QUOTE (john wick @ Nov 3 2018, 08:25 )

Οπως την βλεπω την Αρμανι ,παει για 4~6 θεση.....
Εδω θα ειμαστε ,να τα συζηταμε..
Καλημέρα.
Θυμάμαι ότι το είχες ξαναπεί σε μια πρόσφατη τοποθέτησή μου όταν και την έκοβα για (οριακά όπως είχα πει) εκτός 8δας.
Τότε είχα πει το ίδιο και για τη Ζαλγκίρις.
Από τα 5 παιχνίδια που έχουν γίνει (μόλις το 1/6 της σεζόν) μπορώ να πω -όσο κι αν είναι ακόμα νωρίς και τα πάντα μπορεί να γυρίσουν- ότι στην περίπτωση της Ζαλγκίρις έπεσα έξω.
Είναι και πάλι φαβορί για 8αδα.
Δεν έχω λοιπόν κανένα πρόβλημα να ανακαλέσω πάνω σε μια πρόβλεψή μου σχετικά με το μπάσκετ

.
Έχοντας δει τα 3 τελευταία παιχνίδια της Αρμάνι αυτό που θα επαναλάβω είναι ότι στα 2 με Χίμκι και Εφές στάθηκε τυχερή ενώ κόντρα στον Ολυμπιακό επίσης γιατί τον πέτυχε σε μια νιρβάνα του πρωτάρη μετά τις 2 παρελάσεις που έκανε σε Χίμκι και Βιτόρια καθώς και μετά 3 απανωτά ταξίδια.
Δεν μειώνω τον δικαιότατο θριάμβο της ομάδας της ηψηλής ραπτικής αλλά σημειώνω κάποια γεγονότα που σε συνάρτηση με την αξία των παικτών της Αρμάνι, οδήγησαν στα 3 ροζ φύλλα για τους Ιταλούς.
Η εικόνα του Τζειμς να κάνει ότι του κατέβει δεν είναι καθόλου ενθαρρυντική (και να το απολαμβάνει σαν να λέει κοιτάχτε με) κι ας έχει τα καλύτερα νούμερα που είχε.
Κι ο Σβεντ πέρσι είχε σημαντικά καλύτερη αξιολόγηση από τον Καλάθη π.χ αλλά ποιος το θυμάται;
Ο Νικ ήταν αυτός που δικαίως τράβηξε τα φώτα πάνω του (μετά βέβαια τον απαράμιλλο Ντόνσιτς).
Ο Τζέιμς κάνει τον Σβεντ να φαίνεται αλτρουιστής περιωπής.