Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ολυμπιακος - παναθηναικος 16-4-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Quincy
QUOTE(lakersdynasty @ Apr 13 2011, 08:26 ) *
υπαρχει ενα επιλεον θεμα ομως εδω.

δεν μιλαμε για ενα παιχνιδι που κατεβαινεις να το κερδισεις απο το 0. Ναι οκ εισαι σε καλητερη κατασταση απο οτι στο πρωτο παιχνιδι. Ναι εχεις περισοτερες επιλογες ισως με τον Μαριτς και με τον Καλαθη σε καλητερη κατασταση.

Αλλα τι ψυχολογια θα αποκτησεις αν καταφερεις να παρεις μια διαφορα να κερδισεις το παιχνιδι και να ερθει μετα ενας "Φωτσης" απο την πλευρα του ΟΣΦΠ και να σου ριξει την διαφορα στους 2 στο τελος?

τι ψυχολογια σου δινει το γεγονος οτι εκανες μια νικη στην εδρα του αντιπαλου και μετα θα χρειαστει να ξανακανεις για να φτασεις στον στοχο σου.

Εντάξει, δεν ξεκινάει από το 0-0 ο αγώνας, αλλά από το 4-0. Δηλαδή αν είχε χάσει με 7-10 ο Παναθηναικός δεν θα "χτύπαγε" το παιχνίδι??

Εγώ δεν πιστεύω οτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην δώσει όλα το 100% ο Παναθηναικός το Σάββατο. Οι μεγάλες ομάδες παλεύουν για όλα τα παιχνίδια όσο μπορούν, πόσο μάλλον το ντέρμπυ Ολυμπιακός-Παναθηναικός που έχουν ένα παραπάνο κίνητρο. Ακόμα και εξασφαλισμένο να ήταν το πλεονέκτημα, ο ΠΑΟ θα μπαινε για να κερδίσει.
kolokotronis
Είπε κανείς ότι δεν χτυπήσει το ματς ο παναθηναικός??
Ρωτάω γιατί πολλοί φίλοι το επαναλαμβάνουν.

Φυσικά και θα το χτυπήσει και δε νομίζω εάν χάσουμε να βγει κάποιος παναθηναικός και να πει ότι κάναμε συντήρηση δυνάμεων.

Όσο για την πρόβλεψη που κάποιοι κοπανάτε στον aldaperan για το ματς του πρώτου γύρου, να πω ότι απ'όσο θυμάμαι οι περισσότεροι ολυμπιακοί ήταν σχεδόν σίγουροι ότι θα χάσουν.
Ας μην ανατρέξουμε σε ποστ...

Και το να πιστεύεις στην ομάδα σου και να σε διαψεύδει είναι καλύτερο από το να θεωρείς ότι θα χάσεις και στο τέλος να κερδίζεις.

Όλοι έχουμε (με εμένα πρώτο και καλύτερο) πέσει έξω σε πρόβλεψη.
Για να κρίνεις όμως μία λανθασμένη πρόβλεψη θα πρέπει να την έχεις κρίνει λάθος από πριν.

Όχι να μην λες τίποτα, και να τι '''λες'' μετά σε όσους τόλμησαν να κάνουν μία πρόβλεψη και έπεσαν έξω....
LFO
QUOTE(kseplenhs @ Apr 13 2011, 10:35 ) *
χούμορ έκανες αρχηγέ?Εγώ σοβαρά μιλούσα happy.gif

Tο ξερω φιλε μου...ολοι ξερουμε ποσο σοβαρος ανθρωπος εισαι (χωρις emoticon)
Zephyr
Ρε guys, κάνετε λες και είμαστε σε διαγωνισμό καλύτερου αστρολόγου για συμμετοχή σε πρωινάδικο, "ποιος θα κάνει καλύτερη πρόβλεψη", "ποιος θα πέσει μέσα"!
Ήμαρτον ρε σεις 71.gif!!!

Ο ΠΑΟ έχει στα (+) του την αγωνιστική του ετοιμότητα και την επιστροφή του Μάριτς. Ο Ολυμπιακός έχει στα (+) του την επιτακτική ανάγκη για νίκη (θα έβαζα και την έδρα αλλά τα καμάρια μας αγχώνονται όταν έχει κόσμο το γήπεδο...). Το ποιος θα επικρατήσει θα το δούμε.
apkat
Παιδια εγω αυτο που λεω και προφανως ειναι αδυνατο να γινει κατανοητο οτι σε τετοια ματς προβλεψεις δεν χωρανε..Και συνηθως αυτοι που κανουν εκτιθονται..Τοσο απλα..

Οσον αφορα τα μπασκετικα ALdaperan θα μπορουσα να κατσω να γραψω καμια 10αρια λαθη λογικης που κανεις σε αυτα τα ποστ σου για να καταληξεις στο συμπερασμα που θες.Αλλα δεν εχει νοημα.Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ο παο δεν μπορει να κερδισει..
frenchman7
Για να πάμε λίγο και στα σοβαρά του Σαββάτου, πρέπει να βρεθεί τρόπος να σταματήσουμε τους bmx-άδες και τους άλλους περίεργους που βεβηλώνουν το ιερό παρκέ του Σεφ.. Περιμένω προτάσεις! wacko.gif

ΥΓ: περιμένω να δω πως θα είναι και αυτό το δίχτυ που θα είναι κρεμασμένο από την οροφή μέχρι κάτω περιμετρικά στα 3/4 του Σεφ...
A.CAB
QUOTE(saou @ Apr 12 2011, 21:22 ) *
Νομίζω το μεθαυριανό ματς θα το πάρει ο Ολυμπιακός πολύ απλά γιατί τον καίει. Ο ΠΑΟ θα μπει να παλέψει, αλλά δε νομίζω ότι θα ματώσει κιόλας όπως επιβάλλεται να κάνουν οι δικοί μας, ούτε ότι ο Ομπράντοβιτς θα ανοίξει όλα του τα χαρτιά. Μην πω ότι θα κάνει και δοκιμές. Φυσικά άμα βρει τον Ολυμπιακό μπόσικο δεν πρόκειται να του χαριστεί. Αλλά έχει άλλες προτεραιότητες αυτή τη στιγμή και ξέρει ότι τα κρίσιμα ματς είναι μετά το final 4.

+1

Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτές είναι οι σκέψεις μου κι εμένα. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν βλέπω να το κερδίζουμε το ματσάκι. όχι γιατί δεν μπορεί ο Παναθηναικός να κερδίσει στο ΣΕΦ ή γιατί είναι χειρότερη ομάδα αλλά γιατί για να κερδίσεις ντέρμπι πρέπει να γυαλίζει το μάτι σου όχι απλώς να είσαι σε καλή φόρμα. Τα μάτια νομίζω γυαλίζουν για το Φ4. Ο Ολυμπιακός παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Μόνο όπως είπε και ο φίλος από πάνω αν τον βρει μπόσικο ο Παναθηναικός θα καταφέρει να κερδίσει. Μακάρι να έχω λάθος αλλά έτσι το βλέπω. Άσε που η ανετοιμότητα του Ντρου θα παίξει ρόλο. 60-40 Ολυμπιακός οι πιθανότητες.

υ.γ. Βέβαια και με την Μπαρτσελόνα 1-3 να χάναμε το έβλεπα.... smiley.gif
rankin
QUOTE(frenchman7 @ Apr 13 2011, 13:29 ) *
Για να πάμε λίγο και στα σοβαρά του Σαββάτου, πρέπει να βρεθεί τρόπος να σταματήσουμε τους bmx-άδες και τους άλλους περίεργους που βεβηλώνουν το ιερό παρκέ του Σεφ.. Περιμένω προτάσεις! wacko.gif

Σε τέτοια παιχνίδια, συνήθως, δεν εμφανίζονται ούτε μασκότ, ούτε τσιρλίντερς, ούτε ΒΜΧαδες και χιπ-χοπαδες...
Επικρατεί εμπόλεμη ατμόσφαιρα...
ALdaperan
QUOTE(apkat @ Apr 13 2011, 13:12 ) *
Παιδια εγω αυτο που λεω και προφανως ειναι αδυνατο να γινει κατανοητο οτι σε τετοια ματς προβλεψεις δεν χωρανε..Και συνηθως αυτοι που κανουν εκτιθονται..Τοσο απλα..

Οσον αφορα τα μπασκετικα ALdaperan θα μπορουσα να κατσω να γραψω καμια 10αρια λαθη λογικης που κανεις σε αυτα τα ποστ σου για να καταληξεις στο συμπερασμα που θες.Αλλα δεν εχει νοημα.Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ο παο δεν μπορει να κερδισει..

Δεν πρόκειται να συνενοηθουμε μου φαίνεται!! Εξέφραφσα την άποψη μου οτι ο παο εχει τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη στο σεφ + τη διαφορα! Εσυ δλδ δεν ψήφισες στο πολλ?

Και αν δεν τα καταφέρει τωρα , στους τελικούς θα κάνει μια νίκη πιστεύω . Μπορείς να τα γράψεις τα λάθη που κανω?

Όπως είσαι εσυ αισιόδοξος ότι μπορεις να νικήσεις στο σεφ άλλο τόσο και παραπάνω είμαι εγω γιατί εχω και μια προιστορία
apkat
Οντως ειναι δυσκολο να συνενοηθουμε γιατι δεν καταλαβαινεις τι γραφω.

Τα λογικα λαθη που αναφερω ανα φερονται σε προηγουμενα ποστ που "δικαιολογουσες" γιατι θα καλυψει ο παο την διαφορα ερμηνευοντας τα δεδομενα κατα το δοκουν.

Τι εννοεις εχεις προιστορια;;

Εγω δεν ειπα ποτε οτι ειμαι αισιοδοξος για το παιχνιδι στο ΣΕΦ. 50-50 το βλεπω αντε 51-49 λογω αυξημενου κινητρου του Ολυμπιακου. Οπως ετσι ηταν και στο ΟΑΚΑ. Εξισου πιθανο ειναι να κερδισουν και οι 2..

ALdaperan
QUOTE(apkat @ Apr 13 2011, 14:22 ) *
Οντως ειναι δυσκολο να συνενοηθουμε γιατι δεν καταλαβαινεις τι γραφω.

Τα λογικα λαθη που αναφερω ανα φερονται σε προηγουμενα ποστ που "δικαιολογουσες" γιατι θα καλυψει ο παο την διαφορα ερμηνευοντας τα δεδομενα κατα το δοκουν.

Τι εννοεις εχεις προιστορια;;

Εγω δεν ειπα ποτε οτι ειμαι αισιοδοξος για το παιχνιδι στο ΣΕΦ. 50-50 το βλεπω αντε 51-49 λογω αυξημενου κινητρου του Ολυμπιακου. Οπως ετσι ηταν και στο ΟΑΚΑ. Εξισου πιθανο ειναι να κερδισουν και οι 2..

ποια δεδόμενα προσπαθώ να δικαιολογήσω βρε συ? Εγω απλά έκανα μια πρόβλεψη όπως και άλλα 37 άτομα που ψήφισαν στο πολλ .. που είναι το περιεργο?Εσεις αρχίσατε να μου λέτε για τις 20αρες και τον προηγούμενο αγώνα. Εγω απλά είπα οτι ο παο μπορει να κερδισει + να παρει τη διαφορα

Σε ξαναρωτώ εσυ δεν ψηφισες?

Η προιστορία είναι οτι και με μειονέκτημα εδρας να ειναι ο παο έχει τη δυνατότητα να σπάσει το σεφ . Το ανάποδο δεν ισχυει
apkat
Οχι δεν ψηφισα..Κατα τα λοιπα οντως δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε..
LovingBasketball
Προσωπικα ψηφισα οτι θα κερδισουμε και οτι θα παρουμε και τη διαφορα....αλλα δεν το πολυπιστευω οχι γιατι δεν ειμαστε ικανοι, αλλα οπως πολυ ευστοχα παρατηρησαν ορισμενοι ο Ολυμπιακος εχει μεγαλυτερο κινιτρο.
Απο την αλλη αυτοι θα εχουν και το μεγαλυτερο αγχος μετα απο το στραπατσο με τη Σιενα.
Εν πασει περιπτωσει αυτο που δεν θελω ειναι εξαιτιας αυτου του παιχνιδιου να χασει η ομαδα τον προσανατολισμο της και τον πραγματικο της στοχο που ειναι το f4.
Φοβαμαι επισης μη προκυψει κανα τραυματισμος .....οποτε ας παμε καπως χαλαρα (οσο χαλαρα μπορουμε να παμε σε ενα τετοιο παιχνιδι)....
Εν κατακλειδι το παιχνιδι του Σαββατου ειναι ζωης και θανατου για τον αντιπαλο, αλλα οχι για τον Παναθηναικο........

oti-nane
Πιστεύω πως θα νικήσει ο Ολυμπιακός και θα πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ με sweep smiley.gif (2 νίκες ΣΕΦ)
kolokotronis
QUOTE(LovingBasketball @ Apr 13 2011, 14:43 ) *
Προσωπικα ψηφισα οτι θα κερδισουμε και οτι θα παρουμε και τη διαφορα....αλλα δεν το πολυπιστευω οχι γιατι δεν ειμαστε ικανοι, αλλα οπως πολυ ευστοχα παρατηρησαν ορισμενοι ο Ολυμπιακος εχει μεγαλυτερο κινιτρο.
Απο την αλλη αυτοι θα εχουν και το μεγαλυτερο αγχος μετα απο το στραπατσο με τη Σιενα.
Εν πασει περιπτωσει αυτο που δεν θελω ειναι εξαιτιας αυτου του παιχνιδιου να χασει η ομαδα τον προσανατολισμο της και τον πραγματικο της στοχο που ειναι το f4.
Φοβαμαι επισης μη προκυψει κανα τραυματισμος .....οποτε ας παμε καπως χαλαρα (οσο χαλαρα μπορουμε να παμε σε ενα τετοιο παιχνιδι)....
Εν κατακλειδι το παιχνιδι του Σαββατου ειναι ζωης και θανατου για τον αντιπαλο, αλλα οχι για τον Παναθηναικο........

Αν πας χαλαρά είναι πιο πιθανό να υπάρξει τραυματισμός.
Στο 100% πρέπει να παίξουμε και είμαι σίγουρος ότι έτσι θα γίνει.
Τώρα αν θα καταφέρουμε να νικήσουμε είναι άλλο θέμα.
ALdaperan
QUOTE(apkat @ Apr 13 2011, 14:43 ) *
Οχι δεν ψηφισα..Κατα τα λοιπα οντως δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε..

προφανώς είσαι σε λάθος thread λοιπόν!! Εξ'ορισμού αυτο το thread είναι για προβλέψεις . Γι αυτό υπάρχει και το poll

Ασε μας λοιπον να κάνουμε τις κάνουμε smile.gif
kseplenhs
QUOTE(ALdaperan @ Apr 13 2011, 16:27 ) *
προφανώς είσαι σε λάθος thread λοιπόν!! Εξ'ορισμού αυτο το thread είναι για προβλέψεις . Γι αυτό υπάρχει και το poll

Ασε μας λοιπον να κάνουμε τις κάνουμε smile.gif

ούτε εγώ ψήφισα.Να μην ξαναμιλήσω εδω μέσα?
ALdaperan
QUOTE(kseplenhs @ Apr 13 2011, 16:28 ) *
ούτε εγώ ψήφισα.Να μην ξαναμιλήσω εδω μέσα?

oτι να ναι !!

Σε σένα απαντησα? Στον apkat απαντώ που μου έχει πει σε προηγουμενο ποστ οτι δε χωρουν προβλέψεις για τον αγωνα
kseplenhs
QUOTE(ALdaperan @ Apr 13 2011, 16:35 ) *
oτι να ναι !!

Σε σένα απαντησα? Στον apkat απαντώ που μου έχει πει σε προηγουμενο ποστ οτι δε χωρουν προβλέψεις για τον αγωνα

και τι σημασία έχει σε ποιόν απάντησες?Αν σε ρωτήσει κάποιος τι ώρα είναι,η απάντηση που θα του δώσεις θα είναι μόνο για εκείνον??

ALdaperan
QUOTE(kseplenhs @ Apr 13 2011, 16:40 ) *
και τι σημασία έχει σε ποιόν απάντησες?Αν σε ρωτήσει κάποιος τι ώρα είναι,η απάντηση που θα του δώσεις θα είναι μόνο για εκείνον??

βρε kseplenh μου καλέ μιλούσα με τον apkat και μου είπε οτι δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις για τον αγώνα και του απάντησα το παραπάνω .
Αν εχεις και εσυ την ιδια αποψη με τον apkat τοτε η απαντηση ειναι και για σενα

ελεος ,ολοκληρο θεμα
apkat
Αυτο ειναι τοπικ που σχολιαζουμε το ντερμπι. Αν καναμε απλα προβλεψεις δεν θα μασταν φορουμ για μπασκετ αλλα για στοιχημα.

Τεσπα εχουμε μεγαλο προβλημα συνεννοησης γενικα εδω..Δεν πειραζει.
berry
θα σας αφησω ολους ικανοποιημενους

ψηφισα ολυμπιακο αλλα πιστευω οτι προβλεψεις δεν χωρανε
oti-nane
Ως νέος στο φόρουμ μερικές ερωτήσεις.

1. Αν δεν πιστεύετε στις προβλέψεις γιατί βάζετε Poll? rolleyes.gif
2. Αν κάνω λάθος πρόβλεψη δεν έχω δικαίωμα να ξανακάνω πρόβλεψη στο φόρουμ?
3. Θα αφήσετε κάποιοι και τίποτα να πέσει κάτω ή πρέπει να απαντηθούν όλα από όλους? 69.gif
4. όσο πλησιάζουμε στο τέλος όλο και ποιο φορτισμένο κλήμα βλέπω στο τέλος πέφτουν συνήθως τα ban ε?

smiley.gif
kolokotronis
Ρε παιδιά, τσάμπα είναι η πρόβλεψη, τσάμπα είναι η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος, τσάμπα και η ανάλυση του παιχνιδιού...
Γιατί δεν κάνει ο καθένας ότι νομίζει?

Μπα σε καλό σας!!!

ΥΓ:Αν δεν ψηφίσεις, υπάρχει τρόπος να δεις τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας?
greeneyes13
ο νίκολας θα παίξει;
il postino
QUOTE(kolokotronis @ Apr 13 2011, 17:38 ) *
ΥΓ:Αν δεν ψηφίσεις, υπάρχει τρόπος να δεις τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας?

γιατι δεν δοκιμαζεις? rolleyes.gif
kolokotronis
QUOTE(il postino @ Apr 13 2011, 17:43 ) *
γιατι δεν δοκιμαζεις? rolleyes.gif

Πως να δοκιμάσω?
Αν δεν ψηφίσεις, βλέπεις μόνο τις επιλογές, όχι τα ποσοστά.
Μόλις ψηφίσω τα βλεπω.
Αυτό ρωτάω, αν γίνεται να δω τα ποσοστά πριν ψηφίσω.
T.W.Is.M.
Βρισκομαστε στην εξης θεση: Ο Ολυμπιακος παιρνει το πρωταθλημα αν κερδισει ολα τα ματς στην εδρα του. Ο Παναθηναικος το παιρνει αν παρει και ενα ματς στο ΣΕΦ. Ας αφησουμε τα υπολοιπα παιχνιδια των πλει οφ και την τελευταια αγωνιστικη της κανονικης περιοδου. Ο ΟΣΦΠ θελει 4 νικες εντος εδρας. Ο ΠΑΟ λοιπον εχει 4 ευκαιριες για μπρεικ. Αν το κανει με την πρωτη αυτο το Σαββατο, θα θελει 3 εντος εδρας νικες. Αν το κανει σε καποια απ τις αλλες προσπαθειες, θα θελει 2 εντος εδρας νικες. Δεδομενου του κινητρου που εχει ο Ολυμπιακος και της πιεσης που υπαρχει(ή πρεπει να υπαρχει) στους παιχτες του, το ματς του Σαββατου ειναι σαν πλει οφ, αρα η δυσκολια που θα αντιμετωπισει ο Παναθηναικος ειναι περιπου η ιδια. Μηπως λοιπον τον συμφερει να κανει την εκτος εδρας νικη στους τελικους?
Οχι οτι δε θα το προσπαθησει μεχρι τελους ή δε θα τα δωσει ολα. Ομως η αληθεια ειναι οτι δε χανεται κιολας αν δεν κερδισει το Σαββατο. Κι ας ειναι απο κατω στη βαθμολογια.
comrade
QUOTE(kolokotronis @ Apr 13 2011, 18:09 ) *
Πως να δοκιμάσω?
Μόλις ψηφίσω τα βλεπω.

Πατα εμφανιση αποτελεσματων

Ουτε εγω εχω ψηφισει, αλλα τα βλεπω.
Phil Laak
QUOTE(kolokotronis @ Apr 13 2011, 18:09 ) *
Πως να δοκιμάσω?
Μόλις ψηφίσω τα βλεπω.

Όταν δεν είμαι logged in στο forum,τα αποτελέσματα εμφανίζονται κανονικά.
spysta
για να καταλαβετε τι πραγμα μας κυνηγαει τοσα χρονια ... ο Ρασο σφαδαζει στο παρκε της Καβαλας και λενε για ΣΟΒΑΡΟ τραυματισμο.

εντωμεταξυ ΔΕΝ μπορουμε να κανουμε αλλη αλλαγη (να περασει δηλ ο Νιλσεν στο ροστερ) .. καθως τοτε στον τελικο που αναβληθηκε ειχαμε περασει πριν τον Γκορντον στη θεση του Κεσελ .. φυσικα δεν ακυρωθηκε ποτε αυτη η αλλαγη παρολλο την αναβολη του τελικου .. και τωρα μενουμε με 1 ψηλο ουσιαστικα.
Anubis
Σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις, του έχει βγει ο ώμος!

Απο sport24.gr
ALdaperan
http://www.superbasket.gr/permalink/138269.html

επειδη εχω εμπειρια απο τον ωμμο . Αυτο παει να πει :

1 μηνα ναρθηκα . Πληρης ακινητοποιηση και
1 μηνα τουλάχιστον φυσιοθεραπειες μετα το ναρθηκα για αποκατασταση του πλήρους εύρους κίνησης του ώμμου
Αν πάει για χειρουργιο τότε ο χρόνος αποκαταστασης ειναι ακομα μεγαλύτερος

Δλδ αν οντως βγηκε ο ωμμος , ουτε στο κυπελο θα ειναι εκει!! Αλλα και να είναι σιγα μην παίζει 100% πλέον . Η εξαρθρωση ωμμου ειναι πολύ επικυνδυνο και ανα πασα στιγμη μπορει να ξανασυμβει!!

μεταγραφή άλλη δε μπορειτε να κανετε τωρα?
giannis_mg
QUOTE(spysta @ Apr 13 2011, 18:30 ) *
για να καταλαβετε τι πραγμα μας κυνηγαει τοσα χρονια ... ο Ρασο σφαδαζει στο παρκε της Καβαλας και λενε για ΣΟΒΑΡΟ τραυματισμο.

εντωμεταξυ ΔΕΝ μπορουμε να κανουμε αλλη αλλαγη (να περασει δηλ ο Νιλσεν στο ροστερ) .. καθως τοτε στον τελικο που αναβληθηκε ειχαμε περασει πριν τον Γκορντον στη θεση του Κεσελ .. φυσικα δεν ακυρωθηκε ποτε αυτη η αλλαγη παρολλο την αναβολη του τελικου .. και τωρα μενουμε με 1 ψηλο ουσιαστικα.

Kριμα για τον Ρασο,που προσωπικα ειναι απ'τις πολυ μεγαλες αδυναμιες μου σαν παιχτης αλλα κυριως σαν ανθρωπος.Ειναι παρα πολυ μεγαλη απωλεια οχι μονο για το Σαββατο(μην ξεχναμε οτι ο Ρασο ηταν το κλειδι στο 1ο ματς με κατι σαν 20 ποντους αν θυμαμαι καλα),αλλα και για τον τελικο του κυπελλου ισως.Οι πρωτες εκτιμησεις γραφουν οτι του εχει βγει ο ωμος,δεν ξερω ποσο σοβαρο ειναι αυτο(ομως η αισθηση μου ειναι οτι ειναι πολυ σοβαρο και μακροπροσθεσμος τραυματισμος)και μακαρι να επιστρεψει οσο πιο γρηγορα ειναι εφικτο αυτο.

Τωρα ουσιαστικα αποκτα τρομαχτικο disavantage ο ΟΣΦΠ στους ψηλους καθως μενει μονο με τον Μπουρουση που δεν το λες και ψηλο-φοβητρο αλλα ψηλο-φτερο στο ποστ και με την αγωνιστικη ανοδο του Μαριτς αυτο το μειονεκτημα γινεται ακομα μεγαλυτερο και μην ξεχναμε και τον πολυ καλο στο ποστ Βουγιουκα,εδω θα πρεπει ο Ντουντα να βρει καποιο τρικ καθως αν πανε οι ψηλοι οι δικοι μας στο ποστ 1vs1 οι ψηλοι του ΟΣΦΠ νομιζω πως δεν εχουν ελπιδα και γι'αυτο θεωρω πως ο Ντουντα θα καλυψει αυτη την αδυναμια με καποιες αμυνες ζωνης ωστε να προστατεψει και τον Μπουρουση απο φαουλ.Ηταν η πιο ασχημη απουσια για μενα η απουσια του Ρασο ακομα και απ'τον Σπαν π.χ,καθως ο Ρασο ειναι πολυ μεγαλο κλειδι για το παιχνιδι του Ντουντα.

Τα δεδομενα αλλαζουν πολυ με αυτη την απουσια.
Βεβαια και εμεις θα εχουμε μια τεραστια απουσια κατα 80% νομιζω και αυτη ειναι του Ντρου,ο οποιος δεν θα ειναι σε καμια των περιπτωσεων σε θεση να βοηθησει ουσιαστικα την ομαδα ή ακομα και να βρισκεται στην αποστολη μου φανταζει πολυ δυσκολο(παρα μονο για ψυχολογικους λογους εαν ειναι στη 12αδα),αλλα η απουσια του Ρασο ειναι κομβικη για μενα για τον ΟΣΦΠ.

Οταν το ματς τελειωσε σημερα με τον Ικαρο και τον εδειξε η καμερα να περπατα,ειναι η ιδεα μου οτι δεν το παταγε καλα ακομα και χωλαινε???
Εγω κατι τετοιο ειδα παντως,μακαρι να βγω ψευτης.
lakersdynasty
Ουτε ο Μαριτς ειναι ενταξει στο Φ4 αν ειναι σε καλη κατασταση θαμασε τυχεροι.

οσο για τον Ντρου θα πρεπει να εκμεταλλευτει καθε μερα που ειναι διαθεσιμη για να μπορεσει να βοηθησει εστω και λιγο.
ναι οντως φαινοταν να το προστατευει.

εχει αλλες 2 μερες για να κανει θεραπεια και αν βγαλει εστω 1 προπονηση καλως.
il postino
ουτε κατα διανοια δε θα ναι ο ντρου στο ντερμπυ, ενω και ο μαριτς κανει αγωνα ο τυπος μπας και επανελθει οπως ηταν πριν! προσωπικα μου φαινεται πιο αδυναμος/τος ο σερβος εκτος ολων των αλλων.

οσο για το νεστεροβιτς, για το φετινο ολυμπιακο ειναι πραγματικα μεγαλη απωλεια!

υ.γ αν ο ντρου ηταν 6-7 κιλα βαρυτερος, οπως στραβοπατησε στο ματς με τη μπαρτσα , θα μπορουσε ανετα να το ειχε κανει 2 κομματια το ποδι του!!
Air Kef
Παμε ρε Γλυνιαδάκη, άρπαξε την ευκαιρία! 71.gif
giannis_mg
Mα και οι γιατροι της ομαδας εχουν πει οτι μυς του χεριου του Μαρις δεν ειναι σε καμια περιπτωση 100% καλα,περιμενουν να ειναι 100% το 1ο δεκαημερο του Μαη,αυτες ειναι οι προβλεψεις τους.
Σιγουρα ο Μαριτς δεν ειναι σε κατασταση να σου δωσει ενα ματς αλλα ειναι σε θεση να γυρει τη πλαστιγγα κατα πολυ υπερ μας το Σαββατο με την παρουσια μοναχα του Μπουρουση στο ποστ.
Λογικα στο Φ4 θα ειναι 100% να βοηθησει.
Ο Ντρου θεωρω δεδομενο πως δεν προκειται να παιξει το Σαββατο,αλλα η ομαδα εχει δειξει οτι μπορει να τα βγαλει περα στους κοντους,βρισκοντας καποιες ακομα και extreme λυσεις.
Το Σαββατο εχω την εντυπωση πως θα παιξει και θα παιχτει παρα πολυ ο Ιαν και θα στηριξει παρα πολλα πανω του ο Ζοτς καθως στο ποστ μπορει να κανει παρα πολυ μεγαλη ζημια.
Magnus92
QUOTE(Air Kef @ Apr 13 2011, 19:05 ) *
Παμε ρε Γλυνιαδάκη, άρπαξε την ευκαιρία! 71.gif

Πλακα πλακα αν δεν το κανει και τωρα .... smiley.gif
Zephyr
Off o Ράσο?
Φαντάζομαι ήδη τον Γλυνιαδάκη αλα Τζον Ράμπο: να φοράει το σφακιανό "μαντήλι" στο κεφάλι, να ζώνεται σφαίρες, να σηκώνει το machine gun, να παίρνει ένα σκληρό badass look και να ετοιμάζεται για "ειδικές" αποστολές 56.gif !!!
Ώρε τι έχουν να δουν τα ματάκια μας...
Air Kef
Εγώ υπολογίζω ότι θα ξαναδούμε περισσότερο Λουκά+Ζόραν στο 5 παρά Αντρέα.
spysta
αν εχει βγαλει τον ωμο του ο Ρασο και μιλαμε για ολικη εξαρθρωση .. ψαξτε για μεταγραφη ψηλου για τους τελικους της Α1.

αν και δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο γινεται να κανουμε αλλαγη .. εχω την αισθηση οτι μπορεις να κανεις καποια αλλαγη πριν ξεκινησουν τα play offs .. διορθωστε με αν κανω λαθος
Phil Laak
Ο Σφακιανός γίγαντας είναι εδώ!

10 πόντους με 5/6 δίποντα,5 rebs,1 κλέψιμο,1 κόψιμο και 1 λάθος σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Τρέμε ΠΑΟ tongue.gif
lakersdynasty
QUOTE(Phil Laak @ Apr 13 2011, 19:25 ) *
Ο Σφακιανός γίγαντας είναι εδώ!

10 πόντους με 5/6 δίποντα,5 rebs,1 κλέψιμο,1 κόψιμο και 1 λάθος σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Τρέμε ΠΑΟ tongue.gif

αν εχει την ιδια αποδωση αμυντικα ο Μπατιστ με το παιχνιδι στο ΟΑΚΑ πιστεψε με θα πινω τσικουδιες για να το αντεξω. smiley.gif

QUOTE(spysta @ Apr 13 2011, 19:23 ) *
αν εχει βγαλει τον ωμο του ο Ρασο και μιλαμε για ολικη εξαρθρωση .. ψαξτε για μεταγραφη ψηλου για τους τελικους της Α1.

αν και δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο γινεται να κανουμε αλλαγη .. εχω την αισθηση οτι μπορεις να κανεις καποια αλλαγη πριν ξεκινησουν τα play offs .. διορθωστε με αν κανω λαθος

αλλαγες ειναι προγραμματισμενες 2 στον 1ο γυρο και 3 στον 2ο μαζι με τα πλει οφ αν θυμαμαι καλα.

εκανε 3 αλλαγες στον 2ο γυρο ο ΟΣΦΠ?
spysta
QUOTE(lakersdynasty @ Apr 13 2011, 17:28 ) *
αλλαγες ειναι προγραμματισμενες 2 στον 1ο γυρο και 3 στον 2ο μαζι με τα πλει οφ αν θυμαμαι καλα.

εκανε 3 αλλαγες στον 2ο γυρο ο ΟΣΦΠ?

ο Νιλσεν καποια στιγμη περασε στη θεση του Γκορντον αν θυμαμαι καλα .. μαλλον ομως πρεπει να εγινε στο πρωτο γυρο.Δεν παιρνω ορκο .. παιζει να ειναι και δευτερο γυρο αυτο

επειτα στον δευτερο εχουμε κανει σιγουρα 2 αλλαγες .. Γκορντον για Κεσελ για το τελικο κυπελλου .. και Κεσελ για Νιλσεν
stergakos
η ψυχολογία στο μπάσκετ είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες (αμέσως μετά το μακρυνό ριμπαουντ).
Μέχρι πριν το τραυματισμό του ρασο η ψυχολογία του ντέρμπυ νομίζω ήταν με το μέρος του ΠΑΟ.
ΤΩΡΑ μπορεί και να γυρίσει υπέρ του ολυμπιακού(να χαλυβδώσει το ηθικό των υπόλοιπων η ατυχία του ρασο ή να μειώσει την πίεση στους παίκτες, αφού εμφανίστηκε ένα κατα κάποιο τρόπο άλλοθι έναντι των απογοητευμένων οπαδών, για ενδεχόμενη νέα αποτυχία).
όλα αυτά βέβαια είναι θεωρίες που εύκολα ανατρέπονται.
frenchman7
Νταξ τι να πω.. Η κατάρα αυτής της ομάδας δεν έχει τελειωμό... Μεγάλο πλήγμα. Ο πιο σταθερός μας παίχτης εκτός.
Το μόνο που ελπίζω, είναι να το πάρουν πανω τους οι εγωιστές της ομάδας (Μπουρούσης-Μίλος-Σπανούλης) και να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους..

QUOTE(rankin @ Apr 13 2011, 13:42 ) *
Σε τέτοια παιχνίδια, συνήθως, δεν εμφανίζονται ούτε μασκότ, ούτε τσιρλίντερς, ούτε ΒΜΧαδες και χιπ-χοπαδες...
Επικρατεί εμπόλεμη ατμόσφαιρα...

Αν ναι ξέχασα, στα ματς με τον Παο με το που μπαίνω στο ΣΕΦ αντικρίζω αυτό το παχύ σύνεφο καπνού από τα τσιγάρα να πλανάται πάνω από το παρκέ!!!

ΥΓ: Το ζεπελιν που έκοβε βόλτες που πήγε άραγε?
kseplenhs
ντάξ',μου φαίνεται θα αρχίσω τις ερωτικές αναφορές σε ήρωες θυληκού γένους όλων των θρησκειών παγκοσμίως...

αντε να δούμε τι άλλο θα προκύψει με τούτη την ομάδα.Τόσα πολλά συνεχόμενα σε τόσα λίγα χρόνια μέσα...τα βουντού μου μέσα

ξανά ντάξ'...
lakersdynasty
QUOTE(frenchman7 @ Apr 13 2011, 20:09 ) *
Αν ναι ξέχασα, στα ματς με τον Παο με το που μπαίνω στο ΣΕΦ αντικρίζω αυτό το παχύ σύνεφο καπνού από τα τσιγάρα να πλανάται πάνω από το παρκέ!!!

ΥΓ: Το ζεπελιν που έκοβε βόλτες που πήγε άραγε?

λες αυτα τα 2 να συνδεονται μεταξυ τους?

tongue.gif
kseplenhs
QUOTE(lakersdynasty @ Apr 13 2011, 20:15 ) *
λες αυτα τα 2 να συνδεονται μεταξυ τους?

tongue.gif

ε δεν θέλει και πολύ να την ακούσει ο χειριστής και να βολοδέρνει το ζέπελιν στο παρκέ εν ώρα αγώνα icon_drunk.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.