Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kosta Koufos
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3
treathitch
Δείτε και πείτε...
NBAholic
Δεν είναι φυσικά το κάρφωμα που ξεχωρίζει εδώ, αλλά η κίνηση. Ταχύτατη, πολύ απλά, και μιλούμε για έναν παίχτη κάπου 2,15. Πόσο είναι, 17 ετών τώρα;
treathitch
QUOTE(NBAholic @ Dec 1 2006, 11:04 PM) *
Δεν είναι φυσικά το κάρφωμα που ξεχωρίζει εδώ, αλλά η κίνηση. Ταχύτατη, πολύ απλά, και μιλούμε για έναν παίχτη κάπου 2,15. Πόσο είναι, 17 ετών τώρα;

Kλείνει τα 18 σε λίγες μέρες.
Ελπίζω να μου στείλουνε κάνα παιχνίδι από Αμερική μέσα στο Δεκέμβριο, ώστε να έχω καλύτερη κρίση..
dizzy_fingers
Ταχύτατος!
Alexmei
τον έσβησε τον άλλον έτσι;
Pierce
ο τυπος περα απο την πλαστικη κινηση blink.gif ειναι και πολυ καλος σουτερ 3 ποντων blink.gif blink.gif . τρεμε σαμπονις....
treathitch
Kαι όμως, παρά τα εντυπωσιακά (stats-wise) παιχνίδια του κατά το Νοέμβριο (καλό μήνα σε όλους, μην ξεχνιόμαστε), ο τύπος μαθαίνω ότι δεν έχει εξελιχθεί όσο ανέμεναν οι scouts και αρχίζει να πέφτει κάτω από το τοπ-10 της τάξης του (nationally, εννοείται). Πρέπει να τον δω και μάλιστα σε φετινά παιχνίδια. Υπομονή μερικές εβδομάδες...
morfi
Δεν συγκινηθηκα καθολου. cool.gif
NBAholic
Πού υπάρχουν τα στατιστικά του παίχτη; (Είναι από τις λίγες φορές που βαριέμαι, λόγω ώρας, να ψάχνω για στοιχεία...).


QUOTE
Δεν συγκινηθηκα καθολου.


Γεια σου, Μορφή. icon_wave.gif
morfi
QUOTE(NBAholic @ Dec 2 2006, 02:37 AM) *
Γεια σου, Μορφή. icon_wave.gif

Xαιρετω το λαο μου.
07macijauskas
What's your family background?

"I'm not from Greece. Everybody is messing that up. Everybody in my family was born in Greece besides my siblings and me. My parents were born in Greece. My mom was probably around twelve when she went to Australia, and then from Australia she came here. And my dad, I don't know…I think age ten or eleven. I've got one older brother and one older sister that were born in Ohio."
Air Kef
http://www.youtube.com/watch?v=GCWR1bzG3rI

(Στο παρακατω ειναι καλαθια απο παιχνιδι του λυκειου του,σχεδον ολα απο τον Κουφο)
http://www.youtube.com/watch?v=w-lIfEM-smc...related&search=
liolias
17 χρονων και 2,15???? Εχει μελλον το παιδι στο NBA!!
Igor
Σε ποια Εθνικη θα παιξει ?
Air Kef
Λογικα μπορει να παιξει απο την Εφήβων και πανω.Για Παιδων ειναι μεγαλος.

Σαρικοπουλος-Κουφος οι κωλωνες του μελλοντος!
thrylos7
Μήπως η ερώτηση ήταν σε ποιας χώρας την Εθνική θα παίξει;

Ξέρω ότι έχουμε κινήσει τις διαδικασίες για να του φορέσουμε τα γαλανόλευκα...

Θυμάμαι ότι είχα διαβάσει κάτι δηλώσεις του, στις οποίες αρνούνταν ότι είναι Έλληνας...
Air Kef
Eννοεις αυτες που εχει ποστάρει ο 07masijauskas λιγο παραπανω;;

Δν ξερω αν ειναι θεμα κι αυτο.Η basketnews ελεγε οτι ο Γιαννακης θα τον συναντουσε σύντομα..Λες να προτιμησει τις ΗΠΑ απο την Ελλάδα;
thrylos7
Χμ.. δεν ξέρω.. ίσως από αυτό, ίσως είχα διαβάσει κάτι πιο ολοκληρωμένο, δε θυμάμαι..

Δεν ξέρω τι θα προτιμήσει (κι αν έχει αυτό το δικαίωμα), αλλά για μένα ισχύει το γνώστο ρητό: Αν δε θέλει αυτός μία, εμείς δε θέλουμε δέκα...
reth1
Ο κουφός απ' ότι διάβασα μίλησε με Γιαννάκη και μάλλον είναι θετικός. Γι' αυτόν εδώ ξέρουμε κάτι; Έχει σχέση με Ελλάδα;

Nick Calathes
thrylos7
betsmart.gr:
QUOTE
Ο Κώστας Κουφός συναντήθηκε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Παναγιώτη Γιαννάκη πριν λίγες μέρες στις ΗΠΑ και συμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο νεαρός ομογενης που βγάζει ,,μάτια με τα 2,18μ του αλλά κυριως με τις επιδόσεις του στο χάι σκουλ,ζήτησε να παίξει με την εθνική ομάδα.Γι αυτό και εγιναν και οι σχετικές επαφές με τον νομικό συμβουλο της ΕΟκ τον Γιώργο Κονιαρη ωστε να εκδοθεί το ελληνικό διαβατήριου του Κουφού που το καλοκαίρι θα παει στο κολλεγιο του Οχάιο και θεωρείται ισως και το μεγαλύτερο ταλέντο της ηλικίας του!Ο Γιαννακης ειπε στον νεαρό παίκτη οτι πρέπει πρωτα να πάιξει στην εθνική Εφήβων και ότι δεν αποκλειεται να κληθεί για προετοιμασία και με την ανδρών
dizzy_fingers
QUOTE(reth1 @ Feb 26 2007, 11:55 AM) *
Ο κουφός απ' ότι διάβασα μίλησε με Γιαννάκη και μάλλον είναι θετικός. Γι' αυτόν εδώ ξέρουμε κάτι; Έχει σχέση με Ελλάδα;

Nick Calathes

Νικ "Καλάθης"? blink.gif
Pierce
το εψαξα το θεμα βρηκα πολυ καλα σχολια ειναι και μαμω τους playmaker ειχε συμμετοχες και σε καμπ που ειχε παει και ο κουφος αλλα σχεση με την ελλαδα δεν βρηκα (ακομη tongue.gif )
arianinos
Για τον calathes είχα διαβάσει και εγώ το καλοκαίρι στο nbadraft.net οταν είχε παίξει σε κάποιο καλοκαιρινό camp Από τα στοιχεία που είχα διαβάσει φαίνεται ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός και ψηλός play maker με πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης. Μάλιστα η calathes family smile.gif περιλαμβάνει άλλα δυο αδέρφια τον john jr. και τον pat ο οποίος παίζει στους saint joseph's hawks είναι ψηλός (6 10) και από τους καλύτερους παίχτες της ομάδας, επίσης πριν λίγο καιρό έπαιξε αντίπαλος με τον βουγιούκα στο κολεγιακό. Όπως επίσης και ο πατέρας τους που είναι προπονητής μπάσκετ. Ίσως θα πρέπει να γίνει μια διερευνητική επαφή από τα κλιμάκια της εθνικής για την δυνατότητα συμμετοχής του στις μικρές εθνικές. Μαζί με τον κουφό επιλέχθηκαν και θα παίξουν στα McDonald's all americans στην ομάδα της ανατολής συμπαίκτες με το επόμενο μεγάλο αστέρι O. J. Mayo http://www.mcdonaldsallamerican.com/
thrylos7
Καλώς ήρθες arianinos!

Βλέποντας τα ονόματα, η δυτική ομάδα μου φαίνεται για φαβορί.

Σίγουρα αποτελεί τιμή το γεγονός αυτό.
IlyaZ
Σχετικά με τον Κ. Κουφό.(Μα καλά τι επώνυμο κι αυτό, σε προκαλεί να αρχίσεις τα νέρντι αστεία του τύπου "και πώς θα ακούει τις οδηγίες του προπονητή του;" -ξέρω γελάσαμε όλοι).

Αν θυμάμαι καλά, οι δηλώσεις που είχα διαβάσει εγώ έλεγαν ότι είχε βαρεθεί να τον αποκαλούν "The Greek" ή κάτι τέτοιο.

Πάντως, μετά το μουντομπάσκετ, και καθώς είναι κομματάκι δύσκολο να σε πάρουν στην εθνική των Η.Π.Α., μάλλον θα θελήσει κι ο ίδιος να συμμετάσχει στην εθνική μας. Αν μη τι άλλο, θα προβληθεί αρκετά και, αν το δεις καθαρά ωφελιμιστικά, πέραν της τιμής που αποτελεί πλέον η κλήση σε αυτή, θα είναι μάλλον έξυπνη ως κίνηση.

Τώρα, αν δε θέλει να έρθει, ας μην έρθει. Δε θα κλάψω κιόλας.
PanosIlio
Ωραίος ο μικρός, ψηλό παιδί, ξέρει μπάσκετ, καθόλου άχαρος για το ύψος του και πολύ καλό στυλ, που σε ψηλό είναι δύσκολο να το δεις.

Τώρα για το αν θα παίξει με την ελλάδα ή όχι ή αν έχει βαρεθεί να τον αποκαλούν "The Greek" δεν μας αφορά εμάς. Το παιδί γεννήθηκε και μεγάλωσε στην αμερική, σχολείο εκεί, μπάσκετ εκεί έμαθε κτλ κτλ. Τώρα αν οι γονείς του δεν του μιλάγανε για την Ελλάδα και δεν ξέρει ελληνικά δεν μπορώ να τους κατηγορήσω. Αν νιώθει και έλληνας ας έρθει να παίξει για την ελλάδα αν δεν θέλει δεν θα του πει κανένας τίποτα. Απλά εύχομαι αν έρθει να παίξει για την ελλάδα να μην το κάνει μόνο για την προβολή ή για κάτι άλλο. Αλλά να έρθει να παίξει μπάσκετ όποτε και όπως του ζητηθεί.

Γιατί όπως και να το κάνουμε μετά από χρόνια αυτή η εθνική δεν έχει ανάγκη για ψηλούς, και έρχεται και ο Σαρικόπουλος από πίσω tongue.gif
Igor
Ο Γιαννακης συναντησε αυτον και του γονεις του και ακουσα πως ολοι θελουν να παιξει για την Εθνικη της χωρας μας. Καλο αυτο..
Ελπιζω να βγουν ακομα περισσοτερα ταλεντακια για την Ελλαδα.
thrylos7
sportime.gr:
QUOTE
«Κατέκτησε» τον Παναγιώτη Γιαννάκη, «κατακτά» τις ΗΠΑ και ετοιμάζεται να «κατακτήσει» και την Ευρώπη! Ο Κώστας Κουφός θα ταξιδέψει το καλοκαίρι στην χώρα μας, προκειμένου να λάβει μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας κι αν πείσει στο διάστημα αυτό ότι μπορεί να την βοηθήσει, τότε θα την ακολουθήσει και το Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας.


Ο «πιτσιρικάς» του Οχάιο State, που έχει ήδη τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας (εξού και η συνέντευξη-αφιέρωμα στο Sportsillustrated!), μίλησε μεταξύ άλλων στο Αμερικανικό περιοδικό για την αποδοχή της πρότασης που του έκανε πριν από μερικές εβδομάδες ο «δράκος», αποδίδοντας την εν μέρει στην απώλεια του πατέρα του (απεβίωσε το 1998 από καρκίνο).

«Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν σίγουρα κάτι που με έκανε να μεγαλώσω. Ο Θεός δουλεύει περίεργα μερικές φορές. Τα χρόνια που περάσαμε μαζί ήταν υπέροχα. Και τώρα είναι τιμή για εμένα να πάω πίσω και να παίξω για την Ελλάδα».

Όσον αφορά στον «δεσμό» του με την πορτοκαλί μπάλα; Ευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά η… τυπική Ελληνίδα μητέρα του, Κατερίνα, η οποία παραδέχεται ότι του είχε απαγορεύσει να παίζει ποδόσφαιρο! «Σε αυτό το άθλημα υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί»!
Air Kef
Ο μονος λογος που ισως συμμετασχει στο Μουντομπασκετ ειναι να εξασφαλιστει η συμμετοχη του στην Εθνικη Ελλάδος και να μην τον παρουν σε αυτην των ΗΠΑ......οι ΗΠΑ!!!Οσο καλος και να ειναι δν βλεπω καποιον ψηλο να μενει εξω για αλλον λογο..Τουλαχιστον οχι σε αυτην την διοργανωση και καλως εχοντων των πραγματων οχι πριν το 2008 και το Πεκινο οπου κλεινει ο κύκλος αυτης της ομαδας.
jed
Den ksero an exeis akousei gia to ti ginete sto Ohio me ton koufo. Xamos kai paroksismos. me dio lekseis.
O Kostas eixe 30 p 20r kai 10blocks sto teleutaio mats. Kai to Glen Oak einai ston imiteliko tis paraskeuhs me to St Xavier.
Oi amerikanoi exoun pathei plaka dedomenou oti kaloi psiloi pia den iparxoun.
Sou stelno merika links gia arthra na deis ti ginete. To krima einai oti oi sibextes tou einai poli xeiroteroi ara to state championship tha einai diskolo.
Pantos o Koufos einai asteri. Kiniseis konta sto kalathi poiazoun me Gasol. Sout ligo apo Nowitzki kai Okur, tripla Nowitzki for sure, maxitikotita gia psilo pou exo xronia na do.
Paizei me sxoliaropeda to ksero alla deixnei na exei ta stoixeia na ginei megalos paixtis.
Ante makari o Giannakis na ton ferei stin Ellada kai na peksei ethniki. Episis krima pou den exoume prokrithei sto pagosmio ton efivon sto Novi Sant ton Ioulio.



http://www.chroniclet.com/2007/03/21/koufo...-a-huge-talent/
http://network2.tv/episode/2374868/)
http://sportsillustrated.cnn.com/200.../kosta.koufos/
http://www.cantonrep.com/index.php?ID=3412...subCategoryID=0
Pierce
QUOTE
Στων Κουφών την πόρτα!


Είναι γεγονός και ως τέτοιο (και μάλιστα εις διπλούν) δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο: αυτές τις ημέρες όλοι οι… Κουφοί έχουν την τιμητική τους!

Ο ένας (ο Στέργιος) ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του: θα αναμετρηθεί με τον Ομπράντοβιτς και θα προσπαθήσει (έστω στη φαντασία του, εκτός κι αν…) να του αρπάξει το πιο σίγουρο τρόπαιο της καριέρας του. Παρεμπιπτόντως, την προηγούμενη φορά που είχαν βρεθεί αντιμέτωποι, ο τότε προπονητής της Δάφνης είχε το θράσος να προηγηθεί για ένα ημίχρονο και στον πάγκο ο Τζιβελέκας φώναζε προς τη γραμματεία: «λήξ’ το, λήξ’ το!».

Στο προσκήνιο, εκτός του προπονητή του ΑΓΟΡ, όμως, βρίσκεται και ο συνεπώνυμος, αλλά ουδεμία συγγενική σχέση έχων, Κώστας. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ο Ελληνοαμερικανός φόργουορντ του γυμνασίου του Γκλεν Οουκ οργιάζει επί μονίμου βάσεως και έχει τα triple double figure για ψωμοτύρι!

Πριν από ένα μήνα ο (ορφανός από πατέρα) Κώστας και η μητέρα του δέχθηκαν την επίσκεψη του Παναγιώτη Γιαννάκη και του νομικού συμβούλου της ΕΟΚ, Γιώργου Κόνιαρη, και συζήτησαν για την επικείμενη πρόσκλησή του στην Εθνική εφήβων και την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου.

Ούτως ή άλλως ο «δράκος» έχει πάντοτε σηκωμένες τις κεραίες του και δεν θα έμενε αδιάφορος μπροστά στην υπόθεση του πολύφερνου νεαρού των 217 εκατοστών. Αλλά και οι Αμερικανοί δεν… κολλάνε μπρίκια και αποκλείεται να άφηναν να ξεφύγει από τα δίχτυα τους ο MVP της Division 1, που μάλιστα ετοιμάζεται να πλαισιώσει τον Γκρεγκ Οντεν στην κολεγιακή ομάδα του Οχάιο Στέιτ.

Χθες, λοιπόν, έφτασε στ’ αυτιά μου η πληροφορία ότι o προπονητής Λίντσι Μάρτιν έχει συμπεριλάβει το όνομα του Κουφού στην προκαταρκτική λίστα της αντιπροσωπευτικής ομάδας της USA Basketball, η οποία θα συμμετάσχει από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου στο τετραεθνές τουρνουά της (γαλλικής πόλης) Ντουέ.

Θα είναι κρίμα να τον χάσουμε, προτού καν τον βρούμε!

Βασίλης Σκουντής
www.sportime.gr
Air Kef
Δν ηξερα που αλλου να το βαλω.Χολικ στειλτο καπου καταλληλοτερα(αν υπαρχει).


Το Goal News ειχε στειλει απεσταλμενο στην ΝΥ για το Jordan Classic με εντυπωσεις απο το παιχνιδι που αγωνιστηκαν οι Κουφος-Καλαθες και απο το πρωινο ματς ματς νεων Αμερικης-νεων Ευρωπης που συμμετειχε ο Ζησης Σαρικοπουλος.

Φωτογραφιες,αφιερωμα στον αγωνα,σχολια για τον γιο Τζορνταν σε ενα δισελιδο αφιέρωμα. smile.gif
Pierce
ο καλαθες τελικα ειναι και αυτος ελληνας?? οι κριτικες που εχου διαβασει για αυτον ειναι σχεδον ισαξιες με αυτες του κουφου!
εξαιρετικο νεο και αυτο για την μελλοντικη εθνικη ελλαδος αυτο smile.gif
aigio
Ton Κουφο τον χανουμε μονο αν παιξει σε μεγαλη διοργανωση εφηβων ή ανδρων με την USA.
Διαφορετικα, φιλικα τουρνουα και τετοια δε μετρανε.
Air Kef
Για τον Καλαθες αναφερει χαρακτηριστηκα:

"Ο πατέρας του Καλαθες τον Σεπτεμβριο θα ερθει στην Ελλάδα για διακοπες και θα προσπαθησει να ερθει σε επαφη με τους ανθρωπους της ΕΟΚ,για να δει αν μπορουν τα παδια του να αποκτησουν την Ελληνικη υποκοότητα και να φορεσουν τη φανελα με το εθνοσημο."

Κι εγω που νομιζα οτι οι ανθρωποι της ΕΟΚ θα προσπαθησουν να ερθουν σε επαφη με τον πατέρα του Καλαθες για να φορεσει τη φανελα με το εθνοσημο. ohmy.gif
arianinos
Για τον calathes εχω κανει παλιοτερα ποστ, οτι και ο πατερας του ειναι προπονητης μπασκετ του χρονου θα παιζει στους florida gators και οτι εχει και αλλον ενα αδερφο τον pat που ειναι και αυτος καλος παικτης, ψηλος (6 10) και παιζει στο saint joseph οπου φετος επαιξε και αντιπαλος με το saint louis του βουγιουκα. Παντως ο κουφος επαιξε πολυ καλα απο οτι φαινετε εδω και μαλλον εντυπωσιασε. http://www.nbadraft.net/2007jordan004.asp
Γκαντεμια δεν ειδα το ποστ πιο νωρις να παρω την goal news sad.gif
Air Kef
Πουλαω την εφημεριδα με 5 ευρω. biggrin.gif

Όντως ο Κουφος εντυπωσιασε,οχι ομως και ο Καλαθες απο οτι διαβασα.

Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες για την οικογενεια Καλαθες! smile.gif
spysta
Παιδες παρακολουθησα τον Κουφο σε κατι βιντεακια στο youtube.com και κατεληξα σε ενα συπμερασμα.Θα μας ΚΟΥΦΑΝΕΙ ολους μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wos_sport5.gif
morfi
Πριν λίγο έτυχε να παρακολουθήσω μία εκπομπή στο Σκάι που αναφερόταν στην εθνική εφήβων (ή νέων whatever...). Ο παρουσιαστής έκανε ένα λάθος. Αποκάλεσε τον Κώστα Κουφό "θαύμα του ελληνικού μπάσκετ". Όσο ο Κουφός είναι θαύμα του ελληνικού μπάσκετ άλλο τόσο είναι και ο Σχορτσιανίτης του Καμερουνέζικου.
jokey
Όντως είναι λάθος και δεν είναι θαύμα του ελληνικού μπάσκετ αλλά και συ μη χάσεις sad.gif 69.gif
nikefalin
QUOTE(morfi @ Aug 11 2007, 21:58 ) *
Πριν λίγο έτυχε να παρακολουθήσω μία εκπομπή στο Σκάι που αναφερόταν στην εθνική εφήβων (ή νέων whatever...). Ο παρουσιαστής έκανε ένα λάθος. Αποκάλεσε τον Κώστα Κουφό "θαύμα του ελληνικού μπάσκετ". Όσο ο Κουφός είναι θαύμα του ελληνικού μπάσκετ άλλο τόσο είναι και ο Σχορτσιανίτης του Καμερουνέζικου.

έχει δίκιο ο Morfi, και δίχως πλάκα, να ναι καλά ο Γιαννάκης που τον πλησίασε . Η team USA θα τον πλησίαζε χαλαρά, τέτοια ταλέντα δεν τα χαραμίζουν.
hagi
Το παιδί έχει πολύ ταλέντο και μπράβο στον Γιαννάκη που τον έφερε.Πιστεύω ότι αφού έγινε η αρχή θα το έχουμε και στη συνέχεια.Λογικά αν όλα πάνε καλά του χρόνου τον βλέπω στην ανδρών.
Nobody's bigger than the game
QUOTE(hagi @ Aug 12 2007, 10:08 ) *
Το παιδί έχει πολύ ταλέντο και μπράβο στον Γιαννάκη που τον έφερε.Πιστεύω ότι αφού έγινε η αρχή θα το έχουμε και στη συνέχεια.Λογικά αν όλα πάνε καλά του χρόνου τον βλέπω στην ανδρών.


Ποιου χρόνου; ΤΩΡΑ! Το παλικάρι ξέρει πολλά καντάρια μπάσκετ. Κάτι Παπαδόπουλους και Σχορτσιανίτιδες τους έχει για πρωϊνό. Βάζει τη μπάλα με χίλιους τρόπους στο καλάθι. Χθες με τους Λιθουανούς έβαλε 37+20 ριμπάουντ+5 τάπες με την Εθνική να παίζει μπάσκετ καφενείου. Αν παίξει σε κανονική ομάδα με πλέι-μέικερ σαν τον Παπαλουκά και τον Διαμαντίδη θα βάζει 40αρες στην ανδρών. Εχω πάθει πλάκα με το ταλέντο του. Απορώ πως οι καρεκλοκέντραυροι της ΕΟΚ κατάφεραν να τον κάνουν να παίξει για την Ελλάδα πριν τον αρπάξουν οι αμερικανοί. Δηλαδή, ποια ΕΟΚ, ο Γιαννάκης μόνος του το έκανε και συμφωνω με τον hagi
NBAer
QUOTE(Nobody's bigger than the gam @ Aug 12 2007, 12:12 ) *
Ποιου χρόνου; ΤΩΡΑ! Το παλικάρι ξέρει πολλά καντάρια μπάσκετ. Κάτι Παπαδόπουλους και Σχορτσιανίτιδες τους έχει για πρωϊνό. Βάζει τη μπάλα με χίλιους τρόπους στο καλάθι. Χθες με τους Λιθουανούς έβαλε 37+20 ριμπάουντ+5 τάπες με την Εθνική να παίζει μπάσκετ καφενείου. Αν παίξει σε κανονική ομάδα με πλέι-μέικερ σαν τον Παπαλουκά και τον Διαμαντίδη θα βάζει 40αρες στην ανδρών.


Δεν νομιζω οτι θα ειναι τοσο ευκολο για αυτον να βαζει σε πολυ υψηλοτερο επιπεδο απο αυτο που ειναι τωρα 40αρες ή 30αρες ή ακομα και 20αρες. Ναι σουπερ ταλεντο, αλλα η εμπειρια παιζει απιστευτο ρολο. Επισης το επιπεδο δυσκολιας των ανδρων ειναι σαφως πολυ μεγαλυτερο.....


QUOTE
Εχω πάθει πλάκα με το ταλέντο του. Απορώ πως οι καρεκλοκέντραυροι της ΕΟΚ κατάφεραν να τον κάνουν να παίξει για την Ελλάδα πριν τον αρπάξουν οι αμερικανοί. Δηλαδή, ποια ΕΟΚ, ο Γιαννάκης μόνος του το έκανε και συμφωνω με τον hagi


Ποια ειναι η καταγωγη του παικτη? Και απο που ηταν οι γονεις του?
Παντως χθες στην 5 δευτερολεπτων συνεντευξη, φανηκε να μιλαει καλα ελληνικα αν και ειναι σαφης η ταση του προς τα αγγλικα(αμερικανικα).
nikefalin
QUOTE(NBAer @ Aug 12 2007, 12:40 ) *
Δεν νομιζω οτι θα ειναι τοσο ευκολο για αυτον να βαζει σε πολυ υψηλοτερο επιπεδο απο αυτο που ειναι τωρα 40αρες ή 30αρες ή ακομα και 20αρες. Ναι σουπερ ταλεντο, αλλα η εμπειρια παιζει απιστευτο ρολο. Επισης το επιπεδο δυσκολιας των ανδρων ειναι σαφως πολυ μεγαλυτερο.....
Ποια ειναι η καταγωγη του παικτη? Και απο που ηταν οι γονεις του?
Παντως χθες στην 5 δευτερολεπτων συνεντευξη, φανηκε να μιλαει καλα ελληνικα αν και ειναι σαφης η ταση του προς τα αγγλικα(αμερικανικα).

Αν δε με απατά η μνήμη μου η μητέρα του είναι από Σπάρτη και σε ηλικία 9 ετών έμεινε ορφανός από πατέρα.
Μιλά ελληνικά , καλύτερα από την καλομοίρα tongue.gif
saou
QUOTE(nikefalin @ Aug 12 2007, 10:31 ) *
Μιλά ελληνικά , καλύτερα από την καλομοίρα tongue.gif



Μπα, μην το λες. Από τις 2 κουβέντες που άκουσα να λέει κατάλαβα ότι το παιδί κάποια σκόρπια ελληνικά ξέρει, που μπορεί να τα έμαθε και τώρα, όσο καιρό είναι με τους έφηβους. Είναι φανερό ότι τώρα είναι η πρώτη του επαφή με Ελλάδα, ασχετα με την καταγωγή των γονιών του.

Καλή του χάρη βέβαια που δέχτηκε να έρθει να παίξει μπάσκετ για την Ελλάδα, γιατί αν συνεχίσει έτσι σίγουρα κάποια στιγμή θα του δινόταν η ευκαιρία να παίξει με καμιά team USA. Έχει απίστευτες δυνατότητες, και είναι και σε καλά χέρια εκεί στο Αμέρικα. Κώτσους τα πιάσαμε τα αμερικανάκια, τους αφήσαμε τον παικταρά να τον εξελίξουν και θα καρπωθούμε εμείς τα οφέλη tongue.gif tongue.gif
NBAer
QUOTE(saou @ Aug 12 2007, 16:42 ) *
Μπα, μην το λες. Από τις 2 κουβέντες που άκουσα να λέει κατάλαβα ότι το παιδί κάποια σκόρπια ελληνικά ξέρει, που μπορεί να τα έμαθε και τώρα, όσο καιρό είναι με τους έφηβους. Είναι φανερό ότι τώρα είναι η πρώτη του επαφή με Ελλάδα, ασχετα με την καταγωγή των γονιών του.


Τωρα που τον ξανα-ακουσα για περιπου 20 δευτερολεπτα στην ΕΡΤ2 πραγματι δειχνει οτι ξερει ελαχιστα ελληνικα.....
Αυτο φυσικα δεν λεει τιποτα οπως ειπες....
nikefalin
QUOTE(saou @ Aug 12 2007, 16:42 ) *
Μπα, μην το λες. Από τις 2 κουβέντες που άκουσα να λέει κατάλαβα ότι το παιδί κάποια σκόρπια ελληνικά ξέρει, που μπορεί να τα έμαθε και τώρα, όσο καιρό είναι με τους έφηβους. Είναι φανερό ότι τώρα είναι η πρώτη του επαφή με Ελλάδα, ασχετα με την καταγωγή των γονιών του.

Καλή του χάρη βέβαια που δέχτηκε να έρθει να παίξει μπάσκετ για την Ελλάδα, γιατί αν συνεχίσει έτσι σίγουρα κάποια στιγμή θα του δινόταν η ευκαιρία να παίξει με καμιά team USA. Έχει απίστευτες δυνατότητες, και είναι και σε καλά χέρια εκεί στο Αμέρικα. Κώτσους τα πιάσαμε τα αμερικανάκια, τους αφήσαμε τον παικταρά να τον εξελίξουν και θα καρπωθούμε εμείς τα οφέλη tongue.gif tongue.gif

Σαν αντισταθμιστικά οφέλη για την πρόοδο τόσων παικτών (Αντόνιο Ντέιβις, P.J.Brown κλπ) ?? tongue.gif
soz
Τι να λέμε τώρα για το παιδί.Απλά απίστευτος!!!

Και φανταστείτε τον σε μια ομάδα με playmaker Παπαλουκά-Διαμαντίδη να του βγάζουν ασσίστ για alley hoop κάθε 30 δευτερόλεπτα.biggrin.gif

Βάζω απο τώρα στοίχημα οτι του χρόνου θα κατέβει στους ολυμπιακούς και θα σαρώσει (με το καλό να είναι υγιής).

Αυτό το παιδί ΠΡΕΠΕΙ να είναι ο κορυφαίος παίκτης στον πλανήτη σε λίγα χρόνια.Τέλος biggrin.gif
hagi
Είναι πραγματικά απίθανος παίχτης..Παίζει απλά και ξέρει να βάζει την μπάλα στο καλάθι εύκολα και με πολλούς τρόπους..Πιστεύω και γω ότι αν όλα πάνε καλά του χρόνου ίσως τον δούμε με τους άντρες..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.