Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Φενερμπαχτσε-Ολυμπιακος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
redleg7
QUOTE (North_gato @ Mar 1 2014, 21:59 ) *
Συμπηρωνω --διορθωνω ...
Ασταθη, σε βαθμο αδικαιολογητο ισως.
Περα απο τις γνωστες ηττες, ακομα και σε παιγνιδια με νικηφορα αποτελεσματα (πχ ΑΕΝΚ, ΠΑΟΚ) η αποδοση της ομαδας δεν μου αρεσε. Με προβληματισε.

Ενταξει αλλα ξερουμε οτι στα ματς της Α1 εδω και καιρο κατεβαινει αδιαφορη τελειως(δεν το επικροτω αυτο) και δινει την εντυπωση οτι κατεβαινει σαν να κανει αγγαρεια.Μν ξεχναμε οτι επι εναμιση μηνα παιζαμε με ενα ψηλο με την τιμωρια Μπεγκιτς και με τον τραυματισμο Σιμονς,καναμε τον Περπε 4ρι,τον Λοτζο τον αφησαμε ως μοναδικο 3ρι στο ροστερ,χτυπησε ο Λο και ο Πετγουει και υπηρξε μεγαλη ανακατανομη ρολων στο ροστερ.
bbplayer
QUOTE (rankin @ Mar 1 2014, 19:40 ) *
Μηπως σιγά σιγά φτάνει η ώρα να παραδεχτούμε οτι φέτος η ομάδα δεν θα φτάσει final 4;

κρατάμε τα γούρια ε??? !!! σατανικό, tongue.gif το ίδιο κάνω κι εγώ. και πέρσι πάντως τα ίδια γράφατε wink.gif

σε περίπτωση που το εννοείς, είναι πολύ νωρίς ακόμα για τέτοια

Και με μειονέκτημα να πας στα χιαστί, έχουν σπάσει έδρες και έδρες. Συνήθως , και επειδή έχω πρόσφατες τις καλές εποχές των δικών μου, όταν σφίγγουν τα γάλατα, οι παράμετοι" ψυχολογία" , "μέταλλο", "πρωταθλητής b2b" κοκ απογειώνονται και συμμετέχουν και αυτοί στα ματς.

Κι εδώ που τα λέμε από ποιον να μείνεις έξω? από τους χέστες τους Ισπανούς ή από τον Μίλος?

Τα εσωτερικά σου δεν τα πολυκατέχω , έχω αλλα μέτωπα φέτος tongue.gif , αλλά καλού κακού ρίξε καμια ματιά στις προσφορές της Ryanair...
redleg7
QUOTE (bbplayer @ Mar 1 2014, 22:05 ) *
κρατάμε τα γούρια ε??? !!! σατανικό, tongue.gif το ίδιο κάνω κι εγώ. και πέρσι πάντως τα ίδια γράφατε wink.gif

σε περίπτωση που το εννοείς, είναι πολύ νωρίς ακόμα για τέτοια

Και με μειονέκτημα να πας στα χιαστί, έχουν σπάσει έδρες και έδρες. Συνήθως , και επειδή έχω πρόσφατες τις καλές εποχές των δικών μου, όταν σφίγγουν τα γάλατα, οι παράμετοι" ψυχολογία" , "μέταλλο", "πρωταθλητής b2b" κοκ απογειώνονται και συμμετέχουν και αυτοί στα ματς.

+++++++++

Καλυτερο παραδειγμα απο τον περσινο Παναθηναικο(και δεν αναφερω καν την ομαδα μου και τι πετυχε στο φαιναλ 4) δεν υπαρχει.Με μια νεα ομαδα χτισμενη απ το 0 αποκλειστηκε στις λεπτομερειες απο την Μπαρτσελονα.
Ναι μεν και Μπαρτσελονα και Ρεαλ ξεκινησαν ως ενα απ τα πρωτα φαβορι αλλα τα τελευταια 15 χρονια το βαρος της φανελας και του Παναθηναικου και του Ολυμπιακου μπροστα στις δικες τους ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.Σε ματς που τα ποδια τρεμουν,η καρδια χτυπαει σαν τρελη και το ματς κρινεται στον ποντο τετοιες λεπτομερειες κανουν την διαφορα και αυτες οι λεπτομερειες κρινουν και τους τιτλους.
rankin
QUOTE(bbplayer @ Mar 1 2014, 22:05 ) *

Μας έπιασες βρε μπαγάσα... χεχε

Τα εσωτερικά σου δεν τα πολυκατέχω , έχω αλλα μέτωπα φέτος tongue.gif , αλλά καλού κακού ρίξε καμια ματιά στις προσφορές της Ryanair...

εχει καμια πτήση για Κάιρο; tongue.gif

ΥΓ.. Μονο λίγο καιρό ξαποσταινει και ξανα προς τη δόξα τραβά

Το χρόνου με καλύτερη φροντ λάιν θα επιστρέψουμε δυνατότεροι. Υπάρχει ηδη ονομα που παίζει .. Δεν λέω τιποτα αλλο μέχρι το καλοκαίρι. Ντανστον και ισως Δρακουμελ θα μείνουν και θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να προστεθεί ενας δυναμίτης (συν τον Καββαδά)
redleg7
QUOTE (rankin @ Mar 1 2014, 22:13 ) *
Το χρόνου με καλύτερη φροντ λάιν θα επιστρέψουμε δυνατότεροι. Υπάρχει ηδη ονομα που παίζει .. Δεν λέω τιποτα αλλο μέχρι το καλοκαίρι. Ντανστον και ισως Δρακουμελ θα μείνουν και θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να προστεθεί ενας δυναμίτης (συν τον Καββαδά)

Eλα τωρα που δεν λες.Δωσε στοιχεια να λυσουμε τον γριφο rolleyes.gif Ξεκινα απ το πρωτο γραμμα του ονοματος (και οχι του μικρου smiley.gif ).
bbplayer

ωχ! ναι, ξεχάστηκα! ε όλο κάτι θα υπάρχει smile.gif
North_gato
Μας έπιασες βρε μπαγάσα... χεχε

ΥΓ.. Μονο λίγο καιρό ξαποσταινει και ξανα προς τη δόξα τραβά

Ο Δρακουμελ ποιος ειναι?
rankin
QUOTE(bbplayer @ Mar 1 2014, 22:18 ) *
ωχ! ναι, ξεχάστηκα! ε όλο κάτι θα υπάρχει smile.gif

Ασε γιατι έχω πήξει στο transit ...

QUOTE(redleg7 @ Mar 1 2014, 22:15 ) *
Eλα τωρα που δεν λες.Δωσε στοιχεια να λυσουμε τον γριφο rolleyes.gif Ξεκινα απ το πρωτο γραμμα του ονοματος (και οχι του μικρου smiley.gif ).

Δε λεω.. Πάψε!
Οχι ακόμα τουλάχιστον...

Εχεις εσυ κάτι υπ'οψιν σου? wink.gif

**Δρακουμελ = Σερμαντινι (με την προυπόθεση οτι ο Μπαρτζώκας θα μεινει)
redleg7
QUOTE (rankin @ Mar 1 2014, 22:24 ) *
Δε λεω.. Πάψε!
Οχι ακόμα τουλάχιστον...

Εχεις εσυ κάτι υπ'οψιν σου wink.gif

Οκ σε επιασα wink.gif Μακαρι μια τετοια 4δα ψηλων θα ειναι σουπερ του χρονου.
yorgos
Κι εδώ που τα λέμε από ποιον να μείνεις έξω? από τους χέστες τους Ισπανούς ή από τον Μίλος?

Λες και μιλάμε για τον Ίκαρο Καλλιθέας και τα Τρίκαλα κάνουμε. Αντικειμενικά μιλώντας είναι αισθητά καλύτερες ομάδες από τις δικές μας. Αυτό δεν αποκλείει να τις αποκλείσει ακόμη και σε σειρά αγώνων αλλά τα αποτελέσματά τους σε σχέση με τα δικά μας είναι απείρως καλύτερα φέτος και οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. ΟΚ, από τις 3, η ΤΣΣΚΑ είναι σίγουρα ο αδύναμος κρίκος, αλλά ακόμη κι έτσι είναι απείρως πληρέστερη σα ρόστερ. Όσο για το Μίλος είναι εκπληκτικά clutch φέτος, εξαιρετική σαιζόν, καλύπτει τις τρούπες που αφήνουν κάτι ακριβοπληρωμένοι "αστέρες" εκεί στη Μόσχα.
Quincy
QUOTE(bbplayer @ Mar 1 2014, 21:05 ) *
Κι εδώ που τα λέμε από ποιον να μείνεις έξω? από τους χέστες τους Ισπανούς ή από τον Χαινς?

fixed bball.gif
redleg7
QUOTE (yorgos @ Mar 1 2014, 22:44 ) *
Λες και μιλάμε για τον Ίκαρο Καλλιθέας και τα Τρίκαλα κάνουμε. Αντικειμενικά μιλώντας είναι αισθητά καλύτερες ομάδες από τις δικές μας. Αυτό δεν αποκλείει να τις αποκλείσει ακόμη και σε σειρά αγώνων αλλά τα αποτελέσματά τους σε σχέση με τα δικά μας είναι απείρως καλύτερα φέτος και οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. ΟΚ, από τις 3, η ΤΣΣΚΑ είναι σίγουρα ο αδύναμος κρίκος, αλλά ακόμη κι έτσι είναι απείρως πληρέστερη σα ρόστερ. Όσο για το Μίλος είναι εκπληκτικά clutch φέτος, εξαιρετική σαιζόν, καλύπτει τις τρούπες που αφήνουν κάτι ακριβοπληρωμένοι "αστέρες" εκεί στη Μόσχα.

Η Ρεαλ παντως εχει πολυ βατο ομιλο και στον δικο μας ομιλο θα εκανε αρκετες ηττες.Ξαναλεω η φετινη διοργανωση φτιαχτηκε να παει τρενο στο φαιναλ 4.Εχω βαρεθει να την βλεπω να δινει πανευκολα ματς στην εδρα της.
Ενα σοβαρο ματς επαιξε κ τ χασε χωρις τον Χαινς και τον ΟυΙμς.Το ιδιο πηγε να συμβει και με την Μακαμπι.

***Δεν ξερω αν ειδες Τσσκα χτες αλλα μονος του κερδισε την Λοκομοτιβ.Ο Χαινς πρεπει να εκανε το χειροτερο φετινο τους ματς.Ο Μπραουν εκανε παρτυ με 23 ποντους και ενα φοβερο καρφωμα στο τελος απο πανω του.Βεβαια πηρε και πολλα σφυριγματα η Τσσκα χτες.Δεν αξιζε την νικη.
yorgos
Αυτή τη Λοκομοτίβ εγώ δεν την καταλαβαίνω. Όπως δεν καταλαβαίνω και το μπάτζετ της, πριν λίγο το βρήκα στα 18εκ, που μου φαίνεται πολύ πιο λογικό από κάτι 42άρια που έχω διαβάσει αλλούς. ΟΚ, πάντα υπάρχουν deviations στην εκτίμηση των μπάτζετ, αλλά σαν της Λόκο πουθενά.
Quincy
Έλα ρε συ όχι κι εύκολος όμιλος! Ευκολότερος από τον δικό μας ναι, οκ. Αλλα δεν είναι εύκολος, ούτε έδωσε εύκολα ματς στην έδρα της. Πέρα από Μπάγερν-Παρτιζαν-Ζαλγκιρις που είναι για 30αρες, και με την Γαλατα ζορίστηκε, και με την Μακαμπι τα δε όλα μέχρι να κερδίσει.
redleg7
    QUOTE (yorgos @ Mar 1 2014, 22:55 ) *
    Αυτή τη Λοκομοτίβ εγώ δεν την καταλαβαίνω. Όπως δεν καταλαβαίνω και το μπάτζετ της, πριν λίγο το βρήκα στα 18εκ, που μου φαίνεται πολύ πιο λογικό από κάτι 42άρια που έχω διαβάσει αλλούς. ΟΚ, πάντα υπάρχουν deviations στην εκτίμηση των μπάτζετ, αλλά σαν της Λόκο πουθενά.

Τα μπατζετ ειναι τα εξης...Λοκομοτιβ 39...τσσκα 36..μπαρτσα/ρεαλ στα 30 και μετα φενερ και επειτα Ολυμπιακος/Παο κοντα στα 20...

Για την Λοκομοτιβ ειναι φυσιολιγικο.Ποιος παιχτης στυλ Γουιλιαμς/Χεντριξ/Μπραουν θα παει στο -20 να παιξει μπασκετ χωρις να παιρνει τον χρονο 2 εκ ευρω ο καθενας τους?
    Ο ιδιος ο προεδρος της Τσσκα αντεδρασε οταν του ειπαν οτι η Τσσκα εχει το μεγαλυτερο.

Παντως ειναι τελειως εικονικα τα νουμερα.Οκ 30 εκ ευρω η Μπαρτσα αλλα πληρωνει μιλαμε τον Λορμπεκ με 3(!!!!) τον Παπ με πανω απο 1.2..τον Ναβαρο κοντα στα λεφτα του Σπανουλη(2.4)κλπ ε να πως μαζευονται τα 30.

Η Ρεαλ το ιδιο που υπαρχει μεγαλυτερη ισορροπια.Μετα τον Ρουντι που παιρνει κοντα στα 3 ο Σερχι σκεψου παιρνει 1.4 εκ ευρω τον χρονο.Ποσο πολυ νορμαλ για την αξια του.
    yorgos
    Για την Λοκομοτιβ ειναι φυσιολιγικο.Ποιος παιχτης στυλ Γουιλιαμς/Χεντριξ/Μπραουν θα παει στο -20 να παιξει μπασκετ χωρις να παιρνει τον χρονο 2 εκ ευρω ο καθενας τους?

Ωραία, αυτοί παίρνουν από 2 ο καθένας, το σύνολον 6. Τα υπόλοιπα 33 πού τα δίνουν;
    redleg7
    QUOTE (Quincy @ Mar 1 2014, 22:58 ) *
    Έλα ρε συ όχι κι εύκολος όμιλος! Ευκολότερος από τον δικό μας ναι, οκ. Αλλα δεν είναι εύκολος, ούτε έδωσε εύκολα ματς στην έδρα της. Πέρα από Μπάγερν-Παρτιζαν-Ζαλγκιρις που είναι για 30αρες, και με την Γαλατα ζορίστηκε, και με την Μακαμπι τα δε όλα μέχρι να κερδίσει.

Ενταξει κατανοεις αυτο που θελω να πω.Σε σχεση με τον δικο μας δεν συγκρινεται σε καμια περιπτωση.Εδω εμεις οταν βγηκε ο ομιλος λεγαμε οτι στις βατες ομαδες ειναι η Μιλανο και αυτη τωρα ειναι στην δευτερη θεση!!Απλα βαλε την σουμα των παιχνιδιων απ την πρωτη φαση που εχει παιξει η Ρεαλ και θα δεις οτι εχει παιξει αρκετα βατα (για να το θεσω πιο σωστα) ματς στην εδρα της.Ελαχιστα ντερμπι.Οπως ειπες με την Γαλατα ζοριστηκε,με την Ρεαλ πηρε σφυριγματακια να κερδισει που παιζε με ενα πενταρι καθαρο μετα τον τραυματισμο του Τζειμς και με την Τσσκα χωρις Χαινς Ουιμς διασυρθηκε.

QUOTE (yorgos @ Mar 1 2014, 23:05 ) *
    Ωραία, αυτοί παίρνουν από 2 ο καθένας, το σύνολον 6. Τα υπόλοιπα 33 πού τα δίνουν;

Μπατζετ εννουμε τα παντα.Μεσα και η εφορια,λειτουργικα εξοδα(τα οποια δεν συμπεριλαμβανω στα μπατζετ των ελληνικων ομαδων) κλπ.Και η εφορια πλεον στις περισσοτερες χωρες ειναι στα επιπεδα της Ελλαδας (43 %).Αρα σκεψου οτι ειναι μικροτερο το νουμερο οπως και στην Τσσκα αλλα ανεβαινει με ολα τα υπολοιπα.Και οταν μιλαμε για Ρωσια/Τουρκια εχουμε να κανουμε με ξεπλυμα χρηματος.Βαλε τωρα και κατι Σιμον που παιρνουν κατι ποσα 1 εκ ευρω κοντα(αν ειναι δυνατον) και κατι Γιασαιτις κλπ καταλαβαινεις.

Μια λεπτομερεια.Ο Παπανικολαου παιρνει πχ 1.5 λεω εγω τωρα.Ομως την εφορια δεν την πληρωνει η ομαδα οπως στην Ελλαδα αλλα ο παιχτης.Ο Λορμπεκ παιρνει 3 εκ αλλα θα δωσει αυτο που αναλογει στην εφορια.

Παντως αλλαξαν οι εποχες.Τα μπατζετ ΟΛΩΝ ειναι ενα τιποτα μπροστα στα μπατζετ πριν λιγων χρονων.Σκεψου ο Αρης οταν επαιζε Ευρωλιγκα ειχε μπατζετ 28 εκ ευρω κοντα δηλ οσο Η ΡΕΑΛ ΚΑΙ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΤΩΡΑ!!!!Βεβαια το που κατεληξε αυτος και ολοι οι αλλοι ειναι μεγαλο θεμα.

Προσωπικα στοιχηματιζω οτι Τσσκα,Ρεαλ,Μπαρτσα σε 3-4 χρονια θα εχουν 50% σε σχεση με τωρα.Το μπασκετ στην Ισπανια επισης παιρνει χορηγιες και απ τα ποδοσφαιρικα τμηματα των ομαδων.Οι συγκεκριμενες ομαδες αν παιζαν στην Ελλαδα δεν θα ειχαν μπατζετ με την κατασταση που επικρατει εδω ουτε 5 εκ ευρω.

Τεραστιο θεμα που επειδη μ αρεσουν οι αριθμοι το εχω ψαξει καπως παραπανω.
    T.W.Is.M.
    Κι εδώ που τα λέμε από ποιον να μείνεις έξω? από τους χέστες τους Ισπανούς ή από τον Χαινς?

QUOTE(Quincy @ Mar 1 2014, 22:48 ) *
    fixed bball.gif

Υπενθυμιζω(γιατι εχουν περασει και 2,5 χρονια) οτι στα προπερσινα ματς Ολυμπιακος-Καντου ο Χαινς ηταν εντελως μπλοκαρισμενος. Μεχρι και ταπα στην προσπαθεια για νικητηριο καλαθι εφαγε.
    Quincy
    QUOTE(T.W.Is.M. @ Mar 1 2014, 22:13 ) *
    Υπενθυμιζω(γιατι εχουν περασει και 2,5 χρονια) οτι στα προπερσινα ματς Ολυμπιακος-Καντου ο Χαινς ηταν εντελως μπλοκαρισμενος. Μεχρι και ταπα στην προσπαθεια για νικητηριο καλαθι εφαγε.

Όπως και να χει δεν θέλω να βρούμε του Ρώσους στα χιαστί. Γι αυτό ας πάρουμε την 2η θέση να ηρεμήσουμε! 2 δύσκολα ματς είναι όλα κι όλα
    yorgos
    Προσωπικα στοιχηματιζω οτι Τσσκα,Ρεαλ,Μπαρτσα σε 3-4 χρονια θα εχουν 50% σε σχεση με τωρα.Το μπασκετ στην Ισπανια επισης παιρνει χορηγιες και απ τα ποδοσφαιρικα τμηματα των ομαδων.Οι συγκεκριμενες ομαδες αν παιζαν στην Ελλαδα δεν θα ειχαν μπατζετ με την κατασταση που επικρατει εδω ουτε 5 εκ ευρω.

Με τα έσοδα της ACB να ανεβαίνουν, αμφιβάλλω. Εδώ μέσα στηνκρίση, με την κυβέρνηση να τους βάζει 75% εφορία στα ακριβά συμβόλαια κι αυτοί ακόμη αγοράζουν. Ελειμματικές είναι, αλλά όσο η διαχείριση της ACB βελτιώνεται, δύσκολο να μειώσουν και μάλιστα κατά 50%.

Τα 18εκ που έγραψα για την Λόκο είναι οι καθαροί μισθοί, όπως τα βρήκα στο interbasket, ομοίως υπολογίζονται και τα 12-13 του ΠΑΟ.

Ποια χρονιά είχε ο Άρης 28εκ μπάτζετ;;;;;;; Για να δω το ρόστερ του δηλαδής και να αυτοκτονήσω επί τόπου, να γλιτώσει κι ο bbplayer από μένα μια και καλή. Τόσο έχει η Μπάρτσα φέτος!
    bbplayer
    QUOTE (Quincy @ Mar 2 2014, 00:29 ) *
    Όπως και να χει δεν θέλω να βρούμε του Ρώσους στα χιαστί. Γι αυτό ας πάρουμε την 2η θέση να ηρεμήσουμε! 2 δύσκολα ματς είναι όλα κι όλα

με τους Ρώσους έχεις το εξής πλεονέκτημα, όχι καθαρά μπασκετικό αλλά υπαρκτό imho : θα παίξεις δυο στην έδρα σου που θα λιώνει το σίδερο και τρία σε...ουδέτερο έδαφος. Ούτε είχαν ούτε έχουν έδρα και ούτε θα έχουν ποτέ. Είναι γενικότερα αδιάφοροι από τη φύση τους, δεν πολυσκοτίζονται
    Quincy
    QUOTE(bbplayer @ Mar 1 2014, 22:33 ) *
    με τους Ρώσους έχεις το εξής πλεονέκτημα, όχι καθαρά μπασκετικό αλλά υπαρκτό imho : θα παίξεις δυο στην έδρα σου που θα λιώνει το σίδερο και τρία σε...ουδέτερο έδαφος. Ούτε είχαν ούτε έχουν έδρα και ούτε θα έχουν ποτέ. Είναι γενικότερα αδιάφοροι από τη φύση τους, δεν πολυσκοτίζονται

Ισχύει. Το σκεφτόμουν πάλι χτες που έβλεπα το ΤΣΣΚΑ-Λοκο. Είναι η ευκολότερη έδρα από άποψη εξέδρας για να κερδίσεις. Αγωνιστικά είναι οι δυσκολίες, αν και δεν είναι φυσικά άτρωτη.

Προτιμώ να μην σκέφτομαι (από τώρα ειδικά) τέτοια ενδεχόμενα
    yorgos
    Ερώτησις: δεχόμαστε ότι η ΤΣΣΚΑ έχει καλύτερο ρόστερ από τη Μακαμπι και χειρότερη έδρα. Προτιμάς να παίξεις με τη Μακάμπι με μειονέκτημα ή με την ΤΣΣΚΑ με πλεονέκτημα;
    Quincy
    QUOTE(yorgos @ Mar 1 2014, 22:43 ) *
    Ερώτησις: δεχόμαστε ότι η ΤΣΣΚΑ έχει καλύτερο ρόστερ από τη Μακαμπι και χειρότερη έδρα. Προτιμάς να παίξεις με τη Μακάμπι με μειονέκτημα ή με την ΤΣΣΚΑ με πλεονέκτημα;

Είναι πολύ καλά μοιρασμένα αυτά που λες! Με βάση την ομάδα μου θα διάλεγα την ΤΣΣΚΑ σ αυτήν την περίπτωση.
    yorgos
    Κι εγώ το πλεονέκτημα δε θα το άφηνα με τίποτε, ακόμη κι αν με υποχρέωναν να παίξω με τη Ρεάλ.
    North_gato
    QUOTE (yorgos @ Mar 2 2014, 00:43 ) *

τα μαθηματικα λενε οτι για να απαντησεις αυτην την ερωτηση θα πρεπει να ξερεις τους συντελεστες βαρυτητας.
    Η εμπειρια εχει δειξει οτι ακομα και καυτες εδρες εσπασαν με μια οχι καλη αποδοση..(πριν τρια χρονια, αν δεν κανω λαθος ο Ολυμπιακος εχασε το πλεονεκτημα)
    Με τα σημερινα δεδομενα για αβασανιστη απαντηση θα σου ελεγα οτι προτιμαω ΤΣΣΚΑ με πλεονεκτημα εδρας.
    redleg7
    Την τελευταια του σεζον στην Ευρωλιγκα ο Αρης ειχε μπατζετ για την ακριβρια 22 εκ ευρω με τα παντα ολα μεσα.Οι εισπραξεις απ την Αcb δεν αρκουν απο μονες τους.Αν δεν ειχαν παρει δανεια αυτες οι 2 ομαδες τωρα θα ειχαν μπατζετ οσο η Μαλαγα και το οτι το μπατζετ τους βρισκεται εκει που βρισκεται ειναι γιατι πριν λιγα χρονια καναν κλειστα συμβολαια με υψος στον Θεο σε κατι Λορμπεκ Ναβαρο κλπ ....Αλλωστε οι διοικησεις και των 2 ομαδων ανακοινωσαν οτι θα πεσουν και αλλο τα μπατζετ του χρονου και επειδη βαλανε μυαλο τον Σερχι πχ ηΡεαλ τον ανανεωσε με 1 εκ.και κατι την στιγμη που πριν λιγα χρονια θα τον ανανεωναν με 3 τουλαχιστον...τερμα οι σπαταλες για ολους......πχ απο Τσσκα φευγει ο Κρστς και μαλλον ο Τεοντοσιτς και θα πεσει και το δικο τους μπατζετ....Σε λιγα χρονια πιστευω οτι το πρωτο μπατζετ στην Ευρωλιγκα ζητημα θα ναι αν.ειναι στα 20 εκ ευρω και για εκει παει με μαθηματικη ακριβεια......****Ρεαλ και Μπαρτσα οφειλουν να διευθετησουν χρεη υψους πανω απο 100 εκ ευρω..ζορισαν τα πραγματα αλλα κανουν τους τσαμπα μαγκες την ωρα που οι.ομαδες μας δινουν τρελα λεφτα χωρις να χρωσταμε ευρω πουθενα χαρη στην τρελα αυτων που τις διοικουν....
    Quincy
    Πέρυσι δεν έσπασε καμία έδρα, πολύ πιθανό να μην σπάσει ούτε φέτος. Κι αν σπάσει κάποια η πιο πιθανή είναι η 2η του δικού μας ομίλου 69.gif
    redleg7
    ******Εγω χιλιες φορες προτιμαω την Μακαμπι που παιζει χωρις σεντερ και θα παιζει για το υπολοιπο της σεζον με νοκ αουτ Τζειμς και Ταιους.
    Dreamerpanos
    Μακάμπι ρε συ....Δεν μπορώ να φανταστώ final4 χωρίς ΤΣΣΚΑ και ακόμα περισσότερο δεν μπορεί να το φανταστεί και η ίδια η Euroleague...προσωπικά κάθε χρόνο πριν ξεκινήσει η Euroleague την έχω σίγουρη(νταξει εξαιρείται το 2011)....αγωνιστικά περίπου ίδιο μου φαίνεται...
    yorgos
    Ο Τάιους επέστρεψε και παίζει ήδη. Επίσης απέκτησαν το Ζίζιτς, που Τζέιμς δεν είναι βέβαια, αλλά δεν είναι τόσο γυμνοί όσο ήταν, ο Σόφο δεν είναι μόνος του.
    Κι αν σπάσει κάποια η πιο πιθανή είναι η 2η του δικού μας ομίλου 69.gif

Γουάι;
    North_gato
    QUOTE (redleg7 @ Mar 2 2014, 00:57 ) *
    ******Εγω χιλιες φορες προτιμαω την Μακαμπι που παιζει χωρις σεντερ και θα παιζει για το υπολοιπο της σεζον με νοκ αουτ Τζειμς και Ταιους.

Αν ελεγα οτι προτιμαω την Μακαμπι, και με πλεονεκτημα εδρας θα ημουν οραματιστης?
    redleg7
    QUOTE (yorgos @ Mar 2 2014, 01:01 ) *
    Ο Τάιους επέστρεψε και παίζει ήδη. Επίσης απέκτησαν το Ζίζιτς, που Τζέιμς δεν είναι βέβαια, αλλά δεν είναι τόσο γυμνοί όσο ήταν, ο Σόφο δεν είναι μόνος του.

Επιθετικα ο Ταιους ειναι λιγος και δεν ξερουμε σε τι κατασταση θα ειναι αν αναλογιστει κανεις οτι και οσο ηταν υγιης σερνοταν.Οσον αφορα τον Ζιζιτς απλα παλαιμαχος πλεον.
    Quincy
    QUOTE(yorgos @ Mar 1 2014, 23:01 ) *
    Γουάι;

because οι άλλες 3 θα χουν ευκολότερους αντιπάλους και είναι και ποιοτικότερες ομάδες. Βασικοτατο όταν μιλάμε για σειρά 5 αγώνων
    yorgos
    Επιθετικα ο Ταιους ειναι λιγος και δεν ξερουμε σε τι κατασταση θα ειναι

Επιθετικά πάντα λίγος ήταν. Προχθές πάντως λίγο που τον είδα μια χαρά πηδούσε στο Θεό.
    redleg7
    QUOTE (North_gato @ Mar 2 2014, 01:01 ) *
    Αν ελεγα οτι προτιμαω την Μακαμπι, και με πλεονεκτημα εδρας θα ημουν οραματιστης?

Καθολου.Νομιζω ολοι αυτο θελουμε και αν πανε ολα καλα και βγουμε δευτεροι θα παιξουμε με την Μακαμπι που θα ειναι τριτη με πλεονεκτημα.Αρκετα πιθανο σεναριο αλλα ας βλεπουμε μεχρι τοτε τα ματς βημα βημα που ειναι και το σωστο.
    Sence Of Defence
    Καθυστερημένο το ποστ μου αλλά οκ.

Λίγα λόγια για τον αγώνα. πλην Σλούκα, περπε, ντάνστον (κυριολεκτικά μόνος) οι άλλοι είναι για ομάδα Α1 από το τέλος.
    Δυστυχώς δεν είμαστε πλήρεις με Σπανούλη, Λο για να κρίνουμε. Αυτό όμως που έβλεπα από την αρχή την σεζόν είναι ότι,
    νε μεν βάζαμε 90 πόντους τρώγαμε όμως από 65 - 80. Δεν βάζαμε ούτε τότε ούτε τώρα την μπάλα στο ζωγραφιστό και γενικά
    δεν κερδίζαμε φάουλ. Στα τωρινά, έχουμε μέσα στο ρόστερ μία πεντάδα ανέκδοτο που πρέπει του χρόνου να αντικατασταθεί.
    Μιλάμε για τον Κόλλινς, τον Μουν, τον Σίμονς, τον Πετγουει και τον Μπέγκιτς.

Οπότε, ποιοι θα πλαισιώσουν τους Σπανούλη, Σλούκα, Μάντζαρη, Κατσίβελη, Περπέρογλου, Λοτζέσκι, Πρίντεζη, Ντάνστον?
    Από αυτούς οι μισοί τραβάνε το κουπί στην επίθεση. Η ομάδα έχει ΜΗΔΕΝ αυτοματισμούς, δεν παίζει περιφερειακή άμυνα,
    στο τρίποντο πάντα είναι ένας παίκτης ελεύθερος, οι διαδρόμοι μας είναι ορθάνοικτοι και ο Μακάλεμπ έμοιαζε ΘΕΟΣ. Κανένα
    σύστημα πάνω στον Λοτζέσκι που έχει γρήγορο και αξιόλογο σουτ. Όταν παίζει ο Σπανούλης μέσα και του κάνουν double team
    κανένα σύστημα ώστε η μπάλα να πάει στον ελεύθερο. Επίσης είδαμε την ομάδα μας γύρω γύρω όλοι στην γραμμή του τρίποντου,
    μηδέν περιστροφές των παικτών, δημιουργήσαμε ελάχιστη φθορά στην αντίπαλη ρακέτα (με τον ΠΑΟ θα μας πάει 3-0 και φέτος).
    Έχει αλλοιωθεί η ομοιογένεια και η συνοχή και το μέταλο που άφησε ο Ίβκοβιτς και ο Μπαρτζώκας όσο περνάει ο καιρός μου
    φαίνεται ΛΙΓΟΣ για τον Ολυμπιακό. Ο Σπανούλης υπερτιμημένος και ας μην αρέσει σε κάποιους, προτιμώ Σλούκα-Λο. Ο Λο
    όμως αποτελεί παρελθόν. Και για να μην πολυκουράζω η ομάδα θέλει το χοντρό πακέτο να πέσει στους σέντερ και όχι στον άσσο.
    Οι 5 παίκτες που έγραψα παραπάνω αν δεν τους πέρναμε, αυτά τα λεφτά τα ρίχναμε σε 1 πολύ καλό σέντερ και ένα δεύτερο.
    Οπότε με Ντάνστον, συν ένα τούμπανο, συν ένα τρίτο, συν τον καββαδά είμαστε κομπλέ. Στις άλλες θέσεις έχουμε Έλληνες
    παίκτες που ανεβαίνουν σιγά σιγά. ΤΕΛΟΣ στις αρπαχτές από τα μαυράκια, να πάνε σπίτι τους. Έχει ένα σωρό Έλληνες να ΄
    παίξουνε στην θέση του Πετγουει και του κόλλινς και του μουν.

Μην μας θολώνουν τα 2 ευρωπαϊκά, δεν θα είναι κάθε μέρα Κυριακή να γυρνάς ματς από το -19 και ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΒΚΟΒΙΤΣ στον πάγκο.

καλή σαρακοστή !!!!
    rankin
    QUOTE(Sence Of Defence @ Mar 2 2014, 12:11 ) *
    Οπότε με Ντάνστον, συν ένα τούμπανο, συν ένα τρίτο, συν τον καββαδά είμαστε κομπλέ. Στις άλλες θέσεις έχουμε Έλληνες
    παίκτες που ανεβαίνουν σιγά σιγά. ΤΕΛΟΣ στις αρπαχτές από τα μαυράκια, να πάνε σπίτι τους. Έχει ένα σωρό Έλληνες να ΄
    παίξουνε στην θέση του Πετγουει και του κόλλινς και του μουν.

Μην μας θολώνουν τα 2 ευρωπαϊκά, δεν θα είναι κάθε μέρα Κυριακή να γυρνάς ματς από το -19 και ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΒΚΟΒΙΤΣ στον πάγκο.

καλή σαρακοστή !!!!

Δε φταίνε γενικά τα "μαυράκια" σε κάτι.. Απλά τα συγκεκριμένα "μαυράκια" ειναι περιορισμένων δυνατοτήτων (Πετγουει-Σιμονς-Κολλινς) ή αδιάφοροι αγωνιστικά (Μουν).

Απο εκει και πέρα, δεν θολώνουμε με κάτι. Απο το -19 γυρίσαμε το τελικό στη πόλη..
    Στο Λονδίνο, μείναμε πίσω μονο στην αρχή και μετά τους αλλάξαμε τα φώτα. Ο δε υπερτιμημένος Σπανούλης, εκανε την ευρώπη να τον προσκυνάει και τους Μαδριλένους να βλέπουν εφιάλτες..

Ας μην γινόμαστε μηδενιστές.

Επίσης να θυμίσω κάτι, ο Παναθηναικος, μετά απο κάθε ευρωπαϊκό τιτλο του τα τελευταία χρόνια, αποτύγχανε να πάει final 4 την επόμενη χρονιά (εκτός απο την Κωνσταντινουπολη). Και μιλάμε για μια ομάδα που ειχε υλικό αξιοζήλευτο, απο τα καλύτερα στην Ευρώπη, και προπονητή τον Ομπράντοβιτς.

Ας καταλάβουμε επίσης οτι η ευρωλίγκα δεν ειναι αστείο πράγμα ουτε ειναι ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Μερικά στραβά αποτελέσματα, μερικές ατυχίες με τραυματισμούς, ντεφορμάρισμα τη λάθος στιγμή, και βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα.
    Νομίζω οτι η ομάδα ήταν και άτυχη φέτος και αν καταφέρει και πάει final 4, θα το θεωρήσω ως πολύ μεγάλη επιτυχία.

Απο εκεί και πέρα, οπως έγραψα και πριν. Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κανένας (εκτός απο τον Παναθηναικο στην Α1 tongue.gif )
    Μαγική συνταγή, επίσης δεν υπάρχει... Και ο Ιβκοβιτς υπ ατμών ήταν, την πρώτη του χρονιά που αποκλείστηκε απο τη Σιενα.
    Ας αφήσουμε την ομάδα να δουλέψει. Υπάρχει πολύ μεγάλο potential που φέτος δεν έχει μπορέσει να φανεί οσο θα θέλαμε, αλλά δεν ειμαστε και για πέταμα.
    redleg7
    QUOTE (rankin @ Mar 2 2014, 13:05 ) *
    Δε φταίνε γενικά τα "μαυράκια" σε κάτι.. Απλά τα συγκεκριμένα "μαυράκια" ειναι περιορισμένων δυνατοτήτων (Πετγουει-Σιμονς-Κολλινς) ή αδιάφοροι αγωνιστικά (Μουν).

Απο εκει και πέρα, δεν θολώνουμε με κάτι. Απο το -19 γυρίσαμε το τελικό στη πόλη..
    Στο Λονδίνο, μείναμε πίσω μονο στην αρχή και μετά τους αλλάξαμε τα φώτα. Ο δε υπερτιμημένος Σπανούλης, εκανε την ευρώπη να τον προσκυνάει και τους Μαδριλένους να βλέπουν εφιάλτες..

Επίσης να θυμίσω κάτι, ο Παναθηναικος, μετά απο κάθε ευρωπαϊκό τιτλο του τα τελευταία χρόνια, αποτύγχανε να πάει final 4 την επόμενη χρονιά (εκτός απο την Κωνσταντινουπολη). Και μιλάμε για μια ομάδα που ειχε υλικό αξιοζήλευτο, απο τα καλύτερα στην Ευρώπη, και προπονητή τον Ομπράντοβιτς.

Ας καταλάβουμε επίσης οτι η ευρωλίγκα δεν ειναι αστείο πράγμα ουτε ειναι ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Μερικά στραβά αποτελέσματα, μερικές ατυχίες με τραυματισμούς, ντεφορμάρισμα τη λάθος στιγμή, και βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα.
    Νομίζω οτι η ομάδα ήταν και άτυχη φέτος και αν καταφέρει και πάει final 4, θα το θεωρήσω ως πολύ μεγάλη επιτυχία.

Απο εκεί και πέρα, οπως έγραψα και πριν. Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κανένας (εκτός απο τον Παναθηναικο στην Α1 tongue.gif )
    Μαγική συνταγή, επίσης δεν υπάρχει... Και ο Ιβκοβιτς υπ ατμών ήταν, την πρώτη του χρονιά που αποκλείστηκε απο τη Σιενα.
    Ας αφήσουμε την ομάδα να δουλέψει. Υπάρχει πολύ μεγάλο potential που φέτος δεν έχει μπορέσει να φανεί οσο θα θέλαμε, αλλά δεν ειμαστε και για πέταμα.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    North_gato

Η απορια μου ειναι η εξης: Εστω για Πετγουει και Σιμονς, ξεραμε τι ηταν, εχοντας σαφη εικονα απο το ελληνικο πρωταθλημα. Τους πηραμε απλα για να εχουμε ροστερ, με προοπτικη βελτιωσης η εχοντας κατα νου να τους ενταξουμε σε ενα αγωνιστικο πλανο, κατι που για καποιους λογους δεν εγινε ποτε?
    Sence Of Defence

Δεν μας αφορά τι κάνει ο ΠΑΟ.

Δεν θα είναι κάθε μέρα της Πόλης

Διότι είχε βεντέτες στην ομάδα και όχι παίκτες - εργαλεία συν ότι παίζαμε χωρίς τον Νεστέροβιτς.

Δεν είμαι καταστροφολόγος, η ομάδα φαινόταν από την αρχή της σεζόν. ΔΕΝ πατούσε ζωγραφιστό παρά μόνο με τρίποντα.
    Δεν γίνεται 3 σερί χρονιές να παίζεις με την περιφέρεια μόνο. Σε έχουνε μάθει και οι πέτρες, πρέπει να βάλεις και άλλα
    στοιχεία στο παιχνίδι σου, να μην είσαι προβλεπέ όπως λέγαμε στον στρατό. Δεν θα είναι κάθε φορά ο Σπανούλης 28 ετών
    και στα χάι του να σε ξελασπώνει και δεν θα είναι κάθε φορά ΚΥΡΙΑΚΗ. Η ομάδα έχει κάνει κοιλιά συν ότι με τον τραυματισμό
    του πετγουει, την τιμωρία του Μπέγκιτς, Πρίντεζη, τον τραυματισμό μετά του Μπέγκιτς, του Λο, τώρα του Σπανούλη, είναι δύσκολο
    να δέσει. Ο Ολυμπιακός ίσως πάει Φ4 αλλά μην περιμένουμε τελικό και κατάκτηση με αυτό το ρόστερ σε αυτή την κατάσταση.
    Και όπως είπα δεν είναι μόνο το ρόστερ, είναι και η ανικανότητα του Μπαρτζώκα να βγάλει συστήματα έστω σε Σίμονς-Ντάνστον
    , Λοτζέσκι-πέρπε. Αυτό το γύρω γύρω όλοι στην γραμμή του τρίποντου ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Τον Σπανούλη ναι τον θεωρώ υπερτιμημένο. Παικταράς ναι αλλά όχι όπως τον παρουσιάζουν, διότι το να έχεις ένα όπλο στην ομάδα
    και να στον μπλοκάρουν και να μην έχεις σύστημα για αυτό καληνύχτα! τρίτη σερί χρονιά μας μάθαν πλέον. Προτιμώ τον φιλότιμο
    Γκόρντον που είχαμε ο οποίος στα παιχνίδια με την Σιέννα τότε, ήταν ο ΜΟΝΟΣ που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων από τις
    άλλες βεντέτες. Στα παιχνίδια με ΠΑΟ ο Σπανούλης ΕΙΝΑΙ ανύπαρκτος, το σερί που μας έχουνε είναι ΤΡΑΓΙΚΟ.

Εν τέλη για να μαθαίνουν κάποιοι, όταν έχεις μαζέψει το σκορ και απειλείς να πάρεις το ροζ φύλλο αγώνα, βάζεις την σπυριάρα
    στο ζωγραφιστό ή μπουκάρεις να πάρεις κανά φάουλ. Αυτό το ΑΝΕΚΔΟΤΟ με τα 98735645 τρίποντα πρέπει να σταματήσει.

Ο πρώτος που ευθύνεται είναι ο προπονητής.
    yorgos
    Ο Σίμονς αποκτήθηκε γιατί Έλληνας δεν υπάρχει με τέτοια σωματοδομή και κάποιος πρέπει να κόβει, να πηδάει να σπρώχνει αθλητικούς ψηλούς κι ημίψυλους, τύπου Γκιστ και Λάσμε, αλλά και τους αντίστοιχους στην Ευρώπη. Στα λεφτά που δώσανε στο Μπαρτζώκα θα πρέπει να ήταν μάγος για να βρει κάτι καλύτερο. Για τρίτος ψηλός, μια χαρά είναι, ό,τι πληρώσεις παίρνεις (εκτός κι αν είσαι κανένας Πεδουλάκης και φέρνεις Μαϊκλ κλπ από τα αζήτητα, ή κάτι παικτάκια που μετά το Περιστέρι πήγαιναν στους Λέικερς...), αυτά που περίμενε κανείς από το Σίμονς τα απεφερε.

Ο Πέτγουεϊ νομίζω αποκτήθηκε ως αλτικός παίκτης που κόβει εναέρια κίνηση και ανοίγει την αντίπαλη άμυνα με τα σουτ του και μεχρι εκεί. Σε κάποιο βαθμό το εκπλήρωνε μέχρι τον τραυματισμό του, είναι και θεαματικός, αλλά από το νέο έτος κι έπειτα είναι πολύ πεσμένος και δεν πείθει ότι είναι για τέτοιο επίπεδο. Με δεδομένο ότι τα τριαροτεσσάρια αλτικά δεν είναι και πολύ σπάνια, σίγουρα μπορεί να βρεθεί κάτι αντίστοιχο, στα ίδια λεφτά πάντα.

Ο Μπέγκιτς είναι πατάτα, δεν υπάρχει δικαιολογία. Καλό παιδί, δε δημιουργεί προβλήματα και βλέπει και τον κόσμο από ψηλά. Εμείς τι φταίμε; Γι' αυτό φεύγει κι έρχεται ο Σέρμα που ξέρουμε τι μπορεί να δώσει: περισσότερα από το Μπέγκιτς και για λίγα λεφτά (ο Μπέγκιτς κόστισε κιόλας...)

Και μας μένει ο Κόλινς. Για τον οποίο έχω βάλει πολύ αποσμητικό διότι σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Η ομάδα έχει κάνει κοιλιά συν ότι με τον τραυματισμό
    του πετγουει, την τιμωρία του Μπέγκιτς, Πρίντεζη, τον τραυματισμό μετά του Μπέγκιτς, του Λο, τώρα του Σπανούλη, είναι δύσκολο
    να δέσει.
    Είναι νορμάλ σε κάθε ομάδα να έχει ένα σοβαρό τραυματισμό και 5-6 μικρούς σε κάθε σαιζόν. Αν αυτός δεν είναι σε παίκτη-κλειδί που να τον βγάζει νοκ άουτ για όλη τη χρονιά (βλέπε Μπένετ, Ματσιγιάουσκας), είσα στα πλαίσια που είναι όλες οι ομάδες. Ο Λο ναι, είναι μεγάλη απώλεια. Αλλά δεν είναι και Σπανούλης, ούτε είναι το πιο δύσκολο πράγμα του κόσμου να τον καλύψεις με έναν έστω σοβαρό άσο (όχι τον Κόλινς βέβαια), ΑΝ ε΄χεια τα λεφτά να το κάνεις.

Ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνο τρίποντα, αλλά ναι, λείπει ο ψηλός με πλάτη, για τον οποίο θα φτιαχτούν φάση. Είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί κάποιος; Μμμμ ναι και όχι. Ναι γιατί κοστίζουν αλλά όχι γιατί τα λεφτά αυτά υπήρχαν και δόθηκαν στον Μπέγκιτς που είναι για τα θηρία.
    Sence Of Defence
    QUOTE (North_gato @ Mar 2 2014, 13:28 ) *
    Η απορια μου ειναι η εξης: Εστω για Πετγουει και Σιμονς, ξεραμε τι ηταν, εχοντας σαφη εικονα απο το ελληνικο πρωταθλημα. Τους πηραμε απλα για να εχουμε ροστερ, με προοπτικη βελτιωσης η εχοντας κατα νου να τους ενταξουμε σε ενα αγωνιστικο πλανο, κατι που για καποιους λογους δεν εγινε ποτε?

Τους πήρανε για τα αθλητικά τους προσόντα. Όσο για το ανέκδοτο Μπέγκιτς που περίμενα να δώσει λύσεις όταν είδα ότι κάτω από το καλάθι να χάνει την μπάλα μέσα από
    τα χέρια του μου έπεσε η μασέλα. Δεν έχω δει από τους ψηλούς μας ούτε μια προσποίηση. Και μην επιμένετε ότι ψηλός είναι καλός αυτός που παίζει καλά το πικ ν ρολλ.
    Γελάει ο κόσμος. Ας θυμηθούμε τον τεράστιο Νεστέροβιτς που δίδαξε τι θα πει κλασικό 5άρι, ας θυμηθούμε τον Χάινς τον σέντερ τζέπης που μόνο σε ειδικές συνθήκες
    δεν μπορούσε να παίξει, λόγο ύψος.

redleg7
    Να τονισω στο σημειο αυτο οτι η ομαδα εχει το τελευταιο 2μηνο 3 προς 1 αναλογια διποντα με τριποντα.Δηλαδη παιρνει σχεδον 3 φορες παραπανω προσπαθειες στο ζωγραφιστο απ οτι τα σουτ 3 ποντων.Επισης μια ματια στην στατιστικη κατηγορια με τις ομαδες που επιχειρουν τα περισσοτερα τριποντα αρκει για να καταλαβει καποιος.
    Sence Of Defence
    Επίσης δικαιολογία του στυλ τέτοιο μπάτζετ δώσανε είναι άτοπο, όταν έχεις πλερώσει για πετγουει, κόλλινς, μουν, μπέγκιτς. σίμονς, συν τώρα το τι κάνανε για τον σερμαντίνι, ε πλερώνεις εξαρχής και φέρνεις 2 σωστούς παίκτες αντί να κάνεις παιδομάζεμα από δω και από κει. Ο σίμονς ναι δυνατός αθλητικός ίσως με άλλο προπονητή να απέδιδε καλύτερα. Τον ντόρσευ τον ήξερε κανείς? ή τον χάινς? και αυτοί οι 2 τούμπανα ήταν από δύναμη αλλά άγνωστοι.

Θα δείξει η πορεία. Αν και πιστεύω ότι η καρέκλα τρίζει από τώρα. Το χα πει από την αρχή, ομάδα που βάζει 90+ πόντους στο ξεκίνημα και τρώει πάνω από 65 κάποια στιγμή όταν θα παίξει με καλύτερη ομάδα θα τα βρει σκούρα. Για όσους δεν κατάλαβαν τι έχει γίνει, ο Πεδουλάκης έβγαλε στην φόρα σημαντικά κενά στον ολυμπιακό, από τότε μας παίζουν πολλές ομάδες στο ίδιο στυλ, από τότε έχουμε φάει τα μούτρα μας.

Όσο για την στατιστική καλή χρυσή αλλά δεν φτάνει μόνο να τριπλασιάσεις τις προσπάθειες στο ζωγραφιστό, από 5 να τις κάνεις 15 δεν λέει κάτι. Θέλει να ξέρεις να παίξεις στο ζωγραφιστό εκεί που πρέπει την ώρα που πρέπει.

Αυτά για τώρα.
    yorgos
    Επίσης δικαιολογία του στυλ τέτοιο μπάτζετ δώσανε είναι άτοπο, όταν έχεις πλερώσει για πετγουει, κόλλινς, μουν, μπέγκιτς. σίμονς, συν τώρα το τι κάνανε για τον σερμαντίνι, ε πλερώνεις εξαρχής και φέρνεις 2 σωστούς παίκτες

Ti έχεις [πλερωσει δηλαδή για Κόλινς, Σίμονς, Πέτγουεϊ; Το 1/3 από όσα παίρνει ο Σον Τζέιμς; Το 1/5 από όσα παίρνει ο Ουιμς; Τζάμπα είναι.

Αν όντως ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του Μπέγκιτς που ουσιαστικά κόπηκε, Ο Σέρμα βγήκε και πάμφθηνος...
    Ο σίμονς ναι δυνατός αθλητικός ίσως με άλλο προπονητή να απέδιδε καλύτερα.
    Αν ήξερε μπάσκετ ο Σίμονς, θα ήταν απ'την άλλη μεριά του Ατλαντικού. Ο μόνος λόγος που παίρνει ψίχουλα με το κορμί που έχει είναι ότι η μπασκετική του αντίληψη είναι μηδενική. Εύκολα είναι ο χειρότερος Αμερικανός ψηλός της Ευρωλίγκα στην άμυνα σε pnr. Είναι 28 χρονών, έχει παίξει για καμιά δεκαριά προπονητές, αυτό παίζει πάντα. Να μάθει σήμερα, αποκλείεται.
    Τον ντόρσευ τον ήξερε κανείς? ή τον χάινς? και αυτοί οι 2 τούμπανα ήταν από δύναμη αλλά άγνωστοι.
    Το να βρεις undersized ψηλό είναι σχετικά εύκολο, αν και κελεπούρια σαν τους δύο προαναφερθέντες δε βρίκσονται κάθε μέρα. Αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να βρίσκει τέτοιους παίκτες σε τέτοια τιμή κάθε χρονο, θα έπαιρνε την Ευρωλίγκα από τον Οκτώβριο. Αλλά γενικά ψηλός πάνω από 2.08 να περάσει απαρατήρητος είναι δύσκολο για να τον βουτήξεις εσύ σε αυτά τα λεφτά, αν παίζει μάλιστα και πλάτη, σχεδόν αδύνατον, κανείς δεν είναι τόσο τυφλός.
    Θέλει να ξέρεις να παίξεις στο ζωγραφιστό εκεί που πρέπει την ώρα που πρέπει.
    Δεν έχει κανένα πεντάρι ο Ολυμπιακός που να μπορεί να παίξει με πλάτη. Σχεδόν κανείς δεν έχει σε όλη την Ευρώπη, εκτός από αυτούς που τα πληρώνουν τέτοια πεντάρια.
    redleg7
    QUOTE (yorgos @ Mar 2 2014, 15:39 ) *
    Σχεδόν κανείς δεν έχει σε όλη την Ευρώπη, εκτός από αυτούς που τα πληρώνουν τέτοια πεντάρια.

Το θετεις πολυ σωστα.Δεν υπαρχουν πανω απο 2-3 (και αν) ποιοτικοι παιχτες για τοπ επιπεδου ομαδες που να παιζουν με πλατη.Ακομα και να τα διαθετεις τα χρηματα δεν βρισκεις στην αγορα πλεον.
    TakeshyKurosawa
    Γιατί είναι υπερτιμημένος ο Σπανούλης? Είναι ο MVP της προηγούμενης σεζόν και MVP του Φ4. Αυτός ήταν δεύτερος και στην ψηφοφορία για τον καλύτερο ευρωπαίο παίχτη μετά τον Πάρκερ. Αυτή τη στιγμή μέχρι νεοτέρας έχει τον τίτλο του καλύτερου παίχτη που αγωνίζεται στην Ευρώπη. Αν κάποιοι ακούτε τον τίτλο ο καλύτερος παίχτης της Ευρώπης και νομίζετε ότι πρέπει να είναι ο Θεός και οι άλλοι γατάκια και ότι πρέπει να υπάρχει διαφορά κλάσης με τους άλλους παίχτες του ίδιου επιπέδου τότε ναι είναι υπερτιμημένος. Ήταν ο καλύτερος της περσινής χρονιάς και έχει αυτό τον τίτλο. Ακόμα και φέτος είχε ράνκινγκ πάνω από 17 πρωτού κάνει 2 αρνητικές εμφανίσεις με Μάλαγα που ο Μπάρτζι έπρεπε να τον έχει παρκάρει στον πάγκο απλά δεν έβγαινε το πρόγραμμα με το ρολόι και τον αγώνα με ΠΑΟ. Αυτό ως επεξήγηση για τον χαρακτηρισμό "υπερτιμημένος".

Αλλά προς Θεού τώρα μην πάμε να βάλουμε τον Σλούκα στην κλάση του Σπανούλη όση κρυφο-εμπάθεια αν έχουν μερικοί. Αν φέρνουν στην ομάδα σαπάκια τι να κάνει ο φουκαράς ο Μπίλαρος. Παιχνίδι 5vs5 είναι.
    anton2
    Πάντως αυτή η ήττα του Ολυμπιακού, που έγινε λόγω και του ότι δεν έπαιξε ο Σπανούλης, δυσκολεύει πολύ περισσότερο τον ΠΑΟ.

rankin
    QUOTE(Sence Of Defence @ Mar 2 2014, 15:14 ) *
    Δεν μας αφορά τι κάνει ο ΠΑΟ.

Μωρέ σε αφορά και σε παρα-αφορά...
    Ολες αυτες οι συζητήσεις δεν θα υπήρχαν, αν ο Μπαρτζώκας είχε πάρει νικες και ειχε σταθεί καλύτερα απέναντι στον Πεδουλάκη..

Το ξεπερνάω ομως και εξηγώ καλύτερα... Έφερα το παράδειγμα του Παναθηναικου, για να καταλάβουμε οτι η ευρωλίγκα δεν ειναι παιχνιδάκι..
    Μπορεί απο πρωταθλητής να βρεθείς στα τάρταρα, και τουμπαλιν..

Αν εσυ σαν Ολυμπιακός έχεις τοσο ισχυρό εγωισμό που θεωρείς οτι οι νόμοι του μπασκετ δεν θα πρέπει να εφαρμόζονται για την δική σου ομάδα, τότε μάλλον έχεις ξεχάσει τα χρόνια σκοταδισμού του τμήματος μπασκετ, ξύπνησες προσφατα και ζεις στη μαγεία του B2B πρωταθλητή ευρώπης...

Δυστυχώς για όλους μας, παίζουν και άλλοι το άθλημα και στην προκειμένη περίπτωση, κάποιοι δειχνουν να είναι κάποια βήματα μπροστά απο εμας, χωρίς να ειναι, ακόμα, μη-αναστρέψιμη η κατάσταση..

QUOTE(Sence Of Defence @ Mar 2 2014, 15:14 ) *
    Διότι είχε βεντέτες στην ομάδα και όχι παίκτες - εργαλεία συν ότι παίζαμε χωρίς τον Νεστέροβιτς.

Αυτό ειναι μια γενική εικόνα που ξεχνάει το πραγματικό στορι..
    Η ιστορία ηταν ως εξής: Παιζαμε με τη Σιενα πλει-οφ με πλεονέκτημα έδρας. Την ξεφτιλίσαμε στο πρωτο παιχνίδι, στήθηκε ενα απίστευτο πανηγύρι, η ομάδα και ο προπονητής κοιμήθηκαν, και οι μακαρονάδες μας την φόρεσαν.
    Όπως μας την φόρεσαν φέτος και οι μακαρονάδες της Μιλανο.

Το οτι χτίστηκε το επόμενο καλοκαίρι μια ομάδα που έμελλε να κάνει τη μεγαλύτερη εκπληξη των τελευταίων χρόνων, ήταν σχεδόν συμπτωματικό..
    Οι Αγγελοπουλοι ήταν να φύγουν, ο Ντουντα το ίδιο, το μπατζετ έπεσε με σκοπό να αλλάξει ο μέτοχος και να περάσει η ομάδα πιθανότατα στο Μαρινάκη..
    Αποκτήθηκαν παιχτες σχεδόν άγνωστοι, Ο Χαινς, ο Χαουαρντ, ο Λουκας.. Στο φορουμ ειχε στηθεί πανηγύρι απόγνωσης και τρολαρισματος (αν και ο ορος "τρολάρισμα" δεν υπήρχε ακόμα)
    Μεχρι τα χριστούγεννα πηγαίναμε σερνοντας...
    Και ξαφνικά έγινε το κλικ με τις δυο μεταγραφές που άλλαξαν τη μοίρα της ομάδας και φτάσαμε, θυμάμαι, να παίζουμε τοπ16 και να λέμε πως οτι και να γίνει, παίζουμε πολυ ωραίο μπασκετ..

Ποιος θα φανταζόταν οτι το καλοκαίρι που παραλίγο να διαλυθεί η ομάδα, ηταν τελικά το καλοκαίρι που άλλαξε την ιστορία της. Πες μου οτι πανηγύριζες οταν πήραμε τον Χαουαρντ, γιατι αντιλήφθηκες οτι η ομάδα πλέον θα πάψει να στηρίζεται σε πριμαντόνες και έτσι θα γίνει μια σκληροτράχηλη ομαδα, να πηδήξω απο τον τέταρτο..

Θυμάμαι επίσης οτι ειχα γράψει, πως με βάση της στατιστική, ο Ολυμπιακός έχει ελπίδες να πάει final 4, γιατι σχεδόν πάντα μια ομάδα-αουτσάιντερ φτάνει ως εκεί, οπότε έχουμε τις πιθανότητες μας και εμείς, και γελούσαν οι σερβερ του φορουμ με αυτά που έγραφα... Πες μου οτι και εσυ δεν θα γελούσες με κάτι τέτοιο...

Τι θέλω να πω;
    Θελω να πω, πως καλόμαθε η γριά στα σύκα, γίναμε ολοι μετά χριστό προφήτες και δεν δεχόμαστε ουτε ατυχίες, ούτε αποτυχίες...

Ουτε εμένα μου αρέσει που η ομάδα δεν παει οπως θα θέλαμε, αλλά δεν την ισοπεδώνω. Πιστεύω οτι υπάρχει μέλλον. Φέτος, μπορει να μην τα καταφέρουμε, αλλά τίποτα δεν τελειώνει..
    και μετά το τελικό με τη Μπαρτσελόνα πένθος ειχε πέσει... Ο τροχός ομως γύρισε και καναμε δυο επικές χρονιές.
    Γιατί οχι και τρίτη, θα μου πεις..
    Γιατι έτσι ειναι.. δεν μπορεις να τα χεις ολα δικά σου.. Το έγραψα και πριν. Παιζουν και άλλοι.. Δεν παιζεις μονος σου.
    This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
    Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.