QUOTE(Keyser_Soze @ Mar 13 2008, 02:39 )

Ξεκινάω εγώ με μερικά δικά μου:
-Δεν έχω πιει ποτέ στη ζωή μου καφέ.
Ουτε και εγω!
Ουτε εχω καπνισει ποτε, ουτε εχω φαει γιαουρτι ποτε.
-Έχω μιλήσει στο τηλ για 3,5 ώρες σερί (αν και μου τη σπάει απίστευτα να μιλάω στο τηλ).
Μετα το 20λεπτο μου πιανεται το αυτι και προτιμω να το κλεινω. Καλα 3.5 ωρες δεν σου βουιζε το αυτι για μια ημερα μετα?
-Έχω δει το Pulp Fiction πάνω από 20 φορές.
Εχω δει το Terminator 2 πανω απο 80 φορες!
Και το καλύτερο:
- Είχα 6 τραυματισμούς/ασθένειες μέσα σε μια μέρα (προχθες): Ισχυαλγία, θλάση στον κάτω αριστερά ραχιαίο, θλάση στον αριστερό προσαγωγό, διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική, κρύωμα και μικροβιακή υπεφυγκίτιδα στο δεξί μάτι. Κατά τ' άλλα είμαι ΜΠΟΜΠΑ!!
QUOTE(spysta @ Mar 13 2008, 03:09 )

---- Εχω βαλει 9 τριποντα σε αγωνα επισημο!!!!

(Ηταν βεβαια ψιλοαπαραδεκτοι οι αντιπαλοι .. αλλα χε$%#$κα

!!)
Εχω βαλει 14 στα 14 τριποντα σε ανεπισημο αγωνα....

QUOTE(spysta @ Mar 13 2008, 03:09 )

---- Εχω κανει ψαροντουφεκο με τον πατερα μου και κατι φιλους του μπροστα στον Καβο Μαλεα κατω απο τον Φαρο .. στα 10-15 μετρα βαθος διπλα στα βραχια .. και μετα δεν εβλεπες τιποτα οπου και αν επεφτε το ματι σου .. απλα σκουρο μπλε ..σε αποσταση 30-40 μετρων απο τα βραχια ..το βυθομετρο του φουσκωτου μας δεν επιανε τιποτα .. και το βυθομετρο μεχρι τα 350-400 μετρα σου δειχνει ... μιλαμε για ανατριχιλα

!!!!! Φοβερη εμπερια
What?
Αρα εχεις δει τον αλλο κοσμο που υπαρχει εκτος της συνηθισμενης μας ζωης, που ο περισσοτερος κοσμος αγνοει, ε? Μαγεια δεν ειναι? Μαγειαααααα....