Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ο Ολυμπιακός στην ευρωλίγκα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3
dizzy_fingers
Καιρό είχαμε να το ανοίξουμε το τόπικ, αλλά ας το κάνουμε με αφορμή μία μεγάλη επιτυχία της ομάδας που συνέβη απόψε:

QUOTE("betsmart.gr")
Ανάσταση Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με την τεραστίας σημασίας νίκη με την δις πρωταθλήτρια Ευρώπης Μακάμπι Τελ Αβίβ!Ο Ολυμπιακός που δεν μπορεί καλα καλά να νικήσει στην Ελλάδα,νίκησε πεντακάθαρα την απογοητευτική Μακάμπι με 83-78 για την 2η αγωνιστική της ευρωλίγκας με τους 6000 φίλους του να τον αποθεώνουν στο τέλος!Ετσι ο Ολυμπιακός των πολλών προβλημάτων(εκτός Ράντσικ,Παπαμακάριος,Ζουκάουσκας και με τον νεοφερμένο Χαρίση να πάιζει μόλις 6'),ξαφνικά αναστήθηκε και θύμισε εποχές Ρωμης!Αυτό που κρατάει είναι οπωσδήποτε η ψυχολογία που απορρέει για την επιτυχία αυτή,το γεγονός οτι ενισχύεται πλέον ο Καζλάουσκας και έτσι ο Ολυμπιακός θα πρέπει πλέον μόνο να δουλεύει και να δουλεύει αλλά και το οτι η ομάδα ζεσταίνει με το παραπάνω τον κόσμο της και πλέον έχει παρών και μέλλον!
Η Μακαμπι ήταν αξιοθρήνητη και αξιολυπητη..Και σαφώς ο Ολυμπιακός την έκανε να φάινεται μικρότερη αλλά εδώ ισχύει οτι και ο ίδιος ο μεγάλος ήταν για γέλια και για κλάματα..Και ασφαλώς ο Ολυμπιακός αν πάιξει δέκα φορές με την Μακάμπι θα νικήσει δύο...Αλλά είπαμε,ο Ολυμπιακός μπορέι να κερδίσει πάρα πολλά,πολλά περισσότερα απ οσα φαίνονται,από αυτή την επιτυχία!
Το παιχνίδι ηταν θρίλερ γεμάτο διακυμάνσεις,αγωνία και σασπένς με τον Ολυμπιακό να προηγείται στο ημίχρονο με 39-35 !Καθώς η Μακάμπι έκανε πολλά λάθη και είχε κακές επιστροφές και ακόμα χειρότερη άμυνα!Στην συνέχεια ομως η Μακάμπι με ένα σερί 10-0 αφησε τους ερυθρόλευκους χωρίς πόντο και έκανε το σκορ 35-45 στο 24'!Ο Ολυμπιακός με τους Σχορτσιανίτη ,Λιουίς πήρε προβάδισμα 68-61 στο 33',οι πρωταθλητές Ευρώπης απάντησαν με Γκριν,Βούσιτς και Μπερνστάιν και με ένα σερί 13-0 προηγήθηκαν με την σειρά τους 68-74!Και στην συνέχεια σε αυτό το εκπληκτικό παιχνίδι ανατροπών ο Ολυμπιακός αρχισε την αντεπιθεσή του.Στο 37' το ταμπλό του ΣΕΦ εδειχνε 68-74.Ο Κουίνσι Λιούις με ενα δίποντο και ένα τρίποντο μείωσε 73-76,ο Βούισιτς εκανε το 73-76,ο Εντνι αστόχησε,ο Σχορτσιανίτης πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και πέτυχε το καλάθι(77-76).Ο Βούισιτς αστόχησε και ο Εντνι στα 40'' εκανε το 79-76!Ο Πάρκερ αστόχησε,ο Σχορτσιανίτης πήρε το ριμπάουντ και ο Εντνι με δυο βολές εκανε το 81-76 και ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους να πετυχαινουν ενα σερί 15-2(15-4 με το καλάθι στο μηδέν της Μακάμπι..)
Πληθωρικός ο Σειμπούτις που αλλαξε τον ρυθμό και αν συνεχίσει ετσι οδεύει για ηγέτης της ομάδας...Αναστήθηκε και ο Λιουις,εμπειρος ο Εντνι,Βασιλόπουλος ,Σχορτσιανίτης και Μπάρλος με απαράμιλλο πάθος !

Τα δεκάλεπτα 12-18,39-35,60-61,83-78

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καζλάουσκας) Έντνι 14(5/15σ), Λιούις 21(4/11τρ), Παπαμακάριος , Χατζής 2, Ζίζιτς 2, Βασιλόπουλος 9(1), Σεϊμπούτις 13(1), Χαρίσης , Αργυρόπουλος , Σχορτσιανίτης 13, Μπάρλος 7(1), Αγαδάκος 2.

Μακάμπι Τ.Α (Γκέρσον)Πάρκερ 11(4/14σ), Μπαστόν 2, Μπερνσατιν 9(2/4τρ,8ρ,6ασ), Σόλομον 19(1), Σαρπ 5(1), Βούισιτς 9(2/8δ,1/2τρ), Σασόν , Ντοτάν , Κασπί , Πένι 6(1), Άρνολντ 10(1), Γκριν 7.


Δεν είδα το παιχνίδι. Σίγουρα όμως είναι μεγάλο το ψυχολογικό κέρδος της ομάδας και ασφαλώς είναι το πρώτο καλό παιχνίδι ενός παίχτη που ακούστηκε πολύ το καλοκαίρι αλλά ελάχιστα δικαιολόγησε τα λεφτά που πήρε, στην αρχή της σεζόν.
Για να δούμε αν ο Λιούις θα συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις....

ΥΓ: Αληθεύει ότι ένα μέλος του basketforum πήρε αποκλειστική συνέντευξη από τον Άντονι Πάρκερ στα αποδυτήρια της Μακάμπι μετά το τέλος του αγώνα? Δυστυχώς, δεν έχει ίντερνετ για να μοιραστεί μαζί μας τις εντυπώσεις, αλλά τουλάχιστον να του ευχηθούμε να έχει κι άλλα τέτοια τυχερά στο μέλλον biggrin.gif.
Green_Fan
Σίγουρα είναι σημαντική νίκη αλλά ο Ολυμπιακός απέχει πολύ ακόμα από το να θυμίσει Ρώμη όπως γράφει το ρεπορτάζ.Άλλωστε το 51-81 είναι ακόμα νωπό.Τι να λέμε τώρα.

Αυτή είναι η Μακάμπι που θα πάρει την Euroleague αήττητη και τέτοια φέτος; blink.gif
Eάν χάνει από τον Ολυμπιακό καταλαβαίνετε οτι η κατάκτηση της Ευρωλίγκας και φέτος δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο την περιμένουνε πολλοί... smile.gif

ΥΓ:Δεν ξέρω γιατί αλλά όλα μου μυρίζουν Παναθηναικό για φέτος...Για να δούμε,για να δούμε... wink.gif cool.gif
PARISINOS
Η Μακαμπι εχει τεραστιο προβλημα στην οργανωση του παιχνιδιου μιας και ο Σολομον ειναι πολυ run and gun φαση και φυσικα στην οργανωση του παιχνιδιου και στο ελεγχο του ρυθμου ειναι απειρως χειροτερος απο τον Σαρας.

Οπως και ναχει παντως οι Ισραηλινοι παραμενουν μες τα 4 προσωπικα μου φαβορι για φαιναλ φορ.

Ο Ολυμπιακος απεχει πολυ απο την υπερομαδα του 97 αλλα τουλαχιστον εχει μια ομαδα που σεβεται τον εαυτο της και θα περασει ανετα στους 16.Για αρχη πολυ καλα.... cool.gif
ee4649
Πιστεύω είναι πολύ καλή η νίκη για ψυχολογικούς λόγους κυρίως...η Μακάμπι σίγουρα δεν είναι όπως πέρυσι είναι όμως ένα από τα φαβορί για τον τίτλο,αν κ εγώ βλέπω παναθηναικό φέτος όπως λέει ο green-fun η περιφερειά του δεν παίζεται.
Johnnys
Ετσι ο θρυλος και θα ερθουν και καλυτερα biggrin.gif biggrin.gif
Warrior
Σιγουρα πολυ μεγαλη νικη του Ολυμπιακου..
Εγω παντως δεν ειμαι σιγουρος ακομα οτι εχει μπει στο "σωστο δρομο",
θα φανει στην συνεχεια,μια μεγαλη νικη δεν αρκει.Και περυσι ειχε κανει
καποιες...οχι βεβαια τοσο μεγαλες.

Οσον αφορα το φαβορι για την Ευρωλιγκα,ειναι πολυ νωρις να μιλαμε..
sihainas
Φίλε warrior το ότι έχει μπει στο σωστό δρόμο ο Ολυμπιακός είναι σίγουρο... όπως είναι σίγουρο ότι ακόμα πρέπει να κάνει πολλά χιλιόμετρα για να λέμε για '97 κλπ.

Σίγουρα βαθμολογικά δεν είχε τόσο μεγάλη σημασία η νίκη αλλά η ψυχολογία της ομάδας πλέον είναι τεράστια. Επίσης φεύγει και ένα άγχος για το αν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα μεγάλα παιχνίδια. Όπως είδαμε αν παίξουν σοβαρα και οργανωμένα όλα γίνονται. Φυσικά πρέπει να συνεχίσει έτσι.. μετά εχει την Εφές που κάτι της χρωστάει από πέρσυ ο Ολυμπιακός... δύσκολο ματσάκι αλλά αν παίξει πάλι σοβαρά μπορεί να κερδίσει



ps. Εννοείτε ότι η Maccabi δεν είναι η ίδια ομάδα αλλά και πάλι είναι από τις καλύτερες της Ευρώπης...


ps2. Εμένα φέτος μου μυρίζει triple crown του Παναθηναικού.
Warrior
QUOTE(sihainas)
Φίλε warrior το ότι έχει μπει στο σωστό δρόμο ο Ολυμπιακός είναι σίγουρο...


Λεγοντας "σωστο δρομο" εννοω αγωνιστικα...Δεν ξερω αν εννοεις και εσυ το
ιδιο.(?)
Δεν αναφερομαι σε μεταγραφικες κινησεις και μπατζετ.
sihainas
α... εντάξει αγωνιστικά θέλει δρόμο ακόμα... άλλωστε 13 νέοι παίχτες είναι.. πρέπει να γνωριστούν να μάθουν πως παίζει ο καθένας... θέλει χρόνο...
dizzy_fingers
Κι εγώ πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει μπει σε έναν δρόμο...

Απλά δεν ξέρω αν είναι ο σωστός ή όχι, ακόμα... rolleyes.gif
Θα δείξει στο μέλλον.

Νομίζω ότι εγώ και ο warrior έχουμε το ίδιο πράγμα στο μυαλό μας και αυτό αφορά τον προπονητή της ομάδας (όχι ότι είναι λίγος για την ομάδα, αλλά υπάρχουν κάποιες ενστάσεις...)
harris
Τα κατάφερα και μπήκα.... blink.gif

Παίδες καλήσπέρα σας...
Ξερω, έλειψα πολύ αλλά δεν ήταν δική μου η ευθύνη. Τέλος άντων...

Καλός ρε παιδιά ο Ολυμπιακός, αλλά πιστευω πως εάν η Μακάμπι ήθελε να πάρει αυτό το παιχνίδι θα το έπαιρνε...

Απλά βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή και τέτοια αποτελέσματα είναι φυσιολογικό να συμβαίνουν...

Ξεχασατε πως η ΑΕΚ πέρυσι έχασε και ταβ δυο παιχνίδια στον πόντο;;; wink.gif Και μετά η Μακάμπι τους διέλυσε όλους...

Πάνω από όλα αυτή την στιγμή για τον Ολυμπιακό, είναι η αυτοσυγκράτηση...
ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...
Green_Fan
Ναι ρε Χάρη αλλά εγώ δεν βλέπω καμία μα καμία αυτοσυγκράτηση..Διάβασα οτι ο χοντρός άνοιγε σαμπάνιες και επίσης διάβασα κάτι δηλώσεις του Κόκκαλη οτι τάχα ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο μπάσκετ..Αν δεν τις έχετε διαβάσει μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ.

Δεν λέω σημαντική επιτυχία για αυτόν τον Ολυμπιακό μια νίκη επί της Μακάμπι αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει οτι η Μακάμπι ήτανε απογοητευτική και κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει το τι έχει πάθει ο Ολυμπιακός τόσα χρόνια.Οπότε η πραγματική επιστροφή δεν έχει ακόμα έρθει όμως ο Κόκκαλης πιστεύει οτι με μια νίκη επιστρέφεις.

Μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα.Μια 20-30 άρα στο επόμενο παιχνίδι δεν αργεί να έρθει και τότε τα κεφάλια θα τα βάλετε πάλι μέσα.
harris
Κοίτα να δεις,

επειδή μετά το τέλος κατεβηκα στα αποδυτήρια, σε διαβεβαιώνω πως καμια σαμπάνια δεν άνοιξε απο κανέναν παίκτη του Ολυμπιακού...

Συγχαρητήρια και τα συνεφή υπήρχαν, με μέτρο και ο Γιόνας απλώς αγκάλιασε τους παίκτες...

Δεν είδα κανέναν να πανηγυρίζει αλλόφρων...

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ...ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ
Green_Fan
Εγώ σου λέω Χάρη οτι το μόνο μέσο που μπορώ να ενημερωθώ είναι το Internet και οι εφημερίδες.Έλεγαν λοιπόν οτι ο χοντρός άνοιγε σαμπάνιες.Εσύ βέβαια έχεις άλλες προσβάσεις και μπορείς να τα δείς αλλιώς τα πράγματα.Οπότε δεν ξέρω.

Τα συγχαρητήρια σαφώς και πρέπει να υπάρχουν.Δεν μίλησε κανείς για αυτό.Και οι οπαδοί πανηγυρίζουν επειδή τόσα χρόνια το χειλάκι τους δεν έχει δεί καμία χαρά.

Άλλο αυτό και άλλο όσα υπερβολικά έγραψαν οι εφημερίδες που υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό.Ξαφνικά μπερδεύτηκα αν ο Ολυμπιακός κέρδισε την Μακάμπι ή μήπως είχε κάνει λάθος και τελικά είχε κερδίσει την κούπα στην Πράγα..

Τις δηλώσεις Κόκκαλη πως τις σχολιάζεις;Πέρσι με τα χάλια που είχατε ούτε που ασχολούνταν ενώ φέτος με την πρώτη καλή του ήρθε να ασχοληθεί και να κάνει δηλώσεις..Το βρίσκεις σωστό αυτό;
dizzy_fingers
Είναι αλήθεια πως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού, όχι μόνο στις εφημερίδες αλλά και στον διαδικτυακό τύπο (όπως στην sportime για παράδειγμα) είδαμε πως έλεγαν για επιστροφή του Ολυμπιακού και τα συναφή...
Αυτά, είναι υπερβολές ασφαλώς, και χαίρομαι που η ίδια η ομάδα δεν τις συμμερίζεται.


Όσον αφορά τον Κόκκαλη, μπορεί να κάνει κωλοτούμπες με αυτήν την νίκη, αλλά δε νομίζω πως πλέον έχει μεγάλη διαφορά (όσον αφορά τον αντίχτυπο στην ομάδα) το τί λέει αυτός ή ο...τρίτος βοηθός του Τσουκαλά.
Εννοώ πως δεν αντιπροσωπεύει τη διοίκηση του Ολυμπιακού....πια.
Green_Fan
Dizzy δεν μιλάω για όσα γράφτηκαν στα sites πέρι επιστροφής μόνο..Το ότι ο χοντρός άνοιγε σαμπάνιες λες και είχανε πάρει την Euroleague πως το βλέπεις;Δηλαδή τι άλλο θα έκαναν;Μήπως θα άναβαν και πούρα;

Όσο για το αν είναι στη διοίκηση του Ολυμπιακού ο Κόκκαλης..Νομίζετε οτι δεν μετρούν οι εντολές του;Χαζοί δεν είμαστε..
dizzy_fingers
QUOTE
Όσο για το αν είναι στη διοίκηση του Ολυμπιακού ο Κόκκαλης..Νομίζετε οτι δεν μετρούν οι εντολές του;


Ναι Δεν ξέρω αν είμαι χαζός που το πιστεύω biggrin.gif, αλλά σίγουρα οι κινήσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού το καλοκαίρι που μας πέρασε ΔΕΝ θύμιζαν Κόκκαλη.
Όχι μόνο στις επιλογές του υλικού (και ασφαλώς το ότι δεν έφυγε ο προπονητής laugh.gif ) αλλά και στον τρόπο με τον οποίο κλείστηκαν οι μεταγραφές και αργότερα ανακοινώθηκαν.
Γενικώς, διοικητικά, ο Ολυμπιακός δείχνει διαφορετικός (πιο σοβαρός επιτρέψτε μου) απ'ότι τα προηγούμενα χρόνια.


QUOTE
Το ότι ο χοντρός άνοιγε σαμπάνιες λες και είχανε πάρει την Euroleague πως το βλέπεις;Δηλαδή τι άλλο θα έκαναν;Μήπως θα άναβαν και πούρα;


Αφού μας λέει ο Χάρης που ήταν εκεί, ότι δεν ανοίχτηκε καμία σαμπάνια και δεν έγινε κανένας τρελός πανηγυρισμός, δεν έχω κανέναν λόγο να μην τον πιστεψω.
Αν, από την άλλη, όντως είχαμε τέτοιες αντιδράσεις από τους παίχτες .....πιστεύω πως έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν, ακόμη κι αν αυτό μακροπρόθεσμα μπορεί να κάνει κακό στην ομάδα.
Green_Fan
Kαι επειδή οτι λέω θέλω να δείχνω οτι είναι αλήθινο..

QUOTE("www.sport24.gr")
Σαμπάνιες και χορός

Ήταν μόλις λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όταν η πόρτα νυχτερινού κλαμπ στη Γλυφάδα άνοιξε και ο σκοτεινός χώρος "σκιάχτηκε" από μια πελώρια φιγούρα. Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης παρέα με τους Κουίνσι Λιούις, Γιώργο Πρίντεζη και Δημήτρη Καλαϊτζίδη μπήκαν με ρυθμούς R & B στο μαγαζί.

Οι τέσσερις τους έπιασαν ένα (μεγάλο αναγκαστικά) σημείο του χώρου και ξεκίνησαν να επιδεικνύουν τις ικανότητές τους στο χορό, με τους "Σόφο" και "Q" (Λιούις) να δείχνουν πιο μυημένοι.

Τι κι αν η μουσική άλλαξε και τα ελληνικά τραγούδια διαδέχτηκαν τα πιο οικεία στον Λιούις, ξένα, το κέφι προερχόμενο από τη νίκη του Ολυμπιακού δε μειωνόταν. Ισά ίσα που ο Σχορτσιανίτης έδωσε εντολή στους σερβιτόρους του μαγαζιού που είχαν επιστρατευτεί, για να φέρουν δύο μπουκάλια σαμπάνιας. Τα "τσουγκρίσματα" έδιναν κι έπαιρναν, αλλά πριν η ώρα περάσει (υπάρχει και ο αγώνας με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο), οι παίκτες του Ολυμπιακού αποχώρησαν αφήνοντας τους θαμώνες του μαγαζιού να λένε "τον είδες ρε τον Σχορτσιανίτη και τους άλλους;". Γιατί, είναι δυνατόν να μη φανεί ο "Σόφο";
qspock
Ο Κοκκαλης δεν ειναι ο μεγαλομετοχος της ομαδας? Αυτο που θελουν να κανουν και οι αφοι δηλαδη, με τον Ομπραντοβιτς προεδρο...

Για τα πανηγυρια ακομη κι αν εγιναν τι σημασια εχει? Ο Ολυμπιακος ψαχνει να βρει την ταυτοτητα του ως ομαδα, αυτο σημαινει οτι την ψαχνει κι εκτος γηπεδου, στις σχεσεις μεταξυ παιχτων. Αρα μπορει και να κανουν καλο και να τους δενουν τετοιες στιγμες.
Στο κατω κατω ρε παιδια, κερδισαν την πρωταθλητρια Ευρωπης η οποια ηταν αητητη 9 μηνες στην Ευρωλιγκα (και γενικοτερα αλλα δε μετραει το Ισραηλ). Εγινε χαμος στο Ισραηλ με την ειδηση της ηττας.
Γιατι λοιπον θαβουμε τοσο την επιτυχια του Ολυμπιακου?

Δεν ειδα το ματς, αλλα ειχα δει το Ολυμπιακος-Μαρουσι. Μπορω να πω οτι η βελτιωση του Ολυμπιακου ειναι σταθερη συγκρινοντας με τα Ολυμπιακος-ΠΑΟ και αργοτερα Ολυμπιακος-Πανελληνιος.
Μαλιστα η αμυνα του με το Μαρουσι ηταν καταπληκτικη και συνεχης καθολη τη διαρκεια του αγωνα.

Δε μου αρεσει οταν κανει μια τετοια νικη μια ελληνικη ομαδα να ψανουμε να βρουμε αρνητικα. Αρνητικα δεν υπαρχουν, η νικη του Ολυμπιακου ηταν μεγαλη και την χρειαζοταν οσο τιποτα αλλο ειδικα μετα τους τελευταιους τραυματισμους. Αν μη τι αλλο δειχνει οτι βελτιωνεται συνεχως και σταθερα. Μακαρι να συνεχισει ετσι. 41.gif
RASHEED
Κατα τη γνωμη μου τιποτα σημαντικο δεν αλλαξε στον Ολυμπιακο ετσι ξαφνικα. Απλως λογω του οτι εχει αρκετα καλους και ταλαντουχους παικτες και εκμεταλλευτηκε τον κοσμο και καποιες αδυναμιες τις Μακαμπι εκανε το ξεσπασμά του. Μεγαλη νικη που θα βοηθησει ψυχολογικα για τη συνεχεια αλλα με αυτους τους ψηλους θα υπαρξουν σιγουρα προβληματα και κυριως στην ευρωλιγκα. Οσο για τα πανηγυρια τι εγινε? Δεν εχουν το δικαιωμα να διασκεδασουν οι ανθρωποι?? smile.gif
sihainas
Όπως είδαμε και σήμερα.. μάλλον δεν πρέπει να παίρνουν μεγάλη διαφορά στα παιχνίδια... γιατί και σήμερα 20 πόντους μπροστά ήταν και το κάνανε ντέρμπυ πάλι... τι να πω...δεν καταλαβαίνω... να πεις ότι κουράζονται... τόσους παίχτες έχει...
qspock
Συππτωματα νεας ομαδας με πολλες ομως ικανοτητες αλλα που θελει χρονο ακομα να δεσει... Φυσιολογικα πραματα.
saintpetros
για το θεμα των πανυγυρισμων συμφωνω με qspock
ηταν μεγαλη νικη οπως και να το κανουμε
δε λεω οποτε νικαμε να βγαινει η ομαδα και να τα σπαει
αλλα αν καποιος νιωθει οτι πρεπει να το χαρει λιγο
ας το κανει.ειδικα οταν βγαινουν παρεα οι παιχτες
ανθρωποι ειναι και δε νομιζω ενα ξενυχτι να τους κανει κακο στη "δουλεια" τους
dizzy_fingers
Καλώς ήρθες Άγιε Πέτρο (δώσε χαιρετισμούς στον Wilt και τον Bill εκεί πάνω biggrin.gif).

Εγώ γενικά είμαι αντίθετος των ξενυχτιών και της καταχρηστικής ζωής όσον αφορά τον επαγγελματικό αθλητισμό γενικώς, κι όχι μόνο μετά από σημαντικές νίκες.
Όχι γιατί πειράζει εμένα, αλλά γιατί πρώτα απ'όλους σε αυτούς κάνει "κακό". Υπάρχουν αθλητές που μπορεί να αντέχουν τα ξενύχτια και να πηγαίνουν την επόμενη μέρα στις προπονήσεις χωρίς να συμβαίνει τίποτα, αλλά στους περισσότερους δεν είναι έτσι.
Όπως καταλαβαίνετε είμαι οπαδός της στρατιωτικής πειθαρχίας σε μία ομάδα biggrin.gif.

Σίγουρα μία έξοδος με τους συμπαίχτες είναι ένας τρόπος για να έρθουν πιο κοντά, αλλά αυτό μπορεί να γίνει και με 1002 άλλους διαφορετικούς τρόπους.

Πλάτιασα λίγο με αφορμή τους πανηγυρισμούς των παιχτών του Ολυμπιακού, που στο κάτω κάτω μπορεί να βγήκαν εκείνο το βράδυ μόνο κι ύστερα από πολύ καιρό, αλλά ηθελα να δικαιολογήσω την αρνητική μου στάση σε αυτό το γεγονός.
dizzy_fingers
Α, για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα, σήμερα στις 20:45 (Supersport4), ο Ολυμπιακός παίζει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Εφές Πίλσεν, μία ομάδα που μπορεί να μην είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης όπως η Μακάμπι, αλλά σίγουρα θα είναι πιο δύσκολη αντίπαλος από τους Ισραηλινούς την προηγούμενη εβδομάδα.
Μην ξεχνάμε τη δυσκολία με την οποία την πέρασε ο Παναθηναϊκός πέρσι καθώς και τη νίκη της επί της Μπαρτσελόνα την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Σόλομον έφυγε, αλλά ήρθε ο Granger και μαζί με τον τρελό Ντόμερκαντ, οι Τούρκοι θα έρθουν με ένα στόχο στο ΣΕΦ...το διπλό.

Περιμένω να δω αν θα γεμίσει το ΣΕΦ ειδικά μετά την προηγούμενη νίκη επί των πρωταθλητών Ευρώπης.
dizzy_fingers
Παραλίγο να κερδίσει σήμερα ο Ολυμπιακός, αλλά αν στο τέλος την πατάς σαν μικρή ομάδα, τότε δεν ξέρω αν σου αξίζει τίποτα περισσότερο από τον ένα βαθμό.

Παρόλες τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι, δεν υπάρχει το rotation που θα περίμενε κανείς...ούτε καν το ομαδικό παιχνίδι.

Στις καλές του στιγμές, ο Ολυμπιακός μου θύμιζε τον περσινό καλό Άρη που με τη βοήθεια του κόσμου και με παθιασμένο παιχνίδι, έπαιρνε κεφάλι στο σκορ με θεαματικό παιχνίδι είτε από ατομικές προσπάθειες (Σχορτσιανίτης-Έντνι) είτε από μεμονωμένες συνεργασίες παιχτών.
Στις κακές του στιγμές...μου θύμιζε τον Απόλλωνα με τον Λιαδέλη, όπου Λιαδέλης=Έντνι.
Καταλαβαίνω τη φιλία μεταξύ του Καζλάουσκας και του αμερικανού, είναι κατανοητό ότι ανάμεσα σε όλους αυτούς τους παίχτες που παίζουν για πρώτη φορά μαζί, αυτοί οι δύο είναι οι μόνοι που μπορούν να συννενοηθούν εύκολα....αλλά η εμμονή του να παίρνει όλες τις προσπάθειες ο βραχύσωμος πλέιμέικερ, μου θυμίζουν εποχές...Ρίβερς.
Και αν ο αξιοσέβαστος αμερικανός χάρισε πολλές αξέχαστες νίκες στην ομάδα του, πρέπει να καταλάβουμε πως αυτές οι εποχές περάσανε και ο Έντνι δε μπορεί να έχει αυτόν τον ρόλο με την ίδια επιτυχία.
Δεν ξέρω αν είναι επιλογή του Λιθουανού κόουτς να παίρνει όλες τις κρίσιμες προσπάθειες ο Έντνι, ή αν στις τελευταίες φάσεις έκανε του κεφαλιού του, αλλά όταν έχεις τη μισή άμυνα του αντίπαλου προσαρμοσμένη πάνω σου, λογικό είναι να πάρει άλλος τη μπάλα έστω στην πρώτη πάσα....λογικό ΔΕΝ είναι να πάρεις εσύ τη μπάλα και ανάμεσα σε δύο παίχτες να κάνεις τρίπλα πίσω από την πλάτη, με φυσικό επακόλουθο να τη χάνεις.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος που είδα τον Ολυμπιακό και είναι αλήθεια πως παρόλο που μου άρεσε στις καλές του στιγμές, στην παρούσα φάση απέχει ποοοολλά χιλιόμετρα από το να πάρει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, πόσο μάλλον να κάνει κάτι καλό στην Ευρώπη.
Warrior
Πραγματικα...στην κρισιμη στιγμη,ολοι πλεον ξερουν ποιος θα παρει την
προσπαθεια στον Ολυμπιακο.

Δεν ειδα το ματς αλλα απο τους χρονους συμμετοχης,εντυπωση μου εκανε
ο λιγος χρονο του Σειμπουτις(15',αποντος και του Χατζη)και τα 30' του
Παπαμακαριου.
dizzy_fingers
Ο Παπαμακάριος, τουλάχιστον στα τελευταία λεπτά, δικαιολόγησε την εμφάνισή του με τις άμυνές του.
Ο Σεϊμπούτις δεν ήταν κακός στην επίθεση αλλά στην άμυνα δε μπορούσε να μαρκάρει τον δυνατότερο Ντόμερκαντ ή τον σεληνιασμένο, ασταμάτητο, καυτό, σούπερ ντούπερ, Larry Bird Πόποβιτς (μα καλά...πόσοι Πόποβιτς υπάρχουν στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ? blink.gif αυτός ο Μάρκο, ο Όλιβερ του Αμαρουσίου πέρσι, ο Πέταρ της Χέμοφαρμ, ένας που άκουσα σήμερα στο Μπένετον-Κλιμάμιο...οικογένεια είναι?).

Α, όσον αφορά τον κόσμο, είναι κρίμα για τον Ολυμπιακό που έχασε. Δεν ξέρω πότε ξανά στο κοντινό μέλλον θα ξαναμαζευτούν τόσοι πολλοί στο ΣΕΦ (σήμερα ήταν σχεδόν γεμάτο το κλειστό).
Αν κέρδιζε απόψε, πιθανότατα θα εξασφάλιζε μερικά sold out μέσα στον μήνα.
Green_Fan
Αυτός που άκουσες ήτανε ο Petar Popovic αφού έφυγε από την Χέμοφαρμ φέτος και πήγε στην Μπενετόν Τρεβίζο.

Infos for Petar Popovic Here

Υ.Γ:Θα πάει άραγε στο Club της Γλυφάδας ο χοντρός ύστερα από το σημερινό για να ανοίξει σαμπάνιες; biggrin.gif
harris
blink.gif δεν μου λες, ποιοι παίκτες του ΠΑΟ κάνουν ακριβώς το ίδιο???

Για να δω αν ξέρεις... wink.gif
Air Kef
QUOTE
Μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα.Μια 20-30 άρα στο επόμενο παιχνίδι δεν αργεί να έρθει και τότε τα κεφάλια θα τα βάλετε πάλι μέσα.


Το ότι ασχολήσαι τόσο πολύ με τον Ολυμπιακό και μειώνεις και ειρωνεύεσαι συστηματικά τα πάντα από τον Κόκκαλη μέχρι τον Καλαϊτζίδη δείχνει πολλά.Εμένα μου αρκεί.
Ας μας ρίχνεται και 50 πόντους.Ασχολήσε με μας γιατί πέρσι σε κέρδισα με τον Πέρι και τον Ποστέλ.Γιατί είμαι ο κύριως αντίπαλός σου στην Ελλάδα.Δεν πρόκειται να σου πάρω το πρωτάθλημα φέτος,σε αντίθεση με σένα όμως δεν σε μειώνω,ούτε προσπαθώ να σε υποβαθμίσω.Προσπαθώ να σε φτάσω,εκεί που είσαι,στην κορυφή.
Κι επειδή 5 χρόνια σε είχα από κάτω απαιτώ σεβασμό.
Πρόσεχε το στόμα σου όταν μιλάς για άλλες ομάδες,ειδικά ομάδες με ιστορία π.χ. ΟΣΦΠ,Άρη και ασχολήσου με την αήττητη και πανίσχυρη υπερομάδα σου που σαρώνει την Ευρώπη και σε λίγο καιρό το ΝΒΑ..
Bonzo
Ενταξει τώρα ας μη γινόμαστε υπερβολικοί...
Χωρίς να έχω κανένα λόγω να υπερασπιστώ τον Green fan δεν είναι κακό να υπάρχουν αλληλοπειράγματα..
Δε σε έβρισε κίολας...Προφανώς ασχολειται μαζί σου και όχι με τον Μακεδονικό γιατί εσύ είσαι αντίπαλος του..Δεν είναι ζήτημα κόμπλεξ..Για πλάκα γίνεται όσο δεν ξεφεύγει από κάποια όρια..Και δεν νομίζω ότι o green fan τα ξεπέρασε στη προκειμένη περίπτωση..
Πάντως τα τελευταία χρόνια δεν έχεις αποδείξει ότι είσαι ο κύριος αντίπαλος μου...
Προσωπικά πιο πολύ λογαριάζω τον Άρη.....
Επίσης για αυτό περί σεβασμού για να σε σέβονται πρέπει πρώτα να σεβαστείς την ιστορία σου..Και οι παίκτες που έιχες και έχεις τα τελευταία χρόνιαδεν δείχνουν να τη σέβονται..
Και όχι επειδή χάνουν από τον ΠΑΟ αλλά επειδή χάνουν με κατεβασμένα χέρια
dizzy_fingers
Είδε κανείς το ματς με τη Λιέτουβος?

Όλοι θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα (78-67 υπέρ των γηπεδούχων που έπαιζαν χωρίς 4 πενταδάτους), αλλά θα ήθελα να παραθέσω ένα τμήμα από μία συνέντευξη του Μουγιεζίνοβιτς με το οποίο θα συμφωνήσω και πιστεύω ότι λέει πολλά για τον φετινό Ολυμπιακό.

QUOTE
Μου φαίνεται ότι οι ρόλοι σε αυτή την ομάδα είναι πολύ συγκεχυμένοι. Σαν να χρειάζονταν δύο μπάλες απόψε. Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται, αλλά η επιλογή παικτών είναι αρκετά περίεργη


Ασφαλώς ο συμπαθέστατος Χάρις δε μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα από ένα μόνο παιχνίδι, αλλά η αλήθεια είναι πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι, στα τελευταία λεπτά ο καθένας όρμαγε στη μπασκέτα λες και ήταν ο Iverson ενάντια στους Λέηκερς το 2001.
Κι εντάξει αν το κάνει μόνο ένας παίχτης, ο οποίος συνήθως είναι ο Έντνι, αλλά όταν αρχίζουν τα ίδια και άλλοι παίχτες όπως ο Βασιλόπουλος (που του παιδιού μπορεί απλά να μην του βγήκαν σε εκείνο το παιχνίδι) τότε σίγουρα το ροζ φύλλο σε τέτοιους αγώνες είναι πολύ δύσκολο να κερδιθεί.
Προσωπική μου γνώμη, την οποία έχω ξαναπεί στο παρελθόν, είναι ότι ο Ολυμπιακός δε με πείθει στη δουλειά που κάνει στο χτίσιμο της ομάδας. Έχω την εντύπωση παρόλη την προσπάθεια που έγινε το καλοκαίρι για τη δημιουργία ενός ισορροπημένου συνόλου, αυτό το υλικό που μαζεύτηκε δε χρησιμοποιείται ισάξια (κι αυτό δε σημαίνει απαραίτητα αν παίρνουν όλοι τους ίδιους χρόνους συμμετοχής).

Γεγονός, όμως, είναι ότι το χθεσινό είναι το ίδιο ματς που χάνει ο Ολυμπιακός με τον ίδιο τρόπο, όπως εκείνο με την Εφές (η οποία όμως κέρδισε μέσα στην Κωνσταντινούπολη την Μακάμπι 90-88).
Green_Fan
Και φυσικά (παρά τις μεταγραφές και τις πολλές βλέψεις για φέτος) ο Ολυμπιακός ήδη βρίσκεται στην φυσική του θέση στο δεύτερο γκρούπ.Είναι προτελευταίος με την Μιλάνο τελευταία (έχει χειρότερο συντελεστή σε επίθεση - άμυνα). tongue.gif

Βέβαια σαφώς και φέτος μπορεί να κάνει το μπαμ (και μάλιστα μεγάλο) και να προκριθεί στους "16" αφού ο όμιλος είναι μπερδεμένος με πολλές ομάδες να έχουν ρεκόρ 2-2.
Papaloukas 4 ever
QUOTE(dizzy_fingers @ Nov 25 2005, 12:18 AM)
Είδε κανείς το ματς με τη Λιέτουβος?
Όλοι θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα (87-67 υπέρ των γηπεδούχων που έπαιζαν χωρίς 4 πενταδάτους),
*

Θα περίμενα από εσένα, που φαίνεσαι ευαισθητοποιημένος σε τέτοια ζητήματα, να είχες αλλάξει ήδη το αποτέλεσμα του αγώνα (όχι τίποτα άλλο αλλά οπωσδήποτε η τελική διαφορά των 11 πόντων (78-67) είναι σαφώς μικρότερη από τους 20 (άσε που διαμορφώθηκε ουσιαστικά στο τελευταίο λεπτό όταν και παρατήσαμε το παιχνίδι)
dizzy_fingers
Ένα τυπογραφικό λάθος έκανα ντε...μη βαράτε. unsure.gif.

Για το υπόλοιπο τμήμα του ποστ, έχεις να σχολιάσεις τίποτα (ας κάνουμε λίγη μπασκετική κουβέντα, παιδιά)?
hagi
Πιστεύω ότι στην πορεία θα διορθωθεί ο Ολυμπιακός και θα γίνει πολύ καλύτερος.
Μπορεί και να μην το κάνει βέβαια αλλά νομίζω ότι έχει ένα καλό ρόστερ και είναι ικανός.Άλλωστε ήδη φαίνεται καλύτερος από πέρσι.
Air Kef
QUOTE
Ενταξει τώρα ας μη γινόμαστε υπερβολικοί...
Χωρίς να έχω κανένα λόγω να υπερασπιστώ τον Green fan δεν είναι κακό να υπάρχουν αλληλοπειράγματα..
Δε σε έβρισε κίολας...Προφανώς ασχολειται μαζί σου και όχι με τον Μακεδονικό γιατί εσύ είσαι αντίπαλος του..Δεν είναι ζήτημα κόμπλεξ..Για πλάκα γίνεται όσο δεν ξεφεύγει από κάποια όρια..Και δεν νομίζω ότι o green fan τα ξεπέρασε στη προκειμένη περίπτωση..
Πάντως τα τελευταία χρόνια δεν έχεις αποδείξει ότι είσαι ο κύριος αντίπαλος μου...
Προσωπικά πιο πολύ λογαριάζω τον Άρη.....
Επίσης για αυτό περί σεβασμού για να σε σέβονται πρέπει πρώτα να σεβαστείς την ιστορία σου..Και οι παίκτες που έιχες και έχεις τα τελευταία χρόνιαδεν δείχνουν να τη σέβονται..
Και όχι επειδή χάνουν από τον ΠΑΟ αλλά επειδή χάνουν με κατεβασμένα χέρια


Είπα τότε ότι και μένα το μόνο που με είχε πειράξει ήταν ότι παράτησαν το παιχνίδι και πήγε η διαφορά εκεί που πήγε.
Για μένα o Green Fan έχει ξεπεράσει προ πολλού τα πειράγματα και μπορείς να το διαπιστώσεις και στο τοπικ Άρης - ΠΑΟ όπως και στα τοπικ που αφορούν στις μετεγγραφές που γινόντουσαν το καλοκαίρι.
Όσο για το αν είμαι αντίπαλός σου,ξέρεις ότι πάντα θα είμαι,όπως και εσύ πάντα θα είσαι ο δικός μου!! wink.gif Όταν ερχόμασταν,πέρσι, στο ΟΑΚΑ μαζέψατε 10000 π.χ.
Εξήγησα πολύ καλά νομίζω τους λόγους που απιατώ σεβασμό..



Μετά το προχθεσινό άρχισα να σκέφτομαι και το κατά πόσο μπορεί ο ΟΣΦΠ να παίξει όπως ονειρεύεται ο Γιόνας..Μου φαίνεται ότι ή θα αλλάξει ο Γιόνας ή θα αλλάξουν τον......Γιόνας! biggrin.gif
qspock
Δυστυχως ο Ολυμπιακος ηταν απογοητευτικος στο τελος, αν και ειχε δειξει καλα στοιχεια στην αρχη του παιχνιδιου και του 2ου ημιχρονου. Ενδεχομενως ειχε σωστη καθοδηγηση ή η Ριτας να δυσκολευεται να βρει ρυθμο. Ουτως η αλλως αυτη η ομαδα παντα εβρισκε ρυθμο στο τελος και τοτε καθαριζε τις ελληνικες ομαδες (περσυ).

Προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει προβλημα χημειας, ο Λιουις ειναι τελειως ξενο σωμα και δεν μπορει να αποδωσει ουτε να δεθει με τους συμπαικτες του. Η θεση αυτη (3) πασχει, δεν υπαρχει παιχτης να μπορει να διεισδυσει και να πασαρει εξω. Ο αχρηστος για να σκοραρει πρεπει να ειναι τελειως αφυλαχτος, εξω απο το τριποντο και αμα το βαλει... Αν μπει μεσα τρωει ταπες οπως στο τελος. Κατι πηγε να κανει ο Παπαμακαριος αλλα δεν ειχε συνοχη. Οπως κι ολος ο Ολυμπιακος, δεν εχει συνοχη ουτε συνεχεια. Ο Χατζης ειναι απογοητευτικος.

Το μονο θετικο στην ολη υποθεση ειναι η σαφως βελτιωμενη εικονα του Σοφοκλη. Πλεον κοντρολαρει περισσοτερο το σωμα του, δεν κανει φαουλ και μαρκαρει πιο σωστα. Στην επιθεση ειναι σταθερος, αλλα δυστυχως δεν μπορει να σταυρωσει βολη. Μεσα στο καλαθι παντως το εκτοπισμα του τον κανει ασταματητο. Εχει ακομα δρομο, αλλα παει πολυ καλα, μπραβο του! Μακαρι να συνεχισει ετσι! 41.gif
Να βγει και κανα καλο για την εθνικη ε? wink.gif
sihainas
Πάει για ψηλό λέει ε? 3 ονόματα παίζουν σύμφωνα με το contra χωρίς να τα αναφέρει...

Εγώ πάντως πιστεύω ότι σιγά σιγά θα βρει το δρόμο της η ομάδα... το χειρότερο που θα μπορούσε να γίνει τώρα θα ήταν να αλλάξει ο προπονητής... Άλλωστε δεν νομίζω να είχε κανείς βλέψεις για ευρώπη φέτος... στο πρωτάθλημα μια χαρά τα πάει...
dizzy_fingers
QUOTE
... στο πρωτάθλημα μια χαρά τα πάει...


laugh.gif
Ά ρε Μητσοτάκη sihainas! tongue.gif


Το σύνδρομο Έντνι ξαναχτύπησε πάντως... wink.gif
leonkalf
Άθλια εμφάνιση απόψε για την ομάδα.Απρόσμενη ήττα.
Δεν είναι τρόπος παιχνιδιού αυτός!!!
Πάρε την μπάλα Εντνι και όρμα στο καλάθι και ότι βγει!
Αν είναι δυνατόν.Δε μπορούμε να βγάλουμε ένα επίθετικό σύστημα?
Απορώ...
dizzy_fingers
QUOTE
Δε μπορούμε να βγάλουμε ένα επίθετικό σύστημα?


Μα, ο Ολυμπιακός έχει επιθετικά συστήματα....












....τα οποία όμως σχεδόν πάντα καταλήγουν στον Έντνι! 40.gif
sihainas
Πάντως έπαιξε πολύ καλά ο Ζίζιτς... αντίθετα ο Σχορτσιανίτης σήμερα δεν μου άρεσε...

Anyway η ομάδα θέλει τουλάχιστον δύο παίχτες... έναν ψηλό και έναν πλει μέικερ. Γιατί ο Έντνι από το 3ο 10λεπτο και μετά κλατάρει...και ο Αργυρόπουλος...ε...δεν έκανε για τον Απόλλωνα θα κάνει για τον ολυμπιακό?
leonkalf
QUOTE(dizzy_fingers @ Nov 27 2005, 03:19 AM)
Μα, ο Ολυμπιακός έχει επιθετικά συστήματα....
....τα οποία όμως σχεδόν πάντα καταλήγουν στον Έντνι! 40.gif
*

Καλά,αυτά δεν είναι συστήματα.Τουρλουμπούκι μπάσκετ παίζουμε.
Απ'την αρχή είχα αμφιβολίες για το ελεύθερο "λιθουανικό" στυλ.
qspock
Πραγματι ρε παιδια, αυτος ο Αργυροπουλος τι δουλεια εχει στον Ολυμπιακο? Με ποιο σκεπτικο τον πηρανε δε καταλαβαινω...

Εγω θα επιμεινω, ο Λιουις παλι δε βοηθησε, και πλην αυτου δεν υπαρχει αλλο καθαρο τριαρι. Ο Βασιλοπουλος ειναι ντεφορμε. Μαλλον πηραν τα μυαλα του αερα το καλοκαιρι, οταν τον διαλεξε ο Γιαννακης για να κουναει πετσετες. Ο Μπαρλος προσπαθει αλλα ειναι μαλλον λιγος και οχι καθαροαιμος σουτερ, ο Χατζης ειναι ντεφορμε. ΔΕΝ υπαρχει τριαρι, ουτε καν παιχτης να παιξει καλα στο 3. Η μπαλλα παει μονο στους ψηλους ή μονο στους περιφεριακους και κυριως στον Εντνι. Σημερα ο Εντνι δεν απεδωσε, εχασε κι ο Σχορτσιανιτης απο κατω ενα βασικοτατο καλαθι στο τελος και τελειωσε το ματς.
Air Kef
Τον Γ.Σ. τον είχα δει στο ματς με την Ολύμπια(έχω βάλει φωτογραφίες,έστω και μια βδομάδα μετά! biggrin.gif ) και είχα υποψιαστεί ότι θα έχει πρόβλημα ο ολυμπιακόςόχι όμως πως θα χάσει,εξού και το 2- στο bet..Με προβληματίζει κι η αστάθεια των δύο ψηλών-Σόφο,Ζίζιτς- που μια παίζουν μια την.. blush.gif
Είτε πρέπει ο Χατζής να καταλάβει τι θέλει από αυτόν ο Γιόνας ή ο Γιόνας πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί..Άντε να δούμε πότε θα παίξει η ομάδα όπως μπορεί..
Ο Αργυρόπουλος είναι καλός,αλλά λίγος για τον Ολυμπιακό..Αν έμενε στην Λάρισα,θα ήταν μια χαρά για τον Γ.Σ. ή την Ολύμπια!
leonkalf
Αύριο έχουμε κρίσιμο ματς για την Euroleague.Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη.
Η ομάδα αν και δείχνει αστάθεια πρέπει να σταθεί στα πόδια της.Ο χρόνος περνάει,δεν είμαστε πια στην αρχή της σεζόν.
Εγώ,κατά πάσα πιθανότητα,θα πάω ΣΕΦ.
leonkalf
Αγχωτική νίκη για την ομάδα,που δεν έπαιξε καλό μπάσκετ.Με προσωπικές ενέργειες του Χατζή και την θετική ενέργεια που έβγαλε ο Σεϊμπούτις πήραμε το ματς.
Πάλι καλά....
Είχε αρκετό κόσμο το γήπεδο και με παλμό.Μπράβο στον κόσμο μας.
Αν έλειπαν και κάποιες μουρμούρες για τις επιλογές προπονητή-παικτών θα ήταν σούπερ!! Ο καθένας λέει τη χαζομάρα του.
Warrior
Το σημαντικο ηταν η νικη σε αυτη τη φαση,μιας και τυχον ηττα...θα εφερνε
πολλα προβληματα. wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.