Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1ος Τελικός Α1 2012-2013
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
gmalamos
Η μουσικη στις βολες του περπερογλου ματια ερμητικα κλειστα ολα τα λεφτα..Πιστευω το παιχνιδι θα κριθει στις λεπομεριες ο ολυμπιακος θα βαλει ακποια τριποντα και θα ξεκολησει ειμεις να δουμε πως θα παρουμε σκορ με τοσοσ καλα κλεισμενο διαμαντιδη εκτος και συνεχισουμε με καλα ποσοστα στα τριποντα..Αντε να δουμε!!
jimmythefirst
χωρις να γινομαι προσβλητικος αλλα οι αντιδρασεις του μπαρτζωκα δεν ειναι υπερβολικες ?δεν θα πρεπε να εχει τιμωρηθει ?
tzagasdog
έλα έλα πάμε λίγο για μπάσκετ. 50-50 είναι η διαίτησία σήμερα, σε κάτι αντιστοιχα πριν 2-3 χρόνια με τον Ολυμπιακο μπροστα στο ΟΑΚΑ με 13-14 πόντους τρίβαμε τα μάτια μας....

Ο ΛΑΣΜΕ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ σήμερα.... τρελή δύναμη....

κατά τα άλλα πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι στην έλειψη καθαρού μυαλού για τον ολυμπιακό
androu
Πάντως πολύ βιασύνη ο Ολυμπιακός.

σαν να θέλουν να βάλουν ένα δυο γρήγορα καλάθια για να ξεκινήσουν ένα ξέσπασμα , αλλα φαίνεται ότι το θέλουν πολύ και τους χαλάει.

Πολύ καλή άμυνα πάντως σε Διαμαντίδη και Σπανούλη από τις δύο ομάδες.

Ο κάρι ακόμα σε ρηχά νερά...
vastravoud
QUOTE(Voyager @ Jun 7 2013, 20:46 ) *
Για τα πρακτικά δόθηκε από ένα φάουλ στον κάθε παίκτη και τεχνική στο κριάρι-άντιτς για το νταηλίκι ...
Σιγουρευτείτε πριν μιλήσετε

Κι εγώ αυτή την αίσθηση είχα, όμως η τηλεόραση για λίγο έδειξε "Τεχνικη ποινή" και στον Λάσμε, αν δεν κάνω λάθος.

Ίσως εκεί να οφείλεται το μπέρδεμα.

edit: για να το ελαφρύνουμε λίγο, ο Μπαρτζώκας δε θα έπρεπε να κάνει κάτι με τα πλαϊνά πάνω δόντια; tongue.gif Του χαλάει λίγο το προφιλ.
Dreamerpanos
QUOTE (duncan21 @ Jun 7 2013, 20:45 ) *
Deja vu η εικόνα της ομάδας.Περιμένω τελείως διαφορετικό δεύτερο ημίχρονο.

Ε βέβαια δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι ο ολυμπιακός....θα του μπουν τα σουτ στο 2ο ημίχρονο πιστευω δεν τον φοβάμαι....όσο αφορά τα σουτ εμάς φοβάμαι.....
tzagasdog
παίχτες σαν τον κάρι η αξία τους θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια...
spysta
ΤΑΜΠΟΥΡΙ και Αγιος ο Θεος !! laugh.gif

μου θυμιζει τον περιβοητο τριτο τελικο τοτε στο ΟΑΚΑ πριν κατι χρονια .. τοτε τα εβαζαν ολα οι κοκκινοι και τα εχαναν ολα οι πρασινοι .. μεχρι λιγο πριν την ληξη του τριτου 10λεπτου

ΛΑΣΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑ.ΜΑΚΑΡΙ να ισχυουν οι φημες που εγραψε το ολσταρμπασκετ στο περιοδικο του
xristaras
Ο ολυμπιακος θα ειναι καλυτερος επιθετικα στο 2ο.Εμεις να δουμε πως θα παρουμε σκορ.

Χωρις να θελω να προκαλεσω κατι τετοιες συμπεριφορες σαν του Αντιτς κανουν την κερκιδα να παρει φωτια και να αναψουν τα αιματα.Η διατησια ειναι 50-50
Reggie Miller 31
Πάντως επιθετικά ο ΠΑΟ δεν έχει κάνει κάποια υπέρβαση. Παίζει πολύ με το τρίποντο. Μέχρι στιγμής του έχει βγει, αλλά φέτος έχουμε γίνει πολλές φορές μάρτυρες του τι συμβαίνει όταν τα τρίποντα δεν μπουν...

Για ΟΣΦΠ δεν υπάρχει και τόσο καθαρό μυαλό, παντως λογικά κάποια τρίποντα θα μπουν στο β΄ημίχρονο, οπότε το ματς ακόμα παίζεται!
j-kidd13
Ο Διαμαντίδης πρεπει να ανέβει γιατί είναι ανύπαρκτος,και κανει πολλά λάθη.Ο Παναθηναϊκός για να έχει τύχη μέσα στο σεφ θέλει καλυτερο Διαμαντίδη.Γενικά και ο Σπαν και ο ΔΔ είναι ανύπαρκτοι μέχρι τώρα.Καλά ο Σοφό μπαίνει κ αυτόματα μειώνει ο Ολυμπιακός,τι να λέμε τώρα.....
Ενα κλικ μπροστά ο Παναθηναϊκός μέχρι τώρα,αλλά στο β είμαι βέβαιος οτι ο Ολυμπιακός αλλά και ο Σπανούλης θα ανεβουν...Οποτε ο Αρτζι πρέπει να βρει τροπο να βάλει τον Μήτσο στο παιχνιδι....

QUOTE(vastravoud @ Jun 7 2013, 20:52 ) *
Κι εγώ αυτή την αίσθηση είχα, όμως η τηλεόραση για λίγο έδειξε "Τεχνικη ποινή" και στον Λάσμε, αν δεν κάνω λάθος.

Ίσως εκεί να οφείλεται το μπέρδεμα.

edit: για να το ελαφρύνουμε λίγο, ο Μπαρτζώκας δε θα έπρεπε να κάνει κάτι με τα πλαϊνά πάνω δόντια; tongue.gif Του χαλάει λίγο το προφιλ.

Έγραψε τεχνική ποινή και στον Λασμε.
vastravoud
Από τη στιγμή που παίζουν τόσο επιθετικά τον ΔΔ όταν παίρνει σκριν, αρκεί να δημιουργούνται οι αποστάσεις και να πασάρει γρήγορα. Δε χρειάζεται ντε και καλά να δίνει ΑΥΤΟΣ την ασιστ, από τη στιγμή που δημιουργείται ανισορροπία, αρκεί απλώς να υπάρχει πλάνο για το "μετά" την πρώτη πάσα.

5-6 φορές το κάναμε και η επίθεση βγήκε καλή.
keraynopoylos
QUOTE(keraynopoylos @ Jun 7 2013, 18:22 ) *
Τα ποντίκια του Σοφό σας χάλασαν;

Ποντακια έγραψα, αλλά το ipad γουστάρει μουσκλα μάλλονsmile.gif
sni79per
ελα μωρη λιμοζ,ελά ρε μποζα,παμε γερα. tongue.gif
thalys
5/15 (33%) στα δίποντα έχει ο Παναθηναϊκός και 5/11 (45%) τρίποντα. Δεν έχει προβάδισμα γιατί τα βάζει όλα ή γιατί σκοράρουν παίχτες που κανονικά τα σπάνε. Ακόμα και ο Γκουίν, που ως τώρα τα έσπαγε, ως σουτέρ ήρθε κι έχει 1/2 τρίποντα.

Τα 6 περισσότερα ριμπάουντς, τα 3 μπλοκς αντί 1 και το 12% του Ολυμπιακού στις βολές κάνει τη διαφορά. Η άμυνα του Παναθηναϊκού τον έχει βάλει μπροστά, όχι η επίθεση του. Γι'αυτό κι έχει ελπίδες να νικήσει.

Επί τη ευκαιρία ο Ολυμπιακός έχει 50% στα δίποντα και 11/25 σουτ(μετρώντας και τις βολές) ενώ ο Παναθηναϊκός έχει 16/35. Ο ΠΑΟ έχει 5 παραπάνω βολές, άρα έχει πάρει 5 σουτ παραπάνω από τον Ολυμπιακό.

Στατιστικά ημιχρόνου όλα αυτά.
tuareg
οσο αντεχουν λασμε-γκιστ ο ολυμπιακος θα τα βρισκει σκουρα
slok
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ
Marciulionis
Πω πω, είναι το πιο θεαματικό παιχνίδι που έχω δει φέτος... Φχαριστιούνται θέαμα οι τυχεροί φίλοι του Ολυμπιακού!
bbplayer
όταν επιδιώκουμε το transition όλα γίνονται πιο απλά. εμ!
MaJesty23
wos_sport5.gif Λάσμε και Γκιστ!Ο Ολυμπιακός πολύ κακές περιστροφές!
vastravoud
Τρίποντο ο Παπανικολάου, ουρλιάζει σα δαιμονισμένος, γουστάρει ο κόσμος σε φάση "πάμε να πάρουμε την Πόλη"!

Κάρφωμα ο Λάσμε, δώστου κι αυτός το ίδιο, ερεθίζονται οι άλλοι στην κερκίδα.

Άβυσσος η ψυχή του κόσμου tongue.gif tongue.gif
bballbill
Λάσμε αρρώστια.
j-kidd13
Έχω τρελαθεί....Γίγαντας Λασμε!!!!!Γιατί προσφέρουμε και θέαμα κύριοι.... tongue.gif
Γιαννακοπουλε δώσε τώρα όσα θέλει ο Λασμε να μείνει και εντ οφ στορυ....
aegeansheed
O "Στράτος" έκανε Κορβεριά στη φάση με τον Ιπτάμενο Πιλότο του Θανάτου (Lasme)

Marciulionis
Ο Παπανικολάου γιατί είναι τόσο εκνευρισμένος? τον πείραξε κανείς? Εν τω μεταξύ κάνει φάουλ στο Λάσμε που δίνεται και στο καπάκι βήματα που επίσης δε δίνονται...
shtarkws
Εχω την εντυπωση πως αν ο Λασμε ερχοτανε στα 24 του στον Παναθηναικο και δουλευε με το τιμ του Ζελικο ο Παναθηναικος θα ειχε 8 αστερια
Magnus92
Οπως και να ληξει τελικα το παιχνιδι, οι φιλοι του ΠΑΟ εχουν βγαλει απιστευτη κ....λα με αυτες τις δυο φασεις biggrin.gif
Marciulionis
QUOTE(shtarkws @ Jun 7 2013, 21:17 ) *
Εχω την εντυπωση πως αν ο Λασμε ερχοτανε στα 24 του στον Παναθηναικο και δουλευε με το τιμ του Ζελικο ο Παναθηναικος θα ειχε 8 αστερια

Ή δε θα υπήρχε παίκτης Λάσμε...
MaJesty23
Πολλά νεύρα,απο πλευράς Ολυμπιακού...ανεξήγητο!Το παιχνίδι έχει πολυ δρόμο ακόμα! Σόφο ιλαρότραγωδία.
Reggie Miller 31
QUOTE (shtarkws @ Jun 7 2013, 21:17 ) *

Δίδυμο Μπατιστ (στα καλά του) - Λάσμε και Ζοτς προπονητής... τι μου κάνεις! wink.gif
bbplayer
και μετά μου λέτε ότι δε μπορεί να βοηθησει ο Μάικ...
Marciulionis
Ο Σόφο προκαλεί θλίψη... Έχει παχύνει.. Δε μπορεί να κουνήσει...
bballbill
Α ρε Σόφο, είσαι παιχταράς αλλά σε σφυράνε ανάποδα. Πόσο δίκαιο έχεις να δυσανασχετείς.
Magnus92
Σοφοκλη γελαμε, και κλαιμε μαζι σου ρε man ...
MaJesty23
Κατέβασμα Χαινς πολυ μπασκετικό... smile.gif
slok
Σοφοκλη παρατα το αστο
Reggie Miller 31
Αγαπάμε Σόφο!!!! tongue.gif
shtarkws
Ρε Σοφο αγορι μου οταν ο καρυ η ο οποιοσδήποτε παιζει isolation τον γκετσε δεν κουβαλας τον αμυντικο σου εκει
keraynopoylos
Συνολικά καλύτερος αγώνας απο το μέσο όρο των ντέρμπι που βλέπουμε συνήθως.

Μια περίοδος ειναι πολύς χρόνος ακόμα...
slok
QUOTE(Reggie Miller 31 @ Jun 7 2013, 21:25 ) *
Αγαπάμε Σόφο!!!! tongue.gif

ο τυπος δε βλεπει τον ελευθερο παιχτη με τιποτα. εκει το κεφαλι κατω και δωστου.
δυο εριξε κατω πριν και σαφως βηματα.
Dreamerpanos
QUOTE (bballbill @ Jun 7 2013, 21:22 ) *
Α ρε Σόφο, είσαι παιχταράς αλλά σε σφυράνε ανάποδα. Πόσο δίκαιο έχεις να δυσανασχετείς.

tongue.gif

Η φάση που πέθανα στα γέλια tongue.gif

Παίρνει τη μπάλα ο Σοφο αλλάζει σταθερό,φλόπινγκ του Χάινς,38000 βήματα στη συνέχεια από Σοφοκλή και φλόπινγκ από Περπέρογλου tongue.gif tongue.gif

Ευτυχώς δόθηκε η πρώτη παράβαση και σωστά αλλά έκανα νέο συκώτι.....
sni79per
βαλε 5αρι τον μανο παπαδοπουλο,ελεος με την κ******μηχανη.
thalys
21 δίποντα, 21 τρίποντα και 12 βολές ο ΟΣΦΠ. 25/15/16 ο Παναθηναϊκός. Δυσκολεύεται ο Ολυμπιακός να επιτεθεί από το ζωγραφιστό και δοκιμάζει πολλά τρίποντα, αρκετά όχι υπό κακές προϋποθέσεις, αλλά χωρίς να είναι και οι καλύτερες επιλογές εκείνη τη στιγμή. Παίρνει σκορ από έξυπνα σουτ χωρίς να πολυ-εκβιάζει ο Παναθηναϊκός. Η άμυνα εξακολουθεί να κρατάει τον ΠΑΟ.
Marciulionis
2 λεπτά να μείνει ακόμα ο Σόφο μέσα γύρισε το ματς... Ελπίζω να είναι καλά αυτός που χτύπησε...
slok
10 χρονια τωρα δεν εχω δει το διαμαντιδη να χανει διακδικουμενη μπαλλα ρ
bbplayer
QUOTE (slok @ Jun 7 2013, 21:29 ) *
10 χρονια τωρα δεν εχω δει το διαμαντιδη να χανει διακδικουμενη μπαλλα ρ

sta ίσα του το πήρε

@ κάρι επειγ'όντως
Reggie Miller 31
QUOTE (slok @ Jun 7 2013, 21:26 ) *
ο τυπος δε βλεπει τον ελευθερο παιχτη με τιποτα. εκει το κεφαλι κατω και δωστου.
δυο εριξε κατω πριν και σαφως βηματα.

Καλά ο Σόφο εκεί που με τρελαίνει είναι όταν κλείνουν 4 πάνω του μέσα στην ρακέτα εξω οι συμπαικτες είναι ελεύθεροι και αντί να πασάρει κατεβάζει κεφάλι και πάει για κάρφωμα! Πονεμένη ιστορία! Ένα αγώνα με τις ΗΠΑ έκανε και αυτό εξαργυρώνει ακόμα!
Magnus92
Ναι ρε Γκετσε !!!!!!!!!!
MaJesty23
ο Curry πολύ καλό παιχνίδι.Αυτή είναι προσθήκη.Τρομερή αυτοπεποίθηση και έχει παίξει φοβερή άμυνα στον Κιλλ Bill!
thalys
Έχουμε κάποιο τάμα να πιάσουμε συγκεκριμένο αριθμό τριπόντων;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.