QUOTE(Χ.Π @ Feb 18 2008, 20:59 )

μου ειπαν οτι ο διαιτητης εφησε το πολυ σκληρο παιχνιδι του αχιλλεα (αγκωνια στην καρωτιδα+μπουνια σε αλλη φαση )με αποτελεσμα οι γονεις του αμυντα να τον βριζουν - ειδες τον αγωνα ?? εχεις αποψη?? η μου τα ειπαν λαθος??

όταν θα ακούς μόνο τη μια πλευρά και ειδικά των γονιών πάντα θα υπάρχουν παραλείψεις ή υπερβολές.
Το παιχνίδι ήταν δυνατό, κάποιες φορές και σκληρό , άνοιξε η μύτη της 14 του Αμύντα. Αγκωνιές υπήρχαν πολλές εκατέρωθεν όπως σε κάθε παιχνίδι , μπουνιές δεν είδα , δεν ξέφυγαν τόσο.
έχω δει πολλές φορές τον Αχιλλέα και παίζει δυνατά, αλλά στα όρια του παιχνιδιού. Δεν έχει ας πούμε ποτέ αποβληθεί κάποια κοπέλα ούτε έχω δει να γίνεται κάτι εκτός ορίων.
Δυστυχώς όσο αυτά τα παιχνίδια γίνονται με ένα διαιτητή η ομάδα που έχει συνηθίσει να παίζει δυνατά (και άρα δεν θα εκνευρίζεται από αυτόν τον τρόπο ) αποκτά πλεονέκτημα μιας και ο έλεγχος κάθε λεπτομέρειας κάθε φάσης δεν είναι εύκολος.
Δεν κρίνω αν αυτό είναι σωστό να γίνεται στο επίπεδο των κορασίδων, απλά το αναφέρω.
Εν τέλει το παιχνίδι ήταν δυνατό και νίκησε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο. ( ούτε αυτό μπορώ να πω οτί είναι απόλυτα σωστό για αυτές τις ηλικίες , δηλαδή να επιδιώκουμε κατά βάση τη νίκη και όχι τη διαπαιδαγώγηση αθλητριών)
Ο Αμύντας πάντως έχει βάση στις αιτιάσεις για σκληρό παιχνίδι.