Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ-ROSTERS A2 2012
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
stantz
Για να δουμε πως θα κινηθουν και φετος οι 14 ομαδες της Α2... blove.gif
stantz
Ο Περκος προπονητης στον Ερμη Λαγκαδα...
stantz
Καμαριωτης, Καικλης, Ονασογλου, Ζησοπουλος, Δετσικας και Γκονος συνεχιζουν στον Ερμη Λαγκαδα.
stantz
Πριν λίγα χρόνια κανείς δεν φανταζόταν ότι η κατάσταση θα έφτανε σε τέτοιο σημείο. Το Λαύριο μέχρι πριν δύο σεζόν φάνταζε ως το ιδανικό σπίτι του κάθε παίκτη. Τα πράγματα όμως άλλαξαν τελείως τα τελευταία δύο χρόνια. Οι αθλητές κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οικονομικές δυσκολίες και έπειτα την αδιαφορία των ιθυνόντων.

Από τα όμορφα χρόνια, ο Νίκος Ψυλέας και ο Κώστας Σίννης βρέθηκαν μπροστά σε αυτά τα προβλήματα. Εφτά και τέσσερα χρόνια παρουσίας αντίστοιχα μετρούν οι δύο έμπειροι αθλητές στο Λαύριο, γι΄αυτό και η αδιάφορη συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας ενόχλησε.

Οι δύο παίκτες μίλησαν στο infobasket.gr κάνοντας τον απολογισμό τους, αναφέροντας τα καλά χρόνια του Λαυρίου, πως βίωσαν τις δυσκολίες αλλά και την αδιαφορία της διοίκησης την τελευταία σεζόν.

-Μια ακόμα σεζόν τελείωσε. Το Λαύριο κατάφερε παρά τα προβλήματα να εξασφαλίσει την παραμονή του. Πως βιώσατε εσείς τη χρονιά που τελείωσε;

Κ.Σ.: «Βασικός στόχος στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν η άνοδος, Η διοίκηση και ο πρόεδρος μας το είχαν πει ξεκάθαρα. Όμως, από ότι φάνηκε στη συνέχεια μόνο για άνοδο δεν πηγαίναμε. Στην αρχή, δηλαδή το Σεπτέμβρη –Οκτώβρη η διοίκηση ήταν κοντά μας, και από τον Νοέμβριο ήταν εξαφανισμένοι όλοι. Ψάχναμε στα τηλέφωνα τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο και δεν βρίσκαμε κανέναν ή αν και όταν τους βρίσκαμε παίρναμε ψεύτικές υποσχέσεις. Αν αναλογιστεί κανείς ότι από τον Νοέμβρη και μετά η διοίκηση δεν υπήρχε το ότι σώθηκε η ομάδα είναι μεγάλο κατόρθωμα. Γιατί κανονικά, θα έπρεπε αν όχι να διαλυθεί, γιατί είναι κρίμα ένα σωματείο όπως το Λαύριο να έχει τέτοια κατάληξη, τουλάχιστον να έπεφτε Β΄εθνική. Δεν γίνεται σωματεία που πληρώνουν 2- 3 μήνες να παραμένουν στην κατηγορία. Αν εξαιρέσουμε την ΑΕΚ Αργους που νομίζω ότι τα παιδιά δεν πληρώθηκαν καθόλου, είμαστε η δεύτερη χειρότερη ομάδα από θέμα πληρωμών στην Α2».

- Πότε άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα προβλήματα;

Ν.Ψ.: «Από την πρώτη αγωνιστική τα προβλήματα έκαναν την εμφάνισή τους. Όταν στη πρώτη μισθοδοσία του Οκτωβρίου δεν μας πλήρωσα. Εκεί αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Στη δεύτερη μισθοδοσία υπήρξε και πάλι καθυστέρηση, δε μάθαμε ότι αυτός ο μισθός ήταν η περσινή επιχορήγηση του Δήμου. Δηλαδή τα περσινά μας λεφτά αντί να τα πάρουμε την περσινή χρονιά, τα πήραμε φέτος. Από εκεί άρχιζαν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και να καταλαβαίνουμε ότι έρχεται και πάλι μία δύσκολη χρονιά. Τα Χριστούγεννα, συνέβη κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στα 17 χρόνια που παίζω επαγγελματικά, καθώς μας άφησαν απλήρωτους τις εορταστικές ημέρες, δε μπορούσαμε να κάνουμε δώρα στους δικούς μας ανθρώπους».

Κ.Σ.: « Δεν είναι μόνο αυτό, αλλά ήταν και όλοι εξαφανισμένοι. Πήραμε 7 ημέρες άδεια τα Χριστούγεννα».

Ν.Ψ.: «Δεν μας είπαν ούτε ένα «χρόνια πολλά»».

-Με το πέρασμα των αγωνιστικών, πια ήταν η κατάσταση;

Κ.Σ.: «Στις αρχές ήμασταν μια καλή «παρέα» κάτι το οποίο στο τέλος αποδείχτηκε ότι δεν ίσχυε. Στην αρχή παρότρυνε ο ένας τον άλλο. Λέγαμε ότι είμαστε ομάδα- οικογένεια, σε αυτό συνέβαλε πολύ ο φροντιστής μας, Βασίλης Στεργίου, από τους λίγους που θα του έχουμε μεγάλη εκτίμηση. Εγω προσωπικά δεν άντεξα μέχρι τέλους και τις δύο τελευταίες αγωνιστικές σταμάτησα. Δεν άντεχα άλλο την κοροϊδία και τα ψέματα».

Ν.Ψ. : «Μετά τα Χριστούγεννα και αφού είδαμε πως υπάρχουν τόσα προβλήματα, αποφασίσαμε όλοι να σταματήσουμε. Ολοι οι παίκτες παλιοί και νέοι, ήμασταν σύμφωνοι με αυτό, να μην ξανακατέβουμε. Ετσι λοιπόν τέλη Γενάρη και ενώ οι υποσχέσεις και πάλι δεν έγιναν πραγματικότητα να σταματήσουμε. Τότε λοιπόν η διοίκηση και ο προπονητής μας αποφάσισαν για να μην διαλύσουμε την ομάδα, τουλάχιστον για τρεις μήνες, δηλαδή Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο, να μας δίνουν για να περνάμε τουλάχιστον το 50% της μισθοδοσίας μας και ότι εξτρά έρχεται να μας δίνεται. Ο προπονητής μας και ο πρόεδρος εκτός του 50% της μισθοδοσίας μας, στην ουσία ενάμιση μήνα, θα έρχονταν σίγουρα συν δύο μισθοί. Δηλαδή τον Απρίλιο θα παίρναμε σίγουρα συν δύο μισθούς. Αυτό έγινε, δηλαδή αυτούς τους τρεις μήνες πήραμε το 50% και όταν ήταν να πάρουμε τους άλλους δύο μισθούς, δεν τους λάβαμε ποτέ και μόλις σώθηκε η ομάδα δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ».

Κ.Σ.: «Όχι μόνο δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ, αλλά πριν το Πάσχα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο μας είπε να κάνουμε ότι θέλουμε, αφού η ομάδα την επόμενη χρονιά θα διαλυθεί».

-Για τι ποσό μιλάμε;

Κ.Σ.: «Περσινούς μισθούς πήραμε δυόμιση και φέτος τρεισήμισι».

Ν.Ψ.: «Δηλαδή στους 20 μήνες έχουν δεν έχουμε πάρει άλλοι 14 και άλλοι 15 μήνες».

-Με αυτά τα δεδομένα αντιμετωπίσατε βιοποριστικό πρόβλημα;

Κ.Σ. «Εγώ αντιμετώπισα μεγάλο πρόβλημα αυτές τις δύο χρονιές στο Λαύριο και εύχομαι να μην ξαναζήσω κάτι παρόμοιο».

Ν.Ψ.: «Την περασμένη χρονιά που και πάλι πήραμε άλλοι δύο και άλλοι δυόμιση μισθούς , γιατί ο πρόεδρος ο κύριος Παρασκευής που έφτασε την ομάδα μέχρι την Α2, γιατί έχω έζησα και τα καλά χρόνια και μόνο αυτός μπορεί να λέγεται πρόεδρος και ότι έφτασε την ομάδα μέχρι εδώ, βέβαια όταν ανεβήκαμε στην Α2 έφτασε να χρωστάει 8 μήνες. Το κράτος δεν του έδωσε την επιχορήγηση, ο Δήμος δεν του έδωσε τα 70.000 ήταν άσχημο αυτό που συνέβη, αλλά με τη φετινή χρονιά ήταν σαν να μας… βίασαν δύο φορές. Μετά το περσινό, μας λένε ελάτε φέτος, θα πληρώνεστε 1η του μήνα και θα πάρετε και τα χρωστούμενα από την προηγούμενη χρονιά. Με αυτά τα δεδομένα δεχτήκαμε να παραμείνουμε».

-Από τη στιγμή που και η περσινή χρονιά δεν ήταν σωστή από οικονομικής πλευράς γιατί συμφωνήσατε να ανανεώσετε με το Λαύριο;

Ν.Ψ.: «Μας υποσχέθηκαν ότι θα πληρωνόμασταν στην ώρα μας και σίγουρα θα παίρναμε 3-4 μισθούς περσινούς. Δηλαδή το έλλειμμα θα ήταν δύο με τρεις μήνες. Ολοι σε αυτό είχαμε συμφωνήσει. Πραγματικά… βιασμός. Αυτό που έγινε δύο χρονιές εγώ αισθάνομαι ότι με… βιάσανε, οικονομικά δύο χρονιές με καταστρέψανε. Δεν φερθήκαν αντρίκια».

Κ.Σ.: «Αν εξαιρέσεις τα τελευταία δύο χρόνια, τα προηγούμενα το Λαύριο ήταν ένα από τα πλέον φερέγγυα σωματεία. Εγώ παρέμεινα στην ομάδα με την προϋπόθεση να πάρω τα περσινά χρήματα γιατί ήταν μια κακή παρένθεση για το Λαύριο αυτή η κακή οικονομικά χρονιά. Αλλά δυστυχώς έπεσα πολύ έξω γι΄αυτό κα τις δύο τελευταίες αγωνιστικές σταμάτησα».

Ν.Ψ: «Επειδή όμως θέλω να είμαι δίκαιος, γιατί ήμουν 7 χρόνια στην ομάδα. Το Λαύριο εκεί που έφτασε οφείλεται από τον Παρασεκυή, ο οποίος έβαλε τα λεφτά του και καταστράφηκε για την ομάδα. Εχει τις ευθύνες του. Εχω πάρει πολλά λεφτά από τον κ. Παρασκευή, ήταν ο μόνος που ήταν φερέγγυος απέναντί μου, ο μόνος που μου ζήτησε συγνώμη. Μόνο με αυτός ο σύλλογος μπορούσε να πάει μπροστά, όλοι οι άλλοι δεν είναι ικανοί.

Αυτό που μας έκαναν με τα χρήματα , ένα θέλουν να έχουν φιλότιμο ή όπως το λένε στο χωριό μου τσίπα, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να πουλήσουν τη θέση και να δώσουν και σε μας αλλά και στους περσινούς παίχτες που έφυγαν όπως τους Πασχάλη, Λυκογιάννη και Αθανασόπουλο και όχι να σχεδιάζουν καινούργια ομάδα».

- Πια ήταν η γενικότερη αντιμετώπιση των ανθρώπων της ομάδας;

Κ.Σ. : «Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να σωθεί η ομάδα. Δεν θέλαμε πολύ, με δυο τρεις νίκες εξασφαλίζαμε και μαθηματικά την παραμονή. Και όταν έγιναν αυτές οι νίκες μας… έγραψαν τελείως.».

Ν.Ψ.: «Εγώ πιστεύω ότι αυτή η ομάδα, εξαιτίας ορισμένων προπονητών παραγόντων , μας δίχασαν ως ομάδα, ως παίκτες. Γίναμε δύο στρατόπεδα».

- Τις τελευταίες αγωνιστικές είχατε πει πως αν δεν πάρετε κάποια χρήματα δεν θα κατέβετε να παίξετε. Γιατί αυτή η κίνηση δεν πραγματοποιήθηκε;

Κ.Σ.: «Χάλασε το οικογενειακό κλίμα που υπήρχε στο Λαύριο. Χωριστήκαμε σε δύο στρατόπεδα, εκ των οποίων το ένα συνέβαλε και ο κόουτς ώστε να τραβήξει κάποιους παίκτες. Οι δύο –τρεις παίκτες απορρόφησαν άλλους δύο και οι υπόλοιποι έκαναν την καρδιά τους… πέτρα, πιο… πέτρα από ότι ήταν, και αναγκαστήκαν να κατέβουν.

Ν.Ψ.: «Οπως είναι η κοινωνίας μας έτσι είναι και το μπάσκετ. Όπως ο εργοδότης εκμεταλλεύεται τον υπάλληλο κάτι ανάλογο γίνεται με το μπάσκετ. Απλά δεν περίμενα από συναδέλφους μας με τους οποίους έχουμε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα να αντιδράσουν έτσι όπως αντέδρασαν».

-Το πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό. Σήμερα τι επαφές υπάρχουν με την ομάδα;

Κ.Σ.: «Δεν υπάρχει κανείς για να μιλήσουμε για τα λεφτά. Όταν εγώ αναφέρομαι σε μερικά άτομα από το Λαύριο στην ερώτηση τι θα γίνει, δεν γνωρίζει κανείς τίποτα. Τη μία μας λένε ότι η ομάδα θα διαλυθεί και την άλλη ακούμε ότι θα υπάρχει με πολύ χαμηλό μπάτζετ και τελικά άκρη δεν βγάζεις. Να με φωνάξουν να μου πούνε, έχω κάποια λεφτά, λίγα, αλλά αυτά είναι δεν έχω άλλα. Αυτό περίμενα και από ότι βλέπω ούτε αυτό πρόκειται να γίνει.

Ν.Ψ.: «Μου στέρησαν να μείνω στην ομάδα που αγαπάω, με απομάκρυναν με τον τρόπο τους. Δεν τους συγχωρώ που δεν με ευχαρίστησε κανένας. Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά μόνο τον κ. Παρασκευή και ακόμα δύο τρία άτομα στη διοίκηση».

-Είστε διατεθειμένοι να συζητήσετε μαζί τους και να συμβιβαστείτε;

Κ.Σ.: «Από τη στιγμή που θα βρεθεί αυτός ο άνθρωπος για να μιλήσουμε, ναι, είμαστε. Αλλά δεν υπάρχει κανείς».

Ν.Ψ. :«Ξαναλέω πως αν θέλανε και λεφτά να μην έχουν, θα μπορούσαν να πουλήσουν τη θέση».

-Αναφέρατε παραπάνω ότι μπορεί να φτιαχτεί ομάδα στην Α2. Πιστεύετε ότι θα γίνει κάτι τέτοιο;

Ν.Ψ.: «Φυσικά. Όταν αυτή τη στιγμή το Λαύριο είναι από τις πιο πλούσιες ομάδες και θα το δικαιολογήσω αυτό. Όταν αυτή τη στιγμή χρωστάνε μόνο στον Βασίλη Κούνα ένα ποσό και δεν φαίνεται πουθενά στα χαρτιά, αυτά τα δύο χρόνια, ότι χρωστάνε σε κανέναν, τότε αναφερόμαστε σε πλούσια ομάδα, όταν το πραγματικό χρέος αγγίζει τις 350.000 ευρώ».

Κ.Σ.: «Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα φτιαχτεί το χρόνου εις βάρος των παικτών. Των δύο προηγούμενων ετών».

-Οι κουβέντες για τη νέα χρονιά έρχεται. Τι είναι αυτό που θα θέλατε για τον εαυτό σας;

Κ.Σ.: «Να βρω μία φερέγγυα ομάδα και να δώσω το 1000% των δυνατοτήτων μου. Να μην με κοροϊδέψουν όπως τα δύο τελευταία χρόνια στο Λαύριο».

Ν.Ψ.: «Καταρχήν να έχω την υγεία μου. Να βρω μια φερέγγυα ομάδα, που να έχει στόχος και τα όνειρα που δεν με άφησαν να τα πραγματοποιήσω με το Λαύριο τα δύο τελευταία χρόνια , γιατί μπορούσα να τα έχουμε πετύχει».

infobasket.gr
Lepida
Επετρεψε μου να διαφωνησω σε καποια πραγματα.Ισως γινομαι γραφικος αλλα αυτα που γινονται σημερα με την ασυνεπεια
των περισσοτερων ομαδων δεν ειναι κατι που δεν το συναντουσαμε ακομη και πριν 5-6 χρονια,απλα σημερα το προβλημα
διογκοθηκε και με την οικονομικη κριση .
Φωναζα απο αυτο εδω το βημα αρκετα χρονια πριν οτι με την μορφη που ηταν στημενο το αθλημα ηταν μαθηματικα βεβαιο
οτι θα κατεληγε εδω ανεξαρτητως κρισης.
Μετριουνταν στα δαχτυλα του ενος χεριου οι ομαδες ολων των κατηγοριων που ειχαν σωστη υποδομη οικονομικης πολιτικης.Ελαχιστες ηταν αυτες που ειχαν στις 12αδες τους παικτες γηγενεις.Κανενας δεν ασχολιοταν με τις υποδομες.
Παντα υπηρχαν καποιοι τις περισσοτερες φορες τυχαρπαστοι που υποσχονταν πακτωλους και στο τελος την κοπαναγαν
αφηνοντας πισω τους συντριμια.
Η Επαρχια συνηθως ηταν η χαρα του manager και του παικτη.Υποσχεσεις κατα κανονα ψευτικες και παιδια που καποια στιγμη δεν ειχαν ουτε τα βασικα.
Και ερχομαστε στους παικτες και τους managers. Οι μεν οταν επαιρναν εστω και 5-6 μισθους ηταν ικανοποιημενοι χωρις
να κοιταζουν γυρω τους τι γινεται με αλλους συναδελφους τους οι δε δεν προστατευαν του πελατες τους αποκλειοντας τις ομαδες που δεν ηταν συνεπεις απεναντι στους πελατες τους.
Φαυλος κυκλος σε ενα συστημα που ολοι ηταν ψιλοβολεμενοι και που καθε χρονος που περνουσε κατερεε.
Ο ΒΙΑΣΜΟΣ λοιπον δεν ξεκινησε τωρα απλα τωρα βιαστηκαν και καποιοι που δεν το περιμεναν και τους κακοφανηκε.
stantz
QUOTE(Lepida @ Jun 12 2012, 08:57 ) *
Επετρεψε μου να διαφωνησω σε καποια πραγματα.Ισως γινομαι γραφικος αλλα αυτα που γινονται σημερα με την ασυνεπεια
των περισσοτερων ομαδων δεν ειναι κατι που δεν το συναντουσαμε ακομη και πριν 5-6 χρονια,απλα σημερα το προβλημα
διογκοθηκε και με την οικονομικη κριση .
Φωναζα απο αυτο εδω το βημα αρκετα χρονια πριν οτι με την μορφη που ηταν στημενο το αθλημα ηταν μαθηματικα βεβαιο
οτι θα κατεληγε εδω ανεξαρτητως κρισης.
Μετριουνταν στα δαχτυλα του ενος χεριου οι ομαδες ολων των κατηγοριων που ειχαν σωστη υποδομη οικονομικης πολιτικης.Ελαχιστες ηταν αυτες που ειχαν στις 12αδες τους παικτες γηγενεις.Κανενας δεν ασχολιοταν με τις υποδομες.
Παντα υπηρχαν καποιοι τις περισσοτερες φορες τυχαρπαστοι που υποσχονταν πακτωλους και στο τελος την κοπαναγαν
αφηνοντας πισω τους συντριμια.
Η Επαρχια συνηθως ηταν η χαρα του manager και του παικτη.Υποσχεσεις κατα κανονα ψευτικες και παιδια που καποια στιγμη δεν ειχαν ουτε τα βασικα.
Και ερχομαστε στους παικτες και τους managers. Οι μεν οταν επαιρναν εστω και 5-6 μισθους ηταν ικανοποιημενοι χωρις
να κοιταζουν γυρω τους τι γινεται με αλλους συναδελφους τους οι δε δεν προστατευαν του πελατες τους αποκλειοντας τις ομαδες που δεν ηταν συνεπεις απεναντι στους πελατες τους.
Φαυλος κυκλος σε ενα συστημα που ολοι ηταν ψιλοβολεμενοι και που καθε χρονος που περνουσε κατερεε.
Ο ΒΙΑΣΜΟΣ λοιπον δεν ξεκινησε τωρα απλα τωρα βιαστηκαν και καποιοι που δεν το περιμεναν και τους κακοφανηκε.

Συμφωνω απολυτα σε ολα μαζι σου, μην νομισεις και εμενα γραφικο με λενε οταν τα επισημαινω αυτα, ισως γιατι καποιοι ξεβολευονται απο τετοιες αποψεις...
basketall
QUOTE (stantz @ May 27 2012, 20:03 ) *
Για να δουμε πως θα κινηθουν και φετος οι 14 ομαδες της Α2... blove.gif


stantz oi omades fetos 8a kini8oun parea me to komma ton DEN PLIRONO DEN PLIRONO kai to grafo ayto gia na to kseroun oloi gia na mhn bgoun pali tetoio kairo kai lene oti den gnorizan

Milisa me proedrara tis katigorias OXI ASTEIA kai mou to eipe kai mou epesan ta aytia pou to akouga apo ayton .
stantz
QUOTE(basketall @ Jun 14 2012, 20:50 ) *
stantz oi omades fetos 8a kini8oun parea me to komma ton DEN PLIRONO DEN PLIRONO kai to grafo ayto gia na to kseroun oloi gia na mhn bgoun pali tetoio kairo kai lene oti den gnorizan

Milisa me proedrara tis katigorias OXI ASTEIA kai mou to eipe kai mou epesan ta aytia pou to akouga apo ayton .

Χαχαχα πολυ σωστος!!! smiley.gif

Με τετοιες νοοτροπιες απορουμε γιατι εφτασε ως εδω η χωρα.....
basketall
QUOTE (stantz @ Jun 16 2012, 11:55 ) *
Χαχαχα πολυ σωστος!!! smiley.gif

Με τετοιες νοοτροπιες απορουμε γιατι εφτασε ως εδω η χωρα.....


Tora kai sto stoixima tou OPAP paizei ektos apo tous agones skor, akribes skor, protos skorer, POSOUS MIS8OUS 8A PLIROSOUN OI OMADES.
Kai merikes einai 1 pros 300 gia 5 mis8ous kai 1 1000 gia olous
stantz
QUOTE(basketall @ Jun 16 2012, 12:21 ) *
Tora kai sto stoixima tou OPAP paizei ektos apo tous agones skor, akribes skor, protos skorer, POSOUS MIS8OUS 8A PLIROSOUN OI OMADES.
Kai merikes einai 1 pros 300 gia 5 mis8ous kai 1 1000 gia olous

Εν τω μεταξυ υπαρχουν πολλες ομαδες της κατηγοριας που δεν ξερουν καν αν θα αγωνιζονται στο νεο πρωταθλημα... Αλλες με μπατζετ κατω των 60.000 και αλλες που υποσχονται αερα... Ζητημα να ειναι 4-5 οι ομαδες που πραγματικα θα ειναι αξιοπρεπεις και ανταξιες της κατηγοριας την νεα σεζον...
Johnny Shooter
Όταν τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών και ειδικότερα των Εθνικών κατηγοριών ξεκινούν κάθε χρόνο χωρίς σαφές νομικό πλαίσιο, είναι λογικό ο κάθε "παραγοντάρας" να τάζει ότι θέλει και στο τέλος να μην δίνει λογαριασμό σε ΚΑΝΕΝΑΝ...

Πρέπει να ξεκαθαριστεί κάποια στιγμή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ποια πρωταθλήματα είναι ερασιτεχνικά και ποια επαγγελματικά...

Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό το μπάχαλο, σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα άκουγες για μπάτζετ εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ (το τι πληρωνόταν στο τέλος είναι... άλλου παπά Ευαγγέλιο...), ενώ σε επαγγελματικά πρωταθλήματα ξεκινούν τη χρονιά (ξανά και ξανά) σωματεία (με "παραγοντάρες") που χρωστάνε στους ΠΑΝΤΕΣ... και όταν τα πράγματα φτάνουν στο "μη παρέκει" ρίχνουν την ομάδα μια, δυο ή και παραπάνω κατηγορίες λόγο "αδυναμίας" συμμετοχής και όλα καλά...

Αυτή η κατάσταση εξυπηρετεί μόνον "λαμόγια" Managers, Απατεώνες Παράγοντες και καιροσκόπους Προπονητές!!!
basketall
Την απόκτηση των Μιχάλη Καμπερίδη και Άρη Κουρέπη ανακοίνωσε ο Φιλαθλητικός, ο οποίος πιστός στην φιλοσοφία του, συνεχίζει να επενδύει σε νέα ταλέντα. Πρόκειται για δύο 18χρονους αθλητές, με όλο το μέλλον μπροστά τους... Αναλυτικά η ανακοίνωση των νεοφώτιστων:

"Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον όπως πάντα, ο Φιλαθλητικός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή φόργουορντ Μιχάλη Καμπερίδη (1994, 2,04) από τον Μανδραϊκό. Επίσης, αποκτήθηκε ο Άρης Κουρέπης (1994, 2,05) από τον Διόνυσο Αμφίκλειας και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν άλλοι τρεις αξιόλογοι έφηβοι".

kai eno oloi psaxnoun ton giovetsi, ton kokoretsi, ton proto skorer pou sto telos 8a afisoun kai apliroto giati ta statistika toy htan gia 26 pontous 20 asist 50 klepsimata kai aytos ebale mono 24 me 19 assist kai 45 klepsimata ALLOI FTIAXNOUN OMADA ME MELLON KAI BLEPSIS GIA KATI KALYTERO kai OXI MONO EPITOPLISTON OMADIKO alla KAI SE ATOMIKO EPIPEDO

PROS TOUS APANTAXOU A2IOTES
stantz
QUOTE(basketall @ Jun 23 2012, 11:49 ) *
Την απόκτηση των Μιχάλη Καμπερίδη και Άρη Κουρέπη ανακοίνωσε ο Φιλαθλητικός, ο οποίος πιστός στην φιλοσοφία του, συνεχίζει να επενδύει σε νέα ταλέντα. Πρόκειται για δύο 18χρονους αθλητές, με όλο το μέλλον μπροστά τους... Αναλυτικά η ανακοίνωση των νεοφώτιστων:

"Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον όπως πάντα, ο Φιλαθλητικός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή φόργουορντ Μιχάλη Καμπερίδη (1994, 2,04) από τον Μανδραϊκό. Επίσης, αποκτήθηκε ο Άρης Κουρέπης (1994, 2,05) από τον Διόνυσο Αμφίκλειας και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν άλλοι τρεις αξιόλογοι έφηβοι".

kai eno oloi psaxnoun ton giovetsi, ton kokoretsi, ton proto skorer pou sto telos 8a afisoun kai apliroto giati ta statistika toy htan gia 26 pontous 20 asist 50 klepsimata kai aytos ebale mono 24 me 19 assist kai 45 klepsimata ALLOI FTIAXNOUN OMADA ME MELLON KAI BLEPSIS GIA KATI KALYTERO kai OXI MONO EPITOPLISTON OMADIKO alla KAI SE ATOMIKO EPIPEDO

PROS TOUS APANTAXOU A2IOTES

O Φιλαθλητικος κανει φανταστικη δουλεια με τους νεαρους και ταλαντουχους παικτες και τα τελευταια χρονια ηρθε η δικαιωση αυτης της υγιους προσπαθειας. Ετσι ολες οι ομαδες οφειλουν να προωθουν τα ταλεντα και οχι να τα χαντακωνουν επειδη θελουν να εξυπηρετησουν τα μικροσυμφεροντα τους...
gspara
QUOTE (stantz @ Jun 23 2012, 13:15 ) *
O Φιλαθλητικος κανει φανταστικη δουλεια με τους νεαρους και ταλαντουχους παικτες και τα τελευταια χρονια ηρθε η δικαιωση αυτης της υγιους προσπαθειας. Ετσι ολες οι ομαδες οφειλουν να προωθουν τα ταλεντα και οχι να τα χαντακωνουν επειδη θελουν να εξυπηρετησουν τα μικροσυμφεροντα τους...

Σωστα.Και εγω σαν ουδετερος κολλησα με Φιλαθλητικο και πηγα σε αρκετους αγωνες.Ομορφο μπασκετ απο την νεανικοτατη dream team!Πιστευω οπως ειναι η ομαδα με 2 ξενους στεκεται ανετα και Α1!!!
tommie1983
QUOTE (Johnny Shooter @ Jun 17 2012, 18:53 ) *
Όταν τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών και ειδικότερα των Εθνικών κατηγοριών ξεκινούν κάθε χρόνο χωρίς σαφές νομικό πλαίσιο, είναι λογικό ο κάθε "παραγοντάρας" να τάζει ότι θέλει και στο τέλος να μην δίνει λογαριασμό σε ΚΑΝΕΝΑΝ...

Πρέπει να ξεκαθαριστεί κάποια στιγμή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ποια πρωταθλήματα είναι ερασιτεχνικά και ποια επαγγελματικά...

Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό το μπάχαλο, σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα άκουγες για μπάτζετ εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ (το τι πληρωνόταν στο τέλος είναι... άλλου παπά Ευαγγέλιο...), ενώ σε επαγγελματικά πρωταθλήματα ξεκινούν τη χρονιά (ξανά και ξανά) σωματεία (με "παραγοντάρες") που χρωστάνε στους ΠΑΝΤΕΣ... και όταν τα πράγματα φτάνουν στο "μη παρέκει" ρίχνουν την ομάδα μια, δυο ή και παραπάνω κατηγορίες λόγο "αδυναμίας" συμμετοχής και όλα καλά...

Αυτή η κατάσταση εξυπηρετεί μόνον "λαμόγια" Managers, Απατεώνες Παράγοντες και καιροσκόπους Προπονητές!!!

Φίλε μου τα είπες όλα.Με αυτό το μπάχαλο ιστορικές ομάδες έχουν εξαφανιστεί από τον χάρτη και άλλες,με πρωταθλήματα και αυτοκρατορίες,τις κρατάνε για να τις κρατήσουνε.Αυτό που έγινε φέτος στην Α1,με συμμετοχή 13 ομάδων,το Μαρούσι με το εφηβικό και 4-5 αδιάφορους τα δείχνει όλα.Ξεφτίλα για ένα πρωτάθλημα που κάποτε ήταν το καλύτερο της Ευρώπης και που στην τελευταία ομάδα έπαιζαν ο Φορντ,ο Ουίγκινς και πολλοί ακόμα...
gspara
Φοβερη κινηση απο την Κηφισια με την αποκτηση του Καραμπουλα!!
Η ΑΕΝΚ κρατησε το μεγαλυτερο μερος του βασικοιυ της κορμου,ενισχυθηκε στους ψηλους με την αποκτηση του Μουρικη απο το Ψυχικο και φορτσαρει για Α1.
gratipa1929
Στο Παγκράτι έμεινε και τυπικά ο κόουτς της περσινής συγκλονιστικής ανατροπής, ο Δημήτρης Λιόγας. Από το περσινό ρόστερ πολύ κοντά στην ανανέωση είναι οι Κουτρούλιας και Βιδάλης, ενώ τα τυπικά μένουν για τις 2 πρώτες μεταγραφές μας, τον Φώτη Βασιλόπουλο από την ΑΕΚ και τον Κώστα Τζιάλλα από τον Ίκαρο Καλλιθέας.
gratipa1929
Έως τη Δευτέρα αναμένεται να έχουμε ουσιαστικές εξελίξεις στις μεταγραφές και τις ανανεώσεις του Παγκρατίου.
gratipa1929
Πολύ κοντά στην ανανέωση και ο Ράπτης ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Δήμο Φωτίου.
gratipa1929
Υπέγραψε και τυπικά ο Φώτης Βασιλόπουλος στο Παγκράτι. Δυνατό ξεκίνημα στις μεταγραφές με έναν από τους 2-3 καλύτερους πλέι μέικερ της Α2!!! 77.gif
gspara
QUOTE (gratipa1929 @ Aug 19 2012, 21:48 ) *
Υπέγραψε και τυπικά ο Φώτης Βασιλόπουλος στο Παγκράτι. Δυνατό ξεκίνημα στις μεταγραφές με έναν από τους 2-3 καλύτερους πλέι μέικερ της Α2!!! 77.gif

Παιχτρωνι μεγαλο ο Φωτης.Πολυ καλος και ο Φωτιου για αντι-Δημακος.Πολυ σημαντικο που μενει σχεδον ιδιος ι βασικος κορμος.
Αντε να κινηθει και καμμια αλλη ομαδα γιατι μεχρι τωρα η Αγια Παρασκευη ειχε σαρωσει τα παντα.
gratipa1929
QUOTE (gspara @ Aug 19 2012, 23:47 ) *
Παιχτρωνι μεγαλο ο Φωτης.Πολυ καλος και ο Φωτιου για αντι-Δημακος.Πολυ σημαντικο που μενει σχεδον ιδιος ι βασικος κορμος.
Αντε να κινηθει και καμμια αλλη ομαδα γιατι μεχρι τωρα η Αγια Παρασκευη ειχε σαρωσει τα παντα.

Όντως Αγία Παρασκευή και Νέα Κηφισιά πρωταγωνίστησαν στις μεταγραφές μέχρι στιγμής και φαντάζουν φαβορί. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να τρέξουμε λίγο στις μεταγραφές να καλύψουμε το χαμένο έδαφος χρονικά.
gratipa1929
Μήπως γνωρίζει κανείς για ποιό λόγο η ιστοσελίδα www.galanissportsdata.com είναι κατεβασμένη?

Φέτος θα υπάρχει στατιστική κάλυψη της Α2 όπως τις προηγούμενες χρονιές?

bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif
nestoras kommatos
Ο Αίολος Τρικάλων συμφώνησε με τον 19χρονο πλέι-μέικερ Θοδωρή Τσιλούλη που πέρσι έπαιζε στο Περιστέρι και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ολύμπια Λάρισας και Φοίνικα Λάρισας, καθώς και με τις μικρές εθνικές μέχρι και την Εφήβων.

Γενικά ο Αίολος έχει προχωρήσει σε σημαντικές ανανεώσεις έμπειρων παικτών, κράτησε και τον Τζήμα στον πάγκο και λογικά δε θα έχει πρόβλημα στην παραμονή του στην κατηγορία (τουλάχιστον).
gratipa1929
Πολύ κοντά ο Κερασοβίτης στο Παγκράτι ως αντικαταστάτης του Βιδάλη. Εξαιρετική κίνηση με έναν σκληρό, πολύπειρο και πολύ καλό αμυντικό παίκτη, ο οποίος θα συμπληρώνει πλήρως τον Βασιλόπουλο (που είναι σκόρερ) στον άσο.

Επίσης υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ρήγα Παπαργυρόπουλο από τον Ίκαρο Καλλιθέας, ο οποίος αν δεν συνεχίσει σε ομάδα της Α1 θα έρθει σε εμάς. Ακόμα μία πολύ καλή περίπτωση ταλαντούχου, έμπειρου και εξαιρετικού αμυντικού παίκτη.

Τέλος τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσουν και τυπικά οι Κουτρούλιας και Ράπτης από πέρυσι και ο Δήμος Φωτίου μαζί με τον Κώστα Τζιάλλα.

Δηλαδή με πιθανή θετική ολοκλήρωση των πρώτων μεταγραφών και ανανεώσεων το ρόστερ θα είναι κάπως έτσι:

1 - Φ.Βασιλόπουλος, Κερασοβίτης
2 - Φωτίου
3 - Παπαργυρόπουλος
4 - Ράπτης, Τζιάλλας
5 - Κουτρούλιας

Και κατά τη γνώμη μου το μόνο που θα απομένει για την ολοκλήρωση του ρόστερ θα είναι 2 ακόμη βασικοί (βαρύ πεντάρι και σκόρερ που θα αγωνίζεται στο 2 και στο 3) και οι 3-4 νεαροί. Μου αρέσει η ομάδα φέτος.
leonkalf
Αν κάνει αυτές τις κινήσεις το Παγκράτι θα είναι πολύ δυνατό! Φαίνεται ωραίο roster...

wos_sport5.gif
gspara
QUOTE (gratipa1929 @ Aug 24 2012, 09:50 ) *
Πολύ κοντά ο Κερασοβίτης στο Παγκράτι ως αντικαταστάτης του Βιδάλη. Εξαιρετική κίνηση με έναν σκληρό, πολύπειρο και πολύ καλό αμυντικό παίκτη, ο οποίος θα συμπληρώνει πλήρως τον Βασιλόπουλο (που είναι σκόρερ) στον άσο.

Επίσης υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ρήγα Παπαργυρόπουλο από τον Ίκαρο Καλλιθέας, ο οποίος αν δεν συνεχίσει σε ομάδα της Α1 θα έρθει σε εμάς. Ακόμα μία πολύ καλή περίπτωση ταλαντούχου, έμπειρου και εξαιρετικού αμυντικού παίκτη.

Τέλος τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσουν και τυπικά οι Κουτρούλιας και Ράπτης από πέρυσι και ο Δήμος Φωτίου μαζί με τον Κώστα Τζιάλλα.

Δηλαδή με πιθανή θετική ολοκλήρωση των πρώτων μεταγραφών και ανανεώσεων το ρόστερ θα είναι κάπως έτσι:

1 - Φ.Βασιλόπουλος, Κερασοβίτης
2 - Φωτίου
3 - Παπαργυρόπουλος
4 - Ράπτης, Τζιάλλας
5 - Κουτρούλιας

Και κατά τη γνώμη μου το μόνο που θα απομένει για την ολοκλήρωση του ρόστερ θα είναι 2 ακόμη βασικοί (βαρύ πεντάρι και σκόρερ που θα αγωνίζεται στο 2 και στο 3) και οι 3-4 νεαροί. Μου αρέσει η ομάδα φέτος.

Φιλε gratipa1929 εχω την εντυπωση οτι αν παρει Παπαργυροπουλο δεν παιρνει αλλο ψηλο.Ο Ρηγας και στον Ικαρο περισσοτερο 4αρι επαιζε ενω και ο Τζιαλλας ειναι 5αρι.
Σιγουρα θα χρειαστει 2αρι(α) καθως ο Φωτιου πιο πολυ 3αρι παιζει.Σιγουρα παντως οι κινησεις ειναι σουπερ και δημιουργουν αισιοδοξια οτι η ομαδα παει για ανοδο.
gratipa1929
QUOTE (gspara @ Aug 24 2012, 13:32 ) *
Φιλε gratipa1929 εχω την εντυπωση οτι αν παρει Παπαργυροπουλο δεν παιρνει αλλο ψηλο.Ο Ρηγας και στον Ικαρο περισσοτερο 4αρι επαιζε ενω και ο Τζιαλλας ειναι 5αρι.
Σιγουρα θα χρειαστει 2αρι(α) καθως ο Φωτιου πιο πολυ 3αρι παιζει.Σιγουρα παντως οι κινησεις ειναι σουπερ και δημιουργουν αισιοδοξια οτι η ομαδα παει για ανοδο.

A δεν το ήξερα αυτό, σε εμάς αγωνιζόταν στο 3 κατά κύριο λόγο, σε ευχαριστώ για την διόρθωση. Ο Τζιάλλας όντως είναι πεντάρι αλλά είχε ακουστεί πριν 3-4 εβδομάδες όταν παίχτηκε πρώτη φορά το όνομά του ότι ο Λιόγας τον προορίζει και για 4 σε βαρύ σχήμα και ότι ψάχνει για ένα ακόμη ψηλό και βαρύ πεντάρι.

Όντως και εγώ είμαι αισιόδοξος για αξιόλογη παρουσία και διεκδίκηση ανόδου φέτος (κακά τα ψέματα φέτος είναι η μεγάλη ευκαιρία μας, για πολλούς λόγους) αλλά πιστεύω πρώτα πρέπει να σκεφτόμαστε την γρήγορη παραμονή για να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα όπως πέρυσι, καθώς τότε οι υψηλές προσδοκίες σε συνδυασμό με τα ατυχή αποτελέσματα στην αρχή της χρονιάς δημιούργησαν τριβές στην ομάδα και τελικά αντί για άνοδο σωθήκαμε στο τσακ από θαύμα. Ένας άλλος πολύ σημαντικός λόγος που προσωπικά αισθάνομαι ασφάλεια και αισιοδοξία για την πορεία της ομάδας μας είναι ο Λιόγας. Κατά τη γνώμη μου ένας από τους καλύτερους προπονητές της Α2.
gspara
QUOTE (gratipa1929 @ Aug 24 2012, 14:17 ) *
A δεν το ήξερα αυτό, σε εμάς αγωνιζόταν στο 3 κατά κύριο λόγο, σε ευχαριστώ για την διόρθωση. Ο Τζιάλλας όντως είναι πεντάρι αλλά είχε ακουστεί πριν 3-4 εβδομάδες όταν παίχτηκε πρώτη φορά το όνομά του ότι ο Λιόγας τον προορίζει και για 4 σε βαρύ σχήμα και ότι ψάχνει για ένα ακόμη ψηλό και βαρύ πεντάρι.

Όντως και εγώ είμαι αισιόδοξος για αξιόλογη παρουσία και διεκδίκηση ανόδου φέτος (κακά τα ψέματα φέτος είναι η μεγάλη ευκαιρία μας, για πολλούς λόγους) αλλά πιστεύω πρώτα πρέπει να σκεφτόμαστε την γρήγορη παραμονή για να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα όπως πέρυσι, καθώς τότε οι υψηλές προσδοκίες σε συνδυασμό με τα ατυχή αποτελέσματα στην αρχή της χρονιάς δημιούργησαν τριβές στην ομάδα και τελικά αντί για άνοδο σωθήκαμε στο τσακ από θαύμα. Ένας άλλος πολύ σημαντικός λόγος που προσωπικά αισθάνομαι ασφάλεια και αισιοδοξία για την πορεία της ομάδας μας είναι ο Λιόγας. Κατά τη γνώμη μου ένας από τους καλύτερους προπονητές της Α2.

Εννοειται περιμενω ενημερωση οταν μαθεις για τα Μαστρογιαννεια.Αγαπημενο τουρνουα,το παρακολουθω ανελλιπως.Μακαρι οι αλλες 3 ομαδες να ειναι Αγια,ΑΕΝΚ Και Φιλαθλητικος
gratipa1929
QUOTE (gspara @ Aug 24 2012, 15:29 ) *
Εννοειται περιμενω ενημερωση οταν μαθεις για τα Μαστρογιαννεια.Αγαπημενο τουρνουα,το παρακολουθω ανελλιπως.Μακαρι οι αλλες 3 ομαδες να ειναι Αγια,ΑΕΝΚ Και Φιλαθλητικος

Και εγώ είμαι παρών ανελλιπώς κάθε χρόνο, πολύ ωραίο τουρνουά και εξαιρετικό τεστ για τις ομάδες, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων κάθε χρόνο. Όντως θα είναι φοβερά ντέρμπι με τις συγκεκριμένες ομάδες!!! Μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί κάτι, θα ποστάρω άμεσα όταν μάθω λεπτομέρειες, ημερομηνίες ή ομάδες.

Εν τω μεταξύ σήμερα πραγματοποιήσαμε την δεύτερη μεταγραφή μας, αποκτώντας τον Βαγγέλη Σακελλαρίου (μένει μόνο η υπογραφή για την επίσημη ανακοίνωση). Πέρυσι αγωνίστηκε στην Α1 με το Μαρούσι και η θέση του είναι κατά κύριο λόγο το 2, όπου χρειαζόμασταν έτσι και αλλιώς ενίσχυση. Μου άρεσε πάντα αυτός ο παίκτης, από νεαρός που ήταν σε εμάς πριν 4 χρόνια και ακόμη περισσότερο πέρυσι σε ορισμένους αγώνες του Αμαρουσίου που παρακολούθησα.
gspara
Πολυ κοντα στην αποκτηση του Σακη Καρυδα οι Ικαροι Σερρων!!!
gratipa1929
QUOTE (gspara @ Sep 22 2012, 00:18 ) *
Πολυ κοντα στην αποκτηση του Σακη Καρυδα οι Ικαροι Σερρων!!!

Τεράστια μεταγραφή το άκουσα χθες. Αυτός δεν είχε κλείσει στον ΠΑΟΚ τελικά???
gspara
QUOTE (gratipa1929 @ Sep 22 2012, 11:11 ) *
Τεράστια μεταγραφή το άκουσα χθες. Αυτός δεν είχε κλείσει στον ΠΑΟΚ τελικά???

Kαλα λες.Θυμαμαι πριν καιρο το ειχα διαβασει.Τελικα δεν θα τα βρηκαν.
Παιζατε σημερα το πρωι με Περαμα στο Μετς.Εμαθες τιποτα φρεσκο?
gratipa1929
QUOTE (gspara @ Sep 22 2012, 13:11 ) *
Kαλα λες.Θυμαμαι πριν καιρο το ειχα διαβασει.Τελικα δεν θα τα βρηκαν.
Παιζατε σημερα το πρωι με Περαμα στο Μετς.Εμαθες τιποτα φρεσκο?

Ναι το έμαθα χθες, κυρίως προπονητικού χαρακτήρα είναι και λογικά δεν κρατήθηκε σκορ. Σήμερα τυχαίνει να λείπω εκτός Αθήνας και δεν μπόρεσα να το παρακολουθήσω για να πω περισσότερες λεπτομέρειες.

Χθες σε φιλικό κερδίσαμε τον Δούκα χωρίς να κρατηθεί σκορ (95-90 πρέπει να ήρθε αν μέτρησα σωστά), με την ομάδα μας να ξεκινάει βασική πεντάδα Βασιλόπουλος-Γεώργαρος-Φωτίου-Σκλάβος-Κουτρούλιας. Ο Σκλάβος ακριβώς όπως τον περίμενα, μια κλάση πάνω από όλους τους παίκτες της Α2 και με τρομερή σωματική διάπλαση. Ο Κουτρούλιας εμφανώς βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι, πολύπειρος και φαίνεται στο παρκέ, μάλλον θα πιάσει τα υψηλά στάνταρ των προηγούμενων ετών, ο Φωτίου καλή εμφάνιση παρά κάποια βεβιασμένα σουτ. Αυτοί που ξεχώρισαν και μου έκαναν εντύπωση ήταν ο Γεώργαρος, ο οποίος εξέπληξε με την απόδοσή του οργανωτικά και επιθετικά και ο νεαρός Δρακόπουλος. Κακή εμφάνιση αμυντικά, καλή στην επίθεση. Οι 2 βασικοί κοινοτικοί δεν αγωνίστηκαν, ενσωματώνονται την ερχόμενη εβδομάδα (δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματά τους), όπως και ο Σίννης, ο οποίος δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη στις προπονήσεις.
gspara
O Σιννης ειναι ο πιο σκληροτραχηλος αμυντικος που εχω δει.Δεν καταλαβαινει απο αντιπαλους.Δεν μπορω να σκεφτω καποιον καλυτερο στο συγκεκριμενο κομματι.
gratipa1929
QUOTE (gspara @ Sep 22 2012, 15:27 ) *
O Σιννης ειναι ο πιο σκληροτραχηλος αμυντικος που εχω δει.Δεν καταλαβαινει απο αντιπαλους.Δεν μπορω να σκεφτω καποιον καλυτερο στο συγκεκριμενο κομματι.

Λοιπόν ακριβώς αυτό λέω σε πολλούς και αμφιβάλλουν. Κατά την γνώμη μου ο Σίννης είναι με διαφορά ο καλύτερος αμυντικός παίκτης της Α2! Το 100% του χρόνου που αγωνίζεται, κάνει σκυλίσια άμυνα και κάθε φορά μπλοκάρει και εξουδετερώνει τον προσωπικό του αντίπαλο (και όχι μόνο), όποιος και αν είναι, όπως ακριβώς είπες. Πολύτιμος παίκτης για κάθε ομάδα.
gspara
Οι ατυχιες συνεχιζονται για την Κηφισια.Μετα τον σοβαρο τραυματισμο περυσι του Πετροδημοπουλου ηρθε η σειρα του Νικητακη.
Δυο μηνες θα λειψει ο Σαββας.Τεραστιο πληγμα.Τωρα η ΑΕΝΚ ψαχνει αντικαταστατη.
gspara
Ο Π''θεοδωρου δεν χρειαζεται να ψαξει πολυ για αντικαταστατη του Νικητακη.Υπαρχει ετοιμος παιχταρας.ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ!!!
Αντε ρε κοουτς τρελανε μας.Να δουμε λιγο magic και φετος.Αρκει ο Νικολας να ειναι καλα με την υγεια του.
gspara
ΑΕΚ-Φιλαθλητικος 73-67(38-30).
Θεωρητικα η ΑΕΚ παιζει στη Β'.Το ροστερ της ομως ειναι για Α1.Προσωπικα θα το θεωρησω εκπληξη οτιδηποτε αλλο εκτος του 26-0 στο πρωταθλημα.
Ο Φιλαθλητικος το παλεψε αν και βρεθηκε στο -15 στην 4η περιοδο.Μειωσε στους 4 αλλα πεταξε στα σκουπιδια 2 επιθεσεις με βηματα.Ομαδα με τρομακτικες δυνατοτητες που οταν ανεβασει τον βαθμο ετοιμοτητας και βρει ρυθμο θα προσφερει πολυ ομορφο μπασκετ.
Το κακο ειναι οτι θα χασει για μεγαλο διαστημα τον Αλεξη Τσαματο που εγχειρηστηκε πριν 10 μερες.Σημερα απουσιαζαν λογω μικροτραυματισμων και οι Σαμοθρακης,Καμπεριδης.
Εχει και μια δικαστικη διαμαχη με τον Αμυντα για τον Χειλαρη,ο οποιος αγωνιστηκε σημερα κ ηταν καλος.
gspara
Ο Τακιανος εφερε στον ΟΦΗ και τον γνωριμο του Βουκαντινοφ.Εξαιρετικη επιλογη,πολυ καλος επιθετικος.
gspara
Σημαντικοτατη κινηση του Αρκαδικου η αποκτηση του Συγκουνα,ο οποιος ισως προλαβει το ματς με τους Ικαρους.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.