Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tελικοί Πρωταθλήματος Α1 2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
berry
QUOTE(rankin @ Jun 1 2011, 22:49 ) *
Η ευτυχια του Ιβκοβιτς ειναι που δεν τον λένε Γιαννάκη!!! laugh.gif

δεν το γλίτωνε το λιντζάρισμα ο δράκος αν εκανε τέτοια όργια....

χαχαχα δεν εχεις και αδικο

χικ icon_drunk.gif

βαλτε να πιουμε

Υ.Γ μαρεσει που υπαρχει ακομα κοσμος που ψηφιζει ...τζινακια και εσεις ?
a.car

Stockton!!!
jovan
Τραγικό το κοούτσαρισμα από τον Ιβκοβίτς
Πελεκάνος??
Παπαλουκάς στο 3??
Η ψυχολογιά των πιαχτών του ΟΣΦΠ υπό το μηδεν !
0 Τρίποντα!!
Ούτε στο θέμα ψυχολογίας συνέφερε!
Coast to coast σε 5 sec!!!
plo koon
Τι έκανε ρε ο καλάθης? 77.gif
Razorblade Fish
Τσακιζει κοκαλα παλι η αμυνα μας,ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ μας βαζουν καλαθι.
Manu7
Καλά αφού και ο Καλάθης ντύνεται Ρίβερς,

εγώ λέω εκεί στο γήπεδο να προετοιμαστούν, να πάρουν τα μέτρα τους
αν θέλουν να μην τιμωρηθεί η έδρα και να λήξει ο αγώνας γιατί οι γνωστοί
κάφροι θα εμφανιστούν και θα μας γελιοποιήσουν ακόμα μια φορά...
Gino_Bill
Ρισπέκτ στον μικρό θεούλη Νικ(όλαο κάτα ΕΡΤ) Καλάθη. Εμένα στα νιάτα μου, μου θύμησε tongue.gif
Gidovoskos
QUOTE(Manu7 @ Jun 1 2011, 22:36 ) *
Από 3ποντα καλά πάμε

0/6...

Α ναι ξέχασα...Αγχώθηκαν βρε τα παιδιά...

ΕΝΤΙΤ:Πραγματικά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος μπασκετικά γιατί ο Ντούντα επιμένει τόσο πολύ στο 3 σχήμα
με τα 3 γκαρντ??Γιατί δεν μπορεί...Κάτι βλέπει...

ισως κατη να εχει σχεση με δημιουργία - ταχυτητα στην εκτελεση και καλητερο ταϊσμα των μουρουση - μαυροκεφαλιδη
rankin
QUOTE(berry @ Jun 1 2011, 22:51 ) *
χαχαχα δεν εχεις και αδικο

χικ icon_drunk.gif

βαλτε να πιουμε

Υ.Γ μαρεσει που υπαρχει ακομα κοσμος που ψηφιζει ...τζινακια και εσεις ?

εγώ παίζω με μπυρίτσα ακόμα... έχω ξεμείνει και απο τονικ.. σκέτο τζιν να βάλω? ουτε αγγλος ναύτης του 1750.....
jovan
QUOTE(plo koon @ Jun 1 2011, 22:52 ) *
Τι έκανε ρε ο καλάθης? 77.gif

http://www.youtube.com/watch?v=muVwD-IosPE
David River - Calathes! smiley.gif
frenchman7
Εγώ έχω φάει κόλλημα με το άλλο, εδώ και πόσο καιρό (χρόνια νομίζω), ακούμε ότι ο Ολυμπιακός θα πιέσει σε όλο το γήπεδο στην επαναφορά, και κάθε μα κάθε φορά σε 2 δευτερόλεπτα έχουν περάσει το κέντρο!!!!!
Έχω τρελαθεί κάθε φορά το ίδιο!!!
vastravoud
Εν τω μεταξύ είναι ΣΑΦΕΣ ότι το όνομα προφέρεται Καλέιθις. tongue.gif
lightday
εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί βγήκε ο κεσελ για να μπει ο πελεκάνος. Βγάζεις ένα 4αρι (λίγο σπρώξιμο θα έριχνε ο νίλσεν) για να μπεί ο κέσελ και τον ακυρώνεις και αυτόν.
anyway μέχρι στιγμής ο πάο έχει μπεί με μια συγκέντρωση γύρω στο 250 % .
Και κάτι για το τέλος , ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα ο Παπαλουκάς πρέπει πια να είναι ο πιο ακριβός χειροκροτητής στον κόσμο. 3 μύρια για να βαράει παλαμάκια ..δεν υπάρχει.
Manu7
QUOTE(rankin @ Jun 1 2011, 22:54 ) *
εγώ παίζω με μπυρίτσα ακόμα... έχω ξεμείνει και απο τονικ.. σκέτο τζιν να βάλω? ουτε αγγλος ναύτης του 1750.....

Εγώ πάλι άρχισα να τρώω κάτι πάστες να γλυκαθώ γιατί με τόση πίκρα φέτος από τον Ολυμπιακό δεν γίνεται...

Κάτι σοκολατίνες...μμμ... icon_drunk.gif
sSlokie
Πραγματικα απιστευτη κινηση ο καλαθης.3 συνεχομενες πισω απο την πλατη και coast to coast se 5 sec. !!!!!!!!!!

Νομιζω ειναι το πιο ωραιο ματς φετινο μεταξυ των δυο ομαδων.
Ο μπουρουσης εχει βελτιωθει πααααρα πολυ με πλατη
Manu7
QUOTE(jovan @ Jun 1 2011, 22:55 ) *

Εγώ πάλι προτιμώ να μιλήσουμε για τα πόδια του Xάισλιπ για ώρες... icon_drunk.gif
MaJesty23

gin tonic,απλά θρησκείαααααααααα!
Anaz
To ματς δεν το βλεπω. Προτιμησα να παω γυμναστηριο. Και τωρα θα κανω ενα μπανακι και θα κατσω να φαω ησυχα κι ωραια, μηπως παω και για καμμια μπυριτσα μετα..
Ετσι κι αλλιως, οπως ειχα πει και τις προαλλες καρμπον ο περσινος 4ος τελικος θα ειναι. Καμμια ψυχολογια απο τους παιχτες μας, κι αφου παραδοθουν αγωνιστικα στον αντιπαλο αναμενονται φασαριες και εκτεταμμενα επεισοδεια.. Ελπιζω να κοψει τιποτα το διχτυ μονο και να γλιτωσουμε τα χειροτερα..
berry

στιψε λεμονι με το τζιν και ριξε και λιγη ζαχαριτσα
Gino_Bill
QUOTE (vastravoud @ Jun 1 2011, 22:56 ) *
Εν τω μεταξύ είναι ΣΑΦΕΣ ότι το όνομα προφέρεται Καλέιθις. tongue.gif

Εδώ τρέξαμε να τον βαπτίσουμε Νικόλαο, ενώ είναι επίσης σαφές ότι τον άνθρωπο τον λένε Nick, στο επώνυμο θα κολλούσαμε?? tongue.gif
a.car
QUOTE(lightday @ Jun 1 2011, 22:56 ) *
εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί βγήκε ο κεσελ για να μπει ο πελεκάνος. Βγάζεις ένα 4αρι (λίγο σπρώξιμο θα έριχνε ο νίλσεν) για να μπεί ο κέσελ και τον ακυρώνεις και αυτόν.
anyway μέχρι στιγμής ο πάο έχει μπεί με μια συγκέντρωση γύρω στο 250 % .
Και κάτι για το τέλος , ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα ο Παπαλουκάς πρέπει πια να είναι ο πιο ακριβός χειροκροτητής στον κόσμο. 3 μύρια για να βαράει παλαμάκια ..δεν υπάρχει.

συμφωνώ με την αχρήστευση του Νιλσεν ,αυτόν τουλάχιστον δεν θα τον εσπρωχνε ο καιμακόγλου
frenchman7
QUOTE(Manu7 @ Jun 1 2011, 22:56 ) *
Εγώ πάλι άρχισα να τρώω κάτι πάστες να γλυκαθώ γιατί με τόση πίκρα φέτος από τον Ολυμπιακό δεν γίνεται...

Κάτι σοκολατίνες...μμμ... icon_drunk.gif

Εγώ είπα να ναρκωθώ μέσω φαγητού! Έφαγα σαν σκύλος και τώρα έχω περάσω στο στάδιο της νάρκωσης δια της χώνεψης...
Phil Laak
Αφού είστε όλοι μαζεμένοι εδώ,ας πω το off topic μου,ο Shaq στο twitter του έγραψε ότι αποσύρεται sad.gif sad.gif sad.gif
Manu7
QUOTE(berry @ Jun 1 2011, 22:59 ) *

Καλύτερα κάνα τέτοιο

icon_drunk.gif

συμφωνώ με την αχρήστευση του Νιλσεν ,αυτόν τουλάχιστον δεν θα τον εσπρωχνε ο καιμακόγλου

Εντάξει ένα καλό έκανε και ο Ίβκοβιτς.
Όχι και Νίλσεν...Τι άλλο να ζήσουμε δηλαδή...
Phil Laak
Και ιδού η πηγή:

https://twitter.com/#!/SHAQ/status/75996821360615425
vastravoud
O Μπουρούσης πάντως κάνει εξαιρετικό ημίχρονο - από τον τελικό και ύστερα παίζει μεταμορφωμένος.
berry
QUOTE(Phil Laak @ Jun 1 2011, 23:00 ) *
Αφού είστε όλοι μαζεμένοι εδώ,ας πω το off topic μου,ο Shaq στο twitter του έγραψε ότι αποσύρεται sad.gif sad.gif sad.gif

καιρος ηταν αλλα παρολα αυτα ενα γενικο ρισπεκτ για εναν μεγαλο του ειδους

εντιτ παιζει να ειναι το πιο αδιαφορο παιχνιδι τελικου που εχω δει

τοσο πολυ που θα ειναι η πρωτη φορα που θα την βγαλω παραλληλα στο πισι νομιζω

και οταν λεω αδιαφορο δεν εννοω ως προς το θεαμα κλπ

εννοω οτι οτι και να γινει πρωταθλημα δεν εχει ,οποτε...
Zoys
blink.gif 0/7 τρίποντα ο Ολυμπιακός! wink.gif Πού είναι περιφερειακά οι Μίλος, Χαλπερίν, Σπανούλης, Έρτσεγκ;;;
berry
QUOTE(Zoys @ Jun 1 2011, 23:07 ) *
blink.gif 0/7 τρίποντα ο Ολυμπιακός! wink.gif Πού είναι περιφερειακά οι Μίλος, Χαλπερίν, Σπανούλης, Έρτσεγκ;;;

οπου ηταν ολη την χρονια εκτος απο τον γιοταμ που ειναι ο μονος που ειχε καλα ποσοστα στα τριποντα

αρχισαν τα βαρελοτα

ΧΡΙΙΙΙΣΤΟΟΟΟΟΣ ΑΑΑΑΝΕΕΕΕΕΕΣΤΗ....
Razorblade Fish
Δεν αντεχω αλλο Μπορουση να διαμαρτυρεται σε ΚΑΘΕ φαση,φτανει Καρδιτσιωτη γιγαντα!Και στις περισσοτερες εχει και αδικο!
Zoys
Αληθώς ο Κύριος!!! peace.gif
Magnus92
Ειπα κι εγω...
Αργησαμε... 68.gif
vastravoud
Ο "υπέροχος κόσμος" του Ολυμπιακου έχει ανεβάσει πανώ για τα επεισόδια στο Γκύζη; Συγχαρητήρια, άλλη μια επίδειξη IQ
Manu7
Kαλά γύρω χαλασμός από κροτίδες και το ματς διεξάγεται κανονικά.. icon_drunk.gif

Deja vu...

2ρη ανάσταση...
berry
QUOTE(vastravoud @ Jun 1 2011, 23:13 ) *
Ο "υπέροχος κόσμος" του Ολυμπιακου έχει ανεβάσει πανώ για τα επεισόδια στο Γκύζη; Συγχαρητήρια, άλλη μια επείδειξη IQ

κανιβαλοι ρε φιλε τι ψαχνεις

ανεξαρτητως παντως ομαδας γιατι το "υπέροχος κόσμος του Ολυμπιακου" παιζει να παρεξηγηθει

Razorblade Fish
Ο Τεοντοσιτς ειναι παικτης του Ολυμπιακου η οργανωτης της θυρας 7;Ελεος και με αυτον.Παιξτε ΜΠΑΣΚΕΤ,basketball,кошарка!
phoenix_93
Ο ήλιος μπορεί να μην βγει αύριο αλλά οι κάφροι πιστοί στο ραντεβού. Όπως λένε και οι Αγγλοι είναι τοσο ακριβείς που μπορείς να ρυθμίσεις το ρολόι σου μαζί τους.
lightday
είπανε να πάρουν ένα αναγκαστικό ταιμ ουτ τα παλικάρια.Και εκει που πάει να μπει και να τα δώσει όλα ...τσουπ.
Gino_Bill
Χαίρομαι, γιατί ο κόσμος στην Ελλάδα έχει καταλάβει το νόημα του αθλητισμού!! Το θεϊκό είναι αν βλέπω καλά ότι έχουν γράψει το "Ευαγγελισμό" με "β" και μετά το διόρθωσαν πάνω στο πανώ και το έκαναν "υ"! χαχα
berry
QUOTE(Manu7 @ Jun 1 2011, 23:14 ) *
Kαλά γύρω χαλασμός από κροτίδες και το ματς διεξάγεται κανονικά.. icon_drunk.gif

Deja vu...

2ρη ανάσταση...

παλαιοημερολογητες ειναι ρε

παρεξηγημενα παιδια
Zoys
Έξω πέσαν δακρυγόνα σε οπαδούς του Ολυμπιακού που με ντου πήγαν να εισβάλλουν στο ΣΕΦ...

Ο Μπουρούσης κρατάει τον Ολυμπιακό.

Υ.Γ. Το πρώτο τρίποντο το έβαλε ο Πρίντεζης!!!!! icon_drunk.gif
vastravoud
Προφανώς δε χαρίζομαι και στους δικούς μας smile.gif
Zoys
QUOTE(Gino_Bill @ Jun 1 2011, 23:16 ) *
Χαίρομαι, γιατί ο κόσμος στην Ελλάδα έχει καταλάβει το νόημα του αθλητισμού!! Το θεϊκό είναι αν βλέπω καλά ότι έχουν γράψει το "Ευαγγελισμό" με "β" και μετά το διόρθωσαν πάνω στο πανώ και το έκαναν "υ"! χαχα

Χαχαχα!!! Γελάω τώρα με το σχόλιο σου και βλέπω να βάζει το δεύτερο μας τρίποντο ο Πελεκάνος!!! icon_drunk.gif tongue.gif
vastravoud
LOL, είναι τόσο γίδια που ούτε ορθογραφία δεν ξέρουν tongue.gif
Manu7
QUOTE(Zoys @ Jun 1 2011, 23:16 ) *
Έξω πέσαν δακρυγόνα σε οπαδούς του Ολυμπιακού που με ντου πήγαν να εισβάλλουν στο ΣΕΦ...

Ο Μπουρούσης κρατάει τον Ολυμπιακό.

Υ.Γ. Το πρώτο τρίποντο το έβαλε ο Πρίντεζης!!!!! icon_drunk.gif

Και το 2ρο ο Πελεκαν!

Απίστευτες συγκινήσεις ο Θρύλος.. icon_drunk.gif

Σοβαρά τι να σχολιάσεις για μπάσκετ όταν βλέπεις αυτή την παρωδία???
Κατάντια...
Ο Τεοντοσιτς ειναι παικτης του Ολυμπιακου η οργανωτης της θυρας 7;Ελεος και με αυτον.Παιξτε ΜΠΑΣΚΕΤ,basketball,кошарка!

Ντουντου-ίζει...
sir-elric
hakeem the dream μπουρουσης
και 2 3ποντα εχουμε βαλει ενα ο πελεκανος και ενα ο πριντεζης(οι μονοι μαλλων που δεν τρεμει το χερακι τους)

λογικα θα χασουμε, με sweep το πρωταθλημα ο βαζελος!!
a.car

ρε παιδια εχει βαλει ποτε διποντο ο Σατο μετα απο προσποιηση το εννοω το ποτέ .
Zoys
Αλλά μήπως δεν τα περιμέναμε τα έκτροπα; Ελπίζω μόνο να μην έχουμε χειρότερα στη συνέχεια...
berry
παιζει να ειναι το πιο σουρεαλ τοπικ κατα διαρκεια τελικων που θυμαμαι

σουβλακια , μπυρες , τζιν ,ανασταση σακιλ ο νιλ , δακρυγονα εκτος γηπεδου...

η εγω ηπια παραπανω η ειμαστε για γελια και για κλαμματα η ολα αυτα μαζι
rankin
QUOTE(berry @ Jun 1 2011, 22:59 ) *

δεν έχω ουτε λεμόνι...
άλλη λύση/πρόταση????

τσέκαρα το ψυγείο και έχω μονο πιπεριές και λαχανο...παίζει τίποτα με αυτα?

** σε λίγο θα γράψει και η μπουμπουκα, συνταγές μαγειρικής...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.