QUOTE(Lazeras @ Feb 10 2017, 12:24 )
Παίζει έτσι γιατί ξενυχτάει και κάνει κακή ζωή. Μαζί με άλλους 2 παίχτες του ΠΑΟ έπιναν πριν 2 βδομάδες 3 μπουκάλια στο Κολωνάκι σε γνωστό μαγαζί.
Αυτό πάλι ρε παιδιά, που πάντα αυτές οι φήμες είναι "Τον είδαν (κάποιοι) με (κάποιον), (κάπου) να πίνει", χωρίς στοιχεία, χωρίς τίποτα, χωρίς φωτογραφίες, έτσι γενικά, είναι σοβαρό επιχείρημα;
Εννοώ, έχουμε τον Τζεντίλε, - εύκολος στόχος - που ειναι καλόπαιδο, που ξενυχτάει και κάνει φασαρίες και τον είδαμε να πίνει, άρα οντως ειναι καλόπαιδο.
Επειδή ο Ιταλός είναι αδυναμία μου, τον παρακολουθώ χρόνια (και στενοχωριέμαι που στον Παναθηναϊκό έχει αυτή την εικόνα), έχω κάποιες σκέψεις να καταθέσω.
1) Έχει κάκιστη μηχανική. Fact. Το θέμα είναι ότι όλοι εμείς που το λέμε αυτό, το ανακαλύψαμε τώρα, που ειναι στον Παναθηναϊκό; Δηλαδή, τόσα χρόνια καριέρα ο Τζεντίλε, επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, scorer πραγματικά καλός, και τώρα εμείς λέμε πόσο κακή είναι η μηχανική του; Θέλω να πω ότι όντως φαίνεται κακή, αλλά τι φταίει γι αυτό;
2) Έχει πολύ λίγες αντοχές. Fact. Δεν προπονούνταν, δεν γυμναζόταν, το είχε ρίξει έξω τελείως. Δεν ξέρουμε τι κάνει τώρα και πώς συμπεριφέρεται.
3) Παίζει χάλια και φταίει για το κακό ξεκίνημα. NOT Fact. Αυτό είναι υπόθεση, και μη-μπασκετική ερμηνεία. Είναι λίγο παράξενο να μπορούμε να κρίνουμε γιατί ξεκινάει τα παιχνίδια τη στιγμή που δεν είμαστε στις προπονήσεις και μαζί με την ομάδα. Εγώ θα πω ότι έχει πάρει και λίγες ευκαιρίες στον Παναθηναϊκό. Δεν έχει ξαναπαίξει ποτέ εκτός Ιταλίας, 24-25 χρονών παιδί είναι, λογικό να δυσκολεύεται.
Ναι να κάτσει να δουλέψει, ναι να μην ξενυχτάει και να μην πίνει, αλλά ρε φίλε, το "ειναι κωλόπαιδο, τον είδαν να πίνει έξω μαζί με άλλους" μου φαίνεται τελείως ρηχό και μη-μπασκετικό.