Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BasketWeek
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στο γραφείο του προέδρου > Νέα-ανακοινώσεις
Pages: 1, 2, 3
NBAholic
Γι'αυτό και έγραψα "μη στέλνετε μόνο τέτοια τεύχη". Βεβαίως, δεν είμαστε όλοι οι Θεσσαλονικείς (που πολλοί δεν είμαστε ούτως ή άλλως Θεσσαλονικείς) Αρειανοί/ΠΑΟΚτσήδες/Ηρακλειδείς...
liolias
Καλα κανουν και τυπωνουν και κανενα εξωφυλλο για τις Βορειοελλαδιτικες ομαδες. Εξαλλου οι περισσοτεροι εδω αυτες τις τρεις υποστηριζουμε. Δεν θα με ενδιεφερε και τοσο μια εφημεριδα με πρωτοσελιδο τον Ματσιγιαουσκας πχ.
hagi
Την πήρα εχθές την basketweek..Καλή μου φάνηκε και μάλλον καλύτερη από την basketnews.

Να συνεχίσετε την προσπάθεια γιατί χρειάζεται για το μπάσκετ μας..

Τώρα για τα εξώφυλλα κανονικά δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτό αλλά δυστυχώς υπάρχει αυτή η φιλοσοφία οπότε καλύτερα που γίνεται έτσι ώστε να τραβάει και τους εδώ και τους εκεί..

Α και θα έλεγα ότι εκτός του fantasy να μπει και το overplay..(όχι επειδή είμαι ψηλά) θα ήταν ωραία..
Air Kef
Χολικ δν καταλαβα οτι στελνουν ΜΟΝΟ αυτες,γιαυτο το οποια.Ετσι,εχεις δικιο. tongue.gif
GR-HAMMER
ηθικο διδαγμα απο ολα τα παραπανω(κατα τη γνωμη μου παντα) αγοραζοyμε την basketweek και οχι τη basketnews...
οσον αφορα το υλικο τωρα....
αν και δεν εχω παρει τη basketweek καθολου προτεινω να μειωθουν πολυ οι αναλυσεις για τα παιχνιδια της α1 που οι περισσοτεροι απο εμας που παιρνουμε εφημεριδα εστω 2 φορες την εβδομαδα τα ξερουμε...
εχει λοιπον 5-6 σελιδεσ με το τι εγινε στα παιχνιδια της α1 με ρεπορταζ ιδια(ή εστω παρομοια) με αυτα που δημοσιευονται στις εφημεριδες την επομενη του αγωνα...
επιπλεον απογοητευτηκα που δεν ειδα τιποτα για NCAA...
ειναι δυνατον?
και αντιστοιχα οταν δεν εχει NCAA, περισσοτερα αφιερωματα σε νεους παιχτες(ανερχομενα ταλεντα δηλαδη) αφιερωματα σε ομαδες χαμηλοτερων κατηγοριων...
μια στο τοσο κατι για εφηβικα πρωταθληματα...
κατι να αλλαξει τελος παντων..
γιατι να την αγοραζω για να διαβαζω τι εγινε στην α1 δε λεει...
αυτα απο μενα..
bb
dizzy_fingers
Από τον Λεπτολόγο αυτής της εβδομάδας:

"Τί φωνάζετε κύριε Πρετεντέρη? Εσείς δεν ήσασταν που σημαδεύατε με ένα πλαστικό μπουκαλάκι το κεφάλι του Στέλιου Συμεωνίδη? Γιατί να μη κάνει το ίδιο και ο πιο...ευέξαπτος χουλιγκάνος?

Γιατί κύριοι των εφημερίδων τρελαίνεστε, μετά τον θάνατο του νεαρού στη Λαυρίου? Εσείς δεν "σκίζετε" τον αντίπαλο, δεν του προσφέρετε "πίπες"(χερμπ), είστε το "αφεντικό" και βάζετε τον Μπατίστ σε...πισοκωλητή φωτογραφία με τον Μπάρλο?"

ΧΩΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΕ!!!!! 77.gif 77.gif 77.gif
Gravedigger
Κάτι άσχετο αλλά μόλις είδα την Longoria στο εξώφυλλο,άνοιξα αμέσως την εφημερίδα!!!!
kostasvc15
basket week σελ22
Ο Χαρολντ Μαινερ ηταν ο <<Baby Jordan>>,ο Γκραντ Χιλ ο διαδοχος του MJ,ο Βινς Καρτερ ο επομενος <<air>>,o Κομπι Μπραιαντ;Οχι ο Κομπι ειναι μια διαφορετικη ιστορια......

Γιατι ο Καρτερ δεν ειναι μια διαφορετικη ιστορια;Για να μην πω οτι τον εχει περασει στο θεμα <<air>> τον Jordan!Πρωτη φορα τη πηρα την BW αλλα δεν θα την ξαναπαρω για το λαθος που εκανε! biggrin.gif tongue.gif
Με μια πρωτη ματια δεν νομιζω οτι διαφερει καθολου με τη BN.Αλλαξαν ονομα μπας και πουλησει.Αν κανω λαθος παντως ειναι γιατι δεν τη διαβαζω.

Υ.Γ.:Διαβαστε τη σελιδα 22!Λεει για τις συγκριση του Κομπι με τον Τζορνταν.
thrylos7
Με μια πρωτη ματια δεν νομιζω οτι διαφερει καθολου με τη BN.Αλλαξαν ονομα μπας και πουλησει.Αν κανω λαθος παντως ειναι γιατι δεν τη διαβαζω.

Φαίνεται! Όχι μόνο αυτήν, αλλά και αυτό το συγκεκριμένο τόπικ...

Ας τολμήσει να πει ότι η Ταού ήταν καλύτερη από τον Ολυμπιακό και άξιζε να περάσει στο Final 4 και δε θα την ξαναπάρω...

ugly8.gif
kostasvc15
QUOTE(thrylos7 @ Apr 5 2007, 09:49 PM) *
Φαίνεται! Όχι μόνο αυτήν, αλλά και αυτό το συγκεκριμένο τόπικ...

Δεν σε καταλαβα... wink.gif
Τι φαινεται;Οτι δεν τη διαβαζω;Αν ναι απο που το καταλαβες;Και για ποιο τοπικ μιλας;
thrylos7
Aυτό το τόπικ... απλά διαψεύδει κάποια τοποθέτησή σου παραπάνω...
kostasvc15
Ποια;
Γινε ξεκαθαρος να τελειωνουμε! biggrin.gif
thrylos7
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις, αφού φαίνεται σε quote μου.. (Μη ρωτήσεις ποιο! tongue.gif )

Είναι ίσως μια καλή αφορμή να διαβάσεις το τόπικ σε περίπτωση που δεν το έχεις κάνει...

Όπως και να' χει το συνολικά το σχόλιό μου ήταν πάνω σ' αυτό:

Μεγάλο θέμα το κάναμε...
dizzy_fingers
Σήμερα, αν δεν κάνω λάθος, βγήκε το νέο τεύχος με καθυστέρηση μίας μέρας λόγω εορτών.

Την πήρε κανείς?
Εγώ εδώ που έχω μπλέξει στη Λ.Αλεξάνδρας δεν τη βρήκα σε 4 περίπτερα...
kostasvc15
QUOTE(thrylos7 @ Apr 10 2007, 10:04 PM) *
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις, αφού φαίνεται σε quote μου.. (Μη ρωτήσεις ποιο! tongue.gif )

Είναι ίσως μια καλή αφορμή να διαβάσεις το τόπικ σε περίπτωση που δεν το έχεις κάνει...

Όπως και να' χει το συνολικά το σχόλιό μου ήταν πάνω σ' αυτό:
Μεγάλο θέμα το κάναμε...

Βασικα αν πω οτι δεν ειχα προσεξει την υπογραμιση σε προηγουμενο quote σου θα με πιστεψεις;;; biggrin.gif
Εχεις δικιο το καναμε μεγαλο θεμα.
dizzy_fingers
Τώρα θα μου πείτε πως κάνω τρελή διαφήμιση και πως καταντάω μονότονος...σωστό, αλλά δε μπορώ τα καλά όταν τα βλέπω να μην τα λέω.

Γι'αυτό διαβάστε στην τελευταία σελίδα αυτού του τεύχους, τα γραφόμενα του λεπτολόγου για τις ειδήσεις μπάσκετ στην "Αθλητική" Κυριακή.

Kef, κάποιος μάλλον διάβασε τα παράπονά σου στο φόρουμ για την ώρα και διάρκεια των μπασκετικών ειδήσεων στη συγκεκριμένη εκπομπή. biggrin.gif
thrylos7
Έτσι ακριβώς!

Αν και πιστεύω πως είναι κόλπο της "αθλητικής" κυριακής, για να δοκιμάσει όλους τους φίλους του μπάσκετ... Οι πιο πιστοί, που περιμένουν μέχρι τις 1 και, ανεβαίνουν αυτομάτως επίπεδο.. Σε περίπτωση που υπομείνουν ολόκληρη την εκπομπή (και δε βλέπουν ..Φερεντίνο ή Αρναούτογλου) δεν το συζητάμε καν...

Μα ναι, δείχνουν ανάλογα με το ενδιαφέρον του κόσμου...

Προτείνω η BasketWeek να μετονομαστεί σε SportsWeek: "Όλα τα αθλήματα, όλες οι κατηγορίες κάθε Τρίτη στα περίπτερα!", χωρίς ν' αλλάξει την ύλη της βεβαίως!

(Φαντάζεστε ο Νίνης να ήταν στο ...σχολείο του Βύρωνα; )
apkat
Προτείνω η BasketWeek να μετονομαστεί σε SportsWeek: "Όλα τα αθλήματα, όλες οι κατηγορίες κάθε Τρίτη στα περίπτερα!", χωρίς ν' αλλάξει την ύλη της βεβαίως!

Καπως ετσι ειναι τα πραγματα..Πολυ ωραιο σχολιο biggrin.gif 77.gif 77.gif
NBAholic

Σωστός!
Θυμάσαι τότε που έκαναν ο Dizzy και ο Sihainas πρόβες με φανταστικά εξώφυλλα εφημερίδων; Μιας και δεν έχω Photoshop, είχα ακριβώς αυτό το σχέδιο να αναθέσω στον Dizzy!
sarounas
QUOTE(dizzy_fingers @ Apr 17 2007, 07:46 PM) *
Τώρα θα μου πείτε πως κάνω τρελή διαφήμιση και πως καταντάω μονότονος...σωστό, αλλά δε μπορώ τα καλά όταν τα βλέπω να μην τα λέω.

Γι'αυτό διαβάστε στην τελευταία σελίδα αυτού του τεύχους, τα γραφόμενα του λεπτολόγου για τις ειδήσεις μπάσκετ στην "Αθλητική" Κυριακή.
Kef, κάποιος μάλλον διάβασε τα παράπονά σου στο φόρουμ για την ώρα και διάρκεια των μπασκετικών ειδήσεων στη συγκεκριμένη εκπομπή. biggrin.gif

το διάβασα και ΄γω
το καλύτερο απ 'όλα ήταν η photo με την λεζάντα για τον μπασκετικό τηλεθεατή της Αθλητικής Κυριακής laugh.gif
ποιος λέτε να 'ναι ο λεπτολόγος, μήπως ο Γιάννης Φιλέρης;
NBAholic
Nαι. Τουλάχιστον στο Τρίποντο, ο Φιλέρης ήταν ο Λεπτολόγος.
thrylos7
Σωστός!
Θυμάσαι τότε που έκαναν ο Dizzy και ο Sihainas πρόβες με φανταστικά εξώφυλλα εφημερίδων; Μιας και δεν έχω Photoshop, είχα ακριβώς αυτό το σχέδιο να αναθέσω στον Dizzy!

Το θυμάμαι, γιατί έκανα κι εγώ ένα... tongue.gif

Θυμάμαι επίσης την πρόθεσή σου...
geosider
QUOTE(NBAholic @ Apr 17 2007, 08:56 PM) *
Nαι. Τουλάχιστον στο Τρίποντο, ο Φιλέρης ήταν ο Λεπτολόγος.

ρε τσογλάνια τον καρφώσατε τον άνθρωπο, τώρα δεν θα ξαναγράψει εδώ 19.gif
yiannifil
Χε, χε! Μεζ αμί, είμαι βαθιά συγκινημένος, που... συμφωνείτε με τις λεπτολογίες μου. Η ταυτότητά μου, παραμένει, γνωστή άγνωστη!

Και φυσικά θα ήθελα τις δικές σας ... λεπτολογίες. Ό,τι σας ενοχλεί, σας τη δίνει, σας σπάει τα νεύρα, αλλά και σας εκστασιάζει, ενθουσιάζει και σας κάνει να αισθανόσαστε καλύτερα.

Υπάρχει mail (leptologos@yahoo.gr), αλλά σας διαβάζω και εδώ.
Θαυμάσια, από πολύ κοντά...

Λεπτολόγος (Φιλ)
sarounas
QUOTE(yiannifil @ Apr 18 2007, 11:42 AM) *
Χε, χε! Μεζ αμί, είμαι βαθιά συγκινημένος, που... συμφωνείτε με τις λεπτολογίες μου. Η ταυτότητά μου, παραμένει, γνωστή άγνωστη!

Και φυσικά θα ήθελα τις δικές σας ... λεπτολογίες. Ό,τι σας ενοχλεί, σας τη δίνει, σας σπάει τα νεύρα, αλλά και σας εκστασιάζει, ενθουσιάζει και σας κάνει να αισθανόσαστε καλύτερα.

Υπάρχει mail (leptologos@yahoo.gr), αλλά σας διαβάζω και εδώ.
Θαυμάσια, από πολύ κοντά...
Λεπτολόγος (Φιλ)

γεια σου Γιάννη icon_wave.gif
πρέπει να πω ότι μ' αρέσει πολύ η στήλη σου (είναι το πρώτο πράγμα που διαβάζω στην basketweek)
συνέχισε έτσι...

επίσης για να μην το ξεχάσω τώρα που το θυμήθηκα, ένα μεγάλο μπράβο για την μετάδοση του τελικού στην Μπολόνια το 02 (λόγο tvmagic περιμέναμε εντελώς διαφορετικό σχόλιο)
NBAholic
Ποιος ο λόγος που προστέθηκε σελίδα αυτοκινήτου στη Week; Δε με καλύπτει το επιχείρημα ότι είναι "αντρικό θέμα". Δηλαδή στο μέλλον θα προστεθούν και σελίδες με συμβουλές για σεξ; Ή για ποδόσφαιρο; Ή για λοιπή αθλητική επικαιρότητα;

Τουλάχιστον είδα με χαρά να φεύγει η σελίδα των "κοσμικών", τη μόνη που δεν έχω διαβάσει ποτέ ούτε τίτλο της.
dizzy_fingers
Δεν υποφέρεται αυτό το πράγμα ρε παιδιά...

6 περίπτερα στη σειρά, στη Λ.Αλεξάνδρας ύψος Σόνιας ΔΕΝ είχαν τη BasketWeek. Αντ'αυτού συνεχίζουν να φέρνουν ακόμα την B'news...

Δεν τους πιστεύω εδώ στην περιοχή, τί κόλλημα έχουν?

Περιμένω με ανυπομονησία τις συνδρομές.
tsops
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 19 2007, 10:52 AM) *

6 περίπτερα στη σειρά, στη Λ.Αλεξάνδρας ύψος Σόνιας ΔΕΝ είχαν τη BasketWeek. Αντ'αυτού συνεχίζουν να φέρνουν ακόμα την B'news...

Αγόρι μου, όταν ξυπνάς στη 13:30 και πας για "πρωϊνή" και μάλιστα, επιτυχημένη, εφημερίδα, στις 14:00, τι σου φταίει ο πτωχός περιπτεράς?! 19.gif rolleyes.gif
Live strong
QUOTE(tsops @ Jun 19 2007, 11:41 AM) *
Αγόρι μου, όταν ξυπνάς στη 13:30 και πας για "πρωϊνή" και μάλιστα, επιτυχημένη, εφημερίδα, στις 14:00, τι σου φταίει ο πτωχός περιπτεράς?! 19.gif rolleyes.gif

Σωστός ο tsops, εγώ που είμαι 8.00 το πρωί στη δουλειά μου κάθε μέρα γιατί την βρίσκω πάντα μου λες;

rolleyes.gif smiley.gif smiley.gif
dizzy_fingers
QUOTE(tsops @ Jun 19 2007, 11:41 AM) *

Δουλεύουμε βρε παλιοσυνταξιούχε γεροπαράξενε tongue.gif και δεν προλαβαίνουμε το πρωί να πάρουμε.

Πάντως δεν παίζει αυτό το ενδεχόμενο γιατί τους ρωτάω αν έχει τελειώσει ή αν δεν την φέρνουν καθόλου και μου απαντάνε το πρώτο. Σε άλλους πάλι δε χρειάζεται να ρωτήσω, καθώς όταν τους λέω B'week και (αφού ψάξουν κάπου στο βάθος για 10') μου δίνουν τη B'news νομίζω πως δε γνωρίζουν καν την ύπαρξη της εφημερίδας μας...

Είναι άθλιοι αυτοί εδώ, αν τους ρωτήσεις για καμιά 15μερη φυλλάδα για το στοίχημα, θα στη βρουν αμέσως 68.gif .
nikefalin
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 19 2007, 07:06 PM) *
Δουλεύουμε βρε παλιοσυνταξιούχε γεροπαράξενε tongue.gif και δεν προλαβαίνουμε το πρωί να πάρουμε.

Πάντως δεν παίζει αυτό το ενδεχόμενο γιατί τους ρωτάω αν έχει τελειώσει ή αν δεν την φέρνουν καθόλου και μου απαντάνε το πρώτο. Σε άλλους πάλι δε χρειάζεται να ρωτήσω, καθώς όταν τους λέω B'week και (αφού ψάξουν κάπου στο βάθος για 10') μου δίνουν τη B'news νομίζω πως δε γνωρίζουν καν την ύπαρξη της εφημερίδας μας...

Είναι άθλιοι αυτοί εδώ, αν τους ρωτήσεις για καμιά 15μερη φυλλάδα για το στοίχημα, θα στη βρουν αμέσως 68.gif .

Διάλεξε έναν περιπτερά (κατά προτίμηση περιπτερού), κάτσε μια φορά και αφιέρωσε της 5 λεπτά για κουβέντα και θα δεις πως θα σου κάνει και κράτηση κιόλας tongue.gif
thrylos7
Σε άλλους πάλι δε χρειάζεται να ρωτήσω, καθώς όταν τους λέω B'week και (αφού ψάξουν κάπου στο βάθος για 10') μου δίνουν τη B'news νομίζω πως δε γνωρίζουν καν την ύπαρξη της εφημερίδας μας...

Εγώ πάλι έχω εντοπίσει που βρίσκεται... Κι όταν δεν τη βρίσκω, (για να ρωτήσω αν όντως τελείωσε) πρέπει ν' αναφέρω το όνομα καμιά 10 φορές μέχρι να καταλάβει, κοιτώντας με ένα απαράμιλλο βλέμμα απορίας...

Είναι ο ίδιος από τον οποίο είχα αγοράσει τα DVD του Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου και με ρώτησε πάλι 3-4 φορές, υπονοώντας, αν ήμουν σίγουρος γι' αυτό που πήγαινα να κάνω... icon_drunk.gif
panos75
Είναι ο ίδιος από τον οποίο είχα αγοράσει τα DVD του Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου και με ρώτησε πάλι 3-4 φορές, υπονοώντας, αν ήμουν σίγουρος γι' αυτό που πήγαινα να κάνω...

Ενώ άμα αγόραζες το ''Match Money'' θα σου δινε και μερικά σιγουράκια. biggrin.gif
Sir Charles
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 19 2007, 01:52 PM) *

το περίπτερο ακριβώς έξω από τον Μαρινόπουλο στην Αλεξάνδρας (θέατρο Λαμπέτη νομίζω ονομάζεται το θέατρο που είναι εκεί) την φέρνει πάντα. το έχω καρατσεκάρει. και αν σου πουν ότι τελείωσε πραγματικά έχει τελειώσει. πάντως τη ξέρουν και τη φέρνουν, και είναι και γάτοι τα παιδιά που το δουλεύουν...
dizzy_fingers
Μεγάλη βοήθεια φίλε μου 41.gif. Σε ευχαριστώ.
Αν και έχω να διανύσω μία μικρή απόσταση (μένω πιο κάτω στα παναθήναια) θα τον έχω στα υπόψιν την επόμενη φορά που θα βγω στους δρόμους για να την αγοράσω laugh.gif.
P.Faliro13
εψαξα σε 4 ψιλικατζιδικα και 3 περιπτερα και κανενα απο αυτα δεν ειχε την basketweek 68.gif . βρηκα μεχρι και την basketnews ohmy.gif. ελεος
dizzy_fingers
Εγώ επειδή σήμερα δεν πρόλαβα, θα πάω αύριο στο περίπτερο που μου σύστησε ο Sir Charles biggrin.gif.
Sir Charles
Παιδιά και εγώ δεν τη βρήκα τη basketweek σήμερα - είναι καρατσεκαρισμένο ότι δεν κυκλοφόρησε σήμερα (έρευνα σε περίπτερα του κέντρου και των νοτίων προαστίων από εμένα και άλλων περιοχών από φίλο). μήπως γνωρίζουμε τι έγινε? να ανησυχούμε?
Gravedigger
Ούτε εγώ την βρήκα και ο περιπτεράς μου είπε ότι δεν κυκλοφόρησε καθόλου σήμερα.Μόνο την Νews είχε και δεν νομίζω να είχε τελειώσει γιατί έχει τύχει να την πάρω ακόμα και Πέμπτη από τον ίδιο!
NBAholic
Εγώ είμαι Ξάνθη και δεν έχω ψάξει ακόμη, οπότε περιμένω με αγωνία νέα σας. Προφανώς, για να μην έχει βρεθεί εκεί, το ίδιο συμβαίνει και εδώ.
Live strong
Ούτε στο κέντρο της Αθήνας υπήρχε. Κατά πάσα πιθανότητα θα βγει αύριο1
Υπομονή έως τότε! smile.gif
basket4
ακομα και εδω στα κατσαβραχα...που πηγα να ρωτησω σε ενα περιπτερο μου ειπε ο περιπτερας οτι θα την φερουν αυριο
P.Faliro13
ντιζυ μιας και εχεις κονε με τον ιδιοκτητη της basketweek παρ' τον ενα τηλ. να μαθεις τι εγινε banana.gif banana.gif
dizzy_fingers
Σε πρόλαβα ήδη tongue.gif.

Παιδιά, έκλεισε για το καλοκαίρι και θα ανοίξει πάλι προς τέλος Αυγούστου.
Αυτή ήταν η πληροφόρηση, οπότε να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι στο staff της εφημερίδας που μας κράταγε παρέα όλη τη χρονιά και να τους περιμένουμε ανανεωμένους και δυνατούς στην επιστροφή τους.

41.gif
Gravedigger
Καλό καλοκαίρι σε όλους εκέι στην εφημερίδα!Αλλά δεν θα μπορούσαν να το γράψουν στο προηγούμενο τεύχος???Τόσο ξαφνικά???
Das Kapital
QUOTE(dizzy_fingers @ Jul 3 2007, 05:46 PM) *
Παιδιά, έκλεισε για το καλοκαίρι και θα ανοίξει πάλι προς τέλος Αυγούστου.
Αυτή ήταν η πληροφόρηση, οπότε να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι στο staff της εφημερίδας που μας κράταγε παρέα όλη τη χρονιά και να τους περιμένουμε ανανεωμένους και δυνατούς στην επιστροφή τους.

Μιλας σοβαρα τωρα ή κανεις πλακα?

Αν οι ανθρωποι εκλεισαν την εφημεριδα οχι καλο καλοκαιρι δε θα τους πω,να πανε καπου που εχει πολυ ζεστη θα τους πω να πανε.

basketweek sucks!!!! 68.gif
dizzy_fingers
Πρέπει να παραδεχτώ ότι έχεις πολύ γέλιο ώρες ώρες πάντως....χωρίς παρεξήγηση στο λέω.
Απλά ο συγχρονισμός σου σε μερικά θέματα είναι τόσο τραγικός που καταντάει διασκεδαστικός.

peace.gif
Das Kapital
QUOTE(dizzy_fingers @ Jul 3 2007, 11:37 PM) *
Πρέπει να παραδεχτώ ότι έχεις πολύ γέλιο ώρες ώρες πάντως....χωρίς παρεξήγηση στο λέω.
Απλά ο συγχρονισμός σου σε μερικά θέματα είναι τόσο τραγικός που καταντάει διασκεδαστικός.

peace.gif

Ναι δε βλεπεις? Τη βρισκω να γελανε οι αλλοι μαζι μου και να με ειρωνευονται,ειμαι μαζοχας!!!
thrylos7
Τουλάχιστον βρήκαμε who sucks...

Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω από αυτό:
να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι στο staff της εφημερίδας που μας κράταγε παρέα όλη τη χρονιά και να τους περιμένουμε ανανεωμένους και δυνατούς στην επιστροφή τους.
kostasvc15
Peace μαγκες! smile.gif

Καλο καλοκαιρι στα παιδια.Εφημεριδες φετος δεν αγοραζα επειδη εβαλα ιντερνετ και κολλησα αλλα τη νεα σεζον θα την αγοραζω την συγκεκριμενη εκτος αν δεν την φερνουν εδω...

Τωρα που εχουμε και χρονο μπροστα μας μπορουμε και να σκεφτουμε κανα καλο αρθρο ε; biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.