Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Oklahoma City Thunder
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
jasonick
Oklahoma City Thunder




Click to view attachment


Ράσελ, δεν είσαι πλέον μόνος!


Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2016-2017): 47-35

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2016-2017):
Πόντοι:
31,6 -> Russell Westbrook
15,9 -> Victor Oladipo
14,3 -> Enes Kanter

Ριμπάουντ:
10,7 -> Russell Westbrook
7,7 -> Steven Adams
6,7 -> Enes Kanter

Ασίστ:
10,4 -> Russell Westbrook
2,6 -> Victor Oladipo
2 -> Cameron Payne & Semaj Christon

Κλεψίματα:
1,6 -> Russell Westbrook
1,2 -> Victor Oladipo & Andre Roberson
1,1 -> Steven Adams

Κοψίματα:
1 -> Andre Roberson
Steven Adams
Jerami Grant

Ευστοχία %:
61 -> Nick Collison
57 -> Steven Adams
55 -> Enes Kanter

Χρόνος συμμετοχής:
34,6 -> Russell Westbrook
33,2 -> Victor Oladipo
30,1 -> Andre Roberson

Πιθανή 5άδα:
Russell Westbrook Click to view attachment Andre Roberson Click to view attachment Paul George Click to view attachment

Carmelo Anthony Click to view attachment Steven Adams Click to view attachment


Πάγκος:
PG: Raymond Felton, Semaj Christon
SG: Alex Abrines, Terrance Ferguson
SF: Kyle Singler, Josh Huestis
PF: Patrick Patterson, Jerami Grant
C: Nick Collison, Dakari Johnson

Μεταγραφικές Κινήσεις

Draft Picks:
Terrance Ferguson (#21/2017 draft)
Dakari Johnson (#48/2015 draft)

Ήρθαν ή ανανέωσαν:
Pattrick Patterson (ήρθε για 3 χρόνια/ 16,4 εκ.)
Raymond Felton (ήρθε για 1 χρόνο/ 2,3 εκ.)
Andre Roberson (ανανέωσε για 3 χρόνια/ 30 εκ.)
Russell Westbrook (ανανέωσε 5 χρόνια/ 205 εκ.)
Paul George (μέσω trade με την IND)
Carmelo Anthony (μέσω trade με τους NYK)

Έφυγαν:
Taj Gibson (ελεύθερος/MIN)
Norris Cole (ελεύθερος/Maccabi Tel Aviv)
Victor Oladipo (μέσω trade με την IND)
Domantas Sabonis (μέσω trade με την IND)
Enes Kanter (μέσω trade με τους NYK)
Doug McDermott (μέσω trade με τους NYK)


Παρουσίαση ομάδας
Η OKC είχε μία από τις πιο δραστήριες και ενδιαφέρουσες preseason των ομάδων του NBA. Από το πουθενά απέκτησε τον Paul George όταν πολλοί περίμεναν πως είτε θα καταλήξει στο LA είτε στο Cleveland. Στο trade που έγινε με τους Pacers ο Presti έκανε ένα εξαιρετικό deal δίνοντας τους Oladipo και Sabonis, τους παίκτες δηλαδή που πήρε πέρσι για τον Ibaka.
Σε ένα άλλο trade ο Carmelo Anthony ήρθε από τη Νέα Υόρκη ενώ οι Kanter και McDermott έκαναν την ανάποδη διαδρομή. Τα καλύτερα νέα όμως για την ομάδα του Donovan ήρθαν εκ των έσω όταν ο Westbrook υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας 5 χρόνων.

Μετά την περσινή χρονιά όπου ο Westbrook έκανε τα πάντα στην επίθεση, βγάζοντας ιστορικά νούμερα όπου του έδωσαν το βραβείο του MVP, πλέον έχει συμπαίκτες όπου μπορούν να τον βοηθήσουν για να μην χρειαστεί και φέτος να κουβαλάει όλο το βάρος. Ο PG έχει αποδείξει στα playoffs ότι είναι game changer παίκτης ακόμα και μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (δες σειρά με Raptors) και ο Melo παραμένει ένας από τους καλύτερους παίκτες σε iso καταστάσεις και με έναν μικρότερο ρόλο σε σχέση με την θητεία του στη Νέα Υόρκη θα βελτιώσει και τα ποσοστά του. O Adams θα προσφέρει σκληράδα, καλή άμυνα κοντά στην ρακέτα και θα βοηθήσει στον τομέα των ριμπάουντ (εκτός αν βέβαια συνεχίσει να τα αφήνει στον Westbrook tongue.gif). Στην θέση του Gibson ο οποίος πήγε στους Wolves, ήρθε ο Patterson ως ελεύθερος. Την θεωρώ μία από τις πιο έξυπνες και υποτιμημένες προσθήκες του καλοκαιριού αφού ο PP μπορεί να δώσει βάθος, να σουτάρει καλά από το τρίποντο και να παίξει και ως 5άρι σε χαμηλά σχήματα. Ο Roberson θα βοηθήσει αμυντικά και αν καταφέρει να βάλει και κανά τρίποντο τότε η επίθεση της OKC θα είναι πραγματικά ασταμάτητη.

Γενικά το μόνο ερωτηματικό για το πόσο καλή θα είναι η επίθεση είναι τα ποσοστά των τριπόντων. Οι PG, Patterson που ήρθαν το καλοκαίρι σίγουρα θα βοηθήσουν όπως και ο Abrines, ο οποίος μπαίνει στην δεύτερη του χρονιά με την ομάδα. Όμως ο Melo αποδεικνύεται αρκετά streaky τα τελευταία χρόνια, ο Westbrook έπιασε για πρώτη φορά πέρσυ το 34 % και ο Roberson δεν έχει δείξει σημάδια βελτίωσης.

Το πόσο ψηλά θα φτάσει η ομάδα της Oklahoma στην regular season θα εξαρτηθεί από το πόσο θα βοηθήσει ο πάγκος. Ο Felton αποτελεί upgrade από τον περσινό Christon αλλά βέβαια αυτό δεν λέει και πολλά λόγω της περσινής κακής σεζόν του δεύτερου. Στο φτερό πέρα από τον Abrines, ο οποίος είχε μία ψιλοκαλή rookie χρονιά, ο Singler δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα τα τελευταία 2 έτη, ο rookie Ferguson δεν αναμένεται να βοηθήσει αμέσως οπότε θα πέσει μεγάλο βάρος στους βασικούς. Από εκεί και πέρα στην θέση του σέντερ, υπάρχει ο Collison ο οποίος πλέον πατάει τα 37 και η παρουσία του έχει να κάνει λιγότερο με αγωνιστικούς λόγους και περισσότερο λόγω της εμπειρίας και του δεσίματος που έχει με την ομάδα.Ο Dakari Johnson είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση μιας και αγωνίζεται τα τελευταία 2 χρόνια στην D-League με αξιοπρεπή παρουσία αλλά είναι ερωτηματικό το κατά πόσο έτοιμος είναι για τα δεδομένα του NBA.

Ένα ερωτηματικό επίσης είναι το κατά πόσο θα μπορεί να ανταποκριθεί η άμυνα απέναντι στις κορυφαίες ομάδες της λίγκας. Ακόμα όμως και να πάει καλά τι θα γίνει στα τελευταία λεπτά των αγώνων όταν υπάρχει η περίπτωση να μένει στον πάγκο ο καλύτερος περιφερειακός αμυντικός λόγω του hack-a-Roberson;


Προπονητής
Billy Donovan. Είχε μία πολύ καλή πρώτη χρονιά, ειδικά στα playoffs όπου έφτασε ένα βήμα πριν αποκλείσει το GS, προετοιμάζοντας καλά την ομάδα του ειδικά στην άμυνα. Πέρσυ δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα για τον λόγο ότι υπήρχε ο Westbrook και μετά οι υπόλοιποι. tongue.gif

Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
Η 4άδα είναι ο μίνιμουμ στόχος για την regular season και από εκεί και πέρα ότι προκύψει. Το ταβάνι είναι υψηλό και θεωρώ ότι αν το φτάσουν τότε τους βάζω σε καλύτερη μοίρα από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές τους για να χτυπήσουν το GS.

Κάτω απ' το φως του προβολέα
Click to view attachment
Μετά την περσινή χρονιά που συνέπεσε με την αποχώρηση του Durant η ομάδα είναι δικιά του μέχρι να πει αυτός το αντίθετο. Θα έχει ενδιαφέρον το πως θα προσαρμοστεί με τους νέους συμπαίκτες του και το αν θα καταστρέψει και φέτος το fantasy. tongue.gif

Θέλω να ρωτήσω τον Paul George: Αν θέλεις να παίρνεις αυτά τα σουτ τι θα γίνει τώρα που θα έχεις τον Westbrook σαν συμπαίκτη;

Πρόβλεψη νικών: 54-28
Conference rank: 3
Division rank: 1

Teaser
SG3ptshooter
Προλαβαίνουμε trade Melo πριν ζητήσει trade o George; 42.gif
yorgos
QUOTE(SG3ptshooter @ Oct 22 2017, 09:21 ) *
Προλαβαίνουμε trade Melo πριν ζητήσει trade o George; 42.gif

Δεν τον παίρνει κανένας αυτόν. Μακράν η πιο ακατανόητη κίνηση του καλοκαιριού.
geo82
Η αποβολή του Carmelo στο παιχνίδι με τους Blazers είναι ότι πιο γελοίο έχω δει στο ΝΒΑ. Συγχαρητήρια στους διαιτητές.
Manimal
O Ντόνοβαν αποδεικνύεται ακατάλληλος και ενίοτε επικίνδυνος. Ρασέλ και PG τους έχει ξενερώσει σε απίστευτο βαθμό, σε σημείο να μην γουστάρουν ούτε παρκέ να πατάνε και αυτό φαίνεται. Κάποια στιγμή στο κλείσιμο του ημιχρονίου, ο Ράσελ χτυπύσε μπάλα και ταυτόχρονα κουνούσε το κεφάλι -σαν τα ζωάκια αξεσουάρ σε ταμπλό αυτοκινήτου- σαν να μην πιστεύει αυτό που του συμβαίνει φέτος.
Ο μακράν χειρότερος της first unit Melo, έχει πάρει όλα τα clutch shoots που έχουν βγει -κάθε παιχνίδι σχεδόν είναι close game- και φυσικά τα έχει χάσει. Ένα έβαλε και σε αυτό η τύχη του έβγαλε την γλώσσα βάζοντας ο άλλος wannabe Melo (κατά άλλους Gay, aka Wiggins) τρίποντο από το κέντρο. Και μία από τα ίδια χθες, χάνοντας από την μακράν μέχρι τώρα χειρότερη ομάδα της λίγκας. Πρέπει να βγει από την τριάδα ο Μέλο -χθες κιόλας- αν θέλουν στην Χώμα (Λιώμα κα) να σώσουν την χρονιά και κυρίως να κρατήσουν τον Τζωρτζ.
Redoctor
6-4 οι ΝΥΚ.
Air Kef
Αίμα και άμμος χθες, οι OKC (βασικά ο Westbrook) εδωσε απαντήσεις για το πως θα παίξουν οι Θάντερ όταν έρθει η ώρα η σωστή. Ξεκαθάρισαν αμέσως οι ρόλοι που φαινόντουσαν κάπως μπερδεμένοι έως τώρα μεταξύ των τριών και σε συνδυασμό με την μάλλον μη σωστή ψυχολογική προετοιμασία των GSW για τις ορέξεις των Θάντερ, οι OKC εκαναν ένα ωραίο, εκκωφαντικό, γεμάτο χάιλαιτς πάρτυ. Με Μέλο-Τζορτζ στην 5αδα ο Westbrook εκανε πάρτι με τον Κάρι, ενώ και με τον Τόμσον δεν φάνηκε να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα, θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον πως θα τον αντιμετωπίζουν οι ομάδες αμυντικά όταν μπει σε playoff mode - ενδεχομένως πλήρη αδιαφορία προς Ρόμπερτσον να είναι μία επιλογή.

Ο Κερ πάντως έκανε μια Ποποβιτσιά, αφήνοντας εκτός αγώνα για όλη την δ περίοδο τους βασικούς έξω (το σκορ ήταν 20+ πόντους από την γ περίοδο), θέλοντας να αφήσει την πιθανότητα να γυρίσει το ματς να αιωρείται για επόμενες αναμετρήσεις που μπορεί να έχουν παρόμοια εξέλιξη, σωστός.


Ντουράντ, τι να πει κανείς, ο άνθρωπος πρέπει να έχει σοβαρά θέματα. Πριν λιγες μερες βγήκε συνέντευξή του στα όρια της παράνοιας (νεκροκρέββατα, I'm still OKC, έχω προχωρήσει από το θέμα), χθες μπήκε με ειρωνικό χαμόγελο έως τα αφτιά από την παρουσίαση, κολλούσε σε όλους και σε όλα, χαζογέλαγε με WB, χειροκροτούσε ειρωνικά, άκρως αντίθετα πράγματα.
Κι ενώ τους έχει παρκάρει ο Κερ στον πάγκο για όλη την δ, γελάνε επιδεικτικά από τον πάγκο επειδή ο WB κυνηγούσε απροκάλυπτα των triple double.



Το καλό είναι ότι σε μία περίοδο που το κοίταγμα αντιπάλου τιμωρείται με τεχνική ποινή και οι παίκτες μεταξύ τους κάνουν PRιλίκια, εδώ έχουμε μία genuine κόντρα με ΠΟΛΥ ζουμί και περιμένουμε ενδεχόμενη κόντρα στα πλέι οφ όσο πολύ λίγες τα τελευταία χρόνια. Μακάρι το ΝΒΑ να ήταν κάπως πιο ελαστικό στις τιμωρίες αγωνιστικών να βλέπαμε λίγο 80s πράγματα αλλά είπαμε, το άθλημα έχει γίνει υπερβολικά πολύ light.
geo82
QUOTE (Air Kef @ Nov 23 2017, 14:11 ) *
Το καλό είναι ότι σε μία περίοδο που το κοίταγμα αντιπάλου τιμωρείται με τεχνική ποινή και οι παίκτες μεταξύ τους κάνουν PRιλίκια, εδώ έχουμε μία genuine κόντρα με ΠΟΛΥ ζουμί και περιμένουμε ενδεχόμενη κόντρα στα πλέι οφ όσο πολύ λίγες τα τελευταία χρόνια. Μακάρι το ΝΒΑ να ήταν κάπως πιο ελαστικό στις τιμωρίες αγωνιστικών να βλέπαμε λίγο 80s πράγματα αλλά είπαμε, το άθλημα έχει γίνει υπερβολικά πολύ light.


Απ' το στόμα σου και στου Silver τ' αυτί. Αυτές οι κόντρες ήταν το αλατοπίπερο του ΝΒΑ. Κακώς προσπαθούν να το κάνουν politically correct.
Air Kef
QUOTE(geo82 @ Nov 23 2017, 18:45 ) *
Απ' το στόμα σου και στου Silver τ' αυτί. Αυτές οι κόντρες ήταν το αλατοπίπερο του ΝΒΑ. Κακώς προσπαθούν να το κάνουν politically correct.


[offtopic]
Θεωρώ πως από την περίοδο που ήταν extreme τα πράγματα και ενώ έπεφτε ξύλο δεν έπεφτε ούτε τεχνική ποινή, αυτή την περίοδο ζούμε μια επίσης υπερβολή, κάτι σαν overreaction. Ήδη σχολιαστές και πρώην παίκτες κράζουν απροκάλυπτα κάποιες αποφάσεις διαιτητών σχετικά με Τ, αντιαθλητικά κτλ. με εκφράσεις τύπου "has basketball become into this? really?". Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί η χρυσή τομή.[/offtopic]
Manimal
Ο περιοδεύων θίασος σε tour στο Μεξικό. Σε ρόλο γελωτοποιών οι Ράσελ και Μέλο. Έξτρα παράσταση από Ράσελ με δύο airball σκορπώντας αύθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.
gerorge
O Adams ειναι πρωτος στο πρωταθλημα μαζι με τον Drummond στα επιθετικα rebounds και δεν ξερω καν αν εμφανιζεται στην 100αδα στα αμυντικα.Με μια προχειρη ερευνα βρηκα οτι μονο αυτος και ο Πεκοβιτς απο πακτες με αντιστοιχη συμμετοχη εχουν υψηλοτερο ORB% απο DRB% και αναρωτιεμαι του μουστακαλη που να οφειλεται.Το επιχειρημα των αιφνιδιασμων ειναι πλεον νεκρο απο τη στιγμη που ο WB τουβλιζει απο midrange στα 5 δευτερολεπτα,οποτε μαλλον ειναι ο καιρος ο καθενας να γυρισει στον ρολο του για να καταληξουμε να θυμομαστε τα triple doubles του ως κατι το εντυπωσιακο και οχι ως την αποδειξη οτι ειναι εγωισταρος.

Επισης ο Νεοζηλανδος μαρκαρει κατα μεσο ορο σχεδον 2 παραπανω τριποντα απο τον WB κατι που απλως ειναι συνεχεια των περσινων συζητησεων για το κατα ποσο το κυνηγι των rebounds βελτιωνει η λειτουργια της ομαδας.Δεν ξερω αν ο Donovan εχει το σθενος να κανει αλλαγες που θα πληξουν τα νουμερα του σουπερσταρ της ομαδας,αλλα σε διαφορετικη περιπτωση βλεπω παλι να φευγουν οι σταρ σε υποστηρικτικο ρολο και να λεμε του χρονου για το ποσο κακη ομαδα εχουν οι Thunder πλην Westbrook.
Redoctor
Χωρις unicorn χωρις θεωρητικα το καλυτερο γκαρντ. Κερδισαμε ανετα με σοου μπισλει.
Καποιοι λεγανε οτι η ανταλλαγη ηταν απο τις πιο κακες στη ιστορια. Μαλλον ηταν αλλα οχι για μας tongue.gif. Καλα να περνατε εκει στην αγρια δυση!
RipCity
QUOTE (gerorge @ Dec 17 2017, 15:07 ) *
O Adams ειναι πρωτος στο πρωταθλημα μαζι με τον Drummond στα επιθετικα rebounds και δεν ξερω καν αν εμφανιζεται στην 100αδα στα αμυντικα.Με μια προχειρη ερευνα βρηκα οτι μονο αυτος και ο Πεκοβιτς απο πακτες με αντιστοιχη συμμετοχη εχουν υψηλοτερο ORB% απο DRB% και αναρωτιεμαι του μουστακαλη που να οφειλεται.Το επιχειρημα των αιφνιδιασμων ειναι πλεον νεκρο απο τη στιγμη που ο WB τουβλιζει απο midrange στα 5 δευτερολεπτα,οποτε μαλλον ειναι ο καιρος ο καθενας να γυρισει στον ρολο του για να καταληξουμε να θυμομαστε τα triple doubles του ως κατι το εντυπωσιακο και οχι ως την αποδειξη οτι ειναι εγωισταρος.

Επισης ο Νεοζηλανδος μαρκαρει κατα μεσο ορο σχεδον 2 παραπανω τριποντα απο τον WB κατι που απλως ειναι συνεχεια των περσινων συζητησεων για το κατα ποσο το κυνηγι των rebounds βελτιωνει η λειτουργια της ομαδας.Δεν ξερω αν ο Donovan εχει το σθενος να κανει αλλαγες που θα πληξουν τα νουμερα του σουπερσταρ της ομαδας,αλλα σε διαφορετικη περιπτωση βλεπω παλι να φευγουν οι σταρ σε υποστηρικτικο ρολο και να λεμε του χρονου για το ποσο κακη ομαδα εχουν οι Thunder πλην Westbrook.


O Westbrook για δεύτερη σερί χρονιά είναι για να πάει να παίζει μονάκια και να τους διαλύει όλους. Για μπάσκετ πρωταθλητισμού και με κύριο ρόλο ως pg να οργανώνει την ομάδα δεν κάνει έτσι εκτός ελέγχου που παίζει. Νομίζω το θέμα με τα αμυντικά ριμπάουντ είναι το μικρότερο πρόβλημα. Πλέον έχει ξεχάσει και να σουτάρει.
gerorge
Ο σημερινος WB ηταν πραγματικη οαση να τον βλεπεις ακομα και για μενα που τον κραζω συνεχως για stat padding.Δεν πασαρε μονο για την ασιστ και αυτο απελευθερωσε την ομαδα με αποτελεσμα τελικα να κανει το 20/20.Αν το καταλαβει και ο ιδιος οτι αν σταματησει να εξαναγκαζει καταστασεις(και να αρχισει να παιζει λιγο αμυνα smile.gif ) μπορει να γινει ο καλυτερος PG του πρωταθληματος
geo82
Το πόσο ευχαριστήθηκα την εμφατική εμφάνιση της Οκλαχόμα μέσα στο αντιπαθέστατο Κλίβελαντ δε λέγεται!
thalys
Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση ο Ρόμπερσον χάνει την χρονιά με ρήξη patellar tendon (επιγονάτιος τένοντας αν καταλαβαίνω καλά).
Andre Miller
Η Οκλαχόμα θα είναι πολύ δυσκολος αντίπαλος για οποιαδήποτε ομάδα βρεθεί απέναντί της στα πλεϊοφ.
yorgos
QUOTE(Andre Miller @ Feb 7 2018, 19:57 ) *
Η Οκλαχόμα θα είναι πολύ δυσκολος αντίπαλος για οποιαδήποτε ομάδα βρεθεί απέναντί της στα πλεϊοφ.

Εγώ νομίζω το αντίθετο. Ακόμη και σε ένα παιχνίδι που οι Γουόριορς έκαναν περισσότερα λάθη από ποτέ και ο Τζορτζ ήταν απλά εκπληκτικός η παραφωνία που λέγεται Ράσελ Ουέστμπρουκ χτύπησε. Εντελώς τσίρκο οι επιλογές του και στα κρίσιμα ματς θα το κάνει με πιο πολλή έμφαση. Χωρίς το Ρόμπερσον μάλιστα δυσκολεύει περισσότερο η κατάσταση. Δεν τους βλέπω να περνάνε στο δεύτερο γύρο, σα θίασος είναι, ακόμη και σε μέρα εμφατικής νίκης.
SteveNashidis


Tα έχει σπάσει σε όλο το ματς, έχει άπειρα λάθη αλλά το τελευταίο σουτ (παρά το γεγονός ότι έχει συμπαίκτες Καρμέλο και Παυλογιώργη) θα το πάρει αυτός. Μία Δύση βγαλμένη από τα παλιά με τις θέσεις 3 έως 10 να διαφέρουν το πολύ 4 νίκες.
sarounas
o Ουέστμπρουκ έχει κάποιο πρόβλημα; τα ξημερώματα τον "έπαιζε" ο Όστιν Ρίβερς και δεν απαντούσε blink.gif πάντως πολύ σημαντική η νίκη απέναντι στους Κλίπερς μιας και σήμερα λογικά ακολουθεί ήττα στον Καναδά.
Σφαγή θα γίνει μέχρι το φινάλε στην δύση...
SG3ptshooter
QUOTE
Carmelo Anthony has informed Oklahoma City that he will not exercise his early termination option and has opted into the final year of his contract.
It was a no-brainer for Melo. He'll stay in OKC and earn $27.9 million in 2018-19. Last season, he became the first player since 2015-16 to attempt at least 15 shots a night, yet shot below 41 percent from the floor.

peace.gif
mixalisgate7
QUOTE
Oklahoma City Thunder star Paul George has informed franchise officials that he will not be opting in for the final year of his contract and become an unrestricted free agent, league sources told ESPN. George has an 11:59 PM ET Friday deadline to formally decline to opt in.

George, who will decline a $20.7 million salary for the 2018-19 season, remains seriously interested in returning to the Thunder in free agency, league sources said. The Los Angeles Lakers will receive serious consideration too, sources said.

Several teams, including Philadelphia and Houston, are interested in pursuing George too, league sources said. Indiana traded George to the Thunder a year ago, where the five-time All-Star forward came to build a strong relationship with All-Star guard Russell Westbrook and averaged 21.9 points, 5.7 rebounds and 3.3 assists.

Before his trade, George had told the Pacers that he planned to sign with the Lakers in free agency this summer. Nevertheless, Oklahoma City GM Sam Presti, coach Billy Donovan and Westbrook have made a strong case on a future with the Thunder and moved the franchise into contention with the Lakers.

George, a native of Southern California, and LeBron James are the focus of the Lakers free agent recruiting efforts. The Lakers are working to acquire San Antonio Spurs star Kawhi Leonard in a trade.

George is eligible to sign a five-year, $176 million contract extension this summer with Thunder. That may be a less likely scenario than a shorter contract that could allow him more control over his future.

George could do a "one-plus one" contract and return to free agency next summer. George will reach 10 years of service in 2020, making him eligible to sign a four-year, $169 million maximum contract with a team with cap space.


ΠΗΓΗ
SG3ptshooter


ph34r.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.