Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Youtube Area
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
kostasvc15
Ωραιο αυτο με τη γιαγια! 19.gif
mikri prasini ollandeza
QUOTE(Gravedigger @ Apr 19 2007, 03:04 PM) *
Την πατάς μετά την γιαγιά η δν την πατάς????????

κουμπί or not κουμπί???
kostasvc15
Δειτε να γελασετε
kostasvc15
Stevenson vs Arenas
Κοιταξτε τι κανουν τα παλικαρια
Invalid Video Link
Gravedigger
O Arenas πρέπει να είναι κ γαμώ τα άτομα!
kostasvc15
Ενα αστειο νοκ ουτ!!!
Xaroumenos loukoumas
Εντάξει δεν είναι και αστείο αλλά μου έκανε εντύπωση:

Xaroumenos loukoumas
Αυτό όμως μου κάνει πολύ εντύπωση. Το είχα ξαναδει αλλά το ξαναθυμήθηκα:

David Belle.-

PS: Ωραίο τραγουδάκι! smile.gif
sihainas

smiley.gif
apkat
Γεια σου ρε Σοφο Τιβι σταρ..Εγραψες παλι..παντως περα απο την πλακα δεν ειναι κακος..Ισα ισα εχει πλακα..να δουμε αν θα παιξει καθολου μπασκετ.Σ'αυτα τα "σταριλικια" καλος ειναι smiley.gif
kostasvc15
blink.gif Εχει βγει στην τηλεοραση η διαφημηση;Πρωτη φορα τη βλεπω!
Alexmei
Χαρούμενε Λουκουμά, αυτό που κάνει θεωρείτε άθλημα, το λεγόμενο "le parkour", υπάρχουν αμέτρητα video που μπορείς να βρεις smile.gif
rchos
Χαρούμενε Λουκουμά, αυτό που κάνει θεωρείτε άθλημα, το λεγόμενο "le parkour", υπάρχουν αμέτρητα video που μπορείς να βρεις

το ξερει πολυ καλα!μας εχει σπασει τα νευρα με το παρκουρ!ολο βιντεακια παρκουρ ψαχνει και βρισκει!
Xaroumenos loukoumas
QUOTE(Alexmei @ May 10 2007, 12:11 PM) *
Χαρούμενε Λουκουμά, αυτό που κάνει θεωρείτε άθλημα, το λεγόμενο "le parkour", υπάρχουν αμέτρητα video που μπορείς να βρεις smile.gif

Ναι όντως το ξέρω.. Έχω κατεβάσει και πολλά βίντεο, και αντιστοιχες γυμναστικές ασκήσεις, βλέπω τα rss κτλ. Γενικά είμαι λίγο πορωμένος, αν και δε μου φαίνεται εξωτερικα! smiley.gif
Air Kef
QUOTE(Xaroumenos loukoumas @ May 5 2007, 12:34 PM) *
Εντάξει δεν είναι και αστείο αλλά μου έκανε εντύπωση:

Προφανώς τα παλικάρια της μηχανογράφησης (ή μηχανοργάνωσης; ),μετά την αναβάθμηση που εκανε η εταιρία τους, δν ειχαν τι να κανουν! 24.gif
sihainas
Μιας και το φερε η κουβέντα πάρτε ένα ακόμα φοβερό βίντεο...

ohmy.gif
Xaroumenos loukoumas
QUOTE(sihainas @ May 10 2007, 04:33 PM) *

ohmy.gif

Απλά τρομαχτικό.
Gravedigger
QUOTE(sihainas @ May 10 2007, 04:33 PM) *

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ.... ohmy.gif ohmy.gif w00t.gif w00t.gif 41.gif 41.gif Αλλά αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως περνάει η μπάλλα πάνω από την στέκα!!!
kostasvc15
Λυπαμαι αυτον που τα εστησε! 19.gif
NBAholic
Koρυφαίο. Λυπάμαι τους αντιπάλους του (αν είχε, που δεν το νομίζω, μιας και ουδείς θα περίμενε να στηθεί μια ολόκληρη πόλη με ντόμινο).

Το δικό μου είναι μπασκετικό, αλλά μπορεί να ενταχθεί και εδώ. Απολαύστε το διασημότερο Ισπανό σχολιαστή ΝΒΑ, στο τέλος της κανονικής διάρκειας του 2ου Τελικού του 2004, Λέικερς-Πίστονς:

Alexmei
φρίκη το μπιλιάρδο blink.gif
sihainas
Μπορούμε να πούμε νομίζω ότι ήταν ελαφρώς υπερβολικός ο Ισπανός σχολιαστής tongue.gif
Gravedigger
QUOTE(NBAholic @ May 10 2007, 08:34 PM) *
Το δικό μου είναι μπασκετικό, αλλά μπορεί να ενταχθεί και εδώ. Απολαύστε το διασημότερο Ισπανό σχολιαστή ΝΒΑ, στο τέλος της κανονικής διάρκειας του 2ου Τελικού του 2004, Λέικερς-Πίστονς:

Kαλά τι έχει πάρει αυτός κ κάνει έτσι???
NBAholic
Υποθέτω ότι παριστάνει τον ήχο που κάνει το πολυβόλο...
kostasvc15
Climbing world's tallest tree
Alexmei
πάρτε να χαρήτε το άθλημα smiley.gif

soz
Χαχα θεικές φάσεις!!
P.Faliro13
24.gif τρομερό βιντεάκι. Η μία φάση είναι καλύτερη απο την άλλη
NBAholic
Το ποδαρόσφαιρο δεν είναι το άθλημά μου, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι τα bloopers του είναι από τα κορυφαία. Και τουλάχιστον, υπάρχει μια αξιοσέβαστη ποσότητα, όχι όπως, πχ, στις γκάφες με τις cheerleaders, που υπάρχει μια 3λεπτη βάση δεδομένων απ'όπου όλοι παίρνουν το ίδιο υλικό για τα φιλμάκια τους (όπως γίνεται και με τους παλιούς ΝΒΑερς).
Alexmei
δείτε τον Carter στο γυμνάσιο... ένα κάρφωμα του ποιον σας θυμίζει;;;;

Invalid Video Link
kostasvc15
QUOTE(Alexmei @ May 13 2007, 08:05 AM) *
δείτε τον Carter στο γυμνάσιο... ένα κάρφωμα του ποιον σας θυμίζει;;;;

Εχω δει αυτη την εκπομπη ολοκληρη ειναι πολυ καλη. 41.gif Κριμα που ειχε τοσα πολλα προβληματα ο Βινς..
Για ποιο καρφωμα μιλας;Παντως το παλικαρι εκανε τρελα πραγματα για την ηλικια που ειχε τοτε.Θα ποσταρω και εγω αργοτερα ενα βιντεακι με το διαγωνισμο που πηρε μερος τοτε και φυσικα κερδισε.
Alexmei
QUOTE(kostasvc15 @ May 13 2007, 04:28 PM) *
Εχω δει αυτη την εκπομπη ολοκληρη ειναι πολυ καλη. 41.gif Κριμα που ειχε τοσα πολλα προβληματα ο Βινς..
Για ποιο καρφωμα μιλας;Παντως το παλικαρι εκανε τρελα πραγματα για την ηλικια που ειχε τοτε.Θα ποσταρω και εγω αργοτερα ενα βιντεακι με το διαγωνισμο που πηρε μερος τοτε και φυσικα κερδισε.

αν το δεις από το προηγούμενό μου ποστ, στο countdown του βίντεο, όταν μένουν 4:07 λεπτά που βγαίνει σε ανοιχτό γήπεδο... για πείτε

δείτε αυτό, ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!
Alexmei
Πάρτε κι άλλο!!

Invalid Video Link

και το κορυφαίο!!

Invalid Video Link
Gravedigger
Family guy από τους δημιουργούς των Simpsons!
dizzy_fingers
Μέγα λάθος.
Δεν είναι οι δημιουργοί των simpsons (αυτοί έκαναν το Futurama) αλλά ο Seth MacFarlane και κάποιοι (συμπεριλαμβανομένου του seth green).
Ο Seth έχει κάνει και το American Dad.

Το τονίζω γιατί αν το πεις στους κύκλους των οπαδών της σειράς, θα σε κυνηγήσουν και θα σε σφάξουν όπως ο πήτερ έκανε στο κοτόπουλο (επικές σκηνές οι σκηνές με τον chicken man για όσους βλέπουν ανελλιπώς τη σειρά).
smiley.gif
Gravedigger
QUOTE(dizzy_fingers @ May 15 2007, 07:24 PM) *
Μέγα λάθος.
Δεν είναι οι δημιουργοί των simpsons (αυτοί έκαναν το Futurama) αλλά ο Seth MacFarlane και κάποιοι (συμπεριλαμβανομένου του seth green).
Ο Seth έχει κάνει και το American Dad.

Ωχ sorry!Σωστός ο Dizzy!Simpsons-Futurama κ Family Guy-American Dad!!!Συγνώμη μπερδεύτηκα!!! icon_drunk.gif Πάντως μ'αρέσουν όλα!!!
Air Kef
Kαλά και μονο η ιδέα που πετάγεται ενα κοτόπουλο και παιζει ξυλο μεχρι θανατου ειναι τρομερή,όχι μονο το αποτέλεσμα.
sihainas

smiley.gif
Gravedigger
Βρήκαμε καινούρια ασχολία!Θα ποστάρουμε βιντεάκια family guy!!! smiley.gif
Gravedigger
QUOTE(sihainas @ May 15 2007, 08:55 PM) *

XAXAXAXAXA! 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif Έλιωσα στο γέλιο!!!Τι γαμάτο ήταν αυτό....!
Gravedigger
Κ άλλο 1!Το πόσταρα κ στην αποτρίχωση!!!
Air Kef
Ενα ειναι το βιντεο του Stew.

Invalid Video Link

Από 02:07 και μετα

Κοτοπουλο:

Invalid Video Link
specialforward#8
τι τελεια που ειναι αυτα που τα βρισκεται?
kostasvc15
Ωραια ολα!Ειδικα αυτο με τη μαμα του. 24.gif
Gravedigger
QUOTE(specialforward#8 @ May 15 2007, 11:38 PM) *
τι τελεια που ειναι αυτα που τα βρισκεται?

Πήγαινε στο youtube κ βάλε Family guy στο search!Είναι σειρά!!!
Zmac
Αφιερωμένο (κοιταξτε την φατσα του coach)
kostasvc15
Ε τον Ποποβιτς!!! 19.gif
Ενα εχω να πω:White men can't jump,exept me cool.gif
dizzy_fingers
Ψάξε για Henry Bekkering στο yt.
Das Kapital
QUOTE(kostasvc15 @ May 21 2007, 02:08 PM) *
Ε τον Ποποβιτς!!! 19.gif
Ενα εχω να πω:White men can't jump,exept me cool.gif

Και ναι ο Τονι μπορει και με στυλ!!! cool.gif
kostasvc15
Ειχα διαβασει οτι καθε φορα που καρφωνε ο Παρκερ σε αγωνα ο Ντανκαν του εδινε 5000 δολλαρια.
Περισσοτερα θα ξερει ο Χολικ λογικα smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.