Το καλύτερο thread αυτή τη στιγμή που κυκλοφορεί στο φόρουμ. Ποιός είναι ο πιο δίκαιος mod;Έβαλα τον Ζoys αν και είναι δύσκολη η επιλογή καθώς όλα τα παιδιά κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Ο Zoys όποτε παρεμβένει τα ποστ αυτοματα αλλάζουν μορφή, ύφος και τόνο συνομιλίας , οπότε θα δικαιολογήσω έτσι την αποφαση μου παρά με το πόσο δίκαια ή όχι ήταν τα φάουλ που έδωσε.
Αυτος που είναι ο πιο αυστηρός;Ο Αιγαιοπελαγίτης ξεκάθαρα είναι ο πιο αυστηρός. Παλιότερα είχε και μια εμμονή με τις υπογραφές μου, και μου είχε ρίξει φάουλ για μη συμμορφωση ενός κανονισμού για τις υπογραφές, ο οποίος ήταν σε ένα παλιο σκονισμένο τόμο, στην δεύτερη από τις 3 γραμμένες σελίδες αυτού του 500 σελίδων βιβλίου, που το είχαν ξεχάσει σε κάποια αποθήκη της Βουλγαρίας , ανάμεσα στο εγχειριδιο του server του φόρουμ και στο Σουτερ_λεξικό, με την αρχαία γραφή που επινόησαν τα τότε ιδρυτικά μέλη για να μιλάνε δημόσια χωρίς να τους καταλαβαίνει άλλος. Επίσης δεν κατανοούσε την καλλιτεχνική αύρα των υπογραφών μου, που δίνουν νόημα στην ανιαρή ζωή του φόρουμ (αφού έχετε κλειδώσει όλα τα threads που προσφέρουν ίντριγκα) !!!
Ποιός mod είναι ο πιο cool/pacifist;Εδώ πρωτιά πρέπει να πάρει ο Jasonick. Mε σφυγμούς που δε ξεπερνάνε τους 5, σε τρελές φαντασιοκόντρες και διαμάχες σε ποστ του ΝΒΑ, ο Νίκος εξακολουθεί να έχει εκείνο το κρύο αίμα που θα εμπιστευόσουν να σουτάρει τις βολές για να νικήσεις το παιχνίδι, να σώσεις ένα αεροπλάνο από συντριβή ή να βρεις το σωστό καλώδιο για να απασφαλίσεις τη βόμβα(hollywood_κλισε). Bραβείο θα έδινα σε όποιον κατάφερνε να νευριάσει αυτό το άτομο , αν και μεταξύ μας γνωρίζω ποιος έφτασε πολύ κοντά (ή ξεπέρασε ) σε αυτό το σημείο!!!
Ο πιο "user" mod (το παιδί του λαού που γράφει σαν μέλος)Gspara ή Ψαρά(=psara) όπως τον φωνάζω εσωτερικά μέσα μου τόσα χρόνια , τον φαντάζομαι ως τον εκπληκτικό μπασκετικό τύπο που ξέρει τα πάντα από τα τοπικά πρωταθλήματα, έχοντας απίστευτες γνώσεις για παίκτες, προπονητές και γήπεδα που παρά τις ιδιότητες που έχει σε αυτό το φόρουμ, γράφει ξανά και ξανά λες και είναι η πρώτη του φορά. Σπάνιος τύπος
!
Σε ποιόν mod θα τράβαγα +1 φάουλ, αν μπορούσα...Έψαχνα τον Gandalf στη λίστα για πολλούς λόγους καθώς πέρα από το κίτρινο γραφείο τύπου που έχει στηθεί στα βόρεια του φόρουμ , πολλες φορές ποστάρει μόνο και καθαρά οπαδικά , χωρίς να θέλω προσβάλω τη καψούρα που έχει με τον Αυτοκράτορα. Τον σέβομαι όμως αρκετά.
Είχα ζητήσει το αυτομπανάρισμα του J-kidd για τις προσβολές σε Nash/Phoenix/Liverpool
αλλά τη ψήφο την έριξα στον Pierce , καθώς θα του έδινα φάουλ πριν κάποια χρόνια ( όπως και στον εαυτό μου) για τη ανούσια φαντασιοκόντρα μας και τον δημόσιο εξευτελισμό που έκανε στον ηγέτη της καρδιάς μας , Bledsoe. Πλέον νομίζω είναι ένας κουλ τύπος, που θα ήθελες να έχεις στην παρέα για να ασχολείσαι με το μπάσκετ.
Ο πιο χαμάλης απ' όλους;Η ψήφος στον J-kidd είναι πέρα για πέρα δίκαιη γιατί παίζει να διαβάζει και την τελευταία τελεία στο πράσινο κομμάτι του φόρουμ , που έχει μεγάλη κίνηση και μάλιστα αναγκάζεται να κρατάει σημείωσεις και ημερολόγιο ή να ξαναδιαβάσει τα ποστ για να είναι δίκαιος στα φάουλ που θα δώσει. Νομίζω το έχει βίτσιο και δε ξέρω γιατί δεν έχει παραιτηθεί . Ο shtarkws επειδή ανέλαβε πρόσφατα , του χρόνου θα παραλάβει το ίδιο βραβειο για την ίδια δουλειά.
Επίσης ένα +1 γία όσους μοιράζονται τις χειρότερες και πιο ανούσιες ομάδες στα αφιερώματα , στα οποία δε σχολιάζει κανείς και μένουν με 0 ποστ. Χαμαλοδουλειά όσο καμία.
Ποιός mod πιστεύετε ότι είναι ο καλύτερος παίκτης Fantasy, γενικότερα;SG3. To παιδί έχει πάει σε άλλο lvl το φάντασι ανεξαρτήτως του αν εχει κατακτήσει κούπα. Μπορεί να προβλέψει φαντασιακά σκορ, να βρει τους παράγοντες που θα επηρρεάσουν τους δεκαδικούς βαθμούς που θα πάρει παραπάνω ο Χ από τον Ψ παίκτη, ενώ το εύρος των φάντασι που παίζει εκτείνεται από το ΝΒΑ,ΝFL ή την Ευρολίγκα μέχρι το κρίκετ, το πινγκ πονγκ και το snooker
Προτάσεις -Να μπουν και άλλες κατηγορίες για να
θάψουμε σχολιάσουμε και τους υπόλοιπους mod όπως αυτό της καλύτερης ατάκας,του καλύτερου αβαταρ,του χειρότερου ποστ και πολλά άλλα καθώς δεν έχω καταλάβει πως ο Σακαράκας απέφυγε εντέχνως να πάρει πρωτιά από όλες της αρνητικές επιλογές
-Σε ένα επόμενο επίπεδο οι μοντς να σχολιάσουν εμας τους απλούς πολίτες του φόρουμ !