Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ο Βασιλακόπουλος στοχοποιεί τον Γιάννη
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
pan24
Νεες δηλωσεις Βασιλακοπουλου
Ο καθενας ας (ξανα)βγαλει τα συμπερασματα του

QUOTE
Ο πρόεδρος της ΕΟΚ μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96,1» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεγάλη πρόκριση της Εθνικής και σε πολλά θέματα που αφορούν το ελληνικό μπάσκετ.

Για το αν παράγοντες σαν τον Βασιλακόπουλο πρέπει να… βαλσαμωθούν: «Για να με βαλσαμώσεις πρέπει να με... πεθάνεις πρώτα. Είμαι ζωντανός και αντιμετωπίζω όλες τις αντιξόοτητες που κάποιοι δημιουργούν. Θα βρεθούν αντικαταστάτες, δεν υπάρχουν παράγοντες που είναι αναντικατάστατοι».

Για το πώς αισθάνθηκε όταν είδε την Εθνική Ελλάδας να πετυχαίνει τη νίκη επί της Γεωργίας με καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο: «Αυτά τα παιδιά τα περισσότερα έχουν βγει μέσα από τις Εθνικές ομάδες. Είδατε τη δήλωση του Σλούκα που είπε ότι παίζει από δέκα ετών στις Εθνικές ομάδες και δεν μπορεί να τις εγκαταλείψει ποτέ. Αυτά τα παιδιά αισθάνονται αυτή την εθνική υποχρέωση να είναι πάντα παρόντες, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν διάφοροι που δεν τους επιτρέπουν. Για παράδειγμα, η Φενερμπαχτσέ δεν επέτρεψε πρόσφατα στο Σλούκα να έρθει να παίξει. Για εμένα είναι αδιανόητο τέτοιοι παίκτες να μη βρίσκουν θέση στο ελληνικό μπάσκετ».

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος με την επιλογή Σκουρτόπουλου για την τεχνική ηγεσία: «Δεν είναι θέμα δικαίωσης. Δε γίνεται να διαιωνίζουμε τα θέματα, να τα αφήνουμε να... σαπίζουν. Υπάρχει ένας αριθμός προπονητών που κινούνται στο ίδιο επίπεδο. Τον επιλέξαμε. Δε γίνεται να μένουμε συνεχώς σε... μύθους».

Για τους νεαρούς παίκτες που δεν παίρνουν πολλές ευκαιρίες συμμετοχής και την επιθυμία των ομάδων για αύξηση των ξένων παικτών: «Ο Χαραλαμπόπουλος έχει βγει και καλύτερος παίκτης σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα εφήβων και δεν μπορεί να βρει θέση στο ελληνικό μπάσκετ. Πολλοί με ρωτάνε για αυτό το παιδί. Και δεν είναι μόνο αυτός. Οι ομάδες, επειδή κάποιοι παίκτες λείπουν στις Εθνικές ομάδες, αναγκάζονται να χρησιμοποιούν νέα παιδιά. Για παράδειγμα χθες αναδείχθηκε στην ΑΕΚ ο Μωραΐτης, ο οποίος είναι σε όλες τις Εθνικές ομάδες, είναι ένας σπουδαίος παίκτης και δε βρίσκει θέση στην ομάδα του κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Φέτος μας ζητήσανε να αυξήσουμε τους έξι ξένους και να τους κάνουμε επτά και τους είπαμε ότι δε γίνεται. Στο τέλος… θα θέλουν δώδεκα ξένους. Είναι το... ετοιματζίδικο αυτό και αυτό το λέμε ελληνικό μπάσκετ... Το ελληνικό μπάσκετ είναι αυτό που αγωνίστηκε χθες κι έκανε το 8/8».

Για τους Έλληνες διεθνείς: «Είμαστε πολύ κοντά με τα παιδιά αυτά που έρχονται και εκπροσωπούν το ελληνικό μπάσκετ και μάλιστα αισθάνονται την υποχρέωση να το εκπροσωπήσουν. Η Ελλάδα για τέταρτη συνεχή φορά μετέχει σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Είναι μία παγκοσμίως αποδεκτή δύναμη. Στα ανώτατα κλιμάκια, πλέον, συζητείται έντονα».

Για αυτούς που δημιουργούν πρόβλημα στο παγκόσμιο αθλητικό κίνημα: «Σήμερα το παγκόσμιο αθλητικό κίνημα το διακινούν εταιρείες που μετέχουν μέσα μεσίτες, οι ατζέντηδες και διάφορα άλλα επαγγέλματα, όπως προπονητές αλλά και συνάδελφοί σας (σ.σ. δημοσιογράφοι). Δε μιλάω μόνο για το μπάσκετ. Οι εταιρίες των ατζέντηδων διακινούν το παγκόσμιο αθλητικό κίνημα. Είναι ντροπή...».

Για το αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα δώσει τελικά το «παρών» στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω. Δε θέλω να πω κάτι το οποίο δεν είμαι βέβαιος ότι θα γίνει. Εννοείται ότι τον θέλουμε. Σας είπα ποιοι… διακινούν το παγκόσμιο αθλητικό κίνημα. Και το θέμα του Αντετοκούνμπο είναι θέμα ατζέντηδων. Πρόκειται για ένα παρασιτικό επάγγελμα. Πλέον βάζουν και κάποιους συναδέλφους σας κι έχουν και φωνή στα ΜΜΕ και δίνουν και μαθήματα. Είναι λίγο μπερδεμένο το θέμα του Αντετοκούνμπο. Ελπίζω να κατανοήσει ότι χάρη σε αυτή τη χώρα βρίσκεται στις ΗΠΑ και πρωταγωνιστεί».

Το μήνυμά του στα παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ και τους γονείς τους: «Να μην ανησυχούν γιατί το ελληνικό μπάσκετ πάντα θα υπάρχει και πάντα θα πρωταγωνιστεί. Και τονίζω... το ελληνικό μπάσκετ, όχι... το μπάσκετ στην Ελλάδα. Τα παιδιά θα πρέπει να συνεχίσουν, δεν πρόκειται να αδικηθούν».
aegeansheed
Ο τύπος είναι πολιτικός, προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις μιλώντας.

Κάνει δηλώσεις που θα προκαλέσουν μπας και υπάρξει κάποια απάντηση από τον Γιάννη για να επανέλθει στη δημοσιότητα. Ντροπιαστικές δηλώσεις που απευθύνονται σε έναν από τους 10 καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή περί νοημοσύνης του... Απαράδεκτος για μία ακόμα φορά.

Οι σύγχρονοι ρυθμοί και η πραγματικότητα είναι πράγματα που δε φαίνεται να μπορεί να διαχειριστεί πλέον, ούτε καν ως συζήτηση φαίνεται να τα κατανοεί. Μέχρι πριν λίγο ο εχθρός ήταν o ίδιος ο Γιάννης, που δεν παίζει ενώ είναι υγιής, μετά οι ομάδες του ΝΒΑ που κάνουν δικές τους διαγνώσεις, άκουσον-άκουσον, και τώρα οι managers, η "καταστροφή του παγκόσμιου μπάσκετ". Όπου φυσάει ο άνεμος κι ότι τον παίρνει κάθε φορά...

Ντροπή μόνο.
basket72
Προκαλούν θλίψη οι δηλώσεις του ισόβιου πρόεδρα του Ελληνικού Μπάσκετ και δεν έρχονται βέβαια ως αποτέλεσμα της προχωρημένης ηλικίας του.
Τέτοιος ήταν από παλιά γι' αυτό μπόρεσε κι εδραιώθηκε για δεκαετίες στον θρόνο του.
Κανονικά θα 'πρεπε να τα ακούει όλη μέρα σήμερα από τον Τύπο για όσα (ξανά) δηλώνει περί Γιάννη.
Κανονικά θα΄πρεπε να έχει πάει σπίτι του εδώ και πολλά - πολλά χρόνια.

Redoctor
Ο βασιλακο εκλεγεται χωρις αντιπαλο με 90% των σωματειων που ψηφιζουν.

Αν γινοταν δημοψηφισμα μεταξυ των μπασκετοφιλων για την εκπαραθυρωση του τα ποσοστα θα ταν ακριβως αναποδα
Firnen
Όλοι ξέρουμε τι εστί Βασιλακόπουλος.

Ο Αντετοκούμπο γιατί δε βγαίνει να μιλήσει ; Να πει τη θέση τους για τις "κατηγορίες", το τι συμβαίνει πίσω απ τις κάμερες με Βασιλακόπουλο, παράγοντες, κολλαούζους κλπ. Νομίζω ο κόσμος τον Αντετοκούμπο θα πιστέψει όχι τον Βασιλακόπουλο...και έχει κα τέτοιο impact το όνομά του που μπορεί να ξεφτιλίσει τόσο την ΕΟΚ στο μπασκετικό χώρο που να δούμε επιτέλους αλλαγές στην ηγεσία...

Δεν καταλαβαίνω γιατί δε το κάνει. Πιστεύω ότι όντως θέλει να παίζει για την εθνική και η σιωπή του δε βοηθάει πουθενά. Κάποιοι κακοπροαίρετοι λένε ότι το κάνει για να έχουν στα οπα οπα τον αδερφό του το εγχώριο σύστημα δημοσιογράφων, παραγόντων κλπ...
aegeansheed
QUOTE(Firnen @ Sep 18 2018, 02:26 ) *
...

Μιλάμε για μια άποψη ενός τελειωμένου τύπου, για τον οποίο δεν υπάρχει η παραμικρή εκτίμηση από κανέναν σοβαρό άνθρωπο, όχι για κάποιο γεγονός. Δεν αξίζει καν να σχολιαστεί το ο,τιδήποτε. Ο Γιάννης δεν πρόκειται να απαντήσει επειδή είναι άνθρωπος που σκέφτεται πριν ανοίξει το στόμα του. Έχει ποιότητα και δεν πρόκειται να ξεκατινιαστεί με κάποιον που παίρνει δύναμη από αυτό ακριβώς, κατεβάζοντας δηλαδή άλλους ανθρώπους στο επίπεδό του, σε ένα τεραίν που δεν υπάρχουν κανόνες, ευθύνη, ευθιξία, λογική και ειρμός. Φυσικά και θα τον πλήγωσε, όπως όποιονήποτε φυσιολογικό άνθρωπο, αλλά είναι δυνατός χαρακτήρας. Έχει βάλει ο ίδιος 100 φορές πιο δύσκολα στον εαυτό του για να φτάσει εκεί που έχει φτάσει αυτή τη στιγμή, αυτό δεν είναι κάτι για να του απασχολή στο μυαλό. Θα μιλήσει όταν χρειαστεί να πει κάτι. Φυσικά δε θα κάνει ότι κάνει με τον πιο ελλεεινό και απάνθρωπο τρόπο που μπορεί να σκεφτεί κάποιος, με δημόσια αντιπαράθεση.

Είναι τρομερό ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Μπάσκετ μιας χώρας να έχει καταφέρει να έχεις προσβάλει χείριστα, να έχει δημιουργήσει και να διατηρεί τόσο αρνητική κατάσταση από δικές του συμπεριφορές τις μεγαλύτερες μορφές του μπάσκετ της χώρας (Γκάλης και Γιάννης) που υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύει. Είναι οξύμωρο και ντροπιαστικό.

Πλέον είναι σαφές ότι για άλλη μία φορά ένας προσωπικός εγωισμός ενός διοικούντα που δεν καταλαβαίνει τον ρόλο του δυσφημίζει το ελληνικό μπάσκετ με τον χειρότερο τρόπο: στρέφεται εναντίον του καλύτερού του παίκτη.

Καλκαβούρας από gazzetta
QUOTE
Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω, όσο λίγοι, πως ακριβώς αποφασίστηκε η χορήγηση ελληνικού διαβατηρίου στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, την άνοιξη του του 2013, αλλά και πως και γιατί «περιφρουρήθηκε» η συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα, επί τρία διαδοχικά καλοκαίρια, νιώθω υποχρεωμένος απέναντι στο φίλαθλο κόσμο, να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα...

Το όποιο «πρόβλημα» έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον 23χρονο superstar των Μπακς και την ΕΟΚ και το οποίο δυστυχώς επηρεάζει και την Εθνική ομάδα, οφείλεται αποκλειστικά σε διαδοχικά λανθασμένους – σε επίπεδο ερασιτεχνισμού – επικοινωνιακούς χειρισμούς της ομοσπονδίας, από την ημέρα που ο “Greek Freak” ανακοίνωσε ότι δεν θα παίξει στο περυσινό Eurobasket μέχρι και σήμερα...

Σίγουρα, το λάθος του Γιάννη έγκειται στο ότι ανακοίνωσε μέσω social media (και μάλιστα από την Κίνα) την αποχώρησή του από την προετοιμασία της Εθνικής, λόγω τραυματισμού, αλλά αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν! Έκτοτε, όμως, η διοίκηση της ελληνικής ομοσπονδίας κάνει ό,τι μπορεί για να σπρώχνει τον πληρέστερο Έλληνα μπασκετμπολίστα ολοένα και μακρύτερα από την «επίσημη αγαπημένη».

Κι αν η περίφημη ανακοίνωση για την υποτιθέμενη «συνωμοσία» των Μπακς με το ΝΒΑ, για να κρατήσουν μακριά τον Γιάννη από την Εθνική ομάδα, έχει μείνει στην ιστορία, φαίνεται ότι η έλλειψη στελεχών, η ανικανότητα των πολλών ανθρώπων παρά τω προέδρω και εσχάτως, η αδυναμία του 80χρονου πλέον ισχυρού άνδρα της ΕΟΚ να συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα του σύγχρονου μπάσκετ, διογκώνει ακόμη περισσότερο το πρόβλημα και υψώνει ολοένα και μεγαλύτερο τείχος ανάμεσα στον παίκτη και την ομοσπονδία! Με ενδεχόμενο θύμα, φυσικά, το ελληνικό μπάσκετ και την Εθνική ομάδα, που για την ώρα στερείται τον καλύτερο της παίκτη...

Όχι επειδή δεν τον αφήνουν οι Μπακς, αλλά επειδή ο ίδιος νιώθει βαθύτατα προσβεβλημένος για όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την διαθεσιμότητά του στην Εθνική και τα οποία, δυσφημούν τον ίδιο και την χώρα του στην κοινωνία του ΝΒΑ, αλλά και στην ελληνική κοινή γνώμη.



Από τη στιγμή, λοιπόν, που η ΕΟΚ δεν έχει ποτέ ανακαλέσει όλα εκείνα τα περίεργα περί οργανωμένου και καλά σκηνοθετημένου σχεδίου των «ελαφιών» με την παρότρυνση του ΝΒΑ, δεν έχει αποκαλύψει τις πτυχές της περιβόητης «συνωμοσίας» και ούτε έχει επιδιώξει μία ουσιαστική συνάντηση με τον ίδιο, για να λυθεί η παρεξήγηση, καλό θα ήταν να μην εκτίθεται περισσότερο και να μην εκθέτει και τα στελέχη της.

Αντί να σιωπά και να στρέφει τα φώτα πάνω στους πρωταγωνιστές της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δια του προέδρου της, επιδίδεται σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα, που δυστυχώς προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη ζημιά. Ενώ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, αρχικά δηλώνει ότι δεν είναι σε θέση να απαντήσει για το αν θα είναι ο Γιάννης στην Κίνα, στη συνέχεια βγάζει στη σέντρα τον Αντετοκούνμπο αποκαλώντας τον, ούτε λίγο ούτε πολύ, έρμαιο στα χέρια των ατζέντηδων – λες και ο ίδιος δεν έχει προσωπικότητα και δεν ξέρει αν θέλει ή αν μπορεί να παίξει στην Εθνική. Ακολούθως, «καταπιάνεται» με το συνάφι μας (λες και οι δημοσιογράφοι δεν έχουν άποψη για το τι συμβαίνει και πως διοικείται η ΕΟΚ) και φτάνει στο σημείο να ξεστομίσει ότι 23χρονος οφείλει αποκλειστικά στην Ελλάδα, την μπασκετική του εκτόξευση.

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι το 2013, η πρεσβεία της Νιγηρίας ήταν έτοιμη να εκμεταλλευτεί αρχικά την άρνηση κι εν συνεχεία την γραφειοκρατική κωλυσιεργία της χώρας μας και να εκδώσει το διαβατήριο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος όμως επέμενε ότι ήθελε να πάρει την ελληνική υπηκοότητα, πολύ απλά επειδή εδώ γεννήθηκε. Επί αρκετούς μήνες, οι πιέσεις προς το υπουργείο εσωτερικών κατέληγαν σε τοίχο και μόνο όταν το gazzetta.gr αποκάλυψε ότι ο ταλαντούχος πιτσιρικάς ετοιμαζόταν – λόγω της πίεσης του χρόνου – να πάει στο plan b, ο αρμόδιος υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης έδωσε το “ok” για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Ο Αντετοκούνμπο έδωσε το παρών σε τρεις διαδοχικές διοργανώσεις με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, επειδή ο προπονητής που συνεργάστηκε (Φώτης Κατσικάρης), λειτούργησε και σαν team manager του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, τον προστάτευσε και ανέλαβε εκείνος όλες τις επαφές με τους Μπακς και τον ατζέντη του, γνωρίζοντας ότι θα μπλέξει αν αφήσει την ομοσπονδία να εμπλακεί. Τα ξέρει πολύ καλά όλα αυτά ο νυν ομοσπονδιακός, Θανάσης Σκουρτόπουλος (ήταν συνεργάτης του νυν assistant-coach των Γιούτα Τζαζ), χωρίς αυτό να αποτελεί καμία μομφή για τα πεπραγμένα του 53χρονου τεχνικού, που κι αυτός, έπεσε θύμα των ατυχών ή καλύτερα των ανύπαρκτων χειρισμών της ΕΟΚ.

Για να το κλείσουμε, όμως, έχετε ακούσει καθόλου τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει τοποθετηθεί ποτέ επί του θέματος, τόσο καιρό; Εκτός του ότι έχει υποσχεθεί ότι θα είναι στην διάθεση της «επίσημης αγαπημένης» για το Παγκόσμιο Κύπελλο; Γιατί πιστεύετε ότι τηρεί σιγή ιχθύος; Γιατί η σιωπή είναι «χρυσός» και γιατί αν μιλήσει και πει όλα όσα ενδεχομένως να αισθάνεται, οι παράγοντες που διοικούν το ελληνικό μπάσκετ, θα τρέχουν να κρυφτούν.

Δεν σας φαίνεται περίεργο που ο άσος των Μπακς, δεν μπήκε ούτε καν στον κόπο να στείλει δημόσια συγχαρητήρια – μέσω των social media – για την επιτυχία των συμπαικτών του; Ή μήπως πιστεύετε ότι δεν του "κάηκε καρφάκι" ή δεν πανηγύρισε τον θρίαμβο της Τιφλίδας. Ίσα-ίσα που συνέβη το αντίθετο, απλά ο Γιάννης έχει σταματήσει να τοποθετείται δημόσια, γιατί η υπόθεση έχει πάρει άσχημες διαστάσεις, γεγονός που οφείλεται στην ξεπερασμένη τακτική της ΕΟΚ, που σε ένα βαθμό έχει «δηλητηριάσει» και μέρος της κοινής γνώμης.

Τι άλλο πρέπει να βγει από το στόμα του αγαπητού κατά τα άλλα προέδρου, για να καταλάβουν όλοι όσοι αγαπάνε το μπάσκετ, ότι όσο σημαντική κι αν ήταν η προσφορά του στο άθλημα, τόσο ανυπολόγιστη είναι η ζημιά που κάνει κάθε φορά που "ακουμπάει" το θέμα Αντετοκούνμπο. Τόσο δύσκολο να καταλάβει ότι όσο περισσότερο το προχωράει, τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα;

Yγ.: Οι δηλώσεις Βασιλακόπουλου για τον Αντετοκούνμπο είναι τόσο ατυχείς, που σε έναν βαθμό, θυμίζουν την ιστορική γκέλα του προέδρου (λίγους μήνες πριν) σχετικά με το αν ο Γκασόλ είναι παίκτης ή όχι! Τότε δηλαδή, που αναγκάστηκε να ανασκευάσει, γιατί τον είχε πάρει στο ψιλό όλη Ευρώπη...
Conan1982
Βέβαια ότι ο τύπος είναι απαράδεκτος μας οδηγεί ότι εξ' ίσου απαράδεκτα είναι και το 90 τόσο % των σωματείων της χώρας μας που τον ψηφίζουν, ή μάλλον όχι τα σωματεία αλλά αυτοί που τα διοικούν.

Δεν είμαι της άποψης ότι θα χαθεί ο κόσμος αν ο Γιάννης δεν έρθει στο Παγκόσμιο ή ότι θα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε και τι κάνουμε για να μην τον προσβάλουμε. Αλλά από την άλλη ο Βασιλακόπουλος κατορθώνει και δημιουργεί πρόβλημα χωρίς λόγο, ίσως και να νόμιζε ότι κατηγορώντας ατζέντηδες, δημοσιογράφους κλπ στοχοποιεί αυτούς και όχι τον Γιάννη. Ο οποίος να μιλήσει για ποιον λόγο, για να δημιουργήσει κόντρες όπως κάνουν μεταξύ τους οι Αγγελόπουλοι με τον Γιαννακόπουλο; Καλύτερα να μην πει τίποτα, να αφήσει το θέμα όπως είναι και απλώς να έρθει στο Παγκόσμιο.
giorgos14
QUOTE(Conan1982 @ Sep 18 2018, 08:25 ) *
Βέβαια ότι ο τύπος είναι απαράδεκτος μας οδηγεί ότι εξ' ίσου απαράδεκτα είναι και το 90 τόσο % των σωματείων της χώρας μας που τον ψηφίζουν, ή μάλλον όχι τα σωματεία αλλά αυτοί που τα διοικούν.

Δεν είμαι της άποψης ότι θα χαθεί ο κόσμος αν ο Γιάννης δεν έρθει στο Παγκόσμιο ή ότι θα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε και τι κάνουμε για να μην τον προσβάλουμε. Αλλά από την άλλη ο Βασιλακόπουλος κατορθώνει και δημιουργεί πρόβλημα χωρίς λόγο, ίσως και να νόμιζε ότι κατηγορώντας ατζέντηδες, δημοσιογράφους κλπ στοχοποιεί αυτούς και όχι τον Γιάννη. Ο οποίος να μιλήσει για ποιον λόγο, για να δημιουργήσει κόντρες όπως κάνουν μεταξύ τους οι Αγγελόπουλοι με τον Γιαννακόπουλο; Καλύτερα να μην πει τίποτα, να αφήσει το θέμα όπως είναι και απλώς να έρθει στο Παγκόσμιο.


Έχει χτιστεί ένα κλίμα πως όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας και όταν οι πρόεδροι των ενώσεων είναι φιλικά προσκείμενοι στην ΕΟΚ αυτό επηρεάζει τα σωματεία όλων των κατηγοριών
basket72
QUOTE (Conan1982 @ Sep 18 2018, 10:25 ) *
Δεν είμαι της άποψης ότι θα χαθεί ο κόσμος αν ο Γιάννης δεν έρθει στο Παγκόσμιο ή ότι θα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε και τι κάνουμε για να μην τον προσβάλουμε.


Το αφήνεις λίγο (...)διφορούμενο στο σημείο που έχω υπογραμμίσει.
Τι ακριβώς εννοείς;

Ότι καλά τα (ξανά) είπε ο Βασιλακόπουλος;

Ή απλώς είναι κάτι πάνω στον Γιάννη που δεν σου πολυπάει;



Conan1982
QUOTE (basket72 @ Sep 18 2018, 11:04 ) *
Το αφήνεις λίγο (...)διφορούμενο στο σημείο που έχω υπογραμμίσει.
Τι ακριβώς εννοείς;

Ότι καλά τα (ξανά) είπε ο Βασιλακόπουλος;

Ή απλώς είναι κάτι πάνω στον Γιάννη που δεν σου πολυπάει;


Όχι με τον Γιάννη δεν έχω κανένα θέμα, θεωρώ φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει. Όπως και ο Βασιλακόπουλος δεν είχε κανένα λόγο να πει αυτά που είπε τα οποία ήταν και τελείως άστοχα.

Εννοώ απλώς και γενικά πως δεν πρέπει να φτάσουμε στο άλλο άκρο και να προσέχουμε (προσέχουν βασικά) τι λένε μην τυχόν και προσβληθεί ο Γιάννης. Είναι σίγουρα ο καλύτερος παίκτης μας με διαφορά, πρέπει να του δώσουμε τα κλειδιά αλλά αν βγει ας πούμε ο Σλούκας ή ο Βασιλόπουλος (τελείως τυχαία παραδείγματα) και εκφράσουν την άποψη τους ότι στο παγκόσμιο πρέπει να παίξουν μόνο όσοι συμμετείχαν στα προκριματικά για μένα αυτό είναι σεβαστό, όπως και όταν το είπε ο Σκουρτόπουλος (ο οποίος έκανε ήδη την τούμπα). Όπως και όταν βγήκε ο προπονητής της Ιταλίας και έκανε τις δηλώσεις για τον Γκαλινάρι.
Απλώς τυχαίνει σ' εμάς να έχουμε τον Βασιλακόπουλο ο οποίος καταφέρνει να κάνει όσα κάνει τελείως άστοχα.

basket72
QUOTE (Conan1982 @ Sep 18 2018, 11:36 ) *
Όχι με τον Γιάννη δεν έχω κανένα θέμα, θεωρώ φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει. Όπως και ο Βασιλακόπουλος δεν είχε κανένα λόγο να πει αυτά που είπε τα οποία ήταν και τελείως άστοχα.

Εννοώ απλώς και γενικά πως δεν πρέπει να φτάσουμε στο άλλο άκρο και να προσέχουμε (προσέχουν βασικά) τι λένε μην τυχόν και προσβληθεί ο Γιάννης. Είναι σίγουρα ο καλύτερος παίκτης μας με διαφορά, πρέπει να του δώσουμε τα κλειδιά αλλά αν βγει ας πούμε ο Σλούκας ή ο Βασιλόπουλος (τελείως τυχαία παραδείγματα) και εκφράσουν την άποψη τους ότι στο παγκόσμιο πρέπει να παίξουν μόνο όσοι συμμετείχαν στα προκριματικά για μένα αυτό είναι σεβαστό, όπως και όταν το είπε ο Σκουρτόπουλος (ο οποίος έκανε ήδη την τούμπα). Όπως και όταν βγήκε ο προπονητής της Ιταλίας και έκανε τις δηλώσεις για τον Γκαλινάρι.
Απλώς τυχαίνει σ' εμάς να έχουμε τον Βασιλακόπουλο ο οποίος καταφέρνει να κάνει όσα κάνει τελείως άστοχα.




Χαίρομαι που δεν έχεις θέμα με τον Γιάννη, γιατί μιλάμε ενδεχομένως για τον καλύτερο διαχρονικά, αθλητή που έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα.
Παράλληλα δε, έχουμε να κάνουμε και με έναν άνθρωπο σεμνό (το κατά δύναμη, αναλογικά με την εκτόξευση της καριέρας του) και με αδιαμφισβήτητο αθλητικό ήθος. Και με μεράκι -κατατεθειμένο πολλάκις-για την Εθνική Ελλάδας.


Από την άλλη το εντελώς αντίθετο. Ο Βασιλακόπουλος που δεν έτυχε (έτσι απλώς)να είναι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Είναι το νομοτελειακό αποτέλεσμα σε μια Ελλάδα, αδιαφάνειας/μίζας/πελατειακών σχέσεων....

Αν ήταν σε άλλη Ευρωπαϊκή (έστω...) χώρα ο συγκεκριμένος, θα είχε άλλη συμπεριφορά. (Από τον καναπέ του σπιτιού του βέβαια).

Τη μια ο Γκάλης την άλλη ο Γιάννης, την άλλη ο Γκασόλ.
Θυμίζει Ιζνογκούντ ο τύπος. Ο ίδιος μπορεί να ταυτίζεται και με τον Μεγάλο Ναπολέοντα. smile.gif
Firnen
Αν υπαρχει ενας τροπος να στριμωχτει ο Βασιλακοπουλος τοσο που να εξαναγκαστει να ξεκουμπιστει ειναι να δεχτει ολομετωπη επιθεση απ τον Αντετοκουμπο για το θεμα της εθνικης. Με ονοματα, γεγονοντα, ολα στη φορα. Απο τοτε που δε του δινανε διαβατηριο, στα περσινα με τις συνωμοσιες εως τα φετινα. Να βγει να τα πει ολα. Οσο δε μιλανε οι προσωπικοτητες για τα τεκταινομενα του...αιωνιου προεδρου, τοσο περισσοτερο τον βολευει...
Pierce
Εδώ δεν μπόρεσε να τον κουνήσει ο Γκάλης που είναι στο HοF, που υποτίθεται υπήρξε μια κίνηση πέρσι/πρόπερσι, θα το κάνει ο Γιάννης;
pan24
Υπηρξε απαντηση απο τον μανατζερ του Γιαννη
QUOTE
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «ΣΠΟΡ FM 94,6»:

Για την πρόκριση της Εθνικής στο Παγκόσμιο και τις δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου: «Να πούμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την πρόκριση και στο τεχνικό επιτελείο. Σε ό,τι αφορά το τηλεφώνημα, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν μιλάω εκ μέρους του Γιάννη, αλλά ως Γιώργος Πάνου. Ξέρω τον Γιάννη από 14-15 χρόνων. Βγήκα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Άκουσα τρομερές ανακρίβειες. Είναι προσβλητικές. Ο Γιάννης δεν έχει δώσει το δικαίωμα σε κανέναν να τον παρουσιάζει σαν πιόνι.

Ο κύριος Βασιλακόπουλος, κρίνοντας από τον τρόπο που λειτουργεί, προσβάλει για άλλη μια φορά έναν από τους καλύτερους παίκτες και τα καλύτερα παιδιά του χώρου. Δίνει την εικόνα πως ο Γιάννης είναι άβουλο ον. Συμβαίνει το αντίθετο. Προφανώς θυμάστε τις περσινές δηλώσεις. Θυμάστε την ανακοίνωση της ΕΟΚ πέρυσι; Μας μίλησαν για σκευωρία των Μπακς, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Γιάννης ήταν κομμάτι της. Φέτος οι κακοί είναι οι ατζέντηδες. Προ διετίας δεν ντράπηκε να αποκαλέσει τον Γιάννη και τον Θανάση αρκούδες με χαλκά και χαλινάρι. Έγινε στην ομοσπονδία. Μας κάλεσε και πήγαμε ένα πρωινό. Ο κόσμος δεν έχει την άνετη να ζήσει τον Γιάννη. Τα παιδιά περνούν τα δικά τους μηνύματα, κατά του ρατσισμού και τα λοιπά. Ακόμα και σε αυτά τον προσέβαλλαν, λέγοντάς του πως άλλοι αποφασίζουν και τον περιφέρουν σαν αρκούδα με χαλινάρι. Έτσι τον παρουσίασε, μπροστά του. Από τότε ο Γιάννης αποφάσισε να σιωπήσει, σεβόμενος την ηλικία και τη θέση του προέδρου.

Όταν γίνεται κάτι τέτοιο είναι αντιληπτό πως μετά δεν υπάρχει επικοινωνία. Δεν μπορούν να συμβιώσουν έτσι δύο άνθρωποι. Δεν ξέρω αν κάνω κάπου λάθος. Γι' αυτό και ο Γιάννης μόνος του, με δική του απόφαση, ανακοίνωσε πως δεν θα πάρει μέρος στο Ευρωμπάσκετ, λόγω του προβλήματος στο γόνατό του. Ήταν εκεί, δεν κρύφτηκε. Αλλά δεν άφησε να βγει το θέμα από ανθρώπους που δεν εμπιστεύεται. Ο κύριος Βασιλακόπουλος και πολλοί συνάδελφοι ξεχνούν ότι αναφέρεται σε έναν αθλητή που άφησε 106 εκατομμύρια δολάρια στο τραπέζι το 2016. Πάγωσε τα πάντα για να πάει να παίξει προκριματικά στο Τορίνο. Αυτό το έχουμε αφήσει, δεν ξέρω πού το έχει γράψει. Τότε οι κακοί Μπακς γιατί δεν τον έπεισαν να μείνει πίσω; Ήταν δική του απόφαση και δικό του ρίσκο. Ρίσκο και γι' αυτόν και για την οικογένειά του. Θα λέγαμε απ' έξω πως είναι μια αντιεπαγγελματική απόφαση. Πήρε και μερίδιο ευθύνης για τις δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό και υπέγραψε μετά».

Για το αν η ΕΟΚ βοήθησε για να βγουν τα διαβατήρια των Αντετοκούνμπο και το αν ο Γιάννης «χρωστάει» στην Ελλάδα: «Είναι απίστευτο ότι λένε πως η ΕΟΚ έβγαλε τα διαβατήρια. Στον Θανάση έλεγαν ότι από μέρα σε μέρα βγαίνει. Αδικούν οι δηλώσεις του τον δικηγόρο που μας πήρε από το χέρι και έτρεξε όλες τις διαδικασίες. Πήρε μια παρατημένη υπόθεση. Ο τότε βουλευτής κύριος Ιωαννίδης είχε πει πως είναι τελειωμένη υπόθεση. Εμείς ανακοινώσαμε στην ομοσπονδία πως είμαστε έτοιμοι. Στο μεσοδιάστημα είχε έρθει και η ομοσπονδία της Ισπανίας και της Νιγηρίας. Του έκαναν προτάσεις, σε ένα παιδί που τότε δεν είχε βγάλει ευρώ. Είχε την υπομονή να περιμένει τη διαδικασία για να παίξει με την Εθνική του, την Εθνική της χώρας του. Είχε την αποφασιστικότητα να μην πάρει τον εύκολο δρόμο. Σήμερα που είναι στο Top 5 ξαφνικά τον χειρίζονται οι Μπακς, ο Πάνου και οι σπόνσορες. Είναι αδιανόητα αυτά τα πράγματα. Επειδή μίλησαν και για το ποιος χρωστάει σε τι. Ο Γιάννης όντως αισθάνεται ότι χρωστάει στην Ελλάδα. Το δηλώνει παντού. Έτσι αισθάνεται. Μεγάλωσε εδώ. Η Ελλάδα του έδωσε το δικαίωμα, παρότι δεν είχαν χρήματα και δεν ήταν νόμιμοι εδώ, να πάνε στο σχολείο και να μορφωθούν. Σίγουρα χρωστάει, 101% στην εκκλησία, στους γειτόνές του και τους φίλους του, που είναι ακόμα τα ίδια παιδιά. Είναι ακόμα δίπλα του, από Γιαννάκης σε Μέγας Αντετοκούνμπο. Είναι ο ίδιος τύπος. Σε αυτούς χρωστάει. Ο κύριος Βασιλακόπουλος και η ομοσπονδία δεν μπορούν να ταυτίζονται με την Ελλάδα ποτέ».

Για την επικοινωνία για το «παράθυρο» του Σεπτέμβρη και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας: «Υπήρχε μια επικοινωνία όντως. Είπε ότι θα προσπαθήσει να είναι. Μιλάω ως Πάνου. Αυτή τη στιγμή οι Μπακς είναι σε νέα εποχή. Δεν μπορεί να λείπει ο αρχηγός, όταν κάτι νέο χτίζεται. Πρέπει να γυρίσει και εκείνος πίσω κάτι σε κάποιους που του άλλαξαν τη ζωή, να πει "εδώ είμαι". Το ίδιο θα δηλώσει για την Εθνική. Αν τον καλέσουν, θα είναι "παρών" στο Παγκόσμιο, όπως έκανε όταν τον κάλεσαν και μπορούσαν. Το αν το πιστεύει ο κόσμος ή ο κύριος Βασιλακόπουλος και το αν πονούσε πέρυσι είναι δικό τους πρόβλημα. Θέλει να είναι στο Παγκόσμιο. Δεν υπάρχει άνθρωπος που θα τον κάνει να μην θέλει να παίζει στην Εθνική. Τον συνέκριναν με τον Σλούκα, που παίζει από τα 13. Αδικούν αυτά και τον Γιάννη και τον Κώστα. Ο Γιάννης κλήθηκε όταν πήρε διαβατήριο. Όταν το 2012 η Ελλάδα είχε ανάγκη από παίκτη, τότε είχε πάρει τον Μποχωρίδη. Δεν είναι ότι τον κάλεσαν και δεν ήθελε. Οι σχέσεις χτίζονται με βιώματα. Τα βιώματα του Γιάννη με τη συναναστροφή του με κάποιους από την ομοσπονδία δεν είναι τα καλύτερα. Αν τον θέλουν, θα είναι παρών. Δεν θα του κόψει κάποιος την Εθνική, ούτε θα πει ο ίδιος "δεν είμαι εδώ"».
aegeansheed
Είχα ανοίξει νέο thread μόνο και μόνο για να φανεί πόσο μεγάλο θέμα είναι-κατά τη γνώμη μου και με την ελπίδα ότι θα αντιμετωπιστεί σωστά, επειδή με προσβάλλει προσωπικά η άδικη επίθεση εναντίον κάποιο έντιμου συνανθρώπου μου. Ευτυχώς η πρώτη αντίδραση ήταν στη σωστή κατεύθυνση και αυτή που απαιτούσαν οι καταστάσεις.

Τέλος στη λασπολογία.
The Admiral
Με τη συμπεριφορα του ο Βασιλακοπουλος απλα συνεχιζει την παραδοση των Ελληνων εκεινων που βρισκομενοι σε θεση εξουσιας βλαπτουν αυτο που υποτιθεται υπηρετουν. Εγινε με τους πολιτικους, οπως και με αθλητικους παραγοντες που απο καθαρη τυχη ειχαν υπο τους ταλαντουχα συνολα. Θυμηθειτε την εθνικη ποδοσφαιρου του 2004,για καποιο λογο οι τοτε επικεφαλης της ΕΠΟ θεωρουσαν την επιτυχια της και δικη τους!! Δικαιως χλευαστηκαν απ τον κοσμο στο Καλλιμαρμαρο τοτε. Φυσικα για τη μετεπειτα αποτυχια της ομαδας δεν ξεραν τιποτε.

Κατι παρομοιο συμβαινει και στο μπασκετ,παραγοντες οπως ο Βασιλακοπουλος,αλλα και αλλοι,για καποιο περιεργο λογο πιστευουν οτι εχουν μεριδιο στις εκαστοτε επιτυχιες της εθνικης και του μπασκετ γενικοτερα. Παντως,η ιδια η ιστορια του μπασκετ τους διαψευδει,γιατι αν οντως ειχαν τετοιο μεριδιο,δε θα ηταν καπου καταγεγραμμενο; Στο hall of fame ας πουμε; Οπου ενας ελληνας βρισκεται μονο,οχι παραγοντας,αλλα παικτης και στο οποιο hall of fame υπαρχουν ΚΑΙ παραγοντες ,με τους οποιους ο Βασιλακοπουλος ηταν καποτε αρκετα φιλοι.

Αντιθετα,με σχετικη βεβαιοτητα μπορω να ισχυριστω πως οι περισσοτερες εθνικες αποτυχιες οφειλονταν αποκλειστικα και μονο σε αυτον,με πιο προσφατη την περσινη. Και γενικα,οι επιλογες προπονητων,οι κλησεις παικτων,περνουσαν απο αυτον παντα,συνεπως ολες οι αποτυχιες χρεωνονται σε αυτον.Δεν μπορεις να εχεις τον τελικο λογο στον καταρτιση μιας ομαδας και να αρνεισαι να αναλαβεις την ευθυνη. Οταν καποια στιγμη θα αποσυρθει ο Βασιλακοπουλος ,θα λεχθουν πολλα για την "τεραστια" προσφορα του στο ελληνικο και διεθνες μπασκετ γενικοτερα,αλλα για μενα η μονη του προσφορα ειναι οτι παλεψε οσο μπορουσε για να κρατησει μια ταλαντουχα εθνικη ομαδα οσο πιο πισω γινοταν ,για να προβαλλει προσωπικα χαρισματα που ουδεποτε κατειχε,ειτε ως παικτης ειτε ως πολιτικος ειτε ως παραγοντας.
pan24
Δυστυχως δεν ηρεμησε το θεμα και εξελισσεται χαρτοπολεμος με ανακοινωση απαντηση Βασιλακοπουλου στην δηλωση Πανου(μανατζερ του Γιαννη) και ακολουθησε μεσω social media νεα δηλωση κατα του Βασιλακοπουλου απο τον Δημητροπουλο(αυτος και ο Πανου ειναι οι 2 μανατζερ που ειναι οι διευθυντες στο Ευρωπαικο τμημα της octagon)

Δεν βλεπω νοημα πλεον να ποσταρω και αυτες τις ανακοινωσεις,οποιος θελει μπορει να τις βρει

Αν καταφερουν να διωξουν παικτη του επιπεδου του Γιαννη(και αγωνιστικα και σαν ανθρωπος με τον χαρακτηρα του και την ιστορια που κουβαλαει) αντι να τον εκμεταλλευτουν και εμπορικα και αγωνιστικα θα ειναι ισως χειροτερο απο ολα τα υπολοιπα που εχουν κανει
yorgos
Δε νομίζω να ασχολείται πια κανείς με το τι λέει ο Βασιλακό. Προσωπικά τον βλέπω ως κάτι σαν τον Μουγκάμπε: ένα κομμάτι της ιστορίας που από κοινωνικοπολιτικό ατύχημα απολιθωματοποιήθηκε και παρέμεινε στο χρονοχώρο χωρίς να ξέρει κάποιος το γιατί. Για μένα έχει το ακαταλόγιστο και δεν έχει και πολλή σημασία το τι λέει.

Κι η γιαγιά μου, που ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και απόφοιτος πανεπιστημίου επιστήμων άνθρωπος, στο τέλος τα είχε χάσει κι όταν πήγε να τη δει ο (καραφλός, ύψους 1.87 και με μούσι) πατέρας μου, κοίταξε τη νοσοκόμα και δείχνοντάς τον της είπρε "ποια είναι η κοπέλα;;".

Από κάποιο σημείο και μετά επιλέγεις να θυμάσαι τους ανθρώπους γι' αυτό που ήταν και για ό,τι θετικό άφησαν, τα υπόλοιπα δεν έχει νόημα καν να τα συζητάμε.
Conan1982
Καλό είναι να λέγονται πράγματα και ας είναι από ατζέντηδες, όχι πως πτοείται ο Βασιλακόπουλος από αυτά.
Το κακό βέβαια είναι ότι αυτά συνδυάζονται και με τον Γιάννη που μάλλον δεν έχει καμία όρεξη να εμπλακεί.
The Admiral
Ολα αυτα σε λιγο καιρο δε θα εχουν σημασια γιατι ο Γιαννης ειναι πολυ νεος και ο πρόεδρος πολυ γέρος. Η μανα φυση στο τελος παντα δινει τη λυση. Πιστευω στα μεγαλα ραντεβου θα ειναι διαθεσιμος ο παίκτης. Τωρα,σε προκριματικα σαν αυτα που εγιναν,και ειπε ο Βασιλακοπουλος οτι επρεπε να παιξει,οχι,δε θα παιξει. Οι παικτες του nba εχουν μαθει στον επαγγελματισμο και μια διοργανωση που πεταξε εξω την κατοχο του ευρωπαϊκού πρωταθληματος απ το παγκοσμιο ειναι ερασιτεχνικα φτιαγμενη.
Firnen
QUOTE (The Admiral @ Sep 18 2018, 22:19 ) *
Ολα αυτα σε λιγο καιρο δε θα εχουν σημασια γιατι ο Γιαννης ειναι πολυ νεος και ο πρόεδρος πολυ γέρος. Η μανα φυση στο τελος παντα δινει τη λυση. Πιστευω στα μεγαλα ραντεβου θα ειναι διαθεσιμος ο παίκτης. Τωρα,σε προκριματικα σαν αυτα που εγιναν,και ειπε ο Βασιλακοπουλος οτι επρεπε να παιξει,οχι,δε θα παιξει. Οι παικτες του nba εχουν μαθει στον επαγγελματισμο και μια διοργανωση που πεταξε εξω την κατοχο του ευρωπαϊκού πρωταθληματος απ το παγκοσμιο ειναι ερασιτεχνικα φτιαγμενη.


Χωρις να σχετιζεται με το θεμα Βασιλακοπουλου, οι Κροατες πηγανε τωρα επειδη κινδυνεουνε, ο Σρεντερ πηγε παροτι δεν κινδυνευανε, ο Μαρκανεν πηγε τον Ιουνιο, καποιοι Καναδοι πηγανε κλπ. Δε νομιζω οτι ειναι το ερασιτεχνικο της διοργανωσης το προβλημα...
shaq7
Bλεπω ξαφνικα ολους τους δημοσιογραφους να εναντιωνονται και εχω αρχισει να ελπιζω μπας και τον ριξουν..Πρεπει να κοπηκε το χαρτζιλικι η βλεπουν οτι χανει την δυναμη του..Τωρα πρεπει γκαλης γιαννακης κακιουζης δεν ξερω ποιος αλλος να βγουν μπροστα !
The Admiral
Πιστευω ειναι λιγο ερασιτεχνικη η διοργανωση,γιατι χτιστηκε για να εχει οσο το δυνατο περισσοτερα παιχνιδια , αγνοώντας βασικα αθλητικα κριτηρια,ενα απο τα οποια ειναι μονο οτι μαλλον αποκλειστηκε η πρωταθλητρια ευρωπης. Αλλα κριτηρια ειναι πως δεν εχουν ολες οι εθνικες το ιδιο βαθος για να καλυψουν απουσιες, ενώ ειναι και η τυχη με ποιον θα πεσεις. Υπήρχαν ομιλοι που δυσκολα θα περναγαμε χωρις πληρες ροστερ,ημασταν πολυ τυχεροι. Αλλα εδω ο αλλος ζει στο 1960 και νομίζει οτι ο καθε φιμπαιος θα επιβαλλει στον nbaer να παρατησει την ομαδα του να παιξει φιλικα και προκριματικα,περιμενουμε να κανει την απλη σκεψη οτι η ισπανια μπορει να κατεβασει 15 αξιομαχους ενω η σλοβενια στηριζεται σε 4-5;
SteveNashidis
ποιο 90% εκλεγει τον βασιλακο; που εν έτη 2018 αναγκάζει ολες τις ομάδες να κατέβουν Αθήνα εκλογές με σφραγιδα όπως έκαναν το 1821 ;
Οι περισσότερες ομάδες δεν κατεβαίνουν να ψηφίσουν λόγω απόστασης και κατεβαίνουν άλλοι με πολλές σφραγιδες; Δικτατορικά πρότυπα ειναι αυτά.
Έχει δέσει κόμπο όλες τις ενώσεις (ειδικά Πελοπόννησο τον έχουν θεό, λόγω γηπέδων) και απολαμβάνει αυτός και το σιναφι του την απόλαυση της εξουσίας. ποιες σωστές αποφάσεις θα πάρει ένα συμβούλιο που έχει φανερά σημάδια αλλοίωσης του εγκεφαλικού φλοιου λόγω φυσιολογικης γήρανσης;
Τι συζητάμε. Εδώ δεν έβγαζαν τίποτα στη διαύγεια, ολόκληρη πολιτεία σιωπά απέναντι του, ο υπουργός πολιτισμού δέχεται εντολές και εκτελεί από τον ίδιο παρά από τον πρωθυπουργό και δεν θα τον σταματήσει κάποιος επειδή θέλει να κράξει δημόσια τον Γιάννη, τον Γκάλη, τον Γιαννακη και όλους τους υπόλοιπους;;
Μην πούμε για τους δημοσιογράφους..Δείτε εδώ μερικούς http://www.basketblog.gr/%CE%B5%CE%AF%CF%8...E%BD%CE%B1.html
akratacity
http://basketa.gr/πάνου-ο-γιάνν...αγκόσμι/

Μιας και έγινε λόγος και για δημοσιογράφους, δείτε τον τίτλο που επέλεξε το basketa σε άρθρο με τις δηλώσεις του μάνατζερ του Αντετοκουνμπο.

Εκτός τόπου και χρόνου...
Conan1982
Κλασσικό άρθρο του Γεωργίου που νομίζει ότι η σωστή λύση βρίσκεται πάντα στην μέση...
Ναι μεν δίκιο ο Γιάννης αλλά έχει και τα αδικά του, ναι μεν κι ο Βασιλακόπουλος αλλά καλά τα λεέι...
Για το δεύτερο άρθρο ή ο αρθογράφος δεν κατάλαβε τι παίχτηκε και έβαλε αυτόν τον τίτλο οπότε και είναι ακατάλληλος για "δημοσιογράφος" αν δεν μπορεί να αντιληφθεί τα απλά ή αν κατάλαβε πάλι είναι αντίθετος για δημοσιογράφος.

Κατά τ' άλλα ο Γιάννης ανέβασε στα social συγχαρητήρια για την Εθνική, δείχνοντας, και καλά έκανε, ότι δεν ασχολείται με τον Βασιλακόπουλο και τις δηλώσεις του.
Ωραίος και ο Γεωργαλής, επιτέλους και ένας παίκτης μετά τον Λάζαρο που του τα χώνει. (που δεν θα με χαλούσε να ήταν αυτός υποψήφιος αντικαταστάτης)

Για να έχουμε ελπίδες να φύγει ο Βασιλακόπουλος μια ώρα αρχύτερα πρέπει και οι παίκτες και οι προπονητές να πάρουν θέση, λίγο δύσκολο βέβαια αυτό αλλά όχι απίθανο.
Germany96
QUOTE(Conan1982 @ Sep 19 2018, 09:46 ) *
Κλασσικό άρθρο του Γεωργίου που νομίζει ότι η σωστή λύση βρίσκεται πάντα στην μέση...
Ναι μεν δίκιο ο Γιάννης αλλά έχει και τα αδικά του, ναι μεν κι ο Βασιλακόπουλος αλλά καλά τα λεέι...

Το μόνο μεσοβέζικο σε αυτό το άρθρο είναι ο τίτλος του, κατά τα άλλα είναι σαφής ο προσανατολισμός του. Ο Γιάννης που δεν θέλει να έρχεται να παίζει, ο Γιάννης που δεν προσφέρει στην κοινωνία, ο Γιάννης που δεν είναι φιλάνθρωπος, ο Γιάννης που δεν πρέπει να είναι πρότυπο και κακώς έχαιρε ασυλίας και αγιοποίησης. Άλλωστε επειδή "είναι σταρ θα δέχεται σκληρή κριτική γιατί έτσι είναι η ζωή" και για να μας δείξει ότι κρατά ίσες αποστάσεις θα κατακεραυνώσει και τον Βασιλακόπουλο με το δριμύτατο "είναι λίγο υπερβολικό το συγκεκριμένο" στο μόνο σημείο σε όλο το άρθρο που το εμποδίζει να φανεί ως απόλυτο 100-0.

Φυσικά και είναι προπαγανδιστικό το συγκεκριμένο άρθρο αφού έχει αναδείξει σε ραχοκοκαλιά του νοήματός του το "Η Ελλάδα δεν χρωστά στον Γιάννη". Βέβαια αυτό δεν το ισχυρίστηκε κανείς και απλά αποτελεί αναστροφή του "ο Γιάννης χρωστά στην Ελλάδα" που όντως ειπώθηκε από την αντίθετη πλευρά. Και λέγοντας Ελλάδα είναι ξεκάθαρο ότι εννοεί τον εαυτό του ο Λουδοβίκος της Ηλείας. Όπως όταν παλιότερα έλεγε ότι τα παιδιά χρωστάνε στην παραγωγική διαδικασία της ομοσπονδίας επίσης προφανώς εννοούσε την Μεγαλειότητά Του.

Αφού λοιπόν γίνεται καταμέτρηση χρεών, ο Γιάννης όπου σταθεί και όπου βρεθεί κάνει αναφορά στην Ελλάδα και τι της οφείλει, γιατί στο δικό του μυαλό ως Ελλάδα έχει τους 2-3 ανθρώπους που όντως ασχοληθήκαν μαζί του και τον βοήθησαν. Επειδή βέβαιά στην πραγματική ζωή Ελλάδα είναι το επίσημο Ελληνικό κράτος, νομίζω ξέρουμε όλοι ότι παιδιά σαν τον Γιάννη το κράτος τα έχει φτυμένα και παραπεταμένα να αιωρούνται σε ένα καθεστώς μη αναγνώρισης ως ανιθαγενείς.

Είναι ενδεικτικό πάντως της πάστας τους ως ανθρώπους το τι νόημα προσδίδουν στην λέξη "Ελλάδα" οι δύο συγκεκριμένοι. Ο Γιάννης έρχεται από χώρο αγάπης να ταυτίσει την λέξη με ανθρώπους που τον στήριξαν και τον βοήθησαν κι ο άλλος από αιθαλομίχλες αυταπατών μεγαλείου να την ταυτίσει με την αφεντομουτσουνάρα του.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.