Σημαντικο ματς...στην σκια του ντερμπι...

Σημερα στις 5μμ. ο αγωνας.Χωρις προβληματα οι δυο ομαδες,ενω απο σημερα
θα θεσπιστει και παιδικη κεκριδα στους εντος εδρας αγωνες της Ολυμπιας..

QUOTE
Ανακοίνωση για την θέσπιση παιδικής εξέδρας εξεδωσε η ΚΑΕ Ολύμπια Λάρισας. Αναλυτικά αναφέρεται: "Ένα ακόμα βήμα στην κατεύθυνση της κατάκτησης του υγιούς αθλητισμού κάνει η Ολύμπια - Χάλυβες Καραλή. Διοργανώνει την "Παιδική Κερκίδα", δίνοντας χώρο και δυνατότητα στα παιδιά να έρθουν στο γήπεδο και να δώσουν το δικό τους στίγμα στην πορτοκαλί κερκίδα.

Έτσι, στελέχη της Ολύμπια ΚΑΕ – Χάλυβες Καραλή επισκέφθηκαν χθες το 2ο και 3ο Γυμνάσιο Λάρισας καθώς και το 2ο, 3ο και 6ο Λύκειο Λάρισας, όπου συναντήθηκαν με τα παιδιά και μοίρασαν πεντακόσια δωρεάν εισιτήρια σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Επίσης δωρεάν εισιτήρια διατέθηκαν στα φροντιστήρια D Net (που ανήκουν στη δύναμη των χορηγών της ομάδας).

Όλοι οι μαθητές που θα έρθουν στο γήπεδο για να ενισχύσουν την «παιδική κερκίδα», όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο κι όσοι θα το προμηθευτούν εκεί, θα συγκεντρωθούν στις 4.15 (προσυγκέντρωση) έξω από το γήπεδο της Νεάπολης, όπου θα συναντηθούν με τα παιδιά των ακαδημιών της Ολύμπια, που επίσης συμμετέχουν στην "παιδική κερκίδα" κι όλοι μαζί θα ενισχύσουν την ομάδα στο δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη Θεσσαλονίκης".


Δυσκολο ματσακι για μας,ενω χρειαζομαστε την νικη για να παραμεινουμε
ψηλα στην βαθμολογια..