QUOTE(Sence Of Defence @ Mar 2 2014, 15:14 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Δεν μας αφορά τι κάνει ο ΠΑΟ.
Μωρέ σε αφορά και σε παρα-αφορά...
Ολες αυτες οι συζητήσεις δεν θα υπήρχαν, αν ο Μπαρτζώκας είχε πάρει νικες και ειχε σταθεί καλύτερα απέναντι στον Πεδουλάκη..
Το ξεπερνάω ομως και εξηγώ καλύτερα... Έφερα το παράδειγμα του Παναθηναικου, για να καταλάβουμε οτι η ευρωλίγκα δεν ειναι παιχνιδάκι..
Μπορεί απο πρωταθλητής να βρεθείς στα τάρταρα, και τουμπαλιν..
Αν εσυ σαν Ολυμπιακός έχεις τοσο ισχυρό εγωισμό που θεωρείς οτι οι νόμοι του μπασκετ δεν θα πρέπει να εφαρμόζονται για την δική σου ομάδα, τότε μάλλον έχεις ξεχάσει τα χρόνια σκοταδισμού του τμήματος μπασκετ, ξύπνησες προσφατα και ζεις στη μαγεία του B2B πρωταθλητή ευρώπης...
Δυστυχώς για όλους μας, παίζουν και άλλοι το άθλημα και στην προκειμένη περίπτωση, κάποιοι δειχνουν να είναι κάποια βήματα μπροστά απο εμας, χωρίς να ειναι, ακόμα, μη-αναστρέψιμη η κατάσταση..
QUOTE(Sence Of Defence @ Mar 2 2014, 15:14 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Διότι είχε βεντέτες στην ομάδα και όχι παίκτες - εργαλεία συν ότι παίζαμε χωρίς τον Νεστέροβιτς.
Αυτό ειναι μια γενική εικόνα που ξεχνάει το πραγματικό στορι..
Η ιστορία ηταν ως εξής: Παιζαμε με τη Σιενα πλει-οφ με πλεονέκτημα έδρας. Την ξεφτιλίσαμε στο πρωτο παιχνίδι, στήθηκε ενα απίστευτο πανηγύρι, η ομάδα και ο προπονητής κοιμήθηκαν, και οι μακαρονάδες μας την φόρεσαν.
Όπως μας την φόρεσαν φέτος και οι μακαρονάδες της Μιλανο.
Το οτι χτίστηκε το επόμενο καλοκαίρι μια ομάδα που έμελλε να κάνει τη μεγαλύτερη εκπληξη των τελευταίων χρόνων, ήταν σχεδόν συμπτωματικό..
Οι Αγγελοπουλοι ήταν να φύγουν, ο Ντουντα το ίδιο, το μπατζετ έπεσε με σκοπό να αλλάξει ο μέτοχος και να περάσει η ομάδα πιθανότατα στο Μαρινάκη..
Αποκτήθηκαν παιχτες σχεδόν άγνωστοι, Ο Χαινς, ο Χαουαρντ, ο Λουκας.. Στο φορουμ ειχε στηθεί πανηγύρι απόγνωσης και τρολαρισματος (αν και ο ορος "τρολάρισμα" δεν υπήρχε ακόμα)
Μεχρι τα χριστούγεννα πηγαίναμε σερνοντας...
Και ξαφνικά έγινε το κλικ με τις δυο μεταγραφές που άλλαξαν τη μοίρα της ομάδας και φτάσαμε, θυμάμαι, να παίζουμε τοπ16 και να λέμε πως οτι και να γίνει, παίζουμε πολυ ωραίο μπασκετ..
Ποιος θα φανταζόταν οτι το καλοκαίρι που παραλίγο να διαλυθεί η ομάδα, ηταν τελικά το καλοκαίρι που άλλαξε την ιστορία της. Πες μου οτι πανηγύριζες οταν πήραμε τον Χαουαρντ, γιατι αντιλήφθηκες οτι η ομάδα πλέον θα πάψει να στηρίζεται σε πριμαντόνες και έτσι θα γίνει μια σκληροτράχηλη ομαδα, να πηδήξω απο τον τέταρτο..
Θυμάμαι επίσης οτι ειχα γράψει, πως με βάση της στατιστική, ο Ολυμπιακός έχει ελπίδες να πάει final 4, γιατι σχεδόν πάντα μια ομάδα-αουτσάιντερ φτάνει ως εκεί, οπότε έχουμε τις πιθανότητες μας και εμείς, και γελούσαν οι σερβερ του φορουμ με αυτά που έγραφα... Πες μου οτι και εσυ δεν θα γελούσες με κάτι τέτοιο...
Τι θέλω να πω;
Θελω να πω, πως καλόμαθε η γριά στα σύκα, γίναμε ολοι μετά χριστό προφήτες και δεν δεχόμαστε ουτε ατυχίες, ούτε αποτυχίες...
Ουτε εμένα μου αρέσει που η ομάδα δεν παει οπως θα θέλαμε, αλλά δεν την ισοπεδώνω. Πιστεύω οτι υπάρχει μέλλον. Φέτος, μπορει να μην τα καταφέρουμε, αλλά τίποτα δεν τελειώνει..
και μετά το τελικό με τη Μπαρτσελόνα πένθος ειχε πέσει... Ο τροχός ομως γύρισε και καναμε δυο επικές χρονιές.
Γιατί οχι και τρίτη, θα μου πεις..
Γιατι έτσι ειναι.. δεν μπορεις να τα χεις ολα δικά σου.. Το έγραψα και πριν. Παιζουν και άλλοι.. Δεν παιζεις μονος σου.