Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΕΣΚΑ-Η
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199
kaukasios
QUOTE(basket11 @ Sep 10 2008, 01:41 ) *
Δεν ειπα οτι αυτος μας αδικησε. Διαβασε καλά. Αλλοι το ειπαν. Εγω μίλησα γενικά για διαιτητές. Τώρα αν εσυ ξέρεις οτι το έκανε και αυτος ειναι άλλο ζητημα. Οσο για την κόντρα ηλεία αχαϊα, ειμαι απο τους λίγους που δεν μιλάνε για...κόντρα. Απλά μερικοί κάνουν τα παιχνίδια τους. Και εναντίον αχαικών ομάδων. Πρώτος εδώ δε μίλησα εγώ για διαιτησία. Τα παιδιά από τη νίκη μίλησαν και από τον προφήτη. Εσένα καυκάσιε ο συγκεκριμένος διαιτητής σε έπαιξε πέρσι; Θυμάσε; Αν θυμηθείς πέσμας ποιες ομάδες ήταν αντίπαλες σου

tωρα μιλας σωστα.δεν παιζω πλεον.αλλα και παλι οταν επαιζα δενγινοταν να με παιξει γιατι δεν επαιζα σε τοπικη κατηγορια.μονο σε καποια φιλικα τον θυμαμαι.
kaukasios
QUOTE(Elias #6 @ Sep 10 2008, 02:21 ) *
Φραγκι...????(ιερο ονομα για να το χρησιμοποιεις)δεν πεφτω στο επιπεδο σου...ομως να σε πληροφορησω πως ανεβηκαμε 2οι ανετα,η προκυρηξη λεει πως ανεβαινουν οι 3 πρωτοι κ με προυποθεσεις ο 4ος(αναψε ενα κερακι στον πανηπειρωτικο...),αλλα ολο ανακριβειες λες,οπως να σε πληροφορησω,για να μη δημαγογεις κυριε,οτι στο ημιχρονο με τις καμαρες κερδιζαμε 15 ποντους.Τελος επειδη ο ασχετος μαλλον ειναι καποιος αλλος.....τον Ντουβα αμα θες τον βρισκεις οτι ωρα να'ναι...αλλα ειπαμε τις ψευτομαγκιες τις ξερεις καλα...ευχαριστω κ αν προσεβαλα καποιον,ας μου γινει παρατηρηση...με εσενα που ονομαζεσαι φραγκι???δεν ξανασχολουμαι..4ε κ καταιδρωμενε..ευχαριστω...

παιδια peace.gif peace.gif peace.gif
kaukasios
φλας που εισαι?αφου δεν αντεχεις γιατι δεν το κοβεις? tongue.gif tongue.gif tongue.gif
kostas66
QUOTE(kaukasios @ Sep 10 2008, 11:41 ) *
φλας που εισαι?αφου δεν αντεχεις γιατι δεν το κοβεις? tongue.gif tongue.gif tongue.gif

βαλε τους σε ταξη ολοι μιλανε, τελευταια μεταγραφη ο γλαυκος πηρε εναν φοιτητη απο τον βολο παιζει 4-5 ειναι πολυ καλος παιχτης
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Sep 10 2008, 15:59 ) *
βαλε τους σε ταξη ολοι μιλανε, τελευταια μεταγραφη ο γλαυκος πηρε εναν φοιτητη απο τον βολο παιζει 4-5 ειναι πολυ καλος παιχτης

aytoς που ακουγοταν οτι θα παει απολλωνιαδα?
kostas66
QUOTE(kaukasios @ Sep 10 2008, 13:04 ) *
aytoς που ακουγοταν οτι θα παει απολλωνιαδα?

και ο εσπερος ενδιαφερθηκε αλλα τον καθαρισε ο πολυδωροπουλος, παντως πρεπει ναειναι καλος παιχτης
ΦΡΑΓΚΙ
εν θελεις επειδη παλι δεν ξερεισ τι σου γιναιτε θα ερθω σε μια προπονηση να σου δωσω την προκυρηξη να την εχεισ να την βλεπεις,ο πιο ευκολοσ ομιλος ηταν ο δικο σας για να γνωριζεις,και κατι αλλο η νικη προαστειου εχει μια ιστορια που θα ζηλευαν πολλες ομαδες,η δικη σου φετος θα αρχισει να αναγνωριζεται.απλα επειδη λες πολλα να ειναι σε παρακαλω η τελευταια κουβεντα που κανουμε,καλη επιτυχια στην ομαδα σου.
ΦΡΑΓΚΙ
η προκυρηξη λεει πως απο την α2 πεφτουν 4 οποτε ποσοι ανεβενουν απο την β?οσοι θεσ εσυ μαλλον,η οσοι σε βολευουν.
timoros123
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Sep 10 2008, 16:08 ) *
εν θελεις επειδη παλι δεν ξερεισ τι σου γιναιτε θα ερθω σε μια προπονηση να σου δωσω την προκυρηξη να την εχεισ να την βλεπεις,ο πιο ευκολοσ ομιλος ηταν ο δικο σας για να γνωριζεις,και κατι αλλο η νικη προαστειου εχει μια ιστορια που θα ζηλευαν πολλες ομαδες,η δικη σου φετος θα αρχισει να αναγνωριζεται.απλα επειδη λες πολλα να ειναι σε παρακαλω η τελευταια κουβεντα που κανουμε,καλη επιτυχια στην ομαδα σου.

Αδέρφια από την Πάτρα πότε θα καταλάβετε επιτέλους οτι αυτά σας έχουν φάει εκει κάτω.Χωρίς καμία διάθεση να υποτιμήσω απόψεις και πρόσωπα, το μόνο που σας νοιάζει είναι να την ''χωθείτε '' ο ένας στον άλλο.Έχετε την ευκαιρεία να μιλήσετε και να βρείτε λύσεις για πολλα προβλήματα του τοπικού σας μπάσκετ.''Και εσένα τι σε νοιάζει'' θα πει κάποιος.Τίποτα είναι η απάντηση, απλά είναι κρίμα μία πόλη μπασκετομάνα όπως η Πάτρα,που θα μπορούσε να έχει ομάδα στην Euroleague, να έχει να βγάλει παίχτη από τα τοπικά της γύρω στα 15-20 χρόνια.Αλλά βέβαια, ποιος να νοιαστεί γι'αυτά?Εκεί, όλοι, από παιχτες μέχρι προπονητές και παράγοντες κοιτάτε να βγάλετε ο ένας το μάτι του άλλου.Κρίμα!!!
dejanb4
QUOTE(timoros123 @ Sep 10 2008, 18:28 ) *
Αδέρφια από την Πάτρα πότε θα καταλάβετε επιτέλους οτι αυτά σας έχουν φάει εκει κάτω.Χωρίς καμία διάθεση να υποτιμήσω απόψεις και πρόσωπα, το μόνο που σας νοιάζει είναι να την ''χωθείτε '' ο ένας στον άλλο.Έχετε την ευκαιρεία να μιλήσετε και να βρείτε λύσεις για πολλα προβλήματα του τοπικού σας μπάσκετ.''Και εσένα τι σε νοιάζει'' θα πει κάποιος.Τίποτα είναι η απάντηση, απλά είναι κρίμα μία πόλη μπασκετομάνα όπως η Πάτρα,που θα μπορούσε να έχει ομάδα στην Euroleague, να έχει να βγάλει παίχτη από τα τοπικά της γύρω στα 15-20 χρόνια.Αλλά βέβαια, ποιος να νοιαστεί γι'αυτά?Εκεί, όλοι, από παιχτες μέχρι προπονητές και παράγοντες κοιτάτε να βγάλετε ο ένας το μάτι του άλλου.Κρίμα!!!

@timoros123
+1
και επαυξάνω...
kaukasios
QUOTE(timoros123 @ Sep 10 2008, 18:28 ) *

apo που βγαζεις αυτο το συμπερασμα ρε φιλε|?
timoros123
QUOTE(kaukasios @ Sep 10 2008, 20:39 ) *
apo που βγαζεις αυτο το συμπερασμα ρε φιλε|?

Δε χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το βγάλεις το συμπέρασμα.Αν παρατηρήσεις το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι πατρινές ομάδες και το σημείο που βρίσκονται αλλες με μικρότερες δυνατότητες θα το καταλάβεις και ο ίδιος.Εκτος αν εσύ φιλε καυκάσιε είσαι εχαριστημένος, έστω απ'την προσπάθεια καιμόνο.Επαναλαμβάνω οτι δε θέλω να θίξω πρόσωπα ή γνώμες, λέω απλά τη γνώμη μου με λίγο ίσως δυσσάρεστο τρόπο, αλλά πιστεύω ειλικρινή.
kaukasios
QUOTE(timoros123 @ Sep 10 2008, 20:50 ) *
Δε χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το βγάλεις το συμπέρασμα.Αν παρατηρήσεις το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι πατρινές ομάδες και το σημείο που βρίσκονται αλλες με μικρότερες δυνατότητες θα το καταλάβεις και ο ίδιος.Εκτος αν εσύ φιλε καυκάσιε είσαι εχαριστημένος, έστω απ'την προσπάθεια καιμόνο.Επαναλαμβάνω οτι δε θέλω να θίξω πρόσωπα ή γνώμες, λέω απλά τη γνώμη μου με λίγο ίσως δυσσάρεστο τρόπο, αλλά πιστεύω ειλικρινή.

FILE μου πλεον ο αθλητισμος ειναι επαγγελματικος και λογος που οι πατρινες ομαδες εχουν φτασει σε αυτο το επιπεδο ειναι γιατι δεν βρισκεται καποιος ισχυρος επιχειρηματιας.με αυτην τη λογικη προπερσι που ειχαμε δυο ομαδες στην α1 ηταν ολα τελεια.εδω ολοκληρη αεκ κινδυνευει να αγωνιστει στην β εθνικη.
timoros123
QUOTE(kaukasios @ Sep 10 2008, 21:50 ) *
FILE μου πλεον ο αθλητισμος ειναι επαγγελματικος και λογος που οι πατρινες ομαδες εχουν φτασει σε αυτο το επιπεδο ειναι γιατι δεν βρισκεται καποιος ισχυρος επιχειρηματιας.με αυτην τη λογικη προπερσι που ειχαμε δυο ομαδες στην α1 ηταν ολα τελεια.εδω ολοκληρη αεκ κινδυνευει να αγωνιστει στην β εθνικη.

Δε θα διαφωνήσω για τα περί επαγγελματικού μπάσκετ.Το ότι υπήρχαν όμως 2 πατρινές ομάδες στην Α1 ήταν καθαρά θέμα συγκυριών.Για τον μεν Απόλλωνα βρισκόταν σταθερά σε καθοδική πορεία και όλοι ήξεραν ότι θα έπεφτε και μάλιστα όντας σε κατάσταση που δεν του επιτρέπει, τουλάχιστον άμεσα, να ορθοποδήσει.Για τη μεν Ολυμπιάδα νομίζω δε θα διαφωνήσει κανεις πως ήταν μια φωτοβολίδα.Αν θέλει κάποιος να εθελοτυφλεί μένει απλά στο ότι η Πάτρα είχε 2 ομάδες στην Α1.Όσο για το θέμα του επιχειρηματία, άλλο το δεν υπάρχει κανείς, άλλο το δεν πουλάει ο υπάρχον για γνωστούς λόγους.Παρόλα αυτά δε μίλησα για Α1 μόνο.Σύμφωνα και με το θέμα του topic παρατήρησα και οτι δεν έχει βγει τόσα χρόνια ένας παίχτης.Όλα αυτά μαζί με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μάλλον κάτι γίνεται λάθος.Μπορεί να είμαι και εγώ λάθος, αλλά δεν το νομίζω.
kaukasios
QUOTE(timoros123 @ Sep 10 2008, 22:06 ) *
Δε θα διαφωνήσω για τα περί επαγγελματικού μπάσκετ.Το ότι υπήρχαν όμως 2 πατρινές ομάδες στην Α1 ήταν καθαρά θέμα συγκυριών.Για τον μεν Απόλλωνα βρισκόταν σταθερά σε καθοδική πορεία και όλοι ήξεραν ότι θα έπεφτε και μάλιστα όντας σε κατάσταση που δεν του επιτρέπει, τουλάχιστον άμεσα, να ορθοποδήσει.Για τη μεν Ολυμπιάδα νομίζω δε θα διαφωνήσει κανεις πως ήταν μια φωτοβολίδα.Αν θέλει κάποιος να εθελοτυφλεί μένει απλά στο ότι η Πάτρα είχε 2 ομάδες στην Α1.Όσο για το θέμα του επιχειρηματία, άλλο το δεν υπάρχει κανείς, άλλο το δεν πουλάει ο υπάρχον για γνωστούς λόγους.Παρόλα αυτά δε μίλησα για Α1 μόνο.Σύμφωνα και με το θέμα του topic παρατήρησα και οτι δεν έχει βγει τόσα χρόνια ένας παίχτης.Όλα αυτά μαζί με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μάλλον κάτι γίνεται λάθος.Μπορεί να είμαι και εγώ λάθος, αλλά δεν το νομίζω.

αφου λοιπον ξερεις για πες μου ποιους παικτες εχει βγαλει τα τελευταια 5 χρονια η λαρισα,η κρητη και οποια αλλη θες επαρχιακη πολη?
timoros123
QUOTE(kaukasios @ Sep 10 2008, 22:18 ) *
αφου λοιπον ξερεις για πες μου ποιους παικτες εχει βγαλει τα τελευταια 5 χρονια η λαρισα,η κρητη και οποια αλλη θες επαρχιακη πολη?

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος.Συγκρίνετε την Πάτρα με την Λάρισα, την Κρήτη κλπ.Γιατί είπα εγώ ότι αυτοί κινούνται σε σωστό δρόμο?Επειδή δηλαδή οι άλλοι κρατάνε τον πήχη χαμηλά πρέπει και εσύ να τους ακολουθείς σ'αυτό?Αν δεν κάνεις το παραπάνω πώς θα ανέβεις επίπεδο?Στο πρώτο topic είπα ότι η θέση του Απόλλωνα θα μπορούσε να είναι Ευρωλίγκα, τι να συγκρίνω με Λάρισα και Κρήτη και ομάδες με 100 άτομα στο γήπεδο.Ψάξε λίγο να μάθεις πχ για Σιένα(πληθυσμό, θέση, ιστορία στο μπάσκετ) και θα καταλάβεις ότι με οργάνωση μπορείς να τα καταφέρεις όλα.Και μη μου πεις πάλι για λεφτά και επιχειρηματίες γιατι μόνος σου δημιουργεις τις συνθήκες για να προσελκύσεις κάποιον να επενδύσει τα λεφτά του.Κανένας δε θα σου κάνει χάρη επειδή είσαι ο Απόλλωνας, ο Έσπερος ή ο Ερμής...
basket11
QUOTE(profitisilias9 @ Sep 10 2008, 02:18 ) *
Κουϊζ:Ποιο παιχνίδι της Β' ΕΣΚΑ-Η πέρσι μεταξύ πατρινών ομάδων ήταν αβαβά, για να περάσουν και οι δύο στα πλέι-οφ και να μείνει έξω ηλειακή ομάδα; cool.gif cool.gif cool.gif

δυσκολη ερώτησηηηηηηηηηηηηηηηηηηη. Βρε βοήθα λίγο rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Augmon
Τι έγινε ρε παιδιά ο Ιφιτος έχει παίξει κάνα σοβαρό φιλικό σε 1 μήνα αρχίζει το πρωτάθλημα mellow.gif
kaukasios
QUOTE(timoros123 @ Sep 10 2008, 22:36 ) *
Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος.Συγκρίνετε την Πάτρα με την Λάρισα, την Κρήτη κλπ.Γιατί είπα εγώ ότι αυτοί κινούνται σε σωστό δρόμο?Επειδή δηλαδή οι άλλοι κρατάνε τον πήχη χαμηλά πρέπει και εσύ να τους ακολουθείς σ'αυτό?Αν δεν κάνεις το παραπάνω πώς θα ανέβεις επίπεδο?Στο πρώτο topic είπα ότι η θέση του Απόλλωνα θα μπορούσε να είναι Ευρωλίγκα, τι να συγκρίνω με Λάρισα και Κρήτη και ομάδες με 100 άτομα στο γήπεδο.Ψάξε λίγο να μάθεις πχ για Σιένα(πληθυσμό, θέση, ιστορία στο μπάσκετ) και θα καταλάβεις ότι με οργάνωση μπορείς να τα καταφέρεις όλα.Και μη μου πεις πάλι για λεφτά και επιχειρηματίες γιατι μόνος σου δημιουργεις τις συνθήκες για να προσελκύσεις κάποιον να επενδύσει τα λεφτά του.Κανένας δε θα σου κάνει χάρη επειδή είσαι ο Απόλλωνας, ο Έσπερος ή ο Ερμής...

dεν ειναι τα πραγματα οπως νομιζεις.ας παρουμε τον εσπερο.ειναι μια ομαδα που ειναι πολυ οργανωμενη,με προπονητες καταξιωμενους,ακαδημιες που θα ζηλευαν πολλες μεγαλες ελληνικες ομαδες.τι εχει καταφερει?η ανδρικη ομαδα βρισκεται στο τοπικο.δεν ειναι ευκολα τα πραγματα οπως νομιζεις.γιατι περσι ας πουμε στο τοπικο βρεθηκε ο κοροιβος που εβαλε πολλα λεφτα,πηρε ετοιμους παικτες και ανεβηκε κατηγορια.
kaukasios
QUOTE(Augmon @ Sep 11 2008, 12:30 ) *
Τι έγινε ρε παιδιά ο Ιφιτος έχει παίξει κάνα σοβαρό φιλικό σε 1 μήνα αρχίζει το πρωτάθλημα mellow.gif

κανενα αλλο φιλικο ξερεις?σημερα παιζει εαπ -αχαγια.
kaukasios
ο απολλωνας σε φιλικο με την απολλωνιαδα κερδισε 30 ποντους.
kaukasios
ο εσπερος σε φιλικο με τον ερμη κερδισε 30 ποντους.ο ερμης στο πρωτο ημιχρονοηταν κοντα στο σκορ αλλα στο β ημιχρονο δεν αντεξε.πιστευω οτι ο ερμης θα ειναι μια απο τις ευχαρισρες εκπληξεις του πρωταθληματος.
kostas66
QUOTE(kaukasios @ Sep 11 2008, 10:50 ) *
ο εσπερος σε φιλικο με τον ερμη κερδισε 30 ποντους.ο ερμης στο πρωτο ημιχρονοηταν κοντα στο σκορ αλλα στο β ημιχρονο δεν αντεξε.πιστευω οτι ο ερμης θα ειναι μια απο τις ευχαρισρες εκπληξεις του πρωταθληματος.

τι εγεινε ρε καυκασιε? ο εσπερος ολο 30αρες ριχνει?
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Sep 11 2008, 14:24 ) *

kai akoma ειναι πιασμενη η ομαδα!!!φαντασου τι θα γινει αργοτερα!!
Augmon

οι ομάδες που έχει παίξει δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο και δεδομένου ότι είναι καλή ομάδα κερδίζει αρκετά εύκολα από το 2ο ημίχρονο και μετά .Είναι νωρίς ακόμα να βγάζουμε συμπεράσματα για όλες τις ομάδες όπως έχω πει και προηγόυμενα
Augmon
QUOTE(Augmon @ Sep 11 2008, 14:55 ) *
οι ομάδες που έχει παίξει δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο και δεδομένου ότι είναι καλή ομάδα κερδίζει αρκετά εύκολα από το 2ο ημίχρονο και μετά .Είναι νωρίς ακόμα να βγάζουμε συμπεράσματα για όλες τις ομάδες όπως έχω πει και προηγόυμενα

Ο θεσμός του κυπέλου θα είχε να δώσει αρκετά πράγματα παραπάνω απτα φιλικά
kaukasios
QUOTE(Augmon @ Sep 11 2008, 14:55 ) *

γιατι δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο?με αυτες θα παιξει και στο πρωταθλημα!!!
kaukasios
profhth εμαθα ο κατσουπης κοντα στην απολλωνιαδα.ειναι αληθεια? 19.gif 19.gif 19.gif
kostas66
QUOTE(kaukasios @ Sep 11 2008, 11:52 ) *
kai akoma ειναι πιασμενη η ομαδα!!!φαντασου τι θα γινει αργοτερα!!

αστο δεν θελω να το σκεφτομε,αμα ξεπιαστει ο εσπερος την βαψανε ολοι, παντως αμα το βλεπεις να αργει να ξεπιαστει πεςτου βουρνα εμπλαστρα λεοντος σιγουρα αποτελσματα
profitisilias9
QUOTE(kaukasios @ Sep 11 2008, 15:39 ) *
profhth εμαθα ο κατσουπης κοντα στην απολλωνιαδα.ειναι αληθεια? 19.gif 19.gif 19.gif

Είναι πολύ κοντά! 41.gif 41.gif 41.gif
profitisilias9

Είναι μέχρι να παίξει με την ΕΑΠ, γιατί μετά..........τον κλαίγανε! 19.gif 19.gif 19.gif
Augmon
QUOTE(profitisilias9 @ Sep 11 2008, 16:57 ) *
Είναι μέχρι να παίξει με την ΕΑΠ, γιατί μετά..........τον κλαίγανε! 19.gif 19.gif 19.gif

Ποιον απόλους??Το μεγάλο αφεντικό ή το δεύτερο αφεντικό???
ΦΡΑΓΚΙ
και μια ειδηση της τελευταιας στιγμης,προπονητες στον πατρεα διδυμο καλο?κλεισανε πριν μια ωρα,περεα θα κανουν κηδειες,ο ενασ θα κανει μεταγραφες κατι που ξερει πολυ καλα και ειδη ειναι κοντα σε 3 πολυ καλες,οι δυο απο αθηνα και ο ενας απο λειβαδια,και ο αλλος μαγικα μεσα στο γηπεδο.ποιοι να ειναι μηπως ξερεις κατι ρε προφητη?
basket11
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Sep 11 2008, 21:46 ) *
και μια ειδηση της τελευταιας στιγμης,προπονητες στον πατρεα διδυμο καλο?κλεισανε πριν μια ωρα,περεα θα κανουν κηδειες,ο ενασ θα κανει μεταγραφες κατι που ξερει πολυ καλα και ειδη ειναι κοντα σε 3 πολυ καλες,οι δυο απο αθηνα και ο ενας απο λειβαδια,και ο αλλος μαγικα μεσα στο γηπεδο.ποιοι να ειναι μηπως ξερεις κατι ρε προφητη?

Οταν εγώ είχα πει ότι οι μεταγραφές στην ΕΣΚΑ-Η δεν τελειώνουν ποτέ με κοροιδεύατε! Είδατε; Ο Πατρέας κάνει ακόμα! Και άντε τώρα μάγκες να δω ποιος θα κάνει ένσταση για αντικανονικές μεταγραφές 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif
profitisilias9

Το δίδυμο φωτιά Κλήρης-Σαββόπουλος, ξαναχτυπά! 41.gif 41.gif 41.gif
kostas66
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Sep 11 2008, 18:46 ) *

οταν λες μαγικα τι εννοεις?απλα δηλαδη λαγους απο καπελλο και τετοια η περιεργα σαν τον κοπερφιλντ να εξφανιζει γηπεδα¨? γιατι εγω φοβαμαι να μην πηγαινω σε αγωνες του πατρεα, να πηγαινω αλλου που να μην εχει μαγικα
ΦΡΑΓΚΙ
να εξαφανιζει αντιπαλους προπονητες για να κερδιζουν και κανα αγωνα. smiley.gif
kostas66
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Sep 11 2008, 19:41 ) *
να εξαφανιζει αντιπαλους προπονητες για να κερδιζουν και κανα αγωνα. smiley.gif

αυτο το αντεχω αλλα μεχρι εκει μην κανει και τιποτα αλλο
basket11
QUOTE(kostas66 @ Sep 11 2008, 22:30 ) *
οταν λες μαγικα τι εννοεις?απλα δηλαδη λαγους απο καπελλο και τετοια η περιεργα σαν τον κοπερφιλντ να εξφανιζει γηπεδα¨? γιατι εγω φοβαμαι να μην πηγαινω σε αγωνες του πατρεα, να πηγαινω αλλου που να μην εχει μαγικα

Πήγενε στον Πύργο. Εμείς θα κερδίζουμε χωρίς μαγικά.
kaukasios

tsamπα ο εσπερος και η εαπ εκαναν τοσες μεταγραφες!!!ο πατρεας θα παρει το πρωταθλημα για πλακα!!! 19.gif 19.gif
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Sep 11 2008, 22:30 ) *

θα κανουν ενα καινουργιο κολπο.θα εξαφανισουν τον πατρεα!!!! 19.gif 19.gif biggrin.gif biggrin.gif ohmy.gif ohmy.gif
kaukasios
QUOTE(profitisilias9 @ Sep 11 2008, 16:57 ) *

να δουμε ποιον θα κλενε! wink.gif wink.gif
kaukasios

κανεναν απο πατρα θα παρει??? 19.gif 19.gif
kaukasios
ο ευαγγελου βοηθος του λιονα στην απολλωνιαδα.
Augmon
Καλημέρα σας!! Σήμερα θα έχουμε φιλικό ΠΓΕ-Ερμής.Ο Ερμής έχει κάνει αρκετά καλές εμφανίσεις biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Augmon
Η πληροφορίες που είχα για την ΕΑΠ βγήκαν εχθές.Είδα όλο το παιχνίδι με την Αχαγιά '82.Πολλά και ποιοτικά Guard σε σημείο που να φαίνεται ακούραστη, οι ψηλοί δεν μου γέμισαν το μάτι.Αναγνωστόπουλος πολύ καλός.Όσο για Λυκούδη μάλλον βγαίνω αληθινός σστα όσα έλεγα σε παλιότερα ποστ.Πολύ δυνατή άμυνα εώς αντιαθλητική πολλές φορές, αλλά νομίζω ότι αυτοί η ομάδα είναι καλύτερη από την περυσινή της Γ'εθνικής και τολμώ να πω ότι δεν θα έχει αντίπαλο φέτος.Τελικό σκορ 67-49 41.gif 41.gif 41.gif
Augmon
Η Αχαγιά '82 πάλι μου άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις.Καλά προπονημένη ομάδα με στόχο την άμυνα.Βέβαια εχθές έλειπαν πολλοί σημαντικοί παίκτες όπως ο Σπίνος και ο Βαρδίκος.Στην αρχή είχε πρόβλημα στην πίεση αλλά στη συνέχεια που ήρθε και ο Δελάρτας τα πράγματα ήταν καλύτερα στην κυκλοφορία της μπάλας.Κορυφαίος ο Λιβιεράτος. afro.gif afro.gif afro.gif
Augmon
Μόνο μελανό σημείο του αγώνα οι Γκριζοφόροι!!!Τι είδαν τα μάτια μου χθες δε λέγεται.Λάθη επί λαθών να διορθώνονται με λάθη επι λαθών.Τραγικά πράγματα αν αναλογιστούμε ότι είμαστε σε περίοδο φιλικών και ούτε άγχος έχουνε ούτε τους βάζει κανένας το μαχαίρι στο λαιμό.Μακάρι να βελτιωθούν τα πράγματα 68.gif 68.gif 68.gif
Augmon
Πληροφορίες Από χθεσινό φιλικό που έγινε στην Ολυμπιάδα μιλούν για διασυρμό του γηπεδούχου όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και μετά περαιτέρω κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.Με αποτέλεσμα μαύρα σύννεφα να μαζεύονται κοντά στο ποτάμι ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif
kaukasios
QUOTE(Augmon @ Sep 12 2008, 11:38 ) *
Η πληροφορίες που είχα για την ΕΑΠ βγήκαν εχθές.Είδα όλο το παιχνίδι με την Αχαγιά '82.Πολλά και ποιοτικά Guard σε σημείο που να φαίνεται ακούραστη, οι ψηλοί δεν μου γέμισαν το μάτι.Αναγνωστόπουλος πολύ καλός.Όσο για Λυκούδη μάλλον βγαίνω αληθινός σστα όσα έλεγα σε παλιότερα ποστ.Πολύ δυνατή άμυνα εώς αντιαθλητική πολλές φορές, αλλά νομίζω ότι αυτοί η ομάδα είναι καλύτερη από την περυσινή της Γ'εθνικής και τολμώ να πω ότι δεν θα έχει αντίπαλο φέτος.Τελικό σκορ 67-49 41.gif 41.gif 41.gif

den θα εχει αντιπαλο?για να δουμε.εμενα μου ειπαν οτι με τον γλαυκο ηταν πολυ καλος και χθες στο δευτερο δεκαλεπτο που επαιξε ηταν καλος.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.