QUOTE(stantz @ Jun 11 2010, 16:11 )
Τον Τσολακη πραγματικα δεν τον πιστευω σε οσα λεει, ξερω συγκεκριμενα ατομα που τον πληρωσαν να τα λεει αυτα. Ωστοσο αφου λες οτι σου το ειπαν παικτες, δεν εχω παρα να σε πιστεψω. Για τους παικτες ομως ξερω οτι υπαρχει προστιμο 30% αρα 3 μηνες περιπου (νομιζω υπηρξε και ανακοινωση). Επισης διαβαζα σε τοπικη εφημεριδα πριν μερικες ημερες, δεν ξερω αν το ειδες και εσυ, οτι εχουν στα χερια τους επιταγες με ολο το ποσο που υπολειπεται. Οποτε τετοιο ενδεχομενο δεν παιζει -από όσο ακούω βέβαια, δεν είμαι και μάντης. Σιγουρα το τι εγινε με τους μισθους θα φανει στα μεσα του καλοκαιριου στον πινακα του ΠΣΑΚ.
Τωρα για το ροστερ θα συμφωνησω μαζι σου γιατι και εμενα με ενοχλει το οτι θα αποκτηθουν αυτοι οι παικτες, περιμενα καλυτερους. Τουλαχιστον θα μεινους 4 δυνατοι παικτες της προηγουμενης χρονιας (Κακαρουδης, Γεωργιτσης, Ορφανος, Πεττας). Σιγουρα χρειαζονται και ορισμενες ακομη ποιοτικες προσθηκες ειδικα στο 5 και στο 1.
υγ Επειδη καποιοι πριν μερικες ημερες υπονοησαν οτι ειμαι επαγγελματιας και σχετικος με την ΚΑΕ, απλα θα πω οτι ο χρονος θα δειξει το τι ειμαι, αφου την Ολυμπιαδα θα την υποστηριζω με οποιαδηποτε διοικηση και μορφη να εχει και σε οποιαδηποτε κατηγορια και αν παιζει...
1ον)Είσαι σχετικός με την ΚΑΕ και το ξέουμε και οι 2
2ον)Υπάρχουν κάποιοι κύριοι σε κάποιες ομάδες που κρατουν ποστα σε γραφεια
τύπου.Με την ευκαιρια μανατζαρουν και κανα παικτη και προσπαθουν να τον
σπρωξουν στην ομαδα για την οποια δουλεουν.Αλλα επειδή κι άλλοι μέσα
σε αυτές τις όμαδες κάνουν το ίδιο (της παρανομίας το κάγκελο δηλαδη)
υπάρχουν αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα και σκοτώνονται κι αυτ
ό βγαίνει
στη γενική εικόνα των ομάδων...
3ον)Είναι προφανές οτι προσπαθείς να μας πείσεις για πράγματα.
4ον)Το 2ο πάρτο σαν παραλληριμα μέσα στον συνολικό ειρμό.Όπως ο Αριστοτέλης
όταν πάθαινε διαλήψεις.