ALdaperan
Jan 8 2009, 23:35
πολυ καλη περιφερεια η σιενα!! o φωτσης δεν βοηθαει
![icon_drunk.gif](../style_emoticons/default/icon_drunk.gif)
τον χατζηβρετα θελω μεσα
![77.gif](../style_emoticons/default/77.gif)
DERBY einai! καλα παιζουμε αρκει να τους περιορισουμε λιγο τα 3ποντα
j-kidd13
Jan 8 2009, 23:40
Για ΑΚΟΜΑ ενα παιχνίδι μας κάνουν πάρτυ στην περιφέρεια...Ωρες ώρες κοιμουνται στην άμυνα....2 συνεχόμενα γκολ φάουλ?????Ο Σπανούλης αν δεν κρατήσει την μπάλα στα χέρια του τουλάχιστον τη μισή επίθεση δεν μπορεί!!!Δεν είναι ανάγκη αγόρι μου να εκβιάζεις το πικ εν ρολ...αμα δεν βγαίνει γύρνα την τη ρημάδα την μπάλα...Πρέπει να βελτιωθούμε πάρα πολύ στο 2ο ημίχρονο...και να παίξει περισσότερο ο Πέκοβιτς!!!!Μας έχουν πάρει ΠΑΛΙ ποσα επιθετικά!
a bullet for your head
Jan 8 2009, 23:41
QUOTE(ALdaperan @ Jan 8 2009, 23:35 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
πολυ καλη περιφερεια η σιενα!! o φωτσης δεν βοηθαει
τον χατζηβρετα θελω μεσα
![77.gif](../style_emoticons/default/77.gif)
DERBY einai! καλα παιζουμε αρκει να τους περιορισουμε λιγο τα 3ποντα
![tongue.gif](../style_emoticons/default/tongue.gif)
Και τα λαθη και τα χαμενα αμυντικα ρημπαουντ..
Τον Πεκοβιτς μαλλον τον προφυλλασει,μιας και ειναι ευαλωτος στην αμυνα του pick n' roll..
Παντως εγινε καλη δουλεια στην φθορα των Λαβρινοβιτς,Εζε..
Παιχνιδι με πολυ υψηλα ποσοστα και απ τις 2 ομαδες..
Paris87
Jan 8 2009, 23:42
Παιδες δν θα μπαινουν παντα τα τριποντα...στο τελος δν μπηκαν και μειωθηκε η διαφορα...
Πρεπει να βαλουμε ευκολα καλαθια με αυτοματισμους αλλιως δυσκολα τα πραγματα...
j-kidd13
Jan 9 2009, 00:06
Πάνω που πλησιάσαμε....πάλι τα ίδια !!!Δεν σχολιάσαμε την θεική τούμπα του Πιαντζιάνι στο α ημίχρονο....Μεγάλη σαβούρα!
vastravoud
Jan 9 2009, 00:10
Καλά η τούμπα αυτη ήταν απίστευτη, είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ αυτού που λέμε "σαβούρα"
a bullet for your head
Jan 9 2009, 00:10
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 9 2009, 00:06 )
Πάνω που πλησιάσαμε....πάλι τα ίδια !!!Δεν σχολιάσαμε την θεική τούμπα του Πιαντζιάνι στο α ημίχρονο....Μεγάλη σαβούρα!
Ο βοηθος του ηταν...
Πατησε στη πετσετα..
ALdaperan
Jan 9 2009, 00:20
ρεσιταλ απο μπατιστ
![smile.gif](../style_emoticons/default/smile.gif)
ανυπαρκτος βεβαια ο φωτσης
α ρε σπανουλι η σουταρε η πασαρε στον μπατιστ ολα τα εχει βαλει ................................αμαν αυτες οι μπουκες σου
giannis_
Jan 9 2009, 00:56
Σπανουλη σε φαγανε τα μοντελα
![angry_red.gif](../style_emoticons/default/angry_red.gif)
για να μην πω τπτ χειροτερο!Αυτος φταιει σημερα για την ηττα οτι και να λετε!
Μπορει να χασαμε αλλα παιξαμε στα ισια μια απο τις υποψηφιες ομαδες για τοf4!
Mαικ
Αυτοι που γελαγαν με τις δηλωσεις του ζοτς για την διαιτησια τι εχουν να πουν!και για να μην αρχισετε να πω οτι αναφερομαι σε συγκεκριμενες φασεις που συμφωνα με τους κανονισμους επιφερουν αλλα κυρωσεις αλλα για τον παναθηναικο απο οτι φαινεται δεν ισχυουν!οπως το φαουλ στον αιφνιδιασμο με τον τσαρτσαρη αν δεν κανω λαθος που δοθηκε απλο φαουλ!και αλλα πολλα....
δεν πειραζει τριφυλλαρα μου σημερα τουλ η ομαδα εδειξε τι μπορει να κανει ακομα κ αν ενα μεγαλο μερος των παικτων ηταν εκτος τοπου κ χρονου!
(μας λες και γκαντεμηδες παντως.δεν μας λες?)
j-kidd13
Jan 9 2009, 00:57
Tι να πώ....ειληκρινά δεν έχω λόγια...Σαν να μήν έπαιζε ο Παναθηναικός αλλά καμια μέτρια ομάδα της ευρωλίγκα.Να γυρνάμε το παιχνίδι στο τέλος και να κάνουμε τέτοια λάθη που δεν κάναμε στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα(που υποτίθεται στο τέλος πρέπει να είσαι 1000% συγκεντρωμένος).Στην επαναφορά στον Διαμαντίδη είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να χαθεί η κατοχή.Και ο Τσαρτσαρής τι την είδε,Τζέισον Γουίλιαμς και πήγε να μου τριπλάρει τον κατα 8 πόντους κοντύτερο Στόουνρουκ στο τέλος???
dominik
Jan 9 2009, 01:01
με 28 λαθη δεν γινεται να κερδισεις στη σιενα και καμια καλη ομαδα..
επειδη συμφωνω μ ενα απ τα τελευταια ποστ του τζινομπιλι, το σημερινο ματς οπως και τα 2 με μπαρτσα,προσωπικα, μου εδειξε πως θα μπουμε στους 4 χυνοντας πολυ πολυ ιδρωτα,καθως δεν εμπνεοθμε εμπιστοσυνη..
καναμε λαθη που δεν επιτρεπονται για παικτες του βεληνεκους του σπανουλη,φωτση,τσαρτσαρη κλπ..
κακοι φωτσης,σπανουλης,τσαρτσα και πολυ μετριος ο νικολας..δεν επιβεβαιωνει την αξια του..ειναι δυναον να χανει 2 τριποντα σε φαση που πιο μονος του πεθαινει και σε πολυ κρισιμα σημεια????????????
διαιτητες πολυ αυστηροι με πεκοβιτς..πιστευω πως με αυτον και μπατιστ μεσα, θα χαμε καλυτερη τυχη..
να στε καλα
Paris87
Jan 9 2009, 01:06
Μας ελειψαν τα (σχετικα) ευκολα καλαθια απο τον Πεκοβιτς...
Μερικοι παιχτες μας τελειως αποσυντονισμενοι... κριμα
Alexmei
Jan 9 2009, 01:06
εμενα πάντως μου άρεσε σαν παιχνίδι. Ναι λυπήθηκα που έχασε η ελληνική ομάδα, αλλα ήταν ωραίο ματς στις λεπτομέριες, και κρισιμότερο έδειξε πως το κάθε καλάθι είναι σημαντικό, και το κάθε λάθος σημαντικότερο. μπράβο κ στις δύο ομάδες.
lakersdynasty
Jan 9 2009, 01:08
Μια χαρα παιξαμε.
Στην εδρα της Σιενα παιζαμε δεν παιζαμε στην Καβαλλα. (χωρις παρεξηγηση.
![peace.gif](../style_emoticons/default/peace.gif)
)
Το χασαμε στο τελος ναι αλλα προηγηθηκαν πολλα για να το χασουμε στο τελος και δεν ηταν ολα αυτα δικα μας.
Καναμε τρομερες πατατες σε κρισημα σημεια αλλα για πρωτη φορα θα πω κατι χωρις ιχνος αστεησμου.
Δοξα το θεο που ο Λαμονικα ηταν απασχολημενος με το να σφαζει τον ΟΣΦΠ στο Ισραηλ γιατι τα πραγαματα θα ηταν ακομη χειροτερα.
Και οι 2 ελληνικες ομαδεςτα καναν μανταρα αλλα οι κυριοι με τα πορτοκαλι δεν εχουν τον θεο τους.
Πειραζει που αν συνεχιστει αυτο δεν βλεπω ομαδα Ελληνικη να περνει Ευρωλιγκα?
Παμε για το νταμπλ.
Εγω πιστευα οτι θα κερδισουμε σοβαρα. Αλλα μετα και απο αυτο εγω απλα θα πηγαινω στο γηπεδο για να δω μπασκετ χωρις να εκνευριζομαι για οτιδηποτε.
Χαλαρουα.
Μπραβο στα παιδια που το παλεψαν και να δουν 300 ωρες το βιντεο γιατι αν χασουν παιχνιδι στο ΣΕΦ με αυτο τον τροπο θα τους περημενω στο ΟΑΚΑ με μολοτοφ.
![24.gif](../style_emoticons/default/24.gif)
QUOTE(Alexmei @ Jan 9 2009, 01:06 )
εμενα πάντως μου άρεσε σαν παιχνίδι. Ναι λυπήθηκα που έχασε η ελληνική ομάδα, αλλα ήταν ωραίο ματς στις λεπτομέριες, και κρισιμότερο έδειξε πως το κάθε καλάθι είναι σημαντικό, και το κάθε λάθος σημαντικότερο. μπράβο κ στις δύο ομάδες.
Σε επιπεδο σασπενς ναι ηταν πολυ ωραιο παιχνιδι.
Ginobili
Jan 9 2009, 01:12
QUOTE(giannis_ @ Jan 8 2009, 22:56 )
Σπανουλη σε φαγανε τα μοντελα
![angry_red.gif](../style_emoticons/default/angry_red.gif)
για να μην πω τπτ χειροτερο!Αυτος φταιει σημερα για την ηττα οτι και να λετε!
Ναι αυτός φταίει....δεν βλέπεις ότι κοιμόμασταν στα ριμπάουντ...,χαζεύαμε σαν χάνοι...ο Σπανούλης σου φταίει...(άσε που δεν του δόθηκε φάουλ πιο πριν)....Και στην επαναφορά από τα πλάγια,ο Διαμαντίδης έκανε την πατάτα...
Χάσαμε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας,με πολύ ηλίθιο τρόπο...πρέπει να κάναμε ρεκόρ στα λάθη....
Η Σιένα είμαι σίγουρος,ότι δεν είναι για πολλά πολλά.Αν φτάσει στο φάιναλ4,θα είναι υπέρβαση.Αυτό δεν είναι μπάσκετ...είναι τρίποντα και Άγιος ο Θεός....στην επίθεση,και Λιμόζ του Μάλκοβιτς στην άμυνα.Πολύ ξύλο.
Ο Ομπράντοβιτς πρέπει να μάθει να αξιοποιεί τον Πέκοβιτς,όταν αντιμετωπίζει ομάδες με σοβαρότητα στην άμυνα,και έξυπνους προπονητές. Είμαι σίγουρος ότι αν δεν τον έβγαζαν οι διαιτητές στο 3ο δεκάλεπτο,το παιχνίδι θα είχε χαθεί από νωρίς.Έτσι αναγκαστίκαμε να παίξουμε με τα pick&roll τους Σάρας με του Μπατιστ.Χάρη μας έκαναν ουσιαστικά οι διαιτητές....
Ο Φώτσης σήμερα ήταν ΑΘΛΙΟΣ!!!!
-Γιατί σβήστηκε πριν το ποστ μου?(- Λόγω παραβίασης κανονισμού)
giannis_
Jan 9 2009, 01:21
QUOTE(Ginobili @ Jan 9 2009, 01:12 )
Ναι αυτός φταίει....δεν βλέπεις ότι κοιμόμασταν στα ριμπάουντ...,χαζεύαμε σαν χάνοι...ο Σπανούλης σου φταίει...(άσε που δεν του δόθηκε φάουλ πιο πριν)....Και στην επαναφορά από τα πλάγια,ο Διαμαντίδης έκανε την πατάτα...
Χάσαμε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας,με πολύ ηλίθιο τρόπο...πρέπει να κάναμε ρεκόρ στα λάθη....
Η Σιένα είμαι σίγουρος,ότι δεν είναι για πολλά πολλά.Αν φτάσει στο φάιναλ4,θα είναι υπέρβαση.Αυτό δεν είναι μπάσκετ...είναι τρίποντα και Άγιος ο Θεός....στην επίθεση,και Λιμόζ του Μάλκοβιτς στην άμυνα.Πολύ ξύλο.
Ο Ομπράντοβιτς πρέπει να μάθει να αξιοποιεί τον Πέκοβιτς,όταν αντιμετωπίζει ομάδες με σοβαρότητα στην άμυνα,και έξυπνους προπονητές. Είμαι σίγουρος ότι αν δεν τον έβγαζαν οι διαιτητές στο 3ο δεκάλεπτο,το παιχνίδι θα είχε χαθεί από νωρίς.Έτσι αναγκαστίκαμε να παίξουμε με τα pick&roll τους Σάρας με του Μπατιστ.Χάρη μας έκαναν ουσιαστικά οι διαιτητές....
Ο Φώτσης σήμερα ήταν ΑΘΛΙΟΣ!!!!
-Γιατί σβήστηκε πριν το ποστ μου?
για τον σπανουλη δεν αναφερομαι μονο για το λαθος στην επαναφορα,στο μητσο γλιστρισε η μπαλα!
αλλα οταν εχεις μια μικρη διαφορα δεν παιζεις λες κ ο αγωνας εχει κριθει!σε κρισιμες επιθεσεις εκανε τις πατατιες του!οταν ξαναδω το ματς θα σου πω συγκεκριμενα γιατι δεν τα θυμαμαι ακριβως τωρα!
παντως για τους διαιτητες πρεπει να γινει κατι δεν παει αλλο αυτο το πραγμα αλλα να σφυριζονται σε μας κ αλλα στις αλλες ομαδες!υποτιθεται οι κανονες ειναι ιδιοι για ολους
τελος να πω οτι ειμαι αισιοδοξος για την ομαδα και κατι αλλο που δεν ξερω ποσοι θα με βρειτε σωστο!οταν εχεις τον σαρας δεν ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να κατεβαζει τη μπαλα ο σπαν στις κρισιμες επιθεσεις!
Αρκετά καλός ο Παναθηναϊκός, κυρίως αμυντικά, αλλά και επιθετικά κατα διαστήματα.
Αν υπήρχαν και οι Πέκοβιτς, Φώτσης, Τσαρτσαρής,(ή 'εστω και ένας απο τους 3) ώστε να έχουμε παραπάνω λύσεις, κυρίως στα ριμπάουντ και για να δώσουν ανάσες στον Mike στην επίθεση, θα το είχαμε κερδίσει το ματς.
Η Σιενα το κέρδισε με φάσεις τραβηγμένες απο τα μαλιά, αλλά και αφου εκμεταλεύτηκε τα πολλά λάθη μας.
Τέλος, το παιχνίδι ήταν αδιάφορο για μένα ως προς το βαθμολογικό κομμάτι καθώς δεν βλέπω και κανένα τρομερο πλεονέκτημα της 2ης απο την 3η θέση.
Το χάρηκα για τον Μπατίστ και για αυτόν ηθελα περισσότερο να κερδίσουμε, έτσι όπως εξελίχθηκε!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Jan 9 2009, 01:22
Τον Κεσμαν για ποιον λογο τον πηρε ο Ζοτς???
Χωρις 3αρι παιζει ο ΠΑΟ αφου και ο Περπε δεν ειναι ακομα για τετοιο επιπεδο.
Αυτος ο Νικολας τι εχει παθει???
3 φορες μονος του και δεν.
vastravoud
Jan 9 2009, 01:26
Βασικά το λάθος στη φάση της επαναφοράς ήταν ακριβώς αυτό που λέει η λέξη "λάθος"
Οι λάθος επιλογές από Τσαρτσαρή, Σπανούλη, καθώς και η αδράνεια(Σπανούλης, Φώτσης αν θυμάμαι καλά
![wink.gif](../style_emoticons/default/wink.gif)
στο αμυντικό ριμπάουντ στα 28 δευτερόλεπτα ήταν εξωφρενικά...
giannis_
Jan 9 2009, 01:26
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 9 2009, 01:22 )
ο περπε οσο επαιξε θεωρω οτι ηταν σχετικα καλος κ οσο μεγαλωνει τοσο πιο παιχταρας θα γινεται,ο φωτσης ηταν για τους λυκους καιοπως κ ο τσαρτσαρης
Consultant
Jan 9 2009, 01:30
Ωραιος ο Παναθηναικος,εδειξε χαρακτηρα μεγαλης ομαδας μεσα σε μια απο τις μεγαλυτερες εδρες στην Ευρωπη..Σε αντιθεση με τον....Ολυμπιακο!!
Υ.Γ. Τα δολοφονικα σκριν του Μπατιστ μονο εγω τα ειδα;Aνετα μπορουσε να βγαλει ωμους απο παιχτες της Σιενα με τα φονικα του σκριν.Στη τελευταια φαση του αγωνα μαλιστα εριξε και αγκωνια (επιτηδες) στο δολοφονικο του στημενο σκριν.Ο πλει μεικερ τον κοιταζε σαν τρελος...Απιστευτα πραγματα!!!
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 9 2009, 01:22 )
Ίσως ο Κέτσμαν να είναι λίγος επιθετικά, αλλά απλά ενα ρολίστα ήθελε και όχι σουπερσταρ.
Εχει μικρό χρόνο συμμετοχής και απλά δίνει ανάσες, χωρίς να απαιτεί και κάτι περισσότερο.
Μοναδικό 3αρι είναι ο Περπέρογλου που είναι σε πολύ καλό επίπεδο και αμυντικά και επιθετικά, αλλά απο πέρσι ο Ζοτς δείχνει πως πιο πολύ θα παίξει με 3 guards.
Όσο αφορά τον Ντρου, περιμένω να τα βάλει σε πιο κρίσημα ματς!
lakersdynasty
Jan 9 2009, 01:35
QUOTE(Consultant @ Jan 9 2009, 01:30 )
Ωραιος ο Παναθηναικος,εδειξε χαρακτηρα μεγαλης ομαδας μεσα σε μια απο τις μεγαλυτερες εδρες στην Ευρωπη..Σε αντιθεση με τον....Ολυμπιακο!!
Υ.Γ. Τα δολοφονικα σκριν του Μπατιστ μονο εγω τα ειδα;Aνετα μπορουσε να βγαλει ωμους απο παιχτες της Σιενα με τα φονικα του σκριν.Στη τελευταια φαση του αγωνα μαλιστα εριξε και αγκωνια (επιτηδες) στο δολοφονικο του στημενο σκριν.Ο πλει μεικερ τον κοιταζε σαν τρελος...Απιστευτα πραγματα!!!
Ειδικα αν συγκρινεις τις κινησεις του με αυτες των ψηλων της Σιενα σε σκριν και ποσταρισματα ναι μονο εσυ τα ειδες.
Απιστευτο πραγματικα!
j-kidd13
Jan 9 2009, 01:40
Ναι έκανε 1-2 σκληρά σκριν είνα η αλήθεια...αλλά ακριβώς,όταν αντιμετωπίζεις σούμο απο τον αντίπαλο,μπορεί να θελήσεις να ανταποδώσεις κι εσύ σε κάποια φάση...Ο Περπέρογλου μου φάνηκε λίγος σήμερα...Αλλα τι απαίτηση να έχεις απο αυτόν όταν εμπειρότεροι του παίχτες κάνουν χειρότερα?
Ginobili
Jan 9 2009, 01:45
QUOTE(Ginobili @ Jan 8 2009, 23:12 )
-Γιατί σβήστηκε πριν το ποστ μου?
(- Λόγω παραβίασης κανονισμού)
Άν έχετε την καλοσύνη,μπορείτε να μου πείτε ποια ήταν αυτή?
Ομπράντοβιτς...η ομάδα σου είναι ένα μπου%$#λο και μισό!!!!!!!
QUOTE(giannis_ @ Jan 9 2009, 02:21 )
τελος να πω οτι ειμαι αισιοδοξος για την ομαδα και κατι αλλο που δεν ξερω ποσοι θα με βρειτε σωστο!οταν εχεις τον σαρας δεν ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να κατεβαζει τη μπαλα ο σπαν στις κρισιμες επιθεσεις!
to λεω εδω και παρα πολυ καιρο εγω.οχι μονο στις πιο κρισιμες επιθεσεις αλλα παντα πρεπει να την κατεβαζει ο σαρας.ειμασταν ενα ποντο μπροστα νομιζω και βλεπω την μπαλα στον σπανουλι με τον μπατιστ να εχει ποσταρει και αυτος να μην την δινει τσαρτσαρης να του τον δειχνει και αυτος παει και κανει μπουκα χαχαχαχαχαχαχα πολυ ωραια και μετα 3ποντο στο ανοιχτο γηπεδο.πριν απ ολα αυτα ειχαμε περιπου 5 ασιστ παρε βαλε του σαρας στον μαικ
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Jan 9 2009, 01:46
QUOTE(Flexo @ Jan 9 2009, 02:30 )
Ίσως ο Κέτσμαν να είναι λίγος επιθετικά, αλλά απλά ενα ρολίστα ήθελε και όχι σουπερσταρ.
Εχει μικρό χρόνο συμμετοχής και απλά δίνει ανάσες, χωρίς να απαιτεί και κάτι περισσότερο.
Τετοιος παιχτης ειναι ακριβως ο Χατζηβρετας, που ειναι πολυ καλυτερος απο τον Κετσαπ.
Τζαμπα θεση κοινοτικου πιανει
Consultant
Jan 9 2009, 01:49
Συμφωνω ρε παιδια οτι παιζανε βρωμικα οι της Σιενα αλλα αυτο τι σχεση εχει;
Δηλαδη αν ο συναγωνιστης σας κλεψει ενα σουπερ μαρκετ θα κλεψετε και εσεις για να νιωσετε ηθικα δικαιωμενοι;;;;
P.S Kαι μην τρελαθουμε τωρα,ο Μπατιστ ειναι διαβοητος για τα σκριν του.Δεν ειναι λογω της Σιενα,απλα σημερα γιγαντωθηκαν και αλλο τα σκριν του.
giannis_
Jan 9 2009, 01:53
ginobili αν δεν εχανε τη μπαλα ο μητσος και αν και αν και αν τελοσπαντων νικουσαμε θα το ελεγες αυτο?
j-kidd13
Jan 9 2009, 01:54
QUOTE(Consultant @ Jan 9 2009, 01:49 )
Συμφωνω ρε παιδια οτι παιζανε βρωμικα οι της Σιενα αλλα αυτο τι σχεση εχει;
Δηλαδη αν ο συναγωνιστης σας κλεψει ενα σουπερ μαρκετ θα κλεψετε και εσεις για να νιωσετε ηθικα δικαιωμενοι;;;;
P.S Kαι μην τρελαθουμε τωρα,ο Μπατιστ ειναι διαβοητος για τα σκριν του.Δεν ειναι λογω της Σιενα,απλα σημερα γιγαντωθηκαν και αλλο τα σκριν του.
Συγγνώμη δηλαδή τόσο πολύ σε ενόχλησαν τα δυνατά σκριν του Μπατίστ???
QUOTE(lakersdynasty @ Jan 8 2009, 23:08 )
Δοξα το θεο που ο Λαμονικα ηταν απασχολημενος με το να σφαζει τον ΟΣΦΠ στο Ισραηλ γιατι τα πραγαματα θα ηταν ακομη χειροτερα.
Eιμαι υπερβολικος που θεωρω αυτον τον διαιτητη τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ της Ευρωπης με χαρακτηριστικα αρνητικη συμπεριφορα προς οποιαδηποτε Ελληνικη ομαδα ?????????? Αυτα που εχω δει να σφυριζει ο Λαμονικα κατα του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ δεν τα εχω δει πουθενα .. και φυσικα εκανε τα μαγικα του και σημερα
Consultant
Jan 9 2009, 02:01
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 9 2009, 01:54 )
Συγγνώμη δηλαδή τόσο πολύ σε ενόχλησαν τα δυνατά σκριν του Μπατίστ???
Δηλαδη αμα το εκανε σε εσενα θα σου αρεσε;Δεν θα σε ενοχλουσε;Eμενα με ενοχλει γιατι μενει ατιμωρητος!!Και με ενοχλει και παρα πολυ μαλιστα!Καταρχην,τα περισσοτερα σκριν που κανει ειναι επιθετικα φαουλ+κινητα σκριν.Αβυσσος η ψυχη των διαιτητων....Περα απο αυτο ομως ειναι και δολοφονικα και καποια στιγμη θα θρηνησουμε και θυματα!
Και αυτο δεν εχει σχεση που ειμαι Ολυμπιακος.Αν το εκανε καποιος παιχτης του Ολυμπιακου θα το παραδεχομουνα σε αντιθεση με τον φιλο μου τον Lakers που.. εκλεισε τα ματακια για να δει τα φινετσατα πικ εντ ρολ του Μπατιστ!!Χοχο
Περαν των σκριν παντως, πραγματοποιησε μια απο τις καλυτερες εμφανισεις στην καριερα του.Αυτο το πιστωνεται!
giannis_
Jan 9 2009, 02:08
QUOTE(Consultant @ Jan 9 2009, 02:01 )
Δηλαδη αμα το εκανε σε εσενα θα σου αρεσε;Δεν θα σε ενοχλουσε;Eμενα με ενοχλει γιατι μενει ατιμωρητος!!Και με ενοχλει και παρα πολυ μαλιστα!Καταρχην,τα περισσοτερα σκριν που κανει ειναι επιθετικα φαουλ+κινητα σκριν.Αβυσσος η ψυχη των διαιτητων....Περα απο αυτο ομως ειναι και δολοφονικα και καποια στιγμη θα θρηνησουμε και θυματα!
Και αυτο δεν εχει σχεση που ειμαι Ολυμπιακος.Αν το εκανε καποιος παιχτης του Ολυμπιακου θα το παραδεχομουνα σε αντιθεση με τον φιλο μου τον Lakers που.. εκλεισε τα ματακια για να δει τα φινετσατα πικ εντ ρολ του Μπατιστ!!Χοχο
Περαν των σκριν παντως, πραγματοποιησε μια απο τις καλυτερες εμφανισεις στην καριερα του.Αυτο το πιστωνεται!
θα μπορουσα να σου απαντησω πανω στο θεμα για τα σκριν του μαικ αλλα θα παει αλλου η κουβεντα κ θα ναι κριμα!μονο να επισημανω το ξυλικι που εφαγε ο σαρας και ο μητσος σημερα κ φυσικα δεν ηταν φαουλ!γενικοτερα το παιχνιδι σημερα ηταν σκληρο και τα σκριν του μαικ ηταν χαδια μπροστα σε αλλα!
Ginobili
Jan 9 2009, 02:08
Εγώ αφιέρωσα από τον χρόνο μου για να κάνω ένα ποστ,στο οποίο μέσα κατέθετα κάποιες μπασκετικές απόψεις με επιχειρήματα.Και μου σβήσατε ολόκληρο το ποστ επειδή χρησιμοποίησα κάπου την λέξη:μπου%$#λο ?????? Η οποία,εκτός του ότι δεν αναφερόταν σε κανέναν απολύτως συνομιλητή μου,ήταν και κομμένη(%$#).Μέσα σε ολόκληρο το φόρουμ,ξέρουμε πάρα πολύ καλά όλοι μας ότι υπάρχουν Πάρα πολλές τέτοιες λέξεις σε κάποια ποστς.
Επίσης δεν καταλαβαίνω,σύμφωνα με πια λογική η λέξη:μπου%$#λο είναι τόσο ποινίσιμη,όστε να σβηστεί ολόκληρο ποστ,ενώ π.χ η λέξη :ΜΑΛΑΚΙΑ...στο ποστ #477 του τόπικ NBA fantasy 2008-09 δεν θεωρείται???? Αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα.Υπάρχουν πάρα πολλά μέσα στο φόρουμ.
Θα μπορούσατε να μου σβήσετε την λέξη,και όχι ολόκληρο το ποστ...αν ενόχλησε τόσο πολύ.
T.W.Is.M.
Jan 9 2009, 02:09
QUOTE(spysta @ Jan 9 2009, 01:55 )
Eιμαι υπερβολικος που θεωρω αυτον τον διαιτητη τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ της Ευρωπης με χαρακτηριστικα αρνητικη συμπεριφορα προς οποιαδηποτε Ελληνικη ομαδα ?????????? Αυτα που εχω δει να σφυριζει ο Λαμονικα κατα του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ δεν τα εχω δει πουθενα .. και φυσικα εκανε τα μαγικα του και σημερα
Αν πας στην Κροατια και το πεις αυτο θα σε ανακηρυξουν εθνικο μπασκετικο ηρωα! Ο Λαμονικα τους ειχε περασει ενα μεγαλειωδες χειρουργειο το 2005 εναντιον της Ισπανιας και πρεπει απο τοτε να τον εχουν στη μαυρη λιστα. Εχεις δικιο οτι ειναι απαραδεκτος και προκλητικος.
j-kidd13
Jan 9 2009, 02:10
QUOTE(Consultant @ Jan 9 2009, 02:01 )
Γιατί το έκανε σε εσένα δηλαδή???Δεν το καταλαβαίνω...Εφαγε τόσο ξύλο,λογικό είναι να αντιδράσει.Το να βάλεις δυνατά το σώμα δεν σημαίνει κατ ανάγκη οτι κάνεις και φάουλ.Και εν πάσει περιπτώσει υπάρχουν διαιτητές να κρίνουν αν οι κινήσεις του είναι φάουλ ή όχι.Πραγματικά ήταν όαση σήμερα...Απο τις καλύτερες εμφανίσεις του που θυμάμαι.
Ginobili
Jan 9 2009, 02:11
QUOTE(giannis_ @ Jan 9 2009, 00:53 )
ginobili αν δεν εχανε τη μπαλα ο μητσος και αν και αν και αν τελοσπαντων νικουσαμε θα το ελεγες αυτο?
Στον λόγο μου,θα το έλεγα πάλι.Και αν έκανα λάθος,στον λόγο μου,θα το παραδεχόμουν.
lakersdynasty
Jan 9 2009, 02:18
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 9 2009, 01:46 )
Τετοιος παιχτης ειναι ακριβως ο Χατζηβρετας, που ειναι πολυ καλυτερος απο τον Κετσαπ.
Τζαμπα θεση κοινοτικου πιανει
Ο Χατζιβρεττας εχει μεγαλητερη εφεση στο σκοραρισμα και μικροτερη στο ριμπαουντ. Το κοινο σημειο ειναι η αναλυψη αμυντικων αποστολων.
Τους χρειαζομαστε και τους 2 αλλα αν δεν παιξουν αλλοι καλα δεν προκειται να μας σωσουν αυτοι.
Πως ειναι ο ΟΣΦΠ με τον Τσιλντρες? Ακριβως ετσι.
Ενταξει βρε παιδια πραγματικα αν εχεις ενα δυνατο παιχνιδι και θες να το κρινεις να το κρινεις και στις 2 πλευρες του γηπεδου. Αυτοηθελα να πω με το ποστ πιο πανω και αν φανηκε ειρωνικο ζητω συγνωμη.
Οπως και ναχει παει και αυτο.
Παμε να δουμε την ομαδα την Κυριακη στο ΟΑΚΑ να περασουμε καλα.
Εντιτ:Απλα cons καταλαβε οτι δεν ειμαι εγω που κλεινω τα ματακια οταν θεωρεις την καλητερη εμφανιση του Μπατιστ μια εμφανιση που συνοδευτηκε με 8 λαθη.
Καποτε ο Jason Kidd ειχε triple double με ποντους ασιστ και λαθη. Τι να το κανεις οταν δουλευεις τοσο σε εναν αγωνα και μετα απαλειφεις εσυ ο ιδιος την αποδωση σου.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Jan 9 2009, 02:23
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 9 2009, 03:10 )
Γιατί το έκανε σε εσένα δηλαδή???Δεν το καταλαβαίνω...Εφαγε τόσο ξύλο,λογικό είναι να αντιδράσει.Το να βάλεις δυνατά το σώμα δεν σημαίνει κατ ανάγκη οτι κάνεις και φάουλ.Και εν πάσει περιπτώσει υπάρχουν διαιτητές να κρίνουν αν οι κινήσεις του είναι φάουλ ή όχι.Πραγματικά ήταν όαση σήμερα...Απο τις καλύτερες εμφανίσεις του που θυμάμαι.
Εγω πιστευω οτι σημερα τον εκανε μαγκα ο Σαρας.
Ολους τους ποντους τους εβαλε με καρφωμα απο ασιστ του Σαρας.
Οσο για τα φαουλ, τα σκριν και τα ρεστα,
μπασκετ ειναι κι εχει επαφες και ξυλο.
QUOTE(lakersdynasty @ Jan 9 2009, 03:18 )
Ο Χατζιβρεττας εχει μεγαλητερη εφεση στο σκοραρισμα και μικροτερη στο ριμπαουντ. Το κοινο σημειο ειναι η αναλυψη αμυντικων αποστολων.
Τους χρειαζομαστε και τους 2 αλλα αν δεν παιξουν αλλοι καλα δεν προκειται να μας σωσουν αυτοι.
Πως ειναι ο ΟΣΦΠ με τον Τσιλντρες? Ακριβως ετσι.
Ενταξει βρε παιδια πραγματικα αν εχεις ενα δυνατο παιχνιδι και θες να το κρινεις να το κρινεις και στις 2 πλευρες του γηπεδου. Αυτοηθελα να πω με το ποστ πιο πανω και αν φανηκε ειρωνικο ζητω συγνωμη.
Οπως και ναχει παει και αυτο.
Παμε να δουμε την ομαδα την Κυριακη στο ΟΑΚΑ να περασουμε καλα.
![thumbsup.gif](../style_emoticons/default/thumbsup.gif)
Ο Χατζηβρετας ειναι ενα επιπεδο καλυτερος.
Για ποιο λογο να σπαταλας μια θεση κοινοτικου για καποιον παιχτη που δεν χρειαζεται??
Θα μπορουσε να παρει εναν αλλο παιχτη πιο εμπειρο που να βοηθαει στις κρισιμες στιγμες.
Ginobili
Jan 9 2009, 02:38
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 9 2009, 01:23 )
Εγω πιστευω οτι σημερα τον εκανε μαγκα ο Σαρας.
Ολους τους ποντους τους εβαλε με καρφωμα απο ασιστ του Σαρας.
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!! Ίσα ίσα μάλιστα....που ο Μπατίστ έκανε και κάτι τρομερές πατάτες...όπως π.χ όταν του σφύριξαν 3'' στην ρακέτα 2 φορές δίνοντας παραπανίσια πάσα ,στην μία εκ των οποίων φοβήθηκε να σουτάρει με κοντό αντίπαλο.(Ήταν χαρακτηριστική η σκηνή αυτή,που του φώναξε ο Ζοτς)
giannis_
Jan 9 2009, 02:40
QUOTE(Ginobili @ Jan 9 2009, 02:38 )
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!! Ίσα ίσα μάλιστα....που ο Μπατίστ έκανε και κάτι τρομερές πατάτες...όπως π.χ όταν του σφύριξαν 3'' στην ρακέτα 2 φορές δίνοντας παραπανίσια πάσα ,στην μία εκ των οποίων φοβήθηκε να σουτάρει με κοντό αντίπαλο.(Ήταν χαρακτηριστική η σκηνή αυτή,που του φώναξε ο Ζοτς)
ναι αλλα ειναι αδικο να τον κατηγορησουμε!λογικο ειναι να κανει λαθη οταν παιζει μονος του!γιατι μονος του επαιζε μαζι με τον σαρας!επισης χαρακτηριστικο ηταν οτι οταν τον εκανε αλλαγη ο ζοτς με δυσκολια περπατησε για να φτασει στον παγκο
j-kidd13
Jan 9 2009, 02:45
Δέχομαι οτι ο Σάρας έβγαλε κάποιες πάσες στον Μπατίστ...είχε όμως συνολικά μόνο 4 ασίστ,ενώ ο Μπατίστ ευστόχησε σε 10 δίποντα...Επομένως δεν νομίζω οτι ο Σάρας έφτιαξε την εμφάνιση του Μπατίστ...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Jan 9 2009, 02:55
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 9 2009, 03:45 )
Δέχομαι οτι ο Σάρας έβγαλε κάποιες πάσες στον Μπατίστ...είχε όμως συνολικά μόνο 4 ασίστ,ενώ ο Μπατίστ ευστόχησε σε 10 δίποντα...Επομένως δεν νομίζω οτι ο Σάρας έφτιαξε την εμφάνιση του Μπατίστ...
Μονο 4 ασιστ??
Εγω θυμαμαι πανω απο 5 φασεις σιγουρα.
2 στο πρωτο ημιχρονο και 4-5 στο 2ο.
Μονο με καρφωματα και βολες σκοραρε ο Μπατιστ.
Δεν θυμαμαι να εβαλε σουτ ή λει-απ
j-kidd13
Jan 9 2009, 03:01
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 9 2009, 02:55 )
Μονο 4 ασιστ??
Εγω θυμαμαι πανω απο 5 φασεις σιγουρα.
2 στο πρωτο ημιχρονο και 4-5 στο 2ο.
Μονο με καρφωματα και βολες σκοραρε ο Μπατιστ.
Δεν θυμαμαι να εβαλε σουτ ή λει-απ
Στο σαιτ της Ευρωλίγκα στα στατιστικά του αγώνα 4 έχει.Κι εγώ περίμενα οτι είχε παραπάνω να πώ την αλήθεια...
Paris87
Jan 9 2009, 08:58
Ρε οταν μπηκε ο Πεκο, ηταν ενας μαυρος απο αυτους, που τον μαρκαρε...εζε τον λεγαν καπως ετσι που νομιζω οτι βγηκε και στο τελος με 5 φαουλ... εκεινος και αν εριχνε ξυλο!!! θυμαμαι φασεις που βγαζει τον πεκο (χωρις την μπαλα) πρως τα εξω με το σωμα και δν ξερω και πως αλλιως...ρε ουτε ο σοφο δν τον πιεζε τοσο που εχει κ πολυ μεγαλη δυναμη
lakersdynasty
Jan 9 2009, 09:41
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 9 2009, 02:23 )
Ο Χατζηβρετας ειναι ενα επιπεδο καλυτερος.
Για ποιο λογο να σπαταλας μια θεση κοινοτικου για καποιον παιχτη που δεν χρειαζεται??
Θα μπορουσε να παρει εναν αλλο παιχτη πιο εμπειρο που να βοηθαει στις κρισιμες στιγμες.
Θα μπορουσε αλλα ο Σατο τον οποιο ηθελε εμεινε στην Σιενα.
Να παρει καποιον απο το ΝΒΑ τωρα που βλεπω το ροστερ μας μαλλον θα μου φαινοταν αδυνατον οσο και να το αναφεραμε συνεχεια το καλοκαιρι εδω μεσα και να περημεναμε. Φανηκε να χτιζει "Ευρωπαϊκα" την ομαδα ο Ζοτς.
Τωρα για καλητερος η χειροτερος του Χατζιβρεττα εγω προσωπικα δεν μπορω να τον κρινο. Πιο πολυ μεταφερεται η κριτικη στο τι επρεπε να ειναι ο παικτης που θα επρεπε να ειναι στην θεση του Κετσμαν.
Και ο Κετσμαν ειναι μπακ απ 3αρι στο ροστερ του ΠΑΟ ασχετα με τα σχηματα που χρησιμοποιουνται ενω ο Χατζιβρεττας περισστερο μπακ στο 2 και εχουν διαφορετικες δυνατοτητες.
Αν ψαχνεις παικτη πιο απειλιτικο στην επιθεση στην θεση του Κετσμαν ισως εχεις δικαιο. Αλλα προφανως για να ψαχναμε 1 μηνα και στο τελος να ανακοινωθηκε ο Κετσμαν σημαινει οτι δεν ηταν διαθεσημος καποιος ευκολα προσαρμοζομενος η καποιος που θα θελαμε πραγματικα.
Γνωμη μου.
Aristofanis
Jan 9 2009, 09:42
Χθες τουλάχιστον ο ΠΑΟ δεν έχασε με κάτω τα χέρια όπως με την Μπαρτσελόνα αλλά το πάλεψε μέχρι τέλος. Μην ξεχάσουμε όμως ότι έλειπε και ο Καουκένας από την Σιένα. Σημαντική απωλέια και χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟ να πάρει μία μεγάλη νίκή. Δυστυχώς φέτος ο ΠΑΟ είναι οι Διαμαντίδης, Μπατιστ, Πεκοβιτς (κακή εμφάνιση πάντως χ8ες) και συχνά και ο Σάρας. Οι υπόλοιποι δεν υπάρχουν και αυτό φάνηκε και στο χθεσινό ματς. ο Φώτσης ανύπαρκτος όχι μόνο δεν βοηθήσε επιθετικά αλλα και αμυντικά πολλές φορές πιάστηκε κοιμισμένος και έχασε αρκετά ριμπάουντ. Ο Τσαρτσαρής με αποκορύφωμα την φάση στο τέλος που χάνει την μπάλα έδειξε ότι είναι αρκετά ντεφορμέ. Νίκολας και ΣΠανούλης μέτριοι ενω ο Κέζμαν δεν είναι να παίζει στον ΠΑΟ. Το βλέπω πολύ χλωμό όχι μόνο να πάει στο Βερολίνο αλλά και στους 8. Αυτή την τωρινή στιγμή οι Σιένα, Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ, Ταου και Ρόμα είναι πολύ καλύτερες από τον ΠΑΟ.
silversurfer
Jan 9 2009, 11:43
Καταρχήν καλημέρα..
Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ότι μου φαίνεται ιδιαίτερα περίεργο να κατηγορείται τον Διαμαντίδη για το τελευταίο λάθος στην επαναφορά του Σπανούλη.
Ξεκινώντας από την πάσα, κ ειδικά αν λάβουμε υπ' όψιν μας ότι φταίει πάντα ο πασερ, θα δείτε ότι ο Σπανούλης του δίνει μια ιδιαίτερα χαμηλή πάσα, σχεδόν στο γόνατο, κ τον δυσκολεύει πολύ στην υποδοχή της πάσας. Μέτα βάζει το χέρι ο Σάτο κ η μπάλα χτυπάει στο πρόσωπο του Μήτσου κ καταλήγει στη Σιένα!
Ε εγώ αυτό το χρεώνω σα λάθος του Σπανούλη κ το πάω κ παρακάτω κ το χρεώνω κ σα γενικότερο λάθος της ομάδας που σε μια τόσο κρίσιμη επαναφορά δεν είχε άλλο παίκτη για σκρίν ή για πάσα!
Για το Σπανούλη γενικά δε θέλω να πω όσα έχω ήδη πεί.. Αν δεν καταλαβαίνει ο Ζοτς πόσο κακό κάνει στην ομάδα ο τρόπος που τον χρησιμοποιεί εγώ γιατί να χαλάω τη ζαχαρένια μου?? Έχεις το καλύτερο point guard στην Ευρώπη, ο οποίος είναι κ σε φόρμα, κ μου βάζεις το Σπανούλη να κατεβάζει μπάλα!! Ε σηκώνω τα χέρια...
Ο Πέκοβιτς ναι μεν αντιμετωπίστηκε υπερβολικά αυστηρά από τους διαιτητητές αλλά εγώ θα το εκλάβω θετικά όλο αυτό, αν φυσικά του δείξουν το βίντεο κ του πουν πως πρέπει να αντιμετωπίζει τις εξυπνάδες κ τα θέατρα του Λαβρίνοβιτς κ του κάθε Λαβρίνοβιτς που τον μαρκάρει..Γιατί αν τον Πέκο των παίξεις με μυαλό θα κερδίσεις. Αν τον παίξεις με δύναμη ε θα είσαι για γέλια..
Τέλος κ για να μη σας κουράσω άλλο, δε θα σταθώ στο αν έχουμε τριάρι ή όχι (δεν έχουμε αλλά λέμε τώρα) αλλά στον καημένο το Νίκολας.. Πόσα όνειρα έκανα (όχι υγρά
![tongue.gif](../style_emoticons/default/tongue.gif)
) όταν ανακοινώθηκε, κ πόσο λυπάμαι τώρα που τον βλέπω να παίζει! Σα να τον έχουν ευνουχίσει είναι.. Σκέφτομαι μήπως του κάνουν υπνοθεραπεία "θα παίζεις άμυνα, δε θα σουτάρεις. θα παίζεις άμυνα, δε θα σουτάρεις."
Ας ελπίσουμε να ξημερώσει ένα καλύτερο αύριο!!
PS @ lakersdynasty : Καλή η άποψη της χαλαρουίτας κ του πάω άνετα χωρίς να σκάω να δω μπάσκετ, αλλά ειλικρίνα βλέπεις μπάσκετ φέτος από εμάς?? (δεν είναι προσωπική επίθεση
)
Ginobili
Jan 9 2009, 12:27
QUOTE(silversurfer @ Jan 9 2009, 10:43 )
PS @ lakersdynasty : Καλή η άποψη της χαλαρότητας κ του πάω άνετα χωρίς να σκάω να δω μπάσκετ, αλλά ειλικρίνα βλέπεις μπάσκετ φέτος από εμάς?? (δεν είναι προσωπική επίθεση
)
Εγώ μπορώ να πω ότι βλέπω μπάσκετ.Με την Σιένα π.χ έπαιξαν ωραίο μπάσκετ,όμορφο..ειδικά στο 2ο ημίχρονο.Συγκέντρωση ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ!!! ΟΥΣΙΑ!! Αβίαστα,χαζά λάθη,και ολιγωρία στα αμυντικά ριμπάουντ μας στοίχησαν την νίκη.(Και τα 5/5 τρίποντα φυσικά αυτού του τυχάρπαστου,32χρονου...Καραρέτι..ο οποίος έβαλε και ένα στο τέλος,αλλά δεν πρόλαβε τον χρόνο...
)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.