Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Κολοσσός Ρόδου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
thrylos7
Καλά να μην έχει ανοιχτεί τόπικ για το παιχνίδι... αλλά να μην υπάρχει καν για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος γενικά; tongue.gif

Εύκολη νίκη επί του Κολοσσού σήμερα, ο οποίος υπήρξε απειλητικός κάπου στα τέλη του τρίτου δεκαλέπτου, όπου μείωσε αρκετά τη διαφορά, αλλά ως εκεί. O Άρης κατάφερε να περιορίσει αισθητά τα ατού του αντιπάλου, ειδικά τον Χάρις, είχε σε καλή μέρα τους Γκαβέλ (5/8 τρίποντα, ξεκίνησε με 3/3) και Τσαλδάρη (ως αντιστάθμιση, κατά κάποιο τρόπο, της τελευταίας κακής του εμφάνισης) και είχε τον έλεγχο του αγώνα. Δυστυχώς δεν ευχαριστήθηκα τόσο το ματς, λόγω των πολλών, υπερβολικών σφυριγμάτων των τριών (νέων) διαιτητών. Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως λίγο μετά την έναρξη του τέταρτου δεκαλέπτου τα φάουλ ήταν 23-16! Πού να ήταν και ντέρμπι δηλαδή (απ' όσο βλέπω, 10 φάουλ για τον Άρη στην τρίτη περίοδο! )...

Μετά από καιρό είδαμε τον Μάρσαλ να φαίνεται και σε άλλη στατιστική κατηγορία, μετά από αυτή του σκοραρίσματος, μαζεύοντας αρκετά ρημπάουντ. Ο Νέλσον αγωνίστηκε, αλλά ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του. Ο Ηλιάδης ήταν επίσης στην αποστολή, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, σ' αντίθεση με τους Σκορδίλη και Παπανικολάου. Ο πρώτος, παίζοντας κάποιο σεβαστό διάστημα στο παρκέ, ήταν καλός.

Αυτός που παραδόξως δεν ήταν καλός, ήταν ο Κλαρκ... δεν τον ήθελε με τίποτα η μπάλα, ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο! Έχασε μέχρι και τις 2 πρώτες από τις 3 βολές που είχε να εκτελέσει μετά από το φάουλ που κέρδισε στη λήξη της περιόδου, με τον κόσμο να τον αποθεώνει ...για να βάλει το γκολ... Ούτε ο Σέκουλιτς έκανε κάποιο καλό παιχνίδι, ενώ Αγαδάκος και Μπάρλος αποτέλεσαν μια ακόμη φορά παίκτες του προπονητή - πολύτιμα γρανάζια στη μηχανή της ομάδας, όπως και ο Αργυρόπουλος βεβαίως.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δοκιμάστηκε για μικρό διάστημα η ζώνη από τον Ματσόν... τώρα, προς τη λήξη του παιχνιδιού, με την Τουρκ Τέλεκομ, αν θυμάμαι καλά, αρκετά πιο πριν, πιθανόν και στο πρώτο ημίχρονο.
(Διόλου απίθανο να παίζει σε κάθε ματς ζώνη ο Άρης και να μην έχω πάρει χαμπάρι γιατί την έχω ψωνίσει με τις φωτογραφίες...)

Από τον Κολοσσό τις επιθέσεις μονοπώλησαν Σμιθ και Παπανικολόπουλος κυρίως (ο Χάρις δε φάνηκε καθόλου, παίρνοντας περισσότερο βεβιασμένες προσπάθειες), με τον εκάστοτε σέντερ να μην αξιοποιείται όσο θα 'πρεπε... Τσέρανιτς και Χαρίσης μπορεί να μην είναι οι ποιοτικότεροι ψηλοί, αλλά έχουν μεγάλο ύψος και θα μπορούσαν ν' αποτελέσουν απειλή για το αντίπαλο καλάθι, όπως και αποδείχθηκε σε 2-3 φάσεις. Ο πρώτος πλήρωσε τα λάθη των διαιτητών.. Υπήρξαν συνεχόμενες φάσεις που αμφιλεγόμενα σφυρίγματα πήγαν υπέρ του Κολοσσού.. και για να διορθωθούν τα λάθη, του σφυρίχθηκε ανύπαρκτο (όπως το είδα τουλάχιστον) φάουλ... + μια τεχνική ποινή για την έντονη διαμαρτυρία κι έξω από το παρκέ. Πλήγμα για την ομάδα του Κολοσσού, θα μπορούσε ίσως να σταθεί με περισσότερες στο παιχνίδι. Στο τέλος του αγώνα, πέρασαν στο παρκέ και οι μικροί Αυγενικός και Δανάς. Παντελιάδης και Ασημακόπουλος χειροκροτήθηκαν από τον, παραδόξως λιγοστό κόσμο στο Παλέ σήμερα. Ίσως επηρέασε η βροχή την προσέλευση του κόσμου.

Οι θεαματικότερες φάσεις του αγώνα ήταν δυο καρφώματα από τους φιλοξενούμενους. Το ένα της "γερασμένης βελανιδιάς" (copyright to Χατζηγεωργίου-ΕΡΤ), αν δεν κάνω λάθος, στον Τσαλδάρη - in your face, και το άλλο ένα πολύ δυνατό τελείωμα άλει ουπ του Σμιθ από τον Παντελιάδη, σε αιφνιδιασμό (η κατάληξη υπάρχει σε φωτογραφία παρακάτω).
Αν ήταν ο Χέρμπερτ προπονητής θα βλέπαμε περισσότερα εκατέρωθεν... blech.gif

Εdit: ορθώς θυμόμουν τελικά, ο Αυγενικός ήταν ο αναπληρωματικός (σε χρονική αλληλουχία τουλάχιστον) πλέι μέικερ της Εθνικής παίδων στα δύο (ή τρία; ) φιλικά που είχε δώσει το Μάιο, στην Αριδαία (τις ημέρες του Final 4). Βασικός (στην επίθεση, γιατί αμυντικά πήγαινε στο 4-5), ήταν ο Χρυσικόπουλος, που είδε το σημερινό αγώνα λίγο δίπλα από τον πάγκο της ομάδας του.


Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment
weirdo1977
QUOTE(thrylos7 @ Dec 14 2008, 06:40 ) *
Καλά να μην έχει ανοιχτεί τόπικ για το παιχνίδι... αλλά να μην υπάρχει καν για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος γενικά; tongue.gif


για ένα περίεργο λόγο δεν υπάρχει ρυθμός φέτος στο forum του Ari, ίσως φταίει που "χάλασε" η παλιά παρέα ίσως οι αυξημένες υποχρεώσεις μας φέτος, εγώ πάντως σας διαβάζω ανελλιπώς tongue.gif

στο παιχνίδι με εντυπωσίασε ο gavel ο οποιος στα τελευταία 3 παιχνίδια βοηθάει πολύ.. k δεν το περίμενα να πω την αλήθεια biggrin.gif ενθαρρυντική k η συμμετοχη του Σκορδίλη, είναι καλο να μπαίνει στο κλίμα, θα χρειαστεί σίγουρα κατά τα αλλα ψιλόχαλάρωμα ήταν για την ομάδα μιας k φιλότιμος κολοσσός είχε φτάσει μονο μερικές ώρες πριν στην θεσσαλονίκη με οτοστοπ" από ο,τι άκουσα ....

p.s. απίστευτος παίκτης ο smith κάνα διαβατήριο δε παίζει να του βγάλουμε ? biggrin.gif

p.s.2 Ari εβίβα και τους τούρκους πιδ@ smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.