Πρέπει να είμαι τελείως χαζός
Η απλά δεν ξέρω να διαβάζω...
Για πιο πράγμα ακριβώς "τρωγόμαστε" τόσες μέρες ακόμα δεν έχω πάρει χαμπάρι...
Ποιους και γιατί δεν συμφέρει ο Γιαννάκης να αναλάβει τον Ολυμπιακό? Κανέναν και όλους...
Είναι δυνατόν μια Εθνική ομάδα, που έχει 5 παίχτες από τον Παναθηναϊκό και καλώς τους έχει, ξαφνικά να αρχίσει να παίρνει παίχτες χειρότερους από αυτούς που αξίζουν? Το πιστεύει κανένας αυτό?
Πιστεύει κανένας πως αν θελήσει ο Καλάθης ο μεγάλος να έρθει να παίξει στην Ελλάδα και να βγάλει διαβατήριο θα τον εκβιάσουν να πάει στον Ολυμπιακό αλλιώς δεν θα του βγάλουν διαβατήριο ποτέ και δεν θα παίξει μπάσκετ στην Ελλάδα?
Πιστεύει κανένας πως μπορεί οι αφοί Γιαννακόπουλοι να ενοχλούνται πραγματικά που ο Γιαννάκης ανέλαβε τον Ολυμπιακό? Αν υποθέσουμε πως ναι, για ποιον ακριβώς λόγο ενοχλούνται? Μήπως επειδή θα σταματήσει να παίρνει παίχτες του Παναθηναϊκού στην Εθνική και θα είναι ξεκούραστοι στις υποχρεώσεις τους στον Παναθηναϊκό? Μήπως να τους έπιασε ο πόνος για την Εθνική? Λέτε?
Είναι δυνατόν να λέμε φιλοχρήματο, βρίζοντάς τον, έναν επαγγελματία προπονητή που αρνήθηκε πέρσι μια, φαντάζομαι όχι και τόσο καλή οικονομικά, πρόταση από τον Άρη να αναλάβει μια ομάδα με περιορισμένο μπάτζετ και όχι και τόσο υψηλούς στόχους? Δεν θέλω να υποτιμήσω τον Άρη και την ιστορία του αλλά ο Γιαννάκης μπορούσε να μείνει και στο Μαρούσι, το ίδιο ήταν, ίδιο μπάτζετ, ίδιες φιλοδοξίες.
Είναι δυνατόν να κατηγορούμε έναν προπονητή που έχει φιλοδοξίες και που θέλει να αποδείξει τι αξίζει και σε συλλογικό επίπεδο? Και ποια άλλη ομάδα, ελληνική, πρώτης γραμμής, θα του έδινε την ευκαιρία να προσπαθήσει, τουλάχιστον, να εκπληρώσει αυτές του τις φιλοδοξίες αν όχι ο Ολυμπιακός?
Επίσης δεν νομίζω να πρέπει να θυσιάσουμε την Εθνική ομάδα και τα όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα με τον Γιαννάκη προπονητή επειδή μερικοί ανεγκέφαλοι τυχόν μπορεί να βρίσουν τον προπονητή της Ελλάδας και να επηρεάσουν τους παίχτες. Και με την ομάδα ποδοσφαίρου έγινε αυτό στο παιχνίδι με την Τουρκία στο Καραϊσκάκη και το μόνο που κατάφεραν αυτοί που έβριζαν ήταν να συσπειρώσουν την ομάδα και τελικά να περάσουμε στο Euro 2008. Ε λοιπόν λέω όχι, να μην κάνουμε την χάρη στους λίγους.
Αν το ασυμβίβαστο είναι ασυμβίβαστο λόγω του παραπάνω λόγου και επειδή φοβόμαστε μην μεροληπτήσει ο Γιαννάκης υπέρ παιχτών του Ολυμπιακού στην επιλογή για την Εθνική και αν φοβόμαστε μην εκβιάζει παίχτες για διαβατήρια και άλλες τέτοιες αηδίες τότε κατά την
προσωπική μου άποψη δεν υπάρχει ασυμβίβαστο ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει για πιο λόγο τρώγονται όλοι όσοι θεωρούν πως ένα προπονητής των 3 μεγάλων ομάδων στο μπάσκετ τώρα, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Άρη δεν μπορεί να αναλάβει την Εθνική και να έχει και τις 2 ομάδες.
Δεν έχει γραφτεί ούτε ένα σοβαρό και λογικό επιχείρημα, συγνώμη αλλά αυτή είναι η
προσωπική μου άποψη.