Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Μπενετόν Τρεβίζο
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2
thrylos7
Είπα ν' ανοίξω κι εγώ μια φορά ένα... Δε θεωρώ ότι θα είμαι γουρλής, αλλά είχα μια καλή αφορμή (παρακάτω) για να το κάνω.

Πέμπτη 20:45 ο αγώνας από το SS3

Το προφίλ της ομάδας είναι παρακάτω:
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...topic=2086&st=0

Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές βέβαια. Σημαντικότερες προσθήκες αυτές των Λόρμπεκ και Σούμπερτ.

Δύσκολο παιχνίδι σίγουρα, ο Άρης θα πρέπει να θυμηθεί τον καλό του εαυτό για να μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη. Η Μπενετόν έδειξε τις δυνατότητές της την προηγούμενη εβδομάδα κερδίζοντας με 19 τη Δυναμό Μόσχας. Ωστόσο, στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν παρουσιάζει την ίδια εικόνα που έχει στο Παλαβέρντε.

Οι τιμές των εισιτηρίων εξακολουθούν να είναι στα ύψη... 25 ευρώ για το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου. Είχα σκοπό να πάω λόγω Ζήση αλλά και της ίδιας της Μπενετόν (πέρα από τ' ότι είναι αγώνας ΤΟΡ 16 για Ευρωλίγκα), αλλά μου φαίνεται θα προτιμήσω να παρακολουθήσω τηλεοπτικά το Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ που γίνεται την ίδια ώρα.

Αλήθεια, μήπως υπάρχουν πιθανότητες να μη γίνει καν sold out;
basketaris
Mε βαση την εικονα του Παλε απο το ΑΡΗΣ-Πανιωνιος, μην αποκλειεις τιποτα...
Αν και πιστευω πως θα γινει, οπως θα γινει και με τη Μαλαγα...
Στην Ευρωλιγκα, παντα ερχονται και ατομα που δεν πατανε στα αλλα ματς (γυναικες/παιδια) και λογικα το γηπεδο θα ναι γεματο απ' ακρη σ' ακρη...
Αν και για μενα ειναι απαραδεκτο να λειπει εστω κι ενας που μπορει να ερθει στο γηπεδο (οχι υποχρεωσεις ή δουλειες, ελλειψη ρευστου κτλ) και δεν ερχεται, για να το δει απο την τηλεοραση...
ΑΡΗΣ ειμαστε και οτι και να γινει, πρεπει το Παλε σε καθε ματς να εχει 5000 κοσμο!
Τεσπα, το θεμα ειναι αγωνιστικα οτι η ομαδα πρεπει να το κερδισει το ματς και να ξαναζεστανει τον κοσμο...
Με Μαλαγα & Πανιωνιο, δειξαμε οτι σιγα-σιγα επανερχομαστε στις καλες εμφανισεις και μια νικη επι της -ενισχυμενης- Μπενετον, θα ναι βαλσαμο...
geosider
δύσκολο το ματσάκι πόλύ ανεβασμένη η μπενετόν ελπίζω να νικήσουμε γιατί δεν βλέπω να κάνουμε άλλη νίκη στον όμιλο
άμα χάσουμε κινδυνεύουμε να τελειώσουμε με 0-6 sad.gif
basketaris
geosider, διαφωνω μαζι σου για το 0-6. Αν παιξουμε οπως με Ολυμπια, δεν εχουμε τυχη πουθενα, εννοειται...Αν ομως ειμαστε ο ΑΡΗΣ των εντος εδρας αγωνων της προηγουμενης φασης και τη Μπενετον θα νικησουμε και τη Μαλαγα. Εξαλλου και τη Δυναμο στο τελευταιο δεκαλεπτο χασαμε επαφη, με μια χαζομαρα του Μασσευ που αλλαξε τα δεδομενα (αντιαθλητικο που εδωσε το εναυσμα στους Ρωσους να αντεπιτεθουν)...Πιστευω πως η ομαδα εκανε την κοιλια της (αναποφευκτη νομιζω σε καθε ομαδα, απλα η διαφορα ειναι αν σε μια ομαδα φαινεται πολυ εντονα και σε αλλες οχι) και σιγα-σιγα επανερχεται. Και με τη Μαλαγα, ο ΑΡΗΣ εδειξε αξιομαχος, εκανε καποια σημαντικα λαθη βεβαια, αλλα ηταν απειριας. Ειναι πολυ σημαντικο οτι μας ξεφυγαν 3 φορες με 12+ και επανηλθαμε, χανοντας τη νικη σε μια αμυνα και μια λανθασμενη επιλογη στο τελος. Με τον Πανιωνιο, δε, μπορει να μην πιασαμε το maximum, αλλα εγω ειδα 2-3 ενθαρρυντικα πραγματα, οπως εμφανιση Γιαννουλη, διαθεση Σεραπινας και ενεργοποιηση του Σκειλς, περα απ τη σταθερη φυσικα αποδοση του Μασσευ.
Εγω ειμαι αισιοδοξος και πιστευω αυτο το περιστατικο με τον Καλαιτζη να ξυπνησει την ομαδα και να εχει πολλαπλα οφελη. Νομιζω ειναι και ευκαιρια του Γιωργου να αφυπνιστει και να δειξει καποια καλα στοιχεια, εμπειρια, αμυνα, σωστες επιλογες, καλη οργανωση. Δε νομιζω να μεινει εκτος αποστολης, λογικα ο Φλετσερ θα αποκλειστει...
EXPLOITED ARIS
Ο Φλετσερ εκτος απο το να αποκλειστει γινεται να απελαθει κιολας; help.gif
mathbasketic
Όλα τα λεφτά θα είναι η μάχη μεταξύ Massey και Goree και Castle με Ζήση!!!!!!!!! 77.gif
Επίσης δύσκολη μάχη μεταξύ Σούμπερτ και Σκέιλς με τον Αλεξ να υπερτερεί.
Ελπίζω να μπορεί να σταματήσουν τον Λόρμπεκ ο Γουίλκινσον και ο Γιαννούλης και να μην θυμηθούν να παίξουν οι Σοράνια και Μορντέντε.
Επίσης επικίνδυνος είναι ο Nelson!!! blink.gif
Σιγάλα βάλε τα δυνατά σου!!!!!!!!! Προσοχή στα ριμπάουντ!!!!!!!!!!! bball.gif evilmonkey.gif ohmy.gif
EXPLOITED ARIS
blink.gif blink.gif blink.gif
Ωπα περιμενε λιγο γιατι μπερδευτηκα!!!!
Ποιον να πρωτοπιασουμε για να μην παιξει καλα;;;
Μην ξαχνας οτι εμεις εχουμε και Σαββα 77.gif αλλα και Τσαλδαρακο ο οποιος στο Παλε παιρνει φωτια φτου του να μην τον ματιασω. 15.gif
Μωρε ας νικησουμε εμεις... cool.gif cool.gif
thrylos7
Σημαντική αμυντική απώλεια ο Καλαϊτζής...

Γενικά πάντως, η άμυνα μάλλον θα λειτουργήσει καλά, αφού είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Άρη, ενώ και η Μπενετόν δεν έχει ιδιαίτερες επιθετικές επιδόσεις εκτός έδρας.

Πολλά ασφαλώς εξαρτώνται από τον Καστλ. Αν είναι ο πλέι μέικερ που έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό δύσκολα τα πράγματα. Στο παιχνίδι της πρώτης φάσης ο Ζήσης έκανε ένα μικρό πάρτυ στο πρώτο δεκάλεπτο και ο μόνος που μπόρεσε να τον περιορίσει (ή να τον κουράσει περισσότερο) ήταν ο Παντελιάδης.

Ίσως ακόμα πιο σημαντικός παίκτης είναι ο Μάσεϊ, ο οποίος παίζει με τρομερή ενέργεια στο Αλεξάνδρειο.. Το παιχνίδι της κανονικής περιόδου ήταν μικρή εξαίρεση βέβαια, αν αυτό λέει κάτι.

Μην ξεχνάμε ότι με νίκη, η Μπενετόν μπαίνει για τα καλά στο κόλπο της πολύτιμης πρώτης θέσης του ομίλου...
EXPLOITED ARIS
Ας παιξει και ο Ραουφ λιγο...
Igor
Συμφωνω ο Ραουφ οποτε τον εχω δει ηταν θετικος. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν παιζει !
EXPLOITED ARIS
Γιατι εχει τρελη καψουρα ο Ματσον με τον Καστλ. hammer.gif
Να δειτε που θα παιξει πανω απο 35 λεπτα την Πεμπτη ο Καστλ και ας κανει και την χειροτερη εμφανιση της δεκαετιας
thrylos7
betsmart.gr:

Η... γκάφα με το συμβόλαιο του Εραζεμ Λόρμπεκ (ήταν το 19ο και δεν μπορούσε να αγωνιστεί στην Ιταλία) δε στοίχισε μόνο στο μάνατζερ της Μπενετόν τη θέση του, αλλά και τη λύση της συνεργασίας με τον ίδιο τον παίκτη. Ο Σλοβένος φόργουορντ δεν ήταν διατεθειμένος να βλέπει με πολιτίκά τους αγώνες των Τρεβιζάνων στην ιταλική λίγκα και έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα, βρίσκοντας στέγη στη Ρόμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη ομάδα στην οποία θα παίξει φέτος ο Λόρμπεκ, μετά τη Μάλαγα και την Μπενετόν.

Όντως τρελά πράγματα... οπότε δεν παίζει αύριο... Καλώς!
basketaris
thrylos7, λαθος! Ο Λορμπεκ παιζει κανονικοτατα αυριο, η γκαφα αφορα μονο το πρωταθλημα Ιταλιας και οχι την Ευωλιγκα. Εκει ειναι δηλωμενος κανονικα, μαλιστα σημερα ηρθε κανονικα με την ομαδα στο αεροδρομιο...
Δυστυχως για μας παιζει κανονικα...

Υ.Γ. Βασικα το avatar με το nickname σου ως προφητικα να τα εκλαβουμε...?? rolleyes.gif
dizzy_fingers
Δε χρειάζονται γρύφοι...ο sihainas το λέει ξεκάθαρα εδώ:

smiley.gif
basketaris
E, αφου δε χρειαζονται γριφοι, λεω και γω κατι...: biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
Click to view attachment
EXPLOITED ARIS
Αφηστε τους γριφους και πιαστ ολους τους τοιχους( για να μη μας ... banana.gif )
Οσο για τον Λορμπεκ μολις διαβασα οτι εφυγε για Ρομα και δεν θα παιξει.
Συμφωνα με τα στατιστικα του δεν ηταν και κατι το φοβερο αλλα οσοι φευγουν καλο ειναι biggrin.gif
thrylos7
Αν είδες τα στατιστικά του με τη Μάλαγα, όντως δε λένε τίποτα... Μόνο αυτά όμως! wink.gif

Πρόκειται για αξιόλογο παίκτη.

Ο Λορμπεκ παιζει κανονικοτατα αυριο, η γκαφα αφορα μονο το πρωταθλημα Ιταλιας και οχι την Ευωλιγκα.

Δηλαδή ανήκει σε δύο ομάδες;; Γίνεται αυτό;

Βασικα το avatar με το nickname σου ως προφητικα να τα εκλαβουμε...??

Όχι, καμία σχέση. Πρόκειται απλά για τον αγαπημένο μου παίκτη.

(Μάλιστα το είχα βάλει μετά τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο Αλεξάνδρειο πριν 6 εβδομάδες, αφού τον είδα από κοντά...)
basketaris
QUOTE(thrylos7 @ Feb 28 2007, 06:54 PM) *
Δηλαδή ανήκει σε δύο ομάδες;; Γίνεται αυτό;

Aν εχει συμφωνησει να παει απο Σαβ/κο, ας πουμε και να υπογραψει τοτε, γιατι να μη μπορει να παιξει αυριο με τη Μπενετον? Αναλογη περιπτωση ηταν και ο Μπαουερ της Ορτεζ, που ενω επαιζε στους Γαλλους, ειχε ηδη συμφωνησει να παει στην Κολωνια. Δε γνωριζω ομως με σιγουρια τι παιζει... Γενικα επικρατει ενας μυλος με το θεμα Λορμπεκ. Σε αλλα site λεει οτι ηρθε κανονικα Θεσ/νικη και παιζει, σε αλλα οτι οχι μονο δεν παιζει, αλλα δεν ηρθε καν. Τι να πιστεψεις? huh.gif Μαλλον τα...ιδια μας τα ματια αυριο...
Παντως στο site της ιταλικης λιγκας εχει συνεντευξη του (για τους γνωριζοντες την ιταλικην ή τους κατεχοντες την systranικην... biggrin.gif ). Δειτε την εδω.

Y.Γ. Για το avatar σου ασφαλως και αστειευομουν, απλα αν υποστει κυρωσεις η Μπενετον, μαλλον θα εχει γινει το καθοριστικο βημα για να εκπληρωθει η ευχη σου... wink.gif
Warrior
Τελευταια ευκαιρια για μας σημερα...
Εγω πραγματικα δεν ξερω τι να περιμενω! unsure.gif

Καλο θα ηταν αν ερθει η νικη με μια καλη διαφορα.Αλλα ας κερδισουμε πρωτα...και βλεπουμε! biggrin.gif

Το preview απο το site της euroleague:
http://www.euroleague.net/main/results/sho...ew?gamecode=191
EXPLOITED ARIS
Αν κανουμε αυτην την νικη θα παρουμε τα πανω μας σε Ε΅λλαδα και Ευρωπη.
Ετσι πιστευω εγω...
Χρειαζομαστε γεματο γηπεδο και πανικο σημερα wav.gif
Warrior
QUOTE(EXPLOITED ARIS @ Mar 1 2007, 12:04 PM) *
Χρειαζομαστε γεματο γηπεδο και πανικο σημερα wav.gif

Εγω γιατι πιστευω οτι δεν θα κανουμε sold-out??? unsure.gif
EXPLOITED ARIS
Για τον ιδιο λογο που λεω οτι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ γεματο γηπεδο.Θα εχει χαμο σημερα αλλα οχι οπως εχουμε συνηθησει.Το βλεπω κατι σαν τον πρωτο αγωνα με τη Φενερ φετος.
Παντως αν γεμισει τιγκα θα ειναι οντως μια ψιλοεκπληξη 68.gif
Warrior
Eγω φοβαμαι οτι θα δουμε κενα καρεκλακια σημερα. sad.gif

Αβυσσος η ψυχη του Αρειανου...Αnyway,ελπιζω να μην το πληρωσουμε.

Τελικα ο Λορμπεκ ρε παιδια θα παιξει?
EXPLOITED ARIS
Κενα καρεκλακια; ohmy.gif
Ε οχι και ετσι.Παει πολυ...
Οτι εχω διαβασει και ακουσει λεει πως ο Λορμπεκ ειναι Ιταλια στη Ρομα.
Μεχρι και ο Μπλατ δηλωσε πως ειναι και αγωνιστικο το πληγμα γιατι ειχε ταιριαξει στη χημεια της ομαδας.
tongue.gif tongue.gif Τετοια να ακουωωωωωω!!!
basketaris
H πλακα ειναι οτι πηγε στη Ρομα και δηλωσε οτι "Ηρθα στη Ρομα γιατι ο προπονητης της (Ρεπεσα) ειναι ο δευτερος μου πατερας". Και χθες μετα την 40αρα που φαγαν στο κεφαλι οι Ιταλοι απο την Ταου, εφυγε ο Ρεπεσα! biggrin.gif biggrin.gif Φαντασου γκαντεμια, ε??? smiley.gif
Pierce
ενω εν χορω η πλειοψηφια εβριζε τη μανα του ζηση οταν ειχε την μπαλα ο απιστευτος σπικερ του σπορ φμ τι ειπε?
΄΄ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΟΛΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ'' τι μας λες ρε παλικαρι σοβαρα? πως θα ενιωθες αν εβριζαν τη δικια σου μανα 3-4 χιλιαδες κοσμος?

η πλακα ειναι οτι μετα απο 2-3 μηνες οι ιδιοι θα τον αποθεωνουν οταν θα παιζει με την εθνικη...
Warrior
Ηττα αποκλεισμος με 79-80.

Κριμα γιατι ειχαμε την ευκαιρια στο τελος....Δεν ειδα το ματς και δεν ξερω τι εγινε στην τελευταια φαση
που διαμαρτυρομαστε για φαουλ.

Καπου εδω τελειωνει το φετινο ταξιδι στην Ευρωλιγκα.Ειπαμε...σε αυτην την φαση,μετρουν οι λεπτομερειες.

Λιγος κοσμος,με ασχημη συμπεριφορα σημερα στο παλε.
enypnio
e re paidia tora ti na kanoume afou tous to pire o zisis sto tsak ama haneis poly i kerdizeis poly einai eykolo akoma kai oi gayroi apotheonan ton papalouka epeidi hanan me 20 synexeia
klearxos
QUOTE(pierce21 @ Mar 2 2007, 12:44 AM) *
ενω εν χορω η πλειοψηφια εβριζε τη μανα του ζηση οταν ειχε την μπαλα ο απιστευτος σπικερ του σπορ φμ τι ειπε?
΄΄ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΟΛΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ'' τι μας λες ρε παλικαρι σοβαρα? πως θα ενιωθες αν εβριζαν τη δικια σου μανα 3-4 χιλιαδες κοσμος?

η πλακα ειναι οτι μετα απο 2-3 μηνες οι ιδιοι θα τον αποθεωνουν οταν θα παιζει με την εθνικη...

Μονο μια παρατηρηση φιλε pierce δεν τον εβριζαν 3-4000 κοσμου! Οι καφροι δεν ηταν πανω απο 400-500 ατομα! Δεν μπορειτε να μας βαζετε ολους στον ιδιο κουβα!
Για το σχολιο του ηλιθιου που αναφερεις στο ραδιο δεν εχω να πω τιποτα. Ο ανθρωπος απλα δεν πρεπει να δουλευει στο συγκεκριμενο χωρο!
weirdo1977
συγχαρητήρια στην ομάδα που το πάλεψε, αλλα έχω αηδιάσει με τον κόσμο στο πέταλο k όχι μονο.... αυτήν την στιγμή ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠAΩ ΣΤΟ PALE
dizzy_fingers
Weirdo καταλαβαίνω τον θυμό σου αλλά καλό θα ήταν να αλλάξεις την υπογραφή σου.

Πρώτα απ'όλα δεν αξίζεις να πέφτεις στο επίπεδό τους...
weirdo1977
dizzy_fingers συγγνώμη... μια φορα έχω το δικαίωμα να παρεκτραπώ.... την άλλαξα άμεσος... peace.gif
Warrior
Tι εγινε ρε παιδια...αποδοκιμασανε τον Ματσον στην παρουσιαση?? blink.gif

weirdo πραγματικα δεν θα ηθελα να ειμαι σημερα στο παλε.Ευτυχως δεν βρηκα και καπου να δω τον
αγωνα σημερα και δεν ειδαν τα ματια μου καποια πραγματα....

Ειμαι απογοητευμενος...και οχι απο την ομαδα.
sarounas
κρίμα πραγματικά κρίμα, όχι για την ήττα ούτε και για τον οριστικό αποκλεισμό αλλά για τις ύβρεις των ζώων (που είμαι σίγουρος ότι θα ναι 100-200 και ελπίζω να μην κάνω λάθος) προς τον Ζήση και πλέον όπως αποδείχθηκε και οι προηγούμενες απέναντι στους Λάζο και Φώτση δεν ήταν απλά η κακιά στιγμή, δυστυχώς όμως ήρθαν πάνω στην στιγμή που όλοι είχαν πειστεί ότι οι φίλοι του Άρη αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και η συμπεριφορά τους είχε επηρεάσει και αυτούς των ομάδων της Αθήνας να αλλάξουν στάση.

αγωνιστικά δεν συντρέχει κανένας λόγος απογοήτευσης, ναι μεν υπάρχει αυτό το 0-3 αλλά σε καμιά περίπτωση ο Άρης δεν παρουσίασε σημάδια αποσύνδεσης σε κανένα από τα παιχνίδια –κάθε άλλο μάλιστα-, μακάρι να συνεχίσει με το ίδιο πάθος, εξάλλου οι ομάδες χτίζονται βήμα-βήμα. Εκεί που φαίνεται ότι χωλαίνει πολύ είναι στην οργάνωση στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού όπου χρειάζεται ένας οργανωτής της προκοπής -διοίκηση και προπονητής το καλοκαίρι πρέπει να εστιάσουν ιδιαίτερα στην εύρεσή του-, επιπλέον στα μάτια μου βασικοί παίκτες όπως οι Κάστλ, Σκέιλς (δεν αναφέρομαι καν στους Σεραπίνας, Φλέτσερ) φαντάζουν περιττές πολυτέλειες και αντί γι’ αυτούς θα μπορούσαν να κλείσουν άλλες πληγές της ομάδας, εξάλλου την δουλειά τους μπορεί να την κάνει άνετα ο Σάββας στον οποίο καλό θα ήταν να δείξουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη –αυτή φαίνεται στα δύσκολά και όχι μετά από μεγάλες εμφανίσεις όπως η σημερινή-.

Αν αναλογιστούμε ότι το ζητούμενο είναι μια ομάδα να αποδίδει το μέγιστο των δυνατοτήτων τις, οι κίτρινοι στην Ευρωλίγκα αγωνίζονται πάντα σχεδόν στο 70-80%, όλοι γνωρίζουμε ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει μικρό ταβάνι στις δυνατότητές της, επομένως δεν είναι καιρός για δάκρυα. Ίσα, ίσα είναι ευκαιρία για ανασύνταξη και πλέον εστίαση στο ελληνικό πρωτάθλημα για μια εκ νέου συμμετοχή στην Ευρωλίγκα με καλύτερους όρους την επόμενη φορά
weirdo1977
.... αγωνιστικά πολύ μεγάλη έκπληξη η παρουσία του γιαννούλη... σε κάθε παιχνίδι είναι k καλύτερος, ελπίζω να βοηθήσει από εδώ k πέρα, θα είναι τεραστια προσθήκη ένας καλός γιαννούλης...
mathbasketic
Συγνώμη για το άσχετο σχόλιο: Η Μακάμπι είχε τεράστια εύννοια στο σημερινό αγώνα με την Ορτέζ!!!!!!!! shot.gif angry_red.gif angry_red.gif 23-17 τα φάουλ υπερ της Μακάμπι.
Σκορ 3ης δεκαλέπτου:50-56
Ταού-Ρόμα 30-14 υπέρ της Ταού.42 βολές έναντι 10.
Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα στο Final 4!!!!!!!!!(αβάσιμη άποψη μου w00t.gif )
Επίσης λένε όλοι ότι η Ντιναμό είναι Φώτσης και Παπαδόπουλος!!!!!!! offtopic.gif hammer.gif
Πρώτος στο Ranking σε αυτή τη φάση είναι ο Πόποβιτς με 25.00 μέσο όρο. evilmonkey.gif
Προσοχή μην την πατήσουμε!!!!!
Για να έρθω στο θέμα μας: Συγχαρητήρια στον Άρη: Για μένα έπαιξε καλύτερο bball.gif μπάσκετ από μερικούς αγώνες στην πρώτη φάση, αλλά χρειάζεται και εμπειρία. Αν είχε καλύτερη διαχείριση(μεταγραφές και προπονητική) ίσως να τα πήγαινε καλύτερα.
Εντυπωσικό το κάρφωμα του Τόρρες wos_sport5.gif
Τέλος κάντε ένα Post για το ποιές ομάδες πιστεύετε ότι θα πάνε στο Final 4!!!!!!!!
Warrior
QUOTE(sarounas @ Mar 1 2007, 10:21 PM) *
κρίμα πραγματικά κρίμα, όχι για την ήττα ούτε και για τον οριστικό αποκλεισμό αλλά για τις ύβρεις των ζώων (που είμαι σίγουρος ότι θα ναι 100-200 και ελπίζω να μην κάνω λάθος) προς τον Ζήση και πλέον όπως αποδείχθηκε και οι προηγούμενες απέναντι στους Λάζο και Φώτση δεν ήταν απλά η κακιά στιγμή, δυστυχώς όμως ήρθαν πάνω στην στιγμή που όλοι είχαν πειστεί ότι οι φίλοι του Άρη αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και η συμπεριφορά τους είχε επηρεάσει και αυτούς των ομάδων της Αθήνας να αλλάξουν στάση.

αγωνιστικά δεν συντρέχει κανένας λόγος απογοήτευσης, ναι μεν υπάρχει αυτό το 0-3 αλλά σε καμιά περίπτωση ο Άρης δεν παρουσίασε σημάδια αποσύνδεσης σε κανένα από τα παιχνίδια –κάθε άλλο μάλιστα-, μακάρι να συνεχίσει με το ίδιο πάθος, εξάλλου οι ομάδες χτίζονται βήμα-βήμα. Εκεί που φαίνεται ότι χωλαίνει πολύ είναι στην οργάνωση στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού όπου χρειάζεται ένας οργανωτής της προκοπής -διοίκηση και προπονητής το καλοκαίρι πρέπει να εστιάσουν ιδιαίτερα στην εύρεσή του-, επιπλέον στα μάτια μου βασικοί παίκτες όπως οι Κάστλ, Σκέιλς (δεν αναφέρομαι καν στους Σεραπίνας, Φλέτσερ) φαντάζουν περιττές πολυτέλειες και αντί γι’ αυτούς θα μπορούσαν να κλείσουν άλλες πληγές της ομάδας, εξάλλου την δουλειά τους μπορεί να την κάνει άνετα ο Σάββας στον οποίο καλό θα ήταν να δείξουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη –αυτή φαίνεται στα δύσκολά και όχι μετά από μεγάλες εμφανίσεις όπως η σημερινή-.

Αν αναλογιστούμε ότι το ζητούμενο είναι μια ομάδα να αποδίδει το μέγιστο των δυνατοτήτων τις, οι κίτρινοι στην Ευρωλίγκα αγωνίζονται πάντα σχεδόν στο 70-80%, όλοι γνωρίζουμε ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει μικρό ταβάνι στις δυνατότητές της, επομένως δεν είναι καιρός για δάκρυα. Ίσα, ίσα είναι ευκαιρία για ανασύνταξη και πλέον εστίαση στο ελληνικό πρωτάθλημα για μια εκ νέου συμμετοχή στην Ευρωλίγκα με καλύτερους όρους την επόμενη φορά

Συμφωνω απολυτα!Στο μυαλο μου εισαι sarounas... smile.gif

Και γω ελπιζω στον Γιαννουλη weirdo.Οντως καθε ματς ειναι και καλυτερος.Δεν ειδα τον αγωνα,αλλα
απο οτι καταλαβα προσεφερε πολλα αμυντικα...Μακαρι να ειναι η "μεταγραφη" που χρειαζομαστε..
EXPLOITED ARIS
Καλησπερα και απο μενα.Αγωνα δεν ειδα.
Οτι εντυπωσεις εχω ειναι απο τα ποστ σας και αθλητικα σαιτς.
Αυτο που εχω να πω ειναι πως ειμαι ευχαριστημενος απο την ομαδα μου και πως αργα μεν αλλα φανηκε η διαφορα μας με τις υπολοιπες ομαδες.
Ειμαστε 1 ποντο πισω!!!!
Ας το δει η διοικηση λιγο αυτο και να ξεστραβωθει να φερει καποιον πλει που να οργανωνει επιτελους.
Φαινομενα τυπου Φλετσερ και Σεραπινας πρεπει να εκλειψουν( αν και ο Σεραπινας ειναι η καψουρα μου.)
Τωρα με την Ευρωπη χαμενη ας βαλει τουλαχιστον κανα πιτσιρικα μεσα για να ειναι οι αλλοι ξεκουραστοι στην Α1.
Στην Ευρωπη ειμαστε τοσο κοντα και ομως τοσο μακρυα.
Αυτες οι λεπτομεριες ειναι που κανουν τις μεγαλες ομαδες και δυστυχως δεν τις εχουμε σε εναν αγωνα που απο τι καταλαβα επρεπε να τον ειχαμε καθαρισει απο νωρις.
Λεγαμε απο την αρχη ποτε θα ερθει η στιγμη που θα καουν οι ψηλοι μας.
Δυστυχως καηκαν και οι δυο στον ιδιο αγωνα και το πληρωσαμε με τον πιο βαρβαρο τροπο.
1 ποντο στο τελος.
Αντε να δουμε στην Α1 τι θα κανουμε.
Εχουμε και αγωνα την Κυριακη...
grigoris
ΤΟ ΚΑΛΟ:Ο Άρης συνεχίζει να δείχνει το ίδιο πάθος που διέθετε και στον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκα

ΤΟ ΚΑΚΟ:Το πάθος αυτό φαίνεται πως δε φτάνει για το κάτι παραπάνω καθώς και τα 3 ματς της δεύτερης φάσης τα έχασε στις λεπτομέρειες

ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ:Οι οπαδοί του Άρη που στον πρώτο γύρο έδειξαν υποδειγματικό πρόσωπο το έχουν χαλάσει με τις χυδαίες αποδοκιμασίες στους Φώτση,Παπαδόπουλο και Ζήση (και ο Βασιλειάδης δε νομίζω να έχει καλύτερη αντιμετώπιση).Να ξέρουν όσοι εκφράστηκαν έτσι πως η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ μαγκιά είναι στα ζόρικα να είσαι ανώτερος!!!Για σκεφτείτε το... 39.gif 39.gif 39.gif
klearxos
QUOTE(grigoris @ Mar 2 2007, 12:45 PM) *
ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ:Οι οπαδοί του Άρη που στον πρώτο γύρο έδειξαν υποδειγματικό πρόσωπο το έχουν χαλάσει με τις χυδαίες αποδοκιμασίες στους Φώτση,Παπαδόπουλο και Ζήση (και ο Βασιλειάδης δε νομίζω να έχει καλύτερη αντιμετώπιση).Να ξέρουν όσοι εκφράστηκαν έτσι πως η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ μαγκιά είναι στα ζόρικα να είσαι ανώτερος!!!Για σκεφτείτε το... 39.gif 39.gif 39.gif

Καλημερα σας
Ξαναλεω δεν ΔΕΧΟΜΑΙ να βαζουμε ολους τους φιλαθλους-οπαδους στον ιδιο καζανι!
Οι καφροι εχθες ηταν 300-500 ατομα. Μαλιστα διαβασα σημερα σε site(δεν θυμαμαι σε ποιο) οτι επεσαν και κατι ψιλες για αυτο το θεμα!
dizzy_fingers
Το γεγονός ότι αρχίζει και σημειώνει μεγάλα σκορ στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια του ο Άρης (σε σύγκριση με τα αντίστοιχα της πρώτης φάσης) το εκλαμβάνετε ως θετικό ή αρνητικό?
Warrior
Aπολυτα σωστες οι παρατηρησεις του Γρηγορη. wink.gif

Να προσθεσω οτι δεν ειναι μονο η απαραδεκτη συμπεριφορα απεναντι στον Ζηση,που καλο θα ηταν να
αναλογιστουν καποιοι τι θετικο μπορει να αποφερει στην ομαδα ή στην ροη του αγωνα.

Το να αποδοκιμαζεις τον Ματσον στην παρουσιαση ή οταν βγαζει(για να του δωσει οδηγιες) τον Ηλιαδη και
να περνας "γενεες δεκατεσσερις" παικτες της ομαδας ειναι δυο φορες απαραδεκτο.

Οποτε δεν μιλαμε για μονο 300-500 ατομα Κλεαρχε,αλλα για μια αρρωστημενη κατασταση που επικρατει
φετος στον κοσμο του Αρη.Μας επιασαν παλι οι "αυτοκαταστροφικες" μας τασεις.

QUOTE(dizzy_fingers @ Mar 2 2007, 09:48 AM) *
Το γεγονός ότι αρχίζει και σημειώνει μεγάλα σκορ στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια του ο Άρης (σε σύγκριση με τα αντίστοιχα της πρώτης φάσης) το εκλαμβάνετε ως θετικό ή αρνητικό?

Ως θετικο το εκλαμβανω.Τα ματς τα χανουμε απο καποια νεκρα διαστηματα στην αμυνα..

Οποτε θα ελεγα οτι περισσοτερο με προβληματιζουν τα μεγαλα σκορ που δεχομαστε στα τελευταια κρισιμα
παιχνιδια.Αν και πιστευω οτι οι αμυντικες δυνατοτητες της ομαδας ειναι δεδομενες,βλεπουμε οτι λογω
κουρασης και ελλειψης καθαρου μυαλου εχουμε εντελως "νεκρα" διαστηματα και διακυμανσεις εκει.

Χθες δεχτηκαμε στο 1ο δεκαλεπτο 27π.,στο 2ο και στο 3ο 14 και 13 ποντους αντιστοιχα και στο 4ο και
τελευταιο 26 ποντους.Και το παιχνιδι πηγε στο σουτ.
NBAer
QUOTE(klearxos @ Mar 2 2007, 11:42 AM) *
Καλημερα σας
Οι καφροι εχθες ηταν 300-500 ατομα. Μαλιστα διαβασα σημερα σε site(δεν θυμαμαι σε ποιο) οτι επεσαν και κατι ψιλες για αυτο το θεμα!

300-500 ατομα ειναι μειοψηφια, αλλα ειναι μεγαλη μειοψηφια! Δεν ειναι δηλαδη 20-30 ατομα μεσα στους 3000 να πεις οτι ειναι λιγοι. 300 με 500 ατομα ειναι παρα πολυ μεγαλος αριθμος ζωων!

Και αυτη δυστυχως ειναι και η αποψη μου περι του θεματος των οπαδων-ζωων που κανουν ολα αυτα στα γηπεδα. Οτι δεν ειναι η τοσο μικρη μειοψηφια που θελουν καποιοι να μας περασουν οτι ειναι. Ειναι πολλοι περισσοτεροι.... Φυσικα οι "καφροι" εκ DNA ειναι λιγοτεροι και απλα οι υπολοιποι ακολουθουν λογω της ψυχολογιας της "μαζας" κλπ. Αλλα αυτο δεν τους κανει λιγοτερο καφρους.....
Πχ αν αυτος στο Σπορτ ΦΜ τα ειπε πραγματι αυτα, τοτε ειναι το ιδιο ζωον με αυτους που κανουν τα επεισοδια. Και η διοικηση του σταθμου πρεπει να τον απολυσει αμεσα....

QUOTE(dizzy_fingers @ Mar 2 2007, 11:48 AM) *

Σημασια εχει το επιθεση-αμυνα να ειναι θετικο. biggrin.gif Και αφου αυτο ειναι αρνητικο....
Φυσικα ο Αρης απο οτι φαινεται βελτιωθηκε καπως στην επιθεση αλλα χειροτερεψε στην αμυνα οποτε....
Pierce
QUOTE(klearxos @ Mar 2 2007, 12:04 AM) *
Μονο μια παρατηρηση φιλε pierce δεν τον εβριζαν 3-4000 κοσμου! Οι καφροι δεν ηταν πανω απο 400-500 ατομα! Δεν μπορειτε να μας βαζετε ολους στον ιδιο κουβα!
Για το σχολιο του ηλιθιου που αναφερεις στο ραδιο δεν εχω να πω τιποτα. Ο ανθρωπος απλα δεν πρεπει να δουλευει στο συγκεκριμενο χωρο!

κλεαρχε για να το λες θα εχεις δικιο . δεν προσπαθω να βαλω κανεναν στο ιδιο καζανι. απλα απο οτι καταλαβες τον αγωνα τον ακουγα απο το ραδιο και οι φωνες ακουγονταν για πολυ παραπανω. προς θεου δεν ηθελα να θίξω κανεναν ανεγκεφαλοι υπαρχουν παντου.(εδω αεκτζηδες βριζαν το ντικουδη...)
Warrior
QUOTE(betsmart.gr)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ: MVP ο Σάββας ΗΛΙΑΔΗΣ!

Με 30 στο σύστημα index

Σίγουρα ο Σάββας Ηλιάδης θα προτιμούσε να κερδίσει η ομάδα του και ο ίδιος να βγάλει... 0 στο index της Ευρωλίγκας. Ωστόσο, ο Ελληνας γκαρντ του Αρη αναδείχτηκε MVP της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα, αν και δεν μπορεί να το χαρεί όπως θα ήθελε λόγω της ήττας από την Μπενετόν Τρεβίζο.

Ο Ηλιάδης έκανε συγκλονιστικό παιχνίδι, με 23 πόντους (8/11 βολές, 6/7 δίποντα, 1/3 τρίποντα), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 7 κερδισμένα φάουλ. Το μοναδικό άστοχο δίποντό του ήταν αυτό της εκπνοής το οποίο αν έμπαινε, θα έδινε και τη νίκη στον Αρη. Αυτό φυσικά δε μειώνει τη μεγάλη εμφάνισή του που τον επιβράβευσε με ένα εντυπωσιακό 30 στο σύστημα index.

Tα φερε ετσι η τυχη...που βγαλαμε MVP μετα απο μια σκληρη ηττα.Συγχαρητηρια στον Σαββα! 41.gif
Θα προσφερει παρα πολλα στην ομαδα μας τα επομενα χρονια,ηδη το κανει βεβαια..

QUOTE(betsmart.gr)
ΑΡΗΣ-Σιγάλας: «Αν δε μας ήθελαν, ας μας το έλεγαν»

Ξέσπασμα του «Ράμπο» για τη διαιτησία. Στο πρωτάθλημα στρέφουν την προσοχή τους οι «κίτρινοι»

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση... Ο Αρης για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα στους «16» της Ευρωλίγκας διαμαρτύρεται για τη διαιτησία. Κι αν κόντρα στην Nτιναμο οι τόνοι ήταν χαμηλοί, χτες ο Γιώργος Σιγάλας ξέσπασε.

«Αν δε μας ήθελαν σ' αυτήν τη φάση της Ευρωλίγκας, ας μας το έλεγαν για να μην κατέβουμε. Οι διαιτητές δε σεβάστηκαν τον κόσμο του Αρη. Η Μπενετόν κέρδισε με ευκολία φάουλ κι εμείς για να πάρουμε ένα έπρεπε να... ματώσουμε», είπε ο «Ράμπο», κορυφαίος της ομάδας του μαζί με τον Σάββα Ηλιάδη.

Ο Αρης, λοιπόν, εγκαταλείπει ουσιαστικά τις ελπίδες για πρόκριση στα προημιτελικά μένοντας με το παράπονο ότι πάλεψε σε όλα τα ματς, αλλά (μέχρι τώρα) δεν κατάφερε να πάρει κανένα. Πλέον, όπως είπε και ο Αντρέα Ματσόν, οι «κίτρινοι» θα προσπαθήσουν να είναι ανταγωνιστικοί στην Ευρωλίγκα και θα στρέψουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, προκειμένου του ρόνου να ξαναπαίξουν στην Ευρωλίγκα, πιο έμπειροι και πιο δυνατοί αυτήν τη φορά.

Ο Ματσόν έδωσε το σύνθημα για τον ερχόμενο αγώνα με την Ολυμπιάδα Πατρών, την οποία υποδέχεται ο Αρης την Κυριακή. Το κυνήγι της δεύτερης θέσης είναι πλέον ο μεγάλος στόχος της ομάδας, μία θέση που εν πολλοίς θα κριθεί στον αγώνα της 21ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, στο Αλεξάνδρειο.
klearxos
Φιλε Warrior ακουσα καποια γιουχαισματα για τον Ματσον κατα την παρουσιαση αλλα ηταν τοσο λιγα δεν μπορεσα να καταλαβω αν ηταν κατι σοβαρο ή καποιοι που εκαναν πλακα.
Για να ειμαι ειλικρινης την ωρα της αλλαγης του Ηλιαδη στα λιγοστα δευτερολεπτα μεχρι να καταλαβω οτι τον εβγαλε μονο για οδηγιες φωναξα και εγω, απλουστατα γιατι ο Σαββας ηταν ο καλυτερος επιθετικα παικτης μας ιδιως τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο.

Φιλε NBAer δεν ειπα τιποτε για μειοψηφιες ή ενισχυμενες μειοψηφιες. ΝΑΙ τα ατομα σαν αριθμος ηταν πολλα! Αλλα αν ο πυρηνας ειναι τα 50 ατομα και μετα εδρασε η ψυχολογια της μαζας που ανεφερες....

Φιλε pierce ησουν ατυχος στο οτι διαβασα το post σου εχθες και οχι σημερα που ειμαι πιο ηρεμος!
grigoris
QUOTE(klearxos @ Mar 2 2007, 11:42 AM) *
Καλημερα σας

Εννοείται πως δεν τους βάζω όλους στι ίδιο καζάνι (γι'αυτό και γράφω για ΟΣΟΥΣ αποδοκίμασαν με τον τρόπο αυτό) γιατί αλλιώς δε θα μιλάγαμε για γήπεδα αλλά για κάτι πολύ χειρότερο.Όμως δυστυχώς από τους δέκτες περνάνε οι αποδοκιμασίες αυτού του είδους και αυτό μένει άσχετα αν είναι 50-500 ή 5000 άτομα που φωνάζουν.Μην ανησυχείς πάντως,έχω φάει κι εγώ τα γήπεδα με το κουτάλι και ξέρω πώς λειτουργεί αυτό το φαινόμενο και πως δεν έχουν όλοι τα ίδια μυαλά wink.gif wink.gif wink.gif
thrylos7
Έ ρε τι έχει να γίνει και με τον Βασιλειάδη... Εντάξει, σ' αυτή την περίπτωση, δικαιολογείται εν μέρει, δεδομένου ότι αγωνιζόταν στον αιώνιο αντίπαλο και είναι φανατικός υποστηρικτής του...

Αλλά για τον Ζήση τί να πούμε; Αυτός δεν ήταν που έκανε το 60-61 μέσα στη Νάπολι;

.....

Κατα τ' άλλα πολύ μεγάλο ντέρμπι, θα έλεγα ότι και οι δύο ομάδες άξιζαν εξίσου τη νίκη... Η Μπενετόν βρέθηκε να έχει το πάνω χέρι την κατάλληλη στιγμή και πήρε το παιχνίδι.
Για την τελευταία φάση, μεγαλύτερη ευθύνη έχουν οι ίδιοι οι παίκτες... (δεν είδα τη φάση σε ριπλέι για να έχω άποψη)...

Πόσο κόσμο είχε το Παλέ;
The Admiral
Ρε παιδια τα γηπεδα δεν ειναι εκκλησιες.Ειναι αυτα που ειναι.Μην κρινετε απο το φορουμ που ειμαστε ως επι το πλειστον πολιτισμενοι biggrin.gif .Σε κατι αλλα φορουμ (και οχι απαραιτητα αθλητικου ενδιαφεροντος) πεφτουν παντοφλιες μεσω ποστ laugh.gif ,ποσω μαλλον σε ενα γηπεδο οπου διεξαγεται ενας κρισιμος αγωνας.Δεδομενου πως στο Αλεξανδρειο κατι εποχες πεφτανε και σιφωνια,μια χαρα ειναι η ατμοσφαιρα,τηρουμενων των αναλογιων tongue.gif ...Εγω εχω παψει προ πολλου να λαμβανω υποψην ακραιους χουλιγκανους,οπαδικες εφημεριδες κτλ.Και πιστευω το ιδιο γραψιμο κανουν και οι αθλητες.Πληρωνονται αρκετα για να μη δινουν σημασια σε βλακεντιους με καμμενο εγκεφαλο και να θυμαστε πως κανεις δεν προκοψε ακουγοντας τους αλλους να τον βριζουν και να τον υποτιμουν.Αν ηταν ετσι ο Παπαλουκας θα επρεπε να αγωνιζεται Α2,εφοσον ακουγε καποιους πριν μερικα χρονια...

Κατα τ 'αλλα η ομαδα σταθηκε συγκινητικα σε αυτη τη δευτερη φαση των ομιλων.Παλεψε τα παιχνιδια στον ποντο και ακομη και με αυτο το υλικο φανηκε πως μια νικη την ειχε,οπως καλυτερες της ομαδες ας πουμε...Ας μην ξεχναμε πως δε μας χαριστηκε τιποτα,στην πρωτη φαση μεχρι και τον τελευταιο αγωνα ειχαμε αγχος.Με δεδομενο οτι παλια καναμε κατι κουλες ηττες στην Α1,ευχαριστημενος ειμαι.Με λιγη βελτιωση το καλοκαιρι στις επιλογες παικτων και διοικητικη σταθεροτητα,θα παμε περιφημα του χρονου wink.gif .
basketaris
Περιμενα 1-2 μερες να μαζευτουν καποιες αποψεις, ωστε να καταθεσω & τη δικη μου αποψη για το θεμα των αποδοκιμασιων. Θελω πανω απ ολα να μαι δικαιος. Το θεμα, προσωπικα, αρχιζει και τελειωνει, για μενα, στις δηλωσεις του ιδιου του Ζηση: "Οπως και γω εκανα τη δουλεια μου οσο μπορουσα καλυτερα και προσπαθησα με οποιοδηποτε τροπο να κερδισει η ομαδα μου, ετσι και οι οπαδοι του ΑΡΗ εκριναν πως αποδοκιμαζοντας με θα πετυχαιναν το σκοπο τους. Το καταλαβαινω, ο καθενας θελει το καλο της ομαδας τους και παλευει με καθε μεσο γι' αυτο". Νομιζω, τα ειπε ολα... Μην νομιζετε, παιδια, πως το γηπεδο ειναι εκκλησια. Και φυσικα μη λησμονειτε (οσοι ειδατε το ματς) ή να μαθετε (οσοι δεν το ειδαν) οτι οι αποδοκιμασιες προς το Ζηση δεν αρχισαν απο το 1ο δευτερολεπτο... Ισα-ισα χειροκροτηθηκε ΚΑΙ απο το πεταλο στην παρουσιαση (το λεω γιατι ημουν εκει)... Οι αποδοκιμασιες αρχισαν οταν ζητουσε απο τους διαιτητες με υπερβαλλοντα ζηλο το λιγοτερο (να μην πω αλαφιασμενος), να αλλαξουν την αποφαση τους για μια χαμενη μπαλα που δοθηκε στον ΑΡΗ. Και μαλιστα το καταφερε... Αντικειμενικα, κατι τετοιο ξεσηκωνει την κερκιδα (ανεξαρτητα της θυρας που καθεται ο κοσμος) και απαξ και γινει αυτο, καθε μετρο ηθικης και λογικης παει περιπατο. Διαφωνω καθετα με το να βριζεις αδικα μανες/οικογενειες παικτων, προσεβαλε και τη δικη μου αισθητικη, ομολογω, απ' τη στιγμη ειδικα που η μητερα του ηταν παρουσα και στο γηπεδο. Σε τελικη αναλυση, βρισε αν θες τον ιδιο τον παικτη κι οχι τη μανα του. Αλλα... Οπως μου ζητανε να σεβαστω καποιον, ετσι ΑΠΑΙΤΩ και αυτον να σεβεται εμενα. Ο Ζησης εκεινη τη στιγμη της διαμαρτυριας, υπερεβει τα εσκαμμενα και αθελα του -βεβαια- εξαγριωσε το κοινο. Τελος παντων... Ο παικτης χειροκροτηθηκε την 1η φορα, χειροκροτηθηκε τη 2η, δεν πιστευετε οτι αρκει? Ο κοσμος του ΑΡΗ εχει δειξει πολλακις οτι ξερει να σεβεται και αξιες και ηθος και να συμπεριφερεται οπως αρμοζει στην εκαστοτε περιπτωση. Η υπερευαισθησια που εχει αναπτυχθει φετος σχετικα με καθε ενεργεια του κοσμου και αυτος ο υπερμετρος παραλογισμος του να αναγαγουμε σε θεμα απο το...αεροδρομιο κιολας το αν θα χειροκροτηθει ενας ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ παικτης (δημοσιογραφος: Πως πιστευεις θα σε υποδεχτουν? Πως θα νιωσεις? Τι θα σημαινει αυτο για σενα? Περιμενεις χειροκροτημα? κ.ο.κ.), για μενα εχει καταντησει κουραστικος. Εξαλλου, αν ειναι κοινως αποδεκτο οτι ΠΡΩΤΟΣ ο κοσμος του ΑΡΗ και παλι πρωτοπορησε και ΧΑΡΙΣΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ το αυθορμητο χειροκροτημα του, δεν θα πρεπει να ψαξουμε και το λογο για τον οποιο το χειροκροτημα εγινε γιουχαϊσμα? Μεσα σε ολο αυτο το θεατρο του παραλογου, εχουμε φτασει σε σημειο να βριζουμε παικτες μας και προπονητες μας (οσο και αν δεν συμφωνω ουτε γω με τις επιλογες τους) και να χειροκροταμε αντιπαλους... Για μενα ο Ζησης, ο Παπαλουκας, ο Φωτσης, ο Παπαδοπουλος, ακομη ακομη κι ο Κακιουζης (με την ολη σχεση που εχει αναπτυχθει αναμεσα μας) ειναι παικτες ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ και μου ειναι αδιαφορο ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ το τι προσεφεραν ως Ελληνες στην Εθνικη. Η μαλλον, οχι αδιαφορο, αλλα ΑΚΑΙΡΟ. Το καλοκαιρι τους αποθεωνα και θα το ξανακανω το επομενο, γιατι τοτε ειναι η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ περιοδος, γιατι τοτε παιζουν ΓΙΑ ΜΕΝΑ (και για ολους εμας τους υπολοιπους)! Τον υπολοιπο χρονο, πληρωνονται για να με κερδισουν. Φυσικα θα τους καταθετω το ΣΕΒΑΣΜΟ μου σε ολη τη διαδρομη, αλλα να ξερετε οτι το χειροκροτημα μου το σπαταλω μονο εκει που πρεπει. Και στο Αλεξανδρειο, πρωτα θα χειροκροτω τους παικτες μου και επειτα τους αντιπαλους, κι αυτο σε εξαιρετικες περιπτωσεις, οταν κρινω οτι αξιζει. Ποτε το αντιθετο! Στο κατω-κατω της γραφης, καθοτι Αρειανος. αναμεσα στο αν θα ικανοποιηθει ενας αντιπαλος παικτης (οποιος & αν ειναι αυτος) και του να κερδισει η ομαδα μου, προτιμω σαφως το 2ο...

Συγγνωμη αν το υφος μου παραξενευσει ή ενοχλησει καποιους. Σεβομαι ολες τις αποψεις των υπολοιπων και συμμεριζομαι τον προβληματισμο τους, σε πολλα σημεια... Μ' αυτα και μ' αυτα, το αγωνιστικο περασε σε δυετερη μοιρα. Θα επανελθω, γι' αυτο, απο αυριο...

Υ.Γ. Προς το παρον, σας παραθετω ορισμενες φωτογραφιες:

Ζεσταμα ομαδων
Το τζαμπολ του αγωνα
Καλαθι & φαουλ απο τον Καστλ και πανηγυρισμοι
Το 2ο ημιχρονο ξεκινα...
Η Μπενετον στην επιθεση...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.