Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Brooklyn Nets
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
SG3ptshooter
Brooklyn Nets






Men in Black 4: No one cares


Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2014-2015): 38-44

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2014-2015):
Πόντοι: BroLo 17.2, JoJo 14.4
Ριμπάουντ: BroLo 7.4, Kevin Garnett 6.8
Ασίστ: Deadron 6.6, Jarrett Jack 4.7
Κλεψίματα: Thaddeus Young 1.4 (σε 28 παιχνίδια), Kevin Garnett 1
Κοψίματα: BroLo 1.8, Mason Plumlee 0.8
Ευστοχία %: Mason Plumlee 57.3%, Jerome Jordan 53.2%
Χρόνος συμμετοχής: JoJo 34.9, Deadron 31.1

Πιθανή 5άδα:

Jarrett Jack Bojan Bogdanovic Joe Johnson
Thaddeus Young Brook Lopez


Πάγκος:
PG: Shane Larkin, Donald Sloan
SG: Wayne Ellington, Markel Brown, Dahntay Jones
SF: Rondae Hollis-Jefferson, Sergey Karasev
PF: Thomas Robinson, Chris McCullough, Justin Harper
C: Andrea Bargnani, Willie Reed

Μεταγραφικές Κινήσεις
Draft Picks: Chris McCullough (#29, πρώτος γύρος, υπέγραψε), Pat Connaughton (#41, δεύτερος γύρος, έγινε ανταλλαγή)

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Shane Larkin (FA), Andrea Bargnani (FA), Brook Lopez (ανανέωσε), Donald Sloan (FA), Wayne Ellington (FA), Rondae Hollis-Jefferson (ανταλλαγή από Portland, #23, πρώτος γύρος draft, υπέγραψε), Τhaddeus Young (opt out + resign), Dahntay Jones (FA), Willie Reed (FA), Justin Harper (FA), Thomas Robinson (FA)

Έφυγαν: Mason Plumlee (ανταλλαγή, Trailblazers), Alan Anderson (FA, Wizards), Deron Williams (waived, Mavericks), Jerome Jordan (FA), Darius Morris (waived, FA), Cory Jefferson (waived, Suns), Mirza Teletovic (withdrawn qualifying offer, Suns), Earl Clark (waived, FA)

Παρουσίαση ομάδας
Το Brooklyn ποτέ δεν υποδέχθηκε μια πραγματικά υποψήφια πρωταγωνίστρια ομάδα και το κόστος των οικονομικά επιθετικών τακτικών του front office είναι ακόμα αισθητό. Το pick των Hawks στο νούμερο 29 απαγόρευε την ελπίδα για έναν άμεσα ξεχωριστό contributor, η αποχώρηση του Deron δεν φαντάζει καν μεγάλη απώλεια παρότι δεν αποκτήθηκε κάποιος εξίσου ονομαστός αντικαταστάτης, η συνέχιση της παρουσίας του JoJo σε αυτό το κόστος δεν φέρνει ακριβώς χαμόγελα, ενώ και οι ανανεώσεις των δύο βασικών ψηλών της ομάδας είναι περισσότερο αποτέλεσμα της μη ικανότητας της ομάδας να προσελκύσει καλύτερους διαθέσιμους παίκτες, παρά ένδειξη αμέριστης εμπιστοσύνης GM και προπονητή στους Young και Lopez. Ο πάγκος με την προαγωγή του Jack φαντάζει μάλλον φτωχός και πλην του RHJ γενικά ψιλοαδιάφορος. Από αρκετές σκοπιές οι Νets μάλλον ανήκουν στις λιγότερο ενδιαφέρουσες ομάδες να παρακολουθήσει κανείς τη χρονιά που έρχεται, ακόμα και ως φιλοσοφία στο παρκέ το εγχείρημα να παίξουν σκληρότερα με τη συγκεκριμένη frontline και το Johnson ακόμα παρόντα είναι περισσότερο ευσεβής μεσοπρόθεσμος πόθος παρά μονοπάτι προς τις 50+ νίκες εδώ και τώρα.

Υπάρχει επίσης η πεποίθηση πως οι Nets στοχεύουν να παίξουν πιο γρήγορα. Σίγουρα η ταχύτητα στα πλαίσια του σπορ είναι σχετική έννοια και η παρουσία του Young μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη στο να είναι πιο ομαλή η μικρή αλλαγή στον προσανατολισμό, όμως δε θα αποτελούσε ούτε αυτό συνταγή επιτυχίας όσο δεν υπάρχει η συνολική ποιότητα.

Ταβάνι & στόχοι για φέτος
Αν θέλουν να χτυπήσουν την postseason μπορούν να ελπίζουν να χωθούν στο τέλος όπως πέρυσι, κάτι που ίσως μοιάζει και λίγο πιο δύσκολο φέτος σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Δεν είναι φαβορί για οχτάδα ούτε για τις πρώτες θέσεις του επερχόμενου draft. Ούτε το φετινό τους pick πρώτου γύρου τους ανήκει άλλωστε. Περισσότερο ψάχνουν κάποια ταυτότητα παρά έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Κάτω απ' το φως του προβολέα
Thaddeus Young. Η πρώτη χρονιά του μακριά απ’ την Pennsylvania δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, τα χρόνια περνούν κι ο ίδιος δεν έχει καταφέρει να μεγιστοποιήσει το impact του στο παρκέ. Οι Nets επιδίωξαν να ανανεώσουν τη μεταξύ τους δέσμευση κυρίως λόγω της αδυναμίας που του έχει απ’ τις εποχές στη Philadelphia o King και ο Θαδδαίος καλείται να σηκώσει μεγαλύτερο βάρος σε μια ομάδα που αλλάζει γύρω του και που ίσως να μην έχει την υπομονή να τον στηρίξει μέχρι το μακρινό για τις ισορροπίες οποιουδήποτε roster 2019.



Προπονητής
Lionel Hollins. Τον εκτιμώ ως παρουσία κι εκτιμώ τη σπάνια δουλειά του στο Memphis, όπου έχτισε σταδιακά απ’ το μηδέν σχεδόν μια ομάδα που έχει μοιάσει κάποιες φορές έως και με διεκδικητή του τίτλου. Λίγο καλύτερες επιδόσεις στο draft / ξόδεμα τότε χρειάζονταν μόνο.
Εδώ τα πράγματα είναι περίεργα, οι Nets προσπαθούν ακόμα να ανακάμψουν απ’ το αποτυχημένο all-in του πρόσφατου παρελθόντος που δεν κατάφερε να χτίσει ποτέ σοβαρό υποψήφιο πρωταθλητισμού και ο Hollins καλείται να συνεχίσει να παρουσιάζει μια αξιόμαχη ομάδα συνδυάζοντας βετεράνους που δεν αποτελούν μέρος του μέλλοντος και prospects που δεν έχουν ακριβώς σοβαρές προσδοκίες για κάποιο πρωταγωνιστικό ρόλο στο μέλλον. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει να είναι ο άνθρωπός τους την επόμενη μέρα, δεν ξέρω αν θα φταίει ο ίδιος αν δεν καταφέρει φέτος να παρουσιάσει κάτι δραστικά πειστικό στο παρκέ.

Θέλω να ρωτήσω τον... Andrea Bargnani
... Αν του άρεσε ποτέ το μπάσκετ ή το βρίσκει εξ’ αρχής αγγαρεία. Με ανιχνευτή ψεύδους.

Πρόβλεψη νικών: 36-46
Conference rank: 10
Division rank: 3

Teaser
benchwarmer
Δεν κάνετε που δεν κάνετε τίποτα, αμολύστε έστω τον RHJ.
kotzito
QUOTE
The Brooklyn Nets fired coach Lionel Hollins and reassigned general manager Billy King on Sunday. The Nets said assistant Tony Brown will serve as the interim head coach, and the GM position will remain open until a replacement is hired.


Αναμενόμενο ίσως μετά την 14η θέση στην περιφέρεια στην οποία βρίσκονται οι Nets φέτος. Στο Brooklyn φαίνεται γενικότερα ότι εδώ και 3-4 χρόνια ψάχνονται πολύ, η ομάδα δεν φαίνεται να έχει βρει κάποια συγκεκριμένη ταυτότητα στο παιχνίδι της και τα λάθη που γίνονται στις προσθαφαιρέσεις στο roster είναι αρκετά. Ίσως κιόλας ο King να έπρεπε να είχε αποχωρήσει νωρίτερα.

Δεν πιστεύω ούτε ότι χρειάζεται ολικό restart ούτε ένα tanking του χρόνου. Το καλοκαίρι που γλιτώνουν τα 24Μ του JoJo έχουν την ευκαιρία να κινηθούν για κάτι καλό στην αγορά ώστε να πλαισιώσουν τους Lopez - Young - Jack. Με έναν προπονητή όπως ο Thibodeau μάλιστα και λίγο προσεκτικότερη διαχείριση μπορούν να επιστρέψουν στα play - off. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ομάδα επιπέδου 2nd round, όμως με 2-3 καλές κινήσεις μπορούν να βρεθούν μεταξύ 6ης και 8ης θέσης.
RipCity
Ε λογικά θα προσφέρουν max συμβόλαιο στον DeRozan γι' αρχή. Jack δύσκολα θα ανανεώσουν μετά τον τραυματισμό.

Βέβαια τα τρίποντα θα παραμείνουν άγνωστη λέξη, αφού κανείς δεν μπορεί να σουτάρει από τα 7.25 και με DeRozan θα μεγαλώσει κιόλας το πρόβλημα, αλλά Brooklyn είσαι, κλάιν.
SteveNashidis
QUOTE
Bojan Bogdanovic scored a career-high 44 points in Brooklyn Nets win over Philadelphia 76ers (131-114)


40-point games from foreign-born players in ‪#‎Nets‬' history:
Drazen Petrovic: 44 points on 24/1/1993


rolleyes.gif
spysta
QUOTE(Voyager @ Mar 16 2016, 15:55 ) *
rolleyes.gif

ΑΡΡΩΣΤΗ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ laugh.gif
SG3ptshooter
Όχι ρε συ Sean γιατί έκανες Χανιμπατζερόμαλλο sad.gif

Γερό μπάσιμο πάντως.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.