην ομάδα διοικητικά,αλλά ότι φεύγει και πολύ εύκολα.
Επομένως να πάει στο καλό,να πάρει μαζί του Νίλσεν,Έρτσεκ,Κέσελι και ο ρεβουάρ...
Από Ολυμπιακάρες έχουμε χορτάσει....
spysta
η ΚΑΛΥΤΕΡΗ του θα ειναι να εχει η ομαδα μικρο μπατζετ .. θα εχει 8-9 ρολιστες και 1-2 παικτες μπροστα τους και θα δουλεψει με μοντελο Σερβιας biggrin.gif
Ilias7
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Jun 30 2011, 23:29 ) *
Αυτό που έλεγα μάλλον...
Ότι ο Ντούντα δε θα μείνει σε ομάδα με μικρό μπάτζετ.Για εμένα αν φύγει,σημαίνει ότι επικρατεί μια αβέβαιη κατάσταση στην ομάδα διοικητικά,αλλά ότι φεύγει και πολύ εύκολα.
Επομένως να πάει στο καλό,να πάρει μαζί του Νίλσεν,Έρτσεκ,Κέσελι και ο ρεβουάρ...
Από Ολυμπιακάρες έχουμε χορτάσει....

Ειτε φυγουν τα αδερφια ειτε μεινουν σιγουρα θα αλλαξουν πολλα φανταζομαι..
Θα εχουμε πιο χαληλο μπατζετ..Λογικα Ελληνα προπονητη και παιχτες χαμηλοτερου επιπεδου απο τα προηγουμενα χρονια τουλαχιστον τη νεα σεζον..
Για να πεσει κατα πολυ το μπατζετ σιγουρα θα πρεπει να φυγουν ολοι οι πρωτοκλασσατοι,οποτε αυτο εχει σαν αποτελεσμα να φυγει και ο Ιβκοβιτς διοτι δε νομιζω να εχει και πολυ ορεξη να δουλεψει με μια νεα ομαδα χωρις μεγαλες Ευρωπαικες τουλαχιστον βλέψεις..
Παντως τις καλες ομαδες δε τις κανουν τα λεφτα παντα αλλα και οι καλες επιλογες..Οποτε πλεον ας αρχισουμε να κανουμε καλυτερες και πιο ψαχμενες επιλογες παιχτων..

QUOTE(spysta @ Jun 30 2011, 23:36 ) *
η ΚΑΛΥΤΕΡΗ του θα ειναι να εχει η ομαδα μικρο μπατζετ .. θα εχει 8-9 ρολιστες και 1-2 παικτες μπροστα τους και θα δουλεψει με μοντελο Σερβιας biggrin.gif

Ποσα θα παιρνουν ομως αυτοι οι ρολιστες??Γιατι και ο Γκορντον ρολιστας ηταν και επαιρνε 250.000..Φανταζομαι πλεον θα μιλαμε για πιο χαμηλομισθους ρολιστες..
Reggie Miller #31
QUOTE(Ilias7 @ Jun 30 2011, 23:38 ) *
Ειτε φυγουν τα αδερφια ειτε μεινουν σιγουρα θα αλλαξουν πολλα φανταζομαι..
Θα εχουμε πιο χαληλο μπατζετ..Λογικα Ελληνα προπονητη και παιχτες χαμηλοτερου επιπεδου απο τα προηγουμενα χρονια τουλαχιστον τη νεα σεζον..
Για να πεσει κατα πολυ το μπατζετ σιγουρα θα πρεπει να φυγουν ολοι οι πρωτοκλασσατοι,οποτε αυτο εχει σαν αποτελεσμα να φυγει και ο Ιβκοβιτς διοτι δε νομιζω να εχει και πολυ ορεξη να δουλεψει με μια νεα ομαδα χωρις μεγαλες Ευρωπαικες τουλαχιστον βλέψεις..
Παντως τις καλες ομαδες δε τις κανουν τα λεφτα παντα αλλα και οι καλες επιλογες..Οποτε πλεον ας αρχισουμε να κανουμε καλυτερες και πιο ψαχμενες επιλογες παιχτων..

Λογικά είναι ότι θα υπάρχει χαμηλότερο μπάτζετ.
Απλά δε θέλω κανέναν να πουλάει οπαδιλίκι,ειδικά από αυτούς που τα έχουν πάρει χοντρά.
Φέτος το επίπεδο στην Ευρώπη ήταν χαμηλό.για εμένα.Φέτος όμως και με το δεδομένο λοκ άουτ,λογικά θα είναι ανεβασμένο,αν υπολογίσουμε και τις κινήσεις που κάνουν Μπάρτσα,ΤΣΣΚΑ,Τούρκοι.

Ilias7
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Jun 30 2011, 23:42 ) *
Λογικά είναι ότι θα υπάρχει χαμηλότερο μπάτζετ.
Απλά δε θέλω κανέναν να πουλάει οπαδιλίκι,ειδικά από αυτούς που τα έχουν πάρει χοντρά.
Φέτος το επίπεδο στην Ευρώπη ήταν χαμηλό.για εμένα.Φέτος όμως και με το δεδομένο λοκ άουτ,λογικά θα είναι ανεβασμένο,αν υπολογίσουμε και τις κινήσεις που κάνουν Μπάρτσα,ΤΣΣΚΑ,Τούρκοι.

Εμεις λογικα απλα θα κοιταμε φετος..Μεχρι τους 8 και καλα θα μας ειναι πιστευω..Χωρις να ξερουμε ακομα για μπατζετ κλπ..Το ιδιο θα κανει και ο Παο λογικα αν κρινουμε με τα μεχρι τωρα δεδομενα..
morrison
Δηλαδη αν μεινει ο Ιβκοβιτς και ταυτοχρονα βαλουνε τον Φασουλα προεδρο τοτε ο Ντουντα θα εχει προισταμενο τον Παναγιωτη? wink.gif
(με βαση το αμαρτωλο παρελθον τους),
ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει να'χει τετοια τυχη... smile.gif
LFO
Σέρβος προπονητης, ετων 69 με συμβολαιο 1,2 εκ....Μονο αν του ζητησουν οι Αγγελο, με το αζημιωτο παντα, θα φυγει.

Δεν νομιζω να φυγει ουτε ενας παικτης με συμβολαιο. Οι Αγγελο ειναι σοβαροι ανθρωποι και το τμημα δεν θα διαλυθει γιατι ετσι θελουν καποιοι μανατζερ ή δημοσιογραφοι που δεν εχουν τι να γραψουν. Ο Σκινδιλιας ειναι στυγνος διαπραγματευτης και ΚΑΝΕΝΑΣ με συμβολαιο δεν προκειται να φυγει αν δεν εχει οικονομικο οφελος η ομάδα, ειδικα ο Σπανούλης.

Μετα την αποχώρηση Μπουρούση, Μαυροκεφαλιδη (πιθανον) , Γκορντον & την πώληση του Τεοντοσιτς δεν βλέπω αλλες αλλαγές. Σίγουρα θα μεινει ο Πριντεζης και αν φυγει τελικα ο Ιβκοβιτς ισως μεινει ο Παπαλουκάς μετα την χθεσινη "Αγαπαω Αγγελοπουλους" επιστολή του.

Δεν πιστευω οτι θα μπει καποιος μπροστινος και ακομα και αν συμβει αυτο σιγουρα θα ειναι καποιος της τυφλης τους εμπιστοσυνης. Βεβαια αν ερθει καποιος επιχειρηματιας και πει "αγοράζω" τοτε ειμαι σιγουρος οτι θα φύγουν την επομενη μερα...αλλα αυτην την εποχη, δυσκολα τα πραγματα

Υπομονη, η αλλη εβδομάδα κρυβει εξελιξεις...
Manu7
http://www.gazzetta.gr/article/item/205882...oi-aggelopouloi

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν σε θετικό κλίμα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, θέλουν να κρατήσουν τον Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό και να φτιάξουν γύρω του την νέα ομάδα.

Συννενοημένοι με τους Γιαννακόπουλους είναι??

Τέσπα...Απλά ένα δημοσίευμα είναι και μάλιστα από αναξιόπιστο σάιτ...Οπότε υπομονή...
lakersdynasty
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν σε θετικό κλίμα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, θέλουν να κρατήσουν τον Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό και να φτιάξουν γύρω του την νέα ομάδα.

ναι ναιιιι αυτο να κανετε biggrin.gif

περα απ'τα αστεια ηταν πιθανοτατο το σεναριο απο την αρχη. Να γινει ολη η βαβουρα για να φτασει μετα ο κοσμος των ομαδων να πει "ουφ τουλαχιστον εμειναν".

εντιτ:
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να απαλλαγούν από τα συμβόλαια των Νίλσεν και Κέσελ και στη συνάντηση με τον Ραζνάτοβιτς θα κριθούν πολλά και για το μπάτζετ της νέας σεζόν.

Μαζι θα το ορισουν το μπατζετ? tongue.gif
Reggie Miller #31
QUOTE(LFO @ Jul 1 2011, 10:25 ) *
Σέρβος προπονητης, ετων 69 με συμβολαιο 1,2 εκ....Μονο αν του ζητησουν οι Αγγελο, με το αζημιωτο παντα, θα φυγει.

Δεν νομιζω να φυγει ουτε ενας παικτης με συμβολαιο. Οι Αγγελο ειναι σοβαροι ανθρωποι και το τμημα δεν θα διαλυθει γιατι ετσι θελουν καποιοι μανατζερ ή δημοσιογραφοι που δεν εχουν τι να γραψουν. Ο Σκινδιλιας ειναι στυγνος διαπραγματευτης και ΚΑΝΕΝΑΣ με συμβολαιο δεν προκειται να φυγει αν δεν εχει οικονομικο οφελος η ομάδα, ειδικα ο Σπανούλης.

Μετα την αποχώρηση Μπουρούση, Μαυροκεφαλιδη (πιθανον) , Γκορντον & την πώληση του Τεοντοσιτς δεν βλέπω αλλες αλλαγές. Σίγουρα θα μεινει ο Πριντεζης και αν φυγει τελικα ο Ιβκοβιτς ισως μεινει ο Παπαλουκάς μετα την χθεσινη "Αγαπαω Αγγελοπουλους" επιστολή του.

Δεν πιστευω οτι θα μπει καποιος μπροστινος και ακομα και αν συμβει αυτο σιγουρα θα ειναι καποιος της τυφλης τους εμπιστοσυνης. Βεβαια αν ερθει καποιος επιχειρηματιας και πει "αγοράζω" τοτε ειμαι σιγουρος οτι θα φύγουν την επομενη μερα...αλλα αυτην την εποχη, δυσκολα τα πραγματα

Υπομονη, η αλλη εβδομάδα κρυβει εξελιξεις...

Μαυροκεφαλίδης:Αν και δεν τον γουστάρω τόσο,γιατί έχει το ίδιο ύφος είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε(σαν του Έρτσεκ ένα πράγμα)και γενικά έχει αρκετές αδυναμίες,αλλά και πολλά προτερήματα θα προτιμούσα να μείνει,γιατί εκτός των άλλων αλλάζει όλη η γραμμή των ψηλών.

Γκόρντον:Αν και όταν ήρθε ήμουν αρνητικός,πραγματικά κέρδισε με τις εμφανίσεις του τον σεβασμό όλων και πιστεύω πως είχε θέση στην ομάδα.Με πείραξε που κανένας δε συζήτησε μαζί του το ενδεχόμενο παραμονής και τον αφήσαμε να φύγει έτσι.

Για Τεόντοσιτς είμαι ξεκάθαρος.Τον θέλω όσο τίποτε.Αν φ'υγει πραγματικά θα απογοητευτώ.Οτιδήποτε κι αν πείτε δε θα αλλάξω γνώμη είμαι ξεροκέφαλος.Προτιμώ Τεό από Σπανούλη.

Παπαλουκάς:;Έχω πει πως πιστεύω πραγματικά ότι πονάει την ομάδα,γουστάρει πολύ να παίζει,θέλει ένα πρωτάθλημα,αλλά πέρα από οτ γεγονός ότι δεν είναι πλέον στο επίπεδο που ήταν,δεν θυμάμαι να έχει δηλώσει ποτέ ότι θα ήθελε να μείνει στην ομάδα και μάλιστα να μείνει με μειωμένες αποδοχές αν είναι ανάγκη,αρκεί να μείνει γιατί γουστάρει.Για εμένα εδώ είναι φάουλ,όπως και ότι συνεχώς κάνει δηλώσεις.

Εννοείται ότι ήθελα να μείνει ο Χαλπερίν...

Όπως είπες εξελίξεις θα έχουμε από βδομάδα,απλά ελπίζω ότι είναι να γίνει να γίνει γρήγορα και σίγουρα θα χρειαστεί υπομονή και να κλείσουμε τα αυτιά μας στους ειδικούς...

Βέβαια είτε έτσι είτε αλλιώς η ομάδα φτιάχνεται σχεδόν από την αρχή...
LFO
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Jul 1 2011, 18:15 ) *
Για Τεόντοσιτς είμαι ξεκάθαρος.Τον θέλω όσο τίποτε.Αν φ'υγει πραγματικά θα απογοητευτώ.Οτιδήποτε κι αν πείτε δε θα αλλάξω γνώμη είμαι ξεροκέφαλος.Προτιμώ Τεό από Σπανούλη.

Όπως είπες εξελίξεις θα έχουμε από βδομάδα,απλά ελπίζω ότι είναι να γίνει να γίνει γρήγορα και σίγουρα θα χρειαστεί υπομονή και να κλείσουμε τα αυτιά μας στους ειδικούς...

Για Μιλος συμφωνω αλλα νομιζω οτι τον εχουν ηδη αμπαλαρει με προορισμο το Ντομοντετοβο....

reggie νομιζω οτι φετος οι μεταγραφες θα γινουν τον Σεπτεμβρη...
T.W.Is.M.
Μαυροκεφαλίδης:Αν και δεν τον γουστάρω τόσο,γιατί έχει το ίδιο ύφος είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε(σαν του Έρτσεκ ένα πράγμα)και γενικά έχει αρκετές αδυναμίες,αλλά και πολλά προτερήματα θα προτιμούσα να μείνει,γιατί εκτός των άλλων αλλάζει όλη η γραμμή των ψηλών.

Συμφωνω αρκετα μαζι σου, θα ειχα να προσθεσω οτι ειναι Ελληνας.6/12 πρεπει να ειναι Ελληνες, αξιοπιστοι ξενοι δεν υπαρχουν στο ροστερ, αρα δεν μπορουμε να τον αντικαταστησουμε με παιχτη μικροτερης ποιοτητας.

Γκόρντον:Αν και όταν ήρθε ήμουν αρνητικός,πραγματικά κέρδισε με τις εμφανίσεις του τον σεβασμό όλων και πιστεύω πως είχε θέση στην ομάδα.Με πείραξε που κανένας δε συζήτησε μαζί του το ενδεχόμενο παραμονής και τον αφήσαμε να φύγει έτσι.

Ναι μεν, αλλα να πιανει θεση μη Ευρωπαιου ενας τοσο μονοδιαστατος παιχτης? Αυτο που εδειξε και κερδισε πολυ κοσμο ηταν παθος, θεληση για νικη και γενικα τα χαρακτηριστικα που στο χωριο μου λενε mental. Θα μου πεις, αυτο μας ελειπε γενικα και εχεις δικιο. Δεν ημουν αρνητικος απεναντι του στο κλεισιμο της σεζον, αλλα ουτε ειχα ξεκαθαρη θεση. Αναλογα με το υπολοιπο ροστερ θα εκρινα αν τον ηθελα ή οχι. Τωρα που το τοπιο για το υπολοιπο ροστερ ειναι τοσο θολο, ειμαι τελειως ουδετερος.

QUOTE(T.W.Is.M. #31 @ Jul 1 2011, 18:15 ) *
Για Τεόντοσιτς είμαι ξεκάθαρος.Δεν τον θέλω όσο τίποτε.Αν μεινει πραγματικά θα απογοητευτώ.Οτιδήποτε κι αν πείτε δε θα αλλάξω γνώμη είμαι ξεροκέφαλος.Προτιμώ Κατσιβελη από Τεοντοσιτς.

Δε χρειαζονται σχολια νομιζω... smiley.gif

Παπαλουκάς:;Έχω πει πως πιστεύω πραγματικά ότι πονάει την ομάδα,γουστάρει πολύ να παίζει,θέλει ένα πρωτάθλημα,αλλά πέρα από οτ γεγονός ότι δεν είναι πλέον στο επίπεδο που ήταν,δεν θυμάμαι να έχει δηλώσει ποτέ ότι θα ήθελε να μείνει στην ομάδα και μάλιστα να μείνει με μειωμένες αποδοχές αν είναι ανάγκη,αρκεί να μείνει γιατί γουστάρει.Για εμένα εδώ είναι φάουλ,όπως και ότι συνεχώς κάνει δηλώσεις.

Δε διαφωνω ουτε εδω. Για μενα, εαν φυγει και ο Τεοντοσιτς, η θεση μου θα ηταν να εμενε μονο αν συζητουσε για πολυ μειωμενο συμβολαιο. Αμφιβαλλω κι εγω ομως αν εχει τετοια προθεση.

Εννοείται ότι ήθελα να μείνει ο Χαλπερίν...

Ο Χαλπεριν φετος ηταν ενα σκωτσεζικο ντους. Μια κρυο μια ζεστη. Δε θα ειχα αντιρρηση να μεινει, αρκει να μην εμενε και αυτος και ο Γκορντον.
Βεβαια ολα αυτα ειναι πλεον φιλολογικα, γιατι κανεις δεν ξερει σε ποια επιπεδα θα κινουμαστε...
Anaz
O Xαλπεριν με τα τωρινα δεδομενα κι εφοσον φευγουν Γκορντον, Μιλος ειναι MUST πλεον να μεινει!! Δεν κυκλοφορουν και πολλα ποιοτικα κοινοτικα γκαρντ σε αυτα τα χρηματα..
Zephyr
QUOTE(Anaz @ Jul 1 2011, 20:12 ) *
O Xαλπεριν με τα τωρινα δεδομενα κι εφοσον φευγουν Γκορντον, Μιλος ειναι MUST πλεον να μεινει!! Δεν κυκλοφορουν και πολλα ποιοτικα κοινοτικα γκαρντ σε αυτα τα χρηματα..

Πραγματικά δεν μας χαλάει καθόλου, μην σου πω τον βλέπω πενταδάτο πολύ άνετα.
Στην Μακάμπι δεν μπορεί να πάει προς το παρόν λόγω εφορίας ενώ κάποια άλλη αξιόλογη πρόταση δεν ξέρω αν του έχει γίνει. Από κει και πέρα με μια πρόταση των 350-400.000 € νομίζω πως άνετα κλείνει. ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΙΙΙΙΙΙ!!!!
Reggie Miller #31
LFO,ας γίνουν μετεγγραφές και ας είναι και Οκτώβρη!

T.W.Is.M.:Για Γκόρντον ναι μεν πιάνει θέση ξένου,αλλά φέτος είχαμε έναν Αμερικάνο και 6 κοινοτικούς.
Βγάλε Νίλσεν,Έρτσεκ σίγουρα,ίσως Κέσελι,τον Ράσο σε παρένθεση,τον Μίλος σε παρένθεση,άρα άδειαζε θέση ξένου.
Για τον Γκόρντον έκανα μεγάλη κωλοτούμπα(όπως και για Καιμακόγλου έτσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά και έχοντας στο νου μου τον Κλέιζα),είναι ένας παίκτης που θα σου δώσει από το 6 και πάνω(κάτι σαν τον Ζήση,λέμε τώρα).
Στους τελικούς τον γούσταρα τρελά,για το πάθος,γαι την άμυνα,για τις 2 φορές που πήρε την μπάλα από τον ΔΔ και του έδωσαν φάουλ,για τις τάπες του και για το κάρφωμα που έκανε αφού σηκώθηκε στην οριζόντιο!!!!!!!!!!
Μου θύμισε Πεν ,Ντόμεργκραντ,που ήταν όλη τη χρονιά μία πάνω μία κάτω και στα πλέι οφ έδειξαν ''balls''...

Πάντα ήθελα Έλληνες,αλλά δε βλέπω ποιος θα μπορούσε να σταθεί στην ομάδα,να μπορέσει να δώσει κα΄τι ρε αδερφέ...

Στην περίπτωση του Μίλος,δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό καθόλου.
Ποντάραμε σε έναν παίκτη,το είδαμε σαν επένδυση και τελικά τα τον αφήσουμε έτσι.
Και περιθώρια βελτίωσης να μην υπάρχουν,δηλαδή αυτό που βλέπουμε να είναι το ταβάνι του,έστω και η φετινή παρουσία του,δεχόμενοι ότι η περσινή χρονιά ήταν πυροτέχνημα,τον θεωρώ καλύτερο και χρησιμότερο από άλλους.Τον θέλω απλά να τον βλέπω να πασάρει...Τίποτε άλλο....

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=128703575

Ζω για τη μέρα που Πρωταθλητής και Γαύρος θα έχουν πρωτοσέλιδο το Σπανούλη πάνω σε 500ευρω και η Πράσινη θα λέει,σας τα λέγαμε εμείς!
Phil Laak
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Jul 1 2011, 21:22 ) *
T.W.Is.M.:Για Γκόρντον ναι μεν πιάνει θέση ξένου,αλλά φέτος είχαμε έναν Αμερικάνο και 6 κοινοτικούς.

5 κοινοτικούς είχαμε...Γιατί είχαμε δεύτερο ξένο...Τον Νίλσεν! icon_drunk.gif
giannis77
για μενα πρεπει να μεινουν σπανουλης μιλος μαυροκεφαλιδης πριντεζης παπανικολαου σλουκας και παπαλουκασ(με κανα 800.000) και απο εκει και περα να παρεις 3 αμερικανακια απο scouting και 2 ευρωπαιους
berry
http://www.katimagiko.gr/article/22511/dia...dei-o-phasoulas

Διαψεύδει ο Φασούλας
vastravoud
Τελικά οι Αγγελόπουλοι παραμένουν;
il postino
QUOTE(vastravoud @ Jul 2 2011, 14:07 ) *
Τελικά οι Αγγελόπουλοι παραμένουν;

φθηνα κολπα για να περασουν τη μειωση στο μπατζετ!!

τωρα δεν τους ενοχλει η διαιτησια και το παρασκηνιο!!

και απορω πώς περασε στο ντουκου απο τους φιλους του οσφπ αυτο το φαουλ των αγγελοπουλων!! αλλα ειπαμε, ειναι κοσμημα!!

στα ισια ρε!! πες στα ισια οτι δεν αντεχεις να σηκωνεις τετοιο μπατζετ και θες να το μειωσεις!! ουτε αποχωρησεις, ουτε διαιτησιες , ουτε τιποτα!!
vastravoud
Σε κανέναν δε θα άρεσε να διαλυθεί ο Ολυμπιακός!

Απλώς όπως και να το κάνουμε, και οι δύο οικογένειες θέλουν να ρίξουν το μπάτζετ και τα περί αποχώρησης μάλλον είναι επικοινωνιακά παιχνιδάκια!
il postino
QUOTE(vastravoud @ Jul 2 2011, 15:19 ) *
Σε κανέναν δε θα άρεσε να διαλυθεί ο Ολυμπιακός!

Απλώς όπως και να το κάνουμε, και οι δύο οικογένειες θέλουν να ρίξουν το μπάτζετ και τα περί αποχώρησης μάλλον είναι επικοινωνιακά παιχνιδάκια!

εννοειται το πρωτο!!

οσο για τις οικογενειες, αλλιως το χειριστηκε ο ενας και αλλιως ο αλλος!! ο ενας εστρωσε εδαφος απο το φ4 και εχοντας ως γνωμονα παντα τη διαδοχη κατασταση και ο αλλος ειπε ψεμματα, μπλοφαρε,την πηγε τη δουλεια ως σηνηθως αλλου (διαιτησια), διαλεξε ο,τι θες!!

παιδια του μπαμπα..
rchos
QUOTE(il postino @ Jul 2 2011, 15:25 ) *
εννοειται το πρωτο!!

οσο για τις οικογενειες, αλλιως το χειριστηκε ο ενας και αλλιως ο αλλος!! ο ενας εστρωσε εδαφος απο το φ4 και εχοντας ως γνωμονα παντα τη διαδοχη κατασταση και ο αλλος ειπε ψεμματα, μπλοφαρε,την πηγε τη δουλεια ως σηνηθως αλλου (διαιτησια), διαλεξε ο,τι θες!!

παιδια του μπαμπα..

οι αποψεις σου στο θεμα ειναι τραγικα μονοπλευρες και υπερβολικες...
LFO
Για να μην μπερδευομαστε και λεμε διαφορα πραγματα:

Οι Αγγελοπουλοι εχουν βγαλει την ομαδα προς πωληση γιατι φευγουν....Απλα επειδη δεν ειναι Κοκαλης να την αφησουν στον βροντο, θα καλυψουν τις υποχρεωσεις τους μεχρι τελους και επειδη , οπως και στον παο, δεν ξερουν ποτε θα βρουν αγοραστή....

Ο καθε υποψηφιος αγοραστης ομαδας , ειτε λεγετε παο ειτε οσφπ, το πρωτο πραγμα που ρωτάει είναι τι υποχρεωσεις υπάρχουν. Εσεις, αν εισασταν αγοραστες, θα θελατε να παρετε τον παο με π.χ 15 εκ συμβολαια ή πχ με 8-9? Αντιστοιχα για τον ολυμπιακο. Αρα και οι 2 ριχνουν τα συμβολαια οχι γιατ δεν αντεχουν τα λεφτα , ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ με την ραδιο αρβυλα που ακουμε απο καθε λογης δημιοσιογραφισκο, αλλα για να γινουν οι ομαδες πιο βιωσιμες και ελκυστικες για μελλοντικους αγοραστες...Θα γινει φέτος? θα γινει του χρονου?

Το σιγουρο ειναι οτι οι Αγγελο φευγουν, το εχουν παρει αποφαση. Αλλα επειδη ,ξαναλεω, δεν ειναι καραγκικοζηδες δεν θα αφησουν την ομαδα στην μεση, ειναι νομιζω σαφες....

Το ιδιο ισχυει και για τους απεναντι...

Gas8
QUOTE (LFO @ Jul 2 2011, 16:50 ) *

Οι Αγγελοπουλοι εχουν βγαλει την ομαδα προς πωληση γιατι φευγουν....Απλα επειδη δεν ειναι Κοκαλης να την αφησουν στον βροντο, θα καλυψουν τις υποχρεωσεις τους μεχρι τελους και επειδη , οπως και στον παο, δεν ξερουν ποτε θα βρουν αγοραστή....

Ο καθε υποψηφιος αγοραστης ομαδας , ειτε λεγετε παο ειτε οσφπ, το πρωτο πραγμα που ρωτάει είναι τι υποχρεωσεις υπάρχουν. Εσεις, αν εισασταν αγοραστες, θα θελατε να παρετε τον παο με π.χ 15 εκ συμβολαια ή πχ με 8-9? Αντιστοιχα για τον ολυμπιακο. Αρα και οι 2 ριχνουν τα συμβολαια οχι γιατ δεν αντεχουν τα λεφτα , ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ με την ραδιο αρβυλα που ακουμε απο καθε λογης δημιοσιογραφισκο, αλλα για να γινουν οι ομαδες πιο βιωσιμες και ελκυστικες για μελλοντικους αγοραστες...Θα γινει φέτος? θα γινει του χρονου?

Το σιγουρο ειναι οτι οι Αγγελο φευγουν, το εχουν παρει αποφαση. Αλλα επειδη ,ξαναλεω, δεν ειναι καραγκικοζηδες δεν θα αφησουν την ομαδα στην μεση, ειναι νομιζω σαφες....

Έτσι απλά! Λογικά είσαι σωστός.
mpam
QUOTE (LFO @ Jul 2 2011, 16:50 ) *

ΣΩΣΤΟΣ!!!!
vastravoud
QUOTE(LFO @ Jul 2 2011, 16:50 ) *

Η οπτική σου είναι λογική, τεκμηριωμένη και αληθοφανέστατη.

Όμως δε θα ήταν προτιμότερο (και οι δύο οικογένειες) να δουλευαν πρώτα παρασκηνιακα για τις πωλήσεις και να ανακοινώσουν μετά;

Όσο για την έλλειψη χρημάτων, ειδικά για τη Χαλυβουργικη δεν ισχύει με τίποτα. Για τους Γιαννακόπουλους ίσως και να ισχύει. Όχι ότι θα μείνουν στην ψάθα tongue.gif, απλώς μάλλον πλέον δεν έχει υπερκέρδη στο φάρμακο.
T.W.Is.M.
QUOTE(il postino @ Jul 2 2011, 15:25 ) *
εννοειται το πρωτο!!

παιδια του μπαμπα..

Αυτο που λες ειναι η μια πλευρα.
Η αλλη ειναι οτι οι μεν Αγγελοπουλοι απειλησαν οτι φευγουν, εδωσαν την εντυπωση οτι παρατανε την ομαδα, ο κοσμος ξεκινησε να υπολογιζει σε φτωχα ροστερ και χαμηλοτερης ποιοτητας παιχτες και αν τελικα μεινουν, θα δουμε ενα σεναριο καλυτερο απο αυτο που υπολογιζαμε αρχικα.
Οι δε Γιαννακοπουλοι εδειξαν να προετοιμαζουν εδαφος διαδοχης, αφησαν να διαρρευσουν συζητησεις που κανεις μας δεν ξερει αν εγιναν με επενδυτες που κανεις μας δεν ξερει αν υπαρχουν και σιγα σιγα ριχνουν τον πηχυ χανοντας ή κινδυνευοντας να χασουν παιχτες που πριν 1 μηνα θεωρουνταν βεβαιοι.
Η μια πλευρα εριξε τον πηχυ αποτομα, μας εδειξε τον πατο και αρχιζει να μας ανεβαζει, αν τελικα μεινει και η αλλη ριχνει τον πηχυ σιγα σιγα. Τον πατο δεν τον εχετε δει ακομα. Πιστευω οτι οταν ξεκινησει η επομενη σεζον, αν τελικα εχουν μεινει και οι 2 οικογενειες, τα ροστερ θα ειναι συγκρισιμα και οι διαφορες μικρες.
Το συμπερασμα ομως ειναι το εξης: Ισως μας δουλευουν και οι δυο. Οι μεν Αγγελοπουλοι για λιγες μερες, οι δε Γιαννακοπουλοι για λιγους μηνες...
nielsen
Αυτό που βγαίνει προς τα έξω και είναι λόγος αισιοδοξίας είναι ότι οι Αγγελόπουλοι δεν θα αφήσουν την ομάδα στην τύχη της.
Δεν θα γκρεμίσουν ένα οικοδόμημα που φτιάχνεται για εφτά χρόνια, είτε αυτό αφορά ενεργητική παρουσία είτε πιο αποστασιοποιημένη.
Για μένα δεν έχει λήξει ότι μένουν.
Οι κινήσεις αυτές ήταν και είναι απαραίτητες για να υπάρχει ομάδα ανταγωνιστική και του χρόνου.
Θέλω να πω ,κάνωντας μια υπόθεση εργασίας, ότι αφού τους νοιάζει να μην αφήσουν την ομάδα έτσι όπως την παρέλαβαν διαλυμένη, την κινητικότητα αυτή θα την έδειχνα έτσι κι αλλιώς. Είτε μείνουν είτε φύγουν.
Εξάλλου μια ομάδα σε καλή κατάσταση είναι πιο "ελκυστικό προιόν" για τον επόμενο επίδοξο αγοραστή.
LFO
QUOTE(vastravoud @ Jul 2 2011, 20:08 ) *
Η οπτική σου είναι λογική, τεκμηριωμένη και αληθοφανέστατη.

Όμως δε θα ήταν προτιμότερο (και οι δύο οικογένειες) να δουλευαν πρώτα παρασκηνιακα για τις πωλήσεις και να ανακοινώσουν μετά;

Όσο για την έλλειψη χρημάτων, ειδικά για τη Χαλυβουργικη δεν ισχύει με τίποτα. Για τους Γιαννακόπουλους ίσως και να ισχύει. Όχι ότι θα μείνουν στην ψάθα tongue.gif , απλώς μάλλον πλέον δεν έχει υπερκέρδη στο φάρμακο.

Κοιτα, πως να δουλεψουν παρασκηνιακα τις πωλησεις των καε οταν δεν υπαρχουν ουτε για δειγμα αγοραστες? Δηλωνουν λοιπον οτι θα φυγουν, ωστε και ο κοσμος να μην του ερθει κατακεφαλα, ωστε να αρχισουν να τσιμπανε και τα πρωτα ψαρια...Σαν τακτικη δεν ειναι λαθος φιλε, μιλαμε για ανθρωπους με επιχειρησεις κολλοσους, νομιζω σε σχεση μεμας κατι περισσοτερο ξερουν στο θεμα πωληση ή αγορά επιχειρησεων....

Για την βιανεξ εχω ακουσει οτι εχουν χασει μαι πολυ μεγαλη αντιπροσωπια φαρμακων που ειχαν και ηταν σχεδον το 40% του τζιρου τους..

Βεβαια δεν νομιζω οτι ειναι για καμια απο τις 2 οικογενειες οικονομικο το θεμα....Δηλάδη επρεπε κοτζαμ επιχειρηματιες τετοιου βεληνικους να φτασουν ο ενας στο 200εκ + και αλλος στο 100εκ + για να δουν οτι δεν βγαζουν λεφτα απο το μπασκετ στην Ελλαδα?? Εντάξει , ποσο κουτοχροτο πια νομιζουν οτι τρωμε??
vastravoud
QUOTE(LFO @ Jul 3 2011, 11:26 ) *
Κοιτα, πως να δουλεψουν παρασκηνιακα τις πωλησεις των καε οταν δεν υπαρχουν ουτε για δειγμα αγοραστες? Δηλωνουν λοιπον οτι θα φυγουν, ωστε και ο κοσμος να μην του ερθει κατακεφαλα, ωστε να αρχισουν να τσιμπανε και τα πρωτα ψαρια...Σαν τακτικη δεν ειναι λαθος φιλε, μιλαμε για ανθρωπους με επιχειρησεις κολλοσους, νομιζω σε σχεση μεμας κατι περισσοτερο ξερουν στο θεμα πωληση ή αγορά επιχειρησεων....

Δε διαφωνώ καθόλου, επαναλαμβάνω! Απλώς κάνουμε κουβέντα, και πιστεύω ότι η εκδοχη "εξ' αρχης δεν ήθελαν να πουλήσουν" μπορει να μη φαίνεται τόσο πιθανή, έχει όμως μια teeeny tiny πιθανότητα να ισχύει

Βεβαια δεν νομιζω οτι ειναι για καμια απο τις 2 οικογενειες οικονομικο το θεμα....Δηλάδη επρεπε κοτζαμ επιχειρηματιες τετοιου βεληνικους να φτασουν ο ενας στο 200εκ + και αλλος στο 100εκ + για να δουν οτι δεν βγαζουν λεφτα απο το μπασκετ στην Ελλαδα?? Εντάξει , ποσο κουτοχροτο πια νομιζουν οτι τρωμε??

Και εγώ δε νομίζω ότι είναι οικονομικό, απλώς έγραψα ότι ίσως, ΙΣΩΣ να έχει και μια μικρή δόση αλήθειας για τους Γιαννακόπουλους, μιας και το φάρμακο ζορίζει αρκετά. Προφανώς και δεν πεθαίνουν στην πείνα tongue.gif, αλλά όταν η εταιρία σου πλέον δε σου αποφέρει πακτωλούς χρημάτων, μπορεί και να σκέφτεσαι "ας μην τρώω απ' τα έτοιμα και ας κόψω το χόμπι μου".
berry
QUOTE(vastravoud @ Jul 3 2011, 13:17 ) *
Και εγώ δε νομίζω ότι είναι οικονομικό, απλώς έγραψα ότι ίσως, ΙΣΩΣ να έχει και μια μικρή δόση αλήθειας για τους Γιαννακόπουλους, μιας και το φάρμακο ζορίζει αρκετά. Προφανώς και δεν πεθαίνουν στην πείνα tongue.gif, αλλά όταν η εταιρία σου πλέον δε σου αποφέρει πακτωλούς χρημάτων, μπορεί και να σκέφτεσαι "ας μην τρώω απ' τα έτοιμα και ας κόψω το χόμπι μου".

ειναι και 80 χρονων ρε σεις

ποσο να ασχολουνται πια ?

απο την στιγμη που ο μικρος δεν ειναι ατομο που εμπιστευονται η μονη λυση ειναι να πουλησουν
και οταν το χεις παρει αποφαση οτι πας προς τα κει γιατι να σκασεις εναν πακτωλο χρηματων ?
il postino
QUOTE(rchos @ Jul 2 2011, 15:54 ) *
οι αποψεις σου στο θεμα ειναι τραγικα μονοπλευρες και υπερβολικες...

Εγω μιλησα βασει της ανακοινωσης που εξεδωσαν και των λογων που , οπως ειπαν, τους οδηγησαν στην αποχωρηση!!

απο κει και περα, το τι κρυβεται πισω απο την αποχωρηση (που στο δικο μου το μυαλο το εχω τακτοποιησει-δηλ.το οικονομικο σε σχεση με την ατιτλια) δε μ αφορα στο επικοινωνιακο του πραγματος, οπου, κατ εμε, εκαναν μεγαλο φαουλ!!

ξεκαθαρα κατ εμε, με μπινιά οι αγγελοπουλοι θελουν να περασουν, και θα το κανουν, το νεο staus quo των οικονομικων της ομαδας.

θα μπορουσαν με ευθυ τροπο να κανουν το ιδιο πραγμα αλλα προτιμησαν να μας υπενθυμισουν οτι ο οσφπ αδικειται ασυστολως και η ολη σαπιλα τους απομακρυνει!! τωρα λοιπον δεν τους ενοχλει το παναθηναικοκρατουμενο παρασκηνιο?

το επομενο καλοκαιρι που οι αγγελοπουλοι θα βγαλουν καποια ανακοινωση (ειτε δηλαδη οτι αποχωρουν, ειτε οτι πανε στη μεσογειακη λιγκα, ειτε οτι πανε στην acb, ειτε ειτε ειτε....) ας μη τους λαβουμε στα σοβαρα...

το μονο θετικο ειναι οτι τελικα παρεμειναν, για να μην παρεξηγουμαι κιολας ,χαρακτηριζομενος (ενδεχομενως) ως εμπαθης, υπερβολικος, αντιολυμπιακος κτλ κτλ
LFO
QUOTE(il postino @ Jul 3 2011, 13:58 ) *
Εγω μιλησα βασει της ανακοινωσης που εξεδωσαν και των λογων που , οπως ειπαν, τους οδηγησαν στην αποχωρηση!!

απο κει και περα, το τι κρυβεται πισω απο την αποχωρηση (που στο δικο μου το μυαλο το εχω τακτοποιησει-δηλ.το οικονομικο σε σχεση με την ατιτλια) δε μ αφορα στο επικοινωνιακο του πραγματος, οπου, κατ εμε, εκαναν μεγαλο φαουλ!!

ξεκαθαρα κατ εμε, με μπινιά οι αγγελοπουλοι θελουν να περασουν, και θα το κανουν, το νεο staus quo των οικονομικων της ομαδας.

θα μπορουσαν με ευθυ τροπο να κανουν το ιδιο πραγμα αλλα προτιμησαν να μας υπενθυμισουν οτι ο οσφπ αδικειται ασυστολως και η ολη σαπιλα τους απομακρυνει!! τωρα λοιπον δεν τους ενοχλει το παναθηναικοκρατουμενο παρασκηνιο?

το επομενο καλοκαιρι που οι αγγελοπουλοι θα βγαλουν καποια ανακοινωση (ειτε δηλαδη οτι αποχωρουν, ειτε οτι πανε στη μεσογειακη λιγκα, ειτε οτι πανε στην acb, ειτε ειτε ειτε....) ας μη τους λαβουμε στα σοβαρα...

το μονο θετικο ειναι οτι τελικα παρεμειναν, για να μην παρεξηγουμαι κιολας ,χαρακτηριζομενος (ενδεχομενως) ως εμπαθης, υπερβολικος, αντιολυμπιακος κτλ κτλ

Δεν προσπαθω να σε πεισω με αυτα που θα πω αλλα πατριδα, εισαι σε ολα λαθος.

Αυτό που κρύβεται πίσω απο την αποχωρηση ειναι αυτα ακριβως που αναφερονται στην ανακοινωση τους και τιποτα αλλο. Οι Αγγελο και οι Γιαννακο δινουν δεκαδες εκατομμύρια χρονια τωρα. Λες τωρα να ανακαλυψαν οτι το μπασκετ δεν εχει κερδη ? Μάλλον οχι. Οι αγγελο λοιπον φευγουν ,δεν βλεπω απο που προκυπτει οτι μενουν μαλλον το αντιθετο βλεπω so far βεβαια...Φευγουν ακριβως για το παναθηναικοκρατουμενο παρασκηνιο και για την συμπεριφορα της πολιτειας. Μπορεις να συμφωνησεις, μπορεις να διαφωνησεις , εσυ ,εγω , ο καθενας αλλα δεν εχουμε λογο να αμφισβητουμε αυτο που αυτοι θεωρουν οτι φταιει...

Αλλο μειώνω το μπατζετ για να εξοροθολογισω τα οικονομικα μου, ποιος μπορει να διαφωνησει σε αυτό, και αλλο μειωνω το μπατζετ γιατι δεν αντεχω οικονομικα...Αυτο ειδικα το ακουω και λιωνω στα γελια....ΛΙΩΝΩ λεμε....Η Χαλυβουργικη παει σφαιρα, η Αρκαντια πλεει σε κερδοφορα νερα και εδω συζηταμε οτι οι Αγγελοπουλοι ζοριζονται με το μπατζετ....Αυτοι ρε καθε 2-3 χρονια χτισουν και καινουργια καραβια δισεκατομυριων στα ναυπηγια της Κορεας (νομιζω εκει εχω διαβασει καπου..) και λετε να μην αντεχει η τσεπη τους 20εκ για να κανουν την κ@@λα τους? Ειλικρινα ποσο κουτοχορτο πια να μας ταισουν τα ΜΜΕ...Είπε ksti ο (νουμερο 1 υπαιτιος της αποχωρησης αν διαβασετε καλα την ανακοινωση τους) Βασιλακοπουλος και πεσανε ολα τα πληρωμενα κορακια του να την αναπαραγουν...
rankin
QUOTE(LFO @ Jul 4 2011, 10:26 ) *
Ειλικρινα ποσο κουτοχορτο πια να μας ταισουν τα ΜΜΕ...Είπε μια μαλακία ο (νουμερο 1 υπαιτιος της αποχωρησης αν διαβασετε καλα την ανακοινωση τους) Βασιλακοπουλος και πεσανε ολα τα πληρωμενα κορακια του να την αναπαραγουν...

Τα έχω ξαναγράψει για τον "πατριάρχη" του ελληνικου μπασκετ
Ήταν κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 90
το ελληνικό μπασκετ σε πλήρη άνθιση και το ελληνικό ποδόσφαιρο στα γνωστά του σοκάκια...

Ειμαι στον ηλεκτρικό και διαβάζω εφημερίδα .. Νομίζω Sportime
στην τελευταία σελίδα έχει μια φωτογραφία του Μελισσανίδη μέσα σε ένα σύννεφο καπνού απο τσιγάρο με τη λεζάντα: "Μποχα και δυσωδία το ελληνικό ποδόσφαιρο"
Η συγκεκριμένη χιουμοριστική φωτογραφία ειχε προκύψει απο την αντίστοιχη δήλωση που ειχε κάνει ο Μελισσανίδης μερικές μέρες πρίν

Κάποια στιγμή, γυρίζω το κεφάλι μου για να κοιτάξω έξω απο το παράθυρο του τραίνου
Δίπλα μου, κάθεται ο Βασιλακόπουλος...
Έχει γυρίσει το κεφάλι και κοιτάζει την εφημερίδα μου
γυρίζει, με κοιτάζει, και έχει σχηματισμένο ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά ...

Που να ξερε ότι μια μέρα, και το μπάσκετ θα γινόταν μποχα και δυσωδία, και υπεύθυνος θα ήταν αυτός και τα τσιράκια του
Zephyr
Απλά χαλαρώνεις και απολαμβάνεις.
Τι και ποιον μπορείς πιστέψεις? Αυτόν που λέει ότι δεν πάει καλά η χαλυβουργική και γι΄αυτό αποχωρούν οι Αγγελόπουλοι? Αυτόν που λέει ότι τους φώναξε ο μπαμπάς και τώρα τα μαζεύουν και φεύγουν? Τον άλλο που λέει ότι τελικά δεν φεύγουν γιατί τους συγκίνησαν οι 1.000 ολυμπιακοί που μαζεύτηκαν στο ΣΕΦ (που αν ήταν να φύγει ο Μαρινάκης θα ήταν 1 μύριο- τεσπα μην το παμε αλλου)?
Εγώ πραγματικά δεν ξέρω τι να πιστέψω και πραγματικά λίγο με νοιάζει το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Είναι αηδιασμένοι? Είναι φλώροι? Είναι λαμόγια και κάνουν κίνηση τακτικής για να γλυτώσουν λεφτά? Ας είναι ότι θέλουν. Εγώ ξέρω ότι έφτιαξαν μια ομάδα που δεν χόρταινα να βλέπω (άσχετα αν με πίκρανε κάθε τρεις και λίγο) και εύχομαι να μείνουν ώστε να μην πάρει ο διάολος την ομάδα, να υπάρχει έστω η προοπτική να ξαναγίνει κάποτε η ομάδα που χαιρόμασταν να βλέπουμε.
rankin
QUOTE(Zephyr @ Jul 4 2011, 11:56 ) *
Απλά χαλαρώνεις και απολαμβάνεις.
Τι και ποιον μπορείς πιστέψεις? Αυτόν που λέει ότι δεν πάει καλά η χαλυβουργική και γι΄αυτό αποχωρούν οι Αγγελόπουλοι? Αυτόν που λέει ότι τους φώναξε ο μπαμπάς και τώρα τα μαζεύουν και φεύγουν? Τον άλλο που λέει ότι τελικά δεν φεύγουν γιατί τους συγκίνησαν οι 1.000 ολυμπιακοί που μαζεύτηκαν στο ΣΕΦ (που αν ήταν να φύγει ο Μαρινάκης θα ήταν 1 μύριο- τεσπα μην το παμε αλλου)?
Εγώ πραγματικά δεν ξέρω τι να πιστέψω και πραγματικά λίγο με νοιάζει το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Είναι αηδιασμένοι? Είναι φλώροι? Είναι λαμόγια και κάνουν κίνηση τακτικής για να γλυτώσουν λεφτά? Ας είναι ότι θέλουν. Εγώ ξέρω ότι έφτιαξαν μια ομάδα που δεν χόρταινα να βλέπω (άσχετα αν με πίκρανε κάθε τρεις και λίγο) και εύχομαι να μείνουν ώστε να μην πάρει ο διάολος την ομάδα, να υπάρχει έστω η προοπτική να ξαναγίνει κάποτε η ομάδα που χαιρόμασταν να βλέπουμε.

Πρώτα από όλα, θέμα Χαλυβουργικής ή arcadia δεν υπάρχει
Οι δουλειές, για την εποχή, δεν πρέπει να πηγαίνουν και άσχημα..
Ίσως όμως αυτός να ειναι και ο λόγος
Δηλαδή, έχεις μια επιχείρηση να τρέξεις, σε δύσκολους καιρούς, και θα κάθεσαι να ασχολείσαι με το Βασιλακόπουλο?
Και αν ναι, ως πότε? Ποσο θα αντέξεις?
Κάποια στιγμή θα σκεφτείς ότι έχεις και ποιο σοβαρά πράγματα να κάνεις...

Ο Ολυμπιακός (και η κάθε ομάδα) είναι ένα χόμπι για τον εκάστοτε πρόεδρο.. Και όταν το χόμπι δεν του προσφέρει τίποτα, παύει να του προκαλεί και το ενδιαφέρον...

Για να το φέρω και στα μέτρα του καθενός απο εμάς, σκέψου να έχεις μια καλή δουλειά, που όμως είναι απαιτητική και τρέχει, να έχεις και 2-3 παιδάκια και να έχεις και ένα διαρκείας στο μπασκετ του Ολυμπιακου...
Κάποια στιγμή, θα έκανες μια ιεράρχηση των πραγμάτων και θα έλεγες, "αει σιχτιρ με το μπασκετ" και δεν θα ξαναγόραζες διαρκείας ουτε θα ασχολιόσουν ξανά ιδιαίτερα...
Κάπως έτσι το βλέπω και για τους προέδρους...
Κάνανε την ιεράρχηση τους, τα βάλανε σε σειρά, ρίξανε μια μουτζα και άφησαν το μπάσκετ πίσω...
και μαζί με αυτους θα το αφήσουμε και εμείς
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.