Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2009-10 Predictions
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
a bullet for your head
Αφου ερωτηθηκαν 53 απ τα καλυτερα μπασκετικα μυαλα του ESPN για το ''the best newcomer'' της σεζον που μας ερχεται http://sports.espn.go.com/nba/news/story?p...09-BestNewcomer σκεφτηκα να ανοιξω και ενα poll,προκειμενου να συζητηθει το θεμα & απ τα καλυτερα μπασκετικα μυαλα του basketforum.gr.. cool.gif
Ειναι ερωτηση πολλαπλης επιλογης..
morrison
Ημουν μεταξυ Ριτσαρντ Τζεφερσον,Σακιλ Ο'Νιλ και Αντρε Μιλερ.
Παιρνοντας σαν βασικο και μοναδικο κριτηριο το impact που αναμενεται να εχουν στις ομαδες τους,ψηφισα μονοκουκι Αντρε Μιλερ.
Μοιαζει να ειναι το κομματι που ελειπε απο το παζλ των Μπλειζερς ...
a bullet for your head
QUOTE(john morisson @ Aug 26 2009, 02:06 ) *
Ημουν μεταξυ Ριτσαρντ Τζεφερσον,Σακιλ Ο'Νιλ και Αντρε Μιλερ.
Παιρνοντας σαν βασικο και μοναδικο κριτηριο το impact που αναμενεται να εχουν στις ομαδες τους,ψηφισα μονοκουκι Αντρε Μιλερ.
Μοιαζει να ειναι το κομματι που ελειπε απο το παζλ των Μπλειζερς ...

Αν ηθελες να ψηφισεις παραπανω απο εναν,δεν προσεξες οτι τονισα στο εναρκτηριο ποστ,πως ειναι ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ..?? rolleyes.gif
Νομιζω οτι προλαβαινεις ακομα..εχεις 7'.. 69.gif
Air and King
Ο Αντρε Μιλλερ ηταν το καταλληλο κομματι του παζλ για τους ταλαντουχους Μπλειζερς.Φαινεται τελικα πως τους βγηκε σε καλο που δεν υπεγραψαν τον Τουρκογλου καθως δεν θα μπορουσαν να παρουν και τον Μιλλερ.Ο ιδιος το αξιζε και με το παραπανω το συμβολαιο που του προσφεραν οι Μπλειζερς.

Ο Βινς Καρτερ εκτος της αξιας του που ειναι δεδομενη στο Ορλαντο βρησκει και κατι που δεν ειχε τον τελευταιο καιρο.Το κινητρο.Με Νελσον-Καρτερ-Λιοιυς-Μπας-Χαουαρντ το Ορλαντο μοιαζει καλυτερο απο περυσι χωρις αυτο ομως να εγγυαται οτι θα ξαναβρεθει στους Τελικους.Παντα υπαρχει η σκια των Σελτικς και του ΛεΜπρον.Επιπλεον ο Καρτερ διαθετει και την εμπειρια και παιζει πια πολυ με το μυαλο του.

Ο Αρτεστ πηγε στο Λος Αντζελες ως ενας Ροντμαν αν και υστερει λιγο στην αμυνα σε σχεση με το "σκουλικι" αλλα δεν παυει να ειναι ενας απο τους κορυφαιους περηφερειακους αμυντικους ολων των εποχων ενω σαφως ειναι καλυτερος επιθετικα απο τον Ροντμαν.Θα δωσει τσαμπουκα στους Λεικερς κατι που παντα ειναι ευπροσδεκτο.........

Ο Τζεφερσον μπορει να αποδειχτει λυρα εκατο για τους Σπερς.Πολυ καλος παιχτης και πλεον εχοντας Τζεφερσον-Τζινομπιλι-Φινλει στην περηφερεια η ποιοτητα ειναι δεδομενη!


Ο Σακιλ στα 37 του δεν ειναι δεδομενο οτι θα κανει τοσο πολυ την διαφορα οσο πολλοι νομιζουν.Ναι μεν παραμενει ο ογκος που δεν τον βλεπεις καθε μερα ναι μεν ερχεται απο μια πολυ καλη σεζον στο Φοινιξ με βαση την ηληκια του αλλα δεν ειναι τιποτα δεδομενο για το ποσο θα βοηθησει.Παντως το Κληβελαντ ενισχυθηκε στην περηφερεια(Παρκερ-Μουν) ενω πηρε και τον Ποου.

Ρασιντ-Γκαρνετ-Πιρς-Αλλεν.Ποιοτητα εμπειρια πανε μαζι και οι Σελτικς με την προσθηκη του Σιντ ειναι το πρωτο φαβορι στην Ανατολη κατα την αποψη μου.
morrison
QUOTE(a bullet for your head @ Aug 26 2009, 02:12 ) *
Αν ηθελες να ψηφισεις παραπανω απο εναν,δεν προσεξες οτι τονισα στο εναρκτηριο ποστ,πως ειναι ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ..?? rolleyes.gif
Νομιζω οτι προλαβαινεις ακομα..εχεις 7'.. 69.gif

Οχι βρε εσυ,μονοκουκι στον Αντρε για να βγει.
Ετσι δεν κανουν στις εκλογες; rolleyes.gif
a bullet for your head
Η ψηφος μου ηταν 4πλη:

-Τζεφερσον
-Μιλλερ
-Τουρκογλου
-Καρτερ

Ο Τζεφερσον ερχεται να προστεθει στο οπλοστασιο του κοουτς Ποποβιτς,βρισκομενος σε μια πολυ καλη,ωριμη & παραγωγικη ηλικια.
Παντοτε τον ειχα σε εκτιμηση και πιστευα πως το επιπεδο του ειναι All-Star.Πλεον του διδεται μια πρωτης ταξεως ευκαιρια,να συνεισφερει τα μεγιστα προκειμενου οι Σπερς να διεκδικησουν ξανα το πρωταθλημα.
Καλος αθλητης,σκορερ,που μπορει να συνεισφερει σε πολλους τομεις και να αποτελεσει τον ιδανικο συνδετικο κρικο μεταξυ των κοντων & ψηλων των Σπερς.
Ο Μιλλερ ειναι οτι ακριβως χρειαζονταν οι Μπλειζερς.Ενας ποιοτικος και εμπειρος PG,απ τους πλεον υποτιμημενους ολα αυτα τα χρονια,που μπορει να ''τρεξει'' τους νεανικους Μπλειζερς,να βοηθησει στην περαιτερω ωριμανση & εξελιξη των εκολαπτομενων σουπερ-σταρ Ροι,Αλντριτζ,Οντεν και να απευλεθερωσει τον Ροι τελειως απ τα οργανωτικα καθηκοντα,διδοντας του την δυνατοτητα να συγκεντρωθει-επικεντρωθει σε αλλους τομεις του παιχνιδιου οπως στο σκοραρισμα και στη προσωπικη του αμυνα.
Ο Χεντο εδειξε περσι το μεγαλο και πλουραλιστικο του ταλεντο.Εχω αναφερθει ουκ ολιγες φορες στον Τουρκο.
Μπορει να φερει στο Τοροντο την αυρα του φιναλιστ των περσινων τελικων,να δημιουργησει ενα εξαιρετικο διδυμο στα F με τον Μπος,βοηθωντας τον κατα καποιο τροπο να αναρριχηθει στην ελιτ των καλυτερων PF του πρωταθληματος(και παικτων γενικα),μιας και η προηγουμενη συνεργασια του με τον Ντουαιτ ηταν ακρως επιτυχημενη & να να προσφερει το γνωστο,πολυδιαστατο παιχνιδι του.
Νομιζω οτι μπορει να συνδραμει τα μεγιστα, ωστε οι Ραπτορς να μπουν στα πλει-οφς.
Τελος για τον Βινς,προσφερεται μια μοναδικη ευκαιρια να διεκδικησει το πρωταθλημα και τον περιμενω καλυτερο απο ποτε..ωριμο,εργονομικο,ποιοτικο και με ΚΙΝΗΤΡΟ!
Θυμαμαι περσι το καλοκαιρι,που οι Λεικερς εψαχναν στην αγορα για ενα πολυ καλο SF,μετα απ το καζο που τους ειχε κανει ο Πιρς..Καπως ετσι πιστευω πως σκεφτηκε και ο Σταν..μιας και ο Κομπε υπερισχυσε κατα κρατος των πολυ απειρων Λι,Πιετρους,Ρεντικ..(ακομα θυμαμαι το χαμενο κοντινο σουτ και το χαμενο μπακ-ντορ του Λι..και τα λαθη του Ρεντικ.. angry_red.gif )..
Να υπαρχει δηλαδη ενα καλυτερο ''ματσαρισμα'',σε ενδεχομενες μελλοντικες αναμετρησεις.
Απο κει και περα,οπως εχω ξανα-πει,ειναι απολυτως συμβατος στη φιλοσοφια του κοουτς ΒανΓκαντι.

QUOTE(john morisson @ Aug 26 2009, 03:18 ) *
Ετσι δεν κανουν στις εκλογες; rolleyes.gif

Αν εφαρμοζοταν η ''μεθοδος'' της πολλαπλης επιλογης στις εκλογες,ισως ''ο ουρανος να ηταν πιο γαλανος''.. smiley.gif
a bullet for your head
Ειδα μια ψηφο στον Σακ & μια στο ''Αλλος''..
Αν θελετε,ας μας λετε & για ποιον προκειται,για να εχουμε και μια ''εικονα''.. peace.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
βινς καρτερ!θεωρω πως θα δωσει στο ορλαντο αυτο που του λειπει για το κατι παραπανω!μαζι με τον χαουαρντ μπορουν να κανουν μεγαλα πραγματα!ειναι διψασμενος για τιτλο,θελει να αποδειξει και πολλα σε πολλους οποτε...


ο σακιλ μπορει να μην κανει ΤΗΝ διαφορα αλλα σιγουρα μαζι του το κλιβελαντ θα περασει σε αλλο επιπεδο και θα απελευθερωθει και ο λεμπρον.
j-kidd13
Ψηφισα Μιλερ και Καρτερ...
Ο Μιλερ ειναι ο παικτης που μπορει να κανει πρωταγωνιστρια την ομαδα του Πορτλαντ...
Ο Καρτερ μπορει να δειξει πολλα πραγματα φετος πηγαινοντας σε μια ομαδα οπου θα εχει σημαντικες βοηθειες,και η αμυνα του αντιπαλου δεν θα επικεντρωνεται μονο σε αυτον...

Γενικα παντως ολες οι μεταγραφες που αναφερονται,ηταν σημαντικες,και λιγο πολυ πιστευω οτι ολοι θα βοηθησουν τις ομαδες τους...αλλα Μιλερ και Καρτερ ειναι λιγο πιο μπροστα.
sacarame
Επέλεξα τους εξής 4:

- Κάρτερ
- Μίλλερ
-Τζέφερσον
- Γκόρντον


Ο Κάρτερ έχει πολύ ισχυρό κίνητρο,καθώς του δίνεται η ευκαιρία να παλέψει για το δαχτυλίδι.Αυτό και μόνο πιστεύω αρκεί στον πολύ ώριμο και μυαλωμένο πλέον Κάρτερ ώστε να εμφανιστεί καλύτερος από τις προηγούμενες χρονιές και να βοηθήσει σημαντικά τους Μάτζικ.

Ο Μίλλερ ήταν αυτό ακριβώς που έλειπε από το Πόρτλαντ.Ενας πολύ καλός και έμπειρος οργανωτής που θα καταφέρει να κουμαντάρει τον υπέρμετρο μερικές φορές νεανικό ενθουσιασμό των Μπλέιζερς.Θα απελευθερώσει τον Ρόι,θα αξιοποιήσει καλύτερα τους Ολντριτζ και Οντεν,θα εκμεταλλευτεί τα τρομερά προσόντα των Ρούντι και Αουτλο...

Ο Τζέφερσον βρέθηκε σε μια ομάδα που έχει υψηλότερες βλέψεις από αυτές που είχαν τα τελευταία χρόνια οι Νετς και οι Μπακς.Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την παρουσία των Πόποβιτς,Ντάνκαν και Τζινόμπιλι νομίζω είναι αρκετά ώστε να δούμε έναν πολύ καλύτερο Τζέφερσον τη νέα σεζόν.Πιστεύω ότι έλειπε ένας τέτοιος περιφερειακός,που είναι και σε πολύ καλή ηλικία,από το Σαν Αντόνιο..

Τέλος ψήφισα και τον Γκόρντον,που από ότι είδα δεν συγκεντρώνει και πολλές προτιμήσεις...Ομως,θεωρώ ότι και αυτός θα κάνει μια πολύ καλή σεζόν καθώς έφυγε από μια ομάδα που του έδειχνε συνέχεια ότι δεν τον υπολογίζει παρ'ότι ήταν ο καλύτερος της παίκτης και πρώτος σκόρερ της,και πήγε σε μια άλλη που έδειξε ότι τον θέλει πολύ στο ρόστερ της,δίνοντας του και καλά χρήματα και πολυετές συμβόλαιο.Οπότε πιστεύω ότι και αυτός θα έχει πολύ υψηλό κίνητρο και ανεβασμένη ψυχολογία και θα βοηθήσει πολύ το Ντιτρόιτ...
nikolas12
Πιστευω στους Αρτεστ,Καρτερ και Μιλερ λογω το οτι οι ομαδες τους πηγαν καλα περυσι και με την προσθηκη τους να πανε ακομα πιο ψηλα.
koutsou10
εγω πιστευω στον σακ ατακ αφου οπου(σχεδον) εχει παει εχει σηκωσει τιτλο!!!κ ας ειναι κ οσο χρονων να ναι!!!
a bullet for your head
Ειπα να παραθεσω σ'αυτο το poll,αυτο το λινκ.. http://sports.espn.go.com/nba/news/story?p...9-WorstNewcomer Για τον Worst Newcomer..και οχι να ανοιξω αλλο..
Παντως νομιζω οτι αδικειται λιγο ο χοντρος.. rolleyes.gif ..ισως να μην ειναι ο παικτης που θα στησεις την ομαδα γυρω απ'αυτον,ομως οι 20π,10ρ δεν ειναι και ασχημοι αριθμοι..συν οτι οι Γκριζλις ΗΘΕΛΑΝ ενα PF,για να συγκροτησουν μια πολυ δυνατη 5αδα(στα χαρτια τουλαχιστον..)..
Εγω θα ελεγα πως ο Ταισον Τσαντλερ,ισως συγκεντρωνει και τις περισσοτερες πιθανοτητες(αν και δεν το ευχομαι,γιατι συμπαθω τους Μπομπκατς,λογω του κοουτς Μπραουν..),για το συγκεκριμμενο ''βραβειο''..
2ο θα εβαζα τον Αριζα..δεν νομιζω οτι θα ανταποκριθει καλα σε μια ομαδα που θα κληθει να κανει περισσοτερα πραγματα(επιθετικα),απ'οτι μας ειχε συνηθισει..η' απ τον ρολο που του ειχε δωσει(?) ο Φιλ..(ετοιμασου κυριε ''διαχειριστα''..τελευταια σου χρονια,θελω να πιστευω.. 19.gif 19.gif )..και ολα αυτα με παραπανω χρηματα..
Ο Μπεν Ουαλλας ενταξυ..δεν θα πολυ-ακουμπησει,ειναι γνωστο..
Ο Κουεντιν Ριτσαρτσον,ειναι ενα ερωτηματικο κατ'εμε..οπως και ο Αιβερσον..(Θα παει τελικα στους Μπομπκατς?Εγω το θελω πολυ!)..αλλα και ο Μαριον..

Προτεινω λοιπον,να συζητησουμε στο ηδη υπαρχον poll και αυτες τις ''περιπτωσεις''..
KG13
Επελεξα Αντρε,Καρτερ,Τζεφερσον χωρις σειρα προτιμησης καθως δν μπορω ν ξεχωρισω ποιος θα κανει την μεγαλυτερη διαφορα

Ο Μιλλερ ειναι ακριβως αυτο που λειπει απο το Πορτλαντ,ενας πολυ καλος PG...Λογικα ειναι το missing piece για το παραπανω βημα
Ο καρτερ Θα δοσει τον αερα του superstar στο Ορλαντο.Θα προσφερει περισοτερα κατα την αποψη μου στους Magic απο τον Τουρκογλου..Ε και ειναι καπως διαφορετικο να βλεπεις 5αδα Νελσον-Καρτερ-Λιους-Μπας-Χαουαρντ απο την 5αδα των τελικων.Θα δοσει αλλη αιγλη
Ο Τζεφερσον ειναι παιχτης που θα κολλησει(λογικα) πολυ ευκολα στην νοοτροποια Popovic και Spurs..Πλεον η τριαδα απεκτησε και 4ο μελος κατι που και ανασες θα δοσει και σκοραρισμα και γενικα θα βοηθησει τους Spurs σε ολους τους τομεις....και πλεον μπορουν ν εχουν την πολυτελεια ενος τραυματισμου
OnLy_PAS-AthEnS
V C




magic1-sm.gifmagic1-sm.gifmagic1-sm.gifmagic1-sm.gifmagic1-sm.gifmagic1-sm.gifmagic1-sm.gifmagic1-sm.gifmagic1-sm.gifmagic1-sm.gifmagic1-sm.gifmagic1-sm.gifmagic1-sm.gifmagic1-sm.gifmagic1-sm.gifmagic1-sm.gifmagic1-sm.gifmagic1-sm.gif




a bullet for your head
Με τα εως τωρα αποτελεσματα,ορισμενοι ''νεοφερμενοι'', βασει αριθμων,τα πανε ως εξης:

-Τρεβορ Αριζα.Σε 38.3' συμμετοχης εχει 23.3π,3.7ρ,3.3ασ,1,7κλ
-Ρασιντ Ουαλλας.Σε 20.8' συμμετοχης εχει 10π,4ρ,1.3ασ
-Χεντο Τουρκογλου.Σε 37.3΄συμμετοχης εχει 15π,4ρ,2.7ασ,1.7κοψ,1κλ
-Ραντι Φοι.Σε 32.3' συμμετοχης εχει 15π,5ασ,2.7ρ,1κλ
-Σακιλ Ο'Νιλ.Σε 24.8' συμμετοχης εχει 9π,7.3ρ,1.8ασ,1.5κοψ
-Μπεν Γκορντον.Σε 34.3' συμμετοχης εχει 24.3π,3.7ρ,2.7ασ,1.3κλ
-Τσανινγκ Φραι.Σε 32' συμμετοχης εχει 17π,5.7ρ,2κλ,1ασ
-Βινς Καρτερ.Σε 20.5' συμμετοχης εχει 15.5π,3.5ασ,1.5ρ
-Ραιαν Αντερσον.Σε 25.7' συμμετοχης εχει 17.3π,4ρ
-Ρον Αρτεστ.Σε 34'3 συμμετοχης εχει 8.3π,5ρ,3.7ασ,1κλ,1κοψ
-Σον Μαριον.Σε 36' συμμετοχης εχει 16.7π,8ρ,2κοψ,1κλ
-Ζακ Ραντολφ.Σε 32' συμμετοχης εχει 18.7π,7.3ρ,4ασ
-Εμεκα Οκαφορ.Σε 30' συμμετοχης εχει 11.3π,11ρ,2κοψ,1.3ασ
-Ριτσαρντ Τζεφερσον.Σε 27' συμμετοχης εχει 11.7π,2.7ρ,2ασ
-Αντρε Μιλλερ.Σε 24.3' συμμετοχης εχει 9π,3.5ασ,3ρ
Air and King
Aν και πολυ νωρις ακομα μα παρα πολυ νωρις (αρχες Γεναρη θεωρω που εχει τρεξει το πρωταθλημα 2 μηνες ξεχωριζουν καποιοι και δειχνει προς τα που παει το πραγμα...Τοτε θα ξανασχοληθω με το θεμα προσωπικα) ενα ετσι μινι Race to MVP κυριως γιατι καποιοι(που δεν τους περιμενα) εχουν ξεκινησει εντυπωσιακα...Χθες εγινε ο νεοτερος ολων των εποχων που σπαει το φραγμα των 24.000 ποντων.....

1.Kομπι Μπραιαντ:Μετα και το χθεσηνο παιχνιδι που πετυχε για τριτη φορα φετος 41 ποντους ανεβασε τα ποσοστα του,δειχνει σε εξαιρετικη κατασταση και η καλοκαιρινη ξεκουραση του εκανε καλο!Απλα επιβεβαιωνει απο νωρις γιατι ειναι ενα απο τα 2 μεγαλα φαβορι για το ΜVP!
2.Καρμελο Αντονι:Ενυπωσιακος ο "Μelo" παιζει στο επιπεδο που ολοι περιμεναμε καθως ξεραμε τις τεραστιες δυνατοτητες του....Χρειαζεται ομως διακεια και καλο ρεκορ απο την ομαδα που φαινεται πως θα εχει αν και νωρις ακομα για να συνεχησει να ειναι υποψηφιος MVP.....
3.Κρις Μπος:Παρα πολυ καλος ο Μπος.Προσθεσε κιλα το καλοκαιρι,εγινε πιο δυνατος και σε συνδιασμο με την εκπληκτικη τεχνικη του δειχνει οτι μπορει να φτασει σε υψηλο επιπεδο.....Το Τοροντο καλειται να τον βοηθησει ομως!
4.Πολ Πιρς:Μπορει να μην εχει μεγαλο μεσο ορο(λογικο σε μια ομαδα που θελουν πολλοι την μπαλα)αλλα σουταρει εξαιρετικα η ομαδα του εχει ξεκινησει πολυ καλα και ακομα μια χρονια δειχνει οτι αυτος θα ειναι ο ηγετης της πιο ποιοτικης ομαδας εστω και οριακα απο Λεικερς και Ορλαντο.
5:Ντουειν Γουειντ:Δεν εχε κανει πολυ καλο ξεκινημα(αλλα δεν "εχει αγριεψει" ακομα) δεν σουταρει πολυ καλα και δεν πασαρει οπως περυσι(θα αλλαξουν και τα 2 λιαν συντομως 6 παιχνιδια ειναι παρα πολυ λιγα αλλα ετσι για να λεμε)ομως η ομαδα του παει παρα πολυ καλα και αυτος δεν εχει ανεβασει στροφες ομως η ομαδα του δινει το δικαιωμα να ειναι ψηλα!
6:ΛεΜπρον Τζειμς:Κανονικα με το χαλι που παρουσιαζει η ομαδα του ισως να μην επρεπε να ειναι καν στους 6 πρωτους.Εχει πεσει ο μεσος ορος ορος του στο σκοραρισμα αλλα θα ανεβει(26.2 αλλα παιρνει και λιγοτερες προσπαθεις μεσο ορο)...σουταρει πολυ καλα ομως,πασαρει εξαιρετικα,παιρνει ριμπαουντ παιζει καλη αμυνα ο ιδιος στην γενικη μετριοτατα των Καβς.Λιγο πεσμενος στις βολες και κανει λιγα παραπανω λαθακια μεσ ορο(θα βελτιωθει σε αυτα δεν υπαρχει θεμα).Η ομαδα του δεν παει καλα και 4-3 ειναι κακο ρεκορ για μια ομαδα σαν το Κλιβελαντ που περυσι εκανε 66 νικες..Αν δεν ανεβει η ομαδα του οσο καλα και να παιξει αυτος το MVP ξανα φετος θα ειναι δυσκολο να το παρει....Επιμενω ακομα οτι ειναι το πρωτο φαβορι!Το Γεναρη θα εχουμε ενα ασφαλεστερο δειγμα!

Για να δουμε σε εναμισι μηνα θα εχουμε πιο καλα δειγματα!
koutsou10
οντως ειναι πολυ νωρις για το mvp αλλα συμφωνω στην λιστα σου φιλε air and king,προσθετοντας βεβαια κ τους στηβ νας κ ντουαητ χαουαρντ...
γενικα νομιζω φετος θα <<παιξουν>> πολλοι παιχτες για τον τιτλο σε αντιθεση με τα προηγουμενα χρονια που ηταν 3-4,αυτο βεβαια οφειλεται κατα την γτνωμη μου στο οτι το πρωταθλημα φετος ειναι το πιο ανταγωνιστικο των τελευταιων χρονων...
Air and King
QUOTE(Air and King @ Nov 7 2009, 15:41 ) *
Aν και πολυ νωρις ακομα μα παρα πολυ νωρις (αρχες Γεναρη θεωρω που εχει τρεξει το πρωταθλημα 2 μηνες ξεχωριζουν καποιοι και δειχνει προς τα που παει το πραγμα...Τοτε θα ξανασχοληθω με το θεμα προσωπικα) ενα ετσι μινι Race to MVP κυριως γιατι καποιοι(που δεν τους περιμενα) εχουν ξεκινησει εντυπωσιακα...Χθες εγινε ο νεοτερος ολων των εποχων που σπαει το φραγμα των 24.000 ποντων.....

1.Kομπι Μπραιαντ:Μετα και το χθεσηνο παιχνιδι που πετυχε για τριτη φορα φετος 41 ποντους ανεβασε τα ποσοστα του,δειχνει σε εξαιρετικη κατασταση και η καλοκαιρινη ξεκουραση του εκανε καλο!Απλα επιβεβαιωνει απο νωρις γιατι ειναι ενα απο τα 2 μεγαλα φαβορι για το ΜVP!
2.Καρμελο Αντονι:Ενυπωσιακος ο "Μelo" παιζει στο επιπεδο που ολοι περιμεναμε καθως ξεραμε τις τεραστιες δυνατοτητες του....Χρειαζεται ομως διακεια και καλο ρεκορ απο την ομαδα που φαινεται πως θα εχει αν και νωρις ακομα για να συνεχησει να ειναι υποψηφιος MVP.....
3.Κρις Μπος:Παρα πολυ καλος ο Μπος.Προσθεσε κιλα το καλοκαιρι,εγινε πιο δυνατος και σε συνδιασμο με την εκπληκτικη τεχνικη του δειχνει οτι μπορει να φτασει σε υψηλο επιπεδο.....Το Τοροντο καλειται να τον βοηθησει ομως!
4.Πολ Πιρς:Μπορει να μην εχει μεγαλο μεσο ορο(λογικο σε μια ομαδα που θελουν πολλοι την μπαλα)αλλα σουταρει εξαιρετικα η ομαδα του εχει ξεκινησει πολυ καλα και ακομα μια χρονια δειχνει οτι αυτος θα ειναι ο ηγετης της πιο ποιοτικης ομαδας εστω και οριακα απο Λεικερς και Ορλαντο.
5:Ντουειν Γουειντ:Δεν εχε κανει πολυ καλο ξεκινημα(αλλα δεν "εχει αγριεψει" ακομα) δεν σουταρει πολυ καλα και δεν πασαρει οπως περυσι(θα αλλαξουν και τα 2 λιαν συντομως 6 παιχνιδια ειναι παρα πολυ λιγα αλλα ετσι για να λεμε)ομως η ομαδα του παει παρα πολυ καλα και αυτος δεν εχει ανεβασει στροφες ομως η ομαδα του δινει το δικαιωμα να ειναι ψηλα!
6:ΛεΜπρον Τζειμς:Κανονικα με το χαλι που παρουσιαζει η ομαδα του ισως να μην επρεπε να ειναι καν στους 6 πρωτους.Εχει πεσει ο μεσος ορος ορος του στο σκοραρισμα αλλα θα ανεβει(26.2 αλλα παιρνει και λιγοτερες προσπαθεις μεσο ορο)...σουταρει πολυ καλα ομως,πασαρει εξαιρετικα,παιρνει ριμπαουντ παιζει καλη αμυνα ο ιδιος στην γενικη μετριοτατα των Καβς.Λιγο πεσμενος στις βολες και κανει λιγα παραπανω λαθακια μεσ ορο(θα βελτιωθει σε αυτα δεν υπαρχει θεμα).Η ομαδα του δεν παει καλα και 4-3 ειναι κακο ρεκορ για μια ομαδα σαν το Κλιβελαντ που περυσι εκανε 66 νικες..Αν δεν ανεβει η ομαδα του οσο καλα και να παιξει αυτος το MVP ξανα φετος θα ειναι δυσκολο να το παρει....Επιμενω ακομα οτι ειναι το πρωτο φαβορι!Το Γεναρη θα εχουμε ενα ασφαλεστερο δειγμα!

Για να δουμε σε εναμισι μηνα θα εχουμε πιο καλα δειγματα!

Βασικα μολις τωρα ειδα οτι εγραψα σε λαθος Τοπικ.....Καλα ρε Bullet δεν λες τιποτα?Παω να το μεταφερω!
a bullet for your head
QUOTE(Air and King @ Nov 9 2009, 00:38 ) *
Βασικα μολις τωρα ειδα οτι εγραψα σε λαθος Τοπικ.....Καλα ρε Bullet δεν λες τιποτα?Παω να το μεταφερω!

Το προσεξα χθες... rolleyes.gif
Αλλα σκεφτηκα οτι ολο και καποιος mod θα το παρει χαμπαρι και θα το μεταφερει στο σωστο... peace.gif
Air and King
QUOTE(a bullet for your head @ Nov 9 2009, 01:12 ) *
Το προσεξα χθες... rolleyes.gif
Αλλα σκεφτηκα οτι ολο και καποιος mod θα το παρει χαμπαρι και θα το μεταφερει στο σωστο... peace.gif

Nαι σιγα το πραγμα.....
Στο τοπικ τωρα θεωρω οτι ο Ρασιντ μεχρι τωρα ειναι ολα τα λεφτα καθως ερχεται απο τον παγκο να δωσει επιπλεον ποιοτητα στους Σελτικς,βρηκε κινητρα και εχει κολησει πολυ καλα με την ομαδα......
Ο Αρτεστ επισης δειχνει να κολαει καλα με τους Λεικερς και τα παει πολυ καλα με το Κομπι.Εξαιρετικη κινηση η προσθηκη του απο τους Λεικερς......

Η απογοητευση μεχρι στιγμης ειναι κυριως ο Αντρε Μιλλερ αλλα αυτο πιστευω οτι θα αλλαξει καθως και ο Μιλλερ αλλα και ο Μακμιλαν ειναι συνεργασημοι ως ανθρωποι και θα βρουν κοινο σημειο για το καλο της ομαδας αυτης που εφερε πισω μετα απο 30+ χρονια(απο τον Γουολτον,Mορις Λουκας Λαρρυ Στιλ και λοιπους)την ΒlazerMania κατι που δεν εκαναν ας πουμε σε τετοιο βαθμο οι Nτρεξλερ-Πορτερ-Μπακ Γουιλιαμς-Κερσει και Σια.........
merlin1
μονο εγο πιστευω οτι ο ρασιντ ξανανιονει σε εμας???
Gravedigger
QUOTE (merlin1 @ Nov 9 2009, 13:01 ) *
μονο εγο πιστευω οτι ο ρασιντ ξανανιονει σε εμας???

Δεν νομίζω.Το ίδιο λέει και ο Air 1 post πριν από σένα.
merlin1
νε αλα μαλον ιμε ο μοναδικος που τον ψηφισε!!!!
a bullet for your head
Ριχνοντας μια ματια στα εως τωρα στατιστικα των παικτων που μετακομισαν αυτη τη σεζον στις ομαδες τους,διαπιστωσα οτι 4 ονοματα δεν βρισκονται στη προτεινομενη λιστα...ευτυχως που υπαρχει & το αλλος... rolleyes.gif

Κατ'εμε & με τα εως τωρα δεδομενα,τα 2 πιο δυνατα φαβορι ειναι:

-Ο Στεφεν Τζακσον,ο οποιος εχει σε 40.4' συμμετοχης,21.2π,5ρ,3ασ,1.9κλ σε συνολο 37 ματς.
-Ο Ζακ Ραντολφ,ο οποιος εχει σε 37.5' συμμετοχης,21π,11.6ρ,,2.1ασ σε συνολο 46ματς

Για τη 3η θεση βλεπω τον Τζαμαλ Κρωφορντ...ο οποιος εχει 30.7' συμμετοχης,17.7π,2.8ασ,2.4ρ σε συνολο 46 ματς.

Για τη 4η θεση βλεπω παλι 2 επικρατεστερους:

-Τον Τρεβορ Αριζα,ο οποιος σε 38.1' συμμετοχης εχει 15.4π,5.6ρ,3.6ασ,1.7κλ σε συνολο 45 ματς
-Τον Αντρε Μιλλερ,ο οποιος εχει σε 30' συμμετοχης εχει 13.4π,5.1ασ,3ρ σε συνολο 49 ματς.

Οπωσδηποτε τα πιο πρωτοκλασατα ονοματα δεν εχουν ανταπεξελθει στο βαθμο των αρχικων προσδοκιων...
Νομιζω οτι ολοι μας θα περιμεναμε καλυτερη εικονα & αριθμους απ τους Τουρκογλου,Καρτερ,Τζεφερσον,Αρτεστ,Σακιλ,Ο
αφορ,Μαριον,παρολο που οι ομαδες τους τα πανε καλα φετος..

Αυτους που θα χαρακτηριζα σταθερα καλους ειναι οι Ρασιντ,Αιβερσον,Φραι,Βιλανουεβα,,Ουωρρικ....

Ο Βρετανος Μπεν Γκορντον ξεκινησε εντυπωσιακα τη σεζον αλλα εριξε καπως τους μ.ο. συν οτι & τραυματιστηκε...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.