Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague 2016-2017 α' γύρος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2016-17
ssoulliss
Στου δρόμου τα μισά και παρακάτω θα δούμε ποιοι πρωτοεμφανιζόμενοι έχουν κάνει τη διαφορά. Κάποιοι είναι έμπειρα παιδιά από διάφορα πρωταθλήματα και κάποιοι άλλοι είναι rookies όνομα και πράγμα!!

Η κατάταξη είναι υποκειμενική και δεν βασίζεται μόνο στην πορεία της ομάδας τους. Αφορά κυρίως το πως μας έχει συστηθεί ο παίκτης στον πρώτο γύρο.

#5 Quino Colom


Τι έχει κάνει εώς τώρα: Ο 28χροονος Ισπανός γκαρντ έχει μέχρι στιγμής 11,3 πόντοι- 5,6 ασσίστ- 3,7 ριμπάουντ.
Τι πραγματικά κάνει, όμως: Συνθέτει ένα πολύ δυνατό backcourt με τον Langford-αν όχι το καλύτερο- στην Ευρωλίγκα. Μετά το τραυματισμό του Ponkrashov παίζει συνέχεια στα κόκκινα. Καλός οργανωτής, που δεν διστάζει να πάρει το σουτ όταν "καίει" η μπάλα.

#4 Johannes Voigtmann


Τι έχει κάνει εώς τώρα: Στα 24 του ο Γερμανός Σέντερ έχει τα εξής νούμερα: 11,4 πόντοι- 7,1 ριμπάουντ με 36% στο τρίποντο!!!
Τι πραγματικά κάνει, όμως: Παίζει και για τον Bargniani. Φοβερά μαχητικός παίκτης, είναι η ευχάριστη έκπληξη της Μπασκόνια(μάλλον η μία από τις δύο) σταθερός ριμπάουντερ και το σημαντικότερο κατά τη γνώμη μου, παίκτης μεγάλων αγώνων! (Ρωτήστε το Λάσο και τη Ρεάλ) tongue.gif

#3 Will Clyburn


Τι έχει κάνει εώς τώρα: Ο 26χρονος αμερικανός που μας ήρθε από το Ισραήλ, όπου έκανε παππάδες έχει τους εξής μέσους όρους: 13,5 πόντοι- 5,2 ριμπάουντ και παίζει παντού!
Τι πραγματικά κάνει, όμως: Ο σταθερότερος και καλύτερος παίκτης της Darussafaka μέχρι στιγμής. Είναι παίκτης που ανα πάσα στιγμή μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Με ντράϊβ, με σουτ, έπειτα από επιθετικό ριμπάουντ. Έπαιξε και ένα σαραντάλεπτο κόντρα στον Παναθηναϊκό για να μας θυμίσει πως έπαιζαν παλιά οι μεγάλοι παίκτες biggrin.gif

#2 Luka Doncic


Τι έχει κάνει εώς τώρα: Ο ρούκι όνομα και πράγμα(18 χρονών) που λέγαμε, στην εισαγωγή. Οι αριθμοί του είναι για πιο κάτω όμως... 8,0 πόντοι- 3,5 ριμπάουντ- 3,3 ασσίστ- 42% στο τρίποντο και 90% στις βολές!!
Τι πραγματικά κάνει, όμως: Δείτε τον τώρα γιατί αν μέινει υγιής θα τον βλέπουμε μόνο με NBApass!!! Το παιδί παίζει στο μεγαλύτερο club, μοιάζει με 25άρη και ακόμη δεν ξέρουμε που θα ταβανιάσει. Το ρίσκο της Ρεάλ αποδεικνύεται σωστό και το παιδί έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Λογικά έχει στο τσεπάκι το βραβείο του Rising star στο τέλος της σεζόν.

#1 Shane Larkin


Τι έχει κάνει εώς τώρα: Η άλλη ευχάριστη έκπληξη της σεζόν για την Μπασκόνια. Ο μικροσκοπικός γκαρντ της Μπασκόνια, έχει εντυπωσιάσει στον πρώτο γύρο με : 13,6 πόντοι- 6,3 ασσίστ- 1,7 κλεψίματα
Τι πραγματικά κάνει, όμως: Έχει πάρει όλες τις κρίσιμες επιθέσεις για την ομάδα του με εξαίρεση τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και έχει ευστοχήσει σχεδόν σε όλες. Οι οπαδοί της Μπασκόνια έχουν ήδη ξεχάσει τον Adams και κάνουν όνειρα για δεύτερο συνεχόμενο final-4. Είναι ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παρότι ήταν γνωστός παίκτης στους περισσότερους.


#6-10

Kevin Pangos: 8.9 πόντοι- 3,5ασσίστ με 44% στο τρίποντο
Khem Birch: 7,9 πόντοι-6,5 ριμπάουντ- 1,2 μπλοκ
Austin Daye: 10.1 πόντοι- με 55% από το τρίποντο και 100% στις βολές(23/23)!!!!
D.J. Seeley: 8.3 πόντοι- 3,1 ασσίστ με 94% στις βολές και 47% στο τρίποντο
Victor Rudd: 8,3 πόντοι- 4,0 ριμπάουντ

Υ.Γ. Νομίζω πως ο Brandon Paul θα μας απασχολήσει σύντομα!
benchwarmer
Ο Ντόντσιτς δεν είναι ρούκι, έχει παίξει και πέρυσι tongue.gif

Yes, I am fun at parties cool.gif
ssoulliss
QUOTE (benchwarmer @ Dec 31 2016, 15:45 ) *
Ο Ντόντσιτς δεν είναι ρούκι, έχει παίξει και πέρυσι tongue.gif

Yes, I am fun at parties cool.gif


Κάθε χρόνο θα είναι ρούκι ο μικρός!!! biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.