Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Χακινεν + Αλονσο στην ΜακΛαρεν?!?!?!?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Arkadios
.
Warrior
Πριν καμια βδομαδα ειχα διαβασει οτι ειχαν διαψευστει(επισημως τουλαχιστον)οι φημες....

Εγω θα ηθελα να τον ξαναδω στην McLaren 77.gif παντως.Φτανει να εχει ακομα την ικανοτητα να ειναι
ανταγωνιστικος.
Pierce
οτι και να κανουν οι κουπα θα παει στη σκουντερια και στην οδηγαρα τον κιμι
forza ferrari
thrylos7
Θα ήταν πολύ ωραίο να ξαναδούμε τον Σεραπίνας... εεε.. το συμπαθή Φινλανδό στη F1! Συμφωνώ με Warrior.
trefoil 13
QUOTE(pierce21 @ Nov 21 2006, 08:43 PM) *
οτι και να κανουν οι κουπα θα παει στη σκουντερια και στην οδηγαρα τον κιμι
forza ferrari

Και εγώ με Κίμι είμαι. Αλλά αυτό το κόκκινο της φεράρι με χαλάει λίγο ρε γμτ...
liolias
Εγω ειμαι Αλονσο αλλα στην Μακλαρεν δεν τον βλεπω καθολου καλα...
thrylos7
www.contra.gr:

QUOTE
Ύστερα από μήνες αναμονής, η McLaren Mercedes αποφάσισε να μην μα κρατά άλλο σε αγωνία σε ότι έχει να κάνει με τον teammate του Fernando Alonso στο παγκόσμιο πρωτάθλημα φόρμουλα 1 του 2007. Τελικά, στο cockpit θα βρεθεί το φαβορί που ακούει στο όνομα Lewis Hamilton. Μάλιστα, περσινός πρωταθλητής του GP2, θα είναι ο πρώτος έγχρωμος οδηγός στην ιστορία του σπορ!
«Είναι ένα μεγάλο μου όνειρο που πραγματοποιείται. Το να τρέξω κάποια στιγμή στην φόρμουλα 1 με τη McLaren ήταν ο μεγάλος μου στόχος απ’ όταν ήμουν ακόμα παιδί. Αυτή η ευκαιρία, αποτελεί το ιδανικό φινάλε σε μία εξαιρετική για μένα χρονιά. Ανδρώθηκα αγωνιστικά χάρη στη McLaren και τη Mercedes και χωρίς τη συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση τους, δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Αναγνωρίζω πάντως ότι η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη και θα δουλέψω σκληρά για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα», σχολίασε ο πανευτυχής Hamilton.

Ο Hamilton αποτελεί εδώ και χρόνια προστατευόμενο του αφεντικού της Βρετανικής ομάδας, Ron Dennis. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Kimi Raikkonen από τα ασημί βέλη, ο Βρετανικός Τύπος πίεζε για την προαγωγή του νεαρού αλλά ο Dennis ήταν επιφυλακτικός αφού δεν ήθελε να τον «κάψει». Ήθελε πρώτα να πείσει τον εαυτό του ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεθεί ο Hamilton στη φόρμουλα 1 και έτσι αποφάσισε να τον χρίσει επίσημο οδηγό για το 2007.

«Προφανώς είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του αλλά είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Θα του ασκηθεί μεγάλη πίεση αλλά έχω εμπιστοσύνη στο ταλέντο και τις ικανότητες του και αποφάσισα να του δώσω αυτή την ευκαιρία», δήλωσε ο Dennis.


Α ρε Μίκα, σε 'φάγαν τα κυκλώματα...
FANISTELROOY
Τι να κανουμε,περιμενε να σταματησει ο Σουμι για να εμφανιστει παλι ο Μικα...
Πλακα κανω!Και οι δυο μεσα στους κορυφαιους ολων των εποχων,και ο Μικα ιδιαιτερα συμπαθης! Αλλα ειμαστε βαμμενοι κοκκινοι (οχι ΚΚΕτζίδες) και Σουμι!!
Pierce
Τελικά ο Μίκα Χάκινεν επιστρέφει στην ομάδα με την οποία αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής προκειμένου να τη βοηθήσει στις δοκιμές που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στην πίστα της Βαρκελώνης στην Ισπανία. Ο πρωταθλητής του 1998 και 1999, είχε επισκεφτεί πρόσφατα το εργοστάσιο της ομάδας στο Γουόκινγκ ενώ είχε παρευρεθεί στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς που έγινε στη Βραζιλία. Τότε μάλιστα φούντωσαν οι φήμες περί επιστροφής του.


Μετά από τη συμφωνία του με την εταιρεία του οινοπνευματώδους ποτού Τζόνι Γουόκερ, όλοι κατάλαβαν πως ο Φινλανδός θα επέστρεφε στη Μακ Λάρεν τη στιγμή που ο ίδιος ο διευθυντής της αγγλικής εταιρείας Ρον Ντένις είχε τονίσει πως ο Χάκινεν είχε κάνει μερικές "δοκιμές" στον εξομοιωτή.

Εν τέλει, ο Χάκινεν αποφάσισε να συμμετάσχει στις δοκιμές της Βαρκελώνης και θα "πιάσει" δουλειά την Πέμπτη (30/11), παίρνοντας τη θέση του Πέντρο Ντε Λα Ρόσα. Αυτή μάλιστα θα είναι μια άκρως δοκιμαστική ημέρα καθώς τόσο ο Χάκινεν όσο και ο νέος οδηγός Λιούις Χάμιλτον, θα έχουν την ευκαιρία να εγκλιματιστούν στα μονοθέσια.

"Είμαι ενθουσιασμένος που θα οδηγήσω ξανά μονοθέσιο της Μακ Λάρεν Μερσέντες. Παρακολουθούσα τα τεκταινόμενα από την απόσυρσή μου το 2001 αλλά όταν βρέθηκα στο γκραν πρι της Βραζιλίας ένιωσα πως ήθελα να έχω την ευκαιρία να οδηγήσω ξανά αυτοκίνητο της Φόρμουλα 1", ήταν τα λόγια του 38χρονου για να συμπληρώσει ο διευθυντής της Μακ Λάρεν Ρον Ντένις.

"Είμαστε ευχαριστημένοι που δίνουμε την ευκαιρία στο Μίκα να οδηγήσει ξανά. Ανυπομονεί να βρεθεί πίσω από το τιμόνι". Όσον αφορά στον αντιπρόεδρο της αγωνιστικής ομάδας της Μερσέντες Νόρμπερτ Χάουγκ, κατέληξε. "Όλοι είναι χαρούμενοι και θα έχουμε ενδιαφέρουσες στιγμές".

www.spotime.gr


απο το τιποτα ... για του φιλους της μακλαρεν
και κατι ακομα

Μετά από τη συμφωνία του με την εταιρεία του οινοπνευματώδους ποτού Τζόνι Γουόκερ, όλοι κατάλαβαν πως ο Φινλανδός θα επέστρεφε στη Μακ Λάρεν ???? θα ειχε τσαμπα καφασια με τον γιαννη για αυτο θα επεστρεφε?????? ugly_tocktock.gif banana.gif 24.gif 19.gif
FANISTELROOY
Τελικά επιβεβαιωθήκαμε πλήρως. Η McLaren Mercedes ανακοίνωσε επίσημα, ότι ο Mikka Hakkinen θα πραγματοποιήσει δοκιμές για λογαριασμό της. Η επιστροφή του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στο κόκπιτ ενός μονοθεσίου της φόρμουλα 1, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (30/11), στο σιρκουί της Catalunya, στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Εκεί διεξάγονται άλλωστε οι πρώτες δοκιμές εξέλιξης της βρετανικής ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της, την πρωτοβουλία για αυτό το τεστ την πήρε ο Φινλανδός που εδώ και καιρό επιθυμεί να επιστρέψει με κάποιο ρόλο στην φόρμουλα 1. Με τη σειρά της, η McLaren θα ωφεληθεί από την εμπειρία του στην αξιολόγηση κρίσιμων μερών του μονοθεσίου της. Συγκεκριμένα, περιμένουν τις απόψεις του σχετικά με τις αλλαγές στα επίπεδα κάθετης δύναμης, τον κινητήρα αλλά και τα ελαστικά, σε σχέση με την τελευταία φορά που οδήγησε μονοθέσιο της φόρμουλα 1.

"Είμαι ενθουσιασμένος από την ευκαιρία να δουλέψω και πάλι με την McLaren", σχολίασε ο 38χρονος. "Παρακολουθώ στενά το παγκόσμιο πρωτάθλημα από την στιγμή της εγκατάλειψης μου από την ενεργό δράση το 2001 και όταν επισκέφτηκα τα Paddock στο φετινό γκραν πρι Βραζιλίας, ένιωσα ότι ήθελα όσο τίποτα να οδηγήσω και πάλι ένα μονοθέσιο της φόρμουλα 1. Έχω περάσει αρκετό χρόνο στον προσομοιωτή της ομάδας στο Woking και ανυπομονώ να βγω στην πίστα. Θα είναι μία ευκαιρία να διαπιστώσω πόσο έχουν βελτιωθεί τεχνολογικά τα μονοθέσια αλλά και να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα σε κάποιους τομείς που αφορούν την απόδοση του".

Από την πλευρά του, το αφεντικό της McLaren, Ron Dennis, δηλωσε: "Είμαστε πανευτυχείς που θα δώσουμε την ευκαιρία στον Mika να οδηγήσει ξανά. Ανυπομονεί να βρεθεί ξανά πίσω από το τιμόνι. Ένα οδηγός του δικού του επιπέδου και εμπειρίας, μπορεί μόνο να βοηθήσει καταλυτικά το πρόγραμμα εξέλιξης του μονοθεσίου μας και οι εντυπώσεις του θα είναι πολύτιμες. Προς το παρόν, δεν έχουν προγραμματιστεί περαιτέρω τεστ για τον Mikka".

Το πρόγραμμα της McLaren-Mercedes στην Βαρκελώνη ξεκίνησε την Τρίτη (28/1) με τους Lewis Hamilton και Pedro de la Rosa στα δύο μονοθέσια. Θα ακολουθήσουν άλλα δύο τεστ πριν τα Χριστούγεννα. Αμφότερα θα διεξαχθούν και πάλι επί Ισπανικού εδάφους αλλά αυτή τη φορά στο σιρκουί της Jerez.

www.contra.gr
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.