Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Προσωπικά ρεκόρ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2
Keyser_Soze
Σίγουρα όλοι έχουμε κάνει τα ρεκόρ μας σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Για κάποια είμαστε περήφανοι... για κάποια άλλα όχι και τόσο. Όπως και να 'χει μας έχουν σημαδέψει tongue.gif

Ξεκινάω εγώ με μερικά δικά μου:

-Δεν έχω πιει ποτέ στη ζωή μου καφέ.

-Έχω μιλήσει στο τηλ για 3,5 ώρες σερί (αν και μου τη σπάει απίστευτα να μιλάω στο τηλ).

-Έχω πιει 3 χυμούς αμίτα βύσσινο σε λιγότερο από 2 ώρες.

-Έφαγα 1 οικογενειακό παγωτό σε λιγότερο από μισή ώρα.

-Είχα δει όλο τον 2ο κύκλο του Prison Break σε 2 μέρες.

-Έχω δει το Pulp Fiction πάνω από 20 φορές.

Και το καλύτερο:
- Είχα 6 τραυματισμούς/ασθένειες μέσα σε μια μέρα (προχθες): Ισχυαλγία, θλάση στον κάτω αριστερά ραχιαίο, θλάση στον αριστερό προσαγωγό, διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική, κρύωμα και μικροβιακή υπεφυγκίτιδα στο δεξί μάτι. Κατά τ' άλλα είμαι ΜΠΟΜΠΑ!!
B for Basketball
QUOTE(Keyser_Soze @ Mar 13 2008, 00:39 ) *
Και το καλύτερο:
- Είχα 6 τραυματισμούς/ασθένειες μέσα σε μια μέρα (προχθες): Ισχυαλγία, θλάση στον κάτω αριστερά ραχιαίο, θλάση στον αριστερό προσαγωγό, διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική, κρύωμα και μικροβιακή υπεφυγκίτιδα στο δεξί μάτι. Κατά τ' άλλα είμαι ΜΠΟΜΠΑ!!

Kαι ακομη καθεσαι??? Το Guinness book σε περιμενει 41.gif tongue.gif

Aπο αυριο κ τα δικα μου!
spysta
Ωραιο τοπικ Keyser !!!!!!! smiley.gif

Συνεχιζω λοιπον ... μερικα που μου ερχονται τωρα προχειρα ..

---- Πρεπει να εχω μιλησει πανω απο 2 ωρες με μια φιλη μου στην Αμερικη στην Βιρτζινια ... φανταστειτε λογαριασμο μετα tongue.gif

---- Εχω βαλει 9 τριποντα σε αγωνα επισημο!!!! 77.gif 77.gif biggrin.gif (Ηταν βεβαια ψιλοαπαραδεκτοι οι αντιπαλοι .. αλλα χε$%#$κα rolleyes.gif !!)

---- Εχω φαει ακατεβατα ενα γαλακτομπουρεκο γιαμ γιαμ απο τον Κωσταντινιδη !! δεν υπηρχε καποιος σοβαρος λογος ... (ακομα χειροτερα smile.gif)

---- Κeyser εχω δει ολο τον πρωτο κυκλο του Lost σε μια μερα !!!!!!Το ιδιο και το 24 ... καπου σε 19-20 ωρες ακατεβατα (μιλαμε για αρρωστια)... + Εχω κατσει να ξαναδω τους δυο πρωτους Αρχοντες ... και μετα καπακια τον τριτο στα Village ..το ιδιο και μετα τα Matrix .. θα μου ερθουν κι αλλα τραγικα απο ταινιες

---- Εχω κανει ψαροντουφεκο με τον πατερα μου και κατι φιλους του μπροστα στον Καβο Μαλεα κατω απο τον Φαρο .. στα 10-15 μετρα βαθος διπλα στα βραχια .. και μετα δεν εβλεπες τιποτα οπου και αν επεφτε το ματι σου .. απλα σκουρο μπλε ..σε αποσταση 30-40 μετρων απο τα βραχια ..το βυθομετρο του φουσκωτου μας δεν επιανε τιποτα .. και το βυθομετρο μεχρι τα 350-400 μετρα σου δειχνει ... μιλαμε για ανατριχιλα 77.gif !!!!! Φοβερη εμπερια

Αυτα για τωρα
smiley.gif smiley.gif
Air Kef
Και το καλύτερο:

Πηγες για ποδοσφαιρο ε;;; 24.gif tongue.gif tongue.gif

- Εχω να καταθεσω οτι ειδα ολα τα επεισοδια πριζον μπρεικ σε ενα 4ημερο,μεσα στο οποιο 4ημερο εδωσα και ενα μαθημα,πηγα μια προπονηση και πηγα και να παιξω αγωνα στα Τρικαλα με την ομαδα μου.

- Εχω κανει 5 μερες μεταξυ Λαρισας-Αθηνας με συνολικα 12 ωρες υπνο. Σε αυτες τις μερες συμμετειχα σε εξορμηση σε μπουζουκια,ταξιδι με λεωφορειο,σεμιναριο παρουσιασης νεων προιοντων αντιπροσωπου,εξορμηση στην νυχτερινη Αθηνα,ταξιδι με λεωφορειο.

Ολο και κατι αλλο θα μου ερθει.

Τρομερη ιδεα.
dizzy_fingers
Εξάρχεια-αεροδρόμιο Σπατών χωρίς αμάξι (να΄ναι καλά το μετρό) 4 φορές σε ένα πρωινό.

Αργότερα βέβαια θα το έκανα πιο πολλές φορές αλλά αυτές δεν τις αναφέρω για να μη θιχτούν άτομα 65.gif.

5 πιτόγυρα 1:00 ξημερώματα Σαββάτου. Αυτό είναι ατομικό ρεκόρ, είμαι σίγουρος ότι θα γραφτούν άλλα μεγαλύτερα στη συνέχεια...

Δύο 24ωρα με 6ωρες διακοπές για ύπνο και τα απαραίτητα (μαμ, κακά, και τσίσα) συνεχόμενα στον υπολογιστή (φτιάχνοντας το fantasy league...).
NBAer
QUOTE(Keyser_Soze @ Mar 13 2008, 02:39 ) *
Ξεκινάω εγώ με μερικά δικά μου:

Ουτε και εγω! w00t.gif
Ουτε εχω καπνισει ποτε, ουτε εχω φαει γιαουρτι ποτε.

-Έχω μιλήσει στο τηλ για 3,5 ώρες σερί (αν και μου τη σπάει απίστευτα να μιλάω στο τηλ).

Μετα το 20λεπτο μου πιανεται το αυτι και προτιμω να το κλεινω. Καλα 3.5 ωρες δεν σου βουιζε το αυτι για μια ημερα μετα? blink.gif

-Έχω δει το Pulp Fiction πάνω από 20 φορές.

Εχω δει το Terminator 2 πανω απο 80 φορες! cool.gif

Και το καλύτερο:

blink.gif blink.gif

QUOTE(spysta @ Mar 13 2008, 03:09 ) *
---- Εχω βαλει 9 τριποντα σε αγωνα επισημο!!!! 77.gif 77.gif biggrin.gif (Ηταν βεβαια ψιλοαπαραδεκτοι οι αντιπαλοι .. αλλα χε$%#$κα rolleyes.gif !!)

Εχω βαλει 14 στα 14 τριποντα σε ανεπισημο αγωνα.... cool.gif banana.gif

QUOTE(spysta @ Mar 13 2008, 03:09 ) *
---- Εχω κανει ψαροντουφεκο με τον πατερα μου και κατι φιλους του μπροστα στον Καβο Μαλεα κατω απο τον Φαρο .. στα 10-15 μετρα βαθος διπλα στα βραχια .. και μετα δεν εβλεπες τιποτα οπου και αν επεφτε το ματι σου .. απλα σκουρο μπλε ..σε αποσταση 30-40 μετρων απο τα βραχια ..το βυθομετρο του φουσκωτου μας δεν επιανε τιποτα .. και το βυθομετρο μεχρι τα 350-400 μετρα σου δειχνει ... μιλαμε για ανατριχιλα 77.gif !!!!! Φοβερη εμπερια

What? w00t.gif w00t.gif 77.gif 77.gif
Αρα εχεις δει τον αλλο κοσμο που υπαρχει εκτος της συνηθισμενης μας ζωης, που ο περισσοτερος κοσμος αγνοει, ε? Μαγεια δεν ειναι? Μαγειαααααα....
morfi
Έχω τελειώσει (από αυνανισμό) σε 50 δευτερόλεπτα. Δεν επιχείρησα ποτέ να το σπάσω.
sherman
QUOTE(morfi @ Mar 13 2008, 11:38 ) *
Έχω τελειώσει (από αυνανισμό) σε 50 δευτερόλεπτα. Δεν επιχείρησα ποτέ να το σπάσω.

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

Post of the month!!
apkat
QUOTE(morfi @ Mar 13 2008, 13:38 ) *

Γελαω ωρα τωρα.. 77.gif 77.gif
Keyser_Soze
Όποιος ποστάρει ρεκόρ για συνεχόμενες ώρες σεξ ή εξωφρενικό αριθμό γυναικών, είναι τουλάχιστον γραφικός tongue.gif laugh.gif
NBAholic
Το τόπικ των προσωπικών μας "κατορθωμάτων"; Ωραίος!

Ούτε εγώ. Συν το ότι δεν κάπνισα. Στην πραγματικότητα, δεν έχω ποτέ αγγίξει τσιγάρο.

Άλλα που μου 'ρχονται πρόχειρα:

-Έχω ανεβάσει μέχρι 41,5 πυρετό. tongue.gif
-Μικρός, επιχείρησα να μετρήσω τους παρελαύνοντες στα καρναβάλια της Ξάνθης. Σταμάτησα στους 5.000 και κάτι, γιατί συνέβη κάτι και έπρεπε να φύγω.
-(Στα 13 μου περίπου): 4 σερί πιάτα κριθαράκι με κοτόπουλο. Δεν τρώω πολύ, αλλά μου άρεσε.
-15-16 ώρες στον Η/Υ χωρίς να παίξω κάποιο παιχνίδι (περισσότερες από 1 φορές).
-3,141592653589793238462643383279502884197969399...δε θυμάμαι πιο πέρα.
center
Δούλεψα τρεις βάρδιες συνεχόμενες...
Όμως ποτέ μου δεν θα το ξανακάνω..
ohmy.gif ohmy.gif
B for Basketball
QUOTE(Keyser_Soze @ Mar 13 2008, 17:16 ) *
Όποιος ποστάρει ρεκόρ για συνεχόμενες ώρες σεξ ή εξωφρενικό αριθμό γυναικών, είναι τουλάχιστον γραφικός tongue.gif laugh.gif

Εγω ειμαι Virgin κ δεν ξερω απο αυτα. tongue.gif

Λοιπον εχουμε κ λεμε...

Εχω καθησει στον υπολογιστη 14 συνεχομενες ωρες παιζοντας football manager

Εχω παει με τα ποδια απο παναθηναικο σταδιο στην εθνικη αμυνα και πισω σε 55 λεπτα (αγωνας 10.000 του Σεγας)

Εχω μεινει στην θαλλασα (μεσα, οχι στην παραλια) 9 ωρες σερι

Εχω δει τα Friends πανω απο 10 φορες τον καθε κυκλο

Εγω δει τον 1 κυκλο friends μεσα σε 12 ωρες

Δεν εχω φαει ποτε στην ζωη μου φετα και γιαουρτια (μονο με φραουλα τρωω)

Εχω μεινει ξυπνιος 5 μερες ξυπνιος με υπνο 5 ωρες αναμεσα (5ημερη)

Εχω κατεβασει 1 λιτρο κοκα κολα σε 1 λεπτο...(ευκολο?? Δοκιμασε το κ αν δεν καεις απο το ανθρακικο tongue.gif )

Αυτα μου ερχονται μεχρι τωρα....

Α ναι....Ενας μηνας χωρις να μαζεψω καθολου το δωματιο μου μεχρι που η μανα μ αποφασισε να το μαζεψει
NBAer
QUOTE(NBAholic @ Mar 13 2008, 19:22 ) *
-Έχω ανεβάσει μέχρι 41,5 πυρετό. tongue.gif

Oh αυτο ειναι πολυ επικινδυνο! ohmy.gif
Πανω απο 40.8 °C αρχιζει και γινεται επικινδυνο.....

3,141592653589793238462643383279502884197969399...δε θυμάμαι πιο πέρα.

Τα ηξερες λαθος τοσα χρονια. blech.gif Ή απλα τυπογραφικο σου λαθος.... biggrin.gif
3.141592653589793238462643383279502884197169399

Οχι οτι τα θυμαμαι απο εξω εγω(μονο το 3.141592653 ξερω) αλλα η Mathematica τα ξερει. biggrin.gif
spysta
QUOTE(NBAer @ Mar 13 2008, 11:37 ) *
What? w00t.gif w00t.gif 77.gif 77.gif
Αρα εχεις δει τον αλλο κοσμο που υπαρχει εκτος της συνηθισμενης μας ζωης, που ο περισσοτερος κοσμος αγνοει, ε? Μαγεια δεν ειναι? Μαγειαααααα....

Μαγεια δεν λες τιποτα ... Εχω παει χιλιαδες φορες για ψαροντουφεκο ... αυτο το συναισθημα ομως .. η αγριοτητα και η ηρεμια που εβγαζε εκεινο το σημειο δεν προκειται να το ξεχασω ποτε ... θυμαμαι χαρακτηριστικα ..οτι το πρωτο μισαωρο δεν κοιταγα αριστερα στο απεραντο μπλε γιατι φοβομουν οτι θα εβλεπα καμια φαλαινα με ανοικτο το στομα .. και η ολη φαση ειναι τα μεγαλα ''βουβα'' χωρις ορμη κυματα που ερχοντουσαν απο τα πλοια που περναγανε απο μακρια ..στα οποια φυσικα ανεβοκατεβαινες 3-4 μετρα στο χαλαρο ..

Τα θυμηθηκα τωρα και ευχομαι να ταν καλοκαιρακι .. ευτυχως υπαρχουν και οι στολες .. tongue.gif αλλα που καιρος για τετοια τωρα
Xaroumenos loukoumas
Δεν πιάνεστε πάντως!!!

Εγώ θα πω δύο μόνο, γιατί βαριέμαι να σκεφτώ:
- Έχω ακούσει 292 φορές το ίδιο τραγούδι συνεχόμενα (σε 2 μέρες)
- Έχω κάνει 5 φορμάτ σε ένα βράδυ. Στο ίδιο pc.

Περισσότερα στην πορεία smile.gif
Pierce
QUOTE(Xaroumenos loukoumas @ Mar 13 2008, 20:21 ) *

εκπληκτικο βραδυ cool.gif

κηφισια-φιλοθεη 5 λεπτα
αμπελοκηποι - φιλοθεη 1 ωρα (πανω κατω ειναι η ιδια αποσταση)

(απο το ζενιθ στο ναδίρ )

8ωρακι pro 4 με αλλους 3 μαντραχαλους φιλους μου
6 ωρες συνεχομενου μπασκετ
10 ωρο με football manager

3 διπλους εσπρεσο(χωρις ζαχαρη ,ετσι; ) μεσα σε λιγοτερο απο 6 ωρες. Απορω πως δεν ξυλοφορτωσα κανεναν εκεινη την μερα
Keyser_Soze
-Έχω κάνει το Ομόνοια-σπίτι μου (Γαλάτσι) 4 φορές με τα πόδια. Πέριπου 1,5 ώρα.

-Στο γυμναστήριο έκανα διάδρομο για 2,5 ώρες σερί.

-Aτομικό ρεκόρ στα 50μ. κολύμβηση 26" (i rule!).

-Ατομικό ρεκόρ μπόουλινγκ 116 (i suck!).
center
QUOTE(B for Basketball @ Mar 13 2008, 19:30 ) *
Εχω καθησει στον υπολογιστη 14 συνεχομενες ωρες παιζοντας football manager

Εγώ όχι και 14... Κοντά στις 9... Αλλά η Liverpool πάει τρένο.. Σαρώνει σε όλα τα κύπελλα!

Εχω δει τα Friends πανω απο 10 φορες τον καθε κυκλο

Εδώ σε πέρασα.. 12 και πάω για δέκατη τρίτη.. Και ακόμα γελάω με αυτά που λένε... biggrin.gif

Εχω μεινει ξυπνιος 5 μερες ξυπνιος με υπνο 5 ωρες αναμεσα (5ημερη)

Όσο για αυτό, όλοι λίγο πολύ το περάσαμε tongue.gif

Εχω κατεβασει 1 λιτρο κοκα κολα σε 1 λεπτο...(ευκολο?? Δοκιμασε το κ αν δεν καεις απο το ανθρακικο tongue.gif )

Ούτε κατά διάνοια δεν το δοκιμάζω... smile.gif
Air Kef
Εχω κατεβασει 1 λιτρο κοκα κολα σε 1 λεπτο...(ευκολο?? Δοκιμασε το κ αν δεν καεις απο το ανθρακικο

Δεν το εχω δοκιμασει,αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα μπορουσα να καταναλωσω ιδια ποσοτητα μπυρας σε λιγοτερο απο 1 λεπτο. tongue.gif
Γνωστοι θα επιβεβαιωσουν πως εχω πιει 3 μισογεμάτα τεραστια ποτηρια(μισο λιτρο σιγουρα) μπυρας μεσα σε 10'' κι ενω ειχα ηδη πιει 1 λιτρο στην ιδια συναντηση. Στα γενεθλια του Keyser τον Αυγουστο.
Βεβαια πηρα μια απο τις καλυτερες γκριμάτσες αμεσως μετα,που ευτυχώς εχει αποτυπωθει με τον φωτογραφικο φακό,ωστόσο ηταν για πολυ λιγο. biggrin.gif

- Για φουτμπολ μανατζερ: οταν τα ειχαμε χαλασει με την κοπελα μου στο καλοκαιρι της α λυκειου,επι 3 μερες το μονο που εκανα ειναι να παιζω Championship manager.Μιλαμε για συνεχομενα 15ωρα. biggrin.gif

- Ενα πακετο τσιγαρα (μαζι με μια φιλη μου) σε 30 λεπτά σε βραδια κρεπαλης μπυρας και σφηνακια johnie-drambuie. Χρειαστηκαμε αναπτηρα μονο στο πρωτο τσιγαρο. Και να φανταστειτε δεν καπνιζω συστηματικα. biggrin.gif
(μπορει να επιβεβαιωσει ο Keyser,ηταν μπροστα tongue.gif )

- Παρακαλουθηση 9 ωρες ποδοσφαιρο συνεχομενα! Συγκεκριμενα στις 25 Μαιου 2005,ειδα απο τις 16.15 το μεσημερι την τελευταια αγωνιστικη της Β Εθνικης με την Λαρισα να κερδιζει την Προοδευτικη (νομιζω) και να περνει το πρωταθλημα Β Εθνικης, στις 19.00 τον Ολυμπιακο να κερδιζει τον Ηρακλη και να κατακτάει το πρωτάθλημα Ελλαδος και στις 21:45 (εβλεπα και σουπερ μπαλα μεταξυ των αγωνων) τον τελικο τσλ με την Λιβερπουλ να κατακταει τον τιτλο σε ενα ματς που τελειωσε κατα τις 1 αφου οδηγηθηκε στα πεναλτυ.

-Το επισης τρομερο ειναι οτι 3 ομαδες που υποστηριζω (απο λιγο εως με τρέλα) κατεκτησαν απο 1 τιτλο την ιδια μερα. biggrin.gif
undertaker
18 ωρες συνεχομενες counter strike στο ιντερνετ
20 ωρες συνεχωμενες battlefield στο ιντερνετ απο το σπιτι μου βεβαια.δλδ σηκωνομουν 1 το μεσημερι ετρωγα και μετα κολλημα στο πσ εως την αλλη μερα...ουτε διαλειμα ουτε τπτ και οταν ηταν να πεσω για υπνο ημουν σαν φυτο...
McRae
QUOTE(NBAer @ Mar 13 2008, 13:37 ) *
Ουτε και εγω! w00t.gif
Ουτε εχω καπνισει ποτε, ουτε εχω φαει γιαουρτι ποτε.

και εγω και εγω..εχω πιει μια φορα καφε και το μετανιωσα..ουτε εχω καπνισει ποτε αλλα με τα γιαουρτια τι προβλημα εχεις? tongue.gif ενα τζουνιορ φραουλα την ημερα αποτελει αναποσπαστο κομματι της διαιτας μου

κατα τα αλλα δεν εχω να προσθεσω κατι εντυπωσιακο,μαλλον ειμαι πολυ προβλεψιμος sad.gif ...παντως εχω να παω σινεμα απο το 1996 for what it's worth..τους απεχθανομαι τους κινηματογραφους...
Air Kef
QUOTE(Xaroumenos loukoumas @ Mar 13 2008, 20:21 ) *
Δεν πιάνεστε πάντως!!!

Εγώ θα πω δύο μόνο, γιατί βαριέμαι να σκεφτώ:
- Έχω ακούσει 292 φορές το ίδιο τραγούδι συνεχόμενα (σε 2 μέρες)

Πεθαινω να μαθω

- ποιο τραγουδι ηταν αυτο
- πως μετρησες το 292
- την ιστορια για τα 5 φορματ.

Κερναω..... μπυρα αν βαριεσαι να τα γραψεις. tongue.gif
Flash
-Δοκίμασα τσιγάρο πρώτη φορά σε ηλικία 10 ετών, κλέβοντας από το πακέτο του πατέρα μου. Έκτοτε έχω καπνίσει μερικές δεκάδες και κανά 2 πούρα όλα κι όλα.

-Μετά από την κατανάλωση 2 1/2 λίτρων μπύρας και τριών ποτηριών Bailey's (μπορεί να μη φαίνονται πολλά σε τύπους σαν τον Κεφ αλλά εγώ δεν πίνω γενικά tongue.gif ) πήγα σπίτι μου στις 5:30 και για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι έχω πλήρη διαύγεια κάθισα και έλυσα ασκήσεις ταλαντώσεων για τη Φυσική Κατεύθυνσης. Τις έλυσα σωστά αλλά τα γράμματα είναι όλα πλαγιαστά και πίεζα τόσο πολύ το μολύβι στο χαρτί που φαίνεται σαν να έγραφα με μαύρο στυλό biggrin.gif .

- Έχω γυρίσει 2 φορές τον ίδιο αστράγαλο μέσα σε 16 ώρες (σε διαφορετικές προπονήσεις εννοώ).

-Πρόσφατα έγραψα 100% σε midterm μεταπτυχιακού διαβάζοντας μισή μέρα και ενώ το jet lag από υπερατλαντικό ταξίδι δεν είχε υποχωρήσει cool.gif .

-Έχω κάνει ασκήσεις pull over στο αντίστοιχο μηχάνημα χρησιμοποιώντας περισσότερα κιλά από το σωματικό μου βάρος (ναι , για μένα είναι ρεκόρ αυτό...)

-Σε ηλικία 15 χρονών είχα το ύψος που έχω τώρα (καπου 1.91-1.92) αλλά βάρος 68 κιλά.

Αυτά νομίζω icon_wave.gif
Xaroumenos loukoumas
QUOTE( @ Mar 13 2008, 22:46 ) *
Πεθαινω να μαθω

- ποιο τραγουδι ηταν αυτο
- πως μετρησες το 292
- την ιστορια για τα 5 φορματ.

Κερναω..... μπυρα αν βαριεσαι να τα γραψεις. tongue.gif

Μέσα για τη μπύρα, περιμένω μέρα, ώρα και τόπο.
Από μπύρες, θέλω ένα μπουκαλάκι Dominus, σε οποιαδήποτε καλή μπυραρία.
Αν συνδέεται και με φρέσκια τηγανιά και σουφλέ τυριών, σου λέω και άλλες ιστορίες tongue.gif

Πέρα από την πλάκα, τώρα:
1. Το τραγούδι είναι το "By the grace of God" από τους Hellacopters.
2. Οι 292 φορές είναι μετρημένες με counter
3. Αυτό όντως βαριέμαι να το γράψω. Ταλαιπωρούμαι και μόνο που το σκέφτομαι, αν κεράσεις μπύρα όμως, θα σου πω και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες icon_drunk.gif icon_drunk.gif

@Flash: Μου θύμησες το δικό μου ρεκόρ: Τέλος 3ης δημοτικού ήμουν 19 κιλά ohmy.gif

Επίσης είχα κάνει τα 100m σε 12.9''.
Χμμ τι άλλο..
Α, ναι: έπαιζα περίπου 3 λεπτά ένα πόντο στο ping pong. smiley.gif
Xaroumenos loukoumas
QUOTE(Flash @ Mar 14 2008, 13:22 ) *
-Έχω κάνει ασκήσεις pull over στο αντίστοιχο μηχάνημα χρησιμοποιώντας περισσότερα κιλά από το σωματικό μου βάρος (ναι , για μένα είναι ρεκόρ αυτό...)

Εσύ και τα μερμήγκια δηλαδή! biggrin.gif biggrin.gif
B for Basketball
QUOTE(Xaroumenos loukoumas @ Mar 14 2008, 23:22 ) *
Επίσης είχα κάνει τα 100m σε 12.9''.

Xα....Εγω εχω κανει τα 100m σε 11.45 41.gif tongue.gif
Ginobili
-Έχω παίξει 21 ώρες συνεχόμενες(από τις 9 το πρωί περίπου μέχρι τις 6 του επόμενου πρωινού περίπου) NBA live 2005...κατακτώντας 25 πρωταθλήματα με τους San Antonio Spurs έχωντας φτάσει τα στατιστικά του Τζινόμπιλι(σε 12 χρόνια καριέρα) σε τέτοιο σημείο που του Τζόρνταν να φαίνονται.....

-Έχω δει για 35' συνεχόμενα το κόψιμο του Βράνκοβιτς το 96'

-Έχω βάλει 13/13 τρίποντα στο διάλειμμα του σχολείου στην Β λυκείου

-5 πιττόγυρα

-Καθαρά Δευτέρα στην Α'λυκείου,έχω περπατήσει με τους φίλους μου από την Πεντέλη μέχρι το Χαλάνδρι(πολυ ψηλά στην Πεντέλη)

-16 φορές στην τουαλέτα σε μια μέρα,από κόψιμο... tongue.gif

-56 πους απς στα 17 μου

-2 κιλά γιαούρτι πρόβειο σε μια μέρα(ποιοί δεν έχουν φάει ποτέ γιαούρτι..??? laugh.gif )

-Για ένα τέταρτο περίπου χάζευα την φωτογραφία της Winona Ryder,χωρίς να γυρίσω κεφάλι.

-8 ώρες μπάσκετ σε μια μέρα(στην κατασκήνωση του Γκάλη)

-4 περίπου ώρες,συνεχόμενες ακούγωντας Manowar

Πάω να δω τους Σπέρς τώρα στο sport+.... tongue.gif
B for Basketball
Kαι συνεχιζω....
Ενα ενα τα γραφω...

Εχω δει την σκηνη ''tonight we'll dine in hell'' απο τους 300 τουλαχιστον 50 φορες μεσα σε 15 λεπτα.
Μολις τελειωνε η ατακα παλι πισω να την ξαναδω tongue.gif

Εχω ριξει κλωτσια στην μητερα μου επειδη δεν με αφηνε να κοιμηθω....Επρεπε να σηκωθω για σχολειο.Το μετανιωσα φυσικα! sad.gif
(Μην τολμησετε να με ξυπνησετε banana.gif )
Xaroumenos loukoumas
QUOTE(B for Basketball @ Mar 15 2008, 00:12 ) *
Xα....Εγω εχω κανει τα 100m σε 11.45 41.gif tongue.gif

Ναι αλλά εγώ τα έκανα αφού είχα αποσυρθεί laugh.gif laugh.gif
klearxos
Το θυμηθηκα μιας και κοντεψα πριν απο λιγο να σπασω το ρεκορ μου!...
Εχω φτερνηστει τουλαχιστον 25 φορες σερι..!!..
B for Basketball
QUOTE(Xaroumenos loukoumas @ Mar 15 2008, 08:36 ) *
Ναι αλλά εγώ τα έκανα αφού είχα αποσυρθεί laugh.gif laugh.gif

Γιατι εγω νομιζεις ημουν κανενας αθλητης???
Στους σχολικους αγωνες στην δευτερα λυκειου δηλωσα συμμετοχη για να την κοπανησω απο τα μαθηματα laugh.gif tongue.gif

Παμε μια κοντρα τωρα tongue.gif
Air Kef
Εχω φτερνηστει τουλαχιστον 25 φορες σερι..!!..
\

!!!!
Με εχεις!!

17 ειναι το δικο μου. 24.gif
Xaroumenos loukoumas
QUOTE(B for Basketball @ Mar 15 2008, 13:45 ) *
Γιατι εγω νομιζεις ημουν κανενας αθλητης???
Στους σχολικους αγωνες στην δευτερα λυκειου δηλωσα συμμετοχη για να την κοπανησω απο τα μαθηματα laugh.gif tongue.gif

Παμε μια κοντρα τωρα tongue.gif

Πλάκα μου κάνεις ρε;
Φρεσκαδούρα 2α (Κι)Λυκείου;;
Εγώ το έκανα 3 χρόνια μετά από εσένα tongue.gif

Άσε μου χρόνο να προετοιμαστώ, και σε πάω μία, αν και προβλέπω ότι θα χάσω smile.gif
nikolas12
Λοιπον ειναι ενα απο τα πιο ωραια τοπικ.Λοιπον για να σκεφτω:
1.Σε ηλικια 12 ετων ηπια για πρωτη φορα καφε.
2.Οταν πηγαινα παιδικο σταθμο και τρωγαμε μεσημεριανο μας διναν ενα μπολ(στην μεση για ολους)με κοτοπουλο.Κανενα παιδι δεν αγγιζε το κοτοπουλο πριν φαω εγω ολες τις πετσες!!!(αυτο γινοταν καθε μερα)
3.Εχω καταντησει σε αγωνα μπασκετνα μπω στο 4ο δεκαλεπτο για πρωτη φορα και να ειμαι χαμενος και στο 5ο(παιζουμε 5 8λεπτα)να μπαινω να παιζω για 6 λεπτα,να τα κανω ολα μονος μου και να βαζω 10 ποντους.Και να φανταστειτε πως επαιζα σεντερ ενω στην ομαδα μου παιζω shooting guard και καμμια φορα point guard.

Αυτα προς το παρον.Αμα θυμηθω και αλλα θα σας πω.
Gravedigger
QUOTE(hip-hop @ Apr 6 2008, 09:53 ) *
2.Οταν πηγαινα παιδικο σταθμο και τρωγαμε μεσημεριανο μας διναν ενα μπολ(στην μεση για ολους)με κοτοπουλο.Κανενα παιδι δεν αγγιζε το κοτοπουλο πριν φαω εγω ολες τις πετσες!!!(αυτο γινοταν καθε μερα)

Τι παιδικός σταθμός είναι αυτός?Κάθε μέρα κοτόπουλο σας έδιναν? smile.gif
nikolas12
QUOTE(Gravedigger @ Apr 6 2008, 12:01 ) *
Τι παιδικός σταθμός είναι αυτός?Κάθε μέρα κοτόπουλο σας έδιναν? smile.gif

Σχεδον καθε μερα.Περασαν περιπου 10 χρονια.Νομιζω επισης οτι σχεδον καθε μερα ειχαμε πεπονι!!!!
B for Basketball
QUOTE(hip-hop @ Apr 6 2008, 09:38 ) *
Σχεδον καθε μερα.Περασαν περιπου 10 χρονια.Νομιζω επισης οτι σχεδον καθε μερα ειχαμε πεπονι!!!!

Μα το πεπονι ειναι εποχιακο φρουτο (Κυριως το καλοκαιρι).
Ολο τον υπολοιπο χρονο που βρησκατε πεπονια?
Κατεψηγμενα?? Εισαγωγης??
Ωραιος παιδικος σταθμος... laugh.gif
nikolas12
QUOTE(B for Basketball @ Apr 6 2008, 15:26 ) *
Μα το πεπονι ειναι εποχιακο φρουτο (Κυριως το καλοκαιρι).
Ολο τον υπολοιπο χρονο που βρησκατε πεπονια?
Κατεψηγμενα?? Εισαγωγης??
Ωραιος παιδικος σταθμος... laugh.gif

Ελα ρε τσακαλι.Τοτε οι καλυτεροι μου φιλοι ηταν Αλβανακια(αμα δεν το εχω πει,το λεω τωρα)
Αλλα επαναλαμβανω οτι πηγαινω σε ιδιωτικο σχολειο.
Air Kef
Γιατι το επαναλμβανεις;
jois21
nikolas12
Το ειχα πει αλλη μια φορα σε τοπικ καλοσωρισματος.(αλλου μελους)
Air Kef
Και γιατι μας το ξαναλες δεν καταλαβα.
Das Kapital
QUOTE(hip-hop @ Apr 6 2008, 19:41 ) *
Ελα ρε τσακαλι.Τοτε οι καλυτεροι μου φιλοι ηταν Αλβανακια(αμα δεν το εχω πει,το λεω τωρα)
Αλλα επαναλαμβανω οτι πηγαινω σε ιδιωτικο σχολειο.

QUOTE(Air Kef @ Apr 6 2008, 20:07 ) *
Γιατι το επαναλμβανεις;

QUOTE(Air Kef @ Apr 6 2008, 20:15 ) *
Και γιατι μας το ξαναλες δεν καταλαβα.

24.gif 24.gif 24.gif

Δεν αντεχω αλλο,σταματηστε εχω χεστει στο γελιο,βλεπω και το αβαταρ του Κεφ και φανταζομαι πως καπως ετσι θα κοιταζε τον hip-hop! 24.gif
nikolas12
QUOTE(jois21 @ Apr 6 2008, 20:10 ) *

Εγω παλι με αυτο εχω χεστει στο γελιο.Τελος και δεν ασχολουμαι αλλο με το παλιο σχολειο.Απλα το λεω γιατι θελω να το ξεχασω.Εκτος βεβαια απο κατι ωραιες μερες.
Alexmei
Εγώ είχα σουτάρει στην 2α γυμνασίου 2 φορές συνεχόμενα την μπάλα ποδοσφαίρου από το κέντρο στο καλάθι (παίζαμε σε ένα διάλλημα ποδόσφαιρο στο γύπεδο του μπάσκετ)

Υ.Γ. διάβαζα τα τελευταία ποστ του hip-hop και κάπου χάθηκα από εκεί που αναφέρει τους ξένους συμμαθητές του και το σχολείο του. πήγα πάνω να δω σε ποιο τόπικ βρίσκομαι...
nikolas12
Εγω παιδια στο Γυμνασιο που παω εχουμε δυο γηπεδα μπασκετ το ενα διπλα στο αλλο.Την ωρα της γυμναστικης παιζαμε σε ενα γηπεδο τα αγορια και στο αλλο τα κοριτσια.Λιγο πριν αρχισουμε πεφτει απο τα κοριτσια μια μπαλα σε εμας.Πηγαινω λοιπον την παιρνω,της βαραω ενα σουτ και περναει τα συρματα που χωριζαν τα δυο γηπεδα και μπαινει σε ενα απο τα δυο καλαθια του αλλου γηπεδου(εγω ημουνα στο κεντρο του δικου μας γηπεδου)
apkat
Kαι τοτε συνεδιδητοποιησες οιτι εισαι ο MJ??
nikolas12
Μην υπερβαλλεις.Ο Kobe ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!
jois21
Εμαθες οτι δε τυφλωνει και ειπες να το παρακανεις σημερα;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.