Συνέντευξη ΤύπουΖούρος:"Μπράβο στην ομάδα μου για τη νίκη. Είναι η πρώτη εδώ και αυτό μετράει... Δείξαμε καρδιά και επηρεαστήκαμε από την κούραση. Μας δυσκόλεψαν τα κοντά σχήματα του ΠΑΟΚ και αναγκαστήκαμε να παίξουμε με τεσσάρι τον Σιγάλα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, εμείς πρέπει να προσέξουμε και να δούμε τα λάθη που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο και όχι ότι χάθηκε η διαφορά.Δεν εξετάζω πως γύρισε ο αγώνας. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Τα λάθη που έγιναν είναι ένα οικογενειακό θέμα, που θα το λύσουμε μέσα από την προπόνηση."
Πρέλιεβιτς:"Όταν χάνεις ένα τέτοιο ντέρμπι δεν υπάρχουν θετικά, όμως είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να είναι περήφανοι, γιατί είμαι και εγώ γι' αυτούς. Ουσιαστικά κέρδισαν, άσχετα με το τι δείχνει το ταμπλό. Ελπίζω να προλάβουμε να βελτιωθούμε ως ομάδα. Μερικοί μας βρίζουν αλλά τα παιδιά δουλεύουν πολύ. Δεν θέλω να πω τι σχεδιάσαμε στην τελευταία επίθεση,γιατί πρέπει να μείνει μεταξύ μας".
Σχολιo(Κακια...
):Ετσι...εσεις να ειστε περηφανοι,που δεν χασατε με διαφορα!!
Aστα να πανε,Μπανε..!
Δηλώσεις πρωταγωνιστώνΣτακ:"Ήταν μία μεγάλη νίκη σε ένα γήπεδο που πάντα δυσκολευόμασταν. Ήταν πολύ δύσκολο αφού παίξαμε και χωρίς τους οπαδούς. Ήταν μία σημαντική νίκη."
Ζουγιοβιτς:Η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Ηταν μια άσχημη ήττα. Μας πληγώνει γιατί θεωρούμε ότι αξίζαμε τη νίκη. Αυτό το παιχνίδι το είχαμε πάρει προσωπικά, το ίδιο ισχύει και για τον αντίπαλο. Φθάσαμε τόσο κοντά στη νίκη, αλλά δεν είχαμε τύχη".
Παντιους:"Ήταν φοβερή νίκη. Ένα πραγματικό ντέρμπι, στο οποίο ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ίσως αυτή η νίκη είναι ένα δώρο για μένα, που περιμένω από ώρα σε ώρα να γίνω πατέρας"
Ουιλκινσον:Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Ημασταν ιδιαίτερα εύστοχοι και πήραμε μια διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο όλα πήγαν στραβά. Σημασία έχει όμως η νίκη. Στο τέλος δείξαμε πόσο πολύ την θέλαμε".
Μπρουερ:"Ηταν μια σημαντική νίκη για την ομάδα και τους φιλάθλους. Την θέλαμε πάρα πολύ. Είναι φοβερή η στιγμή και θέλω να την απολαύσω. Αυτή τη στιγμή ελέγχουμε όλη την πόλη. Θα περπατάω στους δρόμους της πόλης και θα νιώθω περήφανα κοιτώντας στα μάτια τους φιλάθλους μας γιατί θα ξέρουν ότι κάναμε σαν ομάδα το καθήκον μας".
Επεισοδιο Σιγαλα-ΓκαγκαλουδηΤο ματς κριθηκε στην τελευταια φαση του αγωνα,οταν ο Σιγαλας "προκαλεσε"
τον Γκαγκαλουδη,με χαρακτηριστικη κινηση των χεριων "να ερθει"...
ο Γκαγκαλουδης πηρε την προσπαθεια πανω του και κοπηκε απο Σιγαλα-Στακ..
Μετα την φαση αυτη ο Σιγαλας πλησιασε τον Γκαγκαλουδη και του ειπε
"διαφορα"..
Σιγαλας:"Είναι σημαντική για κάθε αθλητή και μένει. Εμένα μου αρέσει να παίρνω αυτή την επίθεση. Τώρα έγινε στην άμυνα. Τον Γκαγκαλούδη δεν τον έβρισα. Απλώς του είπα μίλα τώρα , μίλα τώρα, γιατί αυτό το παιδί έμαθε να λέει πολλά και να μειώνει τους αντιπάλους."
Γκαγκαλουδης:"Είναι ντροπή του. Τα λόγια που μου είπε δεν λέγονται. Έχω χάσει κάθε σεβασμό για το πρόσωπό του. Δεν πειράζει, όμως. Έχει ο καιρός γυρίσματα"
Το ερωτημα για τους οσους δεν ξερουν,ειναι σε τι αναφεροταν ο Σιγαλας??
Σε συνεντευξη του που δημοσιευτηκε σημερα στον Επενδυτη...ο Ταλιμπαν
(oπως ο ιδιος δηλωσε προχτες)-Γκαγκαλουδης ειπε ακουσον-ακουσον οτι
στον Αρη του φερθηκαν σαν σκουληκι!!!Ειπε και διαφορα αλλα τα οποια
δεν διαβασα προσωπικα,μιας και αυτοπροστατευτηκα για λογους ψυχικης
υγειας!!
Ποιος σου φερθηκε σαν σκουληκι βρε αχαριστε Γκαγκαλουδακο..Που σε αγκαλιασαμε,
σε αγαπησαμε,εγινες συνθημα στο χειλη των οπαδων(παρα το δηλωμενο
σου οπαδικο παρελθον)??
Εσυ που πηγες στον ΠΑΟΚ και απεναντι στην ομαδα που σε ανεδειξε μπασκετικα
εβγαλες την φανελα και εδειχνες την φανελα του συνδεσμου του συμπολιτη
και χτυπουσες το τυμπανο στη μεση του γηπεδου...(??)
Χαμαιλεοντα,υποκριτη και φαρισαιε...!!!
Ζητω συγνωμη για το ξεσπασμα,αλλα τα κραταω πολυ καιρο μεσα μου!
Δεν συνηθιζω να επικροτω τετοιες ενεργειες,αλλα μπραβο ρε Γιωργο Σιγαλα!!
Εκανες κατι που επρεπε να κανει καποιος απο καιρο..
Αμαν πια...για μαζεψου Γκαγκαλουδη,που απειλεις κιολας.....