Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΦΑΣΗ των 16{ΙΑΠΩΝΙΑ}
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2
HOULIGAN76
Απο το Σάββατο 26 Αυγούστου 2006 αρχίζει πραγματικά το Παγκόσμιο.

Σε αυτήν την φάση θα ξεχωρίσουν οι πραγματικές καλές ομάδες που θα είναι ικανές να διεκδικήσουν τα μετάλλια του Μουντιάλ απο τις υπόλοιπες.Οι όμιλοι απλά περιέχουν ματς για μια καλή προετοιμασία αλλά και να δώσουν την δυνατότητα σε κάποιες χώρες να κάνουν τουρισμό όπως είναι ο Παναμάς και το Κατάρ.

Η εθνική μας θα παίξει την Κυριακή με την Κίνα.Νομίζω οτι είναι ενα πολύ ευκολο ματς ακόμη και αν ο Γιαο κάνει το ματς της ζωής του.Αλλα ματς που ξεχωρίζουν σε αυτήν την φάση είναι η Ιταλία με την Λιθουανία,ενω συναρπαστική αναμένεται και η μονομαχία της Ισπανίας με τους Σέρβους.
V@Roxe##13
Προβλεπω οτι θα περασουν Αμερικη, Σλοβενια,Λιθουανια,Ελλαδα,Αργεντινη,Γαλλια
,Γερμανια,Ισπανια(δεν ειμαι και τοσο σιγουρος).
NBAer
Aργεντινή-Νέα Ζηλανδία
Καλα σιγουρος ασσος! Καμια 20-30 ποντους διαφορα θα εχει πιστευω η Αργεντινικη ομαδα....
(97-69)

Γαλλία-Αγκόλα
Χμμμμμμ..... Μπερδεμενα τα πραγματα! Λογικα η Αγκολεζικη ομαδα θα νικησει, αλλα η Γαλλικη ομαδα φυσικα εχει πολλες ελπιδες επισης.
(71-74)

Νιγηρία-Γερμανία
Η Γερμανικη ομαδα θα νικησει!
(71-83)


Ισπανία-Σερβία
Λογικα η Ισπανικη ομαδα θα νικησει ευκολα αλλα τετοιοι losers που ειναι ολα γινονται και αμα κατι παει στραβα απο την αρχη τοτε ολα γινονται!
Στο τελος πιστευω ομως η μεγαλη διαφορα κλασης της Ισπανικης ομαδας θα επικρατησει!
(89-82)

Eλλάδα-Κίνα
Ευκολα ή δυσκολα θα νικησουμε με 7+ ποντους.
(84-77)

Τουρκία-Σλοβενία
Η Σλοβενικη ομαδα εχει το πλεονεκτημα νομιζω αλλα η Τουρκικη ομαδα δεν θα αφησει ευκολα να φυγει αυτο το ματς. Δινω στην Σλοβενικη ομαδα 58% και στην Τουρκικη 42%.....
(79-83)

Ιταλία-Λιθουανία
Και εδω τα πραγματα ειναι δυσκολα με την πολυ σκληρη για να πεθανει Ιταλικη ομαδα, αλλα η Λιθουανικη ομαδα θα νικησει!
(84-91)

HΠΑ-Αυστραλία
ΝΙκη της ομαδας των ΗΠΑ. Απλα!
(116-88)
thrylos7
QUOTE
Χμμμμμμ..... Μπερδεμενα τα πραγματα! Λογικα η Αγκολεζικη ομαδα θα νικησει, αλλα η Γαλλικη ομαδα φυσικα εχει πολλες επλιδες επισης.

Είσαι σίγουρος για το λογικά; tongue.gif

Ας κάνω κι εγώ τα σχόλιά μου...

Ελλάδα - Κίνα: Νίκη της Ελλάδας, ίσως αρκετά εύκολα.

Γαλλία - Αγκόλα: Φαβορί οι Γάλλοι. Καλή η Αγκόλα, αλλά στον όμιλό της έπαιξε με ...1,5 ομάδα. Όχι ότι τα πήγε άσχημα. Δεν την έχω δει καθόλου, ίσως οι παίκτες της να έχουν παρόμοια σωματικά προσόντα με αυτών της Γαλλίας. Αν δεν είχε χάσει απ' το Λίβανο η Γαλλία θα ήμουν πιο σίγουρος. Καλοδεχούμενη η έκπληξη(που δε θα είναι και η μεγαλύτερη).

ΗΠΑ - Αυστραλία: Ώρα για ξύλο! Όλα εξαρτώνται από τις ΗΠΑ, αν θα κερδίσει εύκολα ή δύσκολα. Πιστεύω όμως ότι οι Αυστραλοί θα τους ζορίσουν.

Γερμανία - Νιγηρία: Κι εδώ, δεν έχω δει τη Νιγηρία... Είναι υπόθεση Ντιρκ...
Αν δεν ήταν ο Νοβίτσκι ποια ομάδα θα ήταν φαβορί;

Αργεντινή - Νέα Ζηλανδία: Αργεντινή πολύ εύκολα. Η Νέα Ζηλανδία δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, όπως έκανε 4 χρόνια πριν.

Τουρκία - Σλοβενία: Το 1 από τα 2 μεγάλα ντέρμπι. Πιο σίγουρη δείχνει η Τουρκία, αφού έχει σταθερή απόδοση. Αν όμως παίξουν καλά οι 3 περιφερειακοί της Σλοβενίας, τότε αυτή είναι το φαβορί.

Ισπανία - Σερβία-Μαυροβούνιο: Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Κάτι όμως οι αποτυχίες των Ισπανών στα κρίσιμα, κάτι η φυσιογνωμία των Σέρβων, το αποτέλεσμα ίσως να είναι έκπληξη.

Ιταλία - Λιθουανία: Μπελινέλι εναντίον Μασιγιάουσκας... Θα αναστενάξουν τα καλάθια.. Η Λιθουανία είναι καλύτερη ομάδα και υπερτερεί κυρίως στους ψηλούς. Βέβαια η Ιταλία είχε ελαφρώς καλύτερη εικόνα στους ομίλους. Λιθουανία.
liolias
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο Yao θα βαλει καμια 40 ποντους αλλα θα τους κερδισουμε.
morfi
QUOTE(NBAer @ Aug 25 2006, 02:13 AM) *
HΠΑ-Αυστραλία
ΝΙκη της ομαδας των ΗΠΑ. Απλα!
(116-88)

Δεν νομιζω οι ΗΠΑ να αντιμετωπισουν το παραμικρο προβλημα ουτε τωρα ουτε στον επομενο γυρο... βασικα, θα ελεγα οτι δεν θα συναντησουν κανενα προβλημα μεχρι το τελος αλλα ο τροπος παιχνιδιου τους σε μερικα σημεια η εμφανιση τους και η αποδοση τους με την ιταλια με εβαλε σε σκεψεις... και ρε γαμωτο δεν γουσταρω να σκεφτομαι... angry_red.gif
Anaz
Οι Ηπα θα φτασουν αερα μεχρι τους 4,αυτο ειναι το μονο βεβαιο!Μετα βλεπουμε..
Απ'την φαση των 16 τα πιο αμφιρροπα ειναι το Τουρκια-Σλοβενια και μετα το Λιθουανια-Ιταλια! Ωραιο παιχνιδι πιστευω θα'ναι κ το Ισπανια-Σερβια οπου δεν αποκλειεται κ η εκπληξη!Κ το Γαλλια-Αγκολα οπως ειπατε ισως να'χει εκπληξη!

Εμεις πιστευω ευκολα η δυσκολα θα κερδισουμε!Ο Γιονας μας ξερει,αλλα η διαφορα στην ποιοτητα μεταξυ των δυο ομαδων ειναι πολυ μεγαλη κ ενας Γιαο δεν φτανει να την καλυψει!Βεβαια..πρεπει να δειξουμε κ την αναλογη συγκεντρωση κ σοβαροτητα!!Κ ασφυκτικη πιεση στην περιφερεια...
sarounas
Οι νοκ άουτ αναμετρήσεις στους 16

Αργεντινή-Νέα Ζηλανδία:
Νοτσιόνι, Χέρμαν, Ομπέρτο είναι σε εξαιρετική κατάσταση και περιμένουν να τους ακολουθήσουν οι Μανού και Σκόλα. Πολύτιμοι μέχρι στιγμής είναι και οι Ντελφίνο, Σάντσεζ ,Φερνάντεζ, Βολκοβίσκι, ενώ οι Πριγκιόνι, Φαράμπελο και Γκουτιέρεζ μάλλον είναι διακοσμητικά στοιχεία. Φυσικά, το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης μαζί με τις ΗΠΑ, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα από την παρέα του απογοητευτικού στην διοργάνωση αυτή Πέρο Κάμερον αφού και οι υπόλοιποι αξιόλογοι παίκτες της, οι Πένι, Τζόουνς, Μπράντσοου και Ντίκελ επίσης απογοητεύουν.




Τουρκια-Σλοβενία:
Οι Τούρκοι που είναι πολύ δεμένη ομάδα προβλέπω ότι θα συνεχίσουν διότι οι μπόμπερ τους Ίμπο και Ερντογκάν είναι σε μεγάλα κέφια και οι υπόλοιποι έχουν αυτόν τον «ιερό φανατισμό» που τους έχει διαποτίσει ο Τάνιεβιτς και βεβαίως μην ξεχνάμε τον τρομερό Ουζμπέκο τον Ιλιάσοβα (έχω μείνει μαλ.. με το πιτσιρίκι γιατί μπορεί να είχα ακούσει γι’ αυτόν αλλά δεν τον είχα ξαναδεί!). Αντιθέτως οι Σλοβένοι παρά την απίστευτη πληρότητά τους σε όλες τις θέσεις και το μεγάλο ταλέντο των παιχτών τους, είναι τόσο σοφτ ομάδα (όπως και πέρσι στο ευρωμπάσκετ άλωστε) που δεν πάνε πουθενά σε νοκ-άουτ παιχνίδια, εκτός αυτού δεν παίζουν και άμυνα!



Ισπανία-Σερβία:
Πολύ, πολύ δύσκολο παιχνίδι όσο και αν δεν του φαίνεται… ο Ιγκόρ Ρακόσεβιτς κάνει τα παιχνίδια της ζωής του, οι Σέρβοι από αγώνα σε αγώνα βελτιώνονται αισθητά και οι ήττες από Νιγηρία και Γαλλία στα δύο πρώτα ματς αποτελούν μακρινή ανάμνηση, ο Ντάρκο Μίλισιτς ασέλγησε στην κυριολεξία πάνω στα κορμιά των Σκόλα και Ομπέρτο στο τελευταίο ματς του ομίλου, ενώ έσβησε σε κάποιες φάσεις και τα φώτα στον Μανού, και αν δεν άνοιγε ο πάτος του Ντελφίνο με τα σερί τρίποντα στην τελευταιά περίοδο θα είχαν κερδίσει και τους Αργεντίνους, ας μην παίξουν και πάλι άμυνα οι τρελοΙσπανοί και θα δούμε ποιος θα προκριθεί (τρομερό θα είναι το match-up Γκασόλ-Μίλισιτς)


Ιταλία-Λιθουανία:
Κατά την γνώμη μου πρόκειται για το πιο αμφίροπο ζευγάρι στους 16, οι Λιθουανοί ψάχνουν ρεβάνς για την ήττα στον ημιτελικό των Ολυμπιακών του 2004, Μασιγιάουσκας, Σονγκάιλα και οι δύο Λαβρίνοβιτς είναι σε πολύ καλή κατάσταση, πολλά εξαρτώνται από πόσες γκάφες θα κάνει ο Σιρέικα στον πάγκο και για πόσο χρονικό διάστημα θα χρησιμοποιήσει το βύσμα του, τον Γκούστας στο παρκέ! Είναι φανερό ότι μόνο ο Ντελινικάιτις εμπνέει εμπιστοσύνη στην θέση του πλέι μέικερ αλλά δεν τον χρησιμοποιεί καθόλου, ο πιτσιρικάς ο Καλνιέτις καλός είναι αλλά είναι πολύ άστοχος και άπειρος. Αυτά βλέπει από την άλλη πλευρά ο γκουρού των πάγκων Τσάρλι Ρεκαλκάτι και τρίβει τα χέρια του και πώς να μην το κάνει άλωστε, αφού εκτός αυτών βλέπει τους Μορτέντε, Μαρκονάτο, Μπελινέλι να κάνουν πολύ ώριμα παιχνίδια αλλά και την άμυνα να κρατά γερά, και σαφώς περιμένει να κάνει το ξέσπασμα το πουλέν του, ο Μπαζίλε που μετά την πρεμιέρα με την Κίνα σέρνεται, και μετά άντε να τους σταματήσουν.



Γερμανία-Νιγηρία:
Σιγά μην αφήσει ο Ντιρκ τους Ουντόκα, Έρε, Νουόζου και Μουονέκε να του πάρουν το ματς. Πάντως από την Γερμανία με έχουν απογοητεύσει αφάνταστα ο Οκουλάγια και ο κοντός πλέι μέικερ ο Ντεμιρέλ, είναι τραγικοί για την κλάση τους, επειδή έχουν αποδείξει ότι το ξέρουν το άθλημα. Για την Νιγηρία τι να πεις; μια κλασική αφρικάνικη ομάδα με εκπληκτικά σωματικά προσόντα, αλλά ως εκεί, προχώρησε μόνο και μόνο γιατί υπήρχαν στον όμιλό της ο Λίβανος (που όμως ήταν αξιοπρεπέστατος) και η Βενεζουέλα που μαζί με Ιαπωνία, Παναμά και Κατάρ ήταν οι χειρότερες ομάδες του τουρνουά, από τις οποίες δεν απέχει και πολύ σε δυναμικότητα. Πιστεύω δεν έχει τύχη με την Γερμανία.







ΗΠΑ-Αυστραλία:
Αυτή η ομάδα του Σιζέφσκι είναι φανερό ότι είναι επηρεασμένη από τον Μάικ Ντ’ Αντόνι, είναι ακριβώς σαν να βλέπεις το Φοίνιξ των δύο τελευταίων ετών. Πολύ θελκτικός ο τρόπος παιχνιδιού της αλλά δεν θέλει και πολύ φιλοσοφία για να καταλάβει κανείς ότι δεν είναι ο ενδεδειγμένος για νοκ άουτ παιχνίδια και ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που θα μπορέσουν να τον σταματήσουν, έτσι πρέπει να είναι προετοιμασμένη και για σετ παιχνίδι. Το αιώνιο πρόβλημα της άμυνας ζώνης πάντως φαίνεται να αντιμετωπίζεται με την ύπαρξη παιχτών όπως ο Τζό Τζόνσον, ο Άντονι και ο Χάινριχ. Για την Αυστραλία που έχει εξαιρετικό σουτ 3 πόντων και είναι σκληρή ομάδα είναι καθαρά θέμα ρυθμού να μην πέσει αμαχητή. Να δούμε και πόσο εγωισμό έχει και ο Μπόγκουτ, ο οποίος παρά τις μέτριες εμφανίσεις του με εντυπωσιάζει με τις ικανότητες του και το μπασκετικό μυαλό που έχει!


Ελλάς-Κίνα:
Όσο και αν μοιάζει στα χαρτιά πολύ εύκολο, το παιχνίδι θέλει κάποια προσοχή και η φιλοσοφία που θα ακολουθήσει απέναντι στον Γιάο ο Γιαννάκης, διότι είναι κατανοητό ότι η άμυνα της εθνικής βασίζεται κυρίως στα νταμπλ και τριπλ τιμ που ναι μεν παίζεται εξαιρετικά από τους έλληνες παίχτες αλλά έχει ένα μοναδικό μειονέκτημα, σε εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας από την αντίπαλη ομάδα βγαίνουν πολλά ελεύθερα σουτ από μακρινή απόσταση και οι Κινέζοι απ’ όσο γνωρίζω παραδοσιακά είναι εξαιρετικοί σουτέρ, ίσως να ήταν αποτελεσματικότερη μια καθαρή μαν του μαν άμυνα ή άντε το πολύ μια ζώνη με προσαρμογές, για να μην αντιμετωπιστεί οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα. Έτσι φαίνεται εκ πρώτης όψεως, γιατί και αυτός ο τρόπος φαντάζει επιθετικά τουλάχιστον από την πλευρά της Κίνας ο μόνος τρόπος να απειλήσει την εθνική. Ελπίζω να μην μας βγάλει την ψυχή πάλι η εθνική, να κερδίσει επιτέλους άνετα. Επίσης, αναμένω και την βελτίωση του Τσαρτσαρή, κυρίως στην άμυνα δεν μοιάζει καθόλου συγκεντρωμένος χάνει πολλές προσωπικές μονομαχίες και αργεί πολύ στις αλλαγές, κάτι δεν πάει καλά…



Αγκόλα-Γαλλία:
Μυστήρια πράγματα από την Αγκόλα του εξαιρετικού Λουτόντα, του Μίνγκας, του Καρβάλιο και του Γκόμες, από πότε απέκτησαν τέτοιο σουτ 3 πόντων αυτοί; και επιπλέον ποιος εμπιστεύεται την Γαλλία που έβγαλε όλη την προετοιμασία προσαρμόζοντας το παιχνίδι της πάνω στον Τόνι Πάρκερ και ξαφνικά μια ημέρα πριν την έναρξη της διοργάνωσης όλα άλλαξαν. Για μένα η Αγκόλα φαντάζει πολύ απειλητική για την Γαλλία.
Earnang
QUOTE
Η Νέα Ζηλανδία δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, όπως έκανε 4 χρόνια πριν.


Γιατί ρε φίλε 4 χρόνια πρίν είδες εσυ κάτι σπουδαίο απο αυτούς. Αν θεωρείς σπουδαίο το να βλέπεις τον Πέρο Κάμερον να βαράει κουτάλα τα τρίποντα και να τα βάζει, η τον Μάρκς να σου δημιουργεί απορίες γιατί η πρωταθλήτρια NBA του δίνει και μισθό, τότες i rest my case. Αλλά επειδή οι tall blacks είναι οι μεγαλύτεροι μούλοι που υπάρχουν και επειδή θα χορέψουν και το Χάκα και θα κλάσουν μεντόλ οι αντίπαλοι, εγω σας λέω οτι θα περάσουν. Ναι ναι ξέρω μην αρχίσεται να γράφεται ποστς οτι λέω μαλακίες και οτι αυτό που λέω δεν έχει βάση, γιατί πράγματι δεν έχει καμία, αλλά εγω πιστέυω οτι οι tall blacks με την πιο απαράδεκτη ομάδα θα περάσουν την καλύτερη ομάδα του τουρνουά την Αργεντινή 19.gif
thrylos7
QUOTE
Γιατί ρε φίλε 4 χρόνια πρίν είδες εσυ κάτι σπουδαίο απο αυτούς.

Αν φέτος η Ελλάδα φτάσει στους 4, παίξει με ΗΠΑ και χάσει και ακολούθως χάσει το μικρό τελικό, έστω πχ από την Ισπανία, θα λέμε όχι ότι κάναμε κάτι σπουδαίο, αλλά ότι πήγαμε (απλώς) καλά. Το (απλώς) καλά γίνεται σπουδαίο όταν μιλάμε για ομάδα της δυναμικότητας της Νέας Ζηλανδίας...
Earnang
Ιδιαίτερο στόν τρόπο που παίζουν μπάσκετ! Όχι στην θέση που κατέλαβαν το 2002
asxetos
Παιδιά διαβάστε τι γράφει μια άσχετη αμερικάνα που γράφει και το Sports Illustrated τρομάρα της!!

http://sportsillustrated.cnn.com/multimedi.../content.9.html

Από πότε δεν έχουμε παίκτη για τα μεγάλα σουτ; Τόσα καλάθια δεν έχουμε βάλει στα τελευταία δευτερόλεπτα.
Καθόλου κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση; Έλεος ρε παιδιά, και μας έχει βάλει το βλήμα μετά τη Γερμανία, τη Λιθουανία, τη Γαλλία και την Ιταλία;

Τόση ασχετοσύνη πια;

Οι προβλέψεις μου:

Αργεντινή εύκολα
Μάλλον Σλοβενία αφού ακούω ότι η Τουρκία έχει προβλήματα τραυματισμού. Αν αγωνιστούν όμως πλήρεις θα κερδίσουν οι Τούρκοι.
Η Σερβία πιστεύω ότι θα κερδίσει τους αιώνιους loser Ισπανούς.
Γερμανία μάλλον λόγω Νοβίτζκι.
Ελλάδα εύκολα
ΗΠΑ εύκολα
Ιταλία γιατί έχει τον αέρα των λιθουανών
Αγκόλα γιατί ειναι καλύτερη από τη Γαλλία όταν αυτή παίζει χωρίς το Πάρκερ.
dizzy_fingers
Kαλώς ήρθες (μη) άσχετε στην παρέα μας smile.gif.

Υποθέτω πως της γυναίκας της τα μεταφέρανε ή διάβαζε τα box score κι έγραψε τις αναλύσεις.
Δε βγάζουν νόημα αλλιώς αυτά που λέει.
Bάζει στα + το ότι ο Φώτσης, πρώτος μας σκόρερ, does all the little things....what about the big things that Diamantidis does in D, mrs Dwyer?

Δε χρειάζεται να χαλιόμαστε πάντως.
Όταν βγει η τελική κατάταξη των ομάδων, θα δει πόσο έξω θα έχει πέσει. wink.gif
asxetos
QUOTE(dizzy_fingers @ Aug 26 2006, 03:57 AM) *
Kαλώς ήρθες (μη) άσχετε στην παρέα μας smile.gif.

Υποθέτω πως της γυναίκας της τα μεταφέρανε ή διάβαζε τα box score κι έγραψε τις αναλύσεις.
Δε βγάζουν νόημα αλλιώς αυτά που λέει.
Bάζει στα + το ότι ο Φώτσης, πρώτος μας σκόρερ, does all the little things....what about the big things that Diamantidis does in D, mrs Dwyer?

Δε χρειάζεται να χαλιόμαστε πάντως.
Όταν βγει η τελική κατάταξη των ομάδων, θα δει πόσο έξω θα έχει πέσει. wink.gif


Έχεις δίκιο. Τελικά μόνο αν είχαμε 5-6 παίκτες στο ΝΒΑ θα μας αναγνώριζε ως ομάδα η κυρία Dwyer. Εν τω μεταξύ παρακολουθώ Αργεντινή- Νέα Ζηλανδία. Η Αργεντινή έχει μικρό προβάδισμα και εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει. Έχει και μια μικρή βοήθεια από τη διαιτησία (όχι βέβαια ότι αυτή θα καθορίσει το αποτέλεσμα).
Buk
Kalispera meta apo kairo !!

kai ego parakoloutho ton agona... tipota to idiaitero h argentinh simera...1/18 triponta, ypotonikh ektos tou ginobili pou tin "esose"(toulaxiston apo ena dyskolo finale) me to monadiko triponto tis omadas tou otan h nea zilandia apilise sta teleftea lepta kai meiose sto 67-59.kratisan dynameis sigoura dioti h nea zilandia htan polh soft omada gia na mi kerdisoun!!

Oi psiloi ton notiamerikanon kai kyrios o oberto (pou mou fainotan aggouri stous olympiakous kai otan epaize stin ellada) ekanan oti ithelan kato apo tin raketa!mazeban epithetika rebound to ena meta to allo kai eixan apistefto xoro mesa stin raketa gia na kanoun oti theloun!

poly tha mou arese na eixa dei ton sxortsianiti na paizei me tous neozilandezous tha'xe kanei orgia kai rekor ponton logika!
asxetos
Πραγματικά η Νέα Ζηλανδία ήταν πολύ αδύναμη κάτω από τα καλάθια. Πολύ τυχερή η Αργεντινή. Από τη μία είχε τον πιο εύκολο όμιλο και μετά έπεσε με τη χειρότερη 4η ομάδα.
Buk
alli taxitita to italia-lithouania!!ponto ponto pane oi dyo omades sto proto imixrono me poly pathos kai oraies faseis!
ax an eixan enan playmaker oi lithouanoi tha'tan ap'ta faboroi... oute kan Saras alla enan sobaro empiro pointguard...

Pantos ga** to gypedo exoun ftiaxei oi iaponezoi apo fainetai sthn tv!terastio alla basketiko.
asxetos
QUOTE(Buk @ Aug 26 2006, 10:54 AM) *
alli taxitita to italia-lithouania!!ponto ponto pane oi dyo omades sto proto imixrono me poly pathos kai oraies faseis!
ax an eixan enan playmaker oi lithouanoi tha'tan ap'ta faboroi... oute kan Saras alla enan sobaro empiro pointguard!


Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δοκιμάζουν τον Μασιγιάουσκας στον άσσο (χειρότερος από αυτούς που έχουν δεν μπορεί να είναι) ώστε να χωρέσουν στη 5αδα και ο Γιασαϊτις και ο Κλέιζα. Σίγουρα καλοί οι Λιθουανοί αλλά το μυαλό τους μόνο στο σκοράρισμα το έχουνε. Δεν εξηγείται διαφορετικά το ότι πλέον δεν έχουν κάποιο έστω αξιόπιστο άσσο.
Buk
QUOTE(asxetos @ Aug 26 2006, 10:03 AM) *
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δοκιμάζουν τον Μασιγιάουσκας στον άσσο (χειρότερος από αυτούς που έχουν δεν μπορεί να είναι) ώστε να χωρέσουν στη 5αδα και ο Γιασαϊτις και ο Κλέιζα.


nai ontos sosto pigan na to kanoun se mia dyo epitheseis pantos alla pio poly me protoboulia tou matsi fainotan dioti den eixe synexia!

edit: kai to xanadokimazoun tora. Mia xara ta katafernei ontos! polh oraia assist ston javtokas!kai bazei kai triponto killer!arxizo kai anypomono na ton do sto protathlima mas!
pantos petyxes diana asxete apo tote pou ebalan ton maci sto 1 h lithouania alla kai o idios piran bros
Anaz
Bεβαια ο Ματσε αν κ καλος πασερ,δεν εχει κ την πιο σταθερη ντριμπλα!
Περασαν παντως οι Λιθουανοι που φαινεται να'χουν βελτιωθει απο τον πρωτο γυρο!
Παντως οι Ισπανοι εχουν μαλλον το πιο δυσκολο προγραμμα στα νοκ-αουτ!Σερβια κ Λιθουανια..Αν τα καταφερουν κ περασουν θα'χουν αποταξει μια κ καλη τον χαρακτηρισμο looser..!
treathitch
QUOTE(dizzy_fingers @ Aug 26 2006, 01:57 AM) *
Υποθέτω πως της γυναίκας της τα μεταφέρανε ή διάβαζε τα box score κι έγραψε τις αναλύσεις.
Δε βγάζουν νόημα αλλιώς αυτά που λέει.
Bάζει στα + το ότι ο Φώτσης, πρώτος μας σκόρερ, does all the little things....what about the big things that Diamantidis does in D, mrs Dwyer?

Δε χρειάζεται να χαλιόμαστε πάντως.
Όταν βγει η τελική κατάταξη των ομάδων, θα δει πόσο έξω θα έχει πέσει. wink.gif

Nαι, μωρέ...
Το SI ποτέ δεν είχε σε μεγάλη υπόληψη την πρωταθλήτρια Ευρώπης άλλωστε.
Και μένα μου σηκώθηκε η τρίχα, γιατί, αν το πάρουμε, θα το θεωρούν μερικοί σαν την Dwyer ως μεγάλη έκπληξη, αλλά τώρα είμαι καλά...
Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία και (η ανεβασμένη, είναι αλήθεια) Λιθουανία καλύτερες από την αήττητη Ελλάδα? Αστέρι ο Σπανούλης? Με παρόμοια κριτήρια γράφει και για τους υπόλοιπους.

QUOTE(Anaz @ Aug 26 2006, 10:40 AM) *
Παντως οι Ισπανοι εχουν μαλλον το πιο δυσκολο προγραμμα στα νοκ-αουτ!Σερβια κ Λιθουανια..Αν τα καταφερουν κ περασουν θα'χουν αποταξει μια κ καλη τον χαρακτηρισμο looser..!

Προφανώς θα αστειεύεσαι...
Η Ισπανία, όπως και οι υπόλοιπες αήττητες, ως τώρα, ομάδες πάει για το χρυσό. Λες η τετράδα να τους κάνει μη-loser?
Warrior
Παντως βλεπουμε φοβερα ματσακια σε αυτο το Μουντομπασκετ..

Καταπληκτικο ηταν και το παιχνιδι Τουρκιας-Σλοβενιας με συνεχεις εναλλαγες στο σκορ,βροχη απο τριποντα
και απο τις δυο ομαδες.,με τελικους νικητες τους Τουρκους με 90-84!

Και επειδη καπου ειχα διαβασει για την τυχη των Τουρκων στα τριποντα...κατι που επαναλαμβανεται ολη την
ωρα,παυει να ειναι τυχαιο!!Πραγματικα ειναι κινδυνος θανατος απο τα 6,25...

Εμενα η Τουρκια με εχει εντυπωσιασει....Η αποδοση της πιστευω πως ειναι η εκπληξη του τουρνουα.Ο
Τανιεβιτς εχει φτιαξει μια πολυ μαχητικη ομαδα,που ξερει τι ζηταει στο γηπεδο και εκμεταλλευεται τις
ικανοτητες των περιφερειακων της στο επακρο.Ισως η καλυτερη Τουρκια που εχω δει..Ποτε εξαλλου δεν
εκτιμησα την ομαδα που πηρε το ασημενιο στο Ευρωμπασκετ.

Και φαινεται να εχει μελλον μπροστα της,αφου ερχεται απο πισω ο φοβερος (ναι εχω χαζεψει και μ'αυτον!!)
Ιλιασοβα που θα κανει μεγαλη καριερα...

Εχουμε και το 1ο ζευγαρι των προημιτελικων:

Αργεντινη-Τουρκια

"Θα φτυσουν αιμα" οι Αργεντινοι.

Για την Σλοβενια...."Τα ιδια Παντελακη μου..τα ιδια Παντελη μου"!
NBAer
Μαλλον αυτη η Κελυ Ντόιερ ειναι γενους αρσενικου.
shot.gif Kelly Dwyer 68.gif

Τα περισσοτερα απο αυτα που γραφει ειναι bullshits, αλλα θα πιασει πολυ χωρο για να τα διορθωσουμε ολα.
Οποτε μερικα τρανταχτα:

Καταρχας βαζει Γαλλους, Λιθουανους, Γερμανους ακουσον ακουσον(καλα δεν ειδε κανενα φιλικο?), Ιταλους πανω απο μας!


Κατα δευτερον η αναλυση του ειναι τυχαια και μαλλον βασιζεται οπως ειπαν πολλοι σε αριθμους/στατιστικα και μονο και ακομα στο ποιοι παιχτες των ομαδων παιζουν στο ΝΒΑ.

Ετσι λοιπον εχουμε:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
GREECE:
PLUSES: Forces turnovers... Average in every aspect... Leading scorer Antonios Fotsis also does all the little things.
Μετριοι σε ολα τα επιπεδα! Ετσι ε? shot.gif shot.gif Ενω οι τρομεροι Γαλλοι πχ....
Αντι να πει οτι ειμαστε ΟΜΑΔΑ με ολη την σημασια της λεξης και οτι η αμυνα μας ειναι το κλειδι λεει βλακειες.....

MINUSES: Allows opponents to shoot well (48 percent) from the floor ... Average in every aspect, no one player sticks out long enough to shoot for a big win ... Not much for ball movement.
Οχι καλη κινηση της μπαλας????? Μα τελευταια εχουμε πολυ καλη κινηση μπαλας!

no one player sticks out long enough to shoot for a big win 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
Διαμαντιδης(Γαλλια) περυσι, Φωτσης + Ζησης(Αυστραλια) φετος, Σπανουλης(Τουρκια λιγο πριν το τελος τριποντο), Χατζηβρεττας(Βραζιλια κρισιμο τριποντο οταν ημασταν στο -3).
Πως τον αφηνουν και γραφει ακομα δεν ξερω....!

KEY PLAYER: Vasileios Spanoulis -- After a horrible start, the NBA rookie-to-be may have a breakout game in him.
Τι horrible start ρε???? Σιγα το horrible start! Εμφανεστατα βλεπει ονειρα αυτος!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
LITHUANIA:
MINUSES: Streaky outside shooting...
Η Λιθουανια αναξιοπιστο περιφερειακο σουτ??????? ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif

Thin up front.
Οι περισσοτεροι και δικαιως πιστευουν οτι εχει την καλυτερη front line και αυτος τι λεει? Βλακειες!


PLUSES: Solid defensive outfit.
Τι λεει παλι αυτος ρε? Μια κατεξοχιν επιθετικη ομαδα με χωρις αμυντικους προσανατολισμους και λεει οτι αυτο ειναι απο τα συν της??????????

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
SPAIN:
second-best defensive team ..

Η Ισπανια 2η καλυτερη αμυντικη ομαδα????? Ειναι εμφανες οτι βλεπει μονο τα νουμερα. Οι ανθρωποι δεν παιζουν καμια αμυνα της προκοπης και το οτι δεχτηκαν λιγους ποντους ειναι φυσικα συνεπεια του οτι παιξανε με Νεα Ζηλανδια, Παναμα και Ιαπωνια και ακομα ακομα και Γερμανια.
Alexmei
Ας κάνω κι εγώ τα σχόλιά μου......

Ελλάδα - Κίνα: Νίκη της Ελλάδας, αλλά όπως έχω πει τους ψιλοφοβάμε τους Κινέζους....

Γαλλία - Αγκόλα: Μετά από την ήττα της Γαλλίας από τον Λίβανο κατάλαβα ότι η Γαλλία δν αξίζει να παίξει άλλο.... θα προτιμούσα τον Λίβανο στην θέση της Γαλλίας....

ΗΠΑ - Αυστραλία: Νίκη της ΗΠΑ και να προσφέρει θέαμα ο Wade, o James κτλ. κτλ. Πιστεύω ότι θα τους παίξουν στα δαχτυλά τους... (αλλά ελπίζω και το αντίθετο... να αποκληστεί η ΗΠΑ! κάτι δύσκολο)

Γερμανία - Νιγηρία: Δεν έχω δει την Νιγηρία να παίζει και δν μπορώ να κρίνω γιατί η εμφάνιση της Γερμανίας δν μου άρεσει καθόλου........

Αργεντινή - Νέα Ζηλανδία: Αργετινή σίγουρα.... η Νέα Ζηλανδία δν είναι Μπασκετική! είναι για Rugby!

Τουρκία - Σλοβενία: Οκ άργησα να κάνω το ποστ και το παιχνίδι έχει τελειώσει....... 90-84

Ισπανία - Σερβία-Μαυροβούνιο: Οι πρωταθλητές κόσμου δν αξίζουν φέτος κ πιστεύω ότι η Ισπανία θα νικήσει σχετικά εύκολα

Ιταλία - Λιθουανία: Απλά πίστευα ότι οι Λιθουανοί θα νικήσουν... δν ξέρω γιατί αλλά αυτό πίστευα από την αρχή!


EDIT: Ιταλία - Λιθουανία: Απλά πιστεύω ότι οι Λιθουανοί θα νικήσουν... δν ξέρω γιατί αλλά αυτό πιστεύω!
treathitch
QUOTE(Alexmei @ Aug 26 2006, 04:46 PM) *
Ιταλία - Λιθουανία: Απλά πιστεύω ότι οι Λιθουανοί θα νικήσουν... δν ξέρω γιατί αλλά αυτό πιστεύω!

Mήπω επειδή το ματς έχει τελειώσει εδώ και έξι ώρες?
Alexmei
κοίτα το edit μου στο πάνω ποστ.....
NBAer
QUOTE(Alexmei @ Aug 26 2006, 07:14 PM) *
κοίτα το edit μου στο πάνω ποστ.....


No offence, αλλα θα ορκιζομουν οτι ειχα δει οτι εγραψες πριν κανεις το edit, οτι πιστευεις χωρις να ξερεις τον λογο, οτι οι Ιταλοι θα νικησουν.....?!?!
Alexmei
QUOTE(NBAer @ Aug 26 2006, 04:28 PM) *
No offence, αλλα θα ορκιζομουν οτι ειχα δει οτι εγραψες πριν κανεις το edit, οτι πιστευεις χωρις να ξερεις τον λογο, οτι οι Ιταλοι θα νικησουν.....?!?!



ξέρω πολύ καλούς οφθαλμίατρους εδώ στην ρόδο....
NBAer
QUOTE(Alexmei @ Aug 26 2006, 07:41 PM) *
ξέρω πολύ καλούς οφθαλμίατρους εδώ στην ρόδο....


OK, OK μπορει να κανω και λαθος......
0.25 στο δεξι, 0.50 στο αριστερο! Οποτε δεν ηταν αυτο το προβλημα! Παροτι φυσικα δεν θυμαμαι 100% αν εγραψες Ιταλια ή Λιθουανια(οπως λες και προφανως ξερεις καλυτερα), εγω θα επιμεινω οτι εγραψες Ιταλια χωρις φυσικα να εχει καμια σημασια.... rolleyes.gif
klearxos
Καλησπερα σε ολους-ες!
Αν και ειδα μονο λιγο στο τελος απο το Ισπανια-Σερβια και μονο οταν το ματς ειχε κριθει...μια ερωτηση:
Ειδε κανεις αλλος ενα-δυο σφυριγματακια υπερ των Ισπανων ή ειμαι εγω ζαλισμενος?
NBAer
QUOTE(klearxos @ Aug 26 2006, 08:21 PM) *
Καλησπερα σε ολους-ες!
Αν και ειδα μονο λιγο στο τελος απο το Ισπανια-Σερβια και μονο οταν το ματς ειχε κριθει...μια ερωτηση:
Ειδε κανεις αλλος ενα-δυο σφυριγματακια υπερ των Ισπανων ή ειμαι εγω ζαλισμενος?


1-2 μονο? Εγω ειδα πολυ περισσοτερα, αλλα υποβιβαζεται απο μονο του το γεγονος αυτο, απο την Σερβια με τις κακιστες επιλογες. Οποτε δεν μπορουν να εχουν σαν αλλοθι την διαιτησια.... Αν επαιζαν καλα ναι, αλλα τωρα.....
Dromeas7
QUOTE(klearxos @ Aug 26 2006, 08:21 PM) *
Καλησπερα σε ολους-ες!
Αν και ειδα μονο λιγο στο τελος απο το Ισπανια-Σερβια και μονο οταν το ματς ειχε κριθει...μια ερωτηση:
Ειδε κανεις αλλος ενα-δυο σφυριγματακια υπερ των Ισπανων ή ειμαι εγω ζαλισμενος?



Εχεις δίκιο υπήρξαν κάποια φαλτσοσφυρίγματα αλλά δεν είδες όλο το ματς κατα τι διάρκεια του οποίου οι Σέρβοι έχαναν τα αυγά και τα καλάθια!!

Πολύ κακή ομάδα σε κανένα σημείο δεν απείλησε.Μόνο ο Μίλισιτς το πάλευε...

Ομάδα με Ραίσεβιτς 4άρι και να περάσει στους 8 του μούντο??? ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... 68.gif
klearxos
Ρε παλικαρια ειπα πως ειδα πολυ λιγο!
Υπεθεσα πως επαιξε χαλια η Σερβια δεδομενου οτι την ειχα ικανη να μπορεσει να κοντραρει τους Ισπανους περισσοτερο.
Ανεφερα το θεμα γιατι λεω αν τωρα, στη φαση που ειναι το ματς, σφυριζουν ετσι τι θα γινει σε μια πραγματικα αμφισβητησιμη φαση που θα μετραει πολυ η αποφαση τους?!?! wink.gif
thrylos7
QUOTE
Πολύ κακή ομάδα σε κανένα σημείο δεν απείλησε.Μόνο ο Μίλισιτς το πάλευε...

Ομάδα με Ραίσεβιτς 4άρι και να περάσει στους 8 του μούντο??? ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

Συμφωνώ!

Το ματς της ημέρας αναμφίβολα το Τουρκία - Σλοβενία! Διαφήμιση του (επιθετικού) μπάσκετ... Οι Τούρκοι το παράκαναν με τα τρίποντα.
Ο Ερτογάν συνεχίζει το βιολί του... και ο Λάκοβιτς το ίδιο...

Τώρα με Αργεντινή.. Κάποιος θα "φτύσει αίμα".. το θέμα είναι ποιος; wink.gif

Η Σερβία-Μαυροβούνιο κάκιστη! Τί πράγμα ήταν αυτό;
Η Ισπανία δε με τρόμαξε, όχι ότι δεν είναι καλή. Λένε για πληρότητα σε όλες τις θέσεις αλλά δε νομίζω να είναι έτσι. Με τίποτα δεν υπάρχουν 12 ή έστω 10 ισάξιοι παίκτες! Αλλά έχουν τρομερή πρώτη 5άδα(ή 8άδα!)

Τώρα με Λιθουανία... Θα είναι πολύ μεγάλο ντέρμπι!!!

Το πιο τρελό της ημέρας πάντως δεν ήταν τα τρίποντα του Ερτογάν(και της Τουρκίας), αλλά οι 3(!!!) άστοχες βολές του Μπαζίλε σε νεκρό χρόνο!
jokey
QUOTE(klearxos @ Aug 26 2006, 11:33 PM) *
Ρε παλικαρια ειπα πως ειδα πολυ λιγο!
Υπεθεσα πως επαιξε χαλια η Σερβια δεδομενου οτι την ειχα ικανη να μπορεσει να κοντραρει τους Ισπανους περισσοτερο.
Ανεφερα το θεμα γιατι λεω αν τωρα, στη φαση που ειναι το ματς, σφυριζουν ετσι τι θα γινει σε μια πραγματικα αμφισβητησιμη φαση που θα μετραει πολυ η αποφαση τους?!?! wink.gif


Ότι έγινε και στον τελικό από τον προηγούμενο παγκόσμιο γιου νοραμιν 69.gif
Anaz
Τα πηρε καποια σφυριγματακια κλασικα η Ισπανια,αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να χασει απο αυτο το χαλι με τις φανελες της Σερβιας!
Παντως οι Ισπανοι παιζουν πραγματικα ομορφο μπασκετ,κ θυμιζουν λίγο απο παλια καλη Λιθουανια!Φουλ γρηγορος ρυθμος,κ απιστευτη ευστοχια στο περιφερειακο σουτ!Στην αμυνα αρεσκονται στη ζωνη κ γενικα πιεζουν αρκετα κ κανουν καποια κλεψιματα που βγαζουν αιφνιδιασμους!
Ειναι εμφανες οτι με Καλντερον,Γκασολ ειναι 2 επιπεδα πανω,κ θα ελεγα οτι εχουν 8 παιχτες πολυ υψηλου επιπεδου!Στο 5 παντως δεν εχουν ενα βαρυ σεντερ!Ο Σοφο θα εκανε παρτυ με τους Γκασολ!! 19.gif
Με τους Λιθουανους θα δυσκολευτουν πιστευω,κ πραγαματικα περιμενω πολυ να δω αυτον τον αγωνα,καθως θελω να δω τους Ισπανους κοντρα σε εναν καλο αντιπαλο όπως η ανεβασμενη Λιθουανια! Οι Λιθουανοι υπερεχουν σαφως κατω απ'τα καλαθια,πιστευω οτι θα'ναι ωραιο κ γρηγορο παιχνιδι,αλλα ευκολα η δυσκολα μαλλον θα κερδισουν οι Ισπανοι!Βεβαια αν υπηρχε ο Σαρουνας θα'ταν πολυ διαφορετικα τα πραγματα,οπως γενικα αν ηταν πληρης η Λιθουανια θα'ταν ΠΟΛΥ διαφορετικα τα πραγματα κ ειναι κριμα, αλλα..καλυτερα για μας! tongue.gif

QUOTE
Μόνο ο Μίλισιτς το πάλευε...
Ναι,το παλευε στα ριμπαουντ,γιατι κατα τ'αλλα 18 ποντοι με 150 χαμενες προσπαθειες! 68.gif
qspock
Δε θα ελεγα οτι υπερεχουν και τοσο οι Λιθουανοι γιατι πλεον ο Γκασολ (ο καλος...) θα παιζει παραπανω απο μισο αγωνα... Μεχρι τωρα δε ξερω αν το πηρατε χαμπαρι αλλα οι Ισπανοι κανουν χαβαλε και οι Γκασολ-Καλντερον-Ναβαρο εχουν περιορισμενο χρονο συμετοχης.

Ωστοσο, το ματς Ισπανια-Λιθουανια λογικα θα ειναι ντερμπι, οι Λιθουανοι ειναι δυνατοι και ηταν το ιδιο και στην πρωτη φαση με εξαιρεση το ματς με Τουρκια που δεν καταλαβα πως εχασαν.

Το Αργεντινη-Τουρκια θα ειναι περιπατος για τους Αργεντινους.

Αυτα βεβαια αφορουν τη φαση των 8 tongue.gif

Ελλαδα-Κινα: Ο Γιαο υπερεχει μακραν, δε τιθεται θεμα. Αλλα δε βλεπω πως γινεται να χασουμε αυτο το ματς. Λιγη πιεση στους περιφερειακους και θα εχει πολυ φαση το πραμα biggrin.gif Παντως, παιζουν πολυ στρωμενο μπασκετ οι Κινεζοι με τον Γιονας.

ΗΠΑ-Αυστραλια: Θα εχει θεαμα...

Γερμανια-Νοβιτσκι: Δε χανει ο Γερμανος, ευκολα ή δυσκολα θα το παρει το ματσακι.

Γαλλια-Αγκολα: Θα πονταρα στη Γαλλια λογω παρομοιων αθλητικων προσοντων αλλα καλυτερης μπασκετικης παιδιας. Αρα δε βλεπω που μπορει να υπερεχουν οι Αφρικανοι, τους οποιους φυσικα δεν εχω δει να αγωνιζονται, οπως και τους Νιγηριανους. Οι Αφρικανικες καναν τις εκπληξεις τους στους γελιους ομιλους που παιζανε, πλεον ομως τα πραγματα σοβαρευουν και τα περιθωρια για εκπληξεις μειωνονται.
Vas
Τρομερό 2ο δεκάλεπτο των Αμερικανών! Οι αυστραλοί βάλανε μόνο 6 πόντους! 32-6 στο 2ο

Λέμε για μας οτι έχουμε πολύ καλά 5λεπτα-10λεπτα αλλά και αυτοί είναι απίστευτοι


Η Γερμανία με την ψυχή στο στόμα κέρδισε την Νιγηρία. Βλέπω τους Αμερικάνους να τους ρίχνουν 30αρα στους 8 εκτός και αν βάλει 50 πόντους ο Dirk
mikri prasini ollandeza
Καλώς σας βρήκα!4 παρά κάτι ψιλά ώρες μένουν για τον αγώνα!Εγώ μια μόνο πρόβλεψη έχω να κάνω...στον τελικό θα βγούμε με την Τουρκία 88-79(νίκη υπέρ μας)!!!!!!!!!!
Anaz
Απιστευτο 4ο δεκαλεπτο Γαλλια-Αγκολα!!!
Λες να κανει την εκπληξη η Αγκολα?? w00t.gif

edit:Μπα..Νικητες του..Αφρικανικου ντερμπυ οι..Γαλλοι!! 19.gif

Πολυ τους συμπαθησα τους Αγκολεζους παντως!!! biggrin.gif
klearxos
Ημιχρονο 41-36
Χαναμε μεχρι και 12ποντους!!!!!
Μολις αρχισε η πιεστικη αμυνα ομως τα επαιξαν τα κινεζακια!
Στα πρωτα περιπου 8 λεπτα ο φοβος προς τον Ming ηταν απιστευτος. Μπηκε ομως ο Σπανουλης και διορθωσε τα πραγματα..
Αντε να δουμε το Β...
klearxos
Εκπληκτικο μπασκετ!
Εκπληκτικη εμφανιση!
Ολοι οι παικτες παιξαν πολυ καλα, ο καθενας στον τομεα του.
Ο Σοφο εβγαλε το καρφωμα που ηθελε, ο Παπαλουκας και ο Σπανουλης επαιξαν καταπληκτικα ενω ακομα και ο Βασιλοπουλος εβαλε 8 ποντακια!

Εκπληκτικη εικονα στο τελος με τους παικτες να πηγαινουν προς τα αποδυτηρια και τον Ming να περιμενει τον Σπανουλη, να τον αγκαλιαζει και να συνεχιζουν μαζι προς τα μεσα!

Μπραβο παιδια!
Αντε τωρα την Τεταρτη να τελειωνουμε με τους Γαλλους!
asxetos
QUOTE(klearxos @ Aug 27 2006, 06:54 PM) *
Εκπληκτικο μπασκετ!
Εκπληκτικη εμφανιση!
Ολοι οι παικτες παιξαν πολυ καλα, ο καθενας στον τομεα του.
Ο Σοφο εβγαλε το καρφωμα που ηθελε, ο Παπαλουκας και ο Σπανουλης επαιξαν καταπληκτικα ενω ακομα και ο Βασιλοπουλος εβαλε 8 ποντακια!

Εκπληκτικη εικονα στο τελος με τους παικτες να πηγαινουν προς τα αποδυτηρια και τον Ming να περιμενει τον Σπανουλη, να τον αγκαλιαζει και να συνεχιζουν μαζι προς τα μεσα!

Μπραβο παιδια!
Αντε τωρα την Τεταρτη να τελειωνουμε με τους Γαλλους!


Πολύ μεγάλη εμφάνιση και μύνημα προς όλους τους αντιπάλους μας.
liolias
Αντε να τελειωσουμε τα Γαλλακια γιατι μετα θα βγαλουμε γουστα!!
xavier
κόντρα σε ομάδες χωρίς μπασκετική παιδεία, δεν έχουμε πρόβλημα...δεδομένη η νίκη σήμερα. Ο Κιουμουρτζόγλου έλεγε οτι δεν θα κατεβαίνουν απο τη σέντρα οι Κινέζοι?Δικαιώθηκε πλήρως...Μόνο να μην εφησυχάσουν με τους Γάλλους τώρα...
qspock
ΤΣΟΥΝΑΜΙ επληξε την Κινα!!! laugh.gif
wav.gif

Αντε τα ιδια και στον προημιτελικο! smilie_schal1.gif
Anaz
Aπ'το 2ο δεκαλεπτο κ μετα παιξαμε το καλυτερο μπασκετ μεχρι τωρα,κ ευχαριστηθηκαμε κ θεαμα!! Οταν πιεσαμε στην περιφερεια οι Κινεζοι τα'χασαν,βγηκαν οι αιφνιδιασμοι κ αδειασε η ρακετα απ'το θηριο οποτε η νικη ηρθε ευκολα!
Κορυφαιοι οι Σπανουλης,Παπαλουκας,Διαμαντιδης αλλα ατραξιον ποιος αλλος..ο Σοφο!! biggrin.gif
Ο Σοφο αν συνεχισει ετσι, αρχιζω να πιστευω οτι μπορει να κανει μεγαλη καριερα ΚΑΙ στο ΝΒΑ!!
Ρε παιδια αυτος ο Παπαδοπουλος αδειαζε μεχρι κ τον Μινγκ κ παλι τα'χανε.. rolleyes.gif
Πολυ ευχαριστο παντως το γεγονος να εχουμε πλεον δυο ισαξιους κ εξαιρετικους ψηλους κατω απ'τη ρακετα!

Για να μη λεμε μονο τα καλα..Παλι ξεκινησε πολυ νοθρα η ομαδα κ οταν θα ερθουν τα πραγματικα δυσκολα ελπιζω να μην το πληρωσει..
asxetos
QUOTE(Anaz @ Aug 27 2006, 07:25 PM) *
Aπ'το 2ο δεκαλεπτο κ μετα παιξαμε ισως το καλυτερο μπασκετ μεχρι τωρα,κ ευχαριστηθηκαμε κ θεαμα!! Οταν πιεσαμε στην περιφερεια οι Κινεζοι τα'χασαν,βγηκαν οι αιφνιδιασμοι κ αδειασε η ρακετα απ'το θηριο οποτε η νικη ηρθε ευκολα!
Κορυφαιοι οι Σπανουλης,Παπαλουκας,Διαμαντιδης αλλα ατραξιον ποιος αλλος..ο Σοφο!! biggrin.gif
Ο Σοφο αν συνεχισει ετσι, αρχιζω να πιστευω οτι μπορει να κανει μεγαλη καριερα ΚΑΙ στο ΝΒΑ!!
Ρε παιδια αυτος ο Παπαδοπουλος αδειαζε μεχρι κ τον Μινγκ κ παλι τα'χανε.. rolleyes.gif
Πολυ ευχαριστο παντως το γεγονος να εχουμε πλεον δυο ισαξιους κ εξαιρετικους ψηλους κατω απ'τη ρακετα!

Για να μη λεμε μονο τα καλα..Παλι ξεκινησε πολυ νοθρα η ομαδα κ οταν θα ερθουν τα πραγματικα δυσκολα ελπιζω να μην το πληρωσει..


Έχουμε και Μαυροκεφαλίδη και Μπουρούση οι οποίοι είναι επίσης πολύ καλοί. Επίσης Γλυνιαδάκης (είναι πολύ βελτιωμένος σε σχέση με αυτά που έδειχνε στην ΑΕΚ), Βουγιούκα ο οποίος πιστεύω θα είναι στο πρώτο γύρο του ντραφτ του χρόνου αλλά και Τσακαλίδη αν χρειαστεί.
jokey
Χριστέ μου μπήκαν στην τρίτη περίοδο μέσα ο Παπαλουκάς ο Διαμαντίσης και ο Βασιλόπουλος και τα καημένα τα Κινεζάκια τα χάσανε εντελώς με τέτοια άμυνα. Χάζευα το παιχνίδι και τα ληπόμουνα. Πάντως εκείνος ο 17χρονος ο Τσενγκ πρέπει να το κατέχει το τόπι. Παρ΄ όλο που ο Γιαννάκης του έριξε τον Βασιλό (έστω και αν είναι 20 πόντους κοντύτερος και είχε έτσι ένα πλεονέκτημα) δε τα έχασε και έδειξε αρκετό θράσος.
rchos
συμφωνω σε οσα ειπε ο αναζ!θυριο ο σοφο!επαιξε φοβερη αμυνα στον γιαο!ξεψαρωσε και ο βασιλοπουλος(ηταν μεσα οταν μεγαλωνε η διαφορα και βοηθησε απιστευτα στην πιεση που ασκουσαμε και δεν μπηκε απλα στο τελος για να παρει χρονο.βοηθησε πραγματικα)!παπαλουκας επισης φοβερος!σπανουλης βγαλμενος απο nba!ο μπερζο θα τρομαξε σημερα!αυτη τη στιγμη εχουμε πραγματικα 11 ετοιμοπολεμους παιχτες!αν ηταν ο ζησης θα ηταν 12. 77.gif
με αμερικη ομως ας πουμε δεν μπορουμε να αρχισουμε ετσι!πρεπει συγκεντρωση απο την αρχη!αλλα ας φτασουμε εκει και βλεπουμε!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.