Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Euroleague 2009-2010
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Reggie Miller #31
Τώρα το είδα κι εγώ...Άντε επιτέλους και ένα αποτέλεσμα για εμάς...

Δεν θα τα παρατούσαν τόσο εύκολα οι Ισπανοί...Άρα πάμε και για 6-0...Αφού νίκησαν οι Ισπανοί εκεί μπορούμε και εμείς...

Germany96
Εχασε ο English δυο κρισιμες βολες στο τελος κι ετσι ο Langford δεν αφησε την Taugres να παρει και το πλεονεκτημα της διαφορας στις μεταξυ αναμετρησεις των δυο ομαδων. Οποτε σκοτωμος για τους δυο τους κι ανετος (στα ορια της ξεκουρασης) πλεον ο Ολυμπιακος.
Germany96
Αποτελειωσε και η Zalgiris την Malaga οποτε ειτε θα εχουμε την δικαιωση του Λυκου και ο Qyntel το αλανι θα γυρισει στο λιμανι (για βολτιτσα ομως κι επανασυνδεση αγαπημενων) ειτε ευκαιρια για ρεβανς του Ολυμπιακου για τον αποκλεισμο του 2008.

Ετσι και διασταυρωθει ο Ολυμπιακος με την Prokom ολοι οι (μη προνοητικοι) οπαδοι του θα τρεχουν να βγαλουν εισιτηρια για Παρισι κι ο Λυκος για να βγαλει διαπιστευση για τα αποδυτηρια του ΣΕΦ ωστε να αποθεωσει Woods face to face. Πλακα πλακα ο μπαγασας παιζει να ειναι ο πιο ευτυχισμενος φιλαθλος του Ολυμπιακου αν ερθουν ετσι τα πραγματα.
tzagasdog
ο Μπουρουσης ελπιζω την Κυριακη παντως να ειναι σαφως βελτιωμενος απο τι ηταν στο Ζαγκρεμπ. Επαιζε οχι ασχημα αλλα "χαζα".

btw o gordon of Cibona what a game...

επισης στο full court press εχουμε θεμα το οποιο πρεπει να λυθει μεχρι το ματς με ΠΑΟ
Reggie Miller #31
Θέλω Μπάρτσα στον τελικό για να πάρουμε πίσω το άαίμα μας για την Πανάθα smiley.gif
newpower2020
Όπως πάει το πράμα έχουμε στους 8 Πρόκομ (Η ΤΣΣΚΑ θα περάσει απτην αδιαφορη Μάλαγα), ημιτελικό με Ρεάλ (πήρε την διαφορά από Σιένα αν και σ'αυτόν τον όμιλο γίνεται σφαγή!Όποιος πάρει ένα διπλό θα βγεί πρώτος...Αλλιώς θα μετρήσουν οι διαφορές) και στον τελικό (αν φυσικά περάσουμε) Μπάρτσα.Η Μπάρτσα με την σημερινή νίκη της και τις λογικές διασταυρώσεις πραγματικά έχει ήδη κλείσει εισητήριο για τελικό
THE ROCK
QUOTE(Germany96 @ Feb 25 2010, 21:56 ) *
Εχασε ο English δυο κρισιμες βολες στο τελος κι ετσι ο Langford δεν αφησε την Taugres να παρει και το πλεονεκτημα της διαφορας στις μεταξυ αναμετρησεις των δυο ομαδων. Οποτε σκοτωμος για τους δυο τους κι ανετος (στα ορια της ξεκουρασης) πλεον ο Ολυμπιακος.

Να κερδισουμε εδω την Καχα να τελειωσουμε και μετα στην Ρωσια ας πανε μονο οι μικροι να παιξουν.
Δεν χρειαζεται να διακινδυνευσουν καποιο τραυματισμο και ειναι ευκαιρια για ξεκουραση των μεγαλων
και για χρονο συμμετοχης στους μικρους.

QUOTE(Germany96 @ Feb 25 2010, 22:31 ) *
Αποτελειωσε και η Zalgiris την Malaga οποτε ειτε θα εχουμε την δικαιωση του Λυκου και ο Qyntel το αλανι θα γυρισει στο λιμανι (για βολτιτσα ομως κι επανασυνδεση αγαπημενων) ειτε ευκαιρια για ρεβανς του Ολυμπιακου για τον αποκλεισμο του 2008.

Ετσι και διασταυρωθει ο Ολυμπιακος με την Prokom ολοι οι (μη προνοητικοι) οπαδοι του θα τρεχουν να βγαλουν εισιτηρια για Παρισι κι ο Λυκος για να βγαλει διαπιστευση για τα αποδυτηρια του ΣΕΦ ωστε να αποθεωσει Woods face to face. Πλακα πλακα ο μπαγασας παιζει να ειναι ο πιο ευτυχισμενος φιλαθλος του Ολυμπιακου αν ερθουν ετσι τα πραγματα.

Ειχε παει και περσι νομιζω το τρελοκομειο να τον αποθεωσει.

Ετσι και περασει πρωτη η Προκομ και κανει το θαυμα και παει στο Φ4, τον βλεπω τον τρελο
πισω απο τον παγκο της Προκομ να δινει οδηγιες στον Γουντς........ (ειδικα αν παιζουν με την Μπαρτσα)
Kostakis
Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι όποιον έχει στην διάθεση του το μάτς με την Τσιμπόνα και μπορεί να το τσεκάρει πάλι...στο τέλος που σουτάρουν βολές οι Κροάτες και χάνει την πρώτη ο παίκτης τους (ο Τόμας νομίζω), στην έκτελεση της 2ης ο Μίλος κάνει ένα νόημα στον διαιτητή κι αυτός πάει και κρατάει τον Γκόρντον να μην πάει για rebound...μου φαίνεται πολύ περίεργο...απλά όποιος μπορεί να το τσεκάρει να μου πεί τη γνώμη του...δεν το έχω ξαναδεί..!!

Δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω οτι στους "8" θα διασταυρωθούμε με τα Ρωσάκια...γιατί δεν νομίζω η Μάλαγα να μην τα δώσει όλα μέσα στην Ισπανία..μήπως και....ίδωμεν...
Razorblade Fish
QUOTE(Kostakis @ Feb 26 2010, 03:40 ) *
Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι όποιον έχει στην διάθεση του το μάτς με την Τσιμπόνα και μπορεί να το τσεκάρει πάλι...στο τέλος που σουτάρουν βολές οι Κροάτες και χάνει την πρώτη ο παίκτης τους (ο Τόμας νομίζω), στην έκτελεση της 2ης ο Μίλος κάνει ένα νόημα στον διαιτητή κι αυτός πάει και κρατάει τον Γκόρντον να μην πάει για rebound...μου φαίνεται πολύ περίεργο...απλά όποιος μπορεί να το τσεκάρει να μου πεί τη γνώμη του...δεν το έχω ξαναδεί..!!

Δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω οτι στους "8" θα διασταυρωθούμε με τα Ρωσάκια...γιατί δεν νομίζω η Μάλαγα να μην τα δώσει όλα μέσα στην Ισπανία..μήπως και....ίδωμεν...

Το ειδα και εγω αυτο που λες.Κραταγε σιγουρα ενα παικτη της Τσιμπονα να μην μπει μεσα!Ισως μαζι με τον δικο μας ομως,δεν το ειδα πολυ καλα.Και εμενα μου εκανε εντυπωση!

Εγω βλεπω Προκομ,δεν πιστευω οτι θα περασουν οι Πολωνοι απο τη Λιθουανια...
Phil Laak
Θα μπορούσε κανείς να μου πει τι γίνεται με τα σταυρώματα μετά τα knock-out;Ξέρουμε με ποιον πέφτουμε σε περίπτωση που περάσουμε Final-4;
pinelo
QUOTE(Phil Laak @ Feb 26 2010, 03:36 ) *
Θα μπορούσε κανείς να μου πει τι γίνεται με τα σταυρώματα μετά τα knock-out;Ξέρουμε με ποιον πέφτουμε σε περίπτωση που περάσουμε Final-4;

Παίζουμε με τον νικητή που θα βγει από το ζευγάρωμα του 2ου προημητελικού. Δηλαδή ο 1ος του 2ου ομίλου (Μακάμπι, Ρεάλ, Σιένα και Εφές), θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα με τον 2ο του 1ου ομίλου (Παρτιζάν, Μαρούσι). Ο νικητής αυτής της σειράς αγώνων παίζει μαζί μας στα ημιτελικά του φ4!
pete7
Αν πανε φυσιολογικα τα αποτελεσματα γιατι μπασκετ ειναι θα εχουμε ημιτελικους Οσφπ-Ρεαλ η Σιενα που δυσκολο το βλεπω κ Μπαρτσα - Τσσκα.Αυτα αν πανε κανονικα τα αποτελεσματα κ Τσσκα βγει πρωτη οπως κ Ρεαλ .Μακρινο σεναριο ομως ειναι πολυ πιθανο να εχουμε φαιναλ 4 με αυτες τις ομαδες.

φυσικα ο ομιλος της Ρεαλ ειναι αμφιροπος -παντως απο αυτον θα προκυψει ο αντιπαλος μας αν περασουμε κ εμεις στο φαιναλ 4.
Phil Laak
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παίδες.Πιστεύω είναι το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα που θα μπορούσαμε να έχουμε.Αν πάνε όλα καλά...Ο τελικός είναι κοντά!
pinelo
Στην Πέμπτη αγωνιστική του ΤΟΠ 16 θα ξεκαθαριστούν πολλά ή και τίποτα για τις 1ες και 2ες θέσεις σε όλους τους ομίλους (έκτος του δικού μας... εκεί νομίζω πως η Κάχα θα την πάρει τη 2η θέση).

Στον όμιλο Ε η Παρτιζάν υποδέχεται τον Παναθηναικό. Αν ο Παναθηναικός κερδίσει τότε το Μαρούσι έχει ακόμα ελπίδες πρόκρισης (αν και θα πρέπει να πάρει μια νίκη κόντρα σε Μπαρτσελόνα ή Παναθηναικό)

Στον όμιλο F αν δεν υπάρξει ούτε τώρα διπλό, τότε πάμε για τετραπλή ισσοβαθμία και ο θεός βοηθός. Η Εφές υποδέχεται τη Ρεάλ και η Μακάμπι τη Σιένα. Αν καταφέρει κάποιο από τα φαβορί να σπάσει κάποια έδρα τότε θα πάρει την 1 θέση και θα αφήσει τους άλλους 2 να σκοτωθούν για τη 2η. Αν κερδίσουν και η Σιένα και η Ρεάλ τότε ο όμιλος τελειώνει στην ουσία με Ρεάλ πρώτη και Σιένα 2η.

Στον έβδομο όμιλο όλα τα λεφτά είναι το ματς της Μάλαγα με την ΤΣΣΚ, αν οι Ρώσοι κερδίσουν θα τερματήσουν 1οι, αφήνοντας την Πρόκομ 2η. Αν χάσουν θα γίνει το ανάποδο. Αλλά νομίζω πως θα το πάρουν πάση θυσία το αποτέλεσμα... δεν θέλουν να μας αντιμετωπίσουν και μάλιστα με μειονέκτημα. Αυτοί μας φοβούνται περισσότερο από ότι εμείς.

Στον όμιλό μας αν κάνουμε το 6-0 η Κάχα περνάει ως 2η. Από την άλλη όποιος από τους 2 μας κερδίσει περνάει 2ος. Προσωπικά δεν με καίει και πολύ. Ας περάσει όποιος να ναι rolleyes.gif

Θεωρώ σίγουρες στο φάιναλ 4 την Μπάρτσα, την ΤΣΣΚ και τον Ολυμπιακό... Η τέταρτη θέση έχει μέλλον ακόμα. Γιατί και το διασταύρωμα με Παρτιζάν ή Μαρούσι έχει το ενδιαφέρον του... δεν με πείθουν και τόσο τα φαβορί του του 6ου ομίλου.
Θέλω πάντως τη Ρεάλ αντίπαλό μας στα ημιτελικά του φάιναλ 4 smiley.gif
ee4649
Εγώ γιατί πιστεύω ότι ο Πινχας θα είναι ο αντίπαλος μας στο Φ4?
Πιστεύω θα βγει πρώτος ο πινχας,έστω κ στις διαφορές
τον έχουμε λέτε?

Τι πλάνο να ακολουθήσεις για την Μακάμπι?εδώ σας θέλω?χαχα
Σε μη προβλέψιμο μπάσκετ αυτό είναι το πρόβλημα,τι να αντιμετωπίσεις
pinelo
QUOTE(ee4649 @ Feb 27 2010, 13:05 ) *
Εγώ γιατί πιστεύω ότι ο Πινχας θα είναι ο αντίπαλος μας στο Φ4?
Πιστεύω θα βγει πρώτος ο πινχας,έστω κ στις διαφορές
τον έχουμε λέτε?

Πρέπει να κάνει διπλό στη Μαδρίτη η Μακάμπι (αρκετά δύσκολο) ή να πάμε σε τετραπλή ισοβαθμία και να βγει πρώτη με τις διαφορές. Αλλά σε δύο αγωνιστικές μέσα μπορεί να αλλάξουν πολύ οι διαφορές...
Reggie Miller #31
Άκυρο...Ο Ιλιασόβα που είναι;Έχει πάρει μετεγγραφή;
Manu7
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Feb 27 2010, 22:09 ) *
Άκυρο...Ο Ιλιασόβα που είναι;Έχει πάρει μετεγγραφή;

Μιλγουόκι Μπακς...
Air Kef
QUOTE(THE ROCK @ Feb 26 2010, 03:25 ) *
Ειχε παει και περσι νομιζω το τρελοκομειο να τον αποθεωσει.

Ετσι και περασει πρωτη η Προκομ και κανει το θαυμα και παει στο Φ4, τον βλεπω τον τρελο
πισω απο τον παγκο της Προκομ να δινει οδηγιες στον Γουντς........ (ειδικα αν παιζουν με την Μπαρτσα)

thumbsup.gif

hammer.gif ugly_tocktock.gif

E τον τρελό. Κοιτα να δεις , το Δρομοκαΐτειο το ίδιο αυτό το τρελό παιδί! 69.gif w00t.gif

jedi.gif

Reggie Miller #31
Μακάρι το γήπεδο να γεμίσει την Πέμπτη και αυτό είναι απαραίτητο για πολλούς λόγους...
Κατ΄αρχίν να δώσει ο κόσμος ένα βροντερό παρών,ότι είναι εδώ και στηρίζει την ομάδα...
Δεύτερον,δεν έχει δει την ομάδα μετά τον τελικό,άρα θα είναι και ένα παιχνίδι να γιορτάσουμε το κύπελλο...
Τρίτον να δείξει ο κόσμος ότι δεν έγινε και τίποτα που έχασε ένα παιχνίδι από τον ΠΑΟ...
Τέταρτον γιατί πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα και τους παίκτες,νομίζω το αξίζουν και βλέποντας μας άλλοι να σκάνε από το κακό τους...
Θέλω μια ατμόσφαιρα ποδοσφαίρου...!

Και κάτι άλλο,θέλω πολύ η ομάδα αν περάσει αήττητη στην επόμενη φάση.Σε αυτό το σημείο δε νομίζω ότι είναι τρομερά δύσκολο.Αν περάσει αήττητη θα κάνει και μεγαλύτερη αίσθηση και θα δείξει ότι πάει για πολύ ψηλά νικώντας παντού και όλους...
Air Kef
Θέλει και ένα μεγάλο χειροκρότημα στον Γιαννάκη την Πέμπτη, μετά και τον θάνατο του τελευταίου αδελφού του (oh fucking god) επιβάλλεται μια τέτοια κίνηση..

Μακάρι να ήμουν Αθήνα να πήγαινα την Πέμπτη ΣΕΦ, πολλαπλά κίνητρα. smile.gif
kotzito
Την Πεμπτη ειναι μια καλη ευκαιρια να γεμισει το ΣΕΦ.Ο αντιπαλος ειναι εμπορικος και μεγαλη ομαδα,ο Ολυμπιακος παρα την ηττα απο την ΠΑΟ αποδιδει πολυ καλα,με νικη παιρνουμε την 1η θεση και οπως ειπε και ο air kef υπαρχει και το θεμα του Γιαννακη.Ο αγωνας θα ειναι ενα καλο τεστ για τον κοσμο της ομαδας και νομιζω οτι πρεπει το ΣΕΦ να ειναι γεματο την Πεμτπτη.Αλλωστε τελευταια φορα που ειχαμε δυνατο παιχνιδι εντος εδρας ηταν πριν εναν μηνα περιπου με την Τσιμπονα.
LFO
QUOTE(kotzito @ Mar 2 2010, 18:28 ) *
Την Πεμπτη ειναι μια καλη ευκαιρια να γεμισει το ΣΕΦ.Ο αντιπαλος ειναι εμπορικος και μεγαλη ομαδα,ο Ολυμπιακος παρα την ηττα απο την ΠΑΟ αποδιδει πολυ καλα,με νικη παιρνουμε την 1η θεση και οπως ειπε και ο air kef υπαρχει και το θεμα του Γιαννακη.Ο αγωνας θα ειναι ενα καλο τεστ για τον κοσμο της ομαδας και νομιζω οτι πρεπει το ΣΕΦ να ειναι γεματο την Πεμτπτη.Αλλωστε τελευταια φορα που ειχαμε δυνατο παιχνιδι εντος εδρας ηταν πριν εναν μηνα περιπου με την Τσιμπονα.

Συμφωνω 100%....Νικη και καλη εμφανιση για να καθαρισουμε την πρωτια και από παρασκευη ξεκιναει το ψαξιμο των εισιτηριων για παρισι!!

Υ.Γ : Προβλεπω τρελά γλεντια στην μπουτικ....σαν ζεστα ψωμακια θα πουλανε οι εμφανισεις!!
Reggie Miller #31
Όπως έχω γράψει και παραπάνω συμφωνώ...Άλλωστε δε θα πρέπει να δει ο κόσμος το τρόπαιο;Δε θα το φέρουν μια βόλτα; smiley.gif
LFO
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Mar 2 2010, 18:42 ) *
Όπως έχω γράψει και παραπάνω συμφωνώ...Άλλωστε δε θα πρέπει να δει ο κόσμος το τρόπαιο;Δε θα το φέρουν μια βόλτα; smiley.gif

Καλυτερα οχι.....δεν ειναι και οτι καλυτερο να κανεις μινι φιεστα σε αγωνα ευρωλιγκας με βαθμολογικο ενδιαφέρον...
Reggie Miller #31
Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχε3ι εκτός αν ο Ολυμπιακός θελήσει να χάσει την πρόκριση,δηλαδή να χάσει μεθαύριο με διαφορά 6-7 πόντων(δε θυμάμαι)και χάσει στην Ρωσία με 20 πόντους...Το θεωρώ τρομερά απίθανο!
T.W.Is.M.
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Mar 2 2010, 20:48 ) *
Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχε3ι εκτός αν ο Ολυμπιακός θελήσει να χάσει την πρόκριση,δηλαδή να χάσει μεθαύριο με διαφορά 6-7 πόντων(δε θυμάμαι)και χάσει στην Ρωσία με 20 πόντους...Το θεωρώ τρομερά απίθανο!

Βαθμολογικο ενδιαφερον ειναι και η πρωτη θεση. Αλλωστε μπορει στην τριπλη ισοβαθμια να ειμαστε σε ευνοικη θεση με το +18 εναντιον της Χιμκι, αλλα αν οι Ρωσοι πανε και χασουν στο Ζαγκρεμπ(πραγμα οχι απιθανο) κι εμεις χασουμε με 5 απο την Καχα Λαμποραλ, παμε την τελευταια αγωνιστικη στη Ρωσια μονο για νικη. Γιατι να ρισκαρουμε να παιξουμε την πρωτη θεση εκτος εδρας?
Reggie Miller #31
Το βλέπω χλωμό να χάσουμε εντός έδρας και μάλιστα χωρίς Σπλίτερ και από αυτήν την Κάχα,εκτός πια αν είμαστε τόσο χαλαροί,αλλά δε νομίζω μια μικρή φιέστα να προξενήσει τόσα προβλήματα...Τι να πω...
Έτσι κι αλλιώς δε μας έχει ξανατύχει!!!!!! smiley.gif
Consultant
Θα ειναι τεραστια γκαφα αν προστατευτουν παλι οι Μπουρουσης,Κλειζα.

Στο κρισιμοτερο παιχνιδι της χρονιας οσον αφορα την Ελλαδα δειξαμε ατελειωτη ανωτεροτητα και τους προστατευσαμε και τους 2.Αλλα να προστατευτουν και οι 2 στο κρισιμοτερο Ευρωπαικο παιχνιδι παει πολυ..

Αν χασουμε οι ευθυνες βαραινουν αποκλειστικα αυτους που πηραν αυτη την (εν δυναμει) αποφαση.Οχι αλλο (ανωτερο) καρβουνο..
Ilias7
QUOTE(Consultant @ Mar 3 2010, 15:37 ) *
Θα ειναι τεραστια γκαφα αν προστατευτουν παλι οι Μπουρουσης,Κλειζα.

Στο κρισιμοτερο παιχνιδι της χρονιας οσον αφορα την Ελλαδα δειξαμε ατελειωτη ανωτεροτητα και τους προστατευσαμε και τους 2.Αλλα να προστατευτουν και οι 2 στο κρισιμοτερο Ευρωπαικο παιχνιδι παει πολυ..

Αν χασουμε οι ευθυνες βαραινουν αποκλειστικα αυτους που πηραν αυτη την (εν δυναμει) αποφαση.Οχι αλλο (ανωτερο) καρβουνο..

Καλος ή κακος,το θελουμε ή οχι με την υγεια των παιχτων δε πρεπει να παιζουμε..Αν δεν ειναι καλα και ειναι επικυνδινο να επιβαρυνθει η κατασταση τους τοτε καλα θα κανουν και δε θα αγωνιστουν..Οταν εχει να κανει με την υγεια και με θεματα τραυματισμων η ευθυνες πανε περιπατο..
st_07
QUOTE(T.W.Is.M. @ Mar 2 2010, 20:33 ) *
Βαθμολογικο ενδιαφερον ειναι και η πρωτη θεση. Αλλωστε μπορει στην τριπλη ισοβαθμια να ειμαστε σε ευνοικη θεση με το +18 εναντιον της Χιμκι, αλλα αν οι Ρωσοι πανε και χασουν στο Ζαγκρεμπ(πραγμα οχι απιθανο) κι εμεις χασουμε με 5 απο την Καχα Λαμποραλ, παμε την τελευταια αγωνιστικη στη Ρωσια μονο για νικη. Γιατι να ρισκαρουμε να παιξουμε την πρωτη θεση εκτος εδρας?

Πάντως αν κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο, πάμε φουλ για Final-4. Σε αυτή την περίπτωση λογικά θα αντιμετωπίσουμε την Πρόκομ, που είναι 100% του χεριού μας και θα έχουμε και πλεονέκτημα έδρας! Οπότε πράγματι το παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ είναι όλα τα λεφτά!!!
Consultant
QUOTE(Ilias7 @ Mar 3 2010, 16:25 ) *
Καλος ή κακος,το θελουμε ή οχι με την υγεια των παιχτων δε πρεπει να παιζουμε..Αν δεν ειναι καλα και ειναι επικυνδινο να επιβαρυνθει η κατασταση τους τοτε καλα θα κανουν και δε θα αγωνιστουν..Οταν εχει να κανει με την υγεια και με θεματα τραυματισμων η ευθυνες πανε περιπατο..

Δεν νομιζω οτι οι προσαγωγοι του Κλειζα πρεπει να προστατευτουν για δευτερο κεφαλαιωδους σημασιας παιχνιδι..Αλλο αν χρειαζεται εγχειρηση,θεμα προστασιας παντως δεν υφισταται σε τοσο κρισιμο παιχνιδι.Full period.

Για τον Μπουρουση δεν εχω αποψη.Ισως να ειναι και θεμα ζωης,οχι τραυματισμου.Εδω λενε οτι τον ειχαν με οξυγονο..Τι να πω,δεν μπορω να πω κατι σε αυτη τη περιπτωση.Μακαρι το παιδι να ειναι καλα,μη παθει και κανα σοβαρο αναπνευτικο προβλημα.
kotzito
Νομιζω οτι ο Γιαννακης παντως θα τους παρει και τους 2 αυριο.Στα περισσοτερα κρισιμα ματς ο Γιαννακης εχει παρει καποιον στην 12αδα εστω και αν δεν ειναι 100% ετοιμος.Για τον Κλειζα πιστευω οτι μπορει και πρεπει να παιξει.Την Κυριακη προφυλαχτηκε και τωρα λογικα θα ειναι ετοιμος να παιξει εστω και για κανα 10λεπτο.Τωρα για τον Μπουρουση δεν ξερω αν πρεπει να παιξει.Αν ειναι 100% καλα μακαρι να παιξει.Αλλιως πρεπει να μεινει εκτος.Ετσι κι αλλιως η Καχα θα ειναι χωρις Σπλιτερ και οι Βουισιτς,Σοφοκλης μπορουν να μοιραστουν τον χρονο στο 5.Με μια πρωτη σκεψη,πιστευω οτι για να μην εχουμε κανενα απροοπτο καλυτερα να μην παιξει.
kseplenhs
καλα ας προσεχτεί λίγο παραπάνω ο κλέιζα απο το ιατρικό τιμ γιατί λίγο το τράβηγμα να γίνει θλάση και τον χάσαμε για φέτος.

δεν είναι στην τελική και ο πιο ήρεμος άνθρωπος.έυκολα μπορεί να κάνει καμια απότομη κίνηση και να υπάρξει υποτροπή...
pete7
Προκομ εχασε ετσι αν νικησουμε αυριο εμεις κ νικησει σημερα Τσσκ τοτε πεφτουμε με Προκομ
Manu7
Εντάξει όποιος παίζει με τον Ολυμπιακό είναι ικανός να σπάσει το ρεκόρ 3πόντων του...
Το είδαμε την Κυριακή...Το βλέπουμε από το 1ο δεκάλεπτο και μόνο σήμερα...
Επομένως κάτι τέτοιο θα ξανασυμβει με ΠΑΟ και με οποιαδήποτε άλλη ομάδα στη
συνέχεια της Ευρωλίγκας....Έτσι τίτλο δεν βλέπεις...
SoKRaM
Ωραιο μπασκετ απεδωσε η ομαδα σημερα εκτος απο την επιθεση και στην αμυνα απο τα μεσα του δευτερου δεκαλεπτου και μετα. Συγουρη πρωτια πλεον και αντιπαλος στα πλευ οφ η Προκομ.

Πιστευω πως οι Πολωνοι δε θα μας δυσκολεψουν και πολυ και δε πιστευω οτι θα χρειαστει πεμπτο παιχδνιδι για την προκριση.

Συγχαρητηρια στην ομαδα ... 41.gif
mrproedros
Euroleague 2010 - Top 16 - Week 5 - Gameday 2 : Ολυμπιακός - Κάχα Λαμποράλ 102-85 (4-3-2010) Highlights

&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" />
Reggie Miller #31
Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν φωτιά..31 πόντους βάλαμε και γενικά η εμφάνιση ήταν παταγώδης...

Είδα τον καλύτερο αγώνα ever<αφού είχα πρόσκληση για αν κάτσω στις κόκκινες καρέκλες που βρίσκονται δ'ιπλα στο παρκέ...Φοβερή εμπειρία...

Πάντως χωρούσε κι άλλο κόσμο το γήπεδο...

Συγχαρητήρια στην ομάδα για την πρωτιά και ελπίζω να την δούμε στο Παρίσι...!
pinelo
100αρα και πρόκριση στους 8 με το πλεονέκτημα έδρας. Ευτυχώς σοβαρεύτηκε η περιφερειακή μας άμυνα στην 2η περίοδο, αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι διατρέχαμε και μεγάλο κίνδυνο από μια ομάδα που αναγκάστηκε να παίζει με τον Τελέτοβιτς στο 5 από ένα σημείο και μετά. Βέβαια η ομάδα έδειξε κάποια σημάδια χαλάρωσης εώς βαρεμάρας θα λεγα στην 4η περίοδο με αποκορύφωμα το χαμένο κάρφωμα του Τσίλντρες που απλά δεν χάνεται icon_drunk.gif

Ευτυχώς είχαν κέφι οι Βούισιτς. Βασιλόπουλος, Πεν και Μπέβερλυ στο τέλος και δεν μείναμε στους 80 της 3ης περιόδου. Τέλος πάντων το αποτέλεσμα μετράει σε τέτοιους αγώνες, πάμε γερά για το 6-0 και το ρεκόρ στη Ρωσία! rolleyes.gif

Και όντως πρέπει να διορθωθεί αυτό το κακό με τα τρίποντα που δεχόμαστε όπως λέει και ο φίλος Manu7.
Αλλά ένα-ένα παιδιά... Σήμερα βελτιώσαμε τις βολές icon_drunk.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(SoKRaM @ Mar 5 2010, 02:25 ) *
Ωραιο μπασκετ απεδωσε η ομαδα σημερα εκτος απο την επιθεση και στην αμυνα απο τα μεσα του δευτερου δεκαλεπτου και μετα. Συγουρη πρωτια πλεον και αντιπαλος στα πλευ οφ η Προκομ.

Πιστευω πως οι Πολωνοι δε θα μας δυσκολεψουν και πολυ και δε πιστευω οτι θα χρειαστει πεμπτο παιχδνιδι για την προκριση.

Συγχαρητηρια στην ομαδα ... 41.gif

Πιστευω οτι δε θα χρειαστει ουτε τεταρτο παιχνιδι. Νομιζω οτι μια ομαδα που στηριζεται τοσο στους Αμερικανους της δε θα μπορεσει να αντιμετωπισει μια ποιοτικη ομαδα που προσπαθει να παιξει γρηγορο μπασκετ.
Πολυ καλο μπασκετ σημερα παντως, ειχα καιρο να δω ελληνικη ομαδα να αποδιδει ετσι και εναντιον ενος δυνατου αντιπαλου.
rankin
Μ Π Α Σ Κ Ε Τ Α Ρ Α
Για περίπου 3 περιόδους, ο Ολυμπιακός σήμερα ήταν απο τους καλύτερους Ολυμπιακούς που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια
Θέαμα και ουσία
Το κακό ξεκίνημα στην άμυνα ήταν ευτυχώς μια μικρή παρένθεση
Η ομάδα στην συνέχεια έπαιζε με κεκτημένη ταχύτητα και πολύ πάθος, ιδίως απο τη στιγμή που μπήκε στο παρκέ το το κινητό τρελοκομείο, Πάτρικ Μπέβερλι.. Μιλάμε για πραγματικό πιτμπουλ ο πιτσιρικάς. Αν μπορούσε να σουτάρει καλύτερα και να παίξει σαν δυάρι, δεν θα υπήρχε κανένα ζήτημα για το αν αξίζει να είναι και στην Α1 αντί του Χαλπερίν
Και για να ανοίξω εδώ μια παρένθεση, ο Μπέβερλι έχει ακριβώς τα στοιχεία που δεν έχει ο Χαλπερίν, και τούμπαλιν...
Γρήγορα πόδια, πάθος στην άμυνα, πείσμα, αθλητικότητα, ταχύτητα. Ενω δεν έχει σουτ, μπασκετικό μυαλό και μπόι, για να καλύψει τη θέση 2.. Κρίμα που δεν υπάρχει ένας "Πατράμ Χαλπερλι", να είχαμε ένα εξαιρετικό δυάρι..

Αυτά για το παιχνίδι..
Μπράβο στην ομάδα για την εξαιρετική παρουσία στο top16 και την πρόκριση στην επόμενη φάση
SoKRaM
Ρε παιδια δεν εχω δει τον μπεβερλί να σουταρει μακρια απο τα 4 μετρα. Και σημερα σε μαι φαση παει και ριχνει τριποντο και βαραει ταμπλο!! Εχει τοσο κακο σουτ? Μπορει να μας βρει καποιος τα στατς του απο τη Ντνιπρο?
kseplenhs
σοφοκλής εξελίσσεται σε human highlight film... icon_drunk.gif

ωραίο μπάσκετ σήμερα πάντως.εντάξει εκτός απο την πρώτη περίοδο που ήταν ανέκδοτο.δεν πειράζει,καλό τους έκανε που κατάλαβαν πως πρέπει να παίξουν έστω και λίγο άμυνα.

βασικά κρυβόταν η μπάλα σε μερικές φάσεις απλά κάνω τον ψύχραιμο τώρα... tongue.gif

προχωράμε.έχουμε δρόμο ακόμα...
pinelo
Εμένα με ενθουσίασε για άλλη μια φορά ο Μαυροκεφαλίδης. Εξελίσεται σε πολύ χρήσιμο παίκτη και κάνει τη φροντ λάιν μας ακόμα δυνατότερη. Μαχητής στην άμυνα και παραγωγικός στην επίθεση. Και μόνο το ότι έχει κερδίσει αρκετά λεπτά αγώνα στην θέση που παίζει ο Κλέιζα είναι σημαντικό κατόρθωμα. Πολύ θετικός και με μέλλον. Θα τον δούμε πολύ καλύτερο και ωριμότερο στο μέλλον αν συνεχίσει να παίρνει εμπειρίες.
SoKRaM
QUOTE(pinelo @ Mar 5 2010, 02:04 ) *
Εμένα με ενθουσίασε για άλλη μια φορά ο Μαυροκεφαλίδης. Εξελίσεται σε πολύ χρήσιμο παίκτη και κάνει τη φροντ λάιν μας ακόμα δυνατότερη. Μαχητής στην άμυνα και παραγωγικός στην επίθεση. Και μόνο το ότι έχει κερδίσει αρκετά λεπτά αγώνα στην θέση που παίζει ο Κλέιζα είναι σημαντικό κατόρθωμα. Πολύ θετικός και με μέλλον. Θα τον δούμε πολύ καλύτερο και ωριμότερο στο μέλλον αν συνεχίσει να παίρνει εμπειρίες.

Και παιχνιδια σαν το σημερινο που εχουν κριθει απο το τριτο δεκαλεπτο κιολας βοηθανε στο να παιρνουν εμπειριες και λεπτα συμμετοχης μερικοι παιχτες που δεν παιζουν πολυ οπως Μπεβερλι , Μαυροκεφαλιδης, Βασιλοπουλος .

Αν και ο Λουκας εχει δειξει οτι ακομη και οταν η κατασταση ειναι δυσκολη και σε δυσκολα σκορ μπορει να βοηθησει...

Καλυτερα που ο Σοφο με τον Κλειζα δε μπηκαν στο τεταρτο δεκαλεπτο καθως ο πρωτος εδειχνε οτι χρειαζεται μερικες ανασες και ο δευτερος για να μη το διακινδυνεψουμε απο το τραυματισμο του.
Reggie Miller #31
Και σημαντικό ότι δε χρειάστηκε να παίξει ο Μπουρούσης...
kseplenhs
QUOTE(SoKRaM @ Mar 5 2010, 02:12 ) *
Και παιχνιδια σαν το σημερινο που εχουν κριθει απο το τριτο δεκαλεπτο κιολας βοηθανε στο να παιρνουν εμπειριες και λεπτα συμμετοχης μερικοι παιχτες που δεν παιζουν πολυ οπως Μπεβερλι , Μαυροκεφαλιδης, Βασιλοπουλος .

καλά ο βασιλόπουλος στα 26 του να μαζέψει εμπειρίες ακούγεται κάπως.εκτός αν είναι στα πλαίσια του "γηράσκω αει διδασκόμενος"

γενικά είναι εκτός ομάδας φέτος.και πρέπει να νιώθει τυχερός που έχει έναν προπονητή που απέναντί του δείχνει ιδιαίτερα υπομονετικός.περισσότερο μου μοιάζει ο γιαννάκης να περιμένει τον βασιλόπουλο παρά ο βασιλόπουλος να περιμένει τις ευκαιρίες του γιαννάκη.
pinelo
QUOTE(SoKRaM @ Mar 5 2010, 01:12 ) *

Του Βασιλόπουλου δεν του λείπει η εμπειρία, αλλά είναι αλλο κεφάλαιο αυτό. Εγώ πάντως απορώ που δεν έπαιξε αρκετά ο Χαλπερίν. Ευκαιρίες είναι τέτοια ματς μπας και βρει επιτέλους την αυτοπεποίθησή του και αρχίσει να βάζει τίποτα τρίποντα. Τέλος πάντων, ο κόουτς ξέρει
ReDragon
Ο Μπεβερλι δεν νομιζω να εχει τοσο ασχημο σουτ οσο δειχνουν τα στατιστικα του φετος,
νομιζω οτι απλα θελει παιχνιδια.

Μαλλον θα τον κρατησουμε γιατι φενεται οτι εχει προσοντα που δυσκολα μπορεις να τα
βρεις, μια σκεψη ειναι να τον κρατησουμε μαζι με τον Πεν, με τον δευτερο μονο για
Ευρωλιγκα και αναλογα αν δεν ειναι ετοιμος να γινει αλλαγη στα δυσκολα.

Για φετος παιζει να παρει την θεση του Βουισιτς στα πλει οφ, αν συνεχισει σε
αυτους τους ρυθμους ο Σοφο και αν δεν εχουμε αλλα προβληματα με Μπουρουση.
Λογικα θα παρει και καποιο χρονο ο Μαυροκεφαλιδης στο 5 για να βγουν τα
μαρκαρισματα.

Για να παρει την θεση του Χαλπεριν δεν το βλεπω, γιατι εχουμε ξεμεινει απο δυαρια.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.