Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Επικαιρότητα 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
batstef
QUOTE(rankin @ Sep 17 2010, 11:44 ) *
Αν έχουν άγχος, να κάνουν κανένα τσιγαράκι στο ημίχρονο να κουλάρουν
Εγώ αυτό κάνω στη δουλειά μου...

Ε,βεβαια,οταν το εκανε ο Κιντελ πεσανε ολοι να τον φανε!Τωρα δικαιωνεται!
rankin
QUOTE(rchos @ Sep 17 2010, 11:52 ) *
απαγορευεται σε κλειστους χωρους και αντε να βγαινεις εξω.μεχρι να βγεις να το καπνισεις και να ξαναγυρισεις εχει αρχισει το δευτερο ημιχρονο!

Που οδεύει αυτός ο κόσμος φίλε μου;
Πλήρης αποστείρωση!
Κάποτε ο Τάρπλεϊ άναβε τρίφυλλα στα αποδυτήρια και τώρα θα πρέπει ο παίχτης να βγεί στο παρκινγκ για ένα τσιγαράκι;;;
ΗΜΑΡΤΟΝ

φαντάσου πάντως εκεί που έχεις βγει για ένα τσιγάρο στο ημίχρονο, να εμφανιστούν δίπλα σου 2 παίχτες της ομάδας με τις φόρμες τους, και να σου ζητήσουν φωτιά.. Σουρεάλ σκηνικό!

Επι της ουσίας πάντως, αυτή η απαγόρευση είναι αστεία για το πόσο ΔΕΝ εφαρμόζεται στα ελληνικά γήπεδα
leonkalf
Πρέπει επιτέλους να εφαρμοστεί!!! Απαράδεκτο το σκηνικό της κάπνας... 68.gif
REDHEAD
QUOTE(leonkalf @ Sep 17 2010, 13:47 ) *
Πρέπει επιτέλους να εφαρμοστεί!!! Απαράδεκτο το σκηνικό της κάπνας... 68.gif

Δεν γίνετα όμως ρε παιδακι μου γηπεδάκι χωρις τσιγαράκι.....ειναι σαν να πηγαίνεις στο γήπεδο φορώντας γραβάτα και κουστούμι.....δεν πας...
rankin
QUOTE(REDHEAD @ Sep 17 2010, 15:39 ) *
Δεν γίνετα όμως ρε παιδακι μου γηπεδάκι χωρις τσιγαράκι.....ειναι σαν να πηγαίνεις στο γήπεδο φορώντας γραβάτα και κουστούμι.....δεν πας...

καπνιστής είμαι και σε καταλαβαίνω και συμφωνώ μαζί σου...
αλλά σκέψου ότι εγώ τρώω 8-9 ώρες την ημέρα στη δουλειά με το άγχος και την ένταση να βαράει κόκκινο και όμως αναγκάζομαι να βγώ μια φορά, όλη κι όλη, την ημέρα για 1-2 τσιγάρα.. Ενώ θα μπορούσε να υπάρχει έστω μια αίθουσα μόνο για καπνιστές, όπου δεν θα ενοχλούσαμε κανέναν.. Κι όμως, δεν γίνεται ούτε καν αυτό.

Στο γήπεδο όμως είναι κρίμα για τους αθλητές και για τους μη καπνιστές να τρώνε την κάπνα μας.
Είναι το ακριβώς αντίθετο και συμβαίνει με την λογική του ότι, "εδώ είναι γήπεδο και κάνουμε ότι γουστάρουμε"
και το λέω και δεν ντρέπομαι . Και εγώ το κάνω.. Αν το ματς σηκώνει τσιγάρο, το ανάβω..
Καταλαβαίνω όμως ότι είναι το άλλο άκρο
απο το απόλυτα τραγικό, να πρέπει να βγώ στην εξορία για ένα τσιγάρο στη δουλειά μου, φτάνω στο να καπνίζω στο κλειστό γήπεδο, στη μούρη όλων των άλλων..
Είναι λεπτό το θέμα και καμία προσέγγιση δεν είναι σωστή.

Ούτε να καπνίζουμε στο γήπεδο, ούτε να πρέπει να πάμε στην εξορία για να καπνίσουμε
frenchman7
QUOTE(rankin @ Sep 17 2010, 15:49 ) *
καπνιστής είμαι και σε καταλαβαίνω και συμφωνώ μαζί σου...
αλλά σκέψου ότι εγώ τρώω 8-9 ώρες την ημέρα στη δουλειά με το άγχος και την ένταση να βαράει κόκκινο και όμως αναγκάζομαι να βγώ μια φορά, όλη κι όλη, την ημέρα για 1-2 τσιγάρα.. Ενώ θα μπορούσε να υπάρχει έστω μια αίθουσα μόνο για καπνιστές, όπου δεν θα ενοχλούσαμε κανέναν.. Κι όμως, δεν γίνεται ούτε καν αυτό.

Στο γήπεδο όμως είναι κρίμα για τους αθλητές και για τους μη καπνιστές να τρώνε την κάπνα μας.
Είναι το ακριβώς αντίθετο και συμβαίνει με την λογική του ότι, "εδώ είναι γήπεδο και κάνουμε ότι γουστάρουμε"
και το λέω και δεν ντρέπομαι . Και εγώ το κάνω.. Αν το ματς σηκώνει τσιγάρο, το ανάβω..
Καταλαβαίνω όμως ότι είναι το άλλο άκρο
απο το απόλυτα τραγικό, να πρέπει να βγώ στην εξορία για ένα τσιγάρο στη δουλειά μου, φτάνω στο να καπνίζω στο κλειστό γήπεδο, στη μούρη όλων των άλλων..
Είναι λεπτό το θέμα και καμία προσέγγιση δεν είναι σωστή.

Ούτε να καπνίζουμε στο γήπεδο, ούτε να πρέπει να πάμε στην εξορία για να καπνίσουμε

Εγώ πιστεύω πως πρέπει και οι παίχτες της κάθε ομάδας να αρχίσουν να καπνίζουν για να αντέχουν τον
καπνό.. Είναι μια λύση που μας ικανοποιεί όλους..

Η εναλλακτικά να καθαρίζουν τα παιχνίδια από το πρώτο 10-λεπτο για να μην έχουμε άγχος... tongue.gif

Φαντάζομαι στον πάγκο Μπουρούση με Marboro Light και γυαλί ηλίου....
Σπανούλη με τσίχλα νικοτίνης... (Είναι και οικογενειάρχης...)
Τεόντοσιτς με στριφτά και κουτάκι μπύρας...

Και Βασιλόπουλος σαν σπασικλάκι κρυφά τσιγαράκι στα αποδυτήρια...

Αλλά τι λέω... ξέχασα τον Στρατηγό Ντούντα... tongue.gif
leonkalf
QUOTE (REDHEAD @ Sep 17 2010, 14:39 ) *

Γιατί δεν πας? Μια χαρά ωραία είναι.. Εμένα μου αρέσει να πάω στο γήπεδο όμορφα ντυμένος (οκ, δεν λέω με κουστούμι), νοιώθω όμορφα. Για μένα το γήπεδο είναι χώρος που σέβομαι και περνάω καλά.

QUOTE (frenchman7 @ Sep 17 2010, 15:02 ) *
Η εναλλακτικά να καθαρίζουν τα παιχνίδια από το πρώτο 10-λεπτο για να μην έχουμε άγχος... tongue.gif

Γιατί νομίζεις ότι στα εύκολα ματς δεν καπνίζουν???? Απλά, είναι λιγότερος ο κόσμος και δεν πολυφαίνεται. Ή επίσης αν ένας μπροστινός σου καπνίζει, έχεις την πολυτέλεια να πας παραπέρα να κάτσεις ενώ στα derby όχι..
fruhl10val
συγγνωμη για τους καπνιστες αλλα θα μπορειτε στο τελος καθε δεκαλεπτου να βγαινετε εξω για το τσιγαρο σας
πραγματικα σε καθε ντερμπυ δεν μπορουμε να δουμε καλα καλα τη μπαλα απο τον καπνο!
κ δεν φερνουν μονο τσιγαρα στα γηπεδα αλλα και πουρα κ δεν μπορουμε να ανασανουμε απο τη μποχα
οφφτοπικ λιγο...
frenchman7
QUOTE(leonkalf @ Sep 17 2010, 16:04 ) *
Γιατί δεν πας? Μια χαρά ωραία είναι.. Εμένα μου αρέσει να πάω στο γήπεδο όμορφα ντυμένος (οκ, δεν λέω με κουστούμι), νοιώθω όμορφα. Για μένα το γήπεδο είναι χώρος που σέβομαι και περνάω καλά.

Γιατί νομίζεις ότι στα εύκολα ματς δεν καπνίζουν???? Απλά, είναι λιγότερος ο κόσμος και δεν πολυφαίνεται. Ή επίσης αν ένας μπροστινός σου καπνίζει, έχεις την πολυτέλεια να πας παραπέρα να κάτσεις ενώ στα derby όχι..

Για ποιούς λες για τους παίχτες? Αυτοί καπνίζουν σε όλα τα ματς! 69.gif

Πέρα από την πλάκα, όντως είναι θέμα... Καταλαβαίνω ότι ενοχλεί τους μη καπνιστές, αλλά κι εγώ δεν μπορώ να φανταστώ γήπεδο χωρίς τσιγαράκι, ειδικά μετά από καμιά τρίμπλα Βασιλόπουλου smiley.gif

Ίσως μια λύση να είναι θύρα καπνιστών! Δεν ξέρω...

Πάντως εφαρμόσιμη λύση δεν νομίζω να υπάρχει...
Manu7
Ρε παιδιά κάτι άσχετο...

Στα φιλικά η γραμμή του τριπόντου είναι στα 6.75 κανονικά?
spysta
QUOTE(Manu7 @ Sep 17 2010, 17:05 ) *
Ρε παιδιά κάτι άσχετο...

Στα φιλικά η γραμμή του τριπόντου είναι στα 6.75 κανονικά?

γεαααπ
nickomcbr
QUOTE(frenchman7 @ Sep 17 2010, 18:58 ) *
Πάντως εφαρμόσιμη λύση δεν νομίζω να υπάρχει...

Φυσικά. Ελλάδα είμαστε. Υπεράνω νόμων. Μόνο να το "παίζουμε" Ευρώπη ξέρουμε...
frenchman7
http://www.sport-fm.gr/article/293835

Φόρτσα ομαδάρα... Το στήσιμο αρχίζει....
rankin
QUOTE(frenchman7 @ Sep 17 2010, 18:58 ) *
Ίσως μια λύση να είναι θύρα καπνιστών! Δεν ξέρω...

Φαντάζεσαι? και να μας έχουν μέσα σε κλουβι απο πλεξι γκλας laugh.gif

Του πάνε τα κόκκινα του μπαγάσα

KingCrimson
QUOTE(leonkalf @ Sep 17 2010, 16:04 ) *
Για μένα το γήπεδο είναι χώρος που σέβομαι και περνάω καλά.

Γιατι δηλαδη οταν δεν τον σεβεσαι, δε περνας καλα? tongue.gif

QUOTE(rankin @ Sep 17 2010, 12:35 ) *
Κάποτε ο Τάρπλεϊ άναβε τρίφυλλα στα αποδυτήρια και τώρα θα πρέπει ο παίχτης να βγεί στο παρκινγκ για ένα τσιγαράκι;;;
ΗΜΑΡΤΟΝ

Και ποιος του το στριβε ο Γιαννακης ή ο Φασουλας? μιλαγε για εποχη Αρη ή Ολυμπιακου? biggrin.gif

Εγω παντως ρε παιδια μια φορα στην Ολυμπιαδα του 2004, πλακωθηκα με εθελοντη γιατι ειρθε να μου τη πει σε ανοιχτο χωρο σε αγωνα ποδοσφαιρου...που αναψα ενα τσιγαρακι..και για τη καντεμια της υποθεσης στο καπακι φαγαμε γκολ..εφυγε απο τη μερια μου με τις χειροτερες εντυπωσεις, βεβαια δε θελησαν ουτε και αυτοι να δωσουν συνεχεια
tzagasdog
QUOTE(frenchman7 @ Sep 17 2010, 16:02 ) *
Τεόντοσιτς με στριφτά και κουτάκι μπύρας...

θα μπορουσε να ηταν ετσι...
αλλα ο Τεοντοσιτς σαν γνησιος αστεγος θα εκανε τρακα απο τους υπολοιπους....
Air Kef
Κουτί μπύρας, το μεγάλο όμως.
Για τα στριφτά συμφωνώ. Μιλος αλήτη, κτλ κτλ. biggrin.gif
frenchman7
QUOTE(rankin @ Sep 20 2010, 22:28 ) *
Φαντάζεσαι? και να μας έχουν μέσα σε κλουβι απο πλεξι γκλας laugh.gif

Του πάνε τα κόκκινα του μπαγάσα

Έτσι.. το κλουβί με τους καπνιστές...
Με 5 πόντους στάχτη κάτω, και τους τσιπς-κοκακολακιδες να μας δίνουν τις κοκακόλες μέσα από συρταρωτές θυρίδες!
Σαν τον Χάνιμπαλ Λέλκτορ!!! laugh.gif

ΥΓ: Ο Μίλος πέρα από ζητιάνος... φέρνει και σε αυτούς τους τύπους στα φανάρια ποου κάνουν ζογκλερικά με κάτι κορίνες
μποουλινγκ και τέτοια... tongue.gif
rankin
Και αφού τελικά η διοίκηση των Ολυμπιακών ακινήτων διαπίστωσε ότι το τρικ με τον Ολυμπιακό δεν έποιασε, έκανε έξωση στην ΑΕΚ μήπως και πάρει τίποτα απο τα χρωστούμενα

http://www.sport-fm.gr/article/293952

Και για να εξηγήσω τι εννοώ με τον όρο "τρικ", θεωρώ πως το αρχικό σχέδιο ήταν να πληρώσει ο Ολυμπιακός μέρος απο τα χρωστούμενα της ΑΕΚ για να την κάνει να αποχωρήσει...

Τελικά βγήκαν όλοι χαμένοι απο την υπόθεση.
Η ΑΕΚ θα πρέπει να πληρώσει ή να αποχωρήσει.
Τα Ολυμπιακά ακίνητα δεν θα πάρουν τα λεφτά τους, γιατί λεφτά δεν υπάρχουν και δεν θα πάρει και τα χρήματα που θα έδινε ο Ολυμπιακός αν έπαιζε εκεί
Και ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στο ΣΕΦ που είναι πιο ακριβό και δεν ήταν η πρώτη επιλογή του

Όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα.
Στα Ολυμπιακά ακίνητα έσφαλαν, έπαιξαν και έχασαν...
frenchman7
http://www.redplanet.gr/html/ent/358/ent.275358.asp

Ευκαιρία για συμπεράσματα από το τεχνικό τιμ.
Και γενικά να αρχίζει να μπαίνει σε ένα πρόγραμμα η ομάδα, και να βρίσκει ρυθμό.

Ελπίζω να μπορέσουμε να δούμε και κανά παιχνίδι..
REDHEAD
QUOTE(frenchman7 @ Sep 22 2010, 13:58 ) *
http://www.redplanet.gr/html/ent/358/ent.275358.asp

Ευκαιρία για συμπεράσματα από το τεχνικό τιμ.
Και γενικά να αρχίζει να μπαίνει σε ένα πρόγραμμα η ομάδα, και να βρίσκει ρυθμό.

Ελπίζω να μπορέσουμε να δούμε και κανά παιχνίδι..

Ναι με την τιμωρία-λοβοτόμο shot.gif που μας επέβαλαν θα δούμε πολλά παιχνίδια...
priest
QUOTE(REDHEAD @ Sep 22 2010, 14:20 ) *
Ναι με την τιμωρία-λοβοτόμο shot.gif που μας επέβαλαν θα δούμε πολλά παιχνίδια...

η ποινη θα πεσει αρκετα..φυσικα και οχι σε μια αγωνιστικη που θελουν οι αγγελοπουλοι(ελεος) αλλα σε 4-6 αγωνιστηκες.
Small Forward
Δεν με απασχολεί καθόλου η τιμωρία.

Λες και χωρίς τιμωρίες δεν πέφτει καρφίτσα στο γήπεδο στα παιχνίδια πρωταθλήματος.
frenchman7
QUOTE(Small Forward @ Sep 22 2010, 23:17 ) *

Λες και χωρίς τιμωρίες δεν πέφτει καρφίτσα στο γήπεδο στα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Αυτό που λες δεν λέει κάτι. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Μπορεί εσένα να μην σε απασχολεί, αλλά εγώ θέλω να δω και στα "μικρά" παιχνίδια την ομάδα..
Και όχι μόνο κάθε 2 βδομάδες στην Ευρωλίγκα..

Ειδικά φέτος με Ντούντα, Μίλος, Σπαν, Κέσελυ κλπ .. έχω ψηθεί πολύ...
REDHEAD
QUOTE(Small Forward @ Sep 22 2010, 23:17 ) *

Την ομάδα την βλέπεις μόνο στο γήπεδο...εκεί νιώθεις τον παλμό της.
Το να δινουν μια τέτοια τιμωρία στον διεκδικητη του πρωταλήματος...κάνεις κακό στο ελληνικό μπάσκετ..
Redalert
QUOTE(REDHEAD @ Sep 23 2010, 14:46 ) *
Το να δινουν μια τέτοια τιμωρία στον διεκδικητη του πρωταλήματος...κάνεις κακό στο ελληνικό μπάσκετ..

Ποια ειναι κατα την γνωμη σου δλδ η σωστη τιμωρια για τα "αισχη" του 4ου τελικου??
RedSpy
QUOTE(REDHEAD @ Sep 23 2010, 14:46 ) *

Ενώ αυτά που έγιναν και γίνονται γενικά στα πλάι οφ με τον παο δεν είναι κακά για το Ελληνικό μπάσκετ ; Μη κλείνουμε τα μάτια μας όπου δε μας συμφέρει. Είναι σωστή η τιμωρία απλός θα ήταν πιο σωστό να τιμωρούνταν και οι άλλες ομάδες σε ανάλογα έκτροπα.
spysta
QUOTE(Redalert @ Sep 23 2010, 13:04 ) *
Ποια ειναι κατα την γνωμη σου δλδ η σωστη τιμωρια για τα "αισχη" του 4ου τελικου??

αντι για 100.000 προστιμο ... 300,000 Ευρω .. για να πονεσουν οι Αγγελοπουλοι και να ασχοληθουν περισσοτερο με την ασφαλεια του γηπεδου ..
και αντι για 9 αγωνιστικες .. 2-3 το ΜΑΞΙΜΟΥΜ !!(βασικα θεωρω γελοιο οτι τιμωρουνται οι ομαδες με κεκλεισμενων αλλα τσπ)

Ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ποινη .. για 200-300 μ@λ@κες καφρους .. 1-2 αθλητικοι δικαστες να στερουν το γηπεδο σε κατι χιλιαδες κοσμο που θελει να παει
RedSpy
QUOTE(spysta @ Sep 23 2010, 17:14 ) *
αντι για 100.000 προστιμο ... 300,000 Ευρω .. για να πονεσουν οι Αγγελοπουλοι και να ασχοληθουν περισσοτερο με την ασφαλεια του γηπεδου ..
και αντι για 9 αγωνιστικες .. 2-3 το ΜΑΞΙΜΟΥΜ !!(βασικα θεωρω γελοιο οτι τιμωρουνται οι ομαδες με κεκλεισμενων αλλα τσπ)

Ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ποινη .. για 200-300 μ@λ@κες καφρους .. 1-2 αθλητικοι δικαστες να στερουν το γηπεδο σε κατι χιλιαδες κοσμο που θελει να παει

Και -2 βαθμούς στο νεο πρωτάθλημα έπρεπε κανονικά. Όσο για τους Αγγελόπουλους από τα διαρκείας βλέπουν οικονομική ζημία, μονό το 30% ανανέωσε της κάρτες διαρκείας για τι νεά σεζόν και ο λόγος δεν είναι μόνο οι 9 αγωνιστικές. Αν ήσουν στο 4ο τελικό θα θυμάστε οτι ο κόσμος άρχισε να φεύγει απο το γήπεδο απογοητευμένος αμέσως μετά τι διακοπή και πριν καν ανακοινωθεί η σχετική εκκένωση. Αυτοί οι άνθρωποι που πολύ ήταν με της οικογένειες τους πιστεύεις θα αγόραζαν ξανά διαρκείας; και σκέψου πως παρόμοια έγιναν και πέρυσι στο 1ο τελικό.
spysta
βαθμοι μειον για το νεο πρωταθλημα ... αλλη μια ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ απο εκει !!!

oι -2 βαθμοι .. τι στανταρτς πρεπει να καλυπτουν ωστε να ισχυσει σαν ποινη ??τι αναφερει ο νομος ??
γενικα δηλ ..τι πρεπει να εχει συμβει για να σου αφαιρεθουν βαθμοι απο το νεο πρωταθλημα ?? (οπως ειχε γινει στον ΟΣΦΠ πριν χρονια)
vastravoud
Οι αφαιρέσεις βαθμών είναι ηλίθιες γιατί αλοιώνουν το επόμενο πρωτάθλημα και τα κεκλεισμένων είναι επίσης ηλίθια γιατί τιμωρούν τους υγιείς φιλάθλους.

1 μύριο πρόστιμο (με τα έσοδα των προστίμων θα πρέπει να χρηματοδοτούνται προωθητικές δράσεις και έργα υ[ποδομής) με ταυτόχρονη σύλληψη και τιμωρία των κάφρων. Είναι διαολεμένα απλό, αλλά..........
Manu7
QUOTE(spysta @ Sep 23 2010, 17:57 ) *
βαθμοι μειον για το νεο πρωταθλημα ... αλλη μια ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ απο εκει !!!

oι -2 βαθμοι .. τι στανταρτς πρεπει να καλυπτουν ωστε να ισχυσει σαν ποινη ??τι αναφερει ο νομος ??
γενικα δηλ ..τι πρεπει να εχει συμβει για να σου αφαιρεθουν βαθμοι απο το νεο πρωταθλημα ?? (οπως ειχε γινει στον ΟΣΦΠ πριν χρονια)

Διακοπή αγώνα.Ό,τι έγινε και στο ΣΕΦ.

Εντάξει μην προσπαθούμε να βγουμε και από πάνω.
Έχω ξαναεκφράσει την άποψη μου για το συγκεκριμένο.
Χωρίς -2 δεν σου αφήνει να διεκδικήσεις το πρωτάθλημα.
Με 9 κεκλεισμένων των θυρών σ'αφήνει.
Υπό κανονικές συνθήκες αν ήταν άλλη ομάδα πλην Ολυμπιακού θα έτρωγε -2 και 3 αγωνιστικές.
Αλλά επειδή είμαστε στην Ελλάδα οι ποινές θα είναι πάντα ό,τι νάναι...
REDHEAD
QUOTE(Redalert @ Sep 23 2010, 15:04 ) *

χρηματικό πρόστιμο, 2-3 αγωνιστικές αλλα αν θελουν να ριξουν 9 να ειναι το ιδιο αυστηροί με ολους.

Σιγουρα τα αίσχοι που γινονται πρεπει καποιοα στιγμη να σταματησουν...αλλα αν δεν κανουν κατι και οι ίδιες ομαδες κατι δεν βλεπω να γινονται πολλά....

frenchman7
Έτσι είναι τα πράγματα... Άμα δεν θέλουν οι διοικήσεις...

Την λύση την είπε ένας φίλος πιο πάνω και είναι πολύ απλή... πολύ υψηλό πρόστιμο στις ΚΑΕ...
Μονο αν τσούξει η τσέπη θα κάνουν κάτι...

Ούτε κεκλεισμένων, ούτε αφαίρεση βαθμών...
ALdaperan
αφαίρεση βαθμων (για να τιμωρηθούν οι ταραξίες και να έχουν το φοβο αλλη φορα να μη τα ξανακανουν)
προστιμο τουλαχιστον 1 μμυριο
κεκλεισμενων τουλαχιστον 3 αγωνιστικες

τουλαχιστον 2 απο τα 3 αυτα μετρα!!

ΚΑΙ παραδειγματικη τιμωρια ΚΑΙ στον παο με τα ιδια μετρα

και μετα απο αυτα τα μετρα ΚΑΙ οι διηκοισεις θα πάρουν τα μετρα τους αλλα ΚΑΙ οι ανεγκεφαλοι θα δισταζουν
nickomcbr
Σύλληψη των ΦΥΣΙΚΩΝ αυτουργών και μετά βρίσκουμε και τους ηθικούς (διοικήσεις, δημοσιογράφους, παράγοντες ομοσπονδιών, διαιτητές, πολιτικούς κλπ)!

Που είναι οι κάμερες, οεο;
Που είναι τα ονομαστικά εισιτήρια, οεο;
Ποιος είναι υπεύθυνος για το να μη μπουκάρουν άσχετοι χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο, οεο;

Δεν μπορώ να καταλάβω τί φταίνε οι Αγγελόπουλοι για να πληρώσουν, οι παίχτες και η ομάδα για να χάσει βαθμούς και εγώ για να μη μπορώ να πηγαίνω στο γήπεδο.

Επειδή είμαι και παραγωγός ταινιών, θα γυρίσω το "Παραγγελιά 2, η Επιστροφή". Ο Κοεμτζής μαχαιρώνει μεν τους αστυνομικούς αλλά δεν συλλαμβάνεται ποτέ. Ο ιδιοκτήτης του κέντρου πληρώνει εξοντωτικό πρόστιμο και το κέντρο κλείνει για 9 νύχτες!
frenchman7
@ALdaperan

Και εσύ νομίζεις ότι τους κάφρους τους νοιάζει αν αφαιρέθούν βαθμοί ή αν είναι κεκλεισένων?
Από που κι ως που? Αφού μόνο με τον Παο έρχονται? Και κάνουν καφριλίκια σε όποιο γήπεδο-άθλημα
και αν πάνε(για αυτούς του 50-100 λέω)...

@nickomcbr

Δεν νομίζω πως θα εφαρμοστεί αυτό το μέτρο με τις κάμερες κλπ ποτέ στην Ελλάδα...
Μακάρι να γινότανε αλλά δεν το νομίζω... Το ακούω πολλαααα χρόνια...
Ούτε τα ονομαστικά εισητήρια...Πολύ απλά γιατί στους οργανωμένους κάθετε ο καθένας οπου
γουστάρει και λειτουργεί με την ψυχολογία του όχλου...
nickomcbr
QUOTE(frenchman7 @ Sep 24 2010, 10:55 ) *
στους οργανωμένους κάθετε ο καθένας οπου γουστάρει...

Εσύ δεν έλεγες ότι δεν μπορείς χωρίς τσιγάρο στο γήπεδο και δεν είναι εφαρμόσιμη η απαγόρευση; Γενικά σε αυτή την "ευρωπαϊκή" χώρα δεν υπάρχει καμία αυτοπειθαρχία... Από πάνω μέχρι κάτω.
PanosIlio
QUOTE(nickomcbr @ Sep 24 2010, 10:41 ) *
Σύλληψη των ΦΥΣΙΚΩΝ αυτουργών και μετά βρίσκουμε και τους ηθικούς (διοικήσεις, δημοσιογράφους, παράγοντες ομοσπονδιών, διαιτητές, πολιτικούς κλπ)!

Που είναι οι κάμερες, οεο;
Που είναι τα ονομαστικά εισιτήρια, οεο;
Ποιος είναι υπεύθυνος για το να μη μπουκάρουν άσχετοι χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο, οεο;

Δεν μπορώ να καταλάβω τί φταίνε οι Αγγελόπουλοι για να πληρώσουν, οι παίχτες και η ομάδα για να χάσει βαθμούς και εγώ για να μη μπορώ να πηγαίνω στο γήπεδο.

Επειδή είμαι και παραγωγός ταινιών, θα γυρίσω το "Παραγγελιά 2, η Επιστροφή". Ο Κοεμτζής μαχαιρώνει μεν τους αστυνομικούς αλλά δεν συλλαμβάνεται ποτέ. Ο ιδιοκτήτης του κέντρου πληρώνει εξοντωτικό πρόστιμο και το κέντρο κλείνει για 9 νύχτες!

Για τα bold φταίνε και οι Αγγελόπουλοι, και ειδικά για τα πρώτα 2 φταίνε οι παράγοντες των ομάδων, η ΕΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ αποκλειστικά και μόνο, αν το θέλανε αυτοί θα υπήρχαν ήδη όλα αυτά.

Δεν φταίνε μόνο οι παράγοντες, σαφώς, έχει μερίδιο ευθύνης και η πολιτεία και μάλιστα μεγάλο αλλά αυτό το παραμυθάκι κάθε φορά που γίνονται επεισόδια με την μετατόπιση ευθύνης από την πολιτεία στους παράγοντες και το αντίθετο είναι απλά χαρακτηριστικό της κοινωνίας μας.

Η ευθυνοφοβία είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει σαν λαό τα τελευταία 35 χρόνια. Για όλα φταίνε οι άλλοι και ποτέ εμείς.

Όταν αναλάβουν όλοι οι ανευθυνουπεύθυνοι τις ευθύνες τους τότε ίσως και να γίνει κάτι. Μέχρι τότε απλά ας βλέπουμε ACB για να καταλαβαίνουμε τι πάει να πει οργάνωση.
frenchman7
QUOTE(nickomcbr @ Sep 24 2010, 11:07 ) *
Εσύ δεν έλεγες ότι δεν μπορείς χωρίς τσιγάρο στο γήπεδο και δεν είναι εφαρμόσιμη η απαγόρευση; Γενικά σε αυτή την "ευρωπαϊκή" χώρα δεν υπάρχει καμία αυτοπειθαρχία... Από πάνω μέχρι κάτω.

Ναι ακριβώς αυτό έλεγα, αλλά δεν νομίζω να είναι το ίδιο να ανάψω ένα τσιγάρο με το να πετάξω ένα δυναμιτάκι!
Ούτε θα με επιρρεάσει ο όχλος και θα το ανάψω...

Τα συγκεκριμένα άτομα, ο μόνος τρόπος να τα ελέγξεις είναι να τους κάνεις να νιώσουν ότι άμα κάνουν λαλακία θα τιμωρηθούν οι ίδιοι, δεν θα κρυφτουν δίπλα με άλλους 100...

Ή να μην τους βάλεις καν στο γήπεδο...

Πάντως για να γίνει κάτι από αυτά πρέπει να ενεργοποιηθούν οι διοικήσεις, άρα πολύ υψηλό πρόστιμο...
nickomcbr
QUOTE(PanosIlio @ Sep 24 2010, 11:18 ) *
Δεν φταίνε μόνο οι παράγοντες, σαφώς, έχει μερίδιο ευθύνης και η πολιτεία και μάλιστα μεγάλο αλλά αυτό το παραμυθάκι κάθε φορά που γίνονται επεισόδια με την μετατόπιση ευθύνης από την πολιτεία στους παράγοντες και το αντίθετο είναι απλά χαρακτηριστικό της κοινωνίας μας.

Η ευθυνοφοβία είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει σαν λαό τα τελευταία 35 χρόνια. Για όλα φταίνε οι άλλοι και ποτέ εμείς.

+1
Ας αποδώσουμε λοιπόν τις προφανείς ευθύνες στους φυσικούς αυτουργούς. Φταίει η άτιμη κοινωνία για την εγκληματικότητα αλλά ας την πληρώσει πρώτα και ο εγκληματίας...

QUOTE(PanosIlio @ Sep 24 2010, 11:18 ) *
Μέχρι τότε απλά ας βλέπουμε ACB για να καταλαβαίνουμε τι πάει να πει οργάνωση.

Χαοτικές διαφορές. Εδώ και στην Τουρκία πάνε οικογένειες και βλέπεις τα σκαλοπάτια των γηπέδων να διακρίνονται γιατί δεν κάθεται εκεί ο "έξυπνος" κόσμος για να έχει καλύτερες θέσεις...

QUOTE(frenchman7 @ Sep 24 2010, 11:20 ) *
Ναι ακριβώς αυτό έλεγα, αλλά δεν νομίζω να είναι το ίδιο να ανάψω ένα τσιγάρο με το να πετάξω ένα δυναμιτάκι!
Ούτε θα με επιρρεάσει ο όχλος και θα το ανάψω...

Για μένα είναι το ίδιο. Όχι ως πράξη. Ως ένδειξη μη αυτοπειθαρχίας. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα κάπνιζες αν δεν κάπνιζε κανένας και άνετα θα το φούντωνες αν έβλεπες και άλλους (όχλο) να το κάνουν. Κρίνω εξ ιδίων από τότε που κάπνιζα (ναι, φταίω κι εγώ)...
ALdaperan
QUOTE(frenchman7 @ Sep 24 2010, 10:55 ) *
@ALdaperan

Και εσύ νομίζεις ότι τους κάφρους τους νοιάζει αν αφαιρέθούν βαθμοί ή αν είναι κεκλεισένων?
Από που κι ως που? Αφού μόνο με τον Παο έρχονται? Και κάνουν καφριλίκια σε όποιο γήπεδο-άθλημα
και αν πάνε(για αυτούς του 50-100 λέω)...

κεκλεισμένων όλα τα ντέρμπυ τότε παο-οσφπ και τουμπαλιν αλλα θα μου πεις τι φτέει ο απλός κόσμος ..τι να κανουμε υπαρχουν και παράπλευρες απώλειες ..στο κάτω κατω μια δυο φορες αν γινει αυτο και για παο και για οσφπ θα συμορφωθουν μετα!!

Κατ'εμε το μεγαλύτερο μεριδιο ευθυνης το έχουν οι διοικησεις που τους χαιδευουν τα αυτια!! ενα γερο προστιμο θελουν να δεις μετα πως παίρνουν μέτρα!! οταν λέω γερο 5-10 μυρια να ταρακουνηθουν να παρουν μετρα

να δουν το Χριστο φανταρο

είναι πολυ απλα τα πράγματα αλλα προφανώς όλοι φοβουνται και κανείς δε βάζει τέτοια πρόστιμα γιατί παο και οσφπ ειναι που κρατουν το ελληνικο μπασκετ σε ενα α επιπεδο
rankin
Η μόνη λύση είναι να μην αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τους ελληνικούς νόμους, την ελληνική ομοσπονδία, τους έλληνες διαιτητές, τους έλληνες αθλητικούς δικαστές κλπ κλπ κλπ

Σε μια λιγκα που δεν παίζουν μόνοι τους οι 2 αντίπαλοι, αλλά είναι όλοι δυνατοί και ακόμα και μια αγωνιστική χωρίς κόσμο, μπορεί να σου κοστίσει ακριβά, θα κάνουν ολοι κο-κο-κο...
Σε μια λιγκα που στο παραμικρό θα τρως τιμωρίες, θα μάθεις να είσαι κύριος..
Σε μια λίγκα που δεν θα την διαχειρίζονται έλληνες, θα υπάρχουν κανόνες και θα εφαρμόζονται...

στην Ελλάδα, όπως σε συμβαίνει με όλα τα πράγματα, έτσι και στον αθλητισμό, επικρατεί η ατιμωρησία, η αλητεία και το χάος..
Συνεπώς η λύσεις είναι 2
α. φέρνουμε κατοίκους άλλων χωρών για οπαδούς των ελληνικών ομάδων, ή
β. φέρνουμε διοργανωτές άλλων χωρών για τις ελληνικές ομάδες, δηλαδή, συμμετέχουν οι ελληνικές ομάδες σε διεθνείς λίγκες και όχι εντός των συνόρων, που από τους παράγοντες, τους παίχτες, τους διαιτητές, τους διοργανωτές, τους αθλητικούς δικαστές, μέχρι τον τελευταίο τραμπάκουλα οπαδό, όλοι κάνουν του κεφαλιού τους, γιατί έτσι γουστάρουν και γιατί είναι μάγκες
Butcher_7
QUOTE(rankin @ Sep 24 2010, 12:19 ) *
β. φέρνουμε διοργανωτές άλλων χωρών για τις ελληνικές ομάδες, δηλαδή, συμμετέχουν οι ελληνικές ομάδες σε διεθνείς λίγκες και όχι εντός των συνόρων, που από τους παράγοντες, τους παίχτες, τους διαιτητές, τους διοργανωτές, τους αθλητικούς δικαστές, μέχρι τον τελευταίο τραμπάκουλα οπαδό, όλοι κάνουν του κεφαλιού τους, γιατί έτσι γουστάρουν και γιατί είναι μάγκες

Αυτο μπορει να γινει?Εννοω νομικα υπαρχει η δυνατοτητα οι ελληνικες ομαδες να αγωνιζονται σε διεθνεις λιγκες?
rankin
QUOTE(Butcher_7 @ Sep 24 2010, 12:32 ) *
Αυτο μπορει να γινει?Εννοω νομικα υπαρχει η δυνατοτητα οι ελληνικες ομαδες να αγωνιζονται σε διεθνεις λιγκες?

Φυσικά..
Όπου θες μπορείς να συμμετέχεις. Όπως συμμετέχεις στην ευρωλίγκα τώρα, θα συμμετέχεις και σε ακόμα μια διεθνή λίγκα
ALdaperan
QUOTE(rankin @ Sep 24 2010, 12:19 ) *
Η μόνη λύση είναι να μην αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τους ελληνικούς νόμους, την ελληνική ομοσπονδία, τους έλληνες διαιτητές, τους έλληνες αθλητικούς δικαστές κλπ κλπ κλπ

Σε μια λιγκα που δεν παίζουν μόνοι τους οι 2 αντίπαλοι, αλλά είναι όλοι δυνατοί και ακόμα και μια αγωνιστική χωρίς κόσμο, μπορεί να σου κοστίσει ακριβά, θα κάνουν ολοι κο-κο-κο...
Σε μια λιγκα που στο παραμικρό θα τρως τιμωρίες, θα μάθεις να είσαι κύριος..
Σε μια λίγκα που δεν θα την διαχειρίζονται έλληνες, θα υπάρχουν κανόνες και θα εφαρμόζονται...

στην Ελλάδα, όπως σε συμβαίνει με όλα τα πράγματα, έτσι και στον αθλητισμό, επικρατεί η ατιμωρησία, η αλητεία και το χάος..
Συνεπώς η λύσεις είναι 2
α. φέρνουμε κατοίκους άλλων χωρών για οπαδούς των ελληνικών ομάδων, ή

προφανώς αστειεύεσε ετσι; Δεν είναι δυνατόν να παραδεχτούμε οτι είμαστε ανίκανοι να λύσουμε το προβλημα γιατι αυτο κάνουμε ουσιαστικα με αυτη τη κίνηση

Και επειδη δεν είμαστε ανικανοι , μπορούμε να παρουμε τα μέτρα αυτα απο μόνοι μας , είναι κατι πολύ πιο εύκολο παρα αυτο που προτεινεις εσυ
frenchman7
QUOTE(ALdaperan @ Sep 24 2010, 12:08 ) *
Κατ'εμε το μεγαλύτερο μεριδιο ευθυνης το έχουν οι διοικησεις που τους χαιδευουν τα αυτια!! ενα γερο προστιμο θελουν να δεις μετα πως παίρνουν μέτρα!! οταν λέω γερο 5-10 μυρια να ταρακουνηθουν να παρουν μετρα

να δουν το Χριστο φανταρο

είναι πολυ απλα τα πράγματα αλλα προφανώς όλοι φοβουνται και κανείς δε βάζει τέτοια πρόστιμα γιατί παο και οσφπ ειναι που κρατουν το ελληνικο μπασκετ σε ενα α επιπεδο

Αυτό ακριβώς είναι το ζουμί...

Το ζητούμενο είναι να μπορούμε να καπνίζουμε χωρίς να γίνονται επεισόδεια γύρο μας! smiley.gif
rankin
QUOTE(ALdaperan @ Sep 24 2010, 13:00 ) *
προφανώς αστειεύεσε ετσι; Δεν είναι δυνατόν να παραδεχτούμε οτι είμαστε ανίκανοι να λύσουμε το προβλημα γιατι αυτο κάνουμε ουσιαστικα με αυτη τη κίνηση

Και επειδη δεν είμαστε ανικανοι , μπορούμε να παρουμε τα μέτρα αυτα απο μόνοι μας , είναι κατι πολύ πιο εύκολο παρα αυτο που προτεινεις εσυ

Φυσικά και είμαστε ανίκανοι να λύσουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα..

Για την Ελλάδα μιλάμε!!!!!! Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι κάτι γίνεται σωστά σε αυτή τη χώρα;
ALdaperan
QUOTE(rankin @ Sep 24 2010, 13:14 ) *
Φυσικά και είμαστε ανίκανοι να λύσουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα..

Για την Ελλάδα μιλάμε!!!!!! Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι κάτι γίνεται σωστά σε αυτή τη χώρα;

Αυτή η νοοτροπία που έχεις εσυ και ο οποιοσδήποτε είναι το πρόβλημα . Κανείς δε πιστευει οτι μπορεί να λυθει το πρόβλημα και κανείς δεν παίρνει μέτρα!! Τη νοοτροπια αυτη του "ειμαστε ανικανοι" του "δε μπορουμε μονοι μας" όπως την έχεις εσυ την έχουν και τα μεγαλύτερα κεφαλια , τη λεγόμενη και νοοτροπια του ωχαδερφισμου ... Ωχ ρε αδερφε εγω θα λύσω το πρόβλημα?

λίγη αποφασιστηκότητα θέλει και απαλαγή απο αυτη τη νοοτροπία . Είμαστε ικανοι για πολλα wink.gif

άμα έχουμε εμεις αυτη τη νοοτροπια πώς μπορούμε να ζητάμε απο τους άλλους να λύσουν το πρόβλημα? Είναι ελληνικό φαινόμενο αυτο wink.gif
rankin
QUOTE(ALdaperan @ Sep 24 2010, 13:37 ) *
Αυτή η νοοτροπία που έχεις εσυ και ο οποιοσδήποτε είναι το πρόβλημα . Κανείς δε πιστευει οτι μπορεί να λυθει το πρόβλημα και κανείς δεν παίρνει μέτρα!! Τη νοοτροπια αυτη του "ειμαστε ανικανοι" του "δε μπορουμε μονοι μας" όπως την έχεις εσυ την έχουν και τα μεγαλύτερα κεφαλια , τη λεγόμενη και νοοτροπια του ωχαδερφισμου ... Ωχ ρε αδερφε εγω θα λύσω το πρόβλημα?

λίγη αποφασιστηκότητα θέλει και απαλαγή απο αυτη τη νοοτροπία . Είμαστε ικανοι για πολλα wink.gif

άμα έχουμε εμεις αυτη τη νοοτροπια πώς μπορούμε να ζητάμε απο τους άλλους να λύσουν το πρόβλημα? Είναι ελληνικό φαινόμενο αυτο wink.gif

Δεν ζητάμε από κανέναν να λύσει κανένα πρόβλημα και αυτό που σήμερα ονομάζεις "ωχαδερφισμό", σύντομα θα το ονομάσεις "ρεαλισμό" ..

Αν αρχίσω να σου απαριθμώ ζητήματα της καθημερινότητας, που όσο και αν το θέλω εγώ και εσύ, δεν θα αλλάξουν ποτέ σε αυτή τη χώρα, θα κρακάρει το φόρουμ!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.