Help - Search - Members - Calendar
Full Version: O morfi αποχωρει...
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
morfi
Εφτασε το τελος του μητσοτακη και του παπανδρεου... (Λεβεντης)

Μετα απo πολυωρο συμβουλιο μεταξυ εμενα και του εαυτου μου αποφασισα να αποχωρησω απo τo basketforum και πιστευω πως οφειλω μερικες εξηγησεις για αυτην μου την κινηση.
Καταρχας εχω αηδιασει με την ολη κατασταση που επικρατει στο φορουμ τον τελευταιο καιρο. Κανεις δεν γελαει με τα αστεια μου κανοντας με ετσι να νιωθω ανεπιθυμητος. Ενταξη, το καταφερατε αυτο που θελατε.
Η αληθεια παντως ειναι πως το σκεφτομουν εδω και αρκετο καιρο, για την ακριβεια απο την μερα που εμαθα πως αποχωρησε ο treathitch. Μοναξια και απομονωση με περιεβαλε μη εχωντας καποιον σοβαρο αντιπαλο για να διασταυρωνω τα ξιφη μου.
Νομιζα πως ο φασισμος πεθανε μαζι με τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο. Θελω να ενημερωσω τα νεα μελη πως ειναι επικινδυνο να γραψουν κατι εναντιων του παναθηναικου καθως υπαρχουν σοβαροτατες ποινες εναντιων τους. Την πρωτη φορα θα σας ερθει ενα ωραια pm με τιτλο suspended και σχολιο "Σε ειχα προειδοποιησει. Εισαι επικινδυνος. Θα γραφεις μονο στο offtopic." Την δευτερη φορα δεν θα σας ερθει pm. Βασικα, δεν θα μπορειτε ουτε να στειλετε. Την τριτη… δεν ξερω, δεν εχω φτασει μεχρι εκει. Οποιος το καταφερει ας μου πει και εμενα.
Eνα αλλο σημαντικο προβλημα που αντιμετωπιζω τον τελευταιο καιρο ειναι οτι μου τελειωσαν οι ατακες. Το “Three Cheers For Revenge”, το “ποοοοοοοο… μου αρεσε” και το “Δοξαστε με” εχουν παλιωσει με αποτελεσμα να μην σκορπανε το γελιο οπως καποτε. Εκανα προσπαθεια να βρω καινουργιες αλλα ματαια. ποοοοοοοο... κορυφαια λεξη το "ματαια"... κριμα που δεν θα εχω την ευκαιρια να την ξαναχρησιμοποιησω...
Και επειδη πολυ στο κλαμα και στα παραπονα το εριξα θελω να πω πως εχω να θυμαμαι και καλες στιγμες απο δω μεσα... τις μονομαχιες μου με τον treathitch, οταν υπερασπιστηκα τον treathitch στο τοπικ με τις σπανιες αριστουργηματικες ταινιες, την νικολετα21 την μοναδικη αληθινη μου φαν, οταν με υπερασπιστηκε o treathitch στο φορουμ των ροκετς...

Θελω απλα να ευχηθω καλη τυχη στο φορουμ, να προσεχετε να μην υπερθερμανθει ο σερβερ σας, και για ολους οσους εχω γνωρισει απο κοντα απλα να τους ευχηθω καλη τυχη στην ζωη τους.
Αυτα λοιπον απο μενα. Μην μου πειτε οτι στεναχωρεθηκατε γιατι δεν θα σας πιστεψω. Μην μου πειτε οτι χαρηκατε γιατι θα το παρω πολυ σοβαρα.

Οσο για μενα και το μελλον μου στο διαδικτυο, υπαρχουν πολλα site οπου μπορω να γραφω τις ατακες μου και μαλιστα με πολυ κοσμο οπως το www.google.com (τι σας ελεγε πριν για το χιουμορ μου ?)

Δεν νομιζω να το πιστεψατε… ΜΠΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
morfi never dies cool.gif

Υ.Γ. Για να αποφευχθουν οι οποιες παρεξηγησεις, οτι γραφτηκε παραπανω, γραφτηκε καθαρα με σκοπο να γινει πλακα και να πεθανετε στο γελιο. Οποιος εχει (το δικο μου) χιουμορ, γελαει. Οποιος δεν το εχει, δεν γελαει.
Ουδεμια προθεση ειχα να κραξω καποιον εδω μεσα. (Κορυφαια λεξη το "ουδεμια" ε ? 69.gif )
jjc
QUOTE(morfi @ Apr 8 2007, 12:21 AM) *
Νομιζα πως ο φασισμος πεθανε μαζι με τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο. Θελω να ενημερωσω τα νεα μελη πως ειναι επικινδυνο να γραψουν κατι εναντιων του παναθηναικου καθως υπαρχουν σοβαροτατες ποινες εναντιων τους. Την πρωτη φορα θα σας ερθει ενα ωραια pm με τιτλο suspended και σχολιο "Σε ειχα προειδοποιησει. Εισαι επικινδυνος. Θα γραφεις μονο στο offtopic." Την δευτερη φορα δεν θα σας ερθει pm. Βασικα, δεν θα μπορειτε ουτε να στειλετε. Την τριτη… δεν ξερω, δεν εχω φτασει μεχρι εκει. Οποιος το καταφερει ας μου πει και εμενα.

24.gif 24.gif

Yo man 56.gif
liolias
Γεια σου ρε morfi γιγαντα!!! Εισαι κορυφη!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Alexmei
hmm... για μιά φάση το πίστεψα.... well... 77.gif 77.gif 24.gif 24.gif
Das Kapital
QUOTE(morfi @ Apr 8 2007, 03:21 AM) *
Εφτασε το τελος του μητσοτακη και του παπανδρεου... (Λεβεντης)

Μοναξια και απομονωση με περιεβαλε μη εχωντας καποιον σοβαρο αντιπαλο για να διασταυρωνω τα ξιφη μου.

tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif banana.gif banana.gif banana.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

cavs1-sm.gif lal1-sm.gif

Δε πειραζει ρε μορφη!!! Ειμαι εγω εδω να ριχνουμε που και που και καμια μαχη!!! ε?

Και στα δελτια ειδησεων ετσι δε κανουν για να ανεβαινει η τηλεθεαση?Ετσι και εμεις για πληθαινουν τα ποστ!!!
NBAholic
Κάποιοι νομίζετε ότι έχουμε Απόκριες. Ο Lebron ντύθηκε Iratmac και MZ13, ο morfi ντύθηκε treathitch. Κάτι θα ντυθώ κι εγώ στο μέλλον...

Πρέπει να παραδεχτώ ότι "με είχες" για λίγα λεπτά, πριν δω το τεράστιο κενό που άφησες. wink.gif
NBAholic
Μοναξια και απομονωση με περιεβαλε μη εχωντας καποιον σοβαρο αντιπαλο για να διασταυρωνω τα ξιφη μου.

Έχω το Boston-Detroit, εκείνο το παιχνίδι πριν λίγα χρόνια, όπου φάγατε σχεδόν 50άρα στην έδρα σας. Το θέλεις; cool.gif
kostasvc15
Που σου...!Και νομιζα οτι οτι ελεγες στα αληθεια tongue.gif
Αφου δεν φευγεις εσυ θα φυγω εγω τοτε! tongue.gif tongue.gif
Παντως ωραια η πλακιτσα σου 41.gif 41.gif 41.gif Σε παραδεχομαι! biggrin.gif
liolias
Και γω σκεφτομαι να φυγω προς κουζινα μερια... Μετα το κατσικι να φαω και κανα τσουρεκι!!!
suspect
.............και που λες Μπιλι, σε οτι αφορα τα ψυχολογικα σου προβληματα, για αυτα εφευρεθηκε το ουισκι

tongue.gif
Gravedigger
Κ εγώ αρχικά το πίστεψα!Πάντως ήταν καλό!!! smiley.gif
trefoil 13
Και είδα τον τίτλο του τόπικ και χάρηκα... cool.gif
Zmac
Κι εγω το χαψα για τα καλα....
Alexmei
εγώ δεν είδα υπογραφή και το κατάλαβα... μετά που έχαψα βέβαια
kop-13
Μορφή...
Pierce
QUOTE(NBAholic @ Apr 8 2007, 02:09 PM) *
Έχω το Boston-Detroit, εκείνο το παιχνίδι πριν λίγα χρόνια, όπου φάγατε σχεδόν 50άρα στην έδρα σας. Το θέλεις; cool.gif

evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif
Air Kef
Εμενα μου εστειλε και μηνυμα ο άθλιος να το εμπεδωσω. "Αποχωρησα απο το φορουμ ρε,ανοιξα και τοπικ.Καλη τυχη στη ζωη σου και ευχαριστω που με ειχες φιλο".

24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif24.gif

77.gif 77.gif 77.gif evilmonkey.gif
liolias
QUOTE(Air Kef @ Apr 9 2007, 04:02 PM) *
Εμενα μου εστειλε και μηνυμα ο άθλιος να το εμπεδωσω. "Αποχωρησα απο το φορουμ ρε,ανοιξα και τοπικ.Καλη τυχη στη ζωη σου και ευχαριστω που με ειχες φιλο".

smiley.gif smiley.gif
kostasvc15
Παντως μετα το απο αυτο τοπικ δεν εχει γραψει αλλο ποστ..... wink.gif
Που ειναι ο Μορφι οεο;;;
Das Kapital
QUOTE(kostasvc15 @ Apr 9 2007, 04:17 PM) *
Παντως μετα το απο αυτο τοπικ δεν εχει γραψει αλλο ποστ..... wink.gif
Που ειναι ο Μορφι οεο;;;

Χθες το βραδυ απο οτι θυμαμαι ηταν μεσα για λιγο!!! Τι συμβαινει αραγε?
NBA-MANIAC
μολις διαβασα το τοπικ παραλιγο να βαλω τα κλαματα... tongue.gif
αλλα μετα καταλαβα οτι ηταν πλακιτσα!!!
peace.gif peace.gif peace.gif peace.gif
morfi
QUOTE(Air Kef @ Apr 9 2007, 04:02 PM) *

Mπορεις να μου πεις γιατι εβαλες τονο μονο στο "αθλιος" ? dry.gif
apkat
Για να τονισει προφανως την αθλιότητα σου!! banana.gif banana.gif banana.gif banana.gif banana.gif
mikri prasini ollandeza
Σοβαρά έφυγε ο treathitch????Μου παραθέτει κάποιος που ακριβώς το είπε?Αναμενόμενο ήταν...!

Κι εγώ το έχαψα για πολλή ώρα...αλλά μετά συνήλθα!Ήταν φαν σου η νικολέτα????
Dromeas7
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ Apr 15 2007, 11:23 AM) *
Σοβαρά έφυγε ο treathitch????Μου παραθέτει κάποιος που ακριβώς το είπε?Αναμενόμενο ήταν...!

Τον παράτησε η γκόμενα νομίζω ή κάτι τέτοιο. Είχε γράψει ένα τόπικ εδώ τελείώνει η ζωη και άλλα τετοια...

Όσο για τον μορφή τι να πω η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.Ο καιρός γαρ εγγύς μορφη...
mikri prasini ollandeza
Aλήθεια???
Εμένα αν δεν κάνω λάθος μου είχε πει ότι δεν έχει...
Ούτε μσν μπαίνει...Αμάν!Μέιλς παίρνει τουλ?
Κρίμα ρε Δημήτρη...!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.