Καλή μπασκετική χρονιά σε όλους.

Τώρα που σιγά σιγά ξεκινάνε οι επίσημες υποχρεώσεις, αποφασίσαμε με κάποιους φίλους να δημιουργήσουμε μια καινούργια Fantasy Dynasty League.
H league θα περιλαμβάνει 20 ομάδες. Το scoring system θα είναι το κλασικό 9cats (FG%, FT%, PTS, 3PM, REB, STL, BLK, AST, TO). Οι αναμετρήσεις θα είναι Head 2 Head, με 19 αγωνιστικές για την κανονική περίοδο (όλοι παίζουν με όλους) και οι 8 ομάδες από κάθε όμιλο (2 όμιλοι των 10) θα προκρίνονται στα Playoff.
H league θα είναι dynasty οπότε θα έχετε τη δυνατότητα να κρατήσετε όλους τους παίκτες σας από χρονιά σε χρονιά. Η μόνη ιδιατερότητα είναι ότι θα υπάρχει ένα salary cap, όπως ακριβώς το κανονικό NBA και οι παίκτες θα έχουν σαν μισθό τον πραγματικό μισθό που έχουν στο NBA. Κάθε ομάδα θα πρέπει να συμπληρώσει το roster της (12-14 παίκτες) με μόνο περιορισμό να είναι εντός του salary cap. Για όσους έχουν ξαναπαίξει fantasy, είναι στην ουσία σαν μια πραγματική προσομοίωση του να είσαι GM ενός Franchise. Θα υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής picks ερχόμενων σεζόν ενώ κάθε χρόνο θα υπάρχει και ένα rookie draft (όπως το πραγματικό NBA) όπου οι ομάδες θα μπορούν να πάρουν τους rookies εκείνης της χρονίας.

Οι κανόνες της λίγκας γράφονται αυτή τη στιγμή και θα περιγράφουν αναλυτικά όλες τις διαδικασίες (Σειρά Draft, FA, Scoring κτλ).
Ψάχνουμε για άτομα που τους αρέσει το Fantasy και θα θέλαν να γίνουν μέρος μιας λίγκας την οποία σκοπεύουμε να κρατήσουμε για αρκετά χρόνια.

Για όποιον ενδιαφέρεται ή θέλει να μάθει περισσότερα ας στείλει ένα email στο hericonejito at hotmail.com. Αυτή τη στιγμή είμαστε 12 άτομα οπότε υπάρχουν ακόμη κενές θέσεις.