QUOTE(NBAholic @ Apr 19 2008, 02:02 )

Για να είμαι ειλικρινής, δε με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα αμερικανικά σπορ (άντε, μερικά νουμεράκια και ονόματα, μέχρις εκεί), αλλά είναι εντυπωσιακό το πόσο λίγο ενδιαφέρθηκαν οι ίδιοι οι Αμερικανοί να προωθήσουν τα συγκεκριμένα σπορ.
Η αλήθεια είναι (πολύ ειλικρίνεια πέφτει

) πως δεν γνωρίζω το λόγο που οι Αμερικανοί δεν έχουν προωθήσει οτιδήποτε άλλο εκτός από το μπάσκετ. Το μοναδικό που μπορώ να σκεφτώ είναι πως κατάλαβαν ότι ο κόπος και τα λεφτά θα πεταχτούν στον αέρα αφού ο υπόλοιπος κόσμος δεν δίνει μία για αυτά τα αθλήματα. Αντίθετα, στην Ιαπωνία, που έχει παράδοση στο μπέιζμπολ, γίνονται μέχρι και παιχνίδια κανονικής περιόδου του MLB.
QUOTE(NBAholic @ Apr 19 2008, 02:02 )

Ναι, ξέρω ότι τα κόκκινα θυμίζουν τυπικό εκνευριστικό Έλληνα την ώρα που πάει να γράψει περί ΝΒΑ ότι "για να είμαι ειλικρινής, εγώ σταμάτησα να παρακολουθώ ΝΒΑ μετά το 1998 και ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια έχει πέσει το επίπεδο πολύ", αλλά να είμαστε και ειλικρινείς...
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Το "κάποτε έβλεπα ΝΒΑ και τρελαινόμουν. Πήγαινα την άλλη μέρα στο σχολείο και έλεγα στους φίλους μου τι έγινε, ενώ τώρα έχει γίνει ερασιτεχνικό και δεν ασχολούμε, και έχω πικραθεί, και κάθε μέρα βάζω τα κλάμματα, και δεν μπορώ να το βλέπω έτσι" είναι το γνωστό παραμυθάκι του κάθε κακόμοιρου και πραγματικά τρελαίνομαι κάθε φορά που το ακούω. Σιγά ρε φίλε, μη τρελαίνεσαι και μη κλαις τόσο πολύ. Κράτα κανά δάκρυ για όταν θα πεθάνει η μάνα σου.