Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA DRAFT 2010
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Andre_Iguodala
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 27 2010, 19:08 ) *
Νομιζω οτι το καλοκαιρι θα χρειαστουν & ψηλο..καθως αυτοι οι οποιοι θα εχουν σιγουρα συμβολαιο θα ειναι οι Κειμαν,Γκριφιν,Τζορνταν..
Τα συμβολαια ολων των βοηθητικων ψηλων ληγουν(Σμιθ,Νοβακ,Μαντσεν),συν βεβαια & αυτο του βετερανου Καμπι..
Αν ο νεαρος Λιθουανος καταληξει προς τα τελη της λοταριας,τοτε θα ειναι μια καλη περιπτωση να επιλεχθει..
Στη θεση του SF υπαρχει ο Θορντον(μπορει να παιξει & τις 2 θεσεις των F)..
Σιγουρα θα ειναι απαραιτητη & η προσθηκη-ενισχυση & σ'αυτη τη θεση..ειδικα αν δεν ανανεωσουν με τον Μπατλερ που μπορει να προσφερει καποιες λυσεις(G-F)..ομως δεν αποκλειεται αυτη η ενισχυση να ερθει απ την αγορα των free agent..

Οσον αφορα τον Ρουμπιο & τους Νικς δεν νομιζω οτι ειναι & τοσο απλα τα πραγματα..
Διοτι οι Νικς δεν εχουν να αντιπροτεινουν ενα φετινο λοτερι πικ(συν κατι ακομη),μιας & θα το καρπωθουν οι Τζαζ..
Ο GM των Γουλφς ανεφερε, πως εαν ο Ρουμπιο κατεβαινε φετος στο ντραφτ,οτι θα ηταν το Νο2 μετα τον Ουωλ..
http://www.nypost.com/p/sports/knicks/minn...wDTG59yqApTRQSN

Και λογικα θα εχει αυξημενες απαιτησεις προκειμενου να παραχωρησει τα δικαιωματα του Ρουμπιο...

Απλα το θεμα με τον Ρουμπιο ειναι οτι και του χρονου σιγουρα δεν θα παει στην Αμερικη αμα παραμεινουν τα δικαιωματα τους στους Wolves.Οι Knicks μπορουν να εξαγορασουν το buy-out και γι αυτο σκεφτομαι οτι μπορει τελικα οι Wolves να ενδοσουν.Αλλωστε δεν μπορεις να εχεις Wall,Flynn,Rubio(προσωπικα και ο Sessions μ αρεσει πολυ αλλα ο Flynn παιρνει περισσοτερο χρονο συμμετοχης)και να εχεις βασικους τους Gomes k Brewer(no offence για τα παιδια αλλα δεν μπορουν να πρωταγωνιστησουν στο ΝΒΑ.Ως ρολιστες θα ειναι πολυ καλοι παρ ολα αυτα).Θελουν ενισχυση οι Wolves.Ισως να πρεπει να φανταστουμε και το σεναριο ενος trade σε αυτη την περιπτωση απο την μερια τους για κατι πολυ δυνατο βεβαια...

Βεβαια ολα αυτα υπο την προυποθεση να παρουν αυτοι το νουμερο 1 πικ και πιθανοτατα ενα μελλοντικο all-star point guard

Βtw στο αρθρο που εχεις βαλει στην αρχη αναφερεται στους Knicks και στο γεγονος που αναφερω.Οτι δηλαδη μπορει να κινηθουν για καποιον εκ των pg της Minessota

a bullet for your head
QUOTE(Andre_Iguodala @ Jan 27 2010, 23:14 ) *
Απλα το θεμα με τον Ρουμπιο ειναι οτι και του χρονου σιγουρα δεν θα παει στην Αμερικη αμα παραμεινουν τα δικαιωματα τους στους Wolves.Οι Knicks μπορουν να εξαγορασουν το buy-out και γι αυτο σκεφτομαι οτι μπορει τελικα οι Wolves να ενδοσουν.Αλλωστε δεν μπορεις να εχεις Wall,Flynn,Rubio(προσωπικα και ο Sessions μ αρεσει πολυ αλλα ο Flynn παιρνει περισσοτερο χρονο συμμετοχης)και να εχεις βασικους τους Gomes k Brewer(no offence για τα παιδια αλλα δεν μπορουν να πρωταγωνιστησουν στο ΝΒΑ.Ως ρολιστες θα ειναι πολυ καλοι παρ ολα αυτα).Θελουν ενισχυση οι Wolves.Ισως να πρεπει να φανταστουμε και το σεναριο ενος trade σε αυτη την περιπτωση απο την μερια τους για κατι πολυ δυνατο βεβαια...

Βεβαια ολα αυτα υπο την προυποθεση να παρουν αυτοι το νουμερο 1 πικ και πιθανοτατα ενα μελλοντικο all-star point guard

Βtw στο αρθρο που εχεις βαλει στην αρχη αναφερεται στους Knicks και στο γεγονος που αναφερω.Οτι δηλαδη μπορει να κινηθουν για καποιον εκ των pg της Minessota

Οι Γουλφς θα ενδωσουν, αν θα αποσπασουν κατι σχετικα καλο απ τους Νικς...των οποιων το ενδιαφερον για τον Ρουμπιο ειναι υπαρκτο & εντονο...
Το trade θα μπορουσαν να το κανουν οι Γουλφς ανεξαρτητα αν θα τους καθοταν το Νο1,ο Ουωλ δηλαδη..διοτι δεν πιστευω πως θα μπορουσαν να συνυπαρξουν σε μια προσπαθεια ανοικοδομησης,οι Φλιν & Ρουμπιο...ειναι εμφανες οτι μονο ο ενας μπορει να ειναι το βασικο PG ενω ο αλλος περισσευει..
Ενα καλο ερωτημα που θα μπορουσε να προκυψει ειναι το εξης:
Θα θυσιαζαν οι Νικς τον Τσαντλερ για π.χ.?Μαζι με τον Νταγκλας πακετο για τα δικαιωματα του Ισπανου?

Παντως το καλοκαιρι θα υπαρχει-ξει αρκετη ''δραστηριοτητα'' για τους Γουλφς...καθως πολλα συμβολαια ληγουν..αλλα & οτι θα εχουν πολλες επιλογες...τουλαχιστον 5..οι 2 1ου γυρου(εαν προκριθουν & οι Μπομπκατς στα πλει-οφς),& οι 3 2ου γυρου...& αν θα γινουν 6(1 ακομη πικ 1ου γυρου),θα εξαρτηθει απ τους Τζαζ...
Αν μη τι αλλο θα μπορουν να συσσωρευσουν πολυ ταλεντο..εχοντας παραλληλα & χωρο στο σαλαρι καπ τους.
a bullet for your head
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 28 2010, 02:25 ) *
Παντως το καλοκαιρι θα υπαρχει-ξει αρκετη ''δραστηριοτητα'' για τους Γουλφς...καθως πολλα συμβολαια ληγουν..αλλα & οτι θα εχουν πολλες επιλογες...τουλαχιστον 5..οι 2 1ου γυρου(εαν προκριθουν & οι Μπομπκατς στα πλει-οφς),& οι 3 2ου γυρου...& αν θα γινουν 6(1 ακομη πικ 1ου γυρου),θα εξαρτηθει απ τους Τζαζ...
Αν μη τι αλλο θα μπορουν να συσσωρευσουν πολυ ταλεντο..εχοντας παραλληλα & χωρο στο σαλαρι καπ τους.

Η τελευταια αναρτηση mock draft 2010 του Hoopsworld
http://www.hoopsworld.com/the_draft/FullMockDraft.asp

Μιας & πιασαμε κουβεντα για τους Γουλφς...
Αυτοι που σιγουρα θα εχουν συμβολαια του χρονου ειναι:
-Τζονι Φλιν,PG
-Ραμον ΣεσσιονςPG
-Ουειν Ελλινγκτον,SG
-Κορει Μπριουερ,F-G
-Ραιαν Γκομεζ,F
-Αλ Τζεφερσον,F-C
-Κεβιν Λοβ,PF
-Ραιαν Χολινς,C
-Νειθαν Τζαουαι,C

Το συγκεκριμμενο mock draft δινει συνολικα 6 επιλογες,οι 3 πρωτου γυρου...
-Νο2,Εβαν Τερνερ.
Νομιζω οτι θα ηταν η καλυτερη επιλογη.Κανει καταπληκτικη σεζον & στο κολεγιακο επιπεδο μπορει να καλυψει ανετα & τις 3 περιφερειακες θεσεις..
Στους Γουλφς λογικα θα επαιζε στη θεση 2 ως Combo G.

-Νο16,Στανλει Ρομπινσον.
Φαινεται καλη επιλογη καθως μετα τον Μπρουερ δεν (θα)υπαρχει αλλο καθαρο SF.

-Νο23,Γκορντον Χειγουωρντ.
Αν επιλεχθει ο Ρομπινσον δεν νομιζω οτι θα ηταν απαραιτητο και αλλο SF...
Αν ειναι ελευθερος ο Γκρεγκ Μπρακινς,θα ηταν εξαιρετικη ευκαιρια...ενω ειναι & ενα PF με πολυ καλο σουτ & ανεπτυγμενο το παιχνιδι με προσωπο προς το καλαθι,χαρακτηριστικα που ο Λοβ δεν διαθετει..

-Νο32,Τζαρβις Βειναρντο.
Ο καλυτερος αμυντικος του ντραφτ θα ηταν πολυ καλη επιλογη.
Διαφορετικος παικτης απ τους Λοβ & Μπρακινς,περισσοτερο F-C,θα συμπληρωνε ιδανικα τη φροντ-λαιν των Γουλφς.

-Νο43,Γιανσι Γκειτς.
Αν εχουν επιλεχθει ηδη 2 PF πιο πριν,θα ηταν σπαταλη να επιλεχθει ενας ακομη....& ειδικα αν ειναι ελευθεροι οι Γκρειβις Βασκεζ η' ο Τζερομ Νταισον(περιεργως δεν υπαρχει πουθενα...)...
Ο Βασκεζ ειναι πιο κοντρολαρισμενος G,ενω ο Νταισον ενας μαλλον Undersized SG,εξαιρετικος σκορερ & σουτερ..

Νο48,Βλαντιμιρ Ντασιτς.
Ουτε κρυο,ουτε ζεστη...αφου ουτως η' αλλως οι Γουλφς η' οποια αλλη ομαδα τον επιλεξει,θα περιμενει κανα-δυο χρονια,παρακολουθωντας την εξελιξη του,αγωνιζομενος στην Ευρωπη...

Η μαγκια για τον GM των Γουλφς θα ηταν να μπορουσε να ανταλλαξει τα δικαιωματα του Ρουμπιο με ενα φετινο υψηλο λοτερι-πικ...
Οι Ουιζαρντς μπορει & να χρειαστουν PG το καλοκαιρι....
Οπως επισης πιστευω πως δεν θα ελεγαν οχι για PG & οι Πεισερς η' οι Κινγκς...
Βεβαια υπαρχουν & οι Νικς....
Οπως & να χει,θα πρεπει να βρει ομαδα για να τον ανταλλαξει(και που να ειναι διατεθιμενη να πληρωσει & το μπαι-αουτ..),& να αποσπασει οτι καλυτερο γινεται...

Με τοσα ντραφτ πικ & με αρκετο χωρο στο σαλαρι-καπ,μπορει να συσσωρευτει πολυ ταλεντο & η ''επιχειρηση ανοικοδομηση'' να προχωρησει ικανοποιητικα..
Air and King
Ενα Μπραβο στον φιλο bullet που και φετος εχει ανοιξει ενα Θαυμασιο Τοπικ με τα νεα φιντανια!Το ποσο σημαντικο ειναι αυτο που κανει με μερακι δεν χρειαζεται να το πω και οτι μεχρι και παιχτες για την Ευρωπη προτεινε περυσι και αρκετοι ηρθαν!Αρκει να ριξει κανεις μια ματια στο περσυνο αντιστοιχο τοπικ και που παιζουν οι παιχτες που περυσι ηταν αγνωστοι και τους εβγαζε στην φορα ο bullet!

Απο την αλλη ο Γουολ που τον ειδα σε 3 ματς με το Κεντακι ειναι Φαινομενο!Απιστευτα αθλητικα προσοντα!Σε "κοντο" παιχτη δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο!
Αν δουλεψει θα γινει μεγαλος παιχτης!Εχει προδιαγραφες αλλα σαφεστα χρειαζεται βελτιωση γιατι αν παιξει σε ομαδα του Νελσον θα τριπλαρει και εξω απο το γηπεδο!
Πολυ καλος προπονητης ο Καλιπαρι!Το ειχα ξεχασει οτι υπεγραψε στο Κεντακι.
a bullet for your head
Το Κεντακι εδωσε $31.5εκ για 8ετες συμβολαιο στον Καλιπαρι...
Εγω εχω δει μια φορα φετος το Κεντακι...ο Ουωλ μου θυμιζει πολυ εντονα τον Ουειντ...σε PG version...ενω πολυ καλη εντυπωση μου αφησε & ο Καζινς..
Νομιζω οτι το Κεντακι,το Κανσας & το Τεξας ειναι τα πιο δυνατα φαβορι για φετος...
Andre_Iguodala
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 29 2010, 02:29 ) *
Εγω εχω δει μια φορα φετος το Κεντακι...ο Ουωλ μου θυμιζει πολυ εντονα τον Ουειντ...σε PG version...ενω πολυ καλη εντυπωση μου αφησε & ο Καζινς..
Νομιζω οτι το Κεντακι,το Κανσας & το Τεξας ειναι τα πιο δυνατα φαβορι για φετος...

Mιας και αναφερθηκες στα φαβορι του κολλεγιακου να πω οτι συμφωνω μαζι σου αν και οι Wildcats(Kentucky) εκανα την πρωτη τους ηττα προσφατα απο ενα μικρομεσαι πανεπιστημιο

Οσο για τον coach K εχει δωσει τα διαπηστευτηρια του.O Wall οπως αναφερθηκε ειναι φαινομενο και κολλεγιακα τουλαχιστον βασει stats καλυτερος του Rose.Αλλα ολα για τους Αμερικανους φαινονται στο sweet sixteen και στο final four βεβαια οπου θα μου φανει περιεργο αν δεν φτασουν οι Wildcats.

Ο Wall οτι και να γινει παντως ειναι σχεδον σιγουρα το νουμερο 1.Αυτος που δεν εχω προσεξει ειναι ο Turner και θελω να κανω και μια παρατηρηση

πριν ξεκινησει η χρονια στο NCAA ο δευτερος πισω απο τον Wall ηταν ο Warren τoυ Oklahoma ενω πλεον το νουμερο 10 και καταληγει στους Bucks.Ξερει κανεισ γιατι εχει επελθει τετοια πτωση στις μετοχες του?

Κατι αλλο που παρατηρω ειναι οτι το Κentucky εχει 3 παιχτες στην πρωτη δεκαδα στα περισσοτερα site(Wall,Patterson,Cousins)

traveller
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 29 2010, 00:29 ) *

Συμφωνώ και θα έβαζα και το Villanova. Mε 18-1 μέχρι στιγμής στην "Big East" πάνε καλά. Kάπου εκεί είναι και το Syracuse. Mεγάλη απογοήτευση φέτος το North Carolina
a bullet for your head
QUOTE(Andre_Iguodala @ Jan 29 2010, 15:01 ) *
Ο Wall οτι και να γινει παντως ειναι σχεδον σιγουρα το νουμερο 1.Αυτος που δεν εχω προσεξει ειναι ο Turner και θελω να κανω και μια παρατηρηση

πριν ξεκινησει η χρονια στο NCAA ο δευτερος πισω απο τον Wall ηταν ο Warren τoυ Oklahoma ενω πλεον το νουμερο 10 και καταληγει στους Bucks.Ξερει κανεισ γιατι εχει επελθει τετοια πτωση στις μετοχες του?

Κατι αλλο που παρατηρω ειναι οτι το Κentucky εχει 3 παιχτες στην πρωτη δεκαδα στα περισσοτερα site(Wall,Patterson,Cousins)

Ο Ουωρρεν λογιζονταν ως το 2ο καλυτερο G πισω απ τον Ουωλ & οχι ως το 2ο καλυτερο prospect..
Πλεον φαινεται να τον εχουν ξεπερασει οι Τερνερ & Χενρι..ενω πολυ κοντα σ'αυτον βρισκεται & ο Μπραντλει.
Ο Τερνερ κανει σουπερ σεζον,ενω ο 1ετης του Κανσας Ζαβιερ Χενρι δειχνει να εχει πολλα προσοντα & potential...ειναι κοντα στα 2μ.,αριστεροχειρας,εκπληκτικος σουτερ & με σωμα γρανιτη...
Απ τον Ουωρρεν θα περιμεναν ολοι φετος να εκτοξευτει στους +20π....μετα & τη φυγη του Μπλεικ Γκριφιν & να γινει ο ηγετης της ομαδας...
Αυτη τη στιγμη ειναι κοντα στους 17.5π μ.ο. με πολυ ασχημα ποσοστα στα 3ποντα,με πολλα λαθη ανα αγωνα & με το Οκλαχομα να μετρα ηδη 8 ηττες...
Για τους 3 του Κεντακι τωρα...αυτος που εχει ανεβει παρα πολυ ειναι ο Καζινς...& δεν θα μου κανει εκπληξη αν ειναι ο 1ος C του ντραφτ(F-C για την ακριβεια)...& μεσα στα πρωτα 6-7 νουμερα.
Αυτος που θα πεσει κατα τη γνωμη μου θα ειναι ο Πατερσον..προς τα τελη της λοταριας & μεσα του 1ου γυρου..
GK_23
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 29 2010, 02:29 ) *

Στα πιο πολλά mocks τον παρομοιάζουν είτε με τον Derrick Rose είτε με τον Rajon Rondo.
Όσο για προβλέψεις... Νομίζω ότι το Texas είναι λιγάκι υπερεκτιμημένο και έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται αυτό καθώς έπεσε η απόδοσή του από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι αγώνες για την περιφέρειά του. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα πάντως αυτή τη στιγμή μάλλον είναι το Syracuse. Kansas, Syracuse και μετά το Kentucky είναι για μένα τα φαβορί.
GK_23
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 29 2010, 01:40 ) *
-Νο2,Εβαν Τερνερ.
Νομιζω οτι θα ηταν η καλυτερη επιλογη.Κανει καταπληκτικη σεζον & στο κολεγιακο επιπεδο μπορει να καλυψει ανετα & τις 3 περιφερειακες θεσεις..
Στους Γουλφς λογικα θα επαιζε στη θεση 2 ως Combo G.

Τρομερός ο Τέρνερ όντως. Μακράν το καλύτερο 2-3άρι του φετινού draft. Σκοράρει με όποιον τρόπο γουστάρει, τον έχω δει σε 2 παιχνίδια του Οχάϊο Στέητ φέτος. Θυμίζει πολύ τον Άντονυ Πάρκερ αν και υπερέχει σχεδόν σε όλα εκτός ίσως από το σουτ. Σε σχέση πάντως με ίδιου στυλ παίκτες όπως ο Τζόνσον του Σίρακιους, ο Τέρνερ δεν συγκρίνεται. Είναι μακράν ο καλύτερος.

Bullet τι πιθανότητα υπάρχει να επιλέξουν πρώτοι οι Γουλβς; Μπορεί να ακούγεται λιγάκι ακραίο αυτό που θα πω αλλά αν συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί να μην προσπεράσουν τον Γουόλ και να πάρουν τον Τέρνερ; ohmy.gif
a bullet for your head
QUOTE(sixama23 @ Jan 30 2010, 02:49 ) *
Στα πιο πολλά mocks τον παρομοιάζουν είτε με τον Derrick Rose είτε με τον Rajon Rondo.
Όσο για προβλέψεις... Νομίζω ότι το Texas είναι λιγάκι υπερεκτιμημένο και έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται αυτό καθώς έπεσε η απόδοσή του από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι αγώνες για την περιφέρειά του. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα πάντως αυτή τη στιγμή μάλλον είναι το Syracuse. Kansas, Syracuse και μετά το Kentucky είναι για μένα τα φαβορί.

Υπαρχουν κοινα σημεια του Ουωλ με τους Ροουζ & Ροντο.
Ωστοσο,ο τροπος που διεισδυει & τελειωνει πολλες φορες τις φασεις μου θυμιζει εντονα τον Ντουειν Ουειντ.
Το Τεξας δεν θα το χαρακτηριζα υπερεκτιμημενο.Διαθετει οπως το Κεντακι & το Κανσας,μια πολυ ποιοτικη τριπλετα...με τους Ντειμιον Τζεημς,Ειβερι Μπραντλει & Ντεξτερ Πιτμαν & εχει ως τωρα 18-2 ρεκορ.
Το Σιρακιουζ θα ανελθει μεχρι εκει που θα μπορεσει ο Ουες Τζονσον να το φτασει...συνηθως απ το Sweet 16 & επειτα,πολυ δυσκολα να προχωρησει παραπανω μια ομαδα με εναν μονο σουπερ παικτη.
Κατα τη γνωμη μου το Νο1 φαβορι ειναι το Κανσας.Οι Κολινς-Αλντριτζ ''ξερουν τα κατατοπια'',ο Χενρι ειναι πολυ ταλαντουχος,ενω & ο F Μαρκους Μορις συνεισφερει παρα πολυ.
Νο2 βλεπω το Κεντακι & Νο3 το Τεξας.
a bullet for your head
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 30 2010, 03:18 ) *
Το Τεξας δεν θα το χαρακτηριζα υπερεκτιμημενο.Διαθετει οπως το Κεντακι & το Κανσας,μια πολυ ποιοτικη τριπλετα...με τους Ντειμιον Τζεημς,Ειβερι Μπραντλει & Ντεξτερ Πιτμαν & εχει ως τωρα 18-2 ρεκορ.

Ο 22χρονος(07\10\87),4ετης του Τεξας,o Nτειμιον Τζεημς,ειναι ενα Combo F για το κολεγιακο επιπεδο,που ομως πιστευω πως στο ΝΒΑ θα προοριστει καθαρα για SF.
Παικτης με φοβερα αθλητικα & σωματικα χαρισματα,τρομερη ενεργεια & aggressive.
Πολυ καλος στο open court ενω στο 5 vs 5,παιζει εξισου καλα τοσο με προσωπο οσο & με πλατη.
Εχει ανεπτυγμενο mid range game,ενω πλεον εχει βελτιωσει πολυ & το τριποντο του.
Κανει θραυση στα double-double(ποντοι & ρημπαουντ),ενω καπου πηρε το ματι μου πως απο το τελος της περσινης σεζον εγινε ηδη ο καλυτερος ρημπαουντερ στην ιστορια της Big 12..
Ξερει & κινειται πολυ καλα χωρις τη μπαλα,διαβαζει πολυ καλα τις αμυνες ενω ειναι πολυ αποτελεσματικος στα τελειωματα του κοντα στο καλαθι...
Λογω αθλητικων προσοντων μπορει να μαρκαρει παραπανω απο μια θεση παικτες ενω στο DraftExpress τον παρομοιαζουν με τον Α'Μουτε των Μπακς,μαλλον λογω αυτης του της ικανοτητας...
Νομιζω ομως οτι εχει περισσοτερο ανεπτυγμενο το επιθετικο του παιχνιδι..& μου θυμιζει περισσοτερο τον Τσαντλερ των Νικς...
Φετος σε 28.8' λεπτα συμμετοχης εχει 18.2π,10.9ρ,1.7κλ,1.1κοψ,σουταροντας με 53.2% στα 2ποντα,69% στις βολες & με 39.2% στα 3ποντα.
Με βαση την ικανοτητα του να αρπαζει σαν φυστικια τα ρημπαουντ...το ΝΒΑ μελλοντικα θα αποκτησει εναν ακομη SF μετα τον Τζεραλντ Ουαλλας...
Καποια mock draft τον κατατασσουν στον 1ο γυρο,ενω καποια αλλα στις αρχες του 2ου..(κακως..)...
Εκτιμω πως οσο θα προχωρα η σεζον & αν το Τεξας παει καλα,θα ειναι σιγουρα στα πρωτα 20-22 νουμερα...

a bullet for your head
Τα 100 καλυτερα prospects κατα το Hoopsworld...
http://www.hoopsworld.com/the_draft/Top100...ftProspects.asp

Εντυπωση μου κανει που στο Νο32 βρισκεται ενας παικτης του Κεντακι,που δεν εχει γινει καθολου λογος ως τωρα...λογω της 3αδας Ουωλ-Καζινς-Πατερσον...ο Freshman PG Eric Bledsoe...
Ο βραχυσωμος(6-1,περιπου 1.83μ) νεαρος παικτης,θεωρειται late bloomer...& δεν λογιζονταν ως elite college recruit...
Εως τωρα εχει 30' συμμετοχης 10.9π,3.3ασ,3ρ,1.3κλ αλλα & 3.7 λαθη μ.ο....& παιζει διπλα στον Ουωλ χωρις να εχει τη κυρια αρμοδιοτητα του να κατεβαζει τη μπαλα & να φτιαχνει παιχνιδι..
Παρολο το μικρο του υψος,διαθετει τα psysical tools για να ανταπεξελθει ικανοποιητικα...
Ειναι παρα πολυ καλος στο ανοιχτο γηπεδο & μπορει να δημιουργει με χαρακτηριστικη ευκολια φασεις τοσο για τον ιδιο,οσο & για τους συμπαικτες του..
Στις επιθεσεις του μισου γηπεδου δυσκολευεται καπως...& βγαζει αρκετα λαθη,κυριως λογω της απειριας του.
Ειναι εξαιρετικος στις διεισδυσεις,με γρηγορο 1ο βημα,οπως επισης σουταρει & πολυ καλα...ακομα & απ το 3ποντο,με το ''αλα Αντρε Μιλλερ στυλακι''..(εχει φετος 43.6% στα 3ποντα)..
Στην αμυνα ειναι πραγματικο ζιζανιο..& καταβαλλει πολυ μεγαλη προσπαθεια.

Βεβαια το καλυτερο γι'αυτον θα ηταν να μεινει εναν ακομη χρονο στο Κεντακι,ωστε να βελτιωσει και αλλο το παιχνιδι του,να αποκτησει περισσοτερες εμπειριες & παραστασεις...οπως επισης & να αναλαβει πληρως τα ηνια της ομαδας & να αποδειξει οτι μπορει να ''τρεξει'' ικανοποιητικα μια ομαδα..(εφοσον ο Ουωλ θα μεταβει στο ΝΒΑ..)...

viperbite
[quote name='a bullet for your head' date='Feb 1 2010, 21:26 ' post='380804']

Εντυπωση μου κανει που στο Νο32 βρισκεται ενας παικτης του Κεντακι,που δεν εχει γινει καθολου λογος ως τωρα...λογω της 3αδας Ουωλ-Καζινς-Πατερσον...ο Freshman PG Eric Bledsoe...
Ο βραχυσωμος(6-1,περιπου 1.83μ) νεαρος παικτης,θεωρειται late bloomer...& δεν λογιζονταν ως elite college recruit...
Εως τωρα εχει 30' συμμετοχης 10.9π,3.3ασ,3ρ,1.3κλ αλλα & 3.7 λαθη μ.ο....& παιζει διπλα στον Ουωλ χωρις να εχει τη κυρια αρμοδιοτητα του να κατεβαζει τη μπαλα & να φτιαχνει παιχνιδι..
Παρολο το μικρο του υψος,διαθετει τα psysical tools για να ανταπεξελθει ικανοποιητικα...
Ειναι παρα πολυ καλος στο ανοιχτο γηπεδο & μπορει να δημιουργει με χαρακτηριστικη ευκολια φασεις τοσο για τον ιδιο,οσο & για τους συμπαικτες του..
Στις επιθεσεις του μισου γηπεδου δυσκολευεται καπως...& βγαζει αρκετα λαθη,κυριως λογω της απειριας του.
Ειναι εξαιρετικος στις διεισδυσεις,με γρηγορο 1ο βημα,οπως επισης σουταρει & πολυ καλα...ακομα & απ το 3ποντο,με το ''αλα Αντρε Μιλλερ στυλακι''..(εχει φετος 43.6% στα 3ποντα)..

Βεβαια το καλυτερο γι'αυτον θα ηταν να μεινει εναν ακομη χρονο στο Κεντακι,ωστε να βελτιωσει και αλλο το παιχνιδι του,να αποκτησει περισσοτερες εμπειριες & παραστασεις...οπως επισης & να αναλαβει πληρως τα ηνια της ομαδας & να αποδειξει οτι μπορει να ''τρεξει'' ικανοποιητικα μια ομαδα..(εφοσον ο Ουωλ θα μεταβει στο ΝΒΑ..)...

[/quote
Ο Ματσβαν στο 98!!!!! χαμηλα μου φαινεται
GK_23
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 1 2010, 21:26 ) *

Ο Bledsoe δεν θα δηλώσει μάλλον συμμετοχή στο φετινό draft. Το τωρινό Mock Draft του Draft Express για το 2011, τον έχει στο Νο 22. Αν και δεν τον έχω παρακολουθήσει, νομίζω πως θα πάει ψηλότερα αφού θα φανεί περισσότερο χωρίς τον Wall του χρόνου στο Kentucky.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μάτσβαν, που λέει ο φίλος πιο πάνω. Δεν θα κατέβει στο φετινό draft. Η ίδια λίστα του Draft Express τον έχει για την ώρα κάπου στο τέλος του 2ου γύρου.
a bullet for your head
QUOTE(sixama23 @ Feb 1 2010, 22:04 ) *
Ο Bledsoe δεν θα δηλώσει μάλλον συμμετοχή στο φετινό draft. Το τωρινό Mock Draft του Draft Express για το 2011, τον έχει στο Νο 22. Αν και δεν τον έχω παρακολουθήσει, νομίζω πως θα πάει ψηλότερα αφού θα φανεί περισσότερο χωρίς τον Wall του χρόνου στο Kentucky.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μάτσβαν, που λέει ο φίλος πιο πάνω. Δεν θα κατέβει στο φετινό draft. Η ίδια λίστα του Draft Express τον έχει για την ώρα κάπου στο τέλος του 2ου γύρου.

Eτσι ειναι..
Αυτη ειναι μια λιστα με τα καλυτερα prospects που υπαρχουν αυτη τη στιγμη(κατα το Hoopsworld) & οχι απαραιτητα & με αυτους που θα δηλωσουν διαθεσιμοτητα στο φετινο ντραφτ.
a bullet for your head
Στη περιπτωση που στους Νετς δεν κατσει το Νο1...θα κοιταγαν να ανταλλαξουν αυτη τους την επιλογη(που θα ηταν ειτε το Νο2 η' Νο3 η' Νο4),με τα δικαιωματα του Ρικι Ρουμπιο?
http://www.netsdaily.com/blog/?p=2039

Προσωπικα δεν θα το θεωρουσα & τοσο καλη ιδεα...
Αν σταθουν ατυχοι & δεν τους κληρωθει το Νο1,για να επιλεξουν τον Ουωλ...δεν βρισκω το λογο του να μην κρατησουν ως βασικο τους PG τον Χαρρις...
Απο κει & περα,τους ληγουν αρκετα συμβολαια το καλοκαιρι & θα εχουν & αρκετο χωρο στο σαλαρι-καπ τους...
Σιγουρα θα προκυψουν καποια κενα που θα πρεπει να καλυφθουν...
Στους ψηλους,αυτοι που θα εχουν σιγουρα συμβολαιο θα ειναι οι Λοπεζ,ΓιανΛιαν,Μπουν & Χαμφρις...
Ενω ληγουν & τα συμβολαια των SF Σιμονς-Χασελ...

Οι Νετς θα εχουν 2 πικ 1ου γυρου & ενα στις αρχες του 2ου γυρου...

Με το λοτερι-πικ τους,αν δεν ειναι η πρωτη επιλογη τελικα,θα πρεπει να επιλεξουν τον πιο ταλαντουχο ψηλο...ειτε τον Φειβορς,ειτε τον Καζινς...
Με το αλλο πικ 1ου γυρου,μπορουν να επιλεξουν,το μπακ-απ του Χαρις...& δεν θα μπορουσα να σκεφτω καλυτερη επιλογη απ'αυτη του Καλιν Λουκας...η' & του Σερον Κολινς..

Με το πικ του 2ου γυρου,θα μπορουσαν να επιλεξουν παλι ενα ψηλο...τον καλυτερο διαθεσιμο που θα υπαρχει,ετσι ωστε να συγκροτησουν την φροντ-λαιν τους για του χρονου...

Και μεσω της αγορας των free agent να αποκτησουν τον Ρουντι Γκει,προσφεροντας του $75 εκ για 5ετες συμβολαιο...(με οδηγο τη 5ετη επεκταση του Ροι με τους Μπλειζερς,που θα του αποφερει $82εκ...)..συν 2 ακομη παικτες-ρολιστες για να συγκροτησουν-στελεχωσουν το 15μελες ροστερ...

Οποτε το ροστερ τους για του χρονου θα μπορουσε να διαμορφωθει ως εξης:

PG:Χαρις,Ντοουλινγκ,Λουκας η' Κολινς

SG,G-F,SF:Νταγκλας Ρομπερτς,Γκει,Λι,Ουιλλιαμς

PF,F-C,C:Φειβορς η' Καζινς,Λοπεζ,ΓιανΛιαν,Μπουν,Χαμφρις,& ενας εκ των Ρειναρντο Σιντνει,Ντεξτερ Πιτμαν,Τζαρβις Βειναρντο,Αρτσιομ Παραχουσκι...

Νομιζω οτι με τις παραπανω προτεινομενες κινησεις & θα ανεκαμπταν αγωνιστικα & θα ειχαν παλι χωρο στο σαλαρι καπ τους,για να τον χρησιμοποιησουν για μελλοντικες τους ανανεωσεις...
Andre_Iguodala
Η αληθεια ειναι οτι οι Nets σιγουρα θα εκτιμουσαν να παρουν τον Wall.Αλλα δεν θεωρω οτι ο Favors θα ηταν ασχημη επιλογη και θα επαιρνε κατευθειαν χρονο συμμετοχης(αν δεν κανω λαθος ειναι και απο τους νεοτερους παιχτες φετος).

Τωρα οσον αφορα τον Gay δεν ξερω τι θα γινει στην fa.Θα το κυνηγησουν πολλοι τον Gay και πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι το Memphis δεν του εκανε ανανεωση.Μιλαμε για τν μελλοντικο τους ηγετη μαζι με τον Mayo(βασικα και τωρα ουσιαστικα αυτοι οι ειναι οι ηγετες απλα υπαρχει και ο Randolph που κανει μεγαλη χρονια).

a bullet for your head
Η τελευταια αναρτηση mock draft 2010 1ου γυρου του HoopsHype...το οποιο ειναι αναπαραγωγη του DraftExpress...
http://hoopshype.com/draft.htm

Μερικα σχολια..

-Δινει στους Κινγκς στο Νο7 τον Ουεσλει Τζονσον...
Αν πεσει τοσο,νομιζω οτι θα ηταν ευκαιρια για τους Κινγκς,παρολο που δεν πολυκαιγονται για SF...
Σιγουρα θα ηταν απ τις πιο ενδιαφερουσες περιφερειακες 3πλετες αυτη των Εβανς-Μαρτιν-Τζονσον...

-Δινει στους Κλιπερς στο Νο11 τον Ζαβιερ Χενρι...
Ο Χενρι εχει μεγαλες δυνατοτητες & potential & ηδη υπαρχει στο SG ο Ερικ Γκορντον...
Θα μπορουσαν ισως να συνυπαρξουν σε κοντα σχηματα,καθως ο Χενρι ειναι 1.98μ....& ισως να υπαρξει καποια σκεψη να ''μπαλωθει'' το κενο των Μπατλερ-Ρ.Ντειβις που τα συμβολαια τους ληγουν το καλοκαιρι..
Ωστοσο,επειδη ειναι το ντραφτ των καλων & πολλων ψηλων & επειδη για του χρονου σιγουρα συμβολαια θα εχουν οι Γκριφιν(που θα επιστρεψει απο σοβαρο τραυματισμο),Κειμαν,Τζορνταν,ισως μια επιλογη ενος PF να ηταν πιο απαραιτητη..
Οπως ο Γκρεγκ Μονροε,ο Γκρεγκ Μπρακινς η' ο Εκπε Ουντου...

-Δινει στους Μπουλς στο Νο12 τον Μοτιεγιουνας...
Ο Λιθουανος ειναι πολυ ταλαντουχος...& το καλοκαιρι ληγουν πολλα συμβολαια ψηλων...ομως ουσιαστικα ο μονος C που θα εχει συμβολαιο ειναι ο Νοα...
Οποτε πιστευω πως ενας C να ηταν πιο απαραιτητος...ο Σολομον Αλαμπι θα μπορουσε να αποτελεσει μια καλη λυση...οπως & ο ''Παντοδυναμος'' Ντεξτερ Πιτμαν...

-Δινει στους Θαντερ στα Νο18 & 20 τους Κουνσι Ποουντεξτερ & Ντεβιν Ιμπανκς...
Το να υπαρξει ενα καλο μπακ-απ του Ντουραντ ειναι καταννοητο..αλλα 2? rolleyes.gif
Ο 4ετης του Ουασιγκτον Ποουντεξτερ κανει καλη σεζον φετος & ειναι αρκετα αθλητικος,ομως ειναι & undersized..(κουτσο-διμετρος..)..
Νομιζω οτι ο Ντειμιον Τζεημς του Τεξας θα ηταν σουπερ...& με τελειως διαφορετικα χαρακτηριστικα απ τον Ντουραντ...
Απο κει & περα η επιλογη ενος PF η' F-C για να δεσει με τους Γκριν-Ιμπακα-Κολισον-Κριστιτς-Μιουλενς,θεωρω πως θα ηταν λογικοτερη επιλογη...& δεν θα ελεγα οχι για τον Τζαρβις Βειναρντο...

-Δινει στους Γκριζλις στα Νο 19,27,29 τους Γιαν Βεσελι-Αρτσιομ Παραχουσκι-Τζαρβις Βειναρντο...
Δηλαδη εναν F εναν F-C & εναν C.......
1ον,θα πρεπει να ληφθει προνεια στη περιπτωση που δεν ανανεωσουν με τον Γκει...διοτι αν δεν ανανεωσουν,θα μεινουν ουσιαστικα με τον swingman Σαμ Γιανγκ...που σημαινει πως ενα SF ειναι υπεραπαραιτητο,εκτος & αν Βεσελι προοριστει για SF(ανεξαρτητα το ποια ομαδα τον επιλεξει)...
Επισης ειναι απαραιτητο να επιλεξουν ενα μπακ-απ του Κονλει...
Και τελος ενα PF με διαφορετικα χαρακτηριστικα απ'οτι ο Ραντολφ...
Διοτι εναν ακομη C να τον κανουν τι?(Μ.Γκασολ,Θαμπιτ,Χανταντι(?)...
Με αυτα τα νουμερα εγω θα επελεγα τους Ντειμιον Τζεημς-Καλιν Λουκας η' Σερον Κολινς η' Αρμον Τζονσον του Νεβαδα(αναλογα με το ποιος θα ειναι διαθεσιμος)..& τον Τρεβορ Μπουκερ..

-Δινει στους Μπλειζερς στο Νο22 τον λευκο SF Γκορντον Χειγουωρντ...εναν μετριο αθλητη & αμυντικο...
Μιας & ληγουν τα συμβολαια των Αουτλοου & Τζουαν,εναν PF θα τον προτιμουσα....& αν καποιος εκ των Μπρακινς-Μονροε ειναι διαθεσιμος,τοτε θα πρεπει να τον παρουμε με κλειστα τα ματια,ετσι ωστε η φροντ-λαιν να εχει & βαθος & ισορροπια..

-Δινει στους Χωκς στο Νο 26 τον Σερον Κολινς...
Απ τη στιγμη που θα υπαρχουν οι Μπιμπι & Τιγκ,νομιζω οτι θα ηταν πλεονασμα ενας ακομη PG...
a bullet for your head
Ενα σημερινο αρθρο του Yannis Koutroupis στο Hoopsworld,για τους καλυτερους PG εκτος του Ουωλ...
http://www.hoopsworld.com/Story.asp?story_id=15183
a bullet for your head
Πηρε το ματι μου στο τελος του 2ου γυρου του NBADraft.net mock draft 2010,το ονομα του Μαρκιζ Χεινς(Marquez Haynes),του Πανεπιστημιου Τεξας Αρλινγκτον...
Στη προσπαθεια μου να ψαξω καποια στοιχεια-πληροφοριες γι'αυτον,δεν βρηκα καποια σκαουτινγκ ριπορτ η' καποιο video mix...
Ωστοσο παρατηρησα πως ειναι ο 3ος φετινος σκορερ του πρωταθληματος!
Ο 23χρονος(19\12\86),υψους 6-3(περιπου 1.90μ),Combo G,εχει φετος σε 33.6' συμμετοχης 24.3π,4.5ρ,3.8ασ,1.9κλ,σουταροντας με 43% στα 3ποντα...
Στις 2 πρωτες του χρονιες αγωνιστηκε στο Μποστον Κολετζ(ηταν μεσα στα 150 καλυτερα high school prospects εκεινη την εποχη..),με μικρη ομως συμμετοχη & ρολο...κατι που μαλλον αποτελεσε & την αιτια του να ζητησει & να μεταφερθει τελικα στο μικρο & ασημο Τεξας Αρλινγκτον..

Παρακατω καποια αρθρα & video σχετικα με τον Χεινς..

http://nationalhoopsreport.blogspot.com/20...er-of-year.html
http://sportsillustrated.cnn.com/basketbal...6650/index.html
http://www.collegesportsfeed.com/division-...t-ut-arlington/
http://www.utamavs.com/sports/m-baskbl/mtt..._marquez00.html
http://www.southland.org/ViewArticle.dbml?...TCLID=204862504

Σιγουρα θα κοιταξω να δω μεσ'στους επομενους μηνες & το Τεξας Αρλινγκτον του Χεινς...
Παντως φαινεται καραμπινατο λαβρακι...
a bullet for your head
Ενας παικτης ο οποιος ειναι παρα μα παρα πολυ χαμηλα στις εως τωρα εκτιμησεις,ειναι ο βραχυσωμος G του Βιλανοβα Σκοτι Ρεινολντς...
Καπου τον πηρε το ματι μου στο τελος του 2ου γυρου σε καποιο mock draft...
Και το αναφερω διοτι αφενος το φετινο ντραφτ θα ειναι φτωχο σε PG & αφετερου,ο Ρεινολντς ειναι μεσ'στους καλυτερους κολεγιακους παικτες τη τελευταια 2ετια...
Περσι,με δικο του καλαθι στην εκπνοη του αγωνα με το Πιτσμπουργκ,προκριθηκε το Βιλανοβα στο final 4...(ηταν πολυ μεγαλη εκπληξη...βεβαια εχασαν στον ημιτελικο απ το Νορθ Καρολαινα..)..
Φετος το Βιλανοβα ειναι απ τις πιο ''καυτες ομαδες''...& η συνεισφορα του Ρεινολντς ειναι σε 29.3' συμμετοχης,18.7π,3.5ασ,2.8ασ,1.6κλ,με 40.5% στα 3ποντα & 80.4% στις βολες...

Αναμφισβητητα ειναι top παικτης για τα NCAA δεδομενα...μεσα στα 5 καλυτερα PG & φτιαγμενος απο πολυ καλη παστα..(ειναι παρα πολυ ανταγωνιστικος & αποδιδει πολυ καλα στα μεγαλα & κρισιμα ματς)..

Οι επιφυλαξεις που υπαρχουν γι'αυτον ειναι οτι δεν ειναι ιδιαιτερα αθλητικος...για τα ΝΒΑ δεδομενα..& οτι τα PG skills του δεν ειναι ανεπτυγμενα...ειναι δηλαδη περισσοτερο 2αρι παρα ασσος....

Νομιζω ωστοσο οτι οσο θα προχωρα το πρωταθλημα & αν το Βιλανοβα επαναλαβει μια παρομοια με την περσινη επιτυχημενη πορεια,θα αρχισει να ανεβαινει & ο Ρεινολντς...καπου προς τα μεσα του 2ου γυρου & προς το Νο50...
Καπου εκει περιπου δηλαδη, που επιλεχτηκε περσι & ο Α.Τ.Πραις του Κονεκτικατ απ τους Πεισερς..

GK_23
Το τελευταίο Mock Draft 2010 του Draft Express (04/02/2010) έχει ορισμένες διαφοροποιήσεις σχετικά με την προηγούμενη ανάρτηση που πόσταρε ο Bullet πιο πάνω.

QUOTE(a bullet for your head @ Feb 3 2010, 19:37 ) *
-Δινει στους Κινγκς στο Νο7 τον Ουεσλει Τζονσον...
Αν πεσει τοσο,νομιζω οτι θα ηταν ευκαιρια για τους Κινγκς,παρολο που δεν πολυκαιγονται για SF...
Σιγουρα θα ηταν απ τις πιο ενδιαφερουσες περιφερειακες 3πλετες αυτη των Εβανς-Μαρτιν-Τζονσον...

Πλέον δίνει τον Όλντριτς του Κάνσας στους Κινγκς. Δεν νομίζω πάντως ότι χρειάζονται καθαρό σέντερ οι Κινγκς αλλά ούτε και έναν SF όπως τον Τζόνσον. Μάλλον PF τους χρειάζεται και ίσως ο Πάτερσον του Κεντάκυ να είναι καλύτερη επιλογή. Όσον αφορά τον Τζόνσον τον ρίχνει και άλλη μια θέση στο Νο 8. Έχω την αίσθηση πως υπάρχει ένας προβληματισμός για την ηλικία του Τζόνσον (23) και το αν έχει σημαντικά περιθώρια παραπέρα εξέλιξης. Σε άλλα Mocks πάντως όπως αυτό του www.nbadraft.net τον έχει αρκετά ψηλότερα στο No 3.

-Δινει στους Κλιπερς στο Νο11 τον Ζαβιερ Χενρι...
Ο Χενρι εχει μεγαλες δυνατοτητες & potential & ηδη υπαρχει στο SG ο Ερικ Γκορντον...
Θα μπορουσαν ισως να συνυπαρξουν σε κοντα σχηματα,καθως ο Χενρι ειναι 1.98μ....& ισως να υπαρξει καποια σκεψη να ''μπαλωθει'' το κενο των Μπατλερ-Ρ.Ντειβις που τα συμβολαια τους ληγουν το καλοκαιρι..
Ωστοσο,επειδη ειναι το ντραφτ των καλων & πολλων ψηλων & επειδη για του χρονου σιγουρα συμβολαια θα εχουν οι Γκριφιν(που θα επιστρεψει απο σοβαρο τραυματισμο),Κειμαν,Τζορνταν,ισως μια επιλογη ενος PF να ηταν πιο απαραιτητη..
Οπως ο Γκρεγκ Μονροε,ο Γκρεγκ Μπρακινς η' ο Εκπε Ουντου...

Μάλλον σε άκουσαν και πλέον δίνουν στους Κλίπερς τον Μοτιεγιούνας.

-Δινει στους Θαντερ στα Νο18 & 20 τους Κουνσι Ποουντεξτερ & Ντεβιν Ιμπανκς...
Το να υπαρξει ενα καλο μπακ-απ του Ντουραντ ειναι καταννοητο..αλλα 2? rolleyes.gif
Ο 4ετης του Ουασιγκτον Ποουντεξτερ κανει καλη σεζον φετος & ειναι αρκετα αθλητικος,ομως ειναι & undersized..(κουτσο-διμετρος..)..
Νομιζω οτι ο Ντειμιον Τζεημς του Τεξας θα ηταν σουπερ...& με τελειως διαφορετικα χαρακτηριστικα απ τον Ντουραντ...
Απο κει & περα η επιλογη ενος PF η' F-C για να δεσει με τους Γκριν-Ιμπακα-Κολισον-Κριστιτς-Μιουλενς,θεωρω πως θα ηταν λογικοτερη επιλογη...& δεν θα ελεγα οχι για τον Τζαρβις Βειναρντο...

Και εδώ φαίνεται να σε άκουσαν και δίνουν στους Θάντερ τον Λάρυ Σάντερς του Βιρτζίνια Κόμονγουελθ. Δεν τον έχω δει να αγωνίζεται αλλά συμφωνώ πλήρως στο ότι οι Θάντερ θέλουν ψηλό και όχι έναν SF.

-Δινει στους Χωκς στο Νο 26 τον Σερον Κολινς...
Απ τη στιγμη που θα υπαρχουν οι Μπιμπι & Τιγκ,νομιζω οτι θα ηταν πλεονασμα ενας ακομη PG...

Εξακολουθεί να δίνει τον Κόλινς στους Χοκς. Όντως είναι πλεόνασμα ένας ακόμα PG για την Ατλάντα, τη στιγμή που είναι το ίδιο undersized με τους δύο προηγούμενους. Με δεδομένο το γεγονός πως τελειώνουν τα συμβόλαια των Joe Smith, Randolph Morris και Jason Collins θα μπορούσαν ενδεχομένως να κινηθούν για έναν σέντερ όπως ο Ντέξτερ Πίτμαν του Τέξας.

Δεν πιστεύω πάντως να επιλεγεί τόσο ψηλά ο Ουόρεν, τον οποίο δίνει στους Μπακς στο No 10. Αν συμβεί πάντως κάτι τέτοιο θα έχει ενδιαφέρον η συνύπαρξη Τζένινγκς - Ουόρεν στην περιφέρεια του Μιλγουόκι.

Επίσης κάτι που μου προκάλεσε εντύπωση είναι ότι δίνει στους Νετς στο Νο 25 τον Καλίν Λούκας ενώ πριν έδινε τον σέντερ Ντέξτερ Πίτμαν. Για ποιο λόγο οι Νετς να διαλέξουν και άλλον έναν PG από τη στιγμή που θα πάρουν τον Γουώλ;

Τέλος ενδιαφέρον έχει και η είσοδος πολλών Ευρωπαίων στο 2ο γύρο. Για πρώτη φορά βλέπω π.χ. τον Ραντούλιτσα σε φετινό mock draft (Νο 47). Για εμένα πάντως ο Ευρωπαίος με το καλύτερο potential είναι μακράν ο Μπιέλιτσα του Ερυθρού Αστέρα, τον οποίο εξακολουθεί να τον έχει στην τελευταία θέση του 2ου γύρου.
a bullet for your head
QUOTE(sixama23 @ Feb 13 2010, 08:23 ) *
Επίσης κάτι που μου προκάλεσε εντύπωση είναι ότι δίνει στους Νετς στο Νο 25 τον Καλίν Λούκας ενώ πριν έδινε τον σέντερ Ντέξτερ Πίτμαν. Για ποιο λόγο οι Νετς να διαλέξουν και άλλον έναν PG από τη στιγμή που θα πάρουν τον Γουώλ;

Στη δημοσιευση Νο67,εχω γραψει καποια πραγματα για τους Νετς,με αφορμη ενα αρθρο που αναφερονταν στο σεναριο,που δεν θα καθοταν το Νο1 στους Νετς.
Σε μια τετοια περιπτωση ειχα γραψει πως δεν θα εβρισκα καποιο λογο το να μην κρατησουν ως βασικο τους PG τον Χαρρις.
Παρολα αυτα,ενα καλο μπακ-απ,ειτε του Χαρρις,ειτε του Ουωλ,νομιζω οτι θα ηταν απαραιτητο & μαζι με τον Ντοουλινγκ,να συγκροτησουν-ουσαν τη γραμμη των PG.
Μην ξεχνας επισης οτι οι Νετς,θα εχουν & μια επιλογη στις αρχες(η' στην αρχη),του 2ου γυρου..
Βασει των αναγκων που ενδεχομενως θα προκυψουν το καλοκαιρι,σιγουρα θα χρειαστουν & ψηλο-ους,& SF...& ενα καλο μπακ-απ στο PG.
Αν τους κατσει το Νο1 & επιλεξουν τον Ουωλ,τοτε θα μπορουν να δωσουν τον Χαρρις σε ανταλλαγη,ειτε για ψηλο,ειτε για SF.
Oποτε ενα κενο μπορει να καλυφθει καπως ετσι.
Απο κει & περα υπαρχει & η αγορα των Free Agent..& οι Νετς θα ειναι σε θεση να προσφερουν ενα τουλαχιστον πολυ μεγαλο συμβολαιο..
GK_23
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 16 2010, 15:31 ) *
Στη δημοσιευση Νο67,εχω γραψει καποια πραγματα για τους Νετς,με αφορμη ενα αρθρο που αναφερονταν στο σεναριο,που δεν θα καθοταν το Νο1 στους Νετς.
Σε μια τετοια περιπτωση ειχα γραψει πως δεν θα εβρισκα καποιο λογο το να μην κρατησουν ως βασικο τους PG τον Χαρρις.
Παρολα αυτα,ενα καλο μπακ-απ,ειτε του Χαρρις,ειτε του Ουωλ,νομιζω οτι θα ηταν απαραιτητο & μαζι με τον Ντοουλινγκ,να συγκροτησουν-ουσαν τη γραμμη των PG.
Μην ξεχνας επισης οτι οι Νετς,θα εχουν & μια επιλογη στις αρχες(η' στην αρχη),του 2ου γυρου..
Βασει των αναγκων που ενδεχομενως θα προκυψουν το καλοκαιρι,σιγουρα θα χρειαστουν & ψηλο-ους,& SF...& ενα καλο μπακ-απ στο PG.
Αν τους κατσει το Νο1 & επιλεξουν τον Ουωλ,τοτε θα μπορουν να δωσουν τον Χαρρις σε ανταλλαγη,ειτε για ψηλο,ειτε για SF.
Oποτε ενα κενο μπορει να καλυφθει καπως ετσι.
Απο κει & περα υπαρχει & η αγορα των Free Agent..& οι Νετς θα ειναι σε θεση να προσφερουν ενα τουλαχιστον πολυ μεγαλο συμβολαιο..

Όντως πολύ κατατοπιστική η δημοσίευσή σου αυτή για τους Νετς. Πάντως και το No 1 να μην τους κάτσει δεν νομίζω να στενοχωρηθούν ιδιαίτερα. Μπορούν να κρατήσουν τον Χάρις και να επιλέξουν είτε έναν SF (Τurner) είτε έναν PF (Favors) στο 1ο τους πικ και έναν αναπληρωματικό PG στο 2ο πικ του πρώτου γύρου. Μια χαρά μου φαίνεται και αυτό το σενάριο.

Επίσης μάλλον είναι ακόμα πιο σίγουρο πλέον πως οι Wizards μετά την ανταλλαγή του Χέιγουντ θα επιλέξουν ψηλό και πιθανότατα τον Κάζινς.
Andre_Iguodala
Oι Νets χρειαζονται η το πρωτο η το δευτερο pick οπως και δηποτε

Αν δεν παρουν τον Wall κρατανε τον Ηarris και φτιαχνουν τη θεση που πονανε πιο πολυ τη θεση του PF και παιρνουν Favors για να συγκροτησουν μαζι με τον Lopez μια απο τις πιο ελπιδοφορες και καλες front line

Μαλιστα o Favors ειναι σιγουρα πιο καλη επιλογη απο αποψεως need για τους Nets...Aλλα παιχτες σαν τον Wall βγαινουν μια στο εκατομμριο και ποσο μαλλον στη θεση του pg.Ο Harris βεβαια ειναι all-star επιπεδου(οχι φετος βεβαια αλλα τελος παντων)και γι αυτο θα αποτελεσει ενα καλο δελεαρ για trade

a bullet for your head
Η τελευταια αναρτηση του NBADraft.net(16\02\10).
http://www.nbadraft.net/2010mock_draft

Θα ξεκινησω με καποια σκεψεις για τους Ουιζαρντς,μιας & κινουνται προς ριζικη ανανεωση & ανοικοδομηση..
Πλεον θα εχουν 2 πικ πρωτου γυρου & 1 πικ στις αρχες του 2ου....συν & το οτι θα εχουν παρα πολυ διαθεσιμο χωρο στο σαλαρι-καπ τους..

Αυτοι που θα εχουν σιγουρα συμβολαια για του χρονου ειναι:
-Γκιλμπερτ Αρινας...αν & το καλοκαιρι ισως & να υπαρξουν καποιες εξελιξεις..
-Τζος Χαουαρντ...με τους Ουιζαρντς να διατηρουν την οψιον της ανανεωσης..
-Αλ Θορντον..
-Αντρει Μπλατσε..
-Νικ Γιανγκ..
-Τζαβαλ ΜακΓκι..
-Κουιντον Ρος..με τον παικτη να διατηρει την οψιον της ανανεωσης..

Καταρχην δεν νομιζω να επιλεχθει ο Μοτιεγιουνας...
Εκτιμω επισης οτι το μελλον του Χαουαρντ θα εξαρτηθει ισως & απ το ποιο νουμερο θα κληρωθει στους Ουιζαρντς στο λοτερι-πικ...
Διοτι αν τους κατσει το Νο2 για π.χ. δεν νομιζω οτι θα μπορεσουν να αντισταθουν στο πληθωρικο ταλεντο του Τερνερ...& ετσι θα μπορουσαν να απαλλαχτουν & απ τα $11.8εκ του συμβολαιου του Χαουαρντ....
Νομιζω οτι θα ηταν ενα ιδανικο σεναριο-εξελιξη κατι τετοιο...εχοντας για βασικους στις θεσεις 2 & 3,δυο νεαρους & πολυ ταλαντουχους παικτες,τους Τερνερ & Θορντον.

Σε διαφορετικη περιπτωση,θα πρεπει να επιλεξουν τον καλυτερο διαθεσιμο ψηλο & να παραμεινει ο Χαουαρντ στην ομαδα..
Κατα τη γνωμη μου αυτος που θα ταιριαζε καλυτερα με τον Μπλατσε ειναι ο Καζινς...ενας ακομη δηλαδη F-C,που σουταρει καλα & ειναι δυνατος...

Με το 2ο τους πικ πρωτου γυρου θα πρεπει να παρουν PG...διοτι & να παραμεινει ο Αρινας ληγουν τα συμβολαια των Φοι & Μποικινς...
Οποτε Καλιν Λουκας η' Σερον Κολλινς ασυζητητι....

Με το πικ του 2ου γυρου θα πρεπει να επιλεξουν εναν PF....οπου μαζι με τον ΜακΓκι(λογικα θα αναβαθμιστει ο ρολος του..),θα δινουν τις βοηθειες ερχομενοι απ το παγκο...
Προσωπικα αν επρεπε να επιλεξω,θα επαιρνα το ρισκο & θα επαιρνα τον Ρειναρντο Σιντνει...ο οποιος μπορει να αποδειχτει draft steal...
Η 2η σκεψη μου θα ηταν ο Λιουκ Χαρανγκοντι...

Στους Μπλειζερς δινει στο Νο19 τον Βεσελι...
Ο νεαρος Τσεχος μπορει να δουλευτει & να αποδειχτει ενα καλο εργαλειο στα χερια του ΜακΜιλαν..
Ωστοσο αν επικρατησει η σκεψη να επιλεχτει καποιος SF(η' F),οπου μαζι με τους Μπατουμ & Ουεμπστερ να καλυψουν τη θεση,νομιζω οτι υπαρχουν καποιοι αλλοι πιο ετοιμοι & ισως πιο ταλαντουχου παικτες...
Αν ο Ντειμιον Τζεημς ειναι διαθεσιμος(το συγκεκριμμενο mock draft τον δινει στο Νο11...),θα ηταν μακραν η καλυτερη επιλογη..
Αν δεν ειναι ομως θα προτιμουσα σιγουρα τον Πολ Τζορτζ του Φρεσνο Στειτ...
Ο 2ετης,20χρονος(02\05\90),υψους 6-8(περιπου 2.03μ),SF,εχει καποια πολυ ενδιαφεροντα χαρακτηριστικα...
Ειναι πολυ αθλητικος,πολυ ωριμος στο παιχνιδι του,σουταρει εξαιρετικα,εχει court vision & παιζει παρα πολυ καλη αμυνα...
Στη φετινη σεζον εχει ως τωρα σε 33',17.4π,7.2ρ,3.2ασ,2.4κλ,1κοψ,σουταροντας με 38% στα 3ποντα(εχοντας 6 προσπαθειες ανα παιχνιδι μ.ο....ενω περσι τελειωσε με 44.7%!!),89.4% στις βολες & 45.6% στα FG..

Παντως δεν θα ηταν & ασχημη η σκεψη το να επιλεχτει ο Καλιν Λουκας...
Ο Αντρε Μιλλερ εχει μια ακομη σεζον με εγγυημενο συμβολαιο...ενω στη 3η χρονια την οψιον την εχουν οι Μπλειζερς...
Οποτε σιγουρα καποια στιγμη θα πρεπει να ληφθει καποια προνεια..
Ο Μπειλες ειναι περισσοτερο Combo G & νομιζω οτι μπορει να ανταποκριθει περισσοτερο σε εναν ρολο σαν αυτον του Τερι στους Μαβερικς..
Ενω ο Μιλς ειναι απειρος & αν δεν κανω λαθος ληγει & το συμβολαιο του..(λογικα θα του το ανανεωσουν..)..

Εντυπωση μου εκαναν οι παρακατω επιλογες:

-Ο Ειβερι Μπραντλει στο Νο14 για τους Ροκετς...
Μαζι με τον Μπρουκς θα δημιουργουσαν το πιο κοντο,γρηγορο & ''δαιμονισμενο'' διδυμο G στο ΝΒΑ...

-Οι Πολ Τζορτζ & Γκρεγκ Μπρακινς στα Νο20 & Νο21 για τους Θαντερ...
Θα ηταν ακριβως οτι χρειαζονται....& θα γινονταν σιγουρα η πιο ταλαντουχα ομαδα του ΝΒΑ...

-Ο Ουιλλι Ουωρρεν στο Νο22 για τους Σπερς...
Σιγουρα θα ψαρευαν λαβρακι τα Σπηρουνια...

-Ο Ντεξτερ Πιτμαν στο Νο33 για τους Ουωρριορς? rolleyes.gif

-Οι Λιουκ Χαρανγκοντι & Σκοτι Ρεινολντς στα Νο38 & Νο57 για τους Νικς...
Φαινονται πολυ καλες επιλογες για τους Νικς...
Και οι 2 εχουν κανει πολυ καλη κολεγιακη καριερα & θα μπορουσαν να ανταπεξελθουν & στις απαιτησεις του ΝΒΑ..
a bullet for your head

Turner Peaking: There's no debate regarding who the number one pick in the 2010 NBA Draft will be as Kentucky's John Wall has run away with the spot already. Number two may no longer be up for grabs either with the way Evan Turner of Ohio State is playing.

Steady improvements have been evident in Turner's game in each of his three years at Columbus. As a freshman he produced eight points, four rebounds, and two assists a game. Now he's the premier shooting guard in the country with the title of Mr. Versatility thanks to his averages of 19.5 points, 9.2 rebounds, and 5.8 assists a contest. He's also becoming the favorite for Player of the Year honors despite the fact that he a month with a lower back injury.

There are no concerns regarding his injury though since Turner has been carrying the Buckeyes since returning. He's averaging 35 minutes a night and has played six games in their entirety. He's got the Buckeyes in the mix for a Big 10 title at 11-4 in conference and 21-7 overall. They're likely to be anywhere from a 1-3 seed depending on how they finish the season.

Turner is blowing scouts and GMs away this season with his maturity. He's truly grown into a leader and nearly a complete player, with his only weaknesses being his 3-point shot and excessive turnovers. Turner's never been a big fan of the long ball, only shooting 126 in his career up to this point. This season he's hitting at a career-low rate of 25% and is giving it away 3.8 times nightly.

Those are the only two flaws that you'll find on the surging 6'7 shooting guard though. He's continuing to play at a very high level while other top prospects like Ed Davis, Derrick Favors, and Donatas Motiejunas has seen their stock fall just a tad.

The Minnesota Timberwolves are currently slated to have the second pick in this year's draft and Turner is an extremely logical candidate for them to select. His ability to do it all would be a natural fit in Kurt Rambis' version of the triangle offense. Add Turner into the mix with an already loaded young core with Al Jefferson, Kevin Love, Corey Brewer, Jonny Flynn and the rebuilding process speeds up significantly

πηγη:Hoopsworld

Εχω τονισει επανειλλημενως οτι για τους Γουλφς,η επιλογη του Τερνερ θα ηταν η ιδανικη...
Οπως ιδανικη θα ηταν & για καποιες αλλες ομαδες που μπορει το μπαλακι με το Νο2 του ντραφτ να κληρωθει σ'αυτες..
Νομιζω οτι οπως ο Ουωλ συγκεντρωνει τις περισσοτερες πιθανοτητες για το Νο1,ετσι & ο Τερνερ συγκεντρωνει για το Νο2...

a bullet for your head
Ενα λαβρακι που μου θυμιζει ενα αλλο που ειχα προτεινει στο αντιστοιχο τοπικ του 2009,τον Μπεν Γουντσαιντ...ειναι ο θαυματουργος λευκος, βραχυσωμος (6-2,περιπου 1.86μ),21χρονος(25\02\89)Combo G του BYU ο Τζιμμερ Φριντετ...
Δεν ειναι λιγοι αυτοι που κανουν λογο για τον νεο Μαρκ Πραις...
Δεν ειναι & ιδιαιτερα προβεβλημενος,αν & ειχε σε ενα ματς κοντρα στο Αριζονα 49π,9ασ,7ρ!!
Τα ποσοστα του ειναι εντυπωσιακα...48.8% στα 3ποντα & 90% στις βολες...εχοντας στη φετινη σεζον 21.5π,5ασ,3ρ,1.3κλ...

Αν υπαρχουν καποια ''θεματα'' μ'αυτον, αυτα ειναι οτι δεν ειναι τοσο αθλητικος για το NBA Level...ενω δεν ειναι & ο κατεξοχην PG στο NCAA Level...
Εχει ομως εξαιρετικη αντιληψη του παιχνιδιου,ειναι ωριμος & εχει τη φημη του πολυ εργατικου αθλητη...
Στο τελευταιο mock draft 2010 Draft.net,βρισκεται προς τα μεσα-τελη του 2ου γυρου...

a bullet for your head
Στη σημερινη αναρτηση του NBADraft.net,πρωτολανσαρεται παρα πολυ ψηλα κιολας,ενας παικτης που ως τωρα δεν ειχαμε καποια αλλη πληροφορηση γι'αυτον....ο F-C του Μαρσαλ Χασαν Ουαιτσαιντ...
Το αξιοπεριεργο ειναι πως αν & 1ετης,ειναι ηδη 21 ετων(13\06\89)...
Αθλητικο τερας,με τεραστιο wingspan(7-6!),& με πολυ μεγαλο potential....οπου θεωρητικα στο μελλον θα μπορει να παιξει & τις 2 θεσεις των ψηλων,καθως δειχνει ηδη μια ικανοτητα να παιζει & με προσωπο στο καλαθι...

Καποια αρθρα που βρηκα γι'αυτον..
http://www.nbadraft.net/node/17271
http://www.nbadraft.net/players/hassan-whiteside
http://www.slamonline.com/online/nba/2010/...-draft-centers/

a bullet for your head
Ενας παικτης που σταδιακα εχει ανεβει απ τα μεσα-τελη του 2ου γυρου,στα τελη του 1ου γυρου, στις εκτιμησεις του NBADraft.net,ειναι ο Combo G του Σαουθ Φλοριντα Ντομινικ Τζοουνς...
Μαλιστα στη σημερινη αναρτηση τον δινει στην 24η θεση για τους Χωκς...ευλογη επιλογη,ειδικα αν φυγει ο Τζο Τζονσον το καλοκαιρι.
Ο 21χρονος(15\10\88),υψους 6-4(περιπου 1.92μ), Τζοουνς,οδηγει την ομαδα του στην Big East,με θετικο προσημο(16-10),ενω ο ιδιος ψηφιστηκε τη προηγουμενη βδομαδα & παλι Big East Player Of The Week,εχοντας 35π μ.ο....ενω φαινεται να εχει θεσει τις βασεις για να επιλεχθει & σε καποια All American Team...
Ειναι πολυ δυνατος & με χτιστο κορμι,ο οποιος διαθετει διευρυμενο επιθετικο οπλοστασιο.
Μπορει να δημιουργει πολυ ευκολα φασεις ειτε για τον ιδιο,ειτε για τους αυμπαικτες του,μπορει να σουταρει εν στασει,μετα απο ντριμπλα,να διεισδυσει η' & να ποσταρει τα αντιπαλα G..

Φετος & σε 37' συμμετοχης εχει 21.6π,6ρ,4.1ασ,1.7κλ μ.ο.,σουταροντας με 46.5% στα FG,74.1% στις βολες & 35.1% στα 3ποντα παιρνοντας κατι παραπανω απο 5 προσπαθειες ανα παιχνιδι..

Παρακατω ενα σχετικο αρθρο & video που βρηκα γι'αυτον..
http://www.newschief.com/article/20100215/...-East&tc=ar

traveller
Ματσάρες απόψε : blove.gif blove.gif blove.gif

Missouri vs Kansas state και Villanova vs Syracuse.

a bullet for your head
QUOTE(TRAVELLER @ Feb 28 2010, 01:32 ) *
Ματσάρες απόψε : blove.gif blove.gif blove.gif

Missouri vs Kansas state και Villanova vs Syracuse.

Εγω ειδα το Σαουθ Καρολαινα-Μισσισσιππι Στειτ & εριχνα & συχνες,κλεφτες ματιες & στο UCF-Marshall...
Ο Τζαρβις Βειναρντο σε μια ''τυπικη'' γι'αυτον βραδια τελειωσε με 19π,11ρ,1κοψ...ενω εδειξε βελτιωμενος στο παιχνιδι του με πλατη στο καλαθι...τοσο στη κινηση του,οσο & στις τοποθετησεις του & τα τελειωματα του.
Αρκετα καλο θα χαρακτηριζα το διδυμο G του Μισ.Στ.,τους Ντι Μποστ & Μπαρι Στιουαρτ...
Ειδικα ο Στιουαρτ μου θυμισε εντονα τον Ντριου Νικολας...

Στο αλλο ματς εστιασα μονο πανω στον Χασσαν Ουαιτσαιντ..
Πρεπει να τον ειδα σε κανα 10'λεπτο που παρακολουθησα συνολικα, να κανει τουλαχιστον 5 ταπες...
Η σωματοδομη του ειναι κατι αναμεσα σ'αυτες των Καμπι & Ντουαιτ...αλλα με μεγαλυτερα ανω ακρα..
Δεν μου φανηκε & τοσο aggressive..& μαχητικος..ουτε επιδιωκε ιδιαιτερα τις επαφες ειτε στην αμυνα ειτε στην επιθεση,παρα επαφιοταν περισσοτερο στα εκπληκτικα σωματικα & αθλητικα του προσοντα..
Στην επιθεση θελει δουλεια...
Την επομενη φορα θα κοιταξω να δω ενα ολοκληρο παιχνιδι του Μαρσαλ για να τον τσεκαρω καλυτερα...
traveller
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 28 2010, 14:13 ) *
..........................

Tώρα ξεκινάει το Νotre Dame vs Connecticut . Aυτός ο Luke Harangody που γράφεις πιο πάνω , πρέπει να είναι σπουδαία υπόθεση για το Notre Dame αφού έχουν ήδη αποσύρει τη φανέλα του. Μάλλον είναι τρυματίας και δεν παίζει. Ούτε και με το Cincinnati έπαιξε αλλά κάθε τόσο τον έδειχνα οι κάμερες.
Πέρασε κι ένα τρέηλερ από κάτω αλλά δεν πρόλαβα να το διαβάσω καλά. Πρέπει να είναι ή 2ος σκόρερ στην ιστρορία του κολλεγίου ή της Big East φέτος ή πανεθνικά ίσως?? δεν πρόλαβα να το καλά και δεν το ξαναπέρασαν
traveller
H φωτο είναι από την 1η All America Team για φέτος

Τον Reynolds (Villanova) και τον Anderson (OSU) τους έχω δει παραπάνω από μια φορά και είναι όντως πολύ καλοί παίχτες.

Περίμενα πιο ψηλά τον Andy Rautins του Syracuse. Eίναι εξαιρετικός PG

πηγή : http://www.sportingnews.com/college-basket...l-american-team
GK_23
QUOTE(TRAVELLER @ Mar 10 2010, 00:13 ) *
H φωτο είναι από την 1η All America Team για φέτος

Τον Reynolds (Villanova) και τον Anderson (OSU) τους έχω δει παραπάνω από μια φορά και είναι όντως πολύ καλοί παίχτες.

Περίμενα πιο ψηλά τον Andy Rautins του Syracuse. Eίναι εξαιρετικός PG

πηγή : http://www.sportingnews.com/college-basket...l-american-team

Δεν είναι PG ο Rautins, ούτε καν combo guard. Καθαρό δυάρι είναι, με τρομερό περιφερειακό σουτ (εκτελεί κιόλας πολύ γρήγορα) και πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά. Για το κολεγιακό είναι πολύ καλός παίκτης αλλά σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται prospect για το NBA. Σχεδόν απίθανο να επιλεγεί στο draft και προβλέπω να τον δούμε του χρόνου στην Ευρώπη καθώς είναι τελοιόφοιτος στο κολέγιο. Πάντως είναι σίγουρα καλός παίκτης και σε εμένα αρέσει αρκετά.
benchwarmer
Κατι εκεινο το φοβερο ματς με τις 6-7 παρατασεις, κατι οι πορτοκαλι εμφανισεις που μου χτυπαγαν ωραια στο ματι, ειχα δει 3-4 ματς του Σιρακιουζ περυσι. Μου αρεσε αρκετα σαν ομαδα. Τον Ραουτινς τον μπερδευα με εναν αλλον λευκο γκαρντ που ειχαν, εμοιαζαν και παικτικα νομιζω. Αν θυμαμαι καλα παντως, ασος ο Φλυνν επαιζε. Τελος παντων, πιο πολυ "ευρωπαικο" παιχτη θα τον χαρακτηριζα τον Ραουτινς. Σιγουρα παντως, αλλο το κολλεγιακο, αλλο το ΝΒΑ, ακομα και η Ευρωπη... Ισως τον δουμε και το καλοκαιρι στο μουντομπασκετ παντως. Ελπιζω μες στο Πασχα να βρω λιγο χρονο να δω καποια ματς απο το NCAA, οπου να ναι αρχιζει η τελικη φαση..
traveller
Τι να πω ρε παιδιά, εντάξει για να το λέτε και οι δύο έτσι θα είναι αλλά πάντως δύο φορές που έχω δει Syracuse φέτος, η μία κόντρα στο Villanova και δε θυμάμαι την άλλη , PG τον βλέπω και μερικές φορές πετυχαίνω μια εκπομπή στο ημίχρονο που έχει στιγιμότυπα από διάφορα παιχνίδια κι εκεί το ίδιο.

Τε σπα , δεν επιμένω.

Benchwarmer : 18 Mαρτίου ξεκινάει η Μarch Madness και τελειώνουν 2 Απριλίου με τον πρωταθλητή

Υ.Γ Σύμφωνα με αυτό http://espndb.go.com/ncb/player/profile?playerId=27189 δεν είναι PG οπότε είχα άδικο
GK_23
QUOTE(TRAVELLER @ Mar 10 2010, 23:36 ) *
Τι να πω ρε παιδιά, εντάξει για να το λέτε και οι δύο έτσι θα είναι αλλά πάντως δύο φορές που έχω δει Syracuse φέτος, η μία κόντρα στο Villanova και δε θυμάμαι την άλλη , PG τον βλέπω και μερικές φορές πετυχαίνω μια εκπομπή στο ημίχρονο που έχει στιγιμότυπα από διάφορα παιχνίδια κι εκεί το ίδιο.

Τε σπα , δεν επιμένω.

Benchwarmer : 18 Mαρτίου ξεκινάει η Μarch Madness και τελειώνουν 2 Απριλίου με τον πρωταθλητή

Υ.Γ Σύμφωνα με αυτό http://espndb.go.com/ncb/player/profile?playerId=27189 δεν είναι PG οπότε είχα άδικο

Τον παρακολουθώ από πέρυσι τον Ράουτινς επειδή έχω δει αρκετά παιχνίδια του Syracuse. Παίζει μόνο στο 2 σίγουρα. Άσσος πέρυσι ήταν ο Φλιν και φέτος ο Triche. Συν τοις άλλοις ο Ράουτινς είναι εδώ και χρόνια μέλος της εθνικής ομάδας του Καναδά και τυγχάνει γιος του ομοσπονδιακού τεχνικού Λέο Ράουτινς. Είχε αγωνιστεί στο προολυμπιακό της Αθήνας το 2008 και μάλλον θα τον δούμε και το καλοκαίρι με τους Καναδούς στο Μουντομπάσκετ.
GK_23
QUOTE(sixama23 @ Mar 10 2010, 23:43 ) *
Τον παρακολουθώ από πέρυσι τον Ράουτινς επειδή έχω δει αρκετά παιχνίδια του Syracuse. Παίζει μόνο στο 2 σίγουρα. Άσσος πέρυσι ήταν ο Φλιν και φέτος ο Triche. Συν τοις άλλοις ο Ράουτινς είναι εδώ και χρόνια μέλος της εθνικής ομάδας του Καναδά και τυγχάνει γιος του ομοσπονδιακού τεχνικού Λέο Ράουτινς. Είχε αγωνιστεί στο προολυμπιακό της Αθήνας το 2008 και μάλλον θα τον δούμε και το καλοκαίρι με τους Καναδούς στο Μουντομπάσκετ.

1000 χρόνια θα ζήσει μάλλον ο Ράουτινς...

Το τελευταίο mock draft του nbadraft.net, έχει τον Ράουτινς να επιλέγεται στην προτελευταία θέση του 2ου γύρου από τους Lakers. Τον χαρακτηρίζει "θανάσιμη" απειλή από την περιφέρεια και κάνει λόγο για την πολύ γρήγορη εκτέλεσή του. Αρκετά κινητικός μακριά από την μπάλα, του αρκεί πολύ λίγος χώρος για να επιχειρήσει σουτ, εξαιρετικό court vision, υψηλό μπασκετικό IQ, καλός πασέρ και αρκετά καλός αμυντικός επίσης με γρήγορα χέρια. Άλλωστε όποιος έχει δει την περιβόητη 2-3 ζώνη του Σίρακιους εν δράσει, θα καταλάβει πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο Καναδός στην αμυντική διάταξη αυτή.

Τα μειονεκτήματά του είναι η έλλειψη αθλητικών προσόντων, size και δύναμης, τα οποία τον ρίχνουν επίπεδο σε σύγκριση με τα guards του ΝΒΑ. Επίσης δεν έχει μεγάλο potential καθώς είναι ήδη 23 ετών (γεννημένος τον Νοέμβριο του 1986)

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα επιλεγεί τελικά στο draft και μάλλον θα τον δούμε κάπου στην Ευρώπη του χρόνου.

http://www.youtube.com/watch?v=RPN4mMbjBjY
traveller
Maκάρι να έχεις δίκιο και να μας έρθει
Air and King
Ο Bullet περυσι εκανε εξαιρετικη δουλεια στο τοπικ των Ντραφτ!Προτεινε παιχτες απο μερακι μεχρι και για Ευρωπη!Και καποιοι ηρθαν!

Σαφεστατα καποιος που ασχολειται με το NCAA και τα προσπεκτ μπορει να ψαχνει λαβρακια για Ευρωπη!
GK_23
Το nbadraft.net δημοσιεύει μια ενδιαφέρουσα λίστα, η οποία ανανεώνεται διαρκώς και περιλαμβάνει τους παίκτες που δηλώνουν επίσημα συμμετοχή στο επερχόμενο draft καθώς και αυτούς που είτε αναμένεται να δηλώσουν είτε θα επιστρέψουν ξανά στο κολέγιο.

Για την ώρα 13 παίκτες έχουν ανακοινώσει επίσημα πως θα είναι υποψήφιοι ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN, την ερχόμενη Δευτέρα ο Cole Aldrich του Kansas, θα ανακοινώσει και αυτός την είσοδό του στη φετινή διαδικασία του draft.
GK_23
Το DraftExpress ανέβασε ανανεωμένο mock draft την ημέρα που ολοκληρώθηκε το κολεγιακό πρωτάθλημα.

Μερικά σχόλια, από μια γρήγορη ματιά που έριξα:

- Οι Μπακς είναι πολύ πιθανόν να επιλέξουν στη ζώνη της λοταρίας. Και αυτό γιατί στα πλαίσια της ανταλλαγής του Σάλμονς έχουν το δικαίωμα να ανταλλάξουν πικς 1ου γύρου με τους Μπουλς. Άρα εφόσον οι Μπουλς δεν μπουν στα πλέι οφς (αρκετά πιθανό) τότε το πικ αυτό θα είναι στα 14 πρώτα. Εδώ τους δίνει τον Μοτιεγούνας. Έχω τη γνώμη πως αν θέλουν να πάρουν παίκτη που προορίζεται για PF o Λιθουανός είναι καλή επιλογή, αν και η άμυνα, για την οποία φημίζονται οι Μπακς του Σκάιλς, δεν είναι και από τις αγαπημένες συνήθειες του 19χρονου. Ίσως ο Χασάν Ουάιτσαϊντ να ταιριάζει καλύτερα στο Μιλγουόκι αλλά οι προδιαγραφές του είναι περισσότερο για σέντερ.

- Το Κεντάκυ βάζει πλέον 4 παίκτες στον πρώτο γύρο! Πλην της γνωστής τριάδας, στο Νο 26 δίνει στους Γουλβς τον πρωτοετή σέντερ Ντάνιελ Όρτον. Είναι πιθανόν πάντως οι παίκτες του Κεντάκυ στον πρώτο γύρο να γίνουν ακόμα και 5, σε περίπτωση που κατέβει και ο Μπλέντσοου στο draft. Θα ψάξω να βρω αν υπήρξε ποτέ ομάδα που έβαλε περισσότερους παίκτες στον 1ο γύρο. Εννοείται πως κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη... rolleyes.gif

- Σχετικά με τους παίκτες που συμμετείχαν στον τελικό του NCAA:
Δίνει τον Χέιγουορντ του Μπάτλερ στο Νο 21 στους Σέλτικς. Ο Χέιγουορντ προορίζεται σίγουρα για SF στο NBA και όχι για PF που έπαιζε κυρίως στο Μπάτλερ και έχει σίγουρα τα προσόντα να ανταποκριθεί σε αυτή τη θέση. Υπάρχουν πληροφορίες που τον φέρνουν αναποφάσιστο σχετικά με τη συμμετοχή του στο φετινό draft. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα κερδίσει κάτι παραμένοντας για άλλη μια χρονιά στο κολέγιο. Ούτε θα βελτιωθεί πιο πολύ, ούτε ψηλότερα στο draft θα πάει του χρόνου.
Όσον αφορά τους παίκτες του Ντιουκ, ο Σινγκλέρ παραμένει σταθερά πικ 1ου γύρου (Νο 27 από τους Θάντερ) ενώ για 1η φορά βλέπω σε mock τον Ζούμπεκ (Νο 58 από τους Μάτζικ), γεγονός το οποίο είναι προφανώς απόρροια του πολύ καλού τουρνουά που έκανε ο σέντερ του Ντιουκ. Ο Σέγιερ εξακολουθεί να αγνοείται...

- Για πρώτη φορά (τουλάχιστον εγώ) βλέπω σε mock τον Ντάρινγτον Χόμπσον (Νο 51 από τους Σέλτικς), έναν παίκτη που μου είχε κάνει εντύπωση όταν τον είχα παρακολουθήσει. Πρόκειται για τον τριτοετή αριστερόχειρα με ύψος 2.01μ. γκαρντ-φόργουορντ του Νιου Μέξικο, ο οποίος με τον τρόπο που αγωνίζεται και το ρόλο που έχει στην ομάδα του θυμίζει πάρα πολύ τον Έβαν Τέρνερ. Ντριπλάρει εξαιρετικά για το ύψος του, έχει εξαιρετικό court vision και είναι περισσότερο λειτουργικός με τη μπάλα στα χέρια παρά χωρίς αυτήν. Στο τουρνουά του NCAA δεν κατάφερε να βοηθήσει αρκετά την ομάδα του καθώς αγωνίστηκε με πρόβλημα τραυματισμού στον αριστερό καρπό αλλά οι φετινοί του μέσοι όροι αποδεικνύουν πόσο πολυσύνθετος παίκτης είναι: 15,9 πόντοι, 9,3 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ! Σε σχέση με τον Τέρνερ βέβαια δείχνει περισσότερο "βαρύς" και δεν έχει την ίδια ευελιξία και άνεση ιδιαίτερα στα ντράιβς ενώ και τα αθλητικά του προσόντα δεν είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένα. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το ότι είναι ήδη 22 ετών, του στερούν προφανώς το δικαίωμα να ελπίζει σε κάτι παραπάνω στο draft. Βέβαια μπορεί αν θέλει να επιστρέψει για άλλη μια χρονιά στο κολέγιο και του χρόνου είτε να κυνηγήσει κάτι καλύτερο είτε να "ψαχτεί" για Ευρώπη, εκεί όπου εκτιμάται ότι μπορεί να είναι περισσότερο αποδοτικός εκμεταλλευόμενος τα miss match που θα δημιουργεί η διαφορά ύψους με τους αντίπαλους περιφερειακούς. Από παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη μου θυμίζει τον Διαμαντίδη και τον Έιντσον της Μακάμπι.

GK_23
QUOTE(sixama23 @ Apr 7 2010, 18:14 ) *
- Το Κεντάκυ βάζει πλέον 4 παίκτες στον πρώτο γύρο! Πλην της γνωστής τριάδας, στο Νο 26 δίνει στους Γουλβς τον πρωτοετή σέντερ Ντάνιελ Όρτον. Είναι πιθανόν πάντως οι παίκτες του Κεντάκυ στον πρώτο γύρο να γίνουν ακόμα και 5, σε περίπτωση που κατέβει και ο Μπλέντσοου στο draft. Θα ψάξω να βρω αν υπήρξε ποτέ ομάδα που έβαλε περισσότερους παίκτες στον 1ο γύρο. Εννοείται πως κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη... rolleyes.gif

Τελικά 5 παίκτες του Κεντάκυ θα κατέβουν στο επόμενο ντραφτ, με αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να επιλεγούν όλοι στον πρώτο γύρο!
http://sports.espn.go.com/nba/draft2010/ne...tory?id=5064967

Στο ερώτημα αν υπάρχει κολέγιο που να έχει πετύχει αντίστοιχο επίτευγμα στο παρελθόν, βρήκα μια αρκετά κατατοπιστική απάντηση...
http://greekbball.blogspot.com/2010/04/blog-post_7835.html
treathitch
Donatas Motiejunas WILL enter the draft & WILL stay in as long as assured a spot in lottery. No buyout, but that's not going to be an issue. Benetton can use the money they get from buyout more than he can help them next season. There's plenty of motivation there, on both sides.

Source: DX Twitter
GK_23
QUOTE(treathitch @ Apr 11 2010, 16:21 ) *
Donatas Motiejunas WILL enter the draft & WILL stay in as long as assured a spot in lottery. No buyout, but that's not going to be an issue. Benetton can use the money they get from buyout more than he can help them next season. There's plenty of motivation there, on both sides.

Source: DX Twitter

Και buy out να μην υπάρχει, προφανώς η Μπένετον γνώριζε όταν έπαιρνε τον Μοτιεγιούνας ότι θα τον χάσει σύντομα, οπότε κάποια συμφωνία για option out θα υπάρχει στο συμβόλαιό του...
GK_23
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 27 2010, 11:37 ) *
Τι θα γινει αν κληρωθει το Νο1 του ντραφτ στους Τιμπεργουλφς?(εχουν 19.9% πιθανοτητες).
Θα επιλεξουν ενα ακομη PG?(Τζον Ουωλλ).

Με την κλήρωση της λοταρίας να πραγματοποιείται σε ένα μήνα περίπου (18 Μαΐου), σε πολλά αμερικάνικα forums και sites συζητιέται όχι μόνο το παραπάνω ενδεχόμενο αλλά και κάποια αντίστοιχα, όχι και τόσο πιθανά βέβαια.

Όπως π.χ. τι θα έκαναν οι Τζαζ σε περίπτωση που κληρωθούν να επιλέξουν πρώτοι; (έχουν μόλις 1,7% πιθανότητες για κάτι τέτοιο)

Τι θα γινόταν αν έπεφτε το Νο 1 στους Χόρνετς; (0,8% οι πιθανότητες για ένα τέτοιο σενάριο)

Ή επίσης αν οι Μπουλς δεν μπουν στα play offs, τι θα έκαναν τότε οι Μπακς (οι οποίοι θα πάρουν το pick τους στον πρώτο γύρο) αν τους κληρωθεί το No 1; (0,7% οι πιθανότητές τους)

Σίγουρα όλες οι παραπάνω περιπτώσεις συγκεντρώνουν ελάχιστες πιθανότητες αλλά αποτελούν τροφή για σκέψη και διάφορα σενάρια...

Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και με το λότερι πικ των Κινγκς:

- Αν τους πέσει το Νο 2 θα επιλέξουν σίγουρα τον Turner; Μπορούν να συνυπάρξουν άραγε Turner και Evans στην ίδια πεντάδα;

- Αν τους πέσει το Νο 3 θα πάρουν τον Cousins δεδομένου ότι χρειάζονται έναν δυνατό ψηλό να συμπληρώσει τον Hawes ή θα προτιμήσουν τον Favors καθώς η ρακέτα τους υστερεί σε αθλητικά προσόντα και αμυντική προσήλωση;

Μια σκέψη που νομίζω φαίνεται καλή, είναι να επιλέξουν τον Cousins και με το πικ τους στην αρχή του 2ου γύρου να επιλέξουν τον Jarvis Varnado, "φουλάροντας" έτσι τη ρακέτα τους με ότι τους χρειάζεται. Από εκεί και πέρα θα μπορούσαν να στραφούν στην αγορά των free agents και να κινηθούν για έναν καλό SG δεδομένου ότι έχουν αρκετό χώρο στο salary cap.

Πάντως για τον Cousins ακούγονται κάποια άσχημα σχόλια σχετικά με τον χαρακτήρα του και την ανώριμη συμπεριφορά του και αρκετοί εκτιμούν πως δεν θα επιλεγεί όσο ψηλά αναμένεται στο draft...
a bullet for your head
QUOTE(sixama23 @ Apr 13 2010, 18:02 ) *
Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και με το λότερι πικ των Κινγκς:

- Αν τους πέσει το Νο 2 θα επιλέξουν σίγουρα τον Turner; Μπορούν να συνυπάρξουν άραγε Turner και Evans στην ίδια πεντάδα;

- Αν τους πέσει το Νο 3 θα πάρουν τον Cousins δεδομένου ότι χρειάζονται έναν δυνατό ψηλό να συμπληρώσει τον Hawes ή θα προτιμήσουν τον Favors καθώς η ρακέτα τους υστερεί σε αθλητικά προσόντα και αμυντική προσήλωση;

Μια σκέψη που νομίζω φαίνεται καλή, είναι να επιλέξουν τον Κάζινς και με το πικ τους στην αρχή του 2ου γύρου να επιλέξουν τον Jarvis Varnado, "φουλάροντας" έτσι τη ρακέτα τους με ότι τους χρειάζεται. Από εκεί και πέρα θα μπορούσαν να στραφούν στην αγορά των free agents και να κινηθούν για έναν καλό SG δεδομένου ότι έχουν αρκετό χώρο στο salary cap.

Πάντως για τον Cousins ακούγονται κάποια άσχημα σχόλια σχετικά με τον χαρακτήρα του και την ανώριμη συμπεριφορά του και αρκετοί εκτιμούν πως δεν θα επιλεγεί όσο ψηλά αναμένεται στο draft...

Νομιζω οτι ενα διδυμο Εβανς-Τερνερ,θα ηταν πολυ πρωτοποριακο...& αν θα τους κατσει ενα τετοιο δωρο δεν θα πρεπει να το αρνηθουν..
Οσον αφορα τον Καζινς η' τον Φειβορς για το Νο3...νομιζω οτι θα ηταν ενα καλο ερωτημα..
Παντως οι Τομπσον & Λαντρι δεν υπολοιπονται αθλητικοτητας & αμυντικων ικανοτητων.
Στη θεση τους θα επελεγα τον Καζινς..

Με το πικ του 2ου γυρου θα μπορουσαν να ψαρεψουν καποιο λαβρακι που μπορει να μην εχει επιλεχθει ακομη,οπως ο Ουωρρεν η' ο Λανς Στηβενσον..

Μια αλλη σκεψη μου για το Νο3 η' Νο4 ας πουμε ειναι & η εξης:
Αν θελουν να τρεξουν περισσοτερο...& μιας & φαινεται να εμπιστευονται καπως τους Ευρωπαιους..να εδιναν αυτο το πικ τους για να παρουν τα δικαιωματα του Ρουμπιο..& να μετεφεραν τον Εβανς στη θεση 2..
Και με το πικ του 2ου γυρου να επελεγαν τον καλυτερο διαθεσιμο ψηλο..
Αν & βρισκομαστε 1.5 μηνα περιπου πριν την μερα του ντραφτ...νομιζω οτι ειναι καιρος να αρχισουμε να καταθετουμε τις προτασεις-σεναρια μας για τον 1ο γυρο τουλαχιστον.. rolleyes.gif (mock draft)..
GK_23
QUOTE(a bullet for your head @ Apr 13 2010, 18:18 ) *
Νομιζω οτι ενα διδυμο Εβανς-Τερνερ,θα ηταν πολυ πρωτοποριακο...& αν θα τους κατσει ενα τετοιο δωρο δεν θα πρεπει να το αρνηθουν..
Οσον αφορα τον Καζινς η' τον Φειβορς για το Νο3...νομιζω οτι θα ηταν ενα καλο ερωτημα..
Παντως οι Τομπσον & Λαντρι δεν υπολοιπονται αθλητικοτητας & αμυντικων ικανοτητων.
Στη θεση τους θα επελεγα τον Καζινς..

Με το πικ του 2ου γυρου θα μπορουσαν να ψαρεψουν καποιο λαβρακι που μπορει να μην εχει επιλεχθει ακομη,οπως ο Ουωρρεν η' ο Λανς Στηβενσον..

Μια αλλη σκεψη μου για το Νο3 η' Νο4 ας πουμε ειναι & η εξης:
Αν θελουν να τρεξουν περισσοτερο...& μιας & φαινεται να εμπιστευονται καπως τους Ευρωπαιους..να εδιναν αυτο το πικ τους για να παρουν τα δικαιωματα του Ρουμπιο..& να μετεφεραν τον Εβανς στη θεση 2..
Και με το πικ του 2ου γυρου να επελεγαν τον καλυτερο διαθεσιμο ψηλο..
Αν & βρισκομαστε 1.5 μηνα περιπου πριν την μερα του ντραφτ...νομιζω οτι ειναι καιρος να αρχισουμε να καταθετουμε τις προτασεις-σεναρια μας για τον 1ο γυρο τουλαχιστον.. rolleyes.gif (mock draft)..

Πρωτοποριακό θα είναι σίγουρα...
Εθνική Ελλάδος θα θυμίζει το Σακραμέντο με τόσο ψηλά γκαρντς rolleyes.gif
Turner και Evans είναι ίσως οι πιο πολυσύνθετοι παίκτες στα 2 τελευταία drafts. Όμως έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά και το αγωνιστικό τους στυλ μοιάζει αρκετά. Δε ξέρω αν θα ήταν λειτουργική η συνύπαρξή τους...
Το δίδυμο Rubiο-Εvans με "ψήνει" περισσότερο να σου πω την αλήθεια. Και σίγουρα ένα τέτοιο αντάλλαγμα θα άφηνε ευχαριστημένους και τους Γουλβς...

Σχετικά με τη θέση του SG έχω μια διαφωνία...
Αν θεωρήσουμε ότι Evans και Udrih καλύπτουν τον άσο, τότε έχουν μείνει μόνο με τον Garcia στη θέση 2. Ταλαντούχοι οι Warren και Stevenson, ειδικά ο 2ος μοιάζει σωματικά έτοιμος για το NBA, αλλά από τη στιγμή που έχουν κάτι περισσότερο από 22 εκατ. διαθέσιμα στο salary cap γιατί να μην καλύψουν με κάποιον έμπειρο free agent τη θέση αυτή, έχοντας ως back up του τον Δομινικανό;
Εν ολίγοις, θα προτιμούσα το σενάριο οι Κινγκς να "γεμίσουν" στους ψηλούς τους με τις 2 επιλογές τους στο ντραφτ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.