Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναγιώτης Γιαννάκης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
sarounas
QUOTE(AZ1980 @ Feb 4 2008, 17:38 ) *
Πάντως ειλικρινά μου κάνει εντύπωση η ευκολία με τη οποία απορρίπτετε το ενδεχόμενο κάποιος να νιώθει πολύ πιο έντονα υποστηρικτής της Εθνικής παρά κάποιου συλλόγου. Μην κρίνετε εξ' ιδίων, σας διαβεβαιώ πως είναι πιθανό, μιας και εμένα μου συμβαίνει εδώ και καμιά 20αριά χρόνια.

που το διαπίστωσες και ποιος το λέει αυτό;
και 'γω όπως και αρκετοί άλλοι πιστεύω ζούμε πιο έντονα τα ματς
της εθνικής σε σχέση με αυτά των συλλόγων
δεν κατάλαβα,
γούστα είναι αυτά και δικαίωμα του καθενός smile.gif

πρόβλημα μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε στιγμή και για οποιοδήποτε λόγο
αλλά δεν νομίζω απλά επειδή θα δουλεύει και σε σύλλογο

πχ πέρσι ο Λάζος δεν έλεγε ότι ουσιαστικά άδειασε τους παίκτες γιατί λειτούργησε απλά ως πυροσβέστης και δεν πήρε το μέρος των παικτών στην κόντρα τους με τον Συρίγο;

το χειρότερο θα είναι αν συμβεί κάτι και μετά αρχίσουν όλοι να λένε ότι η κόντρα είναι εκπορευόμενη 68.gif
AZ1980
QUOTE(Nik7 @ Feb 4 2008, 16:25 ) *
ο διχασμός δυστυχώς (τονίζω δεν τον εγκρίνω, αλλα πολύ φοβαμαι οτι θα συμβει) θα προέλθει απο τη σταση που θα πάρουν έναντι της εθνικής οι οπαδοί του ΠΑΟ και του Αρη, οι οποίοι θα θεωρήσουν την εθνική ως παράρτημα του ολυμπιακού.


Συμφωνώ. Και προσθέτω πως η στάση που θα πάρουν οι οπαδοί των άλλων ομάδων θα έχει αντανάκλαση και στις αντίστοιχες μερίδες του Τύπου. Το φορτισμένο κλίμα θα θέσει σε κίνδυνο την ψυχική συνοχή και της ίδιας της ομάδας, και του κοινού της. Και επαναλαμβάνω πως πρόκειται για μια ομάδα που παραδοσιακά νοηματοδοτείται και αντλει το μεγαλύτερο μέρος της ισχύος της από αυτήν ακριβώς την ομοψυχία. bball.gif
Consultant
Να πω κατι;Eαν καποιος μου προσεφερε 2,5 εκατ ευρω για να κοουτσαρω την ομαδα του θα εφευγα και απο την Εθνικη,και απο την Εθνικη τραπεζα και απο την Α'Εθνικη.

Μπορω με ανεση να εκφρασω την αποψη οτι το ιδιο θα εκαναν και ολοι οι debunkers του φορουμ.

Ο Γιαννακης δεν εχει βγαλει 2,5 εκ σε ολη του την εως τωρα καριερα.Οχι τιποτα αλλο,ενα μεσο,ενα συγκριτικο πλεονεκτημα,μια θεμελιωδης ικανοτητα που διακρινει τον μπασκετικο Παναθηναικο τα τελευταια 20 χρονια ειναι τα χρηματα.Τους τιτλους,τους παιχταραδες,τους Ομπραντοβιτς και τους Ρατζα τους γευτηκαν λογω των χρηματων,λογω αυτων ειναι αυτος που ειναι σημερα ο Παναθηναικος και για κανεναν αλλο λογο(θεμιτος λογος).

Οσο με αφορα λοιπον,οι οπαδοι μιας ομαδας η οποια εξαγορασε τα παντα με τα χρηματα της(και καλα εκανε) δεν μπορουν να μιλανε για δεοντολογια και για διακριση Εθνικης και Ολυμπιακου.Οπως ειπαν πολλοι φιλοι παραπανω,το μονο που καταφερνουν ειναι να βγαλουν το οπαδιλικι τους.Και αντε τωρα να αποδειξουν οτι δεν ειναι οπαδεφαντες.

Υ.Γ. Τωρα μιλαει το χρημα του Αγγελοπουλου,χρηματα δεν εχει μονο ενας,ουτε δυο.
ashton
Aν το καλοκαίρι πάει πχ ο Άρης ή ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ να κλείσει τον μεγάλο (ηλικιακά) Καλάθη, αλλά κυκλοφορήσει καμιά βρώμα πως αν δεν πάει σε Ολυμπιακό, διαβατήριο & Εθνική ΔΕΝ θα έχει, τότε θα δω τι θα λένε ορισμένοι bball.gif
sarounas
QUOTE(AZ1980 @ Feb 4 2008, 18:35 ) *
Συμφωνώ. Και προσθέτω πως η στάση που θα πάρουν οι οπαδοί των άλλων ομάδων θα έχει αντανάκλαση και στις αντίστοιχες μερίδες του Τύπου. Το φορτισμένο κλίμα θα θέσει σε κίνδυνο την ψυχική συνοχή και της ίδιας της ομάδας, και του κοινού της. Και επαναλαμβάνω πως πρόκειται για μια ομάδα που παραδοσιακά νοηματοδοτείται και αντλει το μεγαλύτερο μέρος της ισχύος της από αυτήν ακριβώς την ομοψυχία. bball.gif



QUOTE(ashton @ Feb 4 2008, 18:59 ) *
Aν το καλοκαίρι πάει πχ ο Άρης ή ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ να κλείσει τον μεγάλο (ηλικιακά) Καλάθη, αλλά κυκλοφορήσει καμιά βρώμα πως αν δεν πάει σε Ολυμπιακό, διαβατήριο & Εθνική ΔΕΝ θα έχει, τότε θα δω τι θα λένε ορισμένοι bball.gif

καλοκαίρι κοντή γιορτή wink.gif
πολύ μακριά πάτε παιδιά,
πρέπει να πω ότι δίνεται μια εντύπωση σαν να περιμένετε στην γωνία blink.gif ΄
AZ1980
"Debunkers"!!! Έπος! biggrin.gif
AZ1980
QUOTE(sarounas @ Feb 4 2008, 17:10 ) *
καλοκαίρι κοντή γιορτή wink.gif
πολύ μακριά πάτε παιδιά,
πρέπει να πω ότι δίνεται μια εντύπωση σαν να περιμένετε στην γωνία blink.gif ΄


Καμία σχέση. Απλά θέλουμε να προλάβουμε το κακό. wink.gif
Consultant
QUOTE(AZ1980 @ Feb 4 2008, 19:11 ) *
"Debunkers"!!! Έπος! biggrin.gif

Γουσταρεις ειλικρινα;Aμα ειναι να ''δινω'' πιο συχνα.. smiley.gif
Nik7
μπορείτε πρκλω να εξηγήσετε κ σε μας τους μεγαλύτερους τι ειναι debunkers?
AZ1980
QUOTE(Consultant @ Feb 4 2008, 17:17 ) *
Γουσταρεις ειλικρινα;Aμα ειναι να ''δινω'' πιο συχνα.. smiley.gif


Εννοείται, δώσε και σώσε! smiley.gif

debunk - expose while ridiculing; especially of pretentious or false claims and ideas; "The physicist debunked the psychic's claims"

bball.gif
Anaz
debunkers εχω την αισθηση οτι ειναι (αποκαλουνται) αυτοι που ασχολουνται με θεωριες συνομωσίας κ τετοια..

Παρεπιμπτοντως ξερει κανεις κανα καλο Αγγλικο λεξικο online?? biggrin.gif

Κοιτα που θα κανουμε και μαθηματα Αγγλικων στο φορουμ.. icon_drunk.gif
dimitris 888
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα παρουσιαστεί επίσημα την Τρίτη ως ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού και σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλευρό του θα είναι εκτός των Σφαιρόπουλου και Μαρμαρινού, ο Μάνος Μανουσέλης και ο Μίλαν Τόμιτς!Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει καταλήξει στους συνεργάτες που θέλει να έχει στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο πρώτος είναι ο Μάνος Μανουσέλης, που το Σάββατο παραιτήθηκε από το Περιστέρι και είναι πολύ θετικός στο να προστεθεί στο προπονητικό τιμ των ερυθρολεύκων, όπου ήδη υπάρχουν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Χρήστος Μαρμαρινός.

Ο δεύτερος που αναμένεται να κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού, είναι κάποιος που το έχει ξανακάνει τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής. Ο Μίλαν Τόμιτς, η τελευταία "σημαία" της ομάδας του Πειραιά είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στο Λιμάνι σε καινούριο πόστο. Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού πριν από μερικούς μήνες πήρε το προπονητικό του δίπλωμα και εδώ και καιρό αναζητούσε μια ομάδα για να ξεκινήσει την προπονητική καριέρα του, μετά τη σύντομη απόπειρα που επιχείρησε στους ερυθρόλευκους.

MILAN TOMIC OE OE OE OE OE OE OE
rankin
Προσωπικά το να πάρει ο Ολυμπιακός τον Καλάθη, δεν θα μου πει και πολλά. Εγώ θέλω να πάρει τον Κουφό! laugh.gif
Αν πάντως το πρόβλημα είναι αυτό, θα σας υπενθυμίσω ότι για όσο καιρό ο Γιαννάκης εθεωρείτο άνθρωπος του πράσινου περίγυρου, οι θεωρίες συνωμοσίας έδιναν και έπαιρναν. Κυριότερο παράδειγμα αποτελεί η απόφαση του Σπανούλη να καταλήξει στον παο, πριν από 3 χρόνια. Πολλοί τότε κατηγόρησαν το "κύκλωμα" Βασιλακόπουλου-Γιαννακόπουλου-Γιαννάκη, για εκβιασμό παιχτών.. Δεν είναι απόψεις που συμμερίζομαι αυτές, αλλά έχουν ακουστεί. Αν μάλιστα εμφανίζονται κάποιοι σήμερα που πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός θα εκμεταλλευτεί την "διαπραγματευτική ικανότητα" του Γιαννάκη, ως εθνικού προπονητή, τότε μάλλον θα πρέπει να παραδεχτούν ότι αυτή η διαπραγματευτική ικανότητα έχει τεθεί σε ισχύ και στο παρελθόν, με κερδισμένο τότε τον παο.. Άρα το πρόβλημα δεν είναι το ηθικό του πράγματος, αλλά το ποιόν εξυπηρετεί το ανήθικο του πράγματος..

Δική μου γνώμη είναι ότι ο Γιαννάκης θα κατεβάσει την εθνική και στο προολυμπιακό-και ελπίζουμε ολυμπιακό- τουρνουά, και μετά θα ασχοληθεί εξ ολοκλήρου με τον Ολυμπιακό. Εν τέλει, η οποιαδήποτε μομφή ενάντια στην ηθική του Γιαννάκη με θλίβει, γιατί μάλλον γίνεται από νεαρούς σε ηλικία που ποτέ δεν είδαν τον Γιαννάκη να αγωνίζεται..

Τέλος, για αυτούς που φωνασκούν περί λανθασμένης απομάκρυνσης του Γκέρσον, να αναφέρω ότι υπήρξα και εγώ από τους φίλους του Ολυμπιακού που έδωσαν πίστωση χρόνου στον Πίνι. Μεγάλη μάλιστα. Όταν λοιπόν εξαντλήθηκε η υπομονή και των τελευταίων που τον πίστευαν, ο Πίνι έπρεπε να μας αφήσει.. Ήταν μονόδρομος. Αν τώρα κάποιοι, οπαδοί άλλων ομάδων, που κλόουν τον ανέβαζαν, άσχετο τον κατέβαζαν, ξαφνικά αποφάσισαν ότι κακώς απομακρύνθηκε, τότε προτείνω να ιδρύσουμε την "λέσχη των χαμένων προπονητών" στην οποία θα εξυμνούμε τους προπονητές-ογκόλιθους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που η ελληνική παράνοια δεν άφησε να διαπρέψουν. Επίτιμα μέλη της λέσχης οι Κοι Γκέρσον, Παβλίσεβιτς, αλλά και Μάλκοβιτς.. Γιατί, ναι, και οι 2 σέρβοι δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν το θεάρεστο έργο τους, με αποτέλεσμα ο παο να έχει σήμερα τον Ομπράντοβιτς στον πάγκο του και να απολαμβάνει εκείνος τα αποτελέσματα του κόπου και των προσπαθειών τους...

Συνοπτικά, αφήστε τον Δράκο να κάνει αυτό που ξέρει. Ο σύλλογος αυτή τη στιγμή χρειάζεται έναν άνθρωπο να τον νοικοκυρέψει και να κερδίσει το μάξιμουμ των όσων μπορεί να δώσει το υλικό του. Ας πάψουν οι φωνές. Στον Ολυμπιακό εν τέλει δεν ανησυχεί κανείς. Αργά ή γρήγορα περιμένουμε ότι θα τα καταφέρει. Κάναμε 1,5 χρόνο υπομονή με τον Πίνι, και δεν θα κάνουμε με τον Γιαννάκη;; Ε, μην τρελαθούμε!!!!!!!!!
rchos
θελω να κανω μια ερωτηση σε ΑΖ και ΝΙΚ7 για να καταλαβω κατι.εσεις θεωρειται οτι αυτη η κινηση του γιαννακη να ειναι και στα 2 ειναι απο μονη της λανθασμενη η ηθικα λαθος η οτιδηπποτε τετοιο η το ολο θεμα ειναι στο κολλημενο μυαλο πολλων(στην συγκεκριμενη περιπτωση καποιων παναθηναικων-αρειανων) που με την καχυποψια τους θα γκρινιαζουν με το οτιδηποτε?
kostakis19
Η επιλογη Γιαννακη γεμισε τους περισσοτερους (αν οχι ολους) τους φιλαθλους του Ολυμπιακου με αισιοδοξια ενοψει της συνεχειας της χρονιας.Ενα γνωμικο λεει ''Πισω απο εναν πετυχημενο ανδρα κρυβεται μια αξια γυναικα''.Παραφραζοντας το ''Πισω απο ενα μεγαλο προπονητη κρυβονται αξιολογοι συνεργατες''.Συμφωνα με πληροφοριες τον Παναγιωτη Γιαννακη θα στελεχωσουν οι Μανουσελης και Τομιτς.Για τον πρωτο τρεφω μεγαλη εκτιμηση κυριως απο την πορεια του στα μικρα τμηματα της Εθνικης ομαδας.Για τον δευτερο πιστευω πως η πορεια του ως παιχτης λεει πολλα και θα προσθεσει στην ομαδα ολυμπιακη ψυχη ενω θα αθει και τους νεοτερους πως γινεται ο πρωταθλητισμος.ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ σε ολους!!!!!
Igor
Tωρα λογικα με τη προσληψη Γιαννακη περιμενουμε απλι "ξυλωμα" της ομαδας με αποκτηση αλλων παιχτων,.. ?

Ποιος τη χαρη των αθλητικων εφημεριδων !!
rchos
QUOTE
Tωρα λογικα με τη προσληψη Γιαννακη περιμενουμε απλι "ξυλωμα" της ομαδας με αποκτηση αλλων παιχτων,.. ?

Ποιος τη χαρη των αθλητικων εφημεριδων !!


τωρα με την προσληψη γιαννακη εχω την εντυπωση οτι αυτο που λες δεν θα ισχυσει.οι μισοι ξενοι θα αλλαξουν μονο πιθανοτατα.ε και αν καταφερει να κανει κανενα κολπο γκροσο με μεγαλο ελληνα παιχτη.
Nik7
QUOTE(rchos7 @ Feb 4 2008, 18:32 ) *
θελω να κανω μια ερωτηση σε ΑΖ και ΝΙΚ7 για να καταλαβω κατι.εσεις θεωρειται οτι αυτη η κινηση του γιαννακη να ειναι και στα 2 ειναι απο μονη της λανθασμενη η ηθικα λαθος η οτιδηπποτε τετοιο η το ολο θεμα ειναι στο κολλημενο μυαλο πολλων(στην συγκεκριμενη περιπτωση καποιων παναθηναικων-αρειανων) που με την καχυποψια τους θα γκρινιαζουν με το οτιδηποτε?


νομιζα οτι μετα απο 2 διευκρινήσεις θα έβγαινε νόημα απο τα κείμενα.
τεσπα θα το ξαναπροσπαθήσω για να μη θεωρηθεί οτι δυναμιτίζω το διάλογο.

η διπλοθεσία σε εθνική και σε κάποιον απο τους 2-3 μεγάλους συλλόγους ειναι ασυμβίβαστη ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ (δεν μιλάω για την απόλυτη αλήθεια ουτε επιβάλλω τη γνώμη μου) διοτι θα μειώσει την ομόνοια μεταξύ των οπαδών στην εθνική.
υπ αυτη την έννοια τη θεωρω λανθασμένη επιλογή απο πλευράς ομοσπονδίας.
ο γιαννακης απο την πλευρά του δεν εχει -και δεν οφείλει να έχει- κανενα κώλλυμα.
ο ολυμπιακος επισης δεν εχει κώλλυμα ουτε ευθυνη.
οι άνθρωποι της ομοσπονδίας οφείλουν να περιφρουρήσουν την ενοτητα της εθνικής ομάδας.
πρεπει επισης ενα μερος του κοινου εδω στο φορουμ να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ του 'εκθέτω ένα ζήτημα/πρόβλημα' και του 'εκθέτω ενα ζήτημα και εφόσον συζητάω γι αυτό, αυτομάτως υιοθετώ την κεντρική άποψη'.
δεν ξέρω ποσο πιο λιανα να το κάνω.

ΥΓ ενεργητική φωνη: πιστεύουμε, πιστεύετε, πιστεύουν
παθητική φωνη: απο αστυνομικούς κυκλους πιστεύεται οτι ο Χ ειναι φυγόδικος (λέμε τωρα)
rchos
προφανως εχεις εκνευριστει απο προηγουμενους.καταλαβα τι λες και θα ηθελα να συνεχισω την κουβεντα αλλα με τετοιο υφος δεν εχω καμια ορεξη.ευχαριστω παντως που τα κανες πιο λιανα να καταλαβω και εγω ο ηλιθιος!
ελπιζω παντως οτι και να γινει να γινει για το καλο της εθνικης!
Igor
QUOTE(rchos7 @ Feb 4 2008, 21:17 ) *
τωρα με την προσληψη γιαννακη εχω την εντυπωση οτι αυτο που λες δεν θα ισχυσει.οι μισοι ξενοι θα αλλαξουν μονο πιθανοτατα.ε και αν καταφερει να κανει κανενα κολπο γκροσο με μεγαλο ελληνα παιχτη.


Οντως !! Ισως μονο οι Αμερικανοι να φυγουν..
Τεοντοσιτς, Μουμου, Σειμπουτις θα μεινουν,...
NBAer
QUOTE(Nik7 @ Feb 4 2008, 18:25 ) *
μιας και αρχικά νόμιζα οτι κανεις δεν κατάλαβε τα επιχειρήματά μου, σώπασα.
αναθάρρησα με τον ΑΖ λιγο, οπότε τολμώ μιά διευκρίνηση διοτι μαλον δεν κατάλαβαν αρκετοι φίλοι το περιεχόμενο των λεγομένων μου:

Λογικο, αμα λες πραγματα αλληλοσυγκρουομενα μεταξυ τους οπως:

A while back:
QUOTE
σε λιγες βδομάδες θ'αρχίσουν οι τελικοί-μάχες στα playoffs.
αμεσως μετα και αφου εχουν βιώσει την σχετική ατμόσφαιρα, ο γιαννακης θα καλέσει τα παιδια του ΠΑΟ και απλά θα πατήσουν ενα κουμπι που θα τ'αλλάξει όλα;
κι αυτοι που μεχρι χτες παίζαν ξυλο μεταξυ τους, θα πρεπει να γινουν ένα σε μια στιγμή;
προσωπικά το βρίσκω δύσκολο και για αυτο αντιδεοντολογικό.

σε περίπτωση δε που κατι παει στραβα στην πορεία της εθνικής, θα διαλυθει το συμπαν.
θα μιλάμε για νεο εμφύλιο.
με 2 λογια ο διχασμός που επικρατεί μεταξυ ΠΑΟ κ ολυμπιακου θα μεταφερθει στις ταξεις της εθνικής ομαδας.
πιστευω οτι οι αρειανοι και οι παναθηναϊκοι θα θεωρήσουν ενστικτωδώς οτι πλεον ολυμπιακός κ εθνικη ειναι ενα και το αυτο.

γι αυτους τους λογους θεωρω λάθος τη διπλοθεσία του γιαννακη, και πιστευω οτι εφόσον πήγε στον πειραια (και καλα εκανε) πρεπει ν'απομακρυνθει απο την εθνική.


And now:
QUOTE
η διατάραξη της αρμονίας στους κόλπους της εθνικής δεν θα προελθει απο τις σχέσεις των παικτών μεταξύ τους, ουτε με τον προπονητή τους - κατι τετοιο δεν ειναι πολύ πιθανό κατ'εμε.


wink.gif


QUOTE
οχι βεβαια επειδη θα βαζει ο γιαννακης περισσότεροους παικτες του ολυμπιακου να παίζουν (απορώ πώς το σκεφτήκατε), αλλα επειδη όπως και να το κάνουμε ειναι δύσκολο να φοράς το καπέλλο του ολυμπιακού την κυριακή και τη δευτερα της εθνικής και να απαιτεις (ή να προσδοκάς) να ταυτιστούν μαζί σου οι παναθηναϊκοί και οι αρειανοί.

Ε στα λογια μου ερχεσαι. Αν αυτοι οι οπαδοι που λες δεν μπορουν να ταυτιστουν μαζι με τον προπονητη της εθνικης τους ομαδας λογω των φαντασματων/προβληματων που υπαρχουν, τοτε το προβλημα υφισταται μονο στο μυαλο τους.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? Αν συμφωνεις, οπως συμφωνησες με το τελευταιο σου ποστ οτι:
Δεν θα υπαρξει προβλημα μεταξυ παικτων!
Δεν θα υπαρξει προβλημα παικτων-προπονητη!
Τοτε ποιο ειναι????
Οπως ειπες, στην σταση των οπαδων Αρη και ΠΑΟ και αλλων ομαδων. Ε αυτο δεν ειναι προβλημα που αφορα κανεναν.
Αυτο ειναι προβλημα του μυαλου που εχουν καποιοι οπαδοι. Δεν πρεπει να αλλαξει η κατασταση επειδη καποιοι οπαδοι ειναι φελλοι και βλεπουν προβληματα που δεν υπαρχουν.

Don't you agree now?


Ισως με την πρωτοποριακη ως προς την εφαρμογη της, αυτης πραξης, αυτοι οι οπαδοι-φελλοι που λες οτι θα δημιουργησουν προβλημα να αρχισουν να καταλαβαινουν οτι το προβλημα ειναι στο μυαλο τους και μονο και αλλαξουν σταση και αποφελλοποιηθουν..... cool.gif
Nik7
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? Αν συμφωνεις, οπως συμφωνησες με το τελευταιο σου ποστ οτι:
Δεν θα υπαρξει προβλημα μεταξυ παικτων!
Δεν θα υπαρξει προβλημα παικτων-προπονητη!
Τοτε ποιο ειναι????
Οπως ειπες, στην σταση των οπαδων Αρη και ΠΑΟ και αλλων ομαδων. Ε αυτο δεν ειναι προβλημα που αφορα κανεναν.
Αυτο ειναι προβλημα του μυαλου που εχουν καποιοι οπαδοι. Δεν πρεπει να αλλαξει η κατασταση επειδη καποιοι οπαδοι ειναι φελλοι και βλεπουν προβληματα που δεν υπαρχουν.

Don't you agree now?
Ισως με την πρωτοποριακη ως προς την εφαρμογη της, αυτης πραξης, αυτοι οι οπαδοι-φελλοι που λες οτι θα δημιουργησουν προβλημα να αρχισουν να καταλαβαινουν οτι το προβλημα ειναι στο μυαλο τους και μονο και αλλαξουν σταση και αποφελλοποιηθουν..... cool.gif
[/quote]
εννοω το εξης απλο:
εαν αυτοι οι κομπλεξικοι, οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν οτι απο οπαδικό εγωισμό και στρουθοκαμηλισμό βλάπτουν την εθνική, πρεπει η ομοσπονδία να την προφυλάξει.
σκεφτείτε το αξης πιθανο κατ'εμε σενάριο:
μερίδα οπαδών του ΠΑΟ ή του Αρη σε αγώνα της εθνικής αρχίζουν να βρίζουν το γιαννακη (ειδικά σε αγώνα που δεν παει καλά, αυτο ειναι πολυ πιθανο), ενας αγώνας της εθνικής αυτομάτως θα μεταφορφωθει σε αντιπαράθεση ολυμπιακού-ΠΑΟ (ή Αρη).
μηπως θυμαται κανεις τι έγινε στον ποδοσφαιρικό αγώνα ελλαδας-τουρκιας στις 25μαρτίου;
για μενα απο τη στιγμη που ο γιαννακης διάλεξε ολυμπιακό (και καλα έκανε επαναλαμβάνω) δεν μπορεί να εκπροσωπει χωρις ρισκο όλο το ελληνικό μπασκετ.
ειναι τραγελαφικό, αλλα πολυ ρεαλιστικό, και γι αυτό πιστεύω οτι η ομοσπονδία πρεπει να το αποτρέψει.
Αρχος συγνώμην για το ύφος μου.
Bugger12
Ρε παιδιά δεν ανοίγετε ένα τόπικ του στιλ ''σωστό ή λάθος ο Γιαννάκης να είναι ταυτόχρονα σε εθνική κ οσφπ''?Κούρασε πολύ...Ας συζητήσουμε στο τόπικ του Γιαννάκη του τόπικ του ΟΣΦΠ τα αντίστοιχα θέματα.Σόρυ για την παρέμβαση φιλικά πάντα.
NBAer
QUOTE(Nik7 @ Feb 4 2008, 22:20 ) *
εννοω το εξης απλο:
εαν αυτοι οι κομπλεξικοι, οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν οτι απο οπαδικό εγωισμό και στρουθοκαμηλισμό βλάπτουν την εθνική, πρεπει η ομοσπονδία να την προφυλάξει.
σκεφτείτε το αξης πιθανο κατ'εμε σενάριο:
μερίδα οπαδών του ΠΑΟ ή του Αρη σε αγώνα της εθνικής αρχίζουν να βρίζουν το γιαννακη (ειδικά σε αγώνα που δεν παει καλά, αυτο ειναι πολυ πιθανο), ενας αγώνας της εθνικής αυτομάτως θα μεταφορφωθει σε αντιπαράθεση ολυμπιακού-ΠΑΟ (ή Αρη).

Α με αυτη την εννοια ναι μπορει να υπαρξει προβλημα.....
Αν και δεν το βρισκω εγω σε αντιθεση με εσενα, πολυ πιθανο να γινει κατι τετοιο, αν και ολα ειναι πιθανα με τους φανατικους οπαδους μιας ομαδας..... unsure.gif
enypnio
QUOTE
http://www.sport24.gr/html/ent/067/ent.218067.asp

Υστερόγραφο περί "Δράκου" και Εθνικής

Πραγματικά δεν μπορώ να βρω ούτε ένα λόγο γιατί πρέπει ο Παναγιώτης Γιαννάκης να αποχωρήσει από την Εθνική Ελλάδος τώρα που ανέλαβε τον Ολυμπιακό. Αφενός γιατί δεν μιλάμε για έναν οποιονδήποτε προπονητή, αλλά για τον άνθρωπο που χάρισε στη χώρα μας μεγάλες επιτυχίες κι αφετέρου διότι με την ως τώρα στάση του δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα.

Άλλωστε όταν καθόταν στον πάγκο του Αμαρουσίου δεν είχε τεθεί κανένα παρόμοιο πρόβλημα. Δεν ήταν το ίδιο; Συγγνώμη, αλλά το Μαρούσι εκείνη την περίοδο ήταν σταθερά η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα κι η μοναδική που μπορούσε να κοντράρει τον Παναθηναϊκό. Είναι δηλαδή ότι τώρα ο Ολυμπιακός.

Εξάλλου η έννοια του "διπλοθεσίτη" είναι κάτι που θα έπρεπε να... ενοχλεί τον Ολυμπιακό. Η δουλειά του ομοσπονδιακού δεν επηρεάζεται (για να μην πω ότι ευνοείται) από τη συμμετοχή ενός προπονητή στην Α1. Ίσα ίσα "ζει" το ελληνικό μπάσκετ εκ των έσω.

Το μόνο που θα μπορούσε να πει κάποιος είναι ότι ο Ολυμπιακός θα... ζημιωθεί, επειδή ο Γιαννάκης θα βρίσκεται σε Ευρωμπάσκετ και Μουντομπάσκετ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Θα πει κανείς ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος αμεροληψίας. Να προτιμήσει δηλαδή παίκτες του… Ολυμπιακού. Μου θυμίζει την παροιμία για τα "βρώμικα μυαλά και τις βρώμικες λέξεις". Αν πιστεύει κανείς ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός μπορεί να έχει τέτοια κριτήρια επιλογής, τότε έπρεπε να έχει "κοπεί" εδώ και πολύ καιρό. Επειδή όμως κάποιοι σκέπτονται "υπόγεια" (εν μέρει δικαιολογημένα μετά τα όσα βλέπουμε τον τελευταίο καιρό στην τηλεόραση), δεν σημαίνει ότι πρέπει να "τιμωρηθεί" γι' αυτό κάποιος που έχει αποδείξει ότι δεν το κάνει.

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μην προτιμήσει τους Έλληνες του Παναθηναϊκού; Ή να πει "όχι" στον Φώτση επειδή είχε αρνηθεί πρόταση του Ολυμπιακού; Δεν νομίζω. Εκτός αν υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι το 2004 είχε προτιμήσει τον Σπανούλη (τον καλύτερο σκόρερ στη Εθνικής τη σήμερον ημέρα) επειδή τον είχε παίκτη στο Μαρούσι.

Το αν ο ίδιος αποδειχτεί κατώτερος των "φορτωμένων" περιστάσεων είναι μια διαφορετική υπόθεση, που θα τον βγάλει αμέσως στη... σέντρα. Αν όντως βάλει τον Ολυμπιακό πάνω από την Εθνική, τότε σίγουρα θα πρέπει να αποχωρήσει.

Από την άλλη το να συζητάμε ότι ο "Δράκος" πρέπει να αποχωρήσει από... τώρα (πριν τους Ολυμπιακούς) είναι κατά την ταπεινή μου άποψη παράλογη απαίτηση. Μετά τα όσα έχει προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ δεν θα με πείραζε αν καθόταν ταυτόχρονα στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας, των Λος Άντζελες Λέικερς, του πλανήτη Άρη και μάλιστα... γυμνός φορώντας σομπρέρο.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει κερδίσει το δικαίωμα να αποφασίζει ο ίδιος για ό,τι τον αφορά.
Consultant
Φαινεται οτι ο φιλτατος Κυριος Τριανταφυλλος διαβαζει το φορουμ και εσπευσε να απαντησει+να τοποθετηθει.Καλα κανει και μας διαβαζει..
Nik7
QUOTE(Consultant @ Feb 4 2008, 21:09 ) *
Φαινεται οτι ο φιλτατος Κυριος Τριανταφυλλος διαβαζει το φορουμ και εσπευσε να απαντησει+να τοποθετηθει.Καλα κανει και μας διαβαζει..

μηπως το μικρό του όνομα ειναι ....Υβ;;;
NBAer
QUOTE(Nik7 @ Feb 4 2008, 23:17 ) *
μηπως το μικρό του όνομα ειναι ....Υβ;;;

Τι θα πει Υβ? wacko.gif
Pierce
QUOTE(NBAer @ Feb 4 2008, 23:28 ) *
Τι θα πει Υβ? wacko.gif

παλιος ποδοσφαιριστης του ολυμπιακου. Υβ Τριανταφυλλος smile.gif
Anaz
Ο Υβ Τριανταφυλλος ειναι παλαιμαχος ποδοσφαιριστης του Ολυμπιακου! smile.gif
NBAer
QUOTE(pierce21 @ Feb 4 2008, 23:33 ) *
παλιος ποδοσφαιριστης του ολυμπιακου. Υβ Τριανταφυλλος smile.gif

Ναι.
PanosIlio
Πρέπει να είμαι τελείως χαζός blink.gif

Η απλά δεν ξέρω να διαβάζω...

Για πιο πράγμα ακριβώς "τρωγόμαστε" τόσες μέρες ακόμα δεν έχω πάρει χαμπάρι...

Ποιους και γιατί δεν συμφέρει ο Γιαννάκης να αναλάβει τον Ολυμπιακό? Κανέναν και όλους...

Είναι δυνατόν μια Εθνική ομάδα, που έχει 5 παίχτες από τον Παναθηναϊκό και καλώς τους έχει, ξαφνικά να αρχίσει να παίρνει παίχτες χειρότερους από αυτούς που αξίζουν? Το πιστεύει κανένας αυτό?

Πιστεύει κανένας πως αν θελήσει ο Καλάθης ο μεγάλος να έρθει να παίξει στην Ελλάδα και να βγάλει διαβατήριο θα τον εκβιάσουν να πάει στον Ολυμπιακό αλλιώς δεν θα του βγάλουν διαβατήριο ποτέ και δεν θα παίξει μπάσκετ στην Ελλάδα?

Πιστεύει κανένας πως μπορεί οι αφοί Γιαννακόπουλοι να ενοχλούνται πραγματικά που ο Γιαννάκης ανέλαβε τον Ολυμπιακό? Αν υποθέσουμε πως ναι, για ποιον ακριβώς λόγο ενοχλούνται? Μήπως επειδή θα σταματήσει να παίρνει παίχτες του Παναθηναϊκού στην Εθνική και θα είναι ξεκούραστοι στις υποχρεώσεις τους στον Παναθηναϊκό? Μήπως να τους έπιασε ο πόνος για την Εθνική? Λέτε?

Είναι δυνατόν να λέμε φιλοχρήματο, βρίζοντάς τον, έναν επαγγελματία προπονητή που αρνήθηκε πέρσι μια, φαντάζομαι όχι και τόσο καλή οικονομικά, πρόταση από τον Άρη να αναλάβει μια ομάδα με περιορισμένο μπάτζετ και όχι και τόσο υψηλούς στόχους? Δεν θέλω να υποτιμήσω τον Άρη και την ιστορία του αλλά ο Γιαννάκης μπορούσε να μείνει και στο Μαρούσι, το ίδιο ήταν, ίδιο μπάτζετ, ίδιες φιλοδοξίες.

Είναι δυνατόν να κατηγορούμε έναν προπονητή που έχει φιλοδοξίες και που θέλει να αποδείξει τι αξίζει και σε συλλογικό επίπεδο? Και ποια άλλη ομάδα, ελληνική, πρώτης γραμμής, θα του έδινε την ευκαιρία να προσπαθήσει, τουλάχιστον, να εκπληρώσει αυτές του τις φιλοδοξίες αν όχι ο Ολυμπιακός?

Επίσης δεν νομίζω να πρέπει να θυσιάσουμε την Εθνική ομάδα και τα όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα με τον Γιαννάκη προπονητή επειδή μερικοί ανεγκέφαλοι τυχόν μπορεί να βρίσουν τον προπονητή της Ελλάδας και να επηρεάσουν τους παίχτες. Και με την ομάδα ποδοσφαίρου έγινε αυτό στο παιχνίδι με την Τουρκία στο Καραϊσκάκη και το μόνο που κατάφεραν αυτοί που έβριζαν ήταν να συσπειρώσουν την ομάδα και τελικά να περάσουμε στο Euro 2008. Ε λοιπόν λέω όχι, να μην κάνουμε την χάρη στους λίγους.

Αν το ασυμβίβαστο είναι ασυμβίβαστο λόγω του παραπάνω λόγου και επειδή φοβόμαστε μην μεροληπτήσει ο Γιαννάκης υπέρ παιχτών του Ολυμπιακού στην επιλογή για την Εθνική και αν φοβόμαστε μην εκβιάζει παίχτες για διαβατήρια και άλλες τέτοιες αηδίες τότε κατά την προσωπική μου άποψη δεν υπάρχει ασυμβίβαστο ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει για πιο λόγο τρώγονται όλοι όσοι θεωρούν πως ένα προπονητής των 3 μεγάλων ομάδων στο μπάσκετ τώρα, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Άρη δεν μπορεί να αναλάβει την Εθνική και να έχει και τις 2 ομάδες.

Δεν έχει γραφτεί ούτε ένα σοβαρό και λογικό επιχείρημα, συγνώμη αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.
#9#
Καταρχην ρε παιδια ο Ολυμπιακος εχει στο ροστερ του απο Ελληνες τους Βασιλοπουλο,Μαυροκεφαλιδη,Βασιλειαδη,Μπου
ουση,Σχορτσιανιτη που ειναι ηδη διεθνεις(εστω και στην προεπιλογη) κι απο εκει και περα Πριντεζη,Παπαμακαριο,Καυκη.Ο προβληματισμος ποιος ειναι??¨Μηπως καλεσει στην Εθνικη τον Παπαμακαριο αντι του Σπανουλη και τον Καυκη αντι του Διαμαντιδη??Ειναι δυνατον??
beiman123
QUOTE(Consultant @ Feb 4 2008, 23:09 ) *
Φαινεται οτι ο φιλτατος Κυριος Τριανταφυλλος διαβαζει το φορουμ και εσπευσε να απαντησει+να τοποθετηθει.Καλα κανει και μας διαβαζει..



Διαβάζοντας αθλητικό τύπο και έχοντας στο φυλλομετρητή μου όλα τα αθλητικά fora και sites της χώρας με μεγάλη σιγουριά μπορώ να πω ότι τα post που κάνουμε εδώ(και σε οπαδικά fora) κάποιοι φίλαθλοι-ερασιτέχνες δημοσιογράφοι, τα βουτάνε και τα βάζουνε ''μονταρισμένα'' ως άρθρα τους πολλοί δημοσιογράφοι και μάλιστα γνωστοί...όποιος κατάλαβε...κατάλαβε!!!
AZ1980
QUOTE(dimitris 888 @ Feb 4 2008, 17:47 ) *
MILAN TOMIC OE OE OE OE OE OE OE


Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη biggrin.gif
AZ1980
QUOTE(rchos7 @ Feb 4 2008, 18:32 ) *
θελω να κανω μια ερωτηση σε ΑΖ και ΝΙΚ7 για να καταλαβω κατι.εσεις θεωρειται οτι αυτη η κινηση του γιαννακη να ειναι και στα 2 ειναι απο μονη της λανθασμενη η ηθικα λαθος η οτιδηπποτε τετοιο η το ολο θεμα ειναι στο κολλημενο μυαλο πολλων(στην συγκεκριμενη περιπτωση καποιων παναθηναικων-αρειανων) που με την καχυποψια τους θα γκρινιαζουν με το οτιδηποτε?


Ηθικό λάθος κανένα απολύτως. Παρανομία επίσης καμία. Κατάλληλος προπονητής και για τις δυο ομάδες είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης (έστω και αν πιστεύω πως ο Ολυμπιακός, για λόγους που εκτενώς έχω αναλύσει, ίσως έπρεπε να περιμένει ως το καλοκαίρι για να του αναθέσει τη διαδοχή).

Αυτό που είπα καθαρά και ξάστερα είναι πως δημοσιογράφοι, φίλαθλοι και λοιποί κολλημένοι θα φορτίσουν με κριτική, καχυποψία και πίεση μια κατάσταση που εξ' ορισμού ελλοχεύει κινδύνους για την εσωτερική συνοχή της Εθνικής ομάδας. Η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε παίκτες και προπονητή είναι κατά τη γνώμη μου δεδομένο πως τίθεται εν αμφιβόλω στην προκειμένη περίπτωση. Ο Δράκος, βέβαια, αν επικρατούσε γενική ψυχραιμία, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή και αμέμπτου ηθικής είναι απ' όσο ξέρω, αλλά και άριστος διαχειριστής της σύμπνοιας των ομάδων του, είμαι σίγουρος πως θα έβαζε τα δυνατά του ώστε να καλύψει αρκετά αποτελεσματικά τα όποια εσωτερικά προβλήματα, παρά το "άβολο" της υπόθεσης. Το κλίμα διχασμού όμως θα θέσει την προσπάθειά του σε κίνδυνο.

rankin ελπίζω το εκτενές ποστ σου να μην αναφερόταν σε μένα, γιατί τα περισσότερα από όσα καταμαρτυρείς στους φίλους του ΠΑΟ εγώ ΔΕΝ τα έχω πει, τουλάχιστον όχι έτσι όπως τα παρουσιάζεις. Όταν εγώ είχα επισημάνει τις ομοιότητες ΖεΠα και Γκέρσον είχατε σχεδόν σύσσωμοι πέσει πάνω μου να με φάτε! Και δεν αποφάσισα "ξαφνικά" πως ο Γκέρσον θα ήταν λάθος να φύγει τώρα... Έχω αναλύσει το σκεπτικό μου πλήρως εδώ και πολλές εβδομάδες.
rankin
QUOTE(AZ1980 @ Feb 5 2008, 05:55 ) *
rankin ελπίζω το εκτενές ποστ σου να μην αναφερόταν σε μένα, γιατί τα περισσότερα από όσα καταμαρτυρείς στους φίλους του ΠΑΟ εγώ ΔΕΝ τα έχω πει, τουλάχιστον όχι έτσι όπως τα παρουσιάζεις. Όταν εγώ είχα επισημάνει τις ομοιότητες ΖεΠα και Γκέρσον είχατε σχεδόν σύσσωμοι πέσει πάνω μου να με φάτε! Και δεν αποφάσισα "ξαφνικά" πως ο Γκέρσον θα ήταν λάθος να φύγει τώρα... Έχω αναλύσει το σκεπτικό μου πλήρως εδώ και πολλές εβδομάδες.


26/9/07

"Oι δηλώσεις του Πίνι δυστυχώς διέπονται από τον ίδιο παραληρηματικό χαρακτήρα που διακρίνει την όλη του ως τώρα παρουσία στον Ολυμπιακό. Στις αποφάσεις και στα λόγια του συναντά κανείς παιδικότητα και προχειρότητα σε βαθμό πρωτοφανή για τεχνικό με τέτοιες περγαμηνές. Δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα, δεν λέει απολύτως τίποτα ουσιώδες ή μπασκετικά ευσταθές, και θυμίζει, σε μένα τουλάχιστον, πιτσιρίκι που μόλις έχασε στο μονό και ψάχνει δικαιολογίες, διατυμπανίζοντας τη σίγουρη νίκη του στο επόμενο μονό, όχι γιατί το πιστεύει, αλλά γιατί η έπαρση είναι το πιο προσιτό στον ανώριμο εγκέφαλό του μέσο για να καλυφθεί το ότι η ήττα του κλόνισε την αυτοπεποίθηση.

Πρόκειται για μηδενικής χρησιμότητας και αναγκαιότητας αφορισμούς μηδενικής αντικειμενικής χρησιμότητας που μόνο σε νηπιαγωγεία ή στη Βουλή συναντά κανείς, δηλαδή είτε εκεί που τα μυαλά δεν έχουν πήξει, είτε εκεί που η πονηριά και ο καιροσκοπισμός μπαίνουν στην υπηρεσία της φτηνής δημαγωγίας.

Ο Ολυμπιακός, παρά την καφενειακή (παρα)λογική έρμαιος της οποίας κινήθηκε στις φετινές μεταγραφές, διαθέτει το υλικό και την δίψα για να κάνει ζημιές και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες επιτυχίας διατίθενται σε τέτοιου είδους ομάδες, που προέκυψαν από πειραματικό κολάζ σαν αυτά που επιχειρούμε στα manager παιχνίδια.

Για να συμβεί αυτό όμως, θα πρέπει να αφήσει ο Γκέρσον την νοοτροπία τσίρκου και το κυνήγι του φτηνού εντυπωσιασμού, και να καταστρώσει ένα κάποιο αγωνιστικό πλάνο, το οποίο θα αποτελεί και την εναρκτήρια δραστηριοποίησή του ως κόουτς των ερυθρολεύκων, τουλάχιστον σε επίπεδο ουσίας και με επωφελή για την άτυχη ομάδα τρόπο."

11/10/07

"Eγώ πάντως ήδη τον θεωρούσα μετριότατο προπονητή πολύ πριν έρθει στον Ολυμπιακό. Δεν ομιλώ κατόπιν εορτής. Είχα παρακολουθήσει στενά τη Μακάμπι και έχω άποψη πάνω στον τρόπο που σκέφτεται και κοουτσάρει ο Πίνι. Δεν ασκώ κριτική επί των αποτελεσμάτων, αλλά έχω αντίθετα αναλύσει επανειλημμένα τον Γκέρσον επί της ουσίας.

Διάβασα για τον Πίνι σε αυτό το τόπικ. Έχω δηλώσει την άποψη μου πάνω στο θέμα του. Μου έκανε εντύπωση πάντως πως εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται τα ευρωπαικά του τρόπαια ως αναλγητικό από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ώστε να αντέξουν αυτά που βλέπουν και να πείσουν τους εαυτούς τους πως τίποτα που να θυμίζει κλόουν δεν έχει η ως τώρα θητεία του Γκέρσον στην ομάδα."

2/11/07

"Ο Τεόντοσιτς επέλεξε συνεργασία με ένα προπονητή που σπάνια έχει βελτιώσει ανερχόμενους παίκτες, πόσο μάλλον στη θέση του πλέι μέικερ, με την οποία ο Πίνι έχει κάπως περίεργη σχέση (θέλει πάντοτε εκεί κυρίως εκτελεστή παίκτη, συχνά αμελώντας να απαιτήσει μοίρασμα του παιχνιδιού). Θα πρέπει να δουλέψει πολύ σε ατομικό επίπεδο μόνος του, αν περιμένει πατρική φροντίδα και ευρηματική βελτιωτική προπόνηση από τον Γκέρσον η αναμονή θα είναι μάταια."

Μετά από όλα αυτά, ποιος μπασκετικός θεός σε έκανε να αλλάξεις γνώμη;;;
pivot
Από ότι κατάλαβα από τις δηλώσεις Βασιλακόπουλου ο Γιαννάκης δεν θα συνεχίσει με την Εθνική.

Οτι έκανε, συζητήσεις και συμφωνία με τον Ολυμπιακό, το έκανε μόνος του χωρίς την σύμφωνη γνώμη της ομοσπονδίας.
enypnio
ρε παιδιά και πιος θα αναλάβει την εθνική τέτοια ώρα? ειδικά στο προολύμπιακό που ο χρόνο προετοιμασίας θα είναι ελάχιστος

οκ έστω ότι φέρναν τον κατσικάρη (αν θέλει ο άνθρωπος να αφήσει το συμβόλαιό του) που είναι η καλύτερη διάδοχη κατάσταση θεωρητικά πάντα με βάση εμπειρίας (εωρωλίγκα, acb κ.τ.λ.) ομάδες του δεν έχω δει όσοι ξέρουν ας μας διαφωτίσουν

θα χαλάσει χειρότερα το κλίμα της εθνικής, από ότι ένας προπονητή που τον ξέρουν όλοι τον εμπιστεύονται με κλειστά μάτια

επίσης οι δημοσιογράγφοι έχουν γίνει κόλος με τους διεθνής όυτως η άλλως

ήδη μετά το φετινό καλοκαίρι πολλοί από τους διεθνής την κάνουν ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ ΝΤΙΚΟΥΔΗΣ άρα από την στιγμή που από του χρόνου θα γίνει ανανέωση αναγκαστική ποιος ο λόγος να πιέζουμε καταστάσεις?
NBAer
QUOTE(pivot @ Feb 5 2008, 10:05 ) *
Από ότι κατάλαβα από τις δηλώσεις Βασιλακόπουλου ο Γιαννάκης δεν θα συνεχίσει με την Εθνική.

Ωχ!
Θαυμασια.... sad.gif

Εγω λεω να παρουμε τον Β.Αλεξανδρη. Θα παμε σιγουρα ως τα προημιτελικα.... icon_drunk.gif
Του προολυμπιακου. sad.gif
tiffoso23
Τωρα ο Γιαννάκης έχει να ασχοληθει με το πως θα πάρει το πρωτάθλημα απο τον Παναθηναικό με την Εθνική θα ασχολείται.
NBAer
QUOTE(pivot @ Feb 5 2008, 10:05 ) *
Από ότι κατάλαβα από τις δηλώσεις Βασιλακόπουλου ο Γιαννάκης δεν θα συνεχίσει με την Εθνική.

Οτι έκανε, συζητήσεις και συμφωνία με τον Ολυμπιακό, το έκανε μόνος του χωρίς την σύμφωνη γνώμη της ομοσπονδίας.

Ναι και το αποσπασμα:

Δημοσιογράφος: Θα έχετε πληροφορηθεί ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης μιλάει με τον Ολυμπιακό…

Γ.Βασιλακόπουλος: «Το γνωρίζω από ορισμένες πληροφορίες, εκτιμώ ότι είναι έγκυρες και από εκεί και πέρα νομίζω ότι είναι ακόμη στο στάδιο των συζητήσεων».

Δημοσιογράφος: Έχει δικαίωμα να μιλήσει ή πρέπει πρώτα να πάρει την άδεια της Ομοσπονδίας, από τη στιγμή που είναι ομοσπονδιακός προπονητής;

Γ.Βασιλακόπουλος: «Οπωσδήποτε θα έπρεπε να πάρει την άδεια της Ομοσπονδίας. Φυσικά εγώ δεν μπορώ να του απαγορεύσω να κάνει συζητήσεις που πιθανόν να τον εξυπηρετούν από διάφορες πλευρές».

Δημοσιογράφος: Μπορεί να είναι και στην Εθνική και στον Ολυμπιακό;

Γ.Βασιλακόπουλος: «Με βάζετε να απαντήσω σε μία υπόθεση, δεν θα απαντήσω».

Δημοσιογράφος: Θα ήταν δύσκολο να πείτε κάτι τώρα, από τη στιγμή που πρόκειται μόνο για συζητήσεις. Λογικά μετά θα συζητήσει και με την Ομοσπονδία…

Γ.Βασιλακόπουλος: «Ακριβώς. Πάντα έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Τον Παναγιώτη Γιαννάκη τον έχω από μικρό παιδί κοντά μου και κάποια στιγμή θα συζητήσει και με μας».

Ολα μαυρα χαλια φαινονται εκτος του τελευταιου που δινει καποια σημαδια οτι μπορει να τα βρουνε....
KobeBryant
Εγω ακομη αδυνατο να καταλαβω το προβλημα που εχει δημιουργηθει με το να ειναι ο Γιαννακης και στην Εθνικη και στον Ολυμπιακο. Τι τον πειραζει δηλαδη τον Βασιλακοπουλο?? Υπαρχει περιπτωση να δωσει λιγοτερο βαρος ποια στην Εθνικη ο Γιαννακης? Μονο στην Ελλαδα καθομαστε και προβληματιζομαστε με τετοια θεματα. Τοσοι και τοσοι προπονητες ηταν και σε ομαδες και σε εθνικες ταυτοχρονα και δεν ειχε δημιουργηθει προβλημα
Bugger12
Πριν τον «δράκο», ο Μπράουν!

Την πόρτα του Λάρι Μπράουν χτύπησε ο Ολυμπιακός προτού συμφωνήσει με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες. Άνθρωπος από την Ελλάδα προσέγγισε την Παρασκευή τον πολύπειρο προπονητή, πρωταθλητή στο ΝΒΑ το 2004 με τους Ντιτρόιτ Πίστονς και ομοσπονδιακό τεχνικό των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, διερευνώντας τις προθέσεις του για την πιθανότητα συνεργασίας.

sportfm.gr


Τελικά είναι υπερβολικά άρρωστος με το μπάσκετ ο Αγγελόπουλος.Δεν λέω και ο Παύλος και ο Θανάσης είναι απλώς ο Παναγιώτης και λόγω ηλικίας ξέρει και μπάσκετ.

Αν έλεγες ας πούμε στον Θανάση,''κ.Θανάση δεν φέρνουμε τον Λάρι Μπράουν όταν φύγει ο Ζοτς?'' θα σου απάνταγε τι δουλειά έχει μωρέ η κίνηση Μπράουν με το μπάσκετ ή τί,τον Τζέιμς Μπράουν ωρέ για προπονητή,τί δουλειά έχει αυτός με το μπάσκετ? smiley.gif
beiman123
Ξέρει κανείς αν καλύπτεται η παρουσίαση Γιαννάκη τηλεοπτικά ή ραδιοφωνικά;
Bugger12
Δεν γνωρίζω.Φαντάζομαι ραδιοφωνικά πως ναι.Τηλεοπτικά ίσως το Magic.
beiman123
ΕΡΑ ΣΠΟΡ
AZ1980
QUOTE(rankin @ Feb 5 2008, 07:23 ) *
Μετά από όλα αυτά, ποιος μπασκετικός θεός σε έκανε να αλλάξεις γνώμη;;;


Βρε άνθρωπέ μου δεν άλλαξα γνώμη, εγώ τον Γκέρσον τον είχα τοποθετημένο στη λίστα των μετρίων όταν εσείς τον θεωρούσατε ισάξιο του Ομπράντοβιτς... Είναι προπονητής ειδικών συνθηκών, μόνο σε τέτοιες μπορεί να ταιριάξει και να αποδώσει. Δεν είναι φυσικά λανθασμένη η αποπομπή του. Είναι λανθασμένη η χρονική στιγμή κατά την οποία αποφασίστηκε να αποπεμφθεί, αφού ήταν φανερό πως, πριν τους τραυματισμούς, οι εξαιρετικά ειδικές αυτές συνθήκες σχεδόν ικανοποιούνταν και ο Ολυμπιακός, με υλικό που τελικά μπόρεσε να εκφράσει τις απαιτήσεις αυτές, εμφανιζόταν ιδιαίτερα επικίνδυνος. Τα έχω γράψει αναλυτικά, το σκεπτικό μου έχει παρουσιαστεί πλήρως.

Ευχαριστώ πάντως που συνόψισες την κριτική που είχα ασκήσει. Υπάρχουν και πολύ παλαιότερα ποστς μου στο ίδιο ύφος, αλλά ακόμα πιο περιεκτικά σε επιχειρήματα. Αν τότε είχατε τα αυτιά σας ανοιχτά σε τέτοιου είδους δριμεία κριτική και δεν βιαζόσασταν να την αποδώσετε στα "παναθηναικά" μου αισθήματα (περίπου όπως τώρα ακυρώνετε τους προβληματισμούς μου για τον Γιαννάκη και την Εθνική), ίσως να είχατε εγκαίρως ως φίλαθλοι του Ολυμπιακού συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας κατάστασης όπου η ομάδα σας δεν θα αναγκαζόταν τελικά να καταφύγει πανικόβλητη σε άκαιρες κινήσεις υψηλού ρίσκου (που βεβαίως, για να μην παρεξηγηθώ, έχουν και σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας, όπως κάθε επίσκεψη στο καζίνο).
AZ1980
QUOTE(Bugger12 @ Feb 5 2008, 10:20 ) *
Τελικά είναι υπερβολικά άρρωστος με το μπάσκετ ο Αγγελόπουλος.Δεν λέω και ο Παύλος και ο Θανάσης είναι απλώς ο Παναγιώτης και λόγω ηλικίας ξέρει και μπάσκετ.

Αν έλεγες ας πούμε στον Θανάση,''κ.Θανάση δεν φέρνουμε τον Λάρι Μπράουν όταν φύγει ο Ζοτς?'' θα σου απάνταγε τι δουλειά έχει μωρέ η κίνηση Μπράουν με το μπάσκετ ή τί,τον Τζέιμς Μπράουν ωρέ για προπονητή,τί δουλειά έχει αυτός με το μπάσκετ? smiley.gif


Καλά, και αυτές οι φοβερές του μπασκετικές γνώσεις είναι που τον οδήγησαν στην εμπνευσμένη επιλογή ...Πίνι Γκέρσον? biggrin.gif
Green Warrior
QUOTE(Bugger12 @ Feb 5 2008, 10:20 ) *
Πριν τον «δράκο», ο Μπράουν!

Την πόρτα του Λάρι Μπράουν χτύπησε ο Ολυμπιακός προτού συμφωνήσει με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες. Άνθρωπος από την Ελλάδα προσέγγισε την Παρασκευή τον πολύπειρο προπονητή, πρωταθλητή στο ΝΒΑ το 2004 με τους Ντιτρόιτ Πίστονς και ομοσπονδιακό τεχνικό των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, διερευνώντας τις προθέσεις του για την πιθανότητα συνεργασίας.

sportfm.gr
Τελικά είναι υπερβολικά άρρωστος με το μπάσκετ ο Αγγελόπουλος.Δεν λέω και ο Παύλος και ο Θανάσης είναι απλώς ο Παναγιώτης και λόγω ηλικίας ξέρει και μπάσκετ.

Αν έλεγες ας πούμε στον Θανάση,''κ.Θανάση δεν φέρνουμε τον Λάρι Μπράουν όταν φύγει ο Ζοτς?'' θα σου απάνταγε τι δουλειά έχει μωρέ η κίνηση Μπράουν με το μπάσκετ ή τί,τον Τζέιμς Μπράουν ωρέ για προπονητή,τί δουλειά έχει αυτός με το μπάσκετ? smiley.gif

Αν όντως έχει βάση αυτό το δημοσίευμα (που πολύ αμφιβάλλω βέβαια...) τότε αυτό δείχνει όχι γνώση αλλά ασχετοσύνη από μπάσκετ. Αν και πιστεύω ότι δεν ισχύσει...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.