Help - Search - Members - Calendar
Full Version: FINAL-FOUR
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
greece4
i know... αλλα με εχει τσαντίσει τα μαλα το τελευταιο τριημερο!! ( κ οχι μονο.. ) lol
greece4
CSKA head coach Duda Ivkovic
"It's been a good game, in which both teams fought until the last second. Of course, we watched two different halfs. We played extremely godd on defense during first half, allowing just 23 points. It's difficult to explain why we stopped playing the same game in the second half. There we committed 17 turnovers, and it's too much for a big team. We need to keep working.after this tournament, which it was good even though we didn't do the expected job. We will make the analysis for that. The season is not finished. Losing the semifinal was a punch to our emotion. We need to rest for one day and continue the job. Now it's a matter to refresh, to rest mentally."

CSKA forward Sergey Panov
"There were some positive moments. After the first loss the team didn't fall apart, we continued to press and prepare for battle. It had less to do with the players' skills and more to do with their character."

CSKA guard Theo Papaloukas
"After the 25th minute we didn't keep our mind on the court. It was somewhere else. We played stupid. We didn't play clever. We stopped doing the things we were doing in the first half."

Panathinaikos head coach Zeljko Obradovic
"What can I say about this game? It's very difficult to play for third place, because of no motivation. In the locker room, after that bad first half, I tried to wake up my players to win, to play as we did all season long. It became a good game for everyone, especially for the crowd too. We tried to do everything and we did finally, and I think it's a big result for us, finishing at third place in Europe. It's been the first time here for many of our players. Congratulations to them and our supporters who come from Athens. At the end of first half, I reminded my player how hard we fought to be here and having to win is not important. The most important thing is our reaction."

Panathinaikos forward Mike Batiste
"We really performed a team job with this game. We were down by 20 points, but our pride was always there and we made some adjustments and managed to come back. I am tired but I was never worried about how many points I scored. All that matters is that the team wins."

Panathinaikos forward Ibrahim Kutluay
"It was a really tough game. We showed a lot of character. We were down by 20 points and it's tough to come back from that, especially against a team like CSKA. We showed tonight that we are real fighters."

Panathinaikos guard Dimitris Diamantidis
"We wanted more but the third place is also a good result for us. I played tonight in four different positions, because this is the style of play of Panathinaikos. We leave Moscow with mixed feelings because we lost the semifinals but won the last game."
harris
Παύλος Γιαννακόπουλος: «Η Ευρωλίγκα μας υποσχέθηκε να διοργανώσουμε το φάιναλ φορ του 2008 στην Αθήνα για να συνδυαστεί με τον εορτασμό ων 100 χρόνων από την ίδρυση του Παναθηναϊκού».

ti lete?
greece4
μακαρι! ας γινει f4 στην ελλαδα!.....
chinaski
Ο κομματος δεν ξερει αμυνα.Δεν ξερει να διαβαζει φασεις.Πολλες φορες εμοιαζε χαμενος στην αμυνα.Τουλαχιστον 3 φορες εκανε λανθασμενα σκριν(στο ενα απο αυτα μπερδεψε και τον Σαρας).

Οσο για να παιξει στην εθνικη ομαδα πιστευω οτι μπορει να βοηθησει.Προτιμο να εχω 3-4 παικτες που μπορουν να σκοραρουν 20+ποντους παρα ενα καρο ρολιστες.Μετα το 1997 μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες ενας παικτης της Εθνικης ομαδος σκοραρε 25+ ποντους σε ενα παιχνιδι?Απο τους παικτες που επαιξαν περσυ στην Εθνικη μπορειτε να μου πειτε ποσοι απο αυτους σκοραραν 25+ ποντους με τις ομαδες τους?Ποσοι απο αυτους που σκοραραν και παρουσιαζουν καποια σταθεροτητα εχουν την δυνατοτητα να πραξουν το ιδιο και στην εθνικη ομαδα?Απο αυτους που επαιξαν περσυ μονο 2 βλεπω.Παπαδοπουλος και ισως ο Ζησης.Ενα διδυμο που θα μπορουσε να αποδοσει κατι την αποψει μου ειναι Παπαλουκας με Λιαδελη.Δυστυχως δεν εχει δοκιμαστει ποτε.Επιτελους ας δωσουμε μια ευκαιρια στον Λιαδελη και μετα ας τον κρινουμε.Μια φορα θεωρειθικε παικτης κλειδι ο Λιαδελης, στο Ευροβασκετ της Ισπανιας αλλα δυστυχως λογο τραυματισμου δεν πηρε μερος.Θελω παικτες που να μασανε σιδερα στην Εθνικη, και οσο και αν δεν συμεριζεστε την αποψη μου ο Λιαδελης ο Σιγαλας και ο Οικονομου εχουν θεση στην Εθνικη.
fatboy
Θα σχολιάσω μόνο το τελευταίο μέρος... Όσο και αν χρειάζονται στην εθνική ομάδα ηγέτες, θα προτιμούσα να ξεπεραστούνε κάποιοι παίκτες που αναμφισβήτητα έχουνε προσφέρει πάρα πολλά αλλά είναι λιγότερο χρήσιμοι από αρκετούς άλλους...

...Ο Σιγάλας είναι ένας από αυτούς.
peka
Ναι ακουστηκε αυτο για την Αθηνα για το 2008. Θα το δωσουν τιμης ενεκεν στον Παναθηναϊκο για την γιορτη για τα 100 χρονιας απο την ιδρυση του.
Καλο θα ειναι για την χωρα μας μια τετοια διοργανωση!
dizzy_fingers
Chinaski, αν έπρεπε να πάρω έναν μόνο παίχτη του στυλ του Λιαδέλη (διείσδυση, γρήγορα πόδια, σουτ) στην εθνική, θα έπαιρνα τον Σπανούλη.

Νίκο μην αναφέρεις αυτό το όνομα γιατί η basketomania θα πάθει νευρικό κλονισμό αν το διαβάσει! laugh.gif
Νομίζω πάντως ότι έχει ήδη κλείσει το κεφάλαιο Σιγάλας στην εθνική.
Basketomania
Αστο dizzy..το ειδα νωριτερα απο σενα και το ονομα Σιγαλας και το ονομα Λιαδελης...Ευτυχως ομως εχω προμηθευτει μεγαλη ποσοτητα χαπιων...
chinaski
Μπασκετομανια μπορεις να εκθεσεις την διαφωνια σου, χωρις να με ειρωνευεσε ομως σε παρακαλω.Φιλικα.
Warrior
Εγω δεν ειδα κανεναν απο τους αγωνες της Κυριακης. sad.gif

Τον αγωνα τουλαχιστον του Παναθηναικου,τον ακουγα ραδιοφωνικα! blink.gif
Πρεπει να ηταν απο τους καλυτερους μικρους τελικους που εχουν γινει..

Ο Παναθηναικος..χρυσωσε το χαπι.Για την ΤΣΣΚΑ,τι να πουμε..Ολοκληρωσε το
βατερλο της!!

Η Μακαμπι πηρε αυτο που αξιζε,τιποτα λιγοτερο ή περισσοτερο.
Ο Παρκερ θα ειναι και του χρονου...μενει να δουμε αν θα μεινει και ο Γιασικεβιτσιους.
Εγω παντως δεν νομιζω οτι θα παει στο ΝΒΑ παντως..
Αν μεινει στο Τελ Αβιβ,λετε να δουμε το 3ο σερι??
Μονο η Ριγα(πολυ παλια..) και η ανεπαναληπτη Γιουγκοπλαστικα το εχουν καταφερει...
Basketomania
Δεν ειναι ειρωνια...προς Θεου...Αν δεις και το θεμα της εθνικης (αν δεν κανω λαθος) θα δεις οτι το εχω ξανασυζητησει το θεμα με τον Σπυρο σε στιλ πλακας...Sorry παντως
Anxel
QUOTE (Warrior @ May 9 2005, 10:52 PM)
Αν μεινει στο Τελ Αβιβ,λετε να δουμε το 3ο σερι??
Μονο η Ριγα(πολυ παλια..) και η ανεπαναληπτη Γιουγκοπλαστικα το εχουν καταφερει...

Αυτό αποκλείεται...Του χρόνου θα το σηκώσει η Πανάθα μέσα στην Πράγα...!!!Αυτό θα είναι το 4ο ευρωπαικό...
harris
που ξερεις ,μπορει να εχεις τον Σαρας πλει-μεικερ....λολ
dizzy_fingers
Για τον Γιασικεβίτσιους δεν ξέρω κατά πόσο θα μείνει στο Ισραήλ, καθώς απ'ότι κατάλαβα αυτές τις μέρες, οι δημοσιογράφοι εκεί πέρα του έχουν κάνει τη ζωή κόλαση.

Τώρα, αν θα πάει ΝΒΑ ή κάπου αλλού στην Ευρώπη...δεν το ξέρω 39.gif
greece4
παντα συζητισιμος ο αγγελος...

chinaski, διαφωνω καθετα με την τελευταια προταση.... δε θα ηθελα ποτε στην ομαδα εναν ανθρωπο που θα μου την κανει ανω κατω.. κ ο λιαδελης ειναι ενας τετοιος... ασε που ουσιαστικα σουτερ ψαχνουμε, κ ο λιαδελης ειναι κυριως της διεισδυσης.. κατι που μπορουν να το κανουν αρκετοι στην ομαδα κ πολυ καλα...
Warrior
QUOTE (Anxel @ May 9 2005, 11:33 PM)
Αυτό αποκλείεται...Του χρόνου θα το σηκώσει η Πανάθα μέσα στην Πράγα...!!!Αυτό θα είναι το 4ο ευρωπαικό...

Καλα..τι θα ελεγες εσυ... biggrin.gif
tongue.gif
greece4
για nba μου φαινεται καπως δυσκολο... ειναι ηδη 29 χρονων....

οσο για παο, μαλλον χλωμο... εχει ηδη πολλους pg...
harris
πλακα κανω ,,πιθανοτερο ειναι παντως το ΝΒΑ....ετσι νομιζω
Warrior
Ακουγεται για Μπαρτσελονα..πακετο με Ιβανοβιτς.

Για ΝΒΑ και εγω πιστευω οτι τωρα...τι να παει να κανει???
harris
λεφτα ρε......και θα λεει οτι τα εχει παρει ολα και εχει παιξει και στο ΝΒΑ....
Warrior
Αν μεινει εδω ομως..ετσι οπως παει..μπορει να κανει πραγματα που δεν εχουν
ξαναγινει στο παρελθον...

Και σιγα μη του λειψουν τα λεφτα!Αλλωστε εκει τα μισα τους τα παιρνει η εφορια.
Αφου τους κακοπεφτει εκει στο ΝΒΑ ετσι και αλλιως,ε?! blink.gif blink.gif

24.gif
harris
ναι ρε ,εκει εχουν Σπιντι Κλαξτον,Τσακι Ατκινς (αυτος που επαιζε στην Κροατια και τωρα ειναι ο πλει-μεικερ των ΛΑ) ,Μπενο Ουντριχ,Ερικ Σνοου και αλλους.....τι να τον κανουν????ΧΑΧΑΧΑ........ΒΛΑΚΕς ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
Anxel
QUOTE (harris @ May 9 2005, 11:46 PM)
που ξερεις ,μπορει να εχεις τον Σαρας πλει-μεικερ....λολ

Πλάκα πλάκα ποσές φορές τα προηγούμενα χρόνια είχε ακουστεί οτι θα φέρουν οι Αφοί τον Σάρας στον Παναθηναικό...Πριν πάει στην Μπαρτσελόνα είχe ακουστεί αλλά και όταν έφυγε για να καταλήξει τελικά στην Μακάμπι...Κρίμα που δεν τον πήραμε πάντως...
Anxel
greece ενημέρωσε με για κάτι εσύ που παρακολουθείς τα νέα της Cska...Άκουσα οτι θα γίνουνε μεγάλες περικοπές στα συμβόλαια των παικτών(Ειδικά των ακριβοπληρωμένων όπως ο Μπράουν,ο Γκρέιντζερ κτλ κτλ)...Γνωρίζεις μήπως τι θα γίνει με Άντερσεν-Ντικούδη?Διότι δεν θα με χάλαγε να τους πάρουμε πακετάκι στον Παναθηναικό...Έστω μόνο τον Άντερσεν αν είναι...
Warrior
Πλεονεκτη!!!!!!!!!!!

Δεν σου φτανουν Διαμαντιδης,Λακοβιτς,Καλαιτζης και...Ξανθοπουλος αν θες?????

angry_red.gif
harris
που ξερεις????.....ας δουμε και φετος..
Anxel
Είπα εγώ οτι δεν μου φτάνουμε...Εγώ μίλησα για το 2000...Εκεί που είχε τραυματιστεί ο Κάτας(αυτό τον παίκτη τον αγάπησα στον Παναθηναικό),θα μπορούσαμε να πάρουμε τον Σάρας που έπαιζε ακόμα στην Ολύμπια Λουμπιάνας...Όμως τον πήρε η Μπάρτσα...Βέβαια εμείς μετά πήραμε Μούλα και Μακ Ντονάλντ...Πιστεύω οτι κάπου εκεί θα έπρεπε να κάνει την μεγάλη κίνηση και να φέρει τον Σάρας ο Παύλος...

Όσο για τους φετινούς μου point guard φυσικά και είμαι ικανοποιημένος...Ο Διαμαντίδης έχει όλες τις δυνατότητες να γίνει ο μελλοντικός Σάρας του Ευρωπαικού μπάσκετ...Ο Λάκοβιτς είναι το γνωστό πυροβόλο και ο Καλαιτζής ένας πολύ χρήσιμος play-maker για ρόλους μέσα στην ομάδα...Και τον Ξανθόπουλο εγώ τον συμπαθώ...Μίκρος είναι ακόμα βέβαια κάποτε θα πρέπει να αρχίσει να παίρνει περισσότερες ευκαιρίες...

Έχω μια ερώτηση για όποιον ξέρει και γνωρίζει...Ο σέντερ της Μακάμπι το 2000 ο Νέιτ Χάφμαν μήπως ξέρετε που βρίσκεται?Έκανα ένα search και βρήκα οτι δεν βρήκε ομάδα μετά τον τραυματισμό του το 2002...Τον είχανε οι Raptors αλλά τον έκοψαν λόγω του τραυματισμού του...Τώρα τι κάνει?Έχει σταματήσει το μπάσκετ?Που βολοδέρνει?
harris
χαθηκε ....λογικα δεν εχει πουθενα συμβολαιο .το καλοκαιρι εφτασε μια ανασα νομιζω απο την Σκαβολινι ,αλλα ηταν κατεστραμενος πλεον...
Anxel
Κρίμα...Σε εκείνα τα ματς που τον είχα δει παρότι του έριχνα καντήλια επειδή έπαιζε στην Μακάμπι είχε δείξει οτι είχε πολύ ταλέντο...Φοβερός σέντερ...2.16 ύψος,με καλή τεχνική κατάρτιση,καλό και από τα 4-5 μέτρα...Δεν σας κρύβω οτι ήθελα να τον δώ με την φανέλα του Παναθηναικού αφότου έφυγε ο Ζέλε και μετά...Και τώρα που είπα Ζέλε...Που είσαι ρε μεγάλε Ρέμπρατσα...Που στο 79-63 τότε είχες έρθει και πέταξες την φανέλα στην εξέδρα...ΜΕΓΑΛΕ!!!
ashton
Από ότι ξέρω, ο Jasikevicius πάει για ΝΒΑ. Και η Ταού πάει για διάλυση.
Ο Ιβάνοβιτς στη Μπάρτσα, Καλντερόν-Μασιγιάουσκας φεύγουν.
harris
kai ο Καλντερον μαλλον για ΝΒΑ παει......ο Ματσι προς τα ανατολικα ερχεται οπως φαινεται...
Anxel
To πιθανότερο είναι ο Σάρας να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ...Αλλά εγώ δεν είμαι και 100% σίγουρος γι'αυτό...Μάλιστα σήμερα στο Goal News υπάρχει μια δήλωσή του...Γιατί όχι και στην Ελλάδα δήλωσε...Θα δείξει...Για Καλντερόν το ξέρω οτι μάλλον θα γίνει draft αλλά δεν ξέρω αν πάει...Πάντως τα site που κάνουνε προβλέψεις δεν τον έχουνε στην λίστα...Να προσθέσω και τον Tiago Splitter που θα είναι πολύ ψηλά...Ακόμα και στο νούμερο 6 τον έχω δεί...Τουλάχιστον οι Αμερικάνοι θα πάρουνε τα δικαιώματα του...Κανείς επίσης δεν ξέρει τι θα γίνει και με τον Σκόλα τον οποίο προσπαθούν να πείσουν οι Spurs να πάει στο ΝΒΑ...Για τον Μασιγιάουσκας ακούστηκε οτι και ο Παναθηναικός αναμένεται να ενδιαφερθεί...
LEFTERIS733
QUOTE (ashton @ May 8 2005, 10:21 PM)
H Maccabi που είχα δει στο Γαλάτσι το Νοέμβρη ήταν η καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα που έχω δει να παίζει στην Αθήνα.
Στην μέρα τους είναι εκνευριστικά μα εκνευριστικά εύστοχοι.

Μαλλον ΔΕΝ θα ειχες δει τον Παναθηναικο του 2000. 77.gif
LEFTERIS733
QUOTE (harris @ May 9 2005, 12:26 PM)
Παύλος Γιαννακόπουλος: «Η Ευρωλίγκα μας υποσχέθηκε να διοργανώσουμε το φάιναλ φορ του 2008 στην Αθήνα για να συνδυαστεί με τον εορτασμό ων 100 χρόνων από την ίδρυση του Παναθηναϊκού».

ti lete?

Εγω λεω οτι δεν θελω ενα final four που ολοι να πιστευουν οτι θα το παρει ο γηπεδουχος ο οποιος θα σπρωχνεται κιολας απο τη διαιτησια για να το παρει.(βλεπε 2002,2003,2004-φετος δεν ξερω που χαλασε η δουλεια,μαλλον οι ρωσοι τα εκαναν πανω τους...).Θελω η ομαδα μου να το παρει γιατι το αξιζει και κανενας να μην μπορει να πει το παραμικρο.

Παντως εδω και χρονια ονειρευομουν τον παο στο ολυμπιακο σταδιο να σηκωνει το ευρωπαικο... biggrin.gif

Αγγελε καπου ειχες γραψει οτι εχεις τον ημιτελικο σε dvd.Εσυ το εγραψες;η εικονα ειναι καλη-καθαρη;η ποιοτητα;(εννοειται οτι το θελω...).

(σορι για τα 2 συνεχομενα ποστ αλλα πως μπορω να κανω quote σε δυο διαφορετικα ποστ;γινεταιwink.gif.
dizzy_fingers
CODE
[QUOTE]1ο κείμενο[/QUOTE]
[QUOTE]2ο κείμενο[/QUOTE]
[QUOTE]3ο κείμενο[/QUOTE]
[QUOTE]4ο κείμενο[/QUOTE]
κοκ...
ashton
QUOTE (LEFTERIS733 @ May 10 2005, 04:30 PM)
QUOTE (ashton @ May 8 2005, 10:21 PM)
H Maccabi που είχα δει στο Γαλάτσι το Νοέμβρη ήταν η καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα που έχω δει να παίζει στην Αθήνα.
Στην μέρα τους είναι εκνευριστικά μα εκνευριστικά εύστοχοι.

Μαλλον ΔΕΝ θα ειχες δει τον Παναθηναικο του 2000. 77.gif

Τον είδα.

Στην Πυλαία ! :-))))

Anxel
Και μετά μου λέτε να σέβομαι την ηλικία του κτλ κτλ...Ο τύπος γίνεται προκλητικός σε κάθε post που κάνει...Εδώ εμείς μιλάμε για τις παρουσίες στα Final-4 και αυτός πετάει την σπόντα του για τον τελικό Κυπέλλου...

Ρε φίλε ashton...ΕΔΩ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ 2000 ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΥΡΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ?ΟΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΕΚΟΥΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ(ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΟΜΩΣ,ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΠΟΡΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ) ΤΟΤΕ ΒΓΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ...

Άντε γιατί πολύ μπαιράκι σηκώσατε...Και δεν θα σας βγεί σε καλό...
dizzy_fingers
24.gif 24.gif

Ρε Άγγελε δε δέχεσαι λίγη πλάκα?
Αφού ήταν έξυπνη απάντηση...
Anxel
Δεν δέχομαι καθόλου πλάκα ειδικά μετά από αυτά που έχει γράψει ο ashton για τον Παναθηναικό στο Ελληνικό μπάσκετ...Mπορείς να ψάξεις το συγκεκριμένο topic του Final-4 και θα καταλάβεις...
ashton
ΤΑ ΝΕΑ, 11/10/99 (μετά τον αγώνα ΠΑΟ-ΑΕΚ 64-62)

Ο Ντέγιαν έκρινε την παρτίδα

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΕΤΑΚΗΣ

Η εξυπνάδα του Ντέγιαν Μποντίρογκα, αλλά και ο... υπερβολικός σεβασμός των διαιτητών προς το πρόσωπό του αποδείχτηκε το πιο καθοριστικό σημείο στο χθεσινό ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ (64-62). Έτσι, έγειρε η πλάστιγγα υπέρ των «πρασίνων», που έμειναν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Μποντίρογκα λοιπόν έκανε φάουλ στον Ο'Σάλιβαν στα 47'' για να μην ισοφαρίσει σε ένα εύκολο λέι-απ. Το φάουλ φάνηκε όμως ότι ήταν αντιαθλητικό. Ο Ο'Σάλιβαν αστόχησε και στις δύο βολές (με σκορ 62-60) και μετά την κατοχή της μπάλας ο Μποντίρογκα ανέλαβε την τελευταία επίθεση. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Σέρβος φόργουρντ υπό την πίεση του Χατζή φαίνεται να κάνει «βήματα», στη συνέχεια σκόραρε, και ο Λάζαρος Βορεάδης υπέδειξε και φάουλ. Το σκορ έγινε στα 21'' 64-60 και παρά το γεγονός ότι ο Μποντίρογκα αστόχησε στη βολή, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να αντιδράσει στον χρόνο που απέμενε.

άνευ σχολίων.
chinaski
Σε πειραζει ρε αλητηριε Ανχελ tongue.gif tongue.gif tongue.gif .Μην πεφτεις στα δυχτια του.Ξερει πως θα αντιδρασεις και σε τσιγκαλαει.Μην του δινεις σημασια του τραμπουκου tongue.gif tongue.gif tongue.gif
dizzy_fingers
QUOTE (Anxel @ May 10 2005, 05:37 PM)
Δεν δέχομαι καθόλου πλάκα ειδικά μετά από αυτά που έχει γράψει ο ashton για τον Παναθηναικό στο Ελληνικό μπάσκετ...Mπορείς να ψάξεις το συγκεκριμένο topic του Final-4 και θα καταλάβεις...

Να μάθεις να δέχεσαι την κάθε πλάκα και να κόψεις τις απαντήσεις του στυλ "μη μιλάς εσύ, κάτσε εκεί που είσαι...".

Αν δεν έχεις είτε μία σοβαρή απάντηση να του δώσεις (έστω κι ένα "σταμάτα να ασχολείσαι σε παρακαλώ τόσο πολύ με την ομάδα μου" φτάνει...δεν έχει κάτι προσωπικό ο άλλος μαζί σου για να την λέει μόνο σε σένα) είτε μία εξίσου έξυπνη ατάκα να του απαντήσεις, τότε μη γράψεις τίποτα, βγες από το τόπικ και απλά χαμογέλασε.
Δεν καταλαβαίνω γιατί να χαλιέσαι για αυτό το πράγμα, και είσαι πολύ μικρός για να παίρνεις τόσο στα σοβαρά το οπαδιλίκι...σαν να μην έχεις άλλες ανησυχίες-χαρές-ασχολίες στη ζωή σου wink.gif.
harris
και γαμω τις απαντησεις απο τον αστον....
ανχελ ηταν εξαιρετικα εξυπνη η απαντηση,ομολογησε το...
greece4
αμαν ρε αγγελε πια... να μπω μια μερα κ να μη σε δω να εχεις απαντησει ασχημα σε καποιον!! με τα οσα μου ειχες πει μετα τον ημιτελικο του παο στο f4 τι επρεπε να σου απαντησω κ τι σου απαντησα??... αμαν πια δηλαδη!!

οσο για anderson, ντικουδη, τιποτα δεν ειναι ακομα γνωστο.. προς το παρον υπαρχει το πρωταθλημα κ μετα βλεπουμε... οι τριγμοι παντως στην ομαδα επικεντρωνονται κυριως στο προσωπο του προπονητη και καποιων αμερικανων κυριως παικτων, κ λιγοτερο στους αλλους... θα δειξει παντως, σε κανα μηνα υποθετω...
ashton
Στα περί Ταού, ξέχασα να αναφέρω πως διάδοχος του Ιβάνοβιτς φέρεται να είναι ο Μαχμούτι της Εφές.
greece4
εχει ακουστει κανας coach για cska εκτος του μεσινα?..
harris
QUOTE (greece4 @ May 10 2005, 11:01 PM)
οι τριγμοι παντως στην ομαδα επικεντρωνονται κυριως στο προσωπο του προπονητη και καποιων αμερικανων κυριως παικτων, κ λιγοτερο στους αλλους...

και ειδικα στον Γκρειντζερ του ενος εκατομμυριου ευρω ,που απογοητευσε με την συνολικη του παρουσια στο φαιναλ-φορ και εδωσε την μπαλα στον Μητσαρα που εβαλε το νικητηριο καλαθι...
harris
QUOTE (ashton @ May 10 2005, 11:34 PM)
Στα περί Ταού, ξέχασα να αναφέρω πως διάδοχος του Ιβάνοβιτς φέρεται να είναι ο Μαχμούτι της Εφές.

ναι ,το διαβασα και εγω ....θελουν εναν σκληρο προπονητη ,αν και πιστευω οτι δεν υπαρχει σκληροτερος του Ιβανοβιτς...εξ ' αλλου .παρα πολλοι παικτες αρνηθηκαν να πανε στην Ταου ,λογω των σκληρων προπονησεων του...ο Μαχμουτι απεδειξε φετος οτι ειναι φαν της αμυνας και θα τον ηθελαν πολυ εαν δεν κατσει κατι καλυτερο...

τα σιριαλ του καλοκαιριου δεν θα ειναι οι παικτες ,αλλα οι προπονητες.
greece4
σιγουρα θα ειναι οι προπονητες, οπως το λες...

οσο για τον γκρειτζερ, κ ολη τη χρονια, ελάχιστα καλα παιχνδακια του θυμαμαι, πολλες φορες κ οταν ειχαν κριθει τα αποτελεσματα... απορω με την εμμονη του duda σε αυτον στον ημιτελικο (δεν μπορω να το χωνεψω με τπτ οτι αυτος επαιξε 25 λεπτα κ ο τεο 13!!)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.