Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Βασίλης Σπανούλης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
traveller
Γιατί δεν περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ ; Μάλλον δε διδάχθηκαν τίποτα από το ρεζιλίκι τους στην περίπτωση Σα
LFO
QUOTE(traveller @ Jun 23 2010, 08:52 ) *
Γιατί δεν περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ ; Μάλλον δε διδάχθηκαν τίποτα από το ρεζιλίκι τους στην περίπτωση Σα

Καλα , δεν ειναι ακριβως η ιδια περιπτωση. παρολα αυτα αμα δεν πεσουν ανακοινωσεις οντως δεν μπορεις να προδικαζεις τιποτα. Βεβαια το γεγονος οτι ταυτοχρονα το γραφουν πολλες εφημεριδες σημερα στα ρεπορταζ του ολυμπιακου δειχνει οτι αν μη τι αλλο υπαρχει μια ταυτοχρονη ενημερωση προς τους ρεπορτερ...ή τουλαχιστον επεσε σημα να γραψουν αυτα που ξερανε εδω και μερες....

Εμένα παντως αυτη η μεταγραφή δεν μου καθετε...απο την μια οι αγγελο θελουν να κανουν περκοπες, κανουν μονοετες στον ιβκοβιτς και απο την αλλη δινουν 2,7εκ στον σπανουλη...πολυ θολωμενα νερα....

on the other hand που λενε και στο χωριο μου.....αμα θελεις να παρεις το Νο2 του ΠΑΟ, πρεπει να τα σκασεις χοντρα....
rchos
σε αντιθεση με ολες τις υπολοιπες εφημεριδες και με το ντερμπυ ακομη η πρασινη βγαζει σιγουρια οτι δεν θα παει ο σπανουλης στον ολυμπιακο και οτι θα μεινει στον παο.
δεν ξερω μεσα σαν ρεπορταζ φυσικα τι λεει.
ειτε κατι ξερει ο δημητρης οποτε μιλαει εκ του ασφαλους ειτε προετοιμαζει το εδαφος για ατελειωτο κραξιμο μετα για το πουλημα προς τον παναθηναικο που ενω ειχε μιλησει ο μπιλ με ομπραντοβιτς και του χε υποσχεθει οτι θα μεινει τελικα τον πουλησε για τα λεφτα ο παραδοπιστος και αλλα τετοια!
ελπιζω να δουμε τι ισχυει συντομα γιατι πανω απο ολα ο σπανουλης αυτη την στιγμη καθυστερει και για τις δυο ομαδες τον περεταιρω σχεδιασμο τους.

εγω θεωρω οτι ο οσφπ δεν του εχει κανει συγκεκριμενη προταση και απλα λεει στον μανατζερ του τελειωστε με τον παο και εδω ειμαστε.η ρεαλ νομιζω εχει υπαρξει πιο συγκεκριμενη αλλα ο μπιλ δεν πολυθελει να φυγει απο ελλαδα.γιαυτο και αργει τοσο πολυ.

ας αποφασισει ομως να πανε και οι δυο ομαδες παρακατω.

οσο για τους δημοσιογραφους η υποθεση σαρας ειναι τελειος διαφορετικη αλλα και ιδια να ηταν καθε χρονο το ιδιο γινεται οποτε δεν περιμεναμε σημερα να δουμε οτι δεν διδαχτηκαν τιποτα.το ξερουμε χρονια.
lakersdynasty
Τα σενάρια για Ολυμπιακό και το τηλεφώνημα του Ζοτς
23 Ιουν. 2010 10:06 Από Γιάννης Αβραμίδης
Tags: Μπάσκετ

Περίπου 2,7 εκατομμύρια Ευρώ η πρόταση του Ολυμπιακού στον Βασίλη Σπανούλη σύμφωνα με δημοσιεύματα την στιγμή που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς φέρεται να τα είπε τηλεφωνικά με τον V-Span
σχολιάστε

Το σήριαλ του Βασίλη Σπανούλη είναι πολύ πιθανόν να ολοκληρωθεί σήμερα με θετικό ή αρνητικό τρόπο.

Εξάλλου όσο ο παίκτης δεν απαντάει τόσο τα σενάρια και οι φήμες φουντώνουν.

Τα τελευταία που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας έχουν να κάνουν με νέα βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού, κοντά στα 2,7 εκατομμύρια Ευρώ στον V-Span για κάθε χρόνο, η οποία θα του αποφέρει 2 εκατομμύρια περισσότερα στο τέλος της τριετίας από την αντίστοιχη πρόταση του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα από την μερίδα του "ερυθρόλευκου" τύπου κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία με τον Σπανούλη, τον οποίο φέρνει στο λιμάνι πακέτο με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς ο μάνατζερ τους, Μίσκα Ραζνάτοβιτς.

Το τηλεφώνημα του Ζοτς

Από την άλλη, όπως γράφει αθλητική εφημερίδα, υπήρξε τηλεφώνημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Βασίλη Σπανούλη, με το οποίο φαίνεται να τον έπεισε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και να πιέσει τον μάνατζερ του για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Σύμφωνα με αυτό, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς του είπε για άλλη μία φορά ότι τον θέλει στην ομάδα.

Όπως και να 'χει πολύ σύντομα... ίσως και μέσα στις επόμενες ώρες να έχει ολοκληρωθεί το σήριαλ του Βασίλη Σπανούλη.

απο πρασινα νεα
cryptic
QUOTE(lakersdynasty @ Jun 23 2010, 11:04 ) *
απο πρασινα νεα

Συγνώμη αλλά ο Σπανούλης... πιέζει τον μάνατζερ του; smile.gif

Έχει γίνει τρελό σίριαλ πια, ας αποφασίσει επιτέλους.
rchos
οντως αυτο το σημειο ειναι καπως σουρεαλιστικο.
θα ηθελα να ακουω τον ζοτς να λεει στον μπιλ να πεισει τον μανατζερ του να του επιτρεψει να μεινει στον παναθηναικο! smiley.gif

και εδω λοιπον ερχομαι και ρωταω.μηπως ο σπανουλης χρωσταει πολλα λεφτα στον μανατζερ του και αυτος ο αλητης τον εκβιαζει? tongue.gif
LFO
Νομιζω οτι αυτη η ελλειψη ενημερωσης/διαρροων απο ολες τις πλευρες και ειδικα του παικτη , εχει οδηγησει τους δημοσιογραφους σε νευρικη κριση και γραφουν κατα προσεγγιση και οποιος πεσει μεσα, επεσε!!

iraklis peristeriou

από το poll αυτή τη στιγμή προκύπτει ότι
70% πιστεύουν πως θα παραμείνει στον ΠΑΟ
21% πως θα πάει στον ΟΣΦΠ
ενώ, πριν από 10 μέρες, τα ποσοστά ήταν 80% - 10%
lakersdynasty
σουρεαλιστικο?

ποιος συνδεει τον Σπανουλη με τον Ιβκοβιτς και τους 2 μαζι με τον ΟΣΦΠ. Ο Σπανουλης?

Η μηπως τους μανατζερ τους εχουν οι παικτες για να συζητουν οι ιδιοι με τις ομαδες στο τελος και οι μανατζερ να καθονται?

Τις προτασεις και τις διαπραγματευσεις τις κανει ο μανατζερ.

Ο παικτης θα αποφασισει στο τελος τι θελει.

Προφανως ο Σπανουλης θα πρεπει να πει τι θελει στον μανατζερ ο οποιος οπως και να εχουν τα πραγματα θελει το επιπλεον παραδακι για τον εαυτουλι του οτι και να γινει με τους πελατες του και θα κανει οτι μπορει για να το παρει.

Εξαλλου τι κακο και παραλογο βλεπετε στην φραση:

να πιέσει τον μάνατζερ του για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

εχει γινει ξανα αναφορα στο οτι ο ιδιος ο μανατζερ πιεσε τον Σπανουλη να μην παρει νωρις την οποια αποφαση του διοτι στο μελλον θα εμφανιστουν βελτιωμενες προτασεις.

Ε που ειναι τα 2 που ειναι τα 2.3 και 2,4 και που ειναι τα 2.7?

Που βλεπετε το παραλογο σε αυτη την φραση? Η μηπως η πρωτη προσφορα του ΠΑΟ ηταν κοντα στα 2 εκ και του ΟΣΦΠ στα 2.7 και αυτες εμειναν μεχρι σημερα?

από το poll αυτή τη στιγμή προκύπτει ότι
70% πιστεύουν πως θα παραμείνει στον ΠΑΟ
21% πως θα πάει στον ΟΣΦΠ
ενώ, πριν από 10 μέρες, τα ποσοστά ήταν 80% - 10%

ε προφανως αμα βγαινουν ολοι οι κοκκινοι και τον ανακοινωνουν τι θα ψηφισει καποιος?

Αλλο ενα poll το οποιο θα ηταν ενδιαφερον εαν διαχωριζονταν οι ψηφοι τον Παναθηναϊκων απο ολους τους αλλους για να βλεπουμε και τις προθεσεις/τασεις του κοσμου πιο ξεκαθαρα οπως συζητηθηκε και για το poll για τον προπονητη του ΟΣΦΠ.

traveller
Πριν από λίγες μέρες δεν είχε γραφτεί ότι σκέφτονται να κάνουν μείωση στον Παπαλουκα και να τον πάνε στα 2,5; και θα πάει ο Σπανουλης και θα παίρνει περισσότερα;
PAKMAN
Λέω να σας πω ένα παραμυθάκι.. ή και όχι....

1) Ο Αγγελόπουλος ψάχνει προπονητή και βγαίνει στην αγορά.
2) Ο εν λόγω μάνατζερ ρωτάει τον Ντούντα αν τον ενδιαφέρει να τον προτείνει και αυτό δέχεται.
3) Τον προτείνει και ο Αγγελό του λέει πως θέλει και τον Σπανούλη
4) Ο μάνατζερ το συζητάει με Σπανούλη και θεωρεί σαν μέσο πίεσης γιά να πάρει μεγαλύτερο συμβόλαιο.
5) Ο Ντούντα μιλάει στον κολλητό του Ομπράντοβιτς και του λέει πως ο Σπαν είναι απλώς ένα διαπραγματευτικό τρύκ
μέχρι να υπογράψει (σιγά μην χαλάσει την κουμπαριά του)
6) Ο Ντούντα υπογράφει στον Ολυμπιακό.
7) Ο Σπαν υπογράφει στον Παναθηναικό....

Και Ζήσαν αυτοί καλά και εμείς σίγουρα χειρότερα......... ph34r.gif magic.gif
priest
QUOTE(PAKMAN @ Jun 23 2010, 12:33 ) *
Λέω να σας πω ένα παραμυθάκι.. ή και όχι....

1) Ο Αγγελόπουλος ψάχνει προπονητή και βγαίνει στην αγορά.
2) Ο εν λόγω μάνατζερ ρωτάει τον Ντούντα αν τον ενδιαφέρει να τον προτείνει και αυτό δέχεται.
3) Τον προτείνει και ο Αγγελό του λέει πως θέλει και τον Σπανούλη
4) Ο μάνατζερ το συζητάει με Σπανούλη και θεωρεί σαν μέσο πίεσης γιά να πάρει μεγαλύτερο συμβόλαιο.
5) Ο Ντούντα μιλάει στον κολλητό του Ομπράντοβιτς και του λέει πως ο Σπαν είναι απλώς ένα διαπραγματευτικό τρύκ
μέχρι να υπογράψει (σιγά μην χαλάσει την κουμπαριά του)
6) Ο Ντούντα υπογράφει στον Ολυμπιακό.
7) Ο Σπαν υπογράφει στον Παναθηναικό....

Και Ζήσαν αυτοί καλά και εμείς σίγουρα χειρότερα......... ph34r.gif magic.gif

χαχαχ..ωραιος.λοιπον εγω πιστευω πως οπου υπαρχει καπνος,υπαρχει και φωτια.δεν ξερω και δεν προκειται να προδικασω τι θα γινει αλλα πιστευω πως θα καταληξει στον οσφπ..παρολαυτα ευχομαι να μην γινει κατι τετοιο γτ ειναι σημαντικος παικτης και σε καλη ηλικια...μακαρι παντως να τελειωσει η σαπουνοπερα σημερα.
Air Kef
QUOTE(lakerdynasty)
ε προφανως αμα βγαινουν ολοι οι κοκκινοι και τον ανακοινωνουν τι θα ψηφισει καποιος?

Αυτό πάλι από που προέκυψε; Το "ολοι" και το "ανακοινώνουν" εννοώ. Στην αναφορά του Φωτός;

Τέλειωνε ρε Βασίλη, υπέγραψε κάπου να τελειώνουμε.
Manu7
2,7 στον Σπανούλη λένε αν αληθεύει....

Ρε Αγγελόπουλου πάτε καλά?????Όχι προτείνετε του το συμβόλαιο του Τσίλντρες αμα λάχει...

Δηλαδή ένας Rudy πόσο αξίζει?Καμιά 4 θέλει για να έρθει Ελλάδα?
Τι να πω...Και μετά οι άλλοι θα δεχτούν μείωση αποδοχών???
Τεσπά....Και όλα αυτά στην υποτειθέμενη περίπτωση που όντως ισχύει η πρόταση....
silversurfer
Αν είναι αλήθεια το ποσό του συμβολαίου που του δίνουν οι Αγγελό τότε το παραμύθι θα έχει διαφορετικό τέλος.
Όταν μιλάμε για +2εκ € στον λογαριασμό σου σε βάθος 3ετίας έχεις να σκεφθείς πολύ σοβαρά κάποια πράγματα.

Επίσης η πολιτική του ΠΑΟ είναι "τόσα δίνω, αν τα θες" ευρώ παραπάνω. Από εκεί κ πέρα για μένα η αντιμετώπιση αυτή είναι σωστή. Είμαστε η καλύτερη ομάδα της 10ετίας κ έτσι πρέπει να κινούμαστε. Αυστηρά κ μετρημένα. Γιατί κ οι μάνατζερ δεν είναι τίποτα άχρηστοι, χαζοί. Ξέρουν τι χρήμα παίζει στους Γιαννακόπουλους κ πάντα προσπαθούν να πάρουν περισσότερα.

frenchman7
Εμένα πάλι το ένστικτό μου λέει πως ο Σπανούλης τελικά θα μείνει στον Παο.
Σίγουρα έχει σκεφτεί να έρθει Οσφπ, μαζί με τον μάνατζερ του, αλλά πιστεύω πως τελικά δεν θα το ρισκάρει. Γιατί καλώς ή κακώς μια τέτοια μεταγραφή θα ξεσηκώσει αντιδράσεις στις τάξεις των πρασίνων , δεν νομίζω να έχει όρεξη τώρα ο Σπανούλης να βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση. Θα προτιμήσει την ηρεμία του... Ειδικά τώρα που έχει και την οικογένειά του!

Εμένα πάντως δεν θα με χάλαγε στον Οσφπ με 2.3-2.5 εκ.
kolokotronis
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δίνουμε ένα χρονικό όριο στον Σπανούλη να απαντήσει.
Είμαστε σαν την γυναίκα του σταυροφόρου, που περιμένει καρτερικά να γυρίσει.
Αφού βλέπεις ότι δεν απαντάει, δώσ'του μια ημερομηνία να δούμε και εμείς τι θα κάνουμε.
Δεν γίνεται να μας χορεύει οποιοσδήποτε παίκτης, ας λέγεται όπως θέλει.

shtarkws
Το ξαναειπα και πιο πριν,δεν ξερω αν ο σπανουλης θα μεινει αλλα το να φυγει παιχτης απο τους Γιαννακοπουλους για τα λεφτα και να παει στον Ολυμπιακο πρεπει να το δω για να το πιστεψω...
rchos
εχει γινει ξανα αναφορα στο οτι ο ιδιος ο μανατζερ πιεσε τον Σπανουλη να μην παρει νωρις την οποια αποφαση του διοτι στο μελλον θα εμφανιστουν βελτιωμενες προτασεις.

Ε που ειναι τα 2 που ειναι τα 2.3 και 2,4 και που ειναι τα 2.7?

Που βλεπετε το παραλογο σε αυτη την φραση? Η μηπως η πρωτη προσφορα του ΠΑΟ ηταν κοντα στα 2 εκ και του ΟΣΦΠ στα 2.7 και αυτες εμειναν μεχρι σημερα?

νομιζω οτι στο μυαλο σου δεν εχεις μανατζερ.εχεις νταβατζη.οι μανατζερ ομως δεν ειναι νταβατζηδες.μπορει δηλαδη οταν εχουμε να κανουμε με παιχτες της σειρας να ειναι.ο σπανουλης ομως δεν ειναι παιχτης της σειρας.ειναι κατι το εξαιρετικο.ο μανατζερ μπορει οντως να εχει πεισει τον σπανουλη να περιμενει οσο μπορει γιατι θα παρει παραπανω λεφτα.ειναι απολυτως φυσικο.επισης ειναι απολυτως φυσικο και να χρησιμοποιειτε το ονομα του ολυμπιακου ωστε να ανεβει ο μισθος του στον παο.
η φραση πεισε τον μανατζερ σου ομως να υπογραψεις σε εμας ειναι απολυτως σουρεαλιστικη.μονο 18αχρονα που μανατζερ τους ειναι ο μπαμπας πρεπει να πεισουν τον μανατζερ τους για το που θα πανε.
οπως ο μανατζερ εχει πει στον σπαν να περιμενει ετσι και ο σπανουλης θα του εχει πει τι θελει να κανει πιο πολυ και τι δεν θελει να κανει.αυτα ειναι αλληλενδετα.δεν γινεται να του λεει ο μανατζερ κατσε διακοπες και θα το χειριστω μονος μου.θα εχουν σιγουρα επικοινωνια.

ξαναλεω λοιπον οτι το να παιρνει ο προπονητης μιας ομαδας εναν παιχτη και να του λεει πεισε τον μανατζερ σου να υπογραψεις με εμας ειναι οσο πιο σουρεαλιστικο δεν παει.γιαυτον ακριβως τον λογο πιστευω οτι ειναι μυθευμα του δημοσιογραφου.οχι το τηλεφωνημα.η ιδια η φραση μα και το νοημα της.
traveller
Eαν αληθεύει ότι ο Ολυμπιακός του δίνει 2,7 και εμείς 2, τώρα σόρυ ρε παιδιά αλλά θα είναι ηλίθιος εάν μείνει. Μιλάμε για τρελά λεφτά .

Προσωπικά πάντως έχω πολλές επιφυλάξεις σχετικά με αυτήν την οικονομική προσφορά.
rchos
QUOTE(traveller @ Jun 23 2010, 14:23 ) *
Eαν αληθεύει ότι ο Ολυμπιακός του δίνει 2,7 και εμείς 2, τώρα σόρυ ρε παιδιά αλλά θα είναι ηλίθιος εάν μείνει. Μιλάμε για τρελά λεφτά .

Προσωπικά πάντως έχω πολλές επιφυλάξεις σχετικά με αυτήν την οικονομική προσφορά.

σημερα το πρωι ξεκινησαμε με τον ολυμπιακο να εχει κανει προταση 2,3 και τωρα μεσημερι πλεον εχει ακουστει απο καποιους οτι του χει γινει και προταση με 3+ εκατομυρια το χρονο.
η ολη φαση ειναι πιο σουρεαλιστικη και απο την πιο πανω φραση που ανελυσα.
shtarkws
QUOTE(traveller @ Jun 23 2010, 13:23 ) *

Και εγω,δεν ξερω αλλα δεν μου καθεται με τιποτα οτι οι αφοι αλλα και ο δημητρακης θα αφησει να του κανουν καζουρα για τον Σπανουλη....ειναι τετοια η ψυχοσυνθεση τους που μαλλον θα πουλησουν κανενα σπιτι icon_drunk.gif παρα αυτο
colonel gomelsky
- Δουλειά του μάνατζερ είναι να φέρει στον παίκτη τις καλύτερες προτάσεις. Εκεί σταματάει ο ρόλος του και ο παίκτης αποφασίζει τι θέλει να κάνει. Το λέω γιατί έχουμε δαιμονοποιήσει τον Ραζνάτοβιτς που καταπιέζει το καημένο το παιδάκι τον Σπανούλη.

- Σίγουρα αν ισχύουν τα ποσά υπάρχει μεγάλη διαφορά. Ναι ο Σπανούλης δεν αξίζει 2,7 που θα πάρει αν πάει στον ΟΣΦΠ. Αλλά άξιζε 3,5 ο Παπαλουκάς, 5 ο Τσίλντρες, 2,4 ο Βούισιτς και 1,5 ο Βασιλόπουλος; Συγκρινόμενο το συμβόλαιο του Σπανούλη με αυτά που θα βρει στην ομάδα που θα πάει και λίγα θα πάρει.

- Ο Σπανούλης θα κάνει τραγικό λάθος αν φύγει από τον ΠΑΟ. Όσο θα παίζει ο συνταξιούχος, ηγέτης δεν θα γίνει. Είναι στην υποκειμενική κρίση του παίκτη να κοστολογήση τη χλεύη και την περιφρόνηση των οπαδών του ΠΑΟ και του Ομπράντοβιτς. Αν πιστεύει ότι αξίζει να το υποστεί (ΔΙΚΑΙΩΣ) αυτό για 2 εκ ας το κάνει. Υπάρχουν παραδείγματα (Αλβέρτης) και αντιπαραδείγματα (Οικονόμου). Αν θέλει να γίνει ο νέος Οικονόμου, ας το κάνει. Δικαίωμά του αλλά να ξέρει ότι αν πέσουν στο ΟΑΚΑ τυπωμένα 100ευρα δεν θα του φταίει κανείς. Δεν σημαίνει ότι επικροτώ μια τετοια κίνηση, αλλά δεν θα με χαλάσει κιόλας.

- Σε κάθε περίπτωση έχω ξενερώσει μαζί του. Και να μείνει θα τον βλέπω με άλλο μάτι. Αγωνιστικά θα είναι απώλεια, αλλά το μοναστήρι να ναι καλά.

Manu7
QUOTE(colonel gomelsky @ Jun 23 2010, 14:50 ) *
- Δουλειά του μάνατζερ είναι να φέρει στον παίκτη τις καλύτερες προτάσεις. Εκεί σταματάει ο ρόλος του και ο παίκτης αποφασίζει τι θέλει να κάνει. Το λέω γιατί έχουμε δαιμονοποιήσει τον Ραζνάτοβιτς που καταπιέζει το καημένο το παιδάκι τον Σπανούλη.

- Σίγουρα αν ισχύουν τα ποσά υπάρχει μεγάλη διαφορά. Ναι ο Σπανούλης δεν αξίζει 2,7 που θα πάρει αν πάει στον ΟΣΦΠ. Αλλά άξιζε 3,5 ο Παπαλουκάς, 5 ο Τσίλντρες, 2,4 ο Βούισιτς και 1,5 ο Βασιλόπουλος; Συγκρινόμενο το συμβόλαιο του Σπανούλη με αυτά που θα βρει στην ομάδα που θα πάει και λίγα θα πάρει.

- Ο Σπανούλης θα κάνει τραγικό λάθος αν φύγει από τον ΠΑΟ. Όσο θα παίζει ο συνταξιούχος, ηγέτης δεν θα γίνει. Είναι στην υποκειμενική κρίση του παίκτη να κοστολογήση τη χλεύη και την περιφρόνηση των οπαδών του ΠΑΟ και του Ομπράντοβιτς. Αν πιστεύει ότι αξίζει να το υποστεί (ΔΙΚΑΙΩΣ) αυτό για 2 εκ ας το κάνει. Υπάρχουν παραδείγματα (Αλβέρτης) και αντιπαραδείγματα (Οικονόμου). Αν θέλει να γίνει ο νέος Οικονόμου, ας το κάνει. Δικαίωμά του αλλά να ξέρει ότι αν πέσουν στο ΟΑΚΑ τυπωμένα 100ευρα δεν θα του φταίει κανείς. Δεν σημαίνει ότι επικροτώ μια τετοια κίνηση, αλλά δεν θα με χαλάσει κιόλας.

- Σε κάθε περίπτωση έχω ξενερώσει μαζί του. Και να μείνει θα τον βλέπω με άλλο μάτι. Αγωνιστικά θα είναι απώλεια, αλλά το μοναστήρι να ναι καλά.

Το θέμα είναι ότι ο Σπανούλης αν πάει στον Ολυμπιακό θα πάει λόγω πολύ καλής πρότασης.Γιατί αν του δίνει 2 ο ΠΑΟ και 2,7 ο ΟΣΦΠ πραγματικά δεν βρίσκω πουθενά παράλογο όταν το οικονομικό είναι το πρώτο θέμα.
Αλλά δεν κατάλαβα γιατί να τον μισήσει ο κόσμος.Ο Σπανούλης ουδέποτε πούλησε βαζελοφροσύνη,ουδέποτε έκανε μεγάλες δηλώσεις του στυλ "ποτέ στον Ολυμπιακό", ουδέποτε προκάλεσε.Δεν είναι τυχαίο που και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τον συμπαθούν περισσότερο από τους άλλους παίχτες του ΠΑΟ.Αν είναι τέτοια η αντιμετώπιση του κόσμου του ΠΑΟ σε περίπτωση που φύγει θα απογοητευθώ λες και ήταν μέλος της θύρας 13 να πούμε ο Βασίλης...
Τι να κάνουμε...Τα λεφτά έρχονται σε πρώτη μοίρα για τον Σπανούλη αυτή τη στιγμή.Και αν τα κορόιδα οι Αγγελόπουλοι δίνουν όντως αυτά τα 2,7 χαζός είναι να μην πάει?
vastravoud
Το ότι το "μοναστήρι να 'ν καλά" ισχύει είναι σαφέστατο. Ουδείς αναντικατάστατος.

Ωστόσο, πραγματικά μου είναι αδύνατο να "χλευάσω" ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ αθλητή. Με το χέρι στην καρδιά, αν μιλάμε για 700χιλιαρικα ετησίως, νομίζω πως και εγώ θα πήγαινα ανετότατα στον Ολυμπιακό.

Εν ολίγοις, δεν ΚΑΤΗΓΟΡΩ αυτόν που αλλάζει στρατόπεδο, προφανώς, απλώς εκτιμώ τον παίκτη/προπονητή/whatever που δένεται με πρόσωπα και καταστάσεις και βάζει ορισμένα πράγματα πάνω από χρήματα.

edit: Δε νομίζω ότι οποισδηποτε ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ παίκτης έχει πουλήσει "βαζελοφροσύνη" ή "γαυροφροσύνη". Μεμονωμένες μικροεξάρσεις μόνο.
colonel gomelsky
QUOTE(Manu7 @ Jun 23 2010, 15:01 ) *
Το θέμα είναι ότι ο Σπανούλης αν πάει στον Ολυμπιακό θα πάει λόγω πολύ καλής πρότασης.Γιατί αν του δίνει 2 ο ΠΑΟ και 2,7 ο ΟΣΦΠ πραγματικά δεν βρίσκω πουθενά παράλογο όταν το οικονομικό είναι το πρώτο θέμα.
Αλλά δεν κατάλαβα γιατί να τον μισήσει ο κόσμος.Ο Σπανούλης ουδέποτε πούλησε βαζελοφροσύνη,ουδέποτε έκανε μεγάλες δηλώσεις του στυλ "ποτέ στον Ολυμπιακό", ουδέποτε προκάλεσε.Δεν είναι τυχαίο που και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τον συμπαθούν περισσότερο από τους άλλους παίχτες του ΠΑΟ.Αν είναι τέτοια η αντιμετώπιση του κόσμου του ΠΑΟ σε περίπτωση που φύγει θα απογοητευθώ λες και ήταν μέλος της θύρας 13 να πούμε ο Βασίλης...
Τι να κάνουμε...Τα λεφτά έρχονται σε πρώτη μοίρα για τον Σπανούλη αυτή τη στιγμή.Και αν τα κορόιδα οι Αγγελόπουλοι δίνουν όντως αυτά τα 2,7 χαζός είναι να μην πάει?

Μα δεν είπα ότι θα μου φανεί παράλογο να πάει. Καθόλου παράλογο. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται γι αυτές.

QUOTE(vastravoud @ Jun 23 2010, 15:07 ) *
Το ότι το "μοναστήρι να 'ν καλά" ισχύει είναι σαφέστατο. Ουδείς αναντικατάστατος.

Ωστόσο, πραγματικά μου είναι αδύνατο να "χλευάσω" ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ αθλητή. Με το χέρι στην καρδιά, αν μιλάμε για 700χιλιαρικα ετησίως, νομίζω πως και εγώ θα πήγαινα ανετότατα στον Ολυμπιακό.

Εν ολίγοις, δεν ΚΑΤΗΓΟΡΩ αυτόν που αλλάζει στρατόπεδο, προφανώς, απλώς εκτιμώ τον παίκτη/προπονητή/whatever που δένεται με πρόσωπα και καταστάσεις και βάζει ορισμένα πράγματα πάνω από χρήματα.

edit: Δε νομίζω ότι οποισδηποτε ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ παίκτης έχει πουλήσει "βαζελοφροσύνη" ή "γαυροφροσύνη". Μεμονωμένες μικροεξάρσεις μόνο.

Να ξεκαθαρίσω ότι με τον χλευασμό δεν εννοώ πράξεις τραμουκισμού και άλλα τέτοια καταδικαστέα.
Έχει πουλήσει ο Παπαλουκάς (εκ του ασφαλούς βεβαίως)
vastravoud
Μπορει να μου έχει ξεφύγει, αλλά αν το έκανε προφανώς είναι ανόητο.
rchos
εχουν πουλησει πολλοι.οχι μονο ο παπαλουκας.διαφωνω οτι δεν ειναι αρκετοι αυτοι που εχουν πουλησει παντως.ασε που ο θοδωρας προφανως ξεχναμε επιτηδες οτι απο τους απο δω εχει κατηγορηθει για πολυ φιλικη σταση και αγκαλιτσες με τους απο εκει.για τοσο μεγαλο οπαδιλικι μιλαμε.

εγω εχω ξαναγραψει τοσες φορες οτι δεν θεωρω πως θα ερθει ο μπιλ στον ολυμπιακο.
εχοντας γραψει αυτο σε υποθετικη περιπτωση που θα ερχοταν το αν θα ειναι το μεγαλυτερο λαθος της καριερας του θα φανει πιο μετα.εστω οτι ερχετε και σηκωνει τα παντα με τον ολυμπιακο.ποιος μπορει να το χαρακτηρισει λαθος επιλογη?
εκτος αν φυσικα μπει μεσα η αλαζονικη συμπεριφορα καποιου που πιστευει πως ο ολυμπιακος δεν προκειτε ποτε να παρει κουπα ξανα.
το ερωτημα θελει να γινει οικονομου η αλβερτης ειναι ψευτοδειλημα.γιατι να μην γινει τζονι ροτζερς η πατρικ φεμερλινκγ ας πουμε.ο καθε παιχτης θελει να γινει αυτο που ειναι ο ιδιος.τιποτα διαφορετικο.ασε που με την λογικη αυτη θα πω εγω οτι φευγει απο τον παο γιατι ξερει οτι και να μεινει δεν θα γινει ποτε αλβερτης γιατι αυτος θα ειναι ο διαμαντιδης.ακρη δεν βγαινει παιρνοντας παλαιοτερα παραδειγματα!

Υ.Γ. κολονελ εχει καταντησει απολυτως κουραστικη αυτη η εμπαθεια σου με τον παπαλουκα.απολυρως ομως.το να τον αναφερεις συνεχεια σε οποιο θεμα συζητιεται για να τον κανεις αρνητικο παραδειγμα ειναι κουραστικο πολυ.δεν στο λεω σαν μοντ.στο λεω πολυ φιλικα σαν απλος ποστερ.
vastravoud
Φίλε rchos, ποιόν άλλον εννοείς να έχει πουλήσει οπαδική στάση; Πρέπει πάντως να είναι πολύ τυφλωμένος φανατικός όποιος ενοχλείται από τις φιλικές στασεις των παικτών. Την υγεία σ' αυτή τη χώρα πρέπει ντε και καλά να την κάνουμε ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ.

Ο Τσαρτσαρής εχτές δήλωσε "υποστήριζα Παναθηναϊκό από μικρός". Αυτό δεν είναι "ουουουουυ τριφυλλάρα σας μ@μ@με ολους".
kolokotronis
Rchos, αναφέρεις ξένους παίκτες σαν παράδειγμα.
Οι Έλληνες που έχουν αλλάξει φανέλλα αιωνίων στο μπάσκετ είναι μετρημένοι στα δάκτυλα.
Ναι, είναι όλοι επαγγελματίες κτλ, αλλά ο Έλληνας παίκτης μπορεί να αντιληφθεί καλύτερα την κατάσταση, αφού μεγάλωσε στην ίδια χώρα με τους φιλάθλους των ομάδων.
Δεν μας πείραξε τόσο ο Ράτζα και ο Κόμαζετς, όσο ο Οικονόμου.
Ginobili
QUOTE(Manu7 @ Jun 23 2010, 13:01 ) *

Με αυτήν την λογική..ούτε ο Διαμαντίδης έχει πουλήσει ποτέ βαζελοφροσύνη,οπότε αμα πάει στον Ολυμπιακό..κι αυτόν δεν πρέπει να τον μισούμε.(Τον Σπανούλη τον έχουμε δει να σηκώνει τα χέρια ψηλά στον κόσμο..."ΠΑΜΕ..ΠΑΜΕ!!!!!" πωρωμένος.Τον Διαμαντίδη όχι...).Κι όμως υπέγραψε με 2 εκ...χωρίς καν να συζητήσει όχι με άλλη ομάδα...αλλά ούτε να ζητήσει περισσότερα από την ίδια του την ομάδα.Κι όλα αυτά...όταν ξέρει ότι αν βγει έξω να βρει συμβόλαιο...όχι 2.7 που λένε για Σπανούλη...αλλά 3.5 μπορεί να εξασφαλίσει.
Απ'ότι φαίνεται λοιπόν....άμα κρίνουμε με βάση τις πράξεις,και όχι τα λόγια....στην κλίμακα Παναθηναικοφροσύνης οι Σαραβάκος,Δομάζος,Βαζέχα,Αλβέρτης...και ο αρχηγός της ΘΥΡΑΣ 13 δεν πιάνουν μία μπροστά στον Μήτσο....

Από κει και πέρα....το να είσαι επαγγελματίας δεν σημαίνει ότι μονά-ζυγά είναι όλα δικά σου...Δεν μπορεί να πάρει και τα τρελά λεφτά,και να απαιτεί και ηρεμία και να θεωρεί παράλογη την κατακραυγή των Παναθηναικών.
Ο Παναθηναικός ήταν αυτός που έκανε τον μεγάλο αγώνα να τον φέρει από την Αμερική(Ευρωπαική ομάδα..έφτασε στο σημείο να πληρώσει ομάδα του ΝΒΑ για να πάρει παίκτη(να τον αγοράσει δηλαδή w00t.gif )
Στον Παναθηναικό και τον Ζοτς οφείλει ότι έφτασε σε αυτό το επίπεδο σαν παίκτης
Οι οπαδοί του Παναθηναικού ήρθαν να τον στηρίξουν και να τον εμψυχώσουν όταν αυτός σερνόταν..και η ομάδα παρέπλεε.....
Δεν μπορεί να έχει παράπονο από την διοίκηση,καθώς οικονομικά δεν τον "ρίχνει".Απεναντίας τα λεφτά που του προσφέρει είναι αυτά που αξίζει...και λίγο περισσότερα.

Υ.Γ Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο Σπανούλης στο τέλος θα μείνει
cryptic
Προσωπικά δε θεωρώ ότι ένας παίχτης μπάσκετ είναι κάτι σαν μοντέλο που απλά αλλάζει πρακτορείο εκπροσώπησης. Ειδικά οι Έλληνες παίχτες καλώς ή κακώς συνδέονται με μία συγκεκριμένη ομάδα και αυτό είναι πολύ μεγάλο κομμάτι του μεγέθους τους ώς προϊόν. Θα ήταν λίγο παράξενο ο Μάτζικ ή ο Τζόρνταν να άλλαζαν ομάδες κάθε χρόνο και να μην είχαν συνδεθεί απολύτως με Λέϊκερς και Μπούλς αντίστοιχα.

Στην Ελλάδα βέβαια έχουμε τον πρόεδρο πατερούλη που τα σκάει τόσο ώστε σχεδόν να μην παίζουν ρόλο τα έσοδα των ομάδων αλλά μόνο η επιδίωξη του πρωταθλήματος με κάθε κόστος. Σε αυτά τα πλαίσια ναι μπορεί να φύγει ο Σπανούλης για τον ΟΣΦΠ και ο Σόφο (τυχαίο παράδειγμα) για τον ΠΑΟ. Προσωπικά όμως θεωρώ ότι κάποιοι παίχτες συνδέουν το όνομα τους με συγκεκριμένες ομάδες και δεν πρέπει να αλλάζουν στρατόπεδο.

Τέλος, λίγο να συνειδητοποιήσουμε τα νούμερα. Ο Σπανούλης θα πάρει βρέξει χιονίσει 6 εκ € σε 3 χρόνια. Όταν ξεκινάμε απο αυτά τα νούμερα σε ένα ομαδικό άθλημα και η διαφορά είναι το 20 - 40% (χωρίς μπόνους) τότε για μένα κακώς δίνετε τόσο μεγάλη σημασία στα χρήματα. Δεν μιλάμε για ένα ξένο αθλητή αλλά για Έλληνα με τον οποίο και η ομάδα και οι οπαδοί έχουν αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση (χωρίς να υπονοω ότι δεν μας έχει επιστρέψει και πολλά ο Σπανούλης).
rankin
QUOTE(Ginobili @ Jun 23 2010, 15:51 ) *
Στον Παναθηναικό και τον Ζοτς οφείλει ότι έφτασε σε αυτό το επίπεδο σαν παίκτης

Και στον Γιαννάκη!!!!! tongue.gif

Σοβαρά τώρα, νομίζω πως ο Σπανούλης διεκδικεί όσο το δυνατό περισσότερα απο τον Παναθηναϊκό και σκοπός του είναι να μείνει εκεί. Τώρα, αν στην πορεία, ο Παναθηναϊκός μουλαρώσει και δεν του δώσει αυτό το κάτι παραπάνω για να κλείσει την ψαλίδα, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να αλλάξει και ο παίχτης γραμμή πλεύσης.

Είναι λίγο λεπτή η γραμμή στις διαπραγματεύσεις καμιά φορά. Εκεί που το πράγμα δείχνει ότι πάει καλά, μπορεί να γίνει κάτι και να σπάσει το γυαλί.

Ο Ολυμπιακός τώρα, αν όντως ενδιαφέρεται για τον παίχτη (κάτι που πιστεύω πως ισχύει) κάνει παιχνίδι εκ του ασφαλούς.
Στην χειρότερη θα έχει αναγκάσει τον Παναθηναϊκό να ξεπεράσει τα οικονομικά όρια που είχε θέσει για τον παίχτη (όπως κάποτε τα ξεπέρασε ο Ολυμπιακός με τον Βασιλόπουλο, αλλά και πέρσι με τον Μπουρούση, λόγω Ρεαλ)
Στην καλύτερη θα πάρει τον παίχτη από τον Παναθηναϊκό και θα πανηγυρίζει για το πλήγμα..

Πάντα αυτός που διεκδικεί να "κλέψει" τον παίχτη, έχει το πάνω χέρι, ιδίως αν οι μέρες παίρνουν και δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Είναι μέρος του παιχνιδιού όλα αυτά... Πάντως ασφαλείς προβλέψεις αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να γίνουν..
Επαναλαμβάνω πως το λογικό είναι ο Σπανούλης να θέλει να μείνει, αλλά, με τους δικούς του όρους.. Το θέμα είναι πόσο πίσω μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός και το πόσο διατεθειμένος είναι ο παίχτης να τα βροντήξει όλα και να αλλάξει φανέλα.. Εδώ παίζεται όλο το παιχνίδι. Ποιος μπλοφάρει και ποιος όχι, και πόσο μπλοφάρει ο καθένας.
rchos
επειδη νομιζω οτι καποια απο αυτα που εγραψα παρεξηγηθηκαν να κανω μια διευκρινιση.

το πως θα νιωσει ο καθε φιλαθλος σε περιπτωση που ο σπανουλης αλλαξει πλευρα δεν μπορω να το κρινω εγω.ο καθενας αισθανετε οπως αισθανεται και δεν μου πεφτει λογος.
εγω το μονο που ειπα ειναι πως δεν ειναι σονι και ντε λαθος το να αλλαξει ο μπιλ ομαδα.μπορει να ειναι.μπορει και οχι.δεν το ξερουμε.αν αλλαξει ομαδα και παρει στα τρια χρονια 2 ευρωλιγκες και 2 πρωταθληματα και 1,5 μυριο παραπανω για τα τρια χρονια θα μπορει να πει κανεις οτι βγηκε χαμενος και οτι εκανε λαθος επειδη εγινε μαυρο πανι στους φιλους του παο?ε δεν πιστευω.
ειναι σαν να πει ο νικοπολιδης οτι εκανε λαθος που πηγε στον ολυμπιακο στη μπαλα.
vastravoud
By the way αυτό που ανέφερε ο Ginobilli για τον Μήτσο είναι ένας από τους λόγους που τον έχω εκτιμήσει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. Δεν έχει πουλήσει ποτέ του οπαδιλίκι, ούτε έχει φιλήσει φανέλλες.

Κάνει τη δουλειά του, και την κάνει ΚΑΛΑ.
Ginobili
Αν δώσει το κάτι παραπάνω από τα 2 εκ στον Σπανούλη,τότε θα πρέπει αυτόματα να κάνει αναπροσαρμογή και στον Διαμαντίδη..........(κι ας μην το ζητήσει ο Μήτσος,κι ας μην τον πειράξει καν......)
Manu7
Eν ολίγοις πιο πολύ φταίει ο Διαμαντίδης που δέχτηκε να ανανεώσει με 2 εκατομύρια
και όχι η διοίκηση ή ο Σπανούλης. tongue.gif
kolokotronis
Μιας και αναφέρθηκε ο ΔΔ, νομίζω ότι αντικειμενικά έχει προσφέρει τα περισσότερα στην ομάδα από όλους τους τωρινούς παίκτες του ρόστερ (και από τον Μάικ) και κανονικά το συμβόλαιό του θα έπρεπε να είναι το ταβάνι για όλους.
Άντε να πάρει κάποιος καλός παίκτης από ΝΒΑ, λίγα παραπάνω.
Τώρα δίνουμε στον Σπαν παραπάνω και μας κάνει νούμερα.

Σου έχουμε φερθεί τόσο ωραία ρε Βασίλη.
GMlls
QUOTE(Manu7 @ Jun 23 2010, 16:24 ) *
Eν ολίγοις πιο πολύ φταίει ο Διαμαντίδης που δέχτηκε να ανανεώσει με 2 εκατομύρια
και όχι η διοίκηση ή ο Σπανούλης. tongue.gif

πολύ σωστά. το τομάρι, το κάθαρμα...να σηκωθεί να φύγει smiley.gif
priest
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...;pubid=19932655
3εκ ειναι πολλα και σιγουρα δεν προκειται να πει οχι.κριμα αλλα για τα λεφτα τα κανει ολα οπως εν μερει ειναι φυσιολογικο.το εν μερει παει οτι υπαρχει και το συναισθημα αλλα οχι σε ολους.τελος παντων το θεμα απο οτι φαινεται θα κλεισει σημερα συνεπως λεω να μην γραψουμε τπτ αλλο και να περιμενουμε.
PAKMAN
Προς Γιαννακόπουλους...
Δωστε στον Σπανούλη 300 χιλ μαυρα τον χρόνο και υπογράψτε....
Να τελειώνουμε. Εκτώς και αν το κάνουν γιά να φάει και άλλη μία ήττα ο Ολυμπιακός(επικοινωνιακή) hippy.gif.jpeg
Lebron08
αν οντως ισχυει η προταση του ολυμπιακου για τον Σπανουλη τοτε αν επιλεξει οσφπ δε νομιζω να ειναι εκπληξη.... Ο παιχτης σε 3 χρονια συμβολαιου με τον οσφπ θα κερδισει 2.1 εκ ευρω παραπανω απ'οτι θα κερδισει αν μεινει στον Παναθηναικο για το ιδιο χρονικο διαστημα... και οσο να 'ναι, αλλο 6 εκ σε 3 χρονια και αλλο 8,1 εκ...
LFO
QUOTE(PAKMAN @ Jun 23 2010, 15:49 ) *
Εκτώς και αν το κάνουν γιά να φάει και άλλη μία ήττα ο Ολυμπιακός(επικοινωνιακή) hippy.gif.jpeg

o βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται. Μονο ο στεγνος την φοβαται.... 71.gif
shtarkws
QUOTE(LFO @ Jun 23 2010, 16:04 ) *
o βρεγμενος την βροχη δεν την φοβαται. Μονο ο στεγνος την φοβαται.... 71.gif

theov
Ελπίζω να κλείσει το θέμα του Σπανούλη σύντομα (σήμερα..) γιατί μας τα έχουν κάνει ..μπαούλα!!!

Σπανούλης εδώ, Σπανούλης εκεί, Σπανούλης στη ..Νότια Αφρική!
shtarkws
οπου υπαρχει καπνοσ υπαρχει και φωτια,υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να παει ο σπαν στον ολυμπιακο
The Admiral
Για 200-300.000 ευρω το χρονο,δε θα εκανε μεγαλη διαφορα.Αν ομως πραγματι ο ΟΣΦΠ του προσφερει 50% πανω το χρονο σε σχεση με τον ΠΑΟ,τοτε ο Ολυμπιακος ειναι μονοδρομος για το Σπανουλη,απο τη στιγμη μαλιστα που σε δηλωσεις του εθεσε σε πρωτη προτεραιοτητα το οικονομικο για την ανανεωση του συμβολαιου του.

Αν ετιθετο αυτο το θεμα πριν ενα χρονο,με τον ΠΑΟ κατοχο τριπλ κραουν,τοτε θα ηταν δικαιολογημενο ο Σπανουλης να το σκεφτει δυο και τρεις φορες.Απο τοτε ομως τα πραγματα εχουν αλλαξει αρκετα.Ο τωρινος ΠΑΟ σε καμια περιπτωση δεν εχει το αγωνιστικο προβαδισμα εναντι του αντιπαλου του σε τετοιο βαθμο,οπως τοτε.Στην ακρη του παγκου του ΟΣΦΠ θα καθεται λογικα ενας προπονητης ανταξιος του Ζοτς.Και τα οικονομικα δεδομενα ειναι με το μερος του ΟΣΦΠ.

Εφοσον παρουμε ως δεδομενο οτι ο δευτερος θα πρεπει να ξοδεψει κατι παραπανω για να γκρεμισει την αυτοκρατορια του πρωτου,οπως εκανε στο ποδοσφαιρο ο ΠΑΟ,συν οτι ο Σπανουλης ανεκαθεν ειχε μεγαλυτερες φιλοδοξιες αγωνιστικες (βλ. ΝΒΑ) και οικονομικες ανωτερες απο οποιονδηποτε παικτη του ΠΑΟ...η λογικη λεει να καταληξει στον ΟΣΦΠ.

Και τελος παντων,αν θελει ο ΟΣΦΠ να παρει τα σκηπτρα,πρεπει να αποκτησει και αυτος τον δικο του ελληνικο κορμο.Καλοι οι ΝΒΑερς των 5 εκατ. ευρω,αλλα μια σοβαρη ομαδα πρεπει να ξεκινα το χτισιμο της απο τον προπονητη και τους Ελληνες παικτες.Και στα δυο,κινουνται καλα,απο ο,τι φαινεται προς το παρον,οι Αγγελοπουλοι,μετα τις αποτυχημενες επιλογες του παρελθοντος
cryptic
QUOTE(Lebron08 @ Jun 23 2010, 16:58 ) *
αν οντως ισχυει η προταση του ολυμπιακου για τον Σπανουλη τοτε αν επιλεξει οσφπ δε νομιζω να ειναι εκπληξη.... Ο παιχτης σε 3 χρονια συμβολαιου με τον οσφπ θα κερδισει 2.1 εκ ευρω παραπανω απ'οτι θα κερδισει αν μεινει στον Παναθηναικο για το ιδιο χρονικο διαστημα... και οσο να 'ναι, αλλο 6 εκ σε 3 χρονια και αλλο 8,1 εκ...

Δηλαδή:

Αποκαθιστώ το παιδί μου vs αποκαθιστώ και τα εγγόνια μου. Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να το διαβάσω διαφορετικά.
theov
QUOTE(The Admiral @ Jun 23 2010, 16:25 ) *
...Και τελος παντων,αν θελει ο ΟΣΦΠ να παρει τα σκηπτρα,πρεπει να αποκτησει και αυτος τον δικο του ελληνικο κορμο.Καλοι οι ΝΒΑερς των 5 εκατ. ευρω,αλλα μια σοβαρη ομαδα πρεπει να ξεκινα το χτισιμο της απο τον προπονητη και τους Ελληνες παικτες.Και στα δυο,κινουνται καλα,απο ο,τι φαινεται προς το παρον,οι Αγγελοπουλοι,μετα τις αποτυχημενες επιλογες του παρελθοντος

Αυτό το τελευταίο έχει αποδειχτεί μια πολύ μεγάλη αλήθεια γιαυτό και ο Βασίλης θα έπρεπε να μείνει στην ΠΑΝΑΘΑ. Τώρα αν αποφασίσει να φύγει, ε τότε καλή του ώρα... Ο Παναθηναικός έχει αποδείξει αντοχές, συνέπεια και συνέχεια...
shtarkws
Για εμενα αν τελικα φυγει ο Σπανουλης για οσφπ θα ειναι ενα ισχυρο μηνυμα αποδυναμωσης των Γιαννακοπουλων οικονομικα που πρεπει να μας προβληματισει ενοψει του μελλοντος της ομαδας
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.