kesariani 4ever
Jun 14 2009, 18:40
Παιδια ο Ικαρος για να αφησει τον Εμμανουηλιδη να παει στο Π.Φαληρο μαλλον εχει αντικαταστατη ετοιμο και μαλιστα πρεπει να ειναι και πολυ καλος παιχτης.Οσον αφορα την ομαδα μου ο σχεδιασμος συνεχιζεται και προχωραει κανονικα.Λεπτομερεις θα εχουμε σε λιγο καιρο.
Παντως οποιος εχει νεα μεταγραφικα καλο θα ειναι να μας ενημερωνει για τις κινησεις της καθε ομαδας του.
CrossoverOnE
Jun 14 2009, 19:15
Μεχρι την Τριτη-Τεταρτη θα πρεπει να χει τελειωσει το θεμα του προπονητη για ΚΑΟΔ.
profitisilias9
Jun 14 2009, 19:44
Για να πειστεί, ο Κακιούσης και να αναλάβει τον Ηρακλή, σημαίνει ότι του έχουν εγγυηθεί υψηλό μπάτζετ! Ο Λευτέρης δεν πάει κάπου, ίσα για να πει ότι πήγε!
QUOTE(crazy with basket @ Jun 14 2009, 22:10 )
paidia xeroume ti ginetai me dafni
mallon den pane kala ta pragmata
ikaros kallitheas kineitai katholou ?
Καλώς όρισες. Θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις προσεκτικά τους κανονισμούς.
Κανονισμός 7: - Αποδοκιμάζονται τα ποστ με greeklish και απαγορεύονται τα ποστ με κεφαλαία (σε περίπτωση που κάποιος χρήστης δεν "φωνάζει" ).
Ποινή: - Διαγραφή-επεξεργασία των επίμαχων δημοσιεύσεων.
- Σε περιπτώσεις επανάληψης του φαινομένου ή/και μη συμμόρφωσης σε υποδείξεις των συντονιστών, πρόσθεση 1 φάουλ.
==============================================
taraboura
Jun 15 2009, 08:13
ΘΕΛΕΙ ΤΖΙΑΛΛΑ
Ο Ίκαρος έχει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και αυτό που θέλει είναι να διατηρηθεί σε αυτή την κατάσταση και στη συνέχεια. Πλέον, το συγκρότημα του Άρη Λυκογιάννη θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 και θέλει να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί πάνω στο παρκέ.
Ο σχεδιασμός ενόψει της επόμενης σεζόν έχει ξεκινήσει και οι ιθύνοντες του συλλόγου, όπως και ο τεχνικός της ομάδας, βλέπουν με καλλό μάτι την απόκτηση του Κώστα Τζιάλλα. Ο τελευταίος, είναι πολύ πιθανόν να αποχωρήσει από την ομάδα της Δάφνης και δεν αποκλείεται να γίνει κάτοικος Καλλιθέας.
ΠΗΓΗ: www.basketblog.gr
kaukasios
Jun 15 2009, 09:13
Παράδειγμα προς μίμηση"
Του Αλέξανδρου Πρίφτη
14/06/2009 (23:06)
Μπορεί το Αίγιο να μην κατάφερε να παραμείνει στην Α2, ωστόσο ο Χάρης Μπόγδανος είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσφορά του Νίκου Καραγιάννη. Ο ισχυρός άνδρας αισθάνθηκε την ανάγκη να αναφερθεί δημόσια στο πρόσωπο του τελευταίου μιλώντας με τα καλύτερα λόγια...
Αναλυτικά η δήλωση του Χάρη Μπόγδανου για τον Νίκο Καραγιάννη:
"Αγαπητέ φίλε Νίκο,
Τελειώνοντας το Πρωτάθλημα μία από τις πρώτες κινήσεις μου θα έπρεπε να ήταν ένα ευχαριστήριο προς τον Νίκο τον Καραγιάννη, όμως το τροχαίο ατύχημα που μου συνέβη με έκανε να αργήσω να κάνω πράξη την ηθική υποχρέωσή μου, αλλά παράλληλα να αποδώσω πιστότερα το μέγεθος της προσφοράς του Νίκου. Τι να πρωτοθυμηθώ για τον Νίκο στα 11 αυτά χρόνια που ηγούμαι του συλλόγου για την προσφορά του στον Κεραυνό και γενικότερα στο Αιγιώτικο μπάσκετ.
Ξεκινώντας από την πάντα ανιδιοτελή προσφορά του (δεν έχει δεχθεί ποτέ το παραμικρό χρηματικό ποσό, μέχρι και τις βενζίνες των μακρινών ταξιδιών δεν δέχτηκε ποτέ να πληρωθεί), την τεράστια επιτυχία που έχει στα τμήματα υποδομών του Αιγίου μέσω των "Αστεριών", πραγματικά ο μπασκετοπατέρας της πόλης στις μικρές ηλικίες και τέλος η τεράστια προπονητική του συμβολή όλα αυτά τα χρόνια στην ανδρική ομάδα με αποκορύφωμα αυτές τις τελευταίες 8 αγωνιστικές της φετινής χρονιάς που κατόρθωσε με βάσει τη σοβαρότητα που τον διακρίνει, ήσυχα και χωρίς τυμπανοκρουσίες να κάνει 6 μεγαλειώδεις νίκες.
Νίκο σου το έχω πει πολλές φορές προφορικά, αλλά νιώθω την ανάγκη να το αναφέρω και δημόσια πως ότι έχει καταφέρει ο σύλλογος και εγώ προσωπικά όλα αυτά τα χρονιά, με την αναρρίχηση του Κεραυνού στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό και σε σένα.
Θα μπορούσα να γράφω πολλή ώρα για το ήθος και τις ικανότητες του Νίκου, αλλά επειδή γνωρίζω ότι είναι χαμηλού προφίλ άνθρωπος θα πω μόνο τούτο. Μακάρι ο Νίκος Καραγιάννης να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τον κάθε ενασχολούμενο με τα αθλητικά δρώμενα και γενικά για τον κάθε Αιγιώτη πολίτη.
Χάρης Μπόγδανος".
taraboura
Jun 15 2009, 10:26
QUOTE(kaukasios @ Jun 15 2009, 10:13 )
Παράδειγμα προς μίμηση"
Του Αλέξανδρου Πρίφτη
Μπορεί το Αίγιο να μην κατάφερε να παραμείνει στην Α2, ωστόσο ο Χάρης Μπόγδανος είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσφορά του Νίκου Καραγιάννη. Ο ισχυρός άνδρας αισθάνθηκε την ανάγκη να αναφερθεί δημόσια στο πρόσωπο του τελευταίου μιλώντας με τα καλύτερα λόγια...
"Αγαπητέ φίλε Νίκο,
Τελειώνοντας το Πρωτάθλημα μία από τις πρώτες κινήσεις μου θα έπρεπε να ήταν ένα ευχαριστήριο προς τον Νίκο τον Καραγιάννη, όμως το τροχαίο ατύχημα που μου συνέβη με έκανε να αργήσω να κάνω πράξη την ηθική υποχρέωσή μου, αλλά παράλληλα να αποδώσω πιστότερα το μέγεθος της προσφοράς του Νίκου. Τι να πρωτοθυμηθώ για τον Νίκο στα 11 αυτά χρόνια που ηγούμαι του συλλόγου για την προσφορά του στον Κεραυνό και γενικότερα στο Αιγιώτικο μπάσκετ.
Ξεκινώντας από την πάντα ανιδιοτελή προσφορά του (δεν έχει δεχθεί ποτέ το παραμικρό χρηματικό ποσό, μέχρι και τις βενζίνες των μακρινών ταξιδιών δεν δέχτηκε ποτέ να πληρωθεί), την τεράστια επιτυχία που έχει στα τμήματα υποδομών του Αιγίου μέσω των "Αστεριών", πραγματικά ο μπασκετοπατέρας της πόλης στις μικρές ηλικίες και τέλος η τεράστια προπονητική του συμβολή όλα αυτά τα χρόνια στην ανδρική ομάδα με αποκορύφωμα αυτές τις τελευταίες 8 αγωνιστικές της φετινής χρονιάς που κατόρθωσε με βάσει τη σοβαρότητα που τον διακρίνει, ήσυχα και χωρίς τυμπανοκρουσίες να κάνει 6 μεγαλειώδεις νίκες.
Νίκο σου το έχω πει πολλές φορές προφορικά, αλλά νιώθω την ανάγκη να το αναφέρω και δημόσια πως ότι έχει καταφέρει ο σύλλογος και εγώ προσωπικά όλα αυτά τα χρονιά, με την αναρρίχηση του Κεραυνού στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό και σε σένα.
Θα μπορούσα να γράφω πολλή ώρα για το ήθος και τις ικανότητες του Νίκου, αλλά επειδή γνωρίζω ότι είναι χαμηλού προφίλ άνθρωπος θα πω μόνο τούτο. Μακάρι ο Νίκος Καραγιάννης να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τον κάθε ενασχολούμενο με τα αθλητικά δρώμενα και γενικά για τον κάθε Αιγιώτη πολίτη.
Χάρης Μπόγδανος".
Πάντως, θεωρώ λάθος το γεγονός ότι απομακρύνθηκε ο Καραγιάννης από τον πάγκο του Κεραυνού. Οδήγησε την ομάδα σε ρεκόρ 5-0 τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και παραλίγο να σώσει το Αίγιο. Είναι πολύ καλός προπονητής.
profitisilias9
Jun 15 2009, 13:31
QUOTE(kaukasios @ Jun 15 2009, 10:13 )
Παράδειγμα προς μίμηση"
Του Αλέξανδρου Πρίφτη
"Αγαπητέ φίλε Νίκο,
Χάρης Μπόγδανος".
Τον Νίκο τον γνωρίζω προσωπικά. Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση, η σεμνότητα που τον διακρίνει. Του μιλάς και κοκκινίζει. Αποτελεί παράδειγμα ήθους και κανείς δεν μπορεί να του προσδώσει το παραμικρό ψεγάδι. Ακούραστος εργάτης του μπάσκετ, έχει βοηθήσει τον Κεραυνό, από όλα τα πόστα! Το μπάσκετ χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους που να έχουν ανιδιοτελή αγάπη για το άθλημα! Η ανακοίνωση του Μπόγδανου ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσε να γίνει προς το πρόσωπο του Νικόλα!
crazy with basket
Jun 15 2009, 13:46
γνωριζει κανεις νεα απο δαφνη και ικαρο????
ισχυει για δαφνη οτι θα φυγουν σχεδον ολοι?
yiagos
Jun 15 2009, 15:31
QUOTE(crazy with basket @ Jun 15 2009, 14:46 )
γνωριζει κανεις νεα απο δαφνη και ικαρο????
ισχυει για δαφνη οτι θα φυγουν σχεδον ολοι?
Εφοσον παραμενει ο Σορωτος,δεν νομιζω να φυγουν ολοι...
kotzito
Jun 15 2009, 16:28
QUOTE(yiagos @ Jun 15 2009, 16:31 )
Εφοσον παραμενει ο Σορωτος,δεν νομιζω να φυγουν ολοι...
Aπ' οσο ξερω θα παραμεινουν λιγοι παικτες.Ο Κακιουζης εφυγε ηδη και θα ακολουθησουν και αλλοι.Για μενα οι μονοι σιγουροι για να μεινουν ειναι ο Βιδαλης και ο Σιουτης.Πιστευω παντως οτι ειναι απιθανο να φυγουν λιγοτεροι απο 5-6 παικτες.
Με τους κοινοτικους τι εγινε τελικα;Θα εχουμε 2 οπως περσι ή θα ισχυσει ο νεος κανονισμος;
taraboura
Jun 15 2009, 16:40
QUOTE(kojito @ Jun 15 2009, 17:28 )
Aπ' οσο ξερω θα παραμεινουν λιγοι παικτες.Ο Κακιουζης εφυγε ηδη και θα ακολουθησουν και αλλοι.Για μενα οι μονοι σιγουροι για να μεινουν ειναι ο Βιδαλης και ο Σιουτης.Πιστευω παντως οτι ειναι απιθανο να φυγουν λιγοτεροι απο 5-6 παικτες.
Με τους κοινοτικους τι εγινε τελικα;Θα εχουμε 2 οπως περσι ή θα ισχυσει ο νεος κανονισμος;
Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, φέτος θα επιτραπούν δύο κοινοτικοί, του χρόνου ένας και σε δύο χρόνια θα απαγορευτούν εντελώς.
Αλήθεια τι στόχους έχετε για τη νέα σεζόν; Θα χτυπήσετε ξανά την άνοδο;
kotzito
Jun 15 2009, 16:48
QUOTE(taraboura @ Jun 15 2009, 17:40 )
Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, φέτος θα επιτραπούν δύο κοινοτικοί, του χρόνου ένας και σε δύο χρόνια θα απαγορευτούν εντελώς.
Αλήθεια τι στόχους έχετε για τη νέα σεζόν; Θα χτυπήσετε ξανά την άνοδο;
Aκομα ειναι νωρις σχετικα για να δουμε πως θα κυλησει η σεζον καθως και τους στοχους.Ο κοσμος παντως εχει ψιλο-ξενερωσει και δεν ξερω κατα ποσο η ομαδα θα ειναι ανταγωνιστικη φετος.Παντως πιστευω οτι αν δεν παρουσιαστουν οικονομικα προβληματα και με τον Σορωτο προπονητη θα χτυπησει την ανοδο,αλλα φετος θα ειναι πιο δυσκολο απο τις αλλες 2 χρονιες να την παρει.Εφοσον δεν καταφεραμε να ανεβουμε τις 2 προηγουμενες χρονιες μαλλον δεν θα καταφερουμε να ανεβουμε ποτε.Με δεδομενο ομως οτι τη νεα χρονια ισως να υπαρχουν λιγοτερες ομαδες για να κυνηγησουν την ανοδο,η Δαφνη εχει καποιες πιθανοτητες να την παρει.
Y.Γ.-Ο Νικος Καραγιαννης του Περιστεριου εκλεισε στο Ρεθυμνο.Φαινεται οτι φετος οι Κρητικοι κανουν κινησεις ωστε να κυνηγησουν την ανοδο.
crazy with basket
Jun 15 2009, 16:58
παντως αν μεινουν μονο βιδαλης με σιουτη η δαφνη δυσκολα θα μπορεσει να ανταγωνιστει τισ αλλεσ ομαδες ετσι πιστευς
καλο θα ηταν να κρατησει εναν βασικο κορμο και να κανει προσθεσεις εστς και μειωμενο μπατζετ
x-patra
Jun 15 2009, 17:57
οι γνωστες δυναμεις του μπασκετ της Α2 βαζουν πλατη στο ΠΑΓΚΡΑΤΙ .....φημες λενε οτι στην γειτονια χρειαζεται και μια ομαδα Α2 και οχι μονο της Α1
σχεδον εκλεισε Κυριακοπουλο και Κακιουζη οπως λενε οι φημες
μαλλον ομως οι αλλες ομαδες δεν θα την πατησουν οπως περυσι με τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ
stillmatic
Jun 15 2009, 20:44
QUOTE(x-patra @ Jun 15 2009, 16:57 )
οι γνωστες δυναμεις του μπασκετ της Α2 βαζουν πλατη στο ΠΑΓΚΡΑΤΙ .....φημες λενε οτι στην γειτονια χρειαζεται και μια ομαδα Α2 και οχι μονο της Α1
σχεδον εκλεισε Κυριακοπουλο και Κακιουζη οπως λενε οι φημες
μαλλον ομως οι αλλες ομαδες δεν θα την πατησουν οπως περυσι με τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ
Φίλε απο την Πάτρα δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτο που λές. Αν ψωνίζει παίκτες μια ομάδα απο το συγκεκριμένο μαγαζί, δεν σημαίνει οτι το μαγαζί της βάζει πλάτες, με αυτό το σκεπτικό ο Δ βάζει πλάτες σε όλη την κατηγορία. Αν ήσουν στο παιχνίδι ΑΟΠ-ΗΛΥ θα καταλάβαινες τι εννοώ. Επι του προκειμένου η ομάδα μου θέλει να χτυπήσει την άνοδο και γι'αυτό θέλει να φιάξει όσο το δυνατόν καλύτερο ρόστερ, οι δύο παίκτες που αναφέρεις ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με κανεναν παίκτη, καθώς τα λεφτά που ζητάνε οι παίκτες αυτοί την περίοδο δεν έχουν ταβάνι.
kesariani 4ever
Jun 15 2009, 21:40
Παιδια νομιζω πως η πρωτη μεταγραφη νεοφωτιστης ευπορης ομαδας πραγματοποιηθηκε και αργα η γρηγορα θα ανακοινωθει εντος των ημερων.Εκλεισε παιχτη παρα πολυ καλο ο οποιος αγωνιζοταν σε ομαδα που εχασε την ανοδο σε θεση ψηλου.Νομιζω πως οι πληροφοριες μου ειναι αρκετες και μαλιστα φωτογραφιζουν και την ομαδα αλλα και τον αθλητη.
zarko8
Jun 15 2009, 22:15
QUOTE(kesariani 4ever @ Jun 15 2009, 22:40 )
Παιδια νομιζω πως η πρωτη μεταγραφη νεοφωτιστης ευπορης ομαδας πραγματοποιηθηκε και αργα η γρηγορα θα ανακοινωθει εντος των ημερων.Εκλεισε παιχτη παρα πολυ καλο ο οποιος αγωνιζοταν σε ομαδα που εχασε την ανοδο σε θεση ψηλου.Νομιζω πως οι πληροφοριες μου ειναι αρκετες και μαλιστα φωτογραφιζουν και την ομαδα αλλα και τον αθλητη.
ας τα παρουμε με την σειρα: οπου νεοφωτιστη ευπορη ομαδα= ΙΚΑΡΟΣ
ομαδα που εχασε την ανοδο= ΔΑΦΝΗ
ψηλοι της δαφνης= τζιαλας , πετροδημοπουλος , κακιουζης
αν μπορουσε μαλλον θα τους επερνε ολους...
ΝΤΟΥΡΛΑΝΤΑΣ
Jun 15 2009, 22:37
Ανακοίνωση παικτών
Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2009 15:53
Εμείς οι παίκτες του ΠανερυθραΙκού Α.Σ., έπειτα από μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους, που δυστυχώς δεν δικαίωσε τις προσδοκίες της διοίκησης, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο Δημήτρη Μανωλόπουλο και τους ανθρώπους που δουλεύουν για την ομάδα, που και φέτος εκπλήρωσαν στο ακέραιο όλες τις υποχρεώσεις τους, εξοφλώντας άπαντες με τη λήξη της σεζόν. Στην Ν. Ερυθραία είχαν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια των μεγάλων επιτυχιών πως σέβονται τις καλοκαιρινές τους υποσχέσεις. Και φέτος, παρά τον υποβιβασμό της ομάδας, έμειναν πιστοί στις συνήθειες τους δείχνοντας πως είναι θέμα χρόνου η επιστροφή του συλλόγου στις επιτυχίες.
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΥ Α.Σ ΠΗΓΗ www.erithreabc.gr.
pasas4
Jun 16 2009, 01:19
CrossoverOnE (επειδή φαίνεται να παρακολουθείς από κοντά τα θέματα του ΚΑΟΔ), έχεις ιδέα για τον λόγο της απομάκρυνσης του Γρηγοριάδη?
Και αν είναι να έρθει ο Τζήμας (ή ο "όποιος" Τζήμας) δηλαδή καλός προπονητής με στόχους κλπ, καταλαβαίνεις πιστεύω ότι θα ζητήσει διπλά και τριπλά λεφτά, από αυτά που έπαιρνε ο Νίκος, για να έρθει. Μήπως λοιπόν ο στόχος είναι διαφορετικός φέτος απ΄ότι τις προηγούμενες χρονιές?
CrossoverOnE
Jun 16 2009, 04:27
QUOTE(pasas4 @ Jun 16 2009, 02:19 )
CrossoverOnE (επειδή φαίνεται να παρακολουθείς από κοντά τα θέματα του ΚΑΟΔ), έχεις ιδέα για τον λόγο της απομάκρυνσης του Γρηγοριάδη?
Και αν είναι να έρθει ο Τζήμας (ή ο "όποιος" Τζήμας) δηλαδή καλός προπονητής με στόχους κλπ, καταλαβαίνεις πιστεύω ότι θα ζητήσει διπλά και τριπλά λεφτά, από αυτά που έπαιρνε ο Νίκος, για να έρθει. Μήπως λοιπόν ο στόχος είναι διαφορετικός φέτος απ΄ότι τις προηγούμενες χρονιές?
Shmera ematha kapoia pragmata kai ap ta symfrazomena katalava oti den exei lhksei to thema tou Nikou.Apla yparxei proponhths pou an den katalhksei kapou h istoria me to Niko tha einai aytos o antikatastaths kai ap oso gnwrizw den einai o Tzhmas alla oute kai o Souliwths pou exei graftei.Sth syzhthsh pou egine me ton pithano antikatastath tou eipan oti sxediazoun thn omada me plano 3etias kati pou proswpika to xairomai an isxyei kai to pistevw giati o Tsaktsarlhs deixnei oti thelei na organwsei swsta thn omada.Twra gia to logo pou pithanos na yparksei kollima me to Niko de gnwrizw to giati alla me vash kapoia pragmata pou eginan meta to telos ths season mporw na ypothesw alla mono na ypothesw kai an thes ta syzhtame pm.Pantws to thema tou an einai diaforetikos o stoxos ap tis alles xronies h oxi den exei na kanei me to Niko giati o Nikos exei apodeiksei oti mporei na anevasei thn omada sthn A1 afou to xei kataferei.Pantws syntoma tha yparksoun diafora nea sxetika me ola ta themata.O Iwannidhs vrisketai Athina kai kanei diafores epafes gia th nea xronia.
YG.Sorry gia ta greeklish alla efage ena skalwma to pc kai den gyrnaei sta ellhnika.
taraboura
Jun 16 2009, 07:41
"ΕΚΛΕΙΣΕ" ΡΕΘΥΜΝΟ Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Μετά από συζητήσεις με αρκετούς προπονητές, ο ΑΓΟ Ρεθύμνου κατέληξε στο Νίκο Καραγιάννη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και απομένει η ανακοίνωση, κάτι που αναμένεται μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη.
Ο προπονητής που οδήγησε το Περιστέρι στον τίτλο του πρωταθλητή της Α2 για τη σεζόν 2008-2009 και την επάνοδο στα "μεγάλα σαλόνια"... μετακομίζει στην Κρήτη, αν και ο στόχος του ΑΓΟΡ για φέτος δεν φαίνεται να είναι η επιστροφή στην Α1. Αυτό αποδεικνύει το γεγονός πως το συνολικό μπάτζετ δεν θα ξεπεράσει τις 300.000 ευρώ. Άμεσος συνεργάτης του Καραγιάννη θα είναι ο Σταύρος Μυκονιάτης.
καλημερα σε ολους.........καμια μεταφραφη εχουμε;;;;;;;στην ομαδα μου κανει προπονησεις ο ΑΜΑΤΟ...καλος παικτης ,πιστευω εχει εναν ρολο στην ομαδα μου.........
matser
Jun 16 2009, 11:20
QUOTE(lelos @ Jun 16 2009, 12:16 )
καλημερα σε ολους.........καμια μεταφραφη εχουμε;;;;;;;στην ομαδα μου κανει προπονησεις ο ΑΜΑΤΟ...καλος παικτης ,πιστευω εχει εναν ρολο στην ομαδα μου.........
κακιουζης υπεγραψε στον ηρακλη...
taraboura
Jun 16 2009, 11:38
QUOTE(matser @ Jun 16 2009, 12:20 )
κακιουζης υπεγραψε στον ηρακλη...
Ο προπονητής.
Σχετικά με τον Αμάτο, όσες φορές τον έχω παρακολουθήσει με τη φανέλα του Κεραυνού Αιγίου, έχω παρατηρήσει ότι πρόκειται για ένα δυνατό παίκτη στο 4-5, με πολύ καλή άμυνα αλλά και εξαιρετικό για ψηλό παίκτη σουτ.
Οι δύο πρώτοι παίκτες που επίσημα θα ανήκουν στην Ολυμπιάδα τη νέα σεζόν, είναι ο Θεοδωράκος και ο Γραμματικός. Ακούγεται μάλιστα ότι απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί ένας μεγάλος αριθμός πρωτοκλασάτων παικτών.
profitisilias9
Jun 16 2009, 14:32
Το Πέραμα μπορεί να βρεθεί στην Α2!
kaukasios
Jun 16 2009, 14:47
QUOTE(profitisilias9 @ Jun 16 2009, 15:32 )
Το Πέραμα μπορεί να βρεθεί στην Α2! to περαμα βρεθηκε στην α2!!!!
CrossoverOnE
Jun 16 2009, 14:49
QUOTE(kaukasios @ Jun 16 2009, 15:47 )
to περαμα βρεθηκε στην α2!!!!
Ε πειτε και καμια λεπτομερεια.
kaukasios
Jun 16 2009, 14:52
QUOTE(CrossoverOnE @ Jun 16 2009, 15:49 )
Ε πειτε και καμια λεπτομερεια.
αγορασε την θεση του icbs.
CrossoverOnE
Jun 16 2009, 14:56
QUOTE(kaukasios @ Jun 16 2009, 15:52 )
Μια χαρα
kotzito
Jun 16 2009, 15:40
Για να δουμε τι θα κανει μια τοσο απειρη ομαδα οπως το Περαμα στην Α2.Παντως αυτοματως γινονται ενα απο τα κυρια φαβορι για υποβιβασμο.Ας δουμε ομως πρωτα πως θα κινηθουν στο μεταγραφικο παζαρι.
CrossoverOnE
Jun 16 2009, 16:19
QUOTE(kojito @ Jun 16 2009, 16:40 )
Για να δουμε τι θα κανει μια τοσο απειρη ομαδα οπως το Περαμα στην Α2.Παντως αυτοματως γινονται ενα απο τα κυρια φαβορι για υποβιβασμο.Ας δουμε ομως πρωτα πως θα κινηθουν στο μεταγραφικο παζαρι.
Eλα ρε νταξει..η Καβαλα εμπειρη ηταν δηλαδη;
taraboura
Jun 16 2009, 17:45
QUOTE(CrossoverOnE @ Jun 16 2009, 17:19 )
Εις ανώτερα...
Αλήθεια, ποιός θα πάρει τη θέση του στη Γ'Εθνική;
Η ομάδα στην Α2 θα ονομάζεται Πέραμα;
nikefalin
Jun 16 2009, 17:50
QUOTE(kaukasios @ Jun 16 2009, 14:52 )
...και το καρναβάλι που ξεκίνησε πέρυσι με την Καβάλα συνεχίζεται. Ενα χρόνο μετά από τόση φασαρία και τα γεροντάκια της ΕΟΚ παρακολουθούν αμήχανα και ανίκανα να εξαγγείλουν ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας του αθλήματος.
στο κάτω κάτω, δεν θα είναι τόσο ανήθικο εαν θεσμοθετήσουν τις ανόδους και τους υποβιβασμούς σαν ένα συνδιαστικό μοντέλο αγωνιστικής και οικονομικής κατάστασης και αποτελεσμάτων, αλλά
ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
assistant
Jun 16 2009, 18:07
QUOTE(kojito @ Jun 16 2009, 16:40 )
Εγω παντως εμαθα οτι δε θα κινηθουν καθολου στο μεταγραφικο παζαρι γιατι ο κυριος στοχος,να βρισκονται δηλαδη στη Β Εθνικη τη σαιζον 2010-2011,επετευχθη ηδη.Θα δειξει στο μελλον.
CrossoverOnE
Jun 16 2009, 18:26
QUOTE(taraboura @ Jun 16 2009, 18:45 )
Εις ανώτερα...
Αλήθεια, ποιός θα πάρει τη θέση του στη Γ'Εθνική;
Η ομάδα στην Α2 θα ονομάζεται Πέραμα;
Eχω την εντυπωση οτι θα παρει τη θεση τους ο Πορφυρας απο την Α ΕΣΚΑΝΑ
kotzito
Jun 16 2009, 18:54
QUOTE(CrossoverOnE @ Jun 16 2009, 17:19 )
Οχι ρε.Απλα η Καβαλα εκανε σωστες μεταγραφικες κινησεις και ετσι μπορεσε να εξασφαλισει με σχετικη ανεση την παραμονη.Ειδικα στην Α2 οπως φανηκε και με το Αιγιο,οι μεταγραφες καθοριζουν σε μεγαλο βαθμο την πορεια μιας ομαδας.
tsatsos
Jun 16 2009, 18:55
QUOTE(CrossoverOnE @ Jun 17 2009, 02:26 )
Eχω την εντυπωση οτι θα παρει τη θεση τους ο Πορφυρας απο την Α ΕΣΚΑΝΑ
ο πορφυρας ΄η ο φοινικας πειραια??
νομιζω ο φοινικας βγηκε δευτερος......
CrossoverOnE
Jun 16 2009, 19:07
QUOTE(kojito @ Jun 16 2009, 19:54 )
Οχι ρε.Απλα η Καβαλα εκανε σωστες μεταγραφικες κινησεις και ετσι μπορεσε να εξασφαλισει με σχετικη ανεση την παραμονη.Ειδικα στην Α2 οπως φανηκε και με το Αιγιο,οι μεταγραφες καθοριζουν σε μεγαλο βαθμο την πορεια μιας ομαδας.
Aν ειναι δυσκολο απ το πουθενα μια ομαδα να καταφερει να σταθει στην Α2 τοτε ποσο μαλλον ειναι δυσκολο για την Α1.Ακομα δε ξερουμε τι κινησεις θα κανουν οποτε δε μπορουμε να ξερουμε.Αν ισχυει αυτο που ειπε ο φιλος οτι αυτο που θελαν ειναι να βρεθουν Β Εθνικη και δε θα κανουν ιδιαιτερες κινησεις τοτε πασο.Αν και ειναι ιδιαιτερα χαζο να κινηθουν μαυτο το τροπο.
yiagos
Jun 16 2009, 19:23
Η ομαδα θα ονομαζεται Ερμης Περαματος με εδρα το Περαμα...κοιταξτε λογικα θα προσπαθησουν να παραμεινουν στην κατηγορια αλλα και να υποβιβαστουν θα ειναι στη Β,που ηταν ο στοχος τους για φετος.Παντως Ξανθη,Απολλων,Ερμης ειναι ισως οι 3 υποψηφιες απο τωρα για υποβιβασμο...λεω εγω τωρα.Οι πρωτες δυο λογω οικονομικων προβληματων και ο Ερμης ειναι το ερωτηματικο,ισως ειναι μια ευχαριστη εκπληξη οπως η Καβαλα...θα δουμε
taraboura
Jun 16 2009, 19:33
Ο Ίκαρος Καλλιθέας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με Πετροδημόπουλο!!!
taraboura
Jun 16 2009, 20:55
"ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ"
Έγινε σήμερα η παρουσίαση του Γιώργου Σιγάλα από τον Ερμή στην αίθουσα εκδηλώσεων των Λουτρών Λαγκαδά. Το παρών έδωσαν οι εκπρόσωποι τύπου, η δημοτική αρχή και οι βασικοί χορηγοί του συλλόγου. Μάλιστα, στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση, ενώ στις 19:00 έγινε η πρώτη προπόνηση του Έλληνα τεχνικού.
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Χριστίδης, ήταν αυτός που παρουσίασε το νέο προπονητή της ομάδας του Λαγκαδά, τονίζοντας: "Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα φτάσει ο Ερμής ποτέ σε αυτό το σημείο. Να παρουσιάζει ένα μεγάλο αθλητή, άνθρωπο και σπουδαίο προπονητή. Πιστεύω ότι ο Γιώργος Σιγάλας θα γράψει ιστορία ως προπονητής. Προβλέπω πως θα μείνει στο Λαγκαδά μόνο για ένα χρόνο γιατί την επόμενη φορά... θα μας τον κλέψουν".
Από την πλευρά του ο Γιώργος Σιγάλας υπογράμμισε: "Εύχομαι το χειροκρότημα και τα χαμόγελα να τα έχουμε στο τέλος της σεζόν, όταν καθένας χωριστά θα έχει πετύχει τους στόχους του. Είναι δύσκολα τα πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ. Ξεχνάω τον παίκτη, κρατώντας τα ουσιαστικά χαρακτηριστικά που είχα ως παίκτης. Στόχος είναι να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα και νομίζω ότι θας σας αναγκάσουμε κάθε εβδομάδα να ασχολείστε με το Λαγκαδά για καλό λόγο. Το κυριότερο είναι να είσαι έντιμος και αυτός είναι ο κυριότερος στόχος για εμένα. Ως προπονητής μπαίνω στο χορό και θα χορέψω. Αγαπάω το μπάσκετ και είναι αυτό που θέλω να κάνω. Πρέπει να ξέρετε ότι όταν ένας προπονητής υπογράφει, ξέρει ότι υπογράφει για να απολυθεί. Το πότε θα απολυθεί είναι ένα άλλο ζήτημα".
Τέλος, σε ερώτηση για το ποιά είναι η άποψή του ως προς τη συμμετοχή ξένων παικτών στην Α2, ο Γιώργος Σιγάλας απάντησε: "Θεωρώ επειδή είμαστε παίκτες που παίξαμε στην Ευρώπη, πως δεν θα πρέπει να κλείνουμε την πόρτα σε ξένους παίκτες, αρκεί να βάζουμε ένα όριο".
ABRAAM
Jun 16 2009, 23:46
Τελικα το ΠΕΡΑΜΑ ανεβηκε στην Α2..Τα βρηκαν με τον Τσουτσουμανο?
profitisilias9
Jun 16 2009, 23:47
QUOTE(kaukasios @ Jun 16 2009, 15:47 )
to περαμα βρεθηκε στην α2!!!!
Μπορεί να βρεθεί και το Αίγιο................!
kaukasios
Jun 17 2009, 00:30
QUOTE(profitisilias9 @ Jun 17 2009, 00:47 )
Μπορεί να βρεθεί και το Αίγιο................! kai καποια αλλη πατρινη ομαδα στην β!!!!
taraboura
Jun 17 2009, 09:40
QUOTE(kaukasios @ Jun 17 2009, 01:30 )
kai καποια αλλη πατρινη ομαδα στην β!!!!
Παναχαϊκή;;;
yiagos
Jun 17 2009, 09:41
QUOTE(ABRAAM @ Jun 17 2009, 00:46 )
Τελικα το ΠΕΡΑΜΑ ανεβηκε στην Α2..Τα βρηκαν με τον Τσουτσουμανο?
Ναι ναι,οριστικο.
kaukasios
Jun 17 2009, 09:56
QUOTE(taraboura @ Jun 17 2009, 10:40 )
ΟΧΙ εχεις αλλη μια ευκαιρια!!!!
taraboura
Jun 17 2009, 10:37
QUOTE(kaukasios @ Jun 17 2009, 10:56 )
ΟΧΙ εχεις αλλη μια ευκαιρια!!!!
ΕΑΠ!!!!!
taraboura
Jun 17 2009, 12:10
Καλά φέτος πρέπει να έχει επιτευχθεί ρεκόρ! 15 ομάδες (Απόλλων Πατρών, Ξάνθη, ICBS, Ολύμπια Λάρισας, Δάφνη, Αγία Παρασκευή, Ιεράπετρα, Πέραμα/Ερμής, Αρκαδικός, ΟΦΗ, 4 ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων, Κεφαλλονιά) δεν ξέρουν ακόμη σε ποιά κατηγορία θα αγωνιστούν τη νέα χρονιά για διάφορους λόγους!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.