Help - Search - Members - Calendar
Full Version: νεαρες τριποντερ!!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3
basket is life
λιγο ασχετο rolleyes.gif ....ξερετε αν η αλεξανδρη ειναι παιχτρια της εθνικης? peace.gif
Live strong
QUOTE(basket is life @ Jan 11 2008, 16:25 ) *
λιγο ασχετο rolleyes.gif ....ξερετε αν η αλεξανδρη ειναι παιχτρια της εθνικης? peace.gif

ειναι! φέτος όμως δεν την καλεσαν smile.gif
trefoil 13
QUOTE(Live strong @ Jan 11 2008, 14:27 ) *
ειναι! φέτος όμως δεν την καλεσαν smile.gif

Ήταν τραυματισμένη ή κάνω λάθος;
whalen#4
Ψηφιζω Εφη Βαννου....μεγαλη τριποντερ.... 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
smiley.gif
Giuliana13_fan
QUOTE(whalen#4 @ Jan 12 2008, 12:17 ) *
Ψηφιζω Εφη Βαννου....μεγαλη τριποντερ.... 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
smiley.gif

ετσι ετσι!!!! smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif smilie_schal1.gif
αλλο ενα μελος για το fan club!!!
νομιζω οτι θα πρεπει να κατεβαινουμε με οργανωμενη κερκιδα σε καθε αγωνα της !!! smiley.gif
σοβαρολογω... rolleyes.gif
basket4
blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

απορω αν ολοι εσεις με εχετε δει να παιζω peace.gif
smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Giuliana13_fan
QUOTE(basket4 @ Jan 12 2008, 18:29 ) *
blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

χααααααα!!! biggrin.gif
εγω ειχα την τυχη (??? blink.gif )
να σε δω!!!!!!!!!! thumbsup.gif icon_joy.gif
sch
QUOTE(Giuliana13_fan @ Jan 12 2008, 22:33 ) *
χααααααα!!! biggrin.gif
εγω ειχα την τυχη (??? blink.gif )
να σε δω!!!!!!!!!! thumbsup.gif icon_joy.gif

και γω blink.gif
whalen#4
QUOTE(basket4 @ Jan 12 2008, 20:29 ) *

Και εγω ειχα την τυχη να σε δω.... 77.gif 77.gif 77.gif
smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Giuliana13_fan
QUOTE(whalen#4 @ Jan 12 2008, 20:00 ) *
Και εγω ειχα την τυχη να σε δω.... 77.gif 77.gif 77.gif
smiley.gif smiley.gif smiley.gif

τελικα basket4 για να μιλαμε ολοι εμεις (που σε εχουμε δει...)
κατι παραπανω θα ξερουμε... biggrin.gif smiley.gif
sch
QUOTE(Giuliana13_fan @ Jan 13 2008, 00:02 ) *
τελικα basket4 για να μιλαμε ολοι εμεις (που σε εχουμε δει...)
κατι παραπανω θα ξερουμε... biggrin.gif smiley.gif

ουουουουου, ναι...κάτι θα ξέρουμε ohmy.gif blink.gif ohmy.gif
diama13
καλα το εχετε κανει το τοπικ,οφ τοπικ.........ολοι με αυτη την εφη βαννου θα ασχολουμαστε?

αμα ξερετε καμια παικτρια να την πειτε........... blove.gif
trefoil 13
QUOTE(diama13 @ Jan 12 2008, 23:51 ) *
καλα το εχετε κανει το τοπικ,οφ τοπικ.........ολοι με αυτη την εφη βαννου θα ασχολουμαστε?

Παρατηρώ μια... εμπάθεια για την Βαννού;
basket is life
παιδια ας αναφερετε καλυτερα μονο τα ονοματα!δεν εχω κανενα προβλημα με τη basket4(και το ξερει!)αλλα εχετε γινει οντως οφ τοπικ!αν θελετε να ανοιξω ενα τοπικ για φαν!!!
diama13
QUOTE(basket is life @ Jan 13 2008, 13:51 ) *
παιδια ας αναφερετε καλυτερα μονο τα ονοματα!δεν εχω κανενα προβλημα με τη basket4(και το ξερει!)αλλα εχετε γινει οντως οφ τοπικ!αν θελετε να ανοιξω ενα τοπικ για φαν!!!

εμ,οταν μιλαω εγω wink.gif ..........μπραβο π το ανεφερες και εσυ....... 41.gif
B.I.L
QUOTE(diama13 @ Jan 12 2008, 15:51 ) *

Αγαπατε αλληλους!!! gdi.gif biggrin.gif smiley.gif
tsops
Χαλαρώστε παιδιά. Δεν ενδιφέρει κανέναν να διαβάζει μονολεκτικά ποστ που δεν έχουν ουσία με το τόπικ.

Ενδιαφέρει να μάθουμε τις καλές σουτέρ, τα νέα παιδιά, παιδιά καταξιωμένα, παιδιά με ταλέντο, αυτό είναι το τόπικ. Σοβαρευτείτε bball.gif
basket4
βρηκα την καλυτερη νεαρη τριποντερ στη θεσσαλονικη!!! 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

Ιωαννα Θωμα,το 6 του Ευοσμου
με χτυπημενο κιολας χερι 5 σουπερ ντουπερ 3ποντα 77.gif 77.gif 77.gif
pokiokio4
Δεν ξερω αν ειναι η καλυτερη τριποντερ της Θεσσαλονικης...παντως κι εγω την ειχα δει περσυ στους σχολικους αγωνες που εγιναν εδω στην Αθηνα..και οντως ειναι μια πολυ καλη τριποντερ.. blove.gif
Basket4 θελω να σ ου πω πως κι εγω χτυπημενη την ειχα δει biggrin.gif ..φαινεται χτυπημενη τα παει καλυτερα.. tongue.gif
Πλακα κανω φυσικα..καλη συνεχεια!καλημερα σ'ολους.. smiley.gif
basket4
QUOTE(pokiokio4 @ Jan 24 2008, 13:21 ) *
Δεν ξερω αν ειναι η καλυτερη τριποντερ της Θεσσαλονικης...παντως κι εγω την ειχα δει περσυ στους σχολικους αγωνες που εγιναν εδω στην Αθηνα..και οντως ειναι μια πολυ καλη τριποντερ.. blove.gif
Basket4 θελω να σ ου πω πως κι εγω χτυπημενη την ειχα δει biggrin.gif ..φαινεται χτυπημενη τα παει καλυτερα.. tongue.gif
Πλακα κανω φυσικα..καλη συνεχεια!καλημερα σ'ολους.. smiley.gif

πω,καλα ετσι...φοβερη...και στους σχολικους την ειχα δει.
αλλα μετα απο ενα χρονο που την ειδα,μου φανηκε οτι εχει βελτιωθει παρα πολυ.

μηπως να χτυπησουμε κ εμεις κανενα χερι μπας κ παιξουμε καλυτερα? tongue.gif tongue.gif
pokiokio4
QUOTE(basket4 @ Jan 24 2008, 11:38 ) *
πω,καλα ετσι...φοβερη...και στους σχολικους την ειχα δει.
αλλα μετα απο ενα χρονο που την ειδα,μου φανηκε οτι εχει βελτιωθει παρα πολυ.

μηπως να χτυπησουμε κ εμεις κανενα χερι μπας κ παιξουμε καλυτερα? tongue.gif tongue.gif

φτου..φτου μακρυα απο μας...μην λες τετοια ρε basket4 τα τριποντακια μην αγχωνεσαι θεμα ψυχολογιας ειναι..(και σ'αυτο το θεμα ειμαστε κ οι 2 super ε?..χαχα).. tongue.gif
τ καναμε off topic μου φαινεται παλι... smiley.gif
καλημερα σ'ολους!!!
thessbasketball
QUOTE(C05 @ Jan 9 2008, 15:37 ) *
Στο Τουρνουά Μεσολογγίου ξεχώρισα αρκετές τριποντέρ..
Δύο πολύ καλές είναι οι:
Σπανού Άρτεμις (ΜVP) και 77.gif 77.gif
Σλουκα Αναστασία (1η στα τρίποντα) 41.gif 41.gif

i spanou vasika einai poli kali paiktria alla oxi gia triponta..paizei psili kai otan exei xoro tha riksei kai kanena triponto..i slouka einai to mono kalo pou exei..ego tha elege zografou elli..episis sto mesologgi kai all star game.krima pou den ksexorise...
basket4
QUOTE(thessbasketball @ Jan 31 2008, 05:31 ) *
i spanou vasika einai poli kali paiktria alla oxi gia triponta..paizei psili kai otan exei xoro tha riksei kai kanena triponto..i slouka einai to mono kalo pou exei..ego tha elege zografou elli..episis sto mesologgi kai all star game.krima pou den ksexorise...

καλως ηρθες στο φορουμ και καλα ποστ.
μονο γραφε ελληνικα αν μπορεις γιατι τα greeklish απαγορευονται smiley.gif
I LOVE BASKET
πιστεύω οτι μια πολύ καλή σουτέρ τριπόντων είναι η χούμου μαρία που παίζει στην παλατιανή...θα εξελιχθεί πολύ στο μέλλον... smiley.gif 77.gif
basket is life
γνωριζετε καποια ψηλη κοπελα που να σουταρει και τριποντα?μεγαλο πλεονεκτημα για παιχτη παντως...
sofo17
εγω ξερω μια πολυ καλη σουτερ την ποπη ζακυνθινου νεανιδεσ αλλα και γυναικεσ εχει πολυ καλο ποσοστο στα τριποντα!!αλλα και γενικα ειναι πολυ καλη παιχτρια !! 77.gif
basket is life
QUOTE(sofo17 @ Apr 21 2008, 23:31 ) *
εγω ξερω μια πολυ καλη σουτερ την ποπη ζακυνθινου νεανιδεσ αλλα και γυναικεσ εχει πολυ καλο ποσοστο στα τριποντα!!αλλα και γενικα ειναι πολυ καλη παιχτρια !! 77.gif

σε ποια ομαδα αγωνιζεται?
trefoil 13
QUOTE(basket is life @ Apr 22 2008, 20:02 ) *
σε ποια ομαδα αγωνιζεται?

αμαρυλλίδα.
basket is life
εγινε φετος διαγωνισμος τριποντων στο φαιναλ 5 των ενωσεων?
basket is life
ναυροζιδου χριστινα απο δασαλ(μπορει να κανω λαθος το επωνυμο,το ονομα παντως ειναι κατοχυρωμενο γιατι το ακουσα!)μπορει να μην σουταρει πολυ συχνα(απ'οτι εχω δει δηλαδη)αλλα οταν το κανει εχει πολυ μικρα ποσοστα αστοχιας!πολυ ομορφο στυλ! 77.gif
basket is life
QUOTE(sofo17 @ Apr 21 2008, 23:31 ) *

κατι μου θυμιζει το ονομα της!εχει αγωνιστει μηπως στηις μικρες εθνικες?
Live strong
QUOTE(basket is life @ May 18 2008, 22:22 ) *
κατι μου θυμιζει το ονομα της!εχει αγωνιστει μηπως στηις μικρες εθνικες?

Φέτος έπαιζε στην Αμαρυλλίδα, Α2 Νότου!!
soouza
Καλή τριποντέρ είναι η Χούμου της Παλατιανής,που έτυχε να τη δω χτες.Απ όσο γνωρίζω,μέλος και της εθνικής ομάδας. bball.gif
kwstas_p
[quote name='soouza' date='May 19 2008, 14:18 ' post='197370']
Καλή τριποντέρ είναι η Χούμου της Παλατιανής,που έτυχε να τη δω χτες.Απ όσο γνωρίζω,μέλος και της εθνικής ομάδας. bball.gif
[/quote

θα ηθελα να προσθεσω οτι καλες σουτερ ειναι η Κουτελιέρη και η Ντόντη απο Β εσκα
melrok
QUOTE(soouza @ May 19 2008, 14:18 ) *

Και οχι μονο........απλα τα κανει ολα....... wink.gif
Xaris Vs Iverson
Για μένα: Αγγελική Κουτσιούκου!
Φανταστικο χέρι...και απίστευτη δύναμη...!
8/8 τρίποντα...για προθέρμανση...! Αυτά είναι...!
basket is life
κουτελιερη,ντοντη και κουτσιουκου που παιζουν?αν ειναι ευκολο γραφετε και τα σωματεια. biggrin.gif
kwstas_p
QUOTE(basket is life @ May 19 2008, 22:57 ) *
κουτελιερη,ντοντη και κουτσιουκου που παιζουν?αν ειναι ευκολο γραφετε και τα σωματεια. biggrin.gif

καλημερα!η Κουτελιέρη(Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ) η Ντόντη(Π & Α.Ο ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ)
basket is life
νομιζω πως πρεπει να συμπεριληφθω και εγω σε αυτη την κατηγορια αφου σημερα μετα απο 3 χρονια αποχης απο τα γηπεδα του μπασκετ ειχα 4/4(χωρις ζεσταμα παρακαλω!)....εξωπραγματικο!!!! laugh.gif ugly_tocktock.gif icon_tomato.gif
B.I.L
Συμφωνω για τη Ναυροζιδου!Βεβαια νομιζω πως εχει περισσοτερη εφεση στις διεισδυσεις αλλα εχει και καλο χερι!Οσο για το στυλ????Αψογο!
B.I.L
QUOTE(Xaris Vs Iverson @ May 19 2008, 08:50 ) *

Σε ποια ομαδα παιζει??? wink.gif
B.I.L
QUOTE(soouza @ May 19 2008, 05:18 ) *

Ειναι μελος την εθνικης ομαδας????????Εγω νομιζα οτι ειναι μονο στην ΕΣΚΑ.........Οπου και να 'ναι...Εχει τρομερη ευστοχια! 77.gif
BASKET FOR A LIFE
το 7 της παλληνης!! 77.gif
Augmon
Γεωργοπούλου από Αχαγιά '82. 42τρίποντα στο πρωτάθλημα(13αγώνες)και 11 τρίποντα στα προκριματικά του Πανελληνίου.Ποσοστά κοντά στο 39-41%
basket is life
ειπα να το ανεβασω μια και ειναι κριμα τετοια τοπικ να μενουν τοσο πισω!εγω εχω να προτεινω στεφανια σιδερη απο δασαλ!
Xaris Vs Iverson
QUOTE(B.I.L @ May 21 2008, 08:56 ) *
Σε ποια ομαδα παιζει??? wink.gif

Στα Μελισσια!
Xaris Vs Iverson
Δεν πιστευω πως υπαρχουν "καθαρες" τριποντερ.
Παικτριες...εχουν ευστοχο και σωστο σουτ, με αποτελεσμα να βαζουν τριποντα. Τωρα...μπορει να φταιει η μερα, το καλαθι, η εποχη...(γιατι με τα χρονια...στις μικρες ηλικιες ευκολα κανεις αλλαζει τον τροπο που σουταρει)! Μπορει σημρα να θεωρειται σουπερ τριποντερ...αλλα τον επομενο χρονο, ουτε καν να τολμαει να σουταρει. Σε μεγαλυτερες ηλικιες, θα υπαρχουν σιγουρα!!! bball.gif
alwaysloveit
QUOTE(Xaris Vs Iverson @ Nov 3 2008, 00:52 ) *
Στα Μελισσια!

κορασίδα ή νεανίδα?ποιο νούμερο έχει γνωρίζει κανείς?

χατζάκη μαρία από κουκουβάουνες..απίστευτη ευστοχία..(κορασίδα)
john-b
QUOTE(Xaris Vs Iverson @ May 19 2008, 08:50 )
Ειχα παει σε ενα αγωνα κορασιδων στον Αρη Πετρουπολης και νομιζω οτι την ειδα την μικρη να σουταρει απο τα 8 μετρα .
anna
Συγνώμη κίολας αλλά την συγκεκριμένη κοπέλα την έχω δει να παίζει αρκετές φορές και δεν πιστεύω ότι το πολυκατέχει το τρίποντο......
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.