Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γαλλία-Σερβία
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες > Older Tournaments > Eurobasket 2015
Zoys


Η μάχη για την τρίτη θέση σε μια επανάληψη του περυσινού ημιτελικού του Μουντομπάσκετ.
TakeshyKurosawa
Παίζουν στην έδρα τους και είχαν μία μέρα παραπάνω να επανέλθουν από την επώδυνη ήττα. Δεν βλέπω να το χάνουν το ματς με τίποτα οι Γάλλοι.
επαθα λαστιχο
O Ντε Kολό μάλλον κέρδισε θέση στην All Eurobasket Team
SG3ptshooter
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Sep 20 2015, 16:20 ) *
O Ντε Kολό μάλλον κέρδισε θέση στην All Eurobasket Team

Noμίζω την είχε σχεδόν σίγουρη από μέρες, είναι ο πρώτος scorer και ηγέτης τους με συνεισφορά σε όλες τις νουμερικές κατηγορίες που κοιτούν οι ψηφοφόροι, με ανταγωνισμό του για την εκπροσώπηση των Γάλλων αυτούς τους Parker - Batum της σεζόν 2014-15 και τους ψηλούς τους να παίζουν με το ρολόι.

#De_Colo_fantasy_owner_from_start_to_finish_is_objective

Δεν έκαναν και το καλύτερο tournoix οι Γάλλοι, ούτε είχαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά παραμένουν μια απ' τις ομάδες που είναι πάντα ψηλά και συνεχίζουν να παράγουν παίκτες με καλή συχνότητα.
ssoulliss
Σαν να φαίνεται πως η αύρα που είχαν οι Σέρβοι από τον αγώνα με την εθνική μας έλαβε τέλος. Τώρα θα υπάρξει και σε αυτούς περισυλλογή και απογοήτευση. Ο Τζόρτζεβιτς έκανε λάθη, υπερεκτίμησε κάποιους παίκτες και είδε φέτος τα αστέρια του στα κρίσιμα να τον "προδίδουν". Κάτι που ήθελα να το γράψω από πέρυσι αλλά το αποτέλεσμα της Σερβίας δε με δικαίωσε. Νομίζω πως πέρυσι το "κόψιμο" του Μίτσοβ έκανε μεν καλό στην ομάδα διότι την συσπείρωσε και ανέδειξε τον Κάλινιτς, όμως φάνηκε πως το στυλ του Μίτσοβ (ψυχρός-ρολίστας εκτελεστής) έλειψε πολύ σε αυτό το τουρνουά από τη Σερβία.

Η Σερβία με τους τέσσερις παίκτες πρώτης γραμμής να έχουν σκαμπανεβάσματα (Τεόντοσιτς, Ραντούλιτσα, Μπιέλιτσα και Μπογκντάνοβιτς) δεν πήρε ουσιαστικά τίποτα από τους υπερτιμημένους ρολίστες της και φυσιολογικά απέτυχε.

Η Γαλλία δίκαι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και έδειξε πως θα έχει συνέχεια. Έχει γκαρντ που έρχονται από πίσω και δεν ήταν σε αυτό το τουρνουά(Ερτέλ, Ντιό), στις άλλες θέσεις είναι πλήρεις και όταν σταματήσει η αγία τριάδα τους (Πάρκερ-Ντιό-Μπατούμ) παρόν και μέλλον θα έχουν.
Weekendman
Ωραία αυτά περί Σερβίας, που μπορεί να κατεβάσει τέσσερις πλέι-μεικερ από το 1 έως 4, όμως και πάλι, παρά την καλύτερη γραμμή περιφερειακών εδώ και αρκετό καιρό, είδαμε το ίδιο έργο. Δηλαδή περιόρισε την δημιουργία του Τεόντοσιτς, και όλα θα πάνε καλά, με τον αγώνα με την Ισπανία, να επιβεβαιώνει απλά την εξαίρεση στον κανόνα. Παρόλα αυτά το pnr Τεόντοσιτς-Ραντούλιτσα, έμοιαζε να στρώνει στην πορεία του τουρνουά, όμως η πραγματικότητα ,ήταν διαφορετική στα ματς της Σερβίας με τις ομάδες που έφτασαν ημιτελικά. Αφού ο Τεόντοσιτς είχε 7,1 ασσιστ ως γενικό μέσο όρο, αλλά στα ματς με Λιθουανία, Ισπανία και Γαλλία περιορίστηκε στις 3,3 , ούτε τις μισές δηλαδή!
xristos_metal
Δεν ηταν για παραπανω η Σερβια. Στα κρίσιμα ματς ηταν κατωτερη των προσδοκιων! Εχει μια καλη τετραδα αλλα απο πισω ειναι για κλαμματα. Πιστευω και στο προολυμπιακο τα πραγματα θα ειναι δυσκολα γιαυτους.

Οι γαλλοι εχουν καλο υλικο και θα συνεχισουν και τα επομενο χρονια.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.