Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Να τους χαιρόμαστε....
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
kolossos
τους μπασκετικούς της ΕΟΚ... Σαν πρωτοετής φοιτητής πλέον πήγα από την Τ.Ε ΕΟΚ Δωδεκανήσου την προηγούμενη εβδομάδα για να βγάλω χαρτί που θα μου δίνει το δικαίωμα να πάρω μεταγγραφή εκεί που πέρασα. Εκεί ο υπέυθυνος με πληροφορεί ότι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα και ότι θα πρέπει να πάω στα γραφεία της ΕΟΚ στην Αθήνα με τελική προθεσμία την 25-9. Βέβαια το ότι εγώ έχω περάσει Ξάνθη και θα έπρεπε να κάνω ολόκληρο ταξίδι για αυτό και μόνο το λόγο δεν τους ενδιαφέρει και πολύ. Το ταξίδι φυσικά δεν το έκανα αλλά προσπάθησα σε αυτές τις μέρες να βρω κάποιο γνωστό στην Αθήνα να μου κάνει την δουλειά. Μετά από κάποια προβλήματα που προέκυψαν ούτε αυτό κατέστει δυνατό και εγώ έμεινα σήμερα να μην ξέρω τι να κάνω. επιχείρησα να πάρω ο ίδιος στα κεντρικά της ΕΟΚ μπας και μπορώ να τους στείλω τα χαρτιά με φαξ. Αφού με άλλαξαν 3 φορές άτομα για να βρουν τον υπεύθυνο (οι 2 εκ των 3 βαριόντουσαν και που μιλούσαν..) μου ανακοίνωσαν ότι θέλουν πρωτότυπα έγγραφα και δεν τους κάνει το φαξ. Λες και είναι κανένα σπουδαίο στοιχείο η πιστοποίηση ότι πέρασα στην τάδε σχολή. Αν τους έκαιγε τόσο πολύ ας είχαν συνεργασία με το υπουργείο παιδείας γαμώ το κέρατό τους. Αναγκαστικά λοιπόν θα παραμείνω σε μία ομάδα που θα είναι 700 χιλιόμετρα μακριά επειδή κάποιοι έξυπνοι έχουν φροντίσει να κάνουν την διαδικασία μεταγγραφής όσο πιό εύκολη γίνεται. Μετά μας φταίει το ποδόσφαιρο. Πραγματικά έχω ξενερώσει απίστευτα...
peka
Αυτη ειναι η λεγομενη και πασιγνωστη ελληνικη γραφειοκρατια...!
Achilleas13
Υπομονή φίλε....
Air Kef
Δε σε πιάνω.

Η ομάδα που ανηκεις δεν σου δίνει το δελτίο σου και θες να παίξεις στην Ξάνθη ως φοιτητής;

Βρες ομάδα πάνω και όλο και κάποιο παραθυράκι θα βρουν αυτοι.
mikri prasini ollandeza
Welcome to beautiful Grecce!!!
kolossos
QUOTE(Air Kef @ Sep 25 2006, 05:52 PM) *
Δε σε πιάνω.

Η ομάδα που ανηκεις δεν σου δίνει το δελτίο σου και θες να παίξεις στην Ξάνθη ως φοιτητής;

Βρες ομάδα πάνω και όλο και κάποιο παραθυράκι θα βρουν αυτοι.


H τωρινή μου ομάδα δεν έχει καμία σχέση στην οόλη υπόθεση. Από την στιγμή που περνάω φοιτητής είχα δικαίωμα να φύγω αρκεί να έκανα τα χαρτιά μέχρι σήμερα. Αυτό όμως μπορούθσε να γίνει μόνο στην Αθήνα. Συνεπώς παραμένω στην τωρινή μου ομάδα... Απλά αυτό που θα μπορούσε να είχε κάνει ο Κολοσσός αλλά δεν το έκανε τον Ιούλιο που ήταν οι μεταγγραφές μιάς ούτε εγώ το ζήτησα αφού δεν ήταν απαραίτητο, ήταν να με αφήσει ελεύθερο. Εν ολίγοις το όλο φταίξιμο είναι στην ΕΟΚ, γιατί εγώ μένω στην Ρόδο, έχω περάσει φοιτητής στην Ξάνθη αλλά για να πάρω μεταγγραφή πρέπει να πάω Αθήνα. Πραγματικά δεν βρίσκω καμία απολύτως λογική...

EDIT: Επειδή δεν σου εξήγησα ακριβώς τι παίζει σε αυτό που είπες. Αυτό που λες να σου δώσει το δελτίο γίνεται την περίοδο των μεταγγραφών. Η περίοδος αυτή όμως τελειώνει μέσα στον Ιούλιο. Επειδή όμως οι βάσεις βγαίνουν Αύγουστο η διαδικασία γίνεται μέρχι και ένα μήνα μετά την ανακοίνωση τους (δηλαδή για φέτος μέχρι σήμερα). Σε αυτή την διαδικασία όμως δεν παρεμβένει καθόλου η ομάδα. Για να καταλάβεις π.χ εγώ ανήκω τώρα στον Κολοσσό. Από την στιγμή που πάω φοιτητής στην Ξάνθη κανονικά έχω το δικαίωμα να παίξω σε όποια ομάδα την πόλης θέλω (με την προυπόθεση να είχα κάνει τα χαρτιά που δεν μπόρεσα να κάνω). Απλά συνεχίζω να ανήκω στον Κολοσσό και όταν επιστρέψω στην Ρόδο έχουν τα πλήρη δικαιώματα μου. Ελπίζω να σε κατατόπισα.
Air Kef
Αν ο Κολοσσός σου δίνει το δελτιο,πάρτο,βρες ομάδα και θα βρουν αυτοι τρόπο,κι ας έχουν λήξει οι μετεγγραφες.Όχι σαν φοιτητής,κανονικα.

Η κοπέλα μου περασε στην Θεσσαλονικη και πήρε κανονικη μεταγραφή,νοομζω Νοέμβρη,απο τον σύλλογο της Ναξου στην Θεσσαλονικη.Είχαν κάποιο μέσο αυτοι ή βρηκαν κάποιο παράθυρο τέλος πάντων και έπαιζε.
kolossos
O Koλοσσός μου το δίνει το δελτίο οπότε θα το ψάξω το θέμα. Σε ευχαριστώ για την πληροφορία 77.gif
Air Kef
Καλη τυχη,ενημερωνε μας!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.