Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Επικαιρότητα 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
kseplenhs
QUOTE(il postino @ Apr 2 2011, 21:59 ) *
κανεις πλακα εσυ αλλα συνεχιζω !

εχεις καταλαβει οτι δεν εχετε ατοφιο ποιντ που να ειναι σε θεση και ηλικια να βοηθησει την ομαδα να κανει το βημα παραπανω?

μιλάς για μια θέση που υπάρχει ο παπαλουκάς (με την όποια καριέρα πίσω του ),ο καλύτερος παίχτης του 2010 και ο σπανούλης

και μου λες πως δεν υπάρχει αυτός που θα κάνει το βήμα παραπάνω...

ε καλά λέω πως ένας καλαιτζής θα μας σώσει
ββββ
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΟΣ;;;;;;;
il postino
QUOTE(rankin @ Apr 2 2011, 22:08 ) *
Αυτή τη στιγμή με τον Μίλος να βάζει εμπλαστρα στη μέση του και τον Σπανούλη να έχει αγοράσει τη μπάλα για το σπίτι του, αυτό που λες ισχύει

Ο υγιής Μίλος με την μπάλα στα χέρια είναι ο "ορισμός" του ατόφιου ποιντ γκαρντ, όπως έχουν αποφανθεί τα τελευταία 2 χρόνια 3 διαφορετικές ψηφοφορίες που τον ανέδειξαν κορυφαίο ποιντ σε 3 διαφορετικές διοργανώσεις... (ευρωλίγκα-ευρωμπάσκετ-μουντομπασκετ)

Την ικανότητα του Μιλος στην οργάνωση και την ασσιστ, δεν την έχει κανένας άλλος άσσος στην ευρώπη αυτή τη στιγμή

δεν περιμενω ρε ρανκιν να δω τον αλλον στα σχοινια (ή στα πανηγυρια) για να τον "κρινω". η διαρκεια μετραει. δεν κρινω λοιπον απο φετος που εχει τα προβληματα του το παιδι.

τοσο επιπολαιο, εγωιστη και αθλιο αμυντικο ποιντ δεν εχει καμια μεγαλη ομαδα στην ευρωπη και το τι λενε οι ψηφοφοριες δε μου λεει τιποτα.η ουσια σε αυτο το επιπεδο ειναι τι πραγματικα προσφερεις και αν αυτο αρκει για να παρεις τιτλους και οχι τι αρεσει στον κοσμο.

τελοσπαντων, διαφωνουμε καθετα και κατακορυφα αλλα οκ.

QUOTE(kseplenhs @ Apr 2 2011, 22:10 ) *
μιλάς για μια θέση που υπάρχει ο παπαλουκάς (με την όποια καριέρα πίσω του ),ο καλύτερος παίχτης του 2010 και ο σπανούλης

δε συνηθιζω τις κακιες οταν ο αντιπαλος ειναι κατω, αλλα εσυ με προκαλεις μου φαινεται rolleyes.gif

Flash
QUOTE(kseplenhs @ Apr 2 2011, 20:10 ) *

Βασικά ήταν προσεκτικός σε αυτό που έγραψε. Μίλησε για "ατόφιο πόιντ" (πετώντας έξω το Σπανούλη) και για "ηλικία" (πετώντας έξω τον Παπαλουκά). Ε, μένει ο Μίλος για τον οποίο ο il postino απλά δεν αποδέχεται τη συνεισφόρα του (εγώ πάλι τον ήθελα εύκολα στον ΠΑΟ).
kseplenhs
τι άλλο να πεις?Εχει και άλλα το μενού?
μηδένισες όλα τα ποιντ γκαρντ του ολυμπιακού,έβγαλες τον (φλιν)Στοουνρουκ 4αρι διαγαλαξιακού επιπέδου.Καλά είναι για σαββατόβραδο.Την ακούσαμε όμορφα...

Απο βδομάδα τα υπόλοιπα
il postino
QUOTE(Flash @ Apr 2 2011, 22:25 ) *
Βασικά ήταν προσεκτικός σε αυτό που έγραψε. Μίλησε για "ατόφιο πόιντ" (πετώντας έξω το Σπανούλη) και για "ηλικία" (πετώντας έξω τον Παπαλουκά). Ε, μένει ο Μίλος για τον οποίο ο il postino απλά δεν αποδέχεται τη συνεισφόρα του (εγώ πάλι τον ήθελα εύκολα στον ΠΑΟ).

και εγω θα τον ηθελα αλλα οχι ετσι!! το χω γραψει αλλωστε, μου αρεσει ο τυπος αλλα ο τροπος που παιζει ειναι απαραδεκτος.
rankin
QUOTE(il postino @ Apr 2 2011, 22:22 ) *
τοσο επιπολαιο, εγωιστη και αθλιο αμυντικο ποιντ δεν εχει καμια μεγαλη ομαδα στην ευρωπη

Ο Γιασικεβίτσιους πόσο διαφέρει από τον Μίλος;;;;;
Επιπολαιος, είναι
Εγωιστής, είναι
άθλιος αμυντικός, είναι

Και συμπληρώνω ότι και μεγάλος παίχτης είναι.... (και ο ένας και ο άλλος)

Δε νομίζω ότι το πρόβλημα του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή είναι ο Μίλος
Μάλλον πρόβλημα είναι (πέραν του τραυματισμού του) το πως θα μπορέσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού να εξαρτηθεί περισσότερο απο τον Μίλος, απο ότι απο τον Σπανούλη...
Αυτό ήταν ένα στοίχημα απο την αρχή της χρονιάς, που για την ώρα χάνεται

KingCrimson
Xιλιοηπομενο και πιο πανω οτι το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το εχει ο Ιβκοβιτς..
Ο Τεοντοσιτς φετος με αυτο που επαιξε απεχει απο το να θεωρηθει play maker, o Σπαν παλι καθε αλλο παρα play mαker μπορει να θεωρηθει, ο συνδιασμος και των 2 απεναντι σε μια σοβαρη ομαδα (που τουλαχιστο ξερει το ταβανι της...οπως ειχε γραψει και καποιος αλλος), φεραν το συγκεκριμενο αποτελεσμα.
Δε ξερω αν απλα ενας παικτης στιλ ΔΔ θα εκανε τη διαφορα για τον Ολυμπιακο, καθως και ο ΔΔ ειναι γεννημα της νοοτροπιας του Ομπραντοβιτς (σπλιτ αουτ ακομα και αν μεινεις φατσα με το καλαθι...) και προφανως και πολλων αλλων παραγοντων μεσα στην ομαδα του Παο (πχ Μπατιστ, που παιζουν και 5 χρονια μαζι πλεον..), που εχουν ως αποτελεσμα να βλεπουμε αυτη την αποδοση φετος!
Ασε που καποια στιγμη μπορει να γινουν πιο αυστηροι και οι κανονισμοι στην Ευρωπη και το στιλακι με αγκωνιες και τρικλοποδιες και κλωτσομπουνιδι να μη περναει πια..και να παει χαμενη και η επενδυση 69.gif
il postino
QUOTE(rankin @ Apr 2 2011, 22:34 ) *
Ο Γιασικεβίτσιους πόσο διαφέρει από τον Μίλος;;;;;
Επιπολαιος, είναι
Εγωιστής, είναι
άθλιος αμυντικός, είναι

Και συμπληρώνω ότι και μεγάλος παίχτης είναι.... (και ο ένας και ο άλλος)

Δε νομίζω ότι το πρόβλημα του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή είναι ο Μίλος
Μάλλον πρόβλημα είναι (πέραν του τραυματισμού του) το πως θα μπορέσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού να εξαρτηθεί περισσότερο απο τον Μίλος, απο ότι απο τον Σπανούλη...
Αυτό ήταν ένα στοίχημα απο την αρχή της χρονιάς, που για την ώρα χάνεται

4 ευρωλιγκες , κατι πρωταθληματα, κατι κυπελλα και καποιους τονους μπασκετ!μεγαλος παικτης ο ενας και ο αλλος? ισα και ομοια?
duncan21
QUOTE(il postino @ Apr 2 2011, 22:46 ) *
4 ευρωλιγκες , κατι πρωταθληματα, κατι κυπελλα και καποιους τονους μπασκετ!μεγαλος παικτης ο ενας και ο αλλος? ισα και ομοια?

Τι ειχε κανει ο Σαρας στα 23 του?
il postino
QUOTE(duncan21 @ Apr 2 2011, 22:48 ) *
Τι ειχε κανει ο Σαρας στα 23 του?

βαζεις στοιχημα το σπιτι σου οτι ο μιλος στα 35 θα χει πετυχει ο,τι ο σαρας!!
lamar
QUOTE(il postino @ Apr 2 2011, 22:46 ) *

Παλι τα ιδια? Τωρα θα ερθει καποιος και θα πει.

Ναι, αλλα στην ηλικια του Μιλος ο Σαρας οτι ειχε τελειωσει απο το μεριλαντ και επαιζε στην Ολυμπια Ολιμπλιανς, κεριδζοντας ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ κυπελλο Σλοβενιας ενω ο αλλος που δεν αξιζει εχει παρει διακρισεις που ο Σαρας στα 21-22 του ετρωγε μπεργκερ στο Μεριλαντ και τα ονειρευοταν!!!

Τρομερη συγκριση, ενος 35χρονου με εναν 24χρονο!!!
il postino
QUOTE(lamar @ Apr 2 2011, 22:51 ) *

Ναι, αλλα στην ηλικια του Μιλος ο Σαρας οτι ειχε τελειωσει απο το μεριλαντ και επαιζε στην Ολυμπια Ολιμπλιανς, κεριδζοντας ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ κυπελλο Σλοβενιας ενω ο αλλος που δεν αξιζει εχει παρει διακρισεις που ο Σαρας στα 21-22 του ετρωγε μπεργκερ στο Μεριλαντ και τα ονειρευοταν!!!

δεν την εκανα εγω τη συγκριση φιλε λαμαρ.
KingCrimson
QUOTE(lamar @ Apr 2 2011, 22:51 ) *

αλλο θελει να πει ο ανθρωπος...οτι λεμε καποιο μεγαλο παικτη οταν το χει αποδειξει με τη συνολικη του καριερα, οχι επειδη κανει νο-λουκ πασες!
lamar
QUOTE(KingCrimson @ Apr 2 2011, 22:56 ) *
αλλο θελει να πει ο ανθρωπος...οτι λεμε καποιο μεγαλο παικτη οταν το χει αποδειξει με τη συνολικη του καριερα, οχι επειδη κανει νο-λουκ πασες!

Δηλαδη ο Τεοντοσιτς δεν εχει αποδειξει με την εως τωρα καριερα του οτι ειναι μεγαλος παικτης? Εσυ δηλαδη μονο no look πασες βλεπεις?

Γιατι εγω εχω δει οτι ειναι μεσα στο τοπ 5 των Ευρωπαιων παικτων σε ολες τις διοργανωσεις εδω και δυο χρονια, δηλαδη μολις απο τα 22 του.
duncan21
QUOTE(il postino @ Apr 2 2011, 22:50 ) *
βαζεις στοιχημα το σπιτι σου οτι ο μιλος στα 35 θα χει πετυχει ο,τι ο σαρας!!

Προφανως οχι!Επισης το να συνεχισουμε τη κουβεντα αντιπαραθετικα δεν εχει κανενα νοημα.Εγραψες καποια αγωνιστικα χαρακτηριστικα του Μιλος λεγοντας οτι δεν εχεις ξαναδεις παρομοιο ποιντ κι αποθεωνεις εμμεσως το Σαρας(αναφεροντας τις διακρισεις του) ο οποιος μεσουρανουσε στο ευρωπαικο μπασκετ εχοντας ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα στο παιχνιδι του.Λιγο αντιφατικο δεν ειναι?
KingCrimson
QUOTE(lamar @ Apr 2 2011, 22:59 ) *
Δηλαδη ο Τεοντοσιτς δεν εχει αποδειξει με την εως τωρα καριερα του οτι ειναι μεγαλος παικτης? Εσυ δηλαδη μονο no look πασες βλεπεις?

Γιατι εγω εχω δει οτι ειναι μεσα στο τοπ 5 των Ευρωπαιων παικτων σε ολες τις διοργανωσεις εδω και δυο χρονια, δηλαδη μολις απο τα 22 του.

Για μενα αυτο ειναι το προβλημα του, οτι και αυτος θεωρει τον εαυτο του μεγαλο παικτη.
Αν ειχε το μυαλο του μονο στην ομαδα μεσα στον αγωνα, ισως τωρα να μιλουσαμε για μεγαλο παικτη παρα τις οποιες αδυναμιες του
rankin
QUOTE(duncan21 @ Apr 2 2011, 22:59 ) *
Προφανως οχι!Επισης το να συνεχισουμε τη κουβεντα αντιπαραθετικα δεν εχει κανενα νοημα.Εγραψες καποια αγωνιστικα χαρακτηριστικα του Μιλος λεγοντας οτι δεν εχεις ξαναδεις παρομοιο ποιντ κι αμεσως αποθεωνεις εμμεσως το Σαρας(αναφεροντας τις διακρισεις του) ο οποιος μεσουρανουσε στο ευρωπαικο μπασκετ εχοντας ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα στο παιχνιδι του.Λιγο αντιφατικο δεν ειναι?

Έτσι ακριβώς..

παρόλα αυτά και πάλι συζητάμε για τίτλους και θα αναγκαστώ να φέρω το παράδειγμα του Τάσου Πάντου, που λόγω τίτλων λογικά είναι το μεγαλύτερο δεξί μπακ των τελευταίων 10 χρόνων, στην Ελλάδα....

Εδώ μιλάμε για μπάσκετ και για χαρακτηριστικά του κάθε παίχτη
Ο Λε Μπρον μπορεί να μην πάρει ποτέ δαχτυλίδι στο ΝΒΑ, αυτό σημαίνει κάτι για την αξία του;;;;
il postino
QUOTE(duncan21 @ Apr 2 2011, 22:59 ) *
Προφανως οχι!Επισης το να συνεχισουμε τη κουβεντα αντιπαραθετικα δεν εχει κανενα νοημα.Εγραψες καποια αγωνιστικα χαρακτηριστικα του Μιλος λεγοντας οτι δεν εχεις ξαναδεις παρομοιο ποιντ κι αποθεωνεις εμμεσως το Σαρας(αναφεροντας τις διακρισεις του) ο οποιος μεσουρανουσε στο ευρωπαικο μπασκετ εχοντας ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα στο παιχνιδι του.Λιγο αντιφατικο δεν ειναι?

καθολου αντιφατικο!

το γεγονος οτι τα καταφερε ο σαρας δε σημαινει οτι θα τα καταφερει και ο μιλος. ο σαρας απεδειξε οτι οταν η μπαλα ζυγιζει 10 τονους ειτε θα την κανει γιο γιο και θα τη στειλει συστημενη σε κρισιμο χρονικο σημειο ειτε θα σηκωθει ειτε θα σηκωθει και θα το σταξει!
απο αυτα τα 3 στοιχεια ο μιλος εχει αποδειξει μονο το ενα, οτι απλα θα σηκωθει!!

αλλωστε ο σαρας επαιξε σε μια ομαδα που το στυλ της επετρεπε και με το παραπανω το παιχνιδι του και αναφερομαι στη μακαμπι. τι σχεση εχει το στυλ της μακαμπι με του ολυμπιακου?

εχετε παρασυρθει μου φαινεται απο τα προσωπικα βραβεια των παικτων!

rankin
QUOTE(il postino @ Apr 2 2011, 23:15 ) *
καθολου αντιφατικο!

το γεγονος οτι τα καταφερε ο σαρας δε σημαινει οτι θα τα καταφερει και ο μιλος. ο σαρας απεδειξε οτι οταν η μπαλα ζυγιζει 10 τονους ειτε θα την κανει γιο γιο και θα τη στειλει συστημενη σε κρισιμο χρονικο σημειο ειτε θα σηκωθει ειτε θα σηκωθει και θα το σταξει!
απο αυτα τα 3 στοιχεια ο μιλος εχει αποδειξει μονο το ενα, οτι απλα θα σηκωθει!!

ρώτα τους Ισπανούς για αυτό το τελευταίο
il postino
QUOTE(rankin @ Apr 2 2011, 23:26 ) *
ρώτα τους Ισπανούς για αυτό το τελευταίο

θα ρωτησω τον ιδιο αν τον δω αν ηταν σωστη επιλογη μπροστα στο 4αρι των ισπανων.κατι εχει απαντησει αλλα δε θυμαμαι...

ποιους αλλους να ρωτησω?
lamar
QUOTE(il postino @ Apr 2 2011, 23:27 ) *
θα ρωτησω τον ιδιο αν τον δω αν ηταν σωστη επιλογη μπροστα στο 4αρι των ισπανων.κατι εχει απαντησει αλλα δε θυμαμαι...

ποιους αλλους να ρωτησω?

Και ο Σαρας το ειχε καρφωσει στο ΣΕΦ απο τα δεκα μετρα μετα απο ταιμ αουτ του Ζοτς.

Να ρωτησεις και αυτον, αν ηταν σωστη επιλογη.
επαθα λαστιχο
QUOTE(ββββ @ Apr 2 2011, 22:14 ) *
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΟΣ;;;;;;;

θεος!χαλαρα πρωτια στο "best first post"
duncan21
QUOTE(il postino @ Apr 2 2011, 23:15 ) *
καθολου αντιφατικο!

αλλωστε ο σαρας επαιξε σε μια ομαδα που το στυλ της επετρεπε και με το παραπανω το παιχνιδι του και αναφερομαι στη μακαμπι. τι σχεση εχει το στυλ της μακαμπι με του ολυμπιακου?

εχετε παρασυρθει μου φαινεται απο τα προσωπικα βραβεια των παικτων!

Μη το πας αλλου ρε συ.

τοσο επιπολαιο, εγωιστη και αθλιο αμυντικο ποιντ δεν εχει καμια μεγαλη ομαδα στην ευρωπη και το τι λενε οι ψηφοφοριες δε μου λεει τιποτα.η ουσια σε αυτο το επιπεδο ειναι τι πραγματικα προσφερεις και αν αυτο αρκει για να παρεις τιτλους και οχι τι αρεσει στον κοσμο.

Κι ο ρανκιν σου απαντησε οτι κι ο Σαρας ετσι ηταν.Τωρα το αν θα παρει 5 ευρωλιγκες,5 ευρωμπασκετ,10 πρωταθληματα και κυπελλα ειναι αλλη ιστορια κι εχει χρονια μπροστα του να αποδειξει πραγματα ο Μιλος.Αν και για μενα ειναι ηδη μεγαλος παικτης...
il postino
QUOTE(lamar @ Apr 2 2011, 23:30 ) *
Και ο Σαρας το ειχε καρφωσει στο ΣΕΦ απο τα δεκα μετρα μετα απο ταιμ αουτ του Ζοτς.

Να ρωτησεις και αυτον, αν ηταν σωστη επιλογη.

ποιον αλλον να ρωτησω πες μου!!

αφηστε τις συγκρισεις με το σαρας. εινα μικρος ακομα ο τεοντοσιτς να μπει στην ιδια εξισωση με το λιθουανο.

πρωτα τον συγκρινετε και μετα οταν σας απαντανε λετε "και τι εκανε ο σαρας στα 23?".
lamar
QUOTE(il postino @ Apr 2 2011, 23:34 ) *
ποιον αλλον?

Ειπες θα ρωτησεις τον Τεοντοσιτς αν τον δεις, για το τριποντο με την Ισπανια, αν ηταν σωστη επιλογη. Ρωτα και τον Σαρας για εκεινη την τριπονταρα στο ΣΕΦ.
Anaz
Νομιζω οτι αυτο που θελει να πει ο il post ειναι οτι ο Μιλος για να συμπεριληφθει στην ιδια κατηγορια με τους πραγματικα ΜΕΓΑΛΟΥΣ της Ευρωπης, πρεπει πρωτα να επιδειξει διαρκεια και οτι μπορει να οδηγησει την ομαδα του σε μεγαλες νικες και τιτλους. Εκ των πραγματων στα 23 του χρονια και με ουτε 2 χρονια καριερα ολη κι ολη στην ουσια, δεν θα μπορουσε να το εχει πετυχει αυτο. Οποτε δεν μπορει κ να συγκριθει ακομα με παιχτες οπως ο Σαρας, ο Τεο, ο Σισκα, ο ΔΔ κλπ..
il postino
QUOTE(lamar @ Apr 2 2011, 23:37 ) *
Ειπες θα ρωτησεις τον Τεοντοσιτς αν τον δεις, για το τριποντο με την Ισπανια, αν ηταν σωστη επιλογη. Ρωτα και τον Σαρας για εκεινη την τριπονταρα στο ΣΕΦ.

καταλαβα και σου απαντησα ηδη πιο πανω.

QUOTE(Anaz @ Apr 2 2011, 23:37 ) *
Νομιζω οτι αυτο που θελει να πει ο il post ειναι οτι ο Μιλος για να συμπεριληφθει στην ιδια κατηγορια με τους πραγματικα ΜΕΓΑΛΟΥΣ της Ευρωπης, πρεπει πρωτα να επιδειξει διαρκεια και οτι μπορει να οδηγησει την ομαδα του σε μεγαλες νικες και τιτλους. Εκ των πραγματων στα 23 του χρονια και με ουτε 2 χρονια καριερα ολη κι ολη στην ουσια, δεν θα μπορουσε να το εχει πετυχει αυτο. Οποτε δεν μπορει κ να συγκριθει ακομα με παιχτες οπως ο Σαρας, ο Τεο, ο Σισκα, ο ΔΔ κλπ..

ακριβως.

+ οτι θελω να καταδειξω τον λαθος τροπο που εκμεταλλευεται το σπανιο ταλεντο του.
duncan21
QUOTE(il postino @ Apr 2 2011, 23:34 ) *
ποιον αλλον να ρωτησω πες μου!!

αφηστε τις συγκρισεις με το σαρας. εινα μικρος ακομα ο τεοντοσιτς να μπει στην ιδια εξισωση με το λιθουανο.

πρωτα τον συγκρινετε και μετα οταν σας απαντανε λετε "και τι εκανε ο σαρας στα 23?".

Διαβασε παλι τα ποστ κι αν βρεις συγκριση ουσιαστικη με το Σαρας πες το μου κι εμενα να τη δω.Ο ρανκιν σου ειπε οτι εχει ιδια χαρακτηριστικα κι οτι μπορει κι ο Μιλος να θεωρειται μεγαλος παικτης και συ παρεθεσες τις διακρισεις του Σαρας λες κι εχουν την ιδια ηλικια και μπορουν να συγκριθουν σ' αυτο το τομεα...
il postino
QUOTE(duncan21 @ Apr 2 2011, 23:41 ) *
Διαβασε παλι τα ποστ κι αν βρεις συγκριση ουσιαστικη με το Σαρας πες το μου κι εμενα να τη δω.Ο ρανκιν σου ειπε οτι εχει ιδια χαρακτηριστικα κι οτι μπορει κι ο Μιλος να θεωρειται μεγαλος παικτης και συ παρεθεσες τις διακρισεις του Σαρας λες κι εχουν την ιδια ηλικια και μπορουν να συγκριθουν σ' αυτο το τομεα...

ξερω τι γραφω!
KingCrimson
απλα υπαρχει μια διαχυτη λατρεια απο τους Ολυμπιακους, προς το Τεοντοσιτς, η οποια πραγματικα θεωρω οτι ειναι αδυνατο να απορεει μονο, απο την αγωνιστικη του παρουσια
θελω να πω οτι πχ οι Παναθην. το ΔΔ τον θεωρουν μεγιστο... οκ θεος ο ΔΔ, τοσα χρονια τα χει δωσει ολα για την ομαδα, αλλα και ο Τεοντοσιτς... ιδια μεταχειριση? γιατι?
Anaz
QUOTE(duncan21 @ Apr 2 2011, 23:41 ) *
Ρε συ ο Σαρας ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ οτι ειναι μεγαλος παιχτης, ακριβως γιατι παρα τα οποια αγωνιστικα μειονεκτηματα του, ηταν εκει οταν η μπαλα εκαιγε και οδηγησε την ομαδα του σε τιτλους.
ΟΤΑΝ το κανει κι αυτο ο Μιλος, οταν δηλαδη δειξει οτι παρα τα μειονεκτηματα του που αφορουν την ανυπαρκτη αμυνα του και τον επικινδυνα υπερμετρο εγωισμο του, μπορει να οδηγησει την ομαδα του σε τιτλους και με διαρκεια, ΤΟΤΕ θα μπορει να θεωρηθει και πραγματικα μεγάλος παιχτης ΑΠ'ΟΛΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ δικαιολογημενα μπορει να αμφισβητειται απο οποιονδηποτε για τα παραπανω, και το παραδειγμα του Σαρας να θεωρειται η εξαιρεση, κι οχι ο κανονας..
lamar
QUOTE(KingCrimson @ Apr 2 2011, 23:48 ) *
απλα υπαρχει μια διαχυτη λατρεια απο τους Ολυμπιακους προς το Τεοντοσιτς, η οποια πραγματικα θεωρω οτι ειναι αδυνατο να απορεει μονο, απο την αγωνιστικη του παρουσια
θελω να πω οτι πχ οι Παναθην. για το ΔΔ... οκ θεος ο ΔΔ, τοσα χρονια τα χει δωσει ολα για την ομαδα, αλλα και..ο Τεοντοσιτς??? γιατι?

Αυτο απο που προκυπτει? Εμεις οι ιδιοι τον μπινελικωνουμε και λεμε για την αθλια χρονια που κανει. Τι λετε? Προκειμενου να αποδειξετε οτι εχετε δικιο, πετατε μια ανακριβεια και οποιον παρει ο χαρος.

Ακου διαχυτη λατρεια.

Αυτο που ολοι γραψαμε ειναι τα γεγονοτα και μονο.

Εσεις προσπαθειτε μονο με λογια να αποδειξετε οτι ειναι λιγος ακομα για να θεωρειται μεγαλος. Γιατι οι αριθμοι και οι ψηφοφοριες που δεν σας λενε κατι, αποδεικνυουν αλλα.

QUOTE(Anaz @ Apr 2 2011, 23:53 ) *
Ρε συ ο Σαρας ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ οτι ειναι μεγαλος παιχτης, ακριβως γιατι παρα τα οποια αγωνιστικα μειονεκτηματα του, ηταν εκει οταν η μπαλα εκαιγε και οδηγησε την ομαδα του σε τιτλους.
ΟΤΑΝ το κανει κι αυτο ο Μιλος, οταν δηλαδη δειξει οτι παρα τα μειονεκτηματα του που αφορουν την ανυπαρκτη αμυνα του και τον επικινδυνα υπερμετρο εγωισμο του, μπορει να οδηγησει την ομαδα του σε τιτλους και με διαρκεια, ΤΟΤΕ θα μπορει να θεωρηθει και μεγαλος παιχτης. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ δικαιολογημενα μπορει να αμφισβητειται απο οποιονδηποτε για τα παραπανω, και το παραδειγμα του Σαρας να θεωρειται η εξαιρεση, κι οχι ο κανονας..

Την Σερβια στον τελικο του Ευρωμπασκετ ποιος την οδηγησε? Εγω? Τον Ολυμπιακο ποιος τον οδηγησε στον πρωτο του τιτλο μετα απο 8 χρονια? Παλι εγω? Την ιδια χρονια ποιος ειχε παρει απο το χερακι την ομαδα του και την πηγε στον τελικο της Ευρωλιγκας μετα απο 13 χρονια?
Ποιος οδηγησε την Σερβια στο Μουντομπασκετ στην τετραδα, και αυτο ελεω των γκριζων που ειχαν τσιμπλες και δεν ειδαν οτι ο Τουντσερι ειχε πατησει στην κερκιδα πριν σκοραρει, αλλιως θα ειχε και εκει μεταλλιο?

Και ειναι μολις 23. Τι λεμε τωρα???
duncan21
Τhe conversation ends here.Δε ξαναγραφω για το Μιλος μεχρι να φερει στο λιμανι το υπερπρωταθλημα του εσακε...
il postino
QUOTE(lamar @ Apr 2 2011, 23:53 ) *
Αυτο απο που προκυπτει? Εμεις οι ιδιοι τον μπινελικωνουμε και λεμε για την αθλια χρονια που κανει. Τι λετε? Προκειμενου να αποδειξετε οτι εχετε δικιο, πετατε μια ανακριβεια και οποιον παρει ο χαρος.

Ακου διαχυτη λατρεια.

Αυτο που ολοι γραψαμε ειναι τα γεγονοτα και μονο.

Εσεις προσπαθειτε μονο με λογια να αποδειξετε οτι ειναι λιγος ακομα για να θεωρειται μεγαλος. Γιατι οι αριθμοι και οι ψηφοφοριες που δεν σας λενε κατι, αποδεικνυουν αλλα.

σαν παναθηναικος λαμαρ σου ευχομαι να παιζει ετσι μια ζωη στον οσφπ και να πηξει στα προσωπικα βραβεια ο μιλος.

σα μπασκετικος ευχομαι αυτο το σπανιο ταλεντο να βαλει μυαλο, να ξεκαβαλησει λιγο και να παψει να νομιζει οτι ειναι ο λαρυ μπερντ, να προσπαθησει στην αμυνα και να παιζει οπως επαιξε με την τουρκια στον ημιτελικο.

KingCrimson
Την Σερβια στον τελικο του Ευρωμπασκετ ποιος την οδηγησε? Εγω? Τον Ολυμπιακο ποιος τον οδηγησε στον πρωτο του τιτλο μετα απο 8 χρονια? Παλι εγω? Την ιδια χρονια ποιος ειχε παρει απο το χερακι την ομαδα του και την πηγε στον τελικο της Ευρωλιγκας μετα απο 13 χρονια?
Ποιος οδηγησε την Σερβια στο Μουντομπασκετ στην τετραδα, και αυτο ελεω των γκριζων που ειχαν τσιμπλες και δεν ειδαν οτι ο Τουντσερι ειχε πατησει στην κερκιδα πριν σκοραρει, αλλιως θα ειχε και εκει μεταλλιο?

να πουμε οτι ειναι ο κορυφαιος της γενια του λοιπον? οκ
γιατι κατα τα αλλα μη παραβλεπουμε οτι εχει παιξει καλο μπασκετ ουσιαστικα μια χρονια, επι Γιαννακη
Συν και κατι αλλο, μιλας για διαιτησια στο Παγκοσμιο,,, αν και εμας μας ειχαν παιξει 50-50 με την Ισπανια, οπως παιξαν μετα το Σερβια - Ισπανια στον προημητελικο, εισαι σιγουρος οτι στη θεση του Τεοντοσιτς στη τετραδα, δε θα ηταν ο Σπανουλης να διεκδικει μεταλιο? υποθετικο το ερωτημα, αλλα ειναι μια σκεψη πανω στο πως κατασκευαζονται οι ηρωες..
Anaz

Δεν αμφισβητω προσωπικα ουτε το ταλεντο του, ουτε τον ηγετικο του χαρακτηρα. Παιχταρα ειναι! Απλα για να συμπεριληφθει στην ιδια κατηγορια με τους ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ δεν αρκουν τα εντυπωσιακα ομολογουμενως ως τωρα επιτευγματα του. Πρεπει να επιδειξει διαρκεια. Εχει να κανει με το πως οριζει κανεις τον ΜΕΓΑΛΟ παιχτη.Γιατι σε μια τετοια συζητηση σιγουρα μετρανε και παραγοντες οπως τιτλοι, προσωπικοτητα, αποδοση σε μεγαλα ματς, διαρκεια κλπ.. Εκ των πραγματων δηλαδη ειναι μικρος ακομα γι'αυτο, αφου μιλαμε για 1.5 χρονο καριερα.

Τωρα.. ακομα κι αν βγαλουμε τελειως στην απ'εξω αυτους τους παραγοντες, και το δουμε καθαρα απο πλευρας ικανοτητων στη παρουσα φαση, προσωπικα τον θεωρω και παλι ενα σκαλι κατω ακομα απο ΔΔ και Ναβαρο ας πουμε. Και θεωρω οτι για να φτασει σε αυτο το επιπεδο θα πρεπει οπως λεει κι ο il post να βελτιωσει την αμυνα του και τις αποφασεις του. Μακαρι βεβαια να με διαψευσει και να μεγαλουργησει ακομα κι ετσι, οπως εκανε κι ο Σαρας.. ΔΙΟΛΟΥ απιθανο!! Αλλα αν πρωτα δεν δειξει οτι μπορει να το κανει αυτο ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ, δεν μπορω να τον βαλω στην ιδια κατηγορια.
vastravoud
Μια παρατήρηση μόνο:

Το τρίποντο του Σάρας από τα 8 μέτρα έγινε όταν ο Παναθηναϊκός ήταν 5 πόντους πίσω και προσπαθουσε μήπως γυρίσει το ματς. Ήταν δηλαδή ΟΝΤΩΣ η σωστότερη επιλογή για τη δεδομένη χρονική στιγμή(όπως έκανε και ο Μήτσος ένα ανάλογο στη φετινή ανατροπή με την Ολύμπια).
GK_23
QUOTE(vastravoud @ Apr 3 2011, 03:00 ) *
Μια παρατήρηση μόνο:

Το τρίποντο του Σάρας από τα 8 μέτρα έγινε όταν ο Παναθηναϊκός ήταν 5 πόντους πίσω και προσπαθουσε μήπως γυρίσει το ματς. Ήταν δηλαδή ΟΝΤΩΣ η σωστότερη επιλογή για τη δεδομένη χρονική στιγμή(όπως έκανε και ο Μήτσος ένα ανάλογο στη φετινή ανατροπή με την Ολύμπια).

Ήμουν ακριβώς πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟ σε εκείνο το ματς...
Ο Ομπράντοβιτς έδειχνε κάποιο play στο πινακάκι του ενώ ο Σάρας δεν κοιτούσε καν, είχε γυρίσει το κεφάλι του από την άλλη. Γίνεται η επαναφορά και μόλις παίρνει την μπάλα στα χέρια ο Σάρας την αμολάει κατευθείαν... rolleyes.gif
Ούτως ή άλλως θα έκανε φάουλ ο ΠΑΟ μετά για να σταματήσει τον χρόνο αλλά υπήρχε χρόνος για να γίνει κάτι πιο οργανωμένο...
Πίστεψέ με, ο Σάρας έκανε το κεφαλιού του σε εκείνη την φάση... rolleyes.gif
vastravoud
Μα δεν είπα ότι δεν έκανε του κεφαλιού του! Είπα ότι αυτό που έκανε ΔΕΝ ήταν λάθος για τη δεδομένη στιγμή.
T.W.Is.M.
QUOTE(KingCrimson @ Apr 2 2011, 23:48 ) *
απλα υπαρχει μια διαχυτη λατρεια απο τους Ολυμπιακους, προς το Τεοντοσιτς, η οποια πραγματικα θεωρω οτι ειναι αδυνατο να απορεει μονο, απο την αγωνιστικη του παρουσια
θελω να πω οτι πχ οι Παναθην. το ΔΔ τον θεωρουν μεγιστο... οκ θεος ο ΔΔ, τοσα χρονια τα χει δωσει ολα για την ομαδα, αλλα και ο Τεοντοσιτς... ιδια μεταχειριση? γιατι?

Για καποιους(εκτος φορουμ) ξεκιναει απ το οτι ειναι οπαδος του Ερυθρου Αστερα, delije και δε συμμαζευεται.
Για το μπασκετικο κοινο που υπαρχει εδω ειναι μαλλον η ελπιδα για το μελλον.
Βεβαια για να γινει πραγματικοτητα η ελπιδα πρεπει να βελτιωσει καποια πραγματα στον τροπο παιχνιδιου και στη συμπεριφορα του.

Ο "πρωτος τιτλος" του Ολυμπιακου μετα απο 8 χρονια ηταν ουσιαστικα ενα ματς. Μην το θεοποιησουμε επειδη εξαιτιας του κερδισαμε ενα ματς χωρις αυριο οταν 2 μηνες μετα παραλιγο να στειλει την Παρτιζαν στον τελικο και αλλον 1 μηνα μετα δεν καταφερε κατι ιδιαιτερο στους τελικους. Ηταν μια πολυ καλη εμφανιση, οδηγησε τον Ολυμπιακο στη νικη, αλλα ηταν ενα ματς. Κι ο Λαζαρος Παπαδοπουλος στον τελικο του 2002 στη Μπολονια εκανε πολυ καλο παιχνιδι, δεν οδηγησε τον ΠΑΟ στην κατακτηση της Ευρωλιγκα.
Στο δε Μουντομπασκετ μην ξεχνας οτι στο ιδιο ματς που κερδισε με ενα σουτ-λαθος επιλογη, οπως παραδεχτηκε ο ιδιος, δεν ηταν καλος. Στα προηγουμενα ματς δεν ειχε κανει κατι ιδιαιτερο. Εκανε ενα μεγαλο ματς με την Τουρκια, στο οποιο η ομαδα του εχασε και εβαλε ενα τυχερο νικητηριο σουτ στον προημιτελικο(γιατι σουτ απ τα 10 μετρα θελει και τυχη για να μπει). Δε νομιζω οτι το Μουντομπασκετ που εκανε συγκρινεται με το Ευρωμπασκετ του ενα χρονο πριν.

Βγηκε κορυφαιος Ευρωπαιος παιχτης για το 2010 ως φιναλιστ της Ευρωλιγκα και 4ος στον κοσμο με την εθνικη Σερβιας. Μπροστα απ τον πρωταθλητη ΝΒΑ Γκασολ(που οταν ελειψε απ την εθνικη Ισπανιας η ομαδα του βγηκε 6η), μπροστα απ το Νοβιτσκι(χωρις αλλο σχολιο για την αξια του Γερμανου) και επειδη θα πει κανεις οτι αυτοι δεν επαιξαν στο Μουντομπασκετ κλπ, μπροστα απο το συμπαιχτη του στον Ολυμπιακο(αρα ιδιες ομαδικες διακρισεις) και κατοχο του χαλκινου μεταλλιου στο Μουντομπασκετ με τη Λιθουανια(εκει που οι Λιθουανοι κερδισαν τους Σερβους στο μικρο τελικο) Κλειζα. Το Ναβαρο τον εβγαλε εκτος διεκδικησης με την προκριση της Σερβιας επι της Ισπανιας με το δικο του τριποντο-λαθος αποφαση, οπως ειπε ο ιδιος. Με ενα σουτ απ τα 10 μετρα... Τι να παρω λοιπον σοβαρα απ αυτη την ψηφοφορια? Κι οταν μαλιστα το δευτερο μισο του 2010(το βραβειο αφορουσε το 2010 οχι τη σεζον 2009-10) ηταν μετριος ως κακος και οι υπολοιποι διεκδικητες πηγαιναν απ το καλο στο καλυτερο.

(*)Μπορει να αδικηθηκε η Σερβια στον ημιτελικο(ετσι, να μου το θυμιζετε πιο συχνα για να χαιρομαι 19.gif ), αλλα δεν ξερω αν με 50-50 διαιτησια θα περνουσε την Κροατια στους 16.
Phil Laak
QUOTE(rankin @ Apr 2 2011, 20:08 ) *
Να σας ρωτήσω πάντως, παρατήρησε και αλλος ότι ο Ντούντα πρέπει να είναι βαψομαλλιάς;;;;

Γεια σου ρε Rankin,μέσα στο μυαλό μου είσαι...Και ήθελα να το πω εδώ και λίγο καιρό γιατί βλέπω ρετρό παιχνίδια από τις αρχές τις δεκαετίας,η απόχρωση είναι τελείως διαφορετική!
lakersdynasty
ε αμα τα βαφει πως να μην τον κερδισει ο ζελεδακιας 24.gif

(τριχες laugh.gif )
PARISINOS
Η συγκριση μιλος-σαρας ειναι τελειως ατοπη μιας και πολλοι ξεχνανε οτι ΟΥΤΕ ο σαρας θα ηταν μεγαλος παιχτης αν ξεκιναγε ΦΕΤΟΣ τη καριερα του. Σιγουρα θα ηταν καλος παιχτης αλλα οχι τοπ.

Σε μια εποχη που το τριποντο εχει παει πιο μακρια (και εχουν ανοιξει οι χωροι) και με τους ευρωπαιους να γινονται ΟΛΟΕΝΑ και πιο αθλητικοι, το να εχεις εναν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ αμυντικο στη θεση που οι ευρωπαιοι εχουν το μεγαλυτερο τους πρωτερημα (περιφερεια, το μεγαλυτερο πρωτερημα των ευρωπαιων ειναι το εξαιρετικο σουτ) ειναι μεγιστο προβλημα ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ οσο καλος και να ειναι ο παιχτης επιθετικα.

Ασε που οποιος ειχε δει τον σαρας στα 24 του ξερει οτι ηταν καλυτερος αμυντικος απο τον τεοντοσιτς , ο οποιος παιζει την αμυνα που επαιζε ο 34χρονος κουτσος λιθουανος. Αν παιζει τετοια αμυνα στα 22-23 φανταστειτε τι θα παιζει στα 30-32. Τρομος με πιανει.

Ασε που ο σαρας ειναι καλυτερος παιχτης ΚΑΙ στην επιθεση γιατι κατεχει το mid range σουτακι στην εντελεια (κατι που εχει σχετικα ο μιλος αλλα σε πολυ λιγοτερο βαθμο) , πλεονεκτημα τεραστιο για παιχτη που παιζει το πικ εν ρολ, μιας και αν δεν κλεισει ο ψηλος πανω σουτ απλα του παστελωνεις ανετα το σουτ απο τα 5 μετρα, ενω αν κλεισει πολυ κοντα σου για να σε εμποδισει , τοτε εχει ολοκληρο διαδρομο πασας στον ψηλο σου που κοβει.

Ο σαρας ηταν απιστευτο προβλημα μεχρι περσυ και χαιρομαι που εφυγε, ο ΠΑΟ επαιξε οπως επαιξε φετος και εκτεθηκε. Μεγαλυτερος μπασκετικος μυθος απο τον σαρας τα τελευταια 3 χρονια στον ΠΑΟ δεν υπηρχε. Βεβαιως και ηταν μεγαλος παιχτης, οντως εμπαινε μεσα στα κρισιμα και μερικες φορες σε ξεμπλοκαρε, αλλα τι να το κανω αυτο οταν ο ιδιος ευθηνεται που το ματς εχει παει στο ποντο?

Εμπαινε μεσα και ηταν ενα ΔΙΑΡΚΕΣ μις ματς σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΥΝΕΣ μας. Σε ΚΑΘΕ επιθεση εφερνε την αμυνα μας σε ανισσοροπια με την ανικανοτητα του να μεινει εστω και στοιχειοδως μπροστα στον παιχτη του.

Ολοι εβλεπαν το τριποντο που καρφωνε (αν το καρφωνε κιολας) και κανεις δεν εβλεπε οτι σε καθε μας αμυνα τον κανανε γιο γιο με αποτελεσμα να τρωμε συνεχεια ποντους.

Μεχρι και το καλυτερο του παιχνιδι με τον ΠΑΟ (και στο μονο που εβγαλε τα λεφτα του για μενα σε τρια χρονια) αυτο με τον ΟΣΦΠ στο φαιναλ 4, μπορει οντως να εβαλε 34 συνεχομενους ποντους με καλαθια και ασσιστ, αλλα αυτο που δεν σχολιαζει κανεις ειναι οτι εφαγε και 32 συνεχομενους.
Θα μου πεις , εβαλε περισσοτερους απ οσους εφαγε ενω η αμυνα ειναι ομαδικη δουλεια.

Σωστο μεν , αλλα πρωτον δεν εβαζε παντα περισσοτερους ( μαλλον εξαιρεση ηταν στον ΠΑΟ) ενω στην αμυνα , εναντια σε τοπ ομαδες, αν αμυνεσαι με 4, θα το εκμεταλευθει ο αντιπαλος , οτι και να κανουν οι 4 (ακομα και τους πραιμ μπεν γουαλας και ροντμαν να εχεις να σκεπαζουν τα καλαθια).

Χαιρομαι λοιπον προσωπικα που εφυγε ο σαρας. Μ αρεσει που πολλοι μεχρι τα χριστουγεννα συνεχιζαν το παραμυθι και ποσταραν στατιστικα του οταν εβαζε 6-7 ποντους. Μεχρι και στο ματς εναντια στον ΟΣΦΠ με την φενερ μας τον επευφημουσαν επειδη εβαλε ενα τριποντο, αγνωοντας οτι ειχε κανει 5 λαθη πιο πριν και ηταν εντελεως αρνητικος.

Τα ιδια και με τον τεοντοσιτς. Ακριβως ομως. Θα παιξει 5 ανυπαρκτες αμυνες, θα φας 6-7 ποντους σε αυτες, και μετα θα σκασει ενα τριποντο οφ μπαλανς και θα πανηγυριζει ολος ο κοσμος.

Οι περισσοτεροι φιλοι δεν καταλαβαινουν την αξια της αμυνας. Η αμυνα ειναι το 50 τις εκατο του παιχνιδιου, για να μην πω και παραπανω .
Το να κανεις παπαδες στην επιθεση ειναι ενα θεμα , αλλα αν δεν μπορεις στην αμυνα να εισαι εστω αξιοπρεπης τοτε κλαφτα.

Και γι αυτο και ο ΔΔ ειναι ο καλυτερος παιχτης της ευρωπης . Γιατι ειναι ισως ο ΜΟΝΟΣ ευρωπαιος παιχτη που ειναι ΕΛΙΤ και σε αμυνα και σε επιθεση. Απο κοντα και ο σπανουλης , που ομως ειναι ελαφρως χειροτερος στην επιθεση (λιγοτερο σταθερος) και στην αμυνα. Ξερεις ομως οτι ο σπαν θα σου παιξει και στις δυο πλευρες του γηπεδου.

Η αμυνα ειναι σημαντικοτατη παραμετρος ενος παιχτη και γι αυτο και ο ΠΑΟ παιρνει ολες τις κουπες. Γιατι οι παιχτες του εκτος απο εξαιρετικοι επιθετικοι ειναι και τουλαχιστον συνεπεστατατοι αμυντικοι (ΔΔ, μπατιστ, φωτσης, τσαρτσαρης, μαριτς , σατο κλπ).

Για μενα ενας τοπ παιχτης πρεπει να ειναι τουλαχιστον του 7 στα 10 ΚΑΙ σε επιθεση και σε αμυνα. Το να ειναι του 10 στην επιθεση και του 2 στην αμυνα εμενα δεν μου κανει. Προτιμω να δουλεψω με εναν που ειναι του 8 σε αμυνα και επιθεση παρα με καποιον του 10/3.

Υ.Γ. Ο στοουνρουκ σε καμια περιπτωση δεν ειναι αχρηστος.
Παιζει εκπληκτικη αμυνα ενω στην επιθεση μπορει να σου κανει ζημια. Μια χαρα παιχτης ειναι και μακαρι να τον ειχε ο ΟΣΦΠ. Σε διδυμο με κλειζα στο 4 πχ θα ηταν εκπληκτικοι.
rankin
QUOTE(Phil Laak @ Apr 3 2011, 04:28 ) *
Γεια σου ρε Rankin,μέσα στο μυαλό μου είσαι...Και ήθελα να το πω εδώ και λίγο καιρό γιατί βλέπω ρετρό παιχνίδια από τις αρχές τις δεκαετίας,η απόχρωση είναι τελείως διαφορετική!

Και δεν είναι απλά βαψομαλλιάς, αλλά έχει και κακής ποιότητας βαφή και βγαίνει ένα αφύσικο χρώμα !!! Λες και φλέγεται το κεφάλι του είναι!
Phil Laak
QUOTE(rankin @ Apr 3 2011, 10:01 ) *
Και δεν είναι απλά βαψομαλλιάς, αλλά έχει και κακής ποιότητας βαφή και βγαίνει ένα αφύσικο χρώμα !!! Λες και φλέγεται το κεφάλι του είναι!

Ακριβώς,είναι το κλασικό "χρώμα του βαψομαλλιά" που κιτρινίζει λίγο,και δεν μπορείς να προσδιορίσεις ακριβώς τι χρώμα είναι!
rankin
QUOTE(Phil Laak @ Apr 3 2011, 10:49 ) *
Ακριβώς,είναι το κλασικό "χρώμα του βαψομαλλιά" που κιτρινίζει λίγο,και δεν μπορείς να προσδιορίσεις ακριβώς τι χρώμα είναι!

24.gif

**επίσης είναι ο μοναδικός άνθρωπος που γνωρίζω το 2011 και εκτρέφει περιστέρια!!!!
Νομίζω ότι έχει ξεπεραστεί το συγκεκριμένο χόμπι απο τότε που ανακαλύψαμε ότι τα περιστέρια είναι ποντίκια με φτερά και δεν αξίζουν τη συμπάθεια μας (εκτός και αν είσαι ο ghost dog και τα χρησιμοποιείς ως ταχυδρομικό μέσο)

υγ. επειδή εκτιμάς τον Phil Laak, βάζω τη φώτο απο μια καλή του φίλη και υπερτατο milf
KingCrimson
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 3 2011, 03:44 ) *
Για καποιους(εκτος φορουμ) ξεκιναει απ το οτι ειναι οπαδος του Ερυθρου Αστερα, delije και δε συμμαζευεται.
Για το μπασκετικο κοινο που υπαρχει εδω ειναι μαλλον η ελπιδα για το μελλον.
Βεβαια για να γινει πραγματικοτητα η ελπιδα πρεπει να βελτιωσει καποια πραγματα στον τροπο παιχνιδιου και στη συμπεριφορα του.

ειλικρινα θα σου πω οτι ως ουδετερος σε ματς Παναθηναϊκου - Ολυμπιακου, μεχρι περυσι υποστηριζα Ολυμπιακο, περυσι τουλαχιστο με Τσιλι- Κλεϊζα - Τεοντοσιτς εβλεπες πολυ ευχαριστο μπασκετ, ασχετα αν ξεφουσκωσε στον τελικο με τη Μπαρτσα, φετος εχω ξενερωσει και με τον Ολυμπιακο, ουτε απο Ολυμπιακο ειδαμε μπασκετ φετος...
Ο Τεοντοσιτς οφ-μπαλανς απο την αλλη μερια ο Σπανουλης μολις δει λιγη πιεση αρχιζει το ενα λαθος πισω απο το αλλο! καθαρα ουδετερα να το δεις αυτη ειναι η εικονα. Σε ενα ματς που πηγα Live με το Πανιωνιο στη Ν.Σμυρνη, εβγαλα σπυρια..με το Τεοντοσιτς, δε φτανει που σερνονταν ..καθε τρις και λιγο ηταν πισω απο καποιο διαιτητη και του ανελυε τις φασεις μεσα σε αγανακτηση...πραγματικα πεταξα ενα μπουκαλι με νερο που ειχα ..διπλα μου, γιατι φοβηθηκα οτι θα του το πετουσα στη μουτρα!
Phil Laak
QUOTE(rankin @ Apr 3 2011, 10:55 ) *
24.gif

**επίσης είναι ο μοναδικός άνθρωπος που γνωρίζω το 2011 και εκτρέφει περιστέρια!!!!
Νομίζω ότι έχει ξεπεραστεί το συγκεκριμένο χόμπι απο τότε που ανακαλύψαμε ότι τα περιστέρια είναι ποντίκια με φτερά και δεν αξίζουν τη συμπάθεια μας (εκτός και αν είσαι ο ghost dog και τα χρησιμοποιείς ως ταχυδρομικό μέσο)

υγ. επειδή εκτιμάς τον Phil Laak, βάζω τη φώτο απο μια καλή του φίλη και υπερτατο milf

24.gif

Δεν το ήξερα αυτό το useless trivia!Πραγματικά απίθανο!
Λες τώρα που να δεν πάμε καλά να πάει κανείς από τη θύρα 7 και να του σκοτώσει τα περιστέρια,και μετά να ξεκινήσει κανένα rampage σαν τον Ghost Dog?

Όσο για τη Jennifer... 77.gif

Μην παίζεις με τον πόνο μου...53 ετών σου λέει μετά...Ρε τον τυχεράκια τον Phil...
rankin
QUOTE(Phil Laak @ Apr 3 2011, 11:19 ) *
24.gif

Δεν το ήξερα αυτό το useless trivia!Πραγματικά απίθανο!
Λες τώρα που να δεν πάμε καλά να πάει κανείς από τη θύρα 7 και να του σκοτώσει τα περιστέρια,και μετά να ξεκινήσει κανένα rampage σαν τον Ghost Dog?

Όσο για τη Jennifer... 77.gif

Μην παίζεις με τον πόνο μου...53 ετών σου λέει μετά...Ρε τον τυχεράκια τον Phil...

Πάρε και άλλες άχρηστες πληροφορίες τότε!!!!

ο διάσημος φυσικός επιστήμονας Νίκολα Τέσλα, ήταν πρώτος ξάδελφος της γιαγιάς του από τη μητέρα του! Μην βιαστείτε, πάντως, να θεωρήσετε ότι ο Ντούντα δεν είχε καμία σχέση με εκείνον… το γεγονός ότι ο Τέσλα πέρασε όλη του την ζωή σε ξενοδοχεία των ΗΠΑ, δεν παντρέυτηκε ποτέ και για αυτό είχε ως μόνιμους συντρόφους τα περιστέρια, ίσως να εξηγεί την μεγάλη αδυναμία του Ιβκοβιτς για τα συγκεκριμένα πτηνά. Δεν είναι τυχαίο ότι σε όποια ομάδα και αν δούλεψε βασικός και απαράβατος όρος στα συμβόλαιά του ήταν να έχει σπίτι με μεγάλη αυλή ή ταράτσα ώστε να μπορεί να φιλοξενεί τα περιστέρια του.

Μάλιστα, το 1990 παραλίγο να χαλάσει η φιλία του με τον Λάζαρο Λέσιτς. Γιατί; Την εποχή εκείνη ο Σοφός βρισκόταν στο τιμόνι του ΠΑΟΚ και ο Λέσιτς στο τιμόνι του Αρη. Στο μεταξύ τους παιχνίδι και λίγο πριν την έναρξη ο τελευταίος έδωσε εντολή στους φίλους των κιτρίνων να απελευθερώσουν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα 25 περιστέρια στο Αλεξάνδρειο. Αποτέλεσμα; Ο Ντούντα αποσυντονίστηκε, καθώς κοιτούσε συνεχώς τα περιστέρια και ο Αρης πήρε τη νίκη!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.