QUOTE(Reggie Miller #31 @ Jul 1 2011, 18:15 )
Μαυροκεφαλίδης:Αν και δεν τον γουστάρω τόσο,γιατί έχει το ίδιο ύφος είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε(σαν του Έρτσεκ ένα πράγμα)και γενικά έχει αρκετές αδυναμίες,αλλά και πολλά προτερήματα θα προτιμούσα να μείνει,γιατί εκτός των άλλων αλλάζει όλη η γραμμή των ψηλών.
Συμφωνω αρκετα μαζι σου, θα ειχα να προσθεσω οτι ειναι Ελληνας.6/12 πρεπει να ειναι Ελληνες, αξιοπιστοι ξενοι δεν υπαρχουν στο ροστερ, αρα δεν μπορουμε να τον αντικαταστησουμε με παιχτη μικροτερης ποιοτητας.
Γκόρντον:Αν και όταν ήρθε ήμουν αρνητικός,πραγματικά κέρδισε με τις εμφανίσεις του τον σεβασμό όλων και πιστεύω πως είχε θέση στην ομάδα.Με πείραξε που κανένας δε συζήτησε μαζί του το ενδεχόμενο παραμονής και τον αφήσαμε να φύγει έτσι.
Ναι μεν, αλλα να πιανει θεση μη Ευρωπαιου ενας τοσο μονοδιαστατος παιχτης? Αυτο που εδειξε και κερδισε πολυ κοσμο ηταν παθος, θεληση για νικη και γενικα τα χαρακτηριστικα που στο χωριο μου λενε mental. Θα μου πεις, αυτο μας ελειπε γενικα και εχεις δικιο. Δεν ημουν αρνητικος απεναντι του στο κλεισιμο της σεζον, αλλα ουτε ειχα ξεκαθαρη θεση. Αναλογα με το υπολοιπο ροστερ θα εκρινα αν τον ηθελα ή οχι. Τωρα που το τοπιο για το υπολοιπο ροστερ ειναι τοσο θολο, ειμαι τελειως ουδετερος.
QUOTE(T.W.Is.M. #31 @ Jul 1 2011, 18:15 )
Για Τεόντοσιτς είμαι ξεκάθαρος.Δεν τον θέλω όσο τίποτε.Αν μεινει πραγματικά θα απογοητευτώ.Οτιδήποτε κι αν πείτε δε θα αλλάξω γνώμη είμαι ξεροκέφαλος.Προτιμώ Κατσιβελη από Τεοντοσιτς.
Δε χρειαζονται σχολια νομιζω...
Παπαλουκάς:;Έχω πει πως πιστεύω πραγματικά ότι πονάει την ομάδα,γουστάρει πολύ να παίζει,θέλει ένα πρωτάθλημα,αλλά πέρα από οτ γεγονός ότι δεν είναι πλέον στο επίπεδο που ήταν,δεν θυμάμαι να έχει δηλώσει ποτέ ότι θα ήθελε να μείνει στην ομάδα και μάλιστα να μείνει με μειωμένες αποδοχές αν είναι ανάγκη,αρκεί να μείνει γιατί γουστάρει.Για εμένα εδώ είναι φάουλ,όπως και ότι συνεχώς κάνει δηλώσεις.
Δε διαφωνω ουτε εδω. Για μενα, εαν φυγει και ο Τεοντοσιτς, η θεση μου θα ηταν να εμενε μονο αν συζητουσε για πολυ μειωμενο συμβολαιο. Αμφιβαλλω κι εγω ομως αν εχει τετοια προθεση.
Εννοείται ότι ήθελα να μείνει ο Χαλπερίν...
Όπως είπες εξελίξεις θα έχουμε από βδομάδα,απλά ελπίζω ότι είναι να γίνει να γίνει γρήγορα και σίγουρα θα χρειαστεί υπομονή και να κλείσουμε τα αυτιά μας στους ειδικούς...
Βέβαια είτε έτσι είτε αλλιώς η ομάδα φτιάχνεται σχεδόν από την αρχή...
Ο Χαλπεριν φετος ηταν ενα σκωτσεζικο ντους. Μια κρυο μια ζεστη. Δε θα ειχα αντιρρηση να μεινει, αρκει να μην εμενε και αυτος και ο Γκορντον.
Βεβαια ολα αυτα ειναι πλεον φιλολογικα, γιατι κανεις δεν ξερει σε ποια επιπεδα θα κινουμαστε...