QUOTE(koutsou10 @ Sep 17 2009, 18:09 )
καταρχην κανεις λαθος,στον 1 γυρο απεκλεισαν τους λεηκερς με γουορθι βασικοτατο,μπαηρον σκοτ,εη σι γκριν,τερι τιγκλ σε ουτε ενα παιχνιδι βασικος!!!οντως δεν ηταν καμια φοβερη ομαδα αλλα ηταν υπολογισιμη...οι φινιξ σανς ειχαν σεμπαλος,κεβιν τζονσον,τζεφ χορνασεκ,νταν μαγερλ κ εκεινη την εποχη ηταν η βασικοτατη αντιπαλος τους μαζι με γιουτα(κ στην κανονικη διαρκεια ειχαν τερματισει πανω απο ολους στην δυση οι πορτλαντ)...
οι αναφορες μου ειναι σωστοτατες κ στο παρελθον κ στο τωρα...αν θες ψαξτο...
Υ.Γ στην εθνικη με γκαρντ-φοργουορντ τους κομπι,γουεηντ,λεμπρον,μπραντον ρου,καρμελο αντονι θα ηταν υπερπληρεις κ ειναι κ αλλοι πισω απο αυτους που εγω θεωρω πως ειναι πιο ψηλα για μια θεση σε ροστερ της εθνικης απο τον πιρς...
Κανω λαθος???Πλακα μου κανεις.Εσυ κανεις λαθος!Ο Γουορθι ηταν τραυματιας και δεν επαιξε σε κανενα παιχνιδι!!!!!!Την σεζον 1991-1992 εχασε 28 παιχνιδια και δεν επαιξε κανενα Πλειοφ!Ε οχι και κανω λαθος εχω παιχνιδια απο αυτη την σειρα.Ο Ματζικ ειχε αποσυρθει!
Και επαιζαν οι Λεικερς οπως ακριβως σου ειπα!
Οσο για τους Σανς στην προ Μπαρκλει εποχη(ο οποιος κατευθειαν τους πηγε στο ανωτερο επιπεδο την επομενη χρονια) δεν μπορουσε με τιποτα αυτη η ομαδα να απειλησει το Πορτλαντ!Και σιγουρα πιο δυσκολο το εργο του Πιρς απενατι στον ΛεΜπρον!
Μεγαλο λαθος αυτο που ειπες για τον Γουορθι!Οταν παραθετω κατι για Ιστορια ποτε δεν κανω λαθος!!!
QUOTE(koutsou10 @ Sep 17 2009, 17:47 )
φιλε μου οι πορτλαντ τοτε δεν ειχε ουτε εναν σουπερσταρ παιχτη πισω απο τον κλαηντ(ποσο μαλλον 3 που εχει η βοστονη τωρα) αλλα ειχε οπως κ φετος ενα συνολο ψιλοκαλων η μετριων παιχτων που ο ενας συμπληρωνε τον αλλον...για αυτο λοιπον ολοι αυτοι οι παιχτες που αναφερεις κανανε τους πορτλαντ ποιοτικη ομαδα!!!
Σουπερσταρ δεν ειχαν αλλα ειχαν μια ομαδα γεματη και ενα all star τον Πορτερ (2 φορες) και παιχτες καλους οπως ο Κερσει,ο Αιντζ,ο νεαρος-Κλιφ Ρομπινσον και βεβαια ο Μπακ Γοιλιαμς που ηταν υποτιμημενος παιχτης!Δεν λεω οτι συγκρηνεται με την ομαδα του 1977 που πηρε το πρωταθλημα και ηταν οι καλυτεροι Μπλειζερς ever(μεχρι αυτη την φουρνια που δειχνει ικανη για μεγαλα πραγματα) αλλα δεν παυει να ηταν μια καλη ομαδα που σε καμια περιπτωση δεν ζουσε και πεθαινε μονο με τον Ντρεξλερ!
Ο Πιρς πηγε τελικους και τα εβαλε στα ισια με τον Κομπι Μπραιαντ παιζοντας και καλη αμυνα ενω ο Ντρεξλερ εφαγε "ξυλο" απο τον Τζορνταν ειδικα στο 5ο παιχνιδι εκτεθηκε ανεπανορθωτα!Δηλαδη και οι 2 αντημετωπησαν τα δυο κορυφαια σουτινγκ γκαρντ της Ιστοριας(Τζορνταν-Κομπι) και ο Πιρς ηταν σαφως καλυτερος σε αναλογια με τον Ντρεξλερ οχι απαραιτητα σε ποντους αλλα σε impact!
Πολ "The Truth" Πιρς > Κλαιντ "The Glide" Ντρεξλερ
Αλλα οκ εχεις την γνωμη σου!Την σεβομαι!