QUOTE(tissiaPa @ Nov 19 2007, 00:23 )

1ον:η σαρεγκου ειναι 36 εβγαλε μια χρονια περσυ φουλ στην ακαδημια,το καλοκαιρι εθνικη,ποσο να αντεξει ο ανθρωπος?
2ον

αρβανιτης καλα εκανε κ δεν εβαλε την καλτσιδου,μια ομαδα που σεβεται τον εαυτο της θα πρεπει τα μελη της να ακολουθουν ενα συνολο κανονων και αρχων οταν καποιος παραβαινει αυτες τις αρχες θα καθεται στη ακρη του παγκου και θα κοιταει.ο λαος λεει οπως στρωνεις,κοιμασαι

.Μαγκια του για μενα που ενω ξερει οτι η καλτσιδου ειναι πολυ καλη παιχτρια κ περνει ματς επεμινε στην αποφαση του και ας πηγαινε ποντο ποντο το παιχνιδι
1. συμφωνώ με fan tsaki tsan...αν και εξαφανισμένος ξέρει πότε να εμφανίζεται...!!!
2. για όσους δε ξέρουν τι έχει συμβεί καλό είναι να μην μιλάνε καινα μην κρίνουνε!!!!
3. αυτό που έκανε ο αρβανίτης δεν είναι μαγκιά...είναι η καταστροφή της ομάδας,....για να μην πω ότι τελικά αυτό ήθελε...!!!
4. υπάρχει περίπτωση μια παίκτρια επαγγελματίας...σε μια ομάδα επίσης "επαγγελματική" και "σοβαρή"...να έκανε κάτι τέτοιο και να μην έπερνε άδεια...?????απλά ρωτάω...δεν ξέρω!!!
δε νομίζω ότι τέτοιες παίκτριες..καταξιωμένες...επαγγελματίες..να έχουν δώσει ποτέ τέτοια δικαιώματα...και δεν υπάρχει περιπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο...ε!!!λοιπόν πως γίνεται κάθε φορά να τα βάζουμε με αυτές ,να τις καταδικάζουμε....και όλοι μας να βγάζουμε τα δικά μας συμπεράσματα???
λοιπόν ας αφήσουμε την καλτσίδου ήσυχη...και την κάθε καλτσ΄΄ιδου που μερικοί θέλουν να τις κάνουν να φαίνονται ανεύθυνες...και...δεν ξέρω και εγώ τι άλλο!!!η κοπέλα έκανε την δουλειά της...είμαι σίγουρη ότι πήρε άδεια...ότι θα ήταν όλοι ενημερωμένοι...και το δέχτηκαν....επίσης ολοι...!!!
αυτό το πράγμα που γίνεται σε αυτή την ομάδα πρέπει να σταματήσει...να τις κατηγορούμε για πράγματα που δεν ισχύουν...αλλά στην ουσία αλλού να είναι το πρόβλημα..!!!
τις έχει παγώσει όλες...ο συγκεκριμένος....και ας πάει στην ευχή του Θεού...και καλά να είναι όπου κι αν πάει...!!!
ελπίζουμε σε καλύτερα πράγματα τώρα....σε πιο ήρεμα και σε μια καλύτερη χημεία ανάμεσα σε προπονητή και παίκτρια...την όποια παίκτρια!!!
μαγκιά για μένα λοιπόν tissiapa είναι αυτό που κάνουν τα κορίτσια εδώ και πόσο καιρό...που τον ανέχονται, που δεν έχουν σηκωθεί να φύγουν ακόμα...αλλά που μένουν...κι ας ρεζιλεύονται...!!!
γιατί πολύ απλά δεν έχουν μάθει να τα παρατάνε!!!!
αυτή είναι και η διαφορά τους....!!!
μπράβο λοιπόν στα κορίτσια....σε όλα τα κορίτσια...με καμία εξαίρεση!!!!!!