Είδα το match μέχρι ημίχρόνο live και το υπόλοιπο σήμερα(nba league pass ,best buy ever
)
-Παράδεχομαι ,αν και wannabe ΚΕΛΤΕΣ member
,ότι όσο και αντιπαθητικό ειναι το παίχνιδι του,ο LJ σε όποια ομάδα και να παίζε αυτόματα θα την ανέβαζε 2 επίπεδα.Ο τύπος είναι παντού.On the other hand ,τέτοιο ευνουχισμό του Wade ,δεν τον περίμενα.Δεν παίρνει προσπάθείες πολλες και το παράδοξο είναι ότι είναι εύστοχος σε ότι παίρνει...
-Δεν υπάρχει ψηλός στο Miami για παίχτη 2.17.Ωραίες κινήσεις ο Hibbert.Mακάρι να μείνει υγιής ,γιατί δεν έχει αντίπαλο.Τον βλέπω και σκέφτομαι μια αδυναμία που έχω,τον Oden που η κακή του τύχη δεν τον άφησε ποτέ.
-Το ξύλο που έριξε το Μiami ,στα τελευταία λεπτά είναι epic.O Hill σε κάποια φάση ,σε διείσδυση,δέχτηκε μετρημένα 3 foul.Τo σταμάτησα και το ξανάβλεπα και δεν το πίστευα.Οκ το marketing του μπαρμπά Stern ,θέλει το trio στον τελικό αλλά είπαμε...
-Μου αρέσει πάρα πολύ ο Stephenson,όχι τόσο για τό μπάσκετ που ξέρει,αλλά για την ενέργεια που βγάζει και στις 2 άκρες του γηπέδου.Καμμιά ώρα νομίζω ότι θα αρπάξει την μπάλα και θα την φάει
.
-Ο Granger ,όταν επιστρέψει ή θα χαλάσει τις ισορροπίες ή θα περιορίσει τον χρόνο του.
Ο George ,έχει γίνει υπερόπλο και αρχίζει και βγάζει αυτοπεποίθηση Superstar.Πολύ καλό πρώτο βήμα,αθλητικός, με καλό σουτ και finishing κοντά στο στεφάνι και αξιοπρεπέστατο ball handling.Και άμυνα σκύλος ,που δεν φοβάται να μπεί μπροστά στον οδοστρωτήρα James.
-West είναι παλιά πο@#$τανα απλά.Πάιζει πανέξυπνα και δίνει φοβερές μάχες.Χτές όντας άστοχος ,άρχιζε προσποίησεις και επιζητούσε επαφή και έτσι βάρεσε καμια 15αριά βολές.
Δεν ξέρω την κατάληξη της σειράς,αλλά έχει πολυ μέλλον.Κρίσιμο για μένα είναι το επόμενο match.Aν το πάρει η Indianna(άσχετο αλλά το καλοκαίρι θα περάσω μια βδόμαδα Indiannapolis ,όποτε ταυτίζομαι
.Πάμε μωρή Ιndianna
) βλέπω 7 match.Aλλίως 6 ,με πρόκριση Μiami.Πάντως είμαι με το underdog ,γιατί έτσι γράφονται οι ωραίες μπασκετικές ιστορίες.