Μετα απo πολυωρο συμβουλιο μεταξυ εμενα και του εαυτου μου αποφασισα να αποχωρησω απo τo basketforum και πιστευω πως οφειλω μερικες εξηγησεις για αυτην μου την κινηση.
Καταρχας εχω αηδιασει με την ολη κατασταση που επικρατει στο φορουμ τον τελευταιο καιρο. Κανεις δεν γελαει με τα αστεια μου κανοντας με ετσι να νιωθω ανεπιθυμητος. Ενταξη, το καταφερατε αυτο που θελατε.
Η αληθεια παντως ειναι πως το σκεφτομουν εδω και αρκετο καιρο, για την ακριβεια απο την μερα που εμαθα πως αποχωρησε ο treathitch. Μοναξια και απομονωση με περιεβαλε μη εχωντας καποιον σοβαρο αντιπαλο για να διασταυρωνω τα ξιφη μου.
Νομιζα πως ο φασισμος πεθανε μαζι με τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο. Θελω να ενημερωσω τα νεα μελη πως ειναι επικινδυνο να γραψουν κατι εναντιων του παναθηναικου καθως υπαρχουν σοβαροτατες ποινες εναντιων τους. Την πρωτη φορα θα σας ερθει ενα ωραια pm με τιτλο suspended και σχολιο "Σε ειχα προειδοποιησει. Εισαι επικινδυνος. Θα γραφεις μονο στο offtopic." Την δευτερη φορα δεν θα σας ερθει pm. Βασικα, δεν θα μπορειτε ουτε να στειλετε. Την τριτη… δεν ξερω, δεν εχω φτασει μεχρι εκει. Οποιος το καταφερει ας μου πει και εμενα.
Eνα αλλο σημαντικο προβλημα που αντιμετωπιζω τον τελευταιο καιρο ειναι οτι μου τελειωσαν οι ατακες. Το “Three Cheers For Revenge”, το “ποοοοοοοο… μου αρεσε” και το “Δοξαστε με” εχουν παλιωσει με αποτελεσμα να μην σκορπανε το γελιο οπως καποτε. Εκανα προσπαθεια να βρω καινουργιες αλλα ματαια. ποοοοοοοο... κορυφαια λεξη το "ματαια"... κριμα που δεν θα εχω την ευκαιρια να την ξαναχρησιμοποιησω...
Και επειδη πολυ στο κλαμα και στα παραπονα το εριξα θελω να πω πως εχω να θυμαμαι και καλες στιγμες απο δω μεσα... τις μονομαχιες μου με τον treathitch, οταν υπερασπιστηκα τον treathitch στο τοπικ με τις σπανιες αριστουργηματικες ταινιες, την νικολετα21 την μοναδικη αληθινη μου φαν, οταν με υπερασπιστηκε o treathitch στο φορουμ των ροκετς...
Θελω απλα να ευχηθω καλη τυχη στο φορουμ, να προσεχετε να μην υπερθερμανθει ο σερβερ σας, και για ολους οσους εχω γνωρισει απο κοντα απλα να τους ευχηθω καλη τυχη στην ζωη τους.
Αυτα λοιπον απο μενα. Μην μου πειτε οτι στεναχωρεθηκατε γιατι δεν θα σας πιστεψω. Μην μου πειτε οτι χαρηκατε γιατι θα το παρω πολυ σοβαρα.
Οσο για μενα και το μελλον μου στο διαδικτυο, υπαρχουν πολλα site οπου μπορω να γραφω τις ατακες μου και μαλιστα με πολυ κοσμο οπως το www.google.com (τι σας ελεγε πριν για το χιουμορ μου ?)
Δεν νομιζω να το πιστεψατε… ΜΠΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
morfi never dies
![cool.gif](../style_emoticons/default/cool.gif)
Υ.Γ. Για να αποφευχθουν οι οποιες παρεξηγησεις, οτι γραφτηκε παραπανω, γραφτηκε καθαρα με σκοπο να γινει πλακα και να πεθανετε στο γελιο. Οποιος εχει (το δικο μου) χιουμορ, γελαει. Οποιος δεν το εχει, δεν γελαει.
Ουδεμια προθεση ειχα να κραξω καποιον εδω μεσα. (Κορυφαια λεξη το "ουδεμια" ε ?
![69.gif](../style_emoticons/default/69.gif)