Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dizzy Fingers vs apkat
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
B for Basketball
ΗΡΘΕ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ...
Ετοιμαστειτε και ψηφιστε...
Φροντιστε να λαβετε την καταλληλη αποφαση και σκεφτειτε τις συνεπειες!!

Πρωτη ψηφος στο Dizzy!!
nikolas12
Κανενας και θα πω γιατι:
Δεν ψηφιζω Dizzy γιατι:
1.Αυτο που εκανε δηλαδη να κρατησει δυο μερες εμας σε αγωνια ηταν απλα τραγικο.
Δεν ψηφιζω apkat γιατι:
1.Αν και τον στηριξα στο topic του πρεπει να εχουμε καποιο επιπεδο σεβασμου στον admin.
2.Ο dizzy ειναι αρκετα συμπαθητικος.
kobe8god
Ψηφιζω apkat γιατι ο B for Basketball μου εδειξε την εικονα του πραγματικου ηγετη , ΑPKAT , σε ενα προηγουμενο τοπικ
peace.gif smiley.gif
center
ψηφίζω ΑΡΚΑΤ γιατί είναι κούκλος!!
Das Kapital
Related to http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=4133
kobe8god
QUOTE(center @ Jan 30 2008, 21:30 ) *

A μπραβο center. Με τυφλωσαν οι μυς του και η ομορφια του και τον ψηφισα και νομιζω πως εγινα gay tongue.gif . Γιατι μου τον εδειξες B for Basketball???? ΓΙΑΤΙ???????????????
mojotzotzo
ψηφισα dizzy γιατι ο παλιος ειναι αλλιως 77.gif
B for Basketball
QUOTE(center @ Jan 30 2008, 19:30 ) *

Σας παραπλανησαν....Ο συγκεκριμενος της φωτο ειμαι εγω...Απλα καποιος Μοντ εκανε εντιτ στο ποστ μ κ αλλαξε τις θεσεις τον ονοματων!!! angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif
center
QUOTE(mojotzotzo @ Jan 30 2008, 21:59 ) *
ψηφισα dizzy γιατι ο παλιος ειναι αλλιως 77.gif

ναι όμως ο νέος είναι ωραίος!!!!!!!!!!

Σας παραπλανησαν....Ο συγκεκριμενος της φωτο ειμαι εγω...Απλα καποιος Μοντ εκανε εντιτ στο ποστ μ κ αλλαξε τις θεσεις τον ονοματων!!! angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif

Άστα αυτά.... Πας να παραπλανήσεις όλο το γυναικείο πληθυσμό του forum αλλά δεν θα σου περάσει... 19.gif 19.gif
Από ότι φαίνεται ο ''φίλος'' bfb ρίχνει την δική του λάσπη ενάντια στην δύναμη της αλλαγής και στον αγαπητό ηγέτη apkat.....τς τς τς...
trefoil 13
Μια ερώτηση...
Γιατί ψηφίζουμε;;; blink.gif tongue.gif
kobe8god
Αμα ξεραμε κιολας laugh.gif
kostasvc15
Μηπως το εχετε παρακανει με τις υπογραφες,τα τοπικς και ολα αυτα; peace.gif
B for Basketball
QUOTE(kostasvc15 @ Jan 30 2008, 22:49 ) *
Μηπως το εχετε παρακανει με τις υπογραφες,τα τοπικς και ολα αυτα; peace.gif

Διαλλεξε πλευρα κ μην λες πολλα....(Αν ερθεις με το μερος μας σου δινω οποιον παιχτη θες στο φαντασι tongue.gif )
spysta
Εγω ψηφιζω .......................................................................... spysta δαγκωτο!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif 69.gif 69.gif 69.gif
center
QUOTE(spysta @ Jan 31 2008, 01:02 ) *
Εγω ψηφιζω .......................................................................... spysta δαγκωτο!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif 69.gif 69.gif 69.gif

κι άλλος υποψήφιος???????
blink.gif blink.gif blink.gif
captain charisma
σαν να λεμε ν.δ. και πασοκ και μπαινουν και αλλα κομματα στη σειρα οπως κκε λαος συνασπισμος και παει λεγοντας 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
B for Basketball
QUOTE(big dirk @ Jan 31 2008, 00:38 ) *
σαν να λεμε ν.δ. και πασοκ και μπαινουν και αλλα κομματα στη σειρα οπως κκε λαος συνασπισμος και παει λεγοντας 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif

Kαλα καμια σχεση....Αυτοι ειναι σοβαροι υποψηφιοι!!

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
(sorry αλλα κ μονο που εγραψα το παραπανω δεν κρατιομουν)
kobe8god
QUOTE(lebron15 @ Jan 30 2008, 21:41 ) *

Ωραιος . Να υποθεσω πως ο Bob ειναι ο dizzy και ο Picachu ειναι ο apkat??? 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
kobe8god
O apkat εχει παρει ενα ""μικρο""" 19.gif 19.gif προβαδισμα διοτι ολοι οι Χιοτες (και εγω) τον ψηφισαν επειδη ενας ανθρωπος οπως ο apkat εχει το κουραγιο να εναντιωθει στο σαπιο κατεστημενο. peace.gif

APKAT : THE NEW LEADER
PanosIlio
Εγώ λέω να κάνουμε μια μονομαχία.

Τι λέτε για apkat & Bfb vs dizzy

ή για

σκέτο apkat vs dizzy

May the best man wins smiley.gif
grigoris
Δηλώνω αηδιασμένος από τον εκατέρωθεν πόλεμο λάσπης που εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες στο φόρουμ.Ο σφετεριστής του θρόνου απκατ εναντίον του κατεστημένου αντμιν ντίζυ,ο οποίος ακόμα δεν έχει βγει να υπερασπίσει τον εαυτό του απέναντι στη λαίλαπα που σαρώνει τις σελίδες των θρεντ και οχυρώνεται πίσω από τον bfb που δρα ως άλλος κυβερητικός εκπρόσωπος (αφού βέβαια προσπάθησε με τη σειρά του να πριονίσει την καρέκλα του ντίζυ).

Απέναντι σε όλα αυτά ως άλλος Βασίλης Λεβέντης κραυγάζω: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

Και σαν αντίβαρο στις εχθροπραξίες προτείνω:Αναρχία κύριοι!!!!!!!!

Δε θέλουμε κανέναν δερβέναγα πάνω από το κεφάλι μας,καμία δαμόκλειο σπάθη του μπαν την οποία ο εκάστοτε αντμιν να κραδαίνει ωσαν ρομφαία πάνω από τα "άτακτα" μέλη,κανέναν περιορισμό,καμία αναστολή,καμία αρχή!

Απαιτώ να συμπεριληφθεί η πρόταση στο πολ ώστε να τεθεί στην κρίση των αγαπημένων,καλών,διαλεχτών,εξαίσιων,καταπλ
ηκτικών,εξαιρετικών,φανταστικών (σλουρπ,σλουρπ,σλουρπ) συμφορουμιτών.Σε αντίθετη περίπτωση θα ιδρύσω νέο φόρουμ (www.forumbasket.gr) όπου θα εφαρμοστούν τα οράματά μου και θα είναι το καλυτερότερο τελικά και θα είναι πιο ψηλά στις λίστες του ίντερνετ με τα πιο δημοφιλή σάιτ από το δικό σας!

Αυτά..................περιμένω 45.gif 45.gif 45.gif
nikefalin
QUOTE(grigoris @ Jan 31 2008, 15:42 ) *
Δηλώνω αηδιασμένος από τον εκατέρωθεν πόλεμο λάσπης που εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες στο φόρουμ.Ο σφετεριστής του θρόνου απκατ εναντίον του κατεστημένου αντμιν ντίζυ,ο οποίος ακόμα δεν έχει βγει να υπερασπίσει τον εαυτό του απέναντι στη λαίλαπα που σαρώνει τις σελίδες των θρεντ και οχυρώνεται πίσω από τον bfb που δρα ως άλλος κυβερητικός εκπρόσωπος (αφού βέβαια προσπάθησε με τη σειρά του να πριονίσει την καρέκλα του ντίζυ).

Απέναντι σε όλα αυτά ως άλλος Βασίλης Λεβέντης κραυγάζω: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

Και σαν αντίβαρο στις εχθροπραξίες προτείνω:Αναρχία κύριοι!!!!!!!!

Δε θέλουμε κανέναν δερβέναγα πάνω από το κεφάλι μας,καμία δαμόκλειο σπάθη του μπαν την οποία ο εκάστοτε αντμιν να κραδαίνει ωσαν ρομφαία πάνω από τα "άτακτα" μέλη,κανέναν περιορισμό,καμία αναστολή,καμία αρχή!

Απαιτώ να συμπεριληφθεί η πρόταση στο πολ ώστε να τεθεί στην κρίση των αγαπημένων,καλών,διαλεχτών,εξαίσιων,καταπλ
ηκτικών,εξαιρετικών,φανταστικών (σλουρπ,σλουρπ,σλουρπ) συμφορουμιτών.Σε αντίθετη περίπτωση θα ιδρύσω νέο φόρουμ (www.forumbasket.gr) όπου θα εφαρμοστούν τα οράματά μου και θα είναι το καλυτερότερο τελικά και θα είναι πιο ψηλά στις λίστες του ίντερνετ με τα πιο δημοφιλή σάιτ από το δικό σας!

Αυτά..................περιμένω 45.gif 45.gif 45.gif

Κοίτα να δεις τι κάνει ένας Κούβελας biggrin.gif biggrin.gif
B for Basketball
Kαποιος αξεστος Μοντ αλλαξε κ αυτο το πολλ....και εχει βαλει ψευτικο προβαδισμα στον κυριο απκατ χωρις καν να το αξιζει....Βλεπεις κοσμε???? Με τετοιους ανθρωπους περιμενετε να παει μπροστα το φορουμ???

ΞΕΦΤΙΛΑ
Flash
Βλεπεις κοσμε???? Με τετοιους ανθρωπους περιμενετε να παει μπροστα το φορουμ???

Δεν κοιτάς λέω εγώ την άκυρη υπογραφή σου που λέει "ρίχτε κάτω το δυνάστη" την ίδια στιγμή που εσύ υποστηρίζεις τον Ντίζυ... blech.gif Και μη μου πεις ότι αναφέρεσαι στον Απκατ γιατί ο Απκατ δεν έχει καμία εξουσία (μέχρι στιγμής βεβαίως-βεβαίως). Άρα:

ΞΕΦΤΙΛΑ
nikefalin
QUOTE(Flash @ Jan 31 2008, 21:37 ) *
Και μη μου πεις ότι αναφέρεσαι στον Απκατ γιατί ο Απκατ δεν έχει καμία εξουσία (μέχρι στιγμής βεβαίως-βεβαίως). Άρα:

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ 19.gif 19.gif
laugh.gif laugh.gif
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται αλλά θα μείνει με την όρεξη, σε λίγο θα τον στοιβάξουμε και στα ανήλιαγα μπουντρούμια του φόρουμ όπου θα ...φιλοξενηθεί μόνιμα
Anaz
ο Απκατ δεν έχει καμία εξουσία

Εξαλλου, και προς διευκρίνηση της πραγματικοτητας, ο μεγιστανομεγιστος ηγετης μας, δεν ορεγεται καμμια εξουσια και σταματηστε να διαβαλετε το προφιλ με λασπη..! Ο απκατ ηγειται της επαναστασης κατα του πραγματικου εξουσιολαγνου admin που ακουει στο ονομα "ζαλισμενοδαχτυλος", και εχει θεσει ως μοναδικο στοχο να τον ριξει απο τη θεση του δυναστη, και μετα ως γνησιος απλος υπηρετης του λαου που αποστρεφεται καθε ειδους εξουσιας, θα την μοιρασει σε ολους τους ανθρωπους που τον στηριξαν και θα συνεχισουν να τον στηριζουν..

77.gif
Gravedigger
QUOTE(B for Basketball @ Jan 31 2008, 17:55 ) *
Kαποιος αξεστος Μοντ αλλαξε κ αυτο το πολλ....και εχει βαλει ψευτικο προβαδισμα στον κυριο απκατ χωρις καν να το αξιζει....Βλεπεις κοσμε???? Με τετοιους ανθρωπους περιμενετε να παει μπροστα το φορουμ???
ΞΕΦΤΙΛΑ

Ο Pierce πάντως δεν το πείραξε και με διαβεβαίωσε ορκιζόμενος σε κάτι ιερό για αυτόν (αλλά και χαζό) tongue.gif .
Επίσης από πηγές έμαθα ότι αυτή η ψηφοφορία δεν επηρεάστηκε από εξωτερικούς παράγοντες που βρίσκονται μέσα στα πράγματα(Mods) αλλά από απλούς ψηφοφόρους που πολύ εύκολα κατάλαβαν με ποιανού την πλευρά πρέπει να ταχθούν.
kobe8god
16-17 Χιωτες ψηφισαν APKAT. Oλη η Χιος ειναι με τον APKAT

Y.Γ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ MODERATORS ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ POLL. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ,ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ
apkat
Ευχαριστω ολη την Χιο αλλα ποια ειναι τα μελη του φορουμ που ειναι απο την Χιο εκτος απο σενα;; tongue.gif tongue.gif
B for Basketball
QUOTE(Flash @ Jan 31 2008, 19:37 ) *
Δεν κοιτάς λέω εγώ την άκυρη υπογραφή σου που λέει "ρίχτε κάτω το δυνάστη" την ίδια στιγμή που εσύ υποστηρίζεις τον Ντίζυ... blech.gif Και μη μου πεις ότι αναφέρεσαι στον Απκατ γιατί ο Απκατ δεν έχει καμία εξουσία (μέχρι στιγμής βεβαίως-βεβαίως). Άρα:
ΞΕΦΤΙΛΑ

QUOTE(Anaz @ Jan 31 2008, 20:12 ) *
Εξαλλου, και προς διευκρίνηση της πραγματικοτητας, ο μεγιστανομεγιστος ηγετης μας, δεν ορεγεται καμμια εξουσια και σταματηστε να διαβαλετε το προφιλ με λασπη..! Ο απκατ ηγειται της επαναστασης κατα του πραγματικου εξουσιολαγνου admin που ακουει στο ονομα "ζαλισμενοδαχτυλος", και εχει θεσει ως μοναδικο στοχο να τον ριξει απο τη θεση του δυναστη, και μετα ως γνησιος απλος υπηρετης του λαου που αποστρεφεται καθε ειδους εξουσιας, θα την μοιρασει σε ολους τους ανθρωπους που τον στηριξαν και θα συνεχισουν να τον στηριζουν..

77.gif

QUOTE(Gravedigger @ Jan 31 2008, 20:52 ) *
Ο Pierce πάντως δεν το πείραξε και με διαβεβαίωσε ορκιζόμενος σε κάτι ιερό για αυτόν (αλλά και χαζό) tongue.gif .
Επίσης από πηγές έμαθα ότι αυτή η ψηφοφορία δεν επηρεάστηκε από εξωτερικούς παράγοντες που βρίσκονται μέσα στα πράγματα(Mods) αλλά από απλούς ψηφοφόρους που πολύ εύκολα κατάλαβαν με ποιανού την πλευρά πρέπει να ταχθούν.

QUOTE(kobe8god @ Jan 31 2008, 20:55 ) *
16-17 Χιωτες ψηφισαν APKAT. Oλη η Χιος ειναι με τον APKAT

Y.Γ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ MODERATORS ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ POLL. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ,ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ

QUOTE(apkat @ Feb 1 2008, 13:04 ) *
Ευχαριστω ολη την Χιο αλλα ποια ειναι τα μελη του φορουμ που ειναι απο την Χιο εκτος απο σενα;; tongue.gif tongue.gif

ΟΥΣΤ ΡΕ!!!! angry_red.gif
kobe8god
Η τρελοπαρεα μας ειναι

KOBE8GOD
MALONE11
WNBA4EVER
WNBARULEZ(Aυτες οι 2 ειναι πορομενες με το WNBA οπως καταλαβατε)
DIRK41
STALKER
CRAZY DUNKER
FEAR THE DARK
KILLER
JAMES23
NBA4EVER( Aυτος ειναι με το NBA)
VLADE DIVAC
READY TO PLAY BASKETBALL

Oλοι πλην εμου(οχι δεν ειμαι emo tongue.gif ) μπαινουν πολυ σπανια διοτι ειναι και τα τριμηνα.Μενουμε οι μισοι Αθηνα και οι αλλοι μισοι Χιο. Ε ειμαστε και στην εφηβεια και ειμαστε "κατα του κατεστημενου". ΠΣΤ , Αμα γινεις admin περιμενουμε αξιωματα. Τι τσαμπα σε ψηφισαμε????? tongue.gif tongue.gif tongue.gif smiley.gif peace.gif
B for Basketball
QUOTE(kobe8god @ Feb 1 2008, 15:05 ) *
Αμα γινεις admin περιμενουμε αξιωματα. Τι τσαμπα σε ψηφισαμε????? tongue.gif tongue.gif tongue.gif smiley.gif peace.gif

Mαρουλια απο το Νησι θα παρετε κ πολυ ειναι!! blech.gif
Gravedigger
Ορίστε τώρα έχετε και ονόματα για να μην κατηγορείται την πευρά μας για πισώπλατα μαχαιρώματα.Τα αποτελέσματα είναι όπως τα βλέπετε χωρίς να τα έχει αγγίξει κανένας Mod!APKAT for ADMIN!
B for Basketball
QUOTE(Gravedigger @ Feb 1 2008, 15:10 ) *
Ορίστε τώρα έχετε και ονόματα για να μην κατηγορείται την πευρά μας για πισώπλατα μαχαιρώματα.Τα αποτελέσματα είναι όπως τα βλέπετε χωρίς να τα έχει αγγίξει κανένας Mod!APKAT for ADMIN!

Ναι...αν ερθει κανας Μοντ κ αλλαξει τα δεδομενα θα σου γραψω κ εγω 30 ατομα τα οποια μπαινουν στο φορουμ μια φορα το τριμηνο...η μια φορα μετα το μαμ,κακα και νανι!
kobe8god
QUOTE(B for Basketball @ Feb 1 2008, 17:13 ) *
Ναι...αν ερθει κανας Μοντ κ αλλαξει τα δεδομενα θα σου γραψω κ εγω 30 ατομα τα οποια μπαινουν στο φορουμ μια φορα το τριμηνο...η μια φορα μετα το μαμ,κακα και νανι!

Aφου εχουμε του κοσμου τα τεστς και διαγωνισματα. Ολα και ολα.

1)Μπασκετ
2)Σχολειο
3)BasketForum

smiley.gif peace.gif
kobe8god
QUOTE(B for Basketball @ Feb 1 2008, 17:07 ) *
Mαρουλια απο το Νησι θα παρετε κ πολυ ειναι!! blech.gif

Mαστιχα ή τουλαχιστον κανενα Πορτοκαλι/Μανταρινι παιζει???? 69.gif 69.gif
B for Basketball
QUOTE(kobe8god @ Feb 1 2008, 15:18 ) *
Aφου εχουμε του κοσμου τα τεστς και διαγωνισματα. Ολα και ολα.

1)Μπασκετ
2)Σχολειο
3)BasketForum

smiley.gif peace.gif

Και τι μας νοιαζει???? blech.gif
kobe8god
QUOTE(B for Basketball @ Feb 1 2008, 17:23 ) *
Και τι μας νοιαζει???? blech.gif

Δεν πα να μας βριζετε laugh.gif Ενας ειναι ο ηγετης .APKATTTTT peace.gif
nikefalin
QUOTE(kobe8god @ Feb 1 2008, 17:28 ) *

μουσηγέτης, υποχθόνιος, κλαυσίγελος...
και επιτέλους τα αποτέλεσματα δείχνουν την αλήθεια.
Τα μυρμηγκάκια πήγαν στη θέση τους (1~2%), και ο Λεβέντης περισσότερες θα μάζευε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
kobe8god
Τι εγινε με το poll???? 1801 ατομα στον Dizzy????Mηπως λεω ΜΗΠΩΣ καποιος πειραξε το poll? Aπο τα 3000+ μελοι τα 1800 ψηφισαν τον Dizzy????. Mods μηπως κανατε παλι το θαυμα σας ή ο Dizzy που εχανε ανατρεπει τα δεδομενα με ""Εικονικες"" ψηφους??????? tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

peace.gif
Alexmei
vote for kbl and get over this thing 77.gif w00t.gif

κάτι τρέχει με αυτό το poll ... ph34r.gif 39.gif
B for Basketball
QUOTE(kobe8god @ Feb 1 2008, 15:28 ) *

Δεν σας εβρισα...Απλα εξεφρασα την ασημοτητα (και ασχημοτητα) του συγκεκριμενου ποστ σου....
Σαν να σου λεω εγω οτι φειτεβο στο τει αθηνας και πραγματικα τα μαρουλια (και τα ραπανακια) εχουνε μεγαλυτερη αξια απο τη μεταξοτυπια κ την κολλιτσιδα Ιωαννα....

QUOTE(kobe8god @ Feb 1 2008, 17:15 ) *
Τι εγινε με το poll???? 1801 ατομα στον Dizzy????Mηπως λεω ΜΗΠΩΣ καποιος πειραξε το poll? Aπο τα 3000+ μελοι τα 1800 ψηφισαν τον Dizzy????. Mods μηπως κανατε παλι το θαυμα σας ή ο Dizzy που εχανε ανατρεπει τα δεδομενα με ""Εικονικες"" ψηφους??????? tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
peace.gif

QUOTE(Alexmei @ Feb 1 2008, 23:13 ) *
κάτι τρέχει με αυτό το poll ... ph34r.gif 39.gif

Μωρε αφηστε τα σαπια μαρουλια( πωωω δεν τα ξεχναω...Μαλλον θα μπει στην υπογραφη μου) και καταλαβετε οτι το σουσι σας αφησε σε χλωρο κλαρι....Αντενα φατε καμια μαρουλοσαλατα τωρα να παρετε δυναμεις μπας κ βγειτε απο την φωλιτσα σας κ να ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΑΜΕΓΙΣΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΝΤΙΖΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΗ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΜΕ ΜΟΝΗ ΤΡΟΦΗ ΜΑΡΟΥΛΙ Κ ΞΥΔΙ!
apkat
Μωρε αφηστε τα σαπια μαρουλια( πωωω δεν τα ξεχναω...Μαλλον θα μπει στην υπογραφη μου) και καταλαβετε οτι το σουσι σας αφησε σε χλωρο κλαρι....Αντενα φατε καμια μαρουλοσαλατα τωρα να παρετε δυναμεις μπας κ βγειτε απο την φωλιτσα σας κ να ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΑΜΕΓΙΣΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΝΤΙΖΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΗ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΜΕ ΜΟΝΗ ΤΡΟΦΗ ΜΑΡΟΥΛΙ Κ ΞΥΔΙ!

Ειχες παρει ναρκωτικα την ωρα που το γραφες ε;;Φαινεται..

Απο οτι ειχες παρει θελω και γω λιγο παντως..

Υ.Γ:Καποιος μοντ να επαναφερει την ταξη στο πολ..Πριν το πειραξει καποιος αθλιος(Νικεφαλιν υποψιαζομαι)
ηταν καπου στο 25-15..Mπορει και παραπανω.. 68.gif 68.gif 68.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.